Η θανατική ποινή και σύνταγμα
-
Divine Sinner
Η θανατική ποινή και σύνταγμα
Σκεφτόμουν το θέμα της θανατικής ποινής για μεγαλεμπόρους ναρκωτικών, βιαστές, και παιδεραστές.
Θα ήθελα να μάθω κατα πόσο η θανατική ποινή έρχεται σε κόντρα με το σύνταγμα.
ισως θα μπορουσε να βοηθήσει και ο απόμακρος.
δίαβασα στο ιντερνετ οτι ο συνταγματολόγος (και υπουργος εργασίας) Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε οτι η θανατική ποινή δεν είναι αντισυνταγματική.
Θα ήθελα να μάθω κατα πόσο η θανατική ποινή έρχεται σε κόντρα με το σύνταγμα.
ισως θα μπορουσε να βοηθήσει και ο απόμακρος.
δίαβασα στο ιντερνετ οτι ο συνταγματολόγος (και υπουργος εργασίας) Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε οτι η θανατική ποινή δεν είναι αντισυνταγματική.
- Polikos Arkoudos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Άνδρας
Re: Η θανατική ποινή και σύνταγμα
Σε θαυμάζω!!
Οταν οι μεγαλέμποροι και οι βιαστές βγαίνουν έξω με πενθήμερες , εσύ θέτεις θέμα θανατικής ποινής!
Μπράβο
Οταν οι μεγαλέμποροι και οι βιαστές βγαίνουν έξω με πενθήμερες , εσύ θέτεις θέμα θανατικής ποινής!
Μπράβο
"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Ο Απόμακρος απ'ό,τι φαίνεται θα λείψει επί μακρόν. Ελπίζουμε να επανακάμψει το συντομότερο.
Όσο για τη θανατική ποινή, είναι άλλο ένα κομμάτι της τρομερής υποκρισίας της ελίτ. Απ'τη μια το παίζουν ανθρωπιστές με την κατάργηση της θανατικής ποινής σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ και χώρες του ανεπτυγμένου κόσμου της δύσης, απ'την άλλη τρέχει το πρόγραμμα της "ευγονικής" που στόχο έχει τον αποδεκατισμό κάμποσων δισεκατομμυρίων στον πλανήτη. Το "ευ" στην "ευγονική" όντας η χείριστη ειρωνία εν προκειμένω, όταν αυτοί θεωρούν ότι μπορούν ν'αποφασίσουν για το ποιος (πόσοι)θα ζήσει (ουν) και ποιος (πόσοι) θα πεθάνει (ουν), όταν αφανίζουν γυναικόπαιδα και ΑΜΑΧΟΥΣ σε δήθεν πολέμους που δεν είναι άλλο από προσχεδιασμένες γενοκτονίες, κι απ'την άλλη προτάσουν Σ'ΕΜΑΣ με ανερυθρίαστη υποκρισία το "ου φονεύσεις".
Αναρωτιέμαι πόσοι ΦΟΝΟΙ θα χρειαστούν ακόμα (εκτός απ'τον αφανισμό πληθυσμών στην αφρικανική ήπειρο, την πτώση των διδύμων, τις "χειρουργικές επεμβάσεις σε Ιράκ και αλλού) για να καταλάβουμε και να χωνέψουμε ότι είναι στυγεροί εγκληματίες...
Όσο για τη θανατική ποινή, είναι άλλο ένα κομμάτι της τρομερής υποκρισίας της ελίτ. Απ'τη μια το παίζουν ανθρωπιστές με την κατάργηση της θανατικής ποινής σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ και χώρες του ανεπτυγμένου κόσμου της δύσης, απ'την άλλη τρέχει το πρόγραμμα της "ευγονικής" που στόχο έχει τον αποδεκατισμό κάμποσων δισεκατομμυρίων στον πλανήτη. Το "ευ" στην "ευγονική" όντας η χείριστη ειρωνία εν προκειμένω, όταν αυτοί θεωρούν ότι μπορούν ν'αποφασίσουν για το ποιος (πόσοι)θα ζήσει (ουν) και ποιος (πόσοι) θα πεθάνει (ουν), όταν αφανίζουν γυναικόπαιδα και ΑΜΑΧΟΥΣ σε δήθεν πολέμους που δεν είναι άλλο από προσχεδιασμένες γενοκτονίες, κι απ'την άλλη προτάσουν Σ'ΕΜΑΣ με ανερυθρίαστη υποκρισία το "ου φονεύσεις".
Αναρωτιέμαι πόσοι ΦΟΝΟΙ θα χρειαστούν ακόμα (εκτός απ'τον αφανισμό πληθυσμών στην αφρικανική ήπειρο, την πτώση των διδύμων, τις "χειρουργικές επεμβάσεις σε Ιράκ και αλλού) για να καταλάβουμε και να χωνέψουμε ότι είναι στυγεροί εγκληματίες...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- totispap
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: totispap
Οχι στην θανατικη ποινη,υπαρχουν παραμετροι οπως η κακοδικια που δεν αφηνουν περιθωρια γιατην υπερτατη τιμωρια.....ΑΛΛΑ...ισως θα επρεπε να υπαρχουν μικροτερες ποινες και περισοτερα ελαφρυντικα στην περιπτωση της αυτοδικιας.Σκεφτητε εναν παιδεραστη που ξερει οτι υπαρχει περιπτωση να τον φαει ο πατερας του παιδιου,και να κατσει μεσα στη φυλακη 2-3 χρονια μονο.Θα το σκεφτει πολυ να πραξει τα εσχη του.Οσο για τους μεγαλεμπορους,θα πω απλως οτι απο τοτε που οι Αμερικανοι κατελαβαν το Αφγανισταν,η παραγωγη πρεζας ανεβηκε 90 τις εκατο επανω με τις ευλογιες των εισβολεων.Οποτε οταν τα κρατη (πολλα απο αυτα)προωθουν τα ναρκωτικα,αν πω για τους εμπορους θανατος για αυτους τη να πω?Ειναι σαν να εχω ενα χωραφι με λαγους και ενα λυκο σε κλουβι.Αφηνω το λυκο επιτηδες να φαει τους λαγους και μετα κανω τον ανηξερο και φωναζω,λυκος λυκος πυροβοληστε τον!
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
- Polikos Arkoudos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Οι "απολίτιστοι" Αφγανοί παραδίδουν τον βιαστή ή δολοφόνο στους συγγενείς πρώτου βαθμού του θύματος για να τον τιμωρήσουν όπως θέλουν!
Οι "πολιτισμένοι" δυτικοί αφήνουν ελεύθερο τον διαθέτοντα Α κλάσης δικηγόρο , μεγαλέμπορο ... μα πολύ μεγαλέμπορο πρέζας (που έχει σκοτώσει και 5-6) , επειδή ξέχασαν να τοποθετήσουν ένα κομα όταν του διάβαζαν τα δικαιώματα του.
Ο πρεζάκιας της γειτονιάς που διαθέτει δικηγόρο διορισμένο από το κράτος , τρώει 10 χρόνια κάθειρξη , επειδή έκανε το λάθος να αγοράσει και την δόση της επομένης ημέρας....μα πως λέει ότι είναι χρήστης και αυτος με 2 γραμμάρια στις τσέπες του;
και ας μην του έχουν διαβάσει καθόλου τα δικαιώματα του.
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ ψηφίζω το Αφγανικό δίκαιο!!!!!!
είμαι απολίτιστος κουρελής 
Οι "πολιτισμένοι" δυτικοί αφήνουν ελεύθερο τον διαθέτοντα Α κλάσης δικηγόρο , μεγαλέμπορο ... μα πολύ μεγαλέμπορο πρέζας (που έχει σκοτώσει και 5-6) , επειδή ξέχασαν να τοποθετήσουν ένα κομα όταν του διάβαζαν τα δικαιώματα του.
Ο πρεζάκιας της γειτονιάς που διαθέτει δικηγόρο διορισμένο από το κράτος , τρώει 10 χρόνια κάθειρξη , επειδή έκανε το λάθος να αγοράσει και την δόση της επομένης ημέρας....μα πως λέει ότι είναι χρήστης και αυτος με 2 γραμμάρια στις τσέπες του;
και ας μην του έχουν διαβάσει καθόλου τα δικαιώματα του.
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ ψηφίζω το Αφγανικό δίκαιο!!!!!!
"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-