Ριάλιτι αναζητά... μελλοθάνατο
- Nightrider
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 1 φορά
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2010 18:08
Web-Only TA NEA online
Ο βρετανικός τηλεοπτικός σταθμός Channel 4, μέσω αγγελίας που δημοσιεύει, αναζητά εθελοντή με νόσο τελικού σταδίου, ο οποίος θα δωρίσει το σώμα του για ένα ριάλιτι σόου. Το αντάλλαγμα θα είναι να μουμιοποιηθεί και στη συνέχεια ίσως εκτεθεί σε μουσείο.
Η αγγελία της εταιρείας παραγωγής Fulcrum TV αναφέρει: «Επιθυμούμε πολύ να μιλήσουμε με κάποιον ο οποίος, καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με μια νόσο τελικού σταδίου και όλες τις σχετικές συνέπειες, θα σκεφτόταν να υποβληθεί στην αρχαία αιγυπτιακή διαδικασία της βαλσάμωσης».
Η εταιρεία παραγωγής ταινιών Fulcrum TV έχει βάλει σχετική διαφήμιση σε περιοδικά πνευματικής αναζήτησης, καλώντας για εθελοντές.
Η εκπομπή θα παρακολουθήσει τον εθελοντή κατά τις τελευταίες του ημέρες, ώστε το κοινό να δεθεί μαζί του και να συμμετέχει συναισθηματικά στο θάνατο και τη μουμιοποίησή του.
Η τηλεοπτική ομάδα έχει ζητήσει τη συμβολή ενός επιστήμονα από τη Β. Αγγλία που ισχυρίζεται ότι έχει ανακαλύψει τα μυστικά της διαδικασίας της μουμιοποίησης των αρχαίων Αιγυπτίων. Η πρακτική αυτή ήταν πολύ δημοφιλής από το 3.300 π.Χ. και θεωρείτο ότι βοηθούσε το πνεύμα να ταξιδέψει στην άλλη ζωή.
Στη συνήθη πρακτική, τα όργανα του σώματος αφαιρούνταν και φυλάσσονταν σε βάζα - με εξαίρεση τον εγκέφαλο που θεωρείτο άχρηστος και πετιόταν. Στη συνέχεια το σώμα αποξηραινόταν με υδροξείδιο του νατρίου και μετά τυλιγόταν με ύφασμα πριν τοποθετηθεί στη σαρκοφάγο.
Η πρόταση έχει λάβει χρηματοδότηση από Channel4, το οποίο υποστηρίζει αυτήν τη «συναρπαστική» έρευνα.
Η εκπομπή θα επιχειρήσει να εκθέσει το μουμιοποιημένο σώμα σε μουσείο, ώστε ο κόσμος να μπορεί να κατανοήσει τη διαδικασία. Σε κάθε περίπτωση, θα ήθελε να κρατήσει το σώμα για δύο ή τρία χρόνια, ώστε να επιβεβαιωθεί ότι η διαδικασία της μουμιοποίησης πέτυχε. Στη συνέχεια, θα μπορεί να γίνει η κανονική κηδεία.
Η Fulcrum δεν προσφέρει χρήματα στον εθελοντή, καθώς οι δικηγόροι της τη συμβούλεψαν ότι κάτι τέτοιο θα ήταν λάθος.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2010 18:08
Web-Only TA NEA online
Ο βρετανικός τηλεοπτικός σταθμός Channel 4, μέσω αγγελίας που δημοσιεύει, αναζητά εθελοντή με νόσο τελικού σταδίου, ο οποίος θα δωρίσει το σώμα του για ένα ριάλιτι σόου. Το αντάλλαγμα θα είναι να μουμιοποιηθεί και στη συνέχεια ίσως εκτεθεί σε μουσείο.
Η αγγελία της εταιρείας παραγωγής Fulcrum TV αναφέρει: «Επιθυμούμε πολύ να μιλήσουμε με κάποιον ο οποίος, καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με μια νόσο τελικού σταδίου και όλες τις σχετικές συνέπειες, θα σκεφτόταν να υποβληθεί στην αρχαία αιγυπτιακή διαδικασία της βαλσάμωσης».
Η εταιρεία παραγωγής ταινιών Fulcrum TV έχει βάλει σχετική διαφήμιση σε περιοδικά πνευματικής αναζήτησης, καλώντας για εθελοντές.
Η εκπομπή θα παρακολουθήσει τον εθελοντή κατά τις τελευταίες του ημέρες, ώστε το κοινό να δεθεί μαζί του και να συμμετέχει συναισθηματικά στο θάνατο και τη μουμιοποίησή του.
Η τηλεοπτική ομάδα έχει ζητήσει τη συμβολή ενός επιστήμονα από τη Β. Αγγλία που ισχυρίζεται ότι έχει ανακαλύψει τα μυστικά της διαδικασίας της μουμιοποίησης των αρχαίων Αιγυπτίων. Η πρακτική αυτή ήταν πολύ δημοφιλής από το 3.300 π.Χ. και θεωρείτο ότι βοηθούσε το πνεύμα να ταξιδέψει στην άλλη ζωή.
Στη συνήθη πρακτική, τα όργανα του σώματος αφαιρούνταν και φυλάσσονταν σε βάζα - με εξαίρεση τον εγκέφαλο που θεωρείτο άχρηστος και πετιόταν. Στη συνέχεια το σώμα αποξηραινόταν με υδροξείδιο του νατρίου και μετά τυλιγόταν με ύφασμα πριν τοποθετηθεί στη σαρκοφάγο.
Η πρόταση έχει λάβει χρηματοδότηση από Channel4, το οποίο υποστηρίζει αυτήν τη «συναρπαστική» έρευνα.
Η εκπομπή θα επιχειρήσει να εκθέσει το μουμιοποιημένο σώμα σε μουσείο, ώστε ο κόσμος να μπορεί να κατανοήσει τη διαδικασία. Σε κάθε περίπτωση, θα ήθελε να κρατήσει το σώμα για δύο ή τρία χρόνια, ώστε να επιβεβαιωθεί ότι η διαδικασία της μουμιοποίησης πέτυχε. Στη συνέχεια, θα μπορεί να γίνει η κανονική κηδεία.
Η Fulcrum δεν προσφέρει χρήματα στον εθελοντή, καθώς οι δικηγόροι της τη συμβούλεψαν ότι κάτι τέτοιο θα ήταν λάθος.
Η λέξη "χριστιανισμός" περιέχει κάποια παρεξήγηση γιατί ουσιαστικά υπήρχε μόνο ένας χριστιανός, αλλά κι εκείνος πέθανε πάνω στο σταυρό. -Νίτσε-
- karipis
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Επικοινωνία:
Re: Ριάλιτι αναζητά... μελλοθάνατο
Μην κάνει κανείς σας το λάθος και διαβάσει τον Ηρόδοτο με ποιόν τρόπο το έκαναν αυτό οι Αιγύπτιοι (...αν κάποιος έχει λίγο ευαίσθητο στομάχι θα ξερνοβολάει σαν το γατί)!!Nightrider έγραψε:τη συνήθη πρακτική, τα όργανα του σώματος αφαιρούνταν και φυλάσσονταν σε βάζα
Υ.Γ. Μπράβο τους πάντως τους Άγγλους, εξελίσονται και προχωρούν μπροστά. Έχουν ήδη φτάσει στο 3,300 π.Χ!!
- Polikos Arkoudos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Είχα δει μιά ταινία , αμερικανικη , με θεμα ένα ριάλιτυ που έπεζαν ρώσικη ρουλέτα με πραγματικές σφαίρες.
Μάλιστα είχε μεγάλη αποδοχή και τηλεοπτική επιτυχία , το εν λόγο ριάλιτυ
δυστυχώς δεν θυμάμαι τίτλο και πως τελείωνε......ίσως την έχει δει καποιος άλλος να μας πει περισσότερα;
Μάλιστα είχε μεγάλη αποδοχή και τηλεοπτική επιτυχία , το εν λόγο ριάλιτυ
δυστυχώς δεν θυμάμαι τίτλο και πως τελείωνε......ίσως την έχει δει καποιος άλλος να μας πει περισσότερα;
"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
- karipis

- Επικοινωνία:
paraplanisi έγραψε:υστυχώς δεν θυμάμαι τίτλο και πως τελείωνε......
Άσε την φαντασία μας να το μαντέψει :rusrulet:
- ILLUVATAR85
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Ντροπή του ανθρωπίνου είδους,Άγγλοι
.
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Δεν το σχολιάζω γιατί απαγορεύονται οι ύβρεις σ'αυτό το φόρουμ.

.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
Divine Sinner
Ολα αυτά ξεκινούν απο εκεί και μετά έρχονται κι εδώ.
Συμβαίνει για δυο λόγους.
Πρωτον για να συνηθήσουμε την κατάφορη παραβίαση των προσωπικών δεδομένων του ανθρώπου.
Και δεύτερον, για τον ιδιο λόγο που οι ταινίες δείχνουν φόνους κάθε μέρα.
Για να απαξιώσουμε την ίδια την ανθρώπινη ζωή.
Πρωτον για να συνηθήσουμε την κατάφορη παραβίαση των προσωπικών δεδομένων του ανθρώπου.
Και δεύτερον, για τον ιδιο λόγο που οι ταινίες δείχνουν φόνους κάθε μέρα.
- Aristogenos
- Καμμένος Ιδεογραφίτης

Επέτρεψέ μου μία συμπλήρωση σε αυτή την διατύπωση,Divine Sinner έγραψε:Ολα αυτά ξεκινούν απο εκεί και μετά έρχονται κι εδώ.
Για να συνηθήσει το πλήθος τον ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ κάθε είδους Ανθρώπινης αξιοπρέπειας "
Ναι , και ..... Για να ξεφύγει ό Άνθρωπος όσο το δυνατόν περισσότερο και επί μονίμου βάσεως απο την Ανθρώπινη φύση την οποία και την ένοια και την ιδιότηταDivine Sinner έγραψε:Και δεύτερον, για τον ιδιο λόγο που οι ταινίες δείχνουν φόνους κάθε μέρα.
εδώ και χιλιετείες διαστρευλώνεται αδιαλείπτως....
- sacred_circle
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δεν βλέπετε σωστά το θέμα είναι ένα ρομαντικό ριαλιτι…
Κοιτάζει με νοσταλγία τις μεθόδους μουμιοποίησης της αρχαίας Αιγύπτου .και επιπλέον δίνει μηνύματα ανακύκλωσης ….και οικονομίας…
Αντί ο εκάστοτε να πληρώνει έξοδα κηδείας και τα λοιπά νοικιάζει μια βιτρίνα και όλοι οι γόνοι του θα μπορούν να τον επισκέπτονται….
Θα είμαι λίγο έως πολύ κυνική … είναι καθαρά πρακτικό ρεαλιτι… τι θα πουλήσει…ο θάνατος και η ζωή ….πως μπορούμε να το έχουμε ,με χρηματοδότηση από το κράτος και να μην θεωρηθεί ότι βεβηλώνουμε σώματα και περνάμε λάθος μηνύματα ,αν ισχυριστούμε ότι θα έχει ερευνητικό χαρακτήρα κτλ…
Και δεν κάνω πλάκα κάτι τέτοιο θα έχει και σίγουρη θεαματικότητα και θα βρουν και κάποια άκρη να το συνδέσουν με την έρευνα κάποιου πανεπιστήμιου, ώστε εικονικά να απαλλαχτούν από κατηγορίες, χρησιμοποίησης ανθρώπινων πειραματόζωων γιατί στην ουσία θα είναι και με την συγκατάθεση του άτομου…
Είμαστε σαρκοφάγοι και μας αρέσει το μάτι…η αρρώστια μας έχει φτάσει πλέον σε επίπεδο τραγικό τρώμε τις σάρκες των συνανθρώπων μας μεταφορικά και μη ,…..απλά πλέον το κάνουμε καλυμμένα …ακούμε τέτοια πράγματα και μας φαίνονται φυσικά η βατά …. Που είναι η ανθρώπινη φύση μας …και μην μου πείτε ότι είμαστε ζώα γιατί τα ζώα έχουν ψυχή που ποτέ δεν είχαμε και δυστυχώς δεν μας βλέπω να αποκτάμε…(και δεν αναφέρομαι στους παρόντες αλλά, σε αυτούς που έχουν δικαιοδοσία να σταματήσουν τέτοια πράγματα πριν ξεκινήσουν καν και δεν το κάνουν…)

Κοιτάζει με νοσταλγία τις μεθόδους μουμιοποίησης της αρχαίας Αιγύπτου .και επιπλέον δίνει μηνύματα ανακύκλωσης ….και οικονομίας…
Αντί ο εκάστοτε να πληρώνει έξοδα κηδείας και τα λοιπά νοικιάζει μια βιτρίνα και όλοι οι γόνοι του θα μπορούν να τον επισκέπτονται….
Θα είμαι λίγο έως πολύ κυνική … είναι καθαρά πρακτικό ρεαλιτι… τι θα πουλήσει…ο θάνατος και η ζωή ….πως μπορούμε να το έχουμε ,με χρηματοδότηση από το κράτος και να μην θεωρηθεί ότι βεβηλώνουμε σώματα και περνάμε λάθος μηνύματα ,αν ισχυριστούμε ότι θα έχει ερευνητικό χαρακτήρα κτλ…
Και δεν κάνω πλάκα κάτι τέτοιο θα έχει και σίγουρη θεαματικότητα και θα βρουν και κάποια άκρη να το συνδέσουν με την έρευνα κάποιου πανεπιστήμιου, ώστε εικονικά να απαλλαχτούν από κατηγορίες, χρησιμοποίησης ανθρώπινων πειραματόζωων γιατί στην ουσία θα είναι και με την συγκατάθεση του άτομου…
Είμαστε σαρκοφάγοι και μας αρέσει το μάτι…η αρρώστια μας έχει φτάσει πλέον σε επίπεδο τραγικό τρώμε τις σάρκες των συνανθρώπων μας μεταφορικά και μη ,…..απλά πλέον το κάνουμε καλυμμένα …ακούμε τέτοια πράγματα και μας φαίνονται φυσικά η βατά …. Που είναι η ανθρώπινη φύση μας …και μην μου πείτε ότι είμαστε ζώα γιατί τα ζώα έχουν ψυχή που ποτέ δεν είχαμε και δυστυχώς δεν μας βλέπω να αποκτάμε…(και δεν αναφέρομαι στους παρόντες αλλά, σε αυτούς που έχουν δικαιοδοσία να σταματήσουν τέτοια πράγματα πριν ξεκινήσουν καν και δεν το κάνουν…)
"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."
Love is the triumph of imagination over intelligence
[img]http://i36.photobucket.com/albums/e22/S ... ksmall.jpg[/img]
Love is the triumph of imagination over intelligence
[img]http://i36.photobucket.com/albums/e22/S ... ksmall.jpg[/img]
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Ακόμη μία ξεφτίλα της εκφυλισμένης νεοκαπιταλιστικής κοινωνίας των ριάλιτι της κλειδαρότρυπας. Στις ημέρες μας όχι μόνο η ζωή έχει καταντήσει μία επί πληρωμή εμπειρία, αλλά και ο θάνατος.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- Nightrider
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Ο θάνατος και το αίμα πάντα πουλάνε περισσότερο.
Στη σχολή δημοσιογραφίας ενός γνωστού καναλιού, πριν χρόνια, μας είχε πεί τότε ένας από τους "καθηγητές":
"Αν είστε στο δρόμο για ρεπορτάζ και δείτε ένα περιπολικό της αστυνομίας με τον φάρο και τη σειρήνα αναμένα το ακολουθείτε, σίγουρα θά εχει κάποια είδηση, αν την ίδια ώρα πάνε προς την αντίθετη κατεύθυνση 2 ασθενοφόρα με τους φάρους και τις σειρήνες αναμένες τότε γυρίζετε και ακολουθείτε τα ασθενοφόρα, διότι κατά πάσα πιθανότητα έχει συμβεί κάποιο ατύχημα / δυστύχημα με τραυματισμούς ή θανάτους το οποίο σαν είδηση πουλάει περισσότερο!"
Στη σχολή δημοσιογραφίας ενός γνωστού καναλιού, πριν χρόνια, μας είχε πεί τότε ένας από τους "καθηγητές":
"Αν είστε στο δρόμο για ρεπορτάζ και δείτε ένα περιπολικό της αστυνομίας με τον φάρο και τη σειρήνα αναμένα το ακολουθείτε, σίγουρα θά εχει κάποια είδηση, αν την ίδια ώρα πάνε προς την αντίθετη κατεύθυνση 2 ασθενοφόρα με τους φάρους και τις σειρήνες αναμένες τότε γυρίζετε και ακολουθείτε τα ασθενοφόρα, διότι κατά πάσα πιθανότητα έχει συμβεί κάποιο ατύχημα / δυστύχημα με τραυματισμούς ή θανάτους το οποίο σαν είδηση πουλάει περισσότερο!"
Η λέξη "χριστιανισμός" περιέχει κάποια παρεξήγηση γιατί ουσιαστικά υπήρχε μόνο ένας χριστιανός, αλλά κι εκείνος πέθανε πάνω στο σταυρό. -Νίτσε-
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Σωστός, πάντα στο βωμό του κέρδους η "δημοσιογραφία". 
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- PELTASTIS VARNAVAS
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
ο θανατος μας η ζωη τους...
η ανασταση μας ο θανατος τους
εκας οι βεβηλοι
ο ναητραηντερ και παλι με λιγες κουβεντες ειπε παρα πολλα..!!!
η ανασταση μας ο θανατος τους
εκας οι βεβηλοι
ο ναητραηντερ και παλι με λιγες κουβεντες ειπε παρα πολλα..!!!
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
να μην αγριέψει..."
"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"
"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"
ΧΑΪΝΗΔΕΣ
η στάση του δικού μου χwrou συνοψίζεται στην γνώση που έχω ότι υπάρχουν πολλοί ....μπαρουτοκαπνισμένοι σύντροφοι που περιμένουν πως και πως να ξεμοναχιάσουν την κυρια anita pania
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Γουστάρω όλες τις τοποθετήσεις εδώ μέσα.
Τις "τσεκουράτες" του Σταυραετού, τις ουσιαστικές του λιγόλογου μεν, αλλά περιεκτικότατου ΝάιτΡάιντερ... τις ειρωνικές της Έλενάς μας (sacred circle), αυτές του paraplanisi, ακόμα και του τεο, μα την αλήθεια!
Γουστάρω όλα όσα τοποθετούνται, και με καλύπτουν στο βαθμό που δεν έχω να προσθέσω τίποτα που να μην έχει ήδη ειπωθεί. Γι'αυτό και φεύγω γρήγορα απ'το παρόν νήμα, γιατί πραγματικά αηδιάζω και εξοργίζομαι με αυτή την άρρωστη και κατάπτυστη πλευρά της ανθρώπινης φύσης που αναδεικνύει!

Τις "τσεκουράτες" του Σταυραετού, τις ουσιαστικές του λιγόλογου μεν, αλλά περιεκτικότατου ΝάιτΡάιντερ... τις ειρωνικές της Έλενάς μας (sacred circle), αυτές του paraplanisi, ακόμα και του τεο, μα την αλήθεια!
Γουστάρω όλα όσα τοποθετούνται, και με καλύπτουν στο βαθμό που δεν έχω να προσθέσω τίποτα που να μην έχει ήδη ειπωθεί. Γι'αυτό και φεύγω γρήγορα απ'το παρόν νήμα, γιατί πραγματικά αηδιάζω και εξοργίζομαι με αυτή την άρρωστη και κατάπτυστη πλευρά της ανθρώπινης φύσης που αναδεικνύει!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- totispap
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: totispap
Παντα απορουσα και απορω πως ενω γινεται χαμος στην τηλεοραση απο αλληλομαχαιρωματα μεταξυ εκπομπων,για αυτο το τηλεοπτικο αισχος της Ανιτας δεν ακουγεται τιποτα!!theo έγραψε:η στάση του δικού μου χwrou συνοψίζεται στην γνώση που έχω ότι υπάρχουν πολλοί ....μπαρουτοκαπνισμένοι σύντροφοι που περιμένουν πως και πως να ξεμοναχιάσουν την κυρια anita pania
Σε αυτο theo μαλλον θα συμπραξουν με χαρα και αλλοι...χωροι
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
- Aristogenos
- Καμμένος Ιδεογραφίτης

totispap έγραψε:Παντα απορουσα και απορω πως ενω γινεται χαμος στην τηλεοραση απο αλληλομαχαιρωματα μεταξυ εκπομπων,για αυτο το τηλεοπτικο αισχος της Ανιτας δεν ακουγεται τιποτα!!theo έγραψε:η στάση του δικού μου χwrou συνοψίζεται στην γνώση που έχω ότι υπάρχουν πολλοί ....μπαρουτοκαπνισμένοι σύντροφοι που περιμένουν πως και πως να ξεμοναχιάσουν την κυρια anita pania![]()
Σε αυτο theo μαλλον θα συμπραξουν με χαρα και αλλοι...
Από τα ποιό αηδιαστικά της τηλεόρασης , όπου "καποια" βρίσκει τρόπο να βγάζει το κόμπλεξ της προβάλλοντας με υποβαβαστικό τρόπο το "θέμα-θύμα".
Υποβίβαση της ανθρώπινης προσωπικότητας.
- Polikos Arkoudos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Το βρετανικό κανάλι ITV έφαγε πρόστιμο αοπο την Αυστραλιανή αρχή τηλεόρασης επειδή στο ριάλιτυ "I'm a Celebrity ... Get Me Out of Here." οι πρωταγωνιστές σκότωσαν και έφαγαν έναν αρουραίο!!
Οπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια , το κανάλι ήταν αυτό που καθοδηγήσε τους παίκτες τι να κάνουν για αυτό και τώρα πρέπει να πληρώσει περίπου 2000 ευρώ πρόστιμο αλλά και άλλα τόσα για τα δικαστικά έξοδα.
Οπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια , το κανάλι ήταν αυτό που καθοδηγήσε τους παίκτες τι να κάνουν για αυτό και τώρα πρέπει να πληρώσει περίπου 2000 ευρώ πρόστιμο αλλά και άλλα τόσα για τα δικαστικά έξοδα.
"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
- Fotismeno_Mialo
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης

paraplanisi έγραψε:Είχα δει μιά ταινία , αμερικανικη , με θεμα ένα ριάλιτυ που έπεζαν ρώσικη ρουλέτα με πραγματικές σφαίρες.
Μάλιστα είχε μεγάλη αποδοχή και τηλεοπτική επιτυχία , το εν λόγο ριάλιτυ![]()
καταπληκτικη ταινεια και η αγαπημενη μου της μιας και μοναδικης έβα μέντες.
λέγεται LIVE!
ήξεραν οτι ήξερα;
υποτίθεται οτι ήξερα οτι ήξεραν οτι ήξερα ή οχι;
υποτίθεται οτι ήξερα οτι ήξεραν οτι ήξερα ή οχι;
- karipis

- Επικοινωνία:
Το σόου του θανάτου
Γαλλικό πείραμα αποκαλύπτει τις «σαδιστικές» τάσεις των τηλεπαιχνιδιών
Ένα γαλλικό ντοκιμαντέρ με τίτλο «Το Παιχνίδι του Θανάτου» αναπαράγει ένα ιστορικό πείραμα της δεκαετίας του 1960 και δείχνει ότι η πίεση που δέχονται οι παίκτες στα τηλεπαιχνίδια μπορεί να τους αναγκάσει να παραβιάσουν τις αρχές τους και να φερθούν σαδιστικά σε άλλους ανθρώπους.
Το ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη Κριστόφ Νικ αφορά ένα «στημένο» τηλεπαιχνίδι στο οποίο οι παίκτες καλούνταν να τραβήξουν ένα μοχλό που κάνει επώδυνα «ηλεκτροσόκ» στους αντιπάλους τους, με ολοένα και αυξανόμενη τάση. Στην πραγματικότητα, οι «αντίπαλοι» ήταν ηθοποιοί που απλώς υποκρίνονταν ότι υπέφεραν από το ηλεκτρικό ρεύμα.
Η ανησυχητική διαπίστωση ήταν ότι το 82% των συμμετεχόντων δέχτηκε να τραβήξει το μοχλό παρόλο που γνώριζε ότι το «θύμα» θα υπέφερε και θα ζητούσε μάταια να απελευθερωθεί.
Το «Παιχνίδι του Θανάτου» αναπαράγει το ιστορικό πείραμα που πραγματοποίησε το 1963 ο κοινωνικός ψυχολόγος του Γιέιλ Στάνλεϊ Μίλγκραμ.
Στο πείραμα αυτό, οι εθελοντές κλήθηκαν να τιμωρούν με «ηλεκτροσόκ» τους άλλους συμμετέχοντες όποτε απαντούσαν λανθασμένα σε μια ερώτηση. Υπό τις εντολές των ερευνητών που επέβλεπαν τη στημένη δοκιμασία, οι περισσότεροι εθελοντές δεν δίστασαν να ανεβάσουν την τάση στα 450 Volt, παρόλο που γνώριζαν ότι αυτό ήταν επώδυνο και δυνητικά θανατηφόρο.
Τα αποτελέσματα οδήγησαν στον Μίλγκραμ στο συμπέρασμα ότι η ανθρώπινη ψυχολογία έχει μια έμφυτη σκοτεινή πλευρά, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να γίνουν βασανιστές αν τους διατάξουν.
Αρκετές ακόμα έρευνες επιβεβαίωσαν αργότερα ότι ο περισσότερος κόσμος δέχεται τελικά να παραβιάσει τις προσωπικές ηθικές αξίες του, εάν δεχθεί αρκετή πίεση από φορείς της εξουσίας.
Στο περιβάλλον ενός τηλεπαιχνιδιού, όπου ο παρουσιαστής και οι παραγωγοί είναι οι απόλυτοι φορείς εξουσίας, οι παίκτες ίσως αναγκάζονται τελικά να κάνουν πράγματα που δεν θέλουν, υποστηρίζει τώρα το νέο ντοκιμαντέρ. «Στα τηλεπαιχνίδια καταργείται το όριο ανάμεσα στη μυθοπλασία και την πραγματικότητα» σχολίασε ο σκηνοθέτης.
Το Παιχνίδι του Θανάτου θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης 17 Μαρτίου στο κρατικό κανάλι France 2.
Newsroom ΔΟΛ
Ένα γαλλικό ντοκιμαντέρ με τίτλο «Το Παιχνίδι του Θανάτου» αναπαράγει ένα ιστορικό πείραμα της δεκαετίας του 1960 και δείχνει ότι η πίεση που δέχονται οι παίκτες στα τηλεπαιχνίδια μπορεί να τους αναγκάσει να παραβιάσουν τις αρχές τους και να φερθούν σαδιστικά σε άλλους ανθρώπους.
Το ντοκιμαντέρ του σκηνοθέτη Κριστόφ Νικ αφορά ένα «στημένο» τηλεπαιχνίδι στο οποίο οι παίκτες καλούνταν να τραβήξουν ένα μοχλό που κάνει επώδυνα «ηλεκτροσόκ» στους αντιπάλους τους, με ολοένα και αυξανόμενη τάση. Στην πραγματικότητα, οι «αντίπαλοι» ήταν ηθοποιοί που απλώς υποκρίνονταν ότι υπέφεραν από το ηλεκτρικό ρεύμα.
Η ανησυχητική διαπίστωση ήταν ότι το 82% των συμμετεχόντων δέχτηκε να τραβήξει το μοχλό παρόλο που γνώριζε ότι το «θύμα» θα υπέφερε και θα ζητούσε μάταια να απελευθερωθεί.
Το «Παιχνίδι του Θανάτου» αναπαράγει το ιστορικό πείραμα που πραγματοποίησε το 1963 ο κοινωνικός ψυχολόγος του Γιέιλ Στάνλεϊ Μίλγκραμ.
Στο πείραμα αυτό, οι εθελοντές κλήθηκαν να τιμωρούν με «ηλεκτροσόκ» τους άλλους συμμετέχοντες όποτε απαντούσαν λανθασμένα σε μια ερώτηση. Υπό τις εντολές των ερευνητών που επέβλεπαν τη στημένη δοκιμασία, οι περισσότεροι εθελοντές δεν δίστασαν να ανεβάσουν την τάση στα 450 Volt, παρόλο που γνώριζαν ότι αυτό ήταν επώδυνο και δυνητικά θανατηφόρο.
Τα αποτελέσματα οδήγησαν στον Μίλγκραμ στο συμπέρασμα ότι η ανθρώπινη ψυχολογία έχει μια έμφυτη σκοτεινή πλευρά, καθώς οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να γίνουν βασανιστές αν τους διατάξουν.
Αρκετές ακόμα έρευνες επιβεβαίωσαν αργότερα ότι ο περισσότερος κόσμος δέχεται τελικά να παραβιάσει τις προσωπικές ηθικές αξίες του, εάν δεχθεί αρκετή πίεση από φορείς της εξουσίας.
Στο περιβάλλον ενός τηλεπαιχνιδιού, όπου ο παρουσιαστής και οι παραγωγοί είναι οι απόλυτοι φορείς εξουσίας, οι παίκτες ίσως αναγκάζονται τελικά να κάνουν πράγματα που δεν θέλουν, υποστηρίζει τώρα το νέο ντοκιμαντέρ. «Στα τηλεπαιχνίδια καταργείται το όριο ανάμεσα στη μυθοπλασία και την πραγματικότητα» σχολίασε ο σκηνοθέτης.
Το Παιχνίδι του Θανάτου θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης 17 Μαρτίου στο κρατικό κανάλι France 2.
Newsroom ΔΟΛ