Αυτοκτόνησε ο γιος του Ακη Πανου

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Αυτοκτόνησε ο γιος του Ακη Πανου

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 09 Απρ 2009, 00:48

Άλλη μια τραγωδία χτύπησε την οικογένεια του μουσικοσυνθέτη Ακη Πανου καθως το απόγευμα της Τρίτης 7/4 ο γιος του Στέφανος βρέθηκε κρεμασμένος από την κοπελιά του όταν γύρισε στο σπίτι που διέμεναν. Διάλεξε τη συγκεκριμένη ημερομηνία, που σηματοδοτούσε την 9η επέτειο του θανάτου του πατέρα του μετά από μάχη που έδωσε με την επάρατο νόσο. Ο Άκης πέθανε με καημό, ίσως και τύψεις για την ανθρωποκτονία που διέπραξε θολωμένος και υπερφορτισμένος συναισθηματικά, εξ αιτίας της σχέσης του θυματος Σωτήρη Γιαλαμά με την κόρη του Ελευθερία.

Ο Άκης πέθανε στις 7 του Απρίλη 2000 στα 67 του , ο γιος του στις 7 του Απρίλη 2009 στα 27 του. Λέγεται ότι είχε έντονα ψυχολογικά προβλήματα και έπαιρνε ναρκωτικά.

Σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να μιλήσει κανείς για "κατάρα" σε μια οικογένεια...Λες και πήραν όλη τη ζωή τους λάθος...αρχής γενομένης από την τραγωδία που τους χτύπησε πριν 9 χρόνια...
Τότε συμπόνεσα πολύ την Ελευθερία, σήμερα συμπάσχω και μ'εκείνη και με την τραγική μητέρα του Στέφανου...

Ένα πράγμα που προσωπικά καταλογίζω ως μέγιστο λάθος των δικαστών του Ακη, ήταν που ισχυρίστηκαν ότι δεν πρόσφερε τίποτα!! :banghead: στα πολιτισμικά πράγματα του τόπου. Ήταν πραγματικά μια άδικη "ετυμηγορία" αυτή. Μπορεί να πήγαν πολλά λάθος στη ζωή αυτού του άντρα, η καλλιτεχνική του πορεία όμως ήταν το μόνο ίσως φωτεινό και υπέροχο κομμάτι της ζωής του.

.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Re: Αυτοκτόνησε ο γιος του Ακη Πανου

Δημοσίευση από Apomakros » Πέμ 09 Απρ 2009, 01:10

Ήταν πραγματικά μια άδικη "ετυμηγορία" αυτή. Μπορεί να πήγαν πολλά λάθος στη ζωή αυτού του άντρα, η καλλιτεχνική του πορεία όμως ήταν το μόνο ίσως φωτεινό και υπέροχο κομμάτι της ζωής του.
Tον Μάρτιο του 1998 ο Άκης Πάνου καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

Η μη αναγνώριση της πολιτιστικής του προσφοράς από το Δικαστήριο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από ολόκληρο το νομικό κόσμο και έπληξε το περί δικαίου αίσθημα της κοινωνίας.

Μετά τον εγκλεισμό του στις φυλακές της Κομοτηνής, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

Τον Απρίλιο του 1999, η ποινή του ανεστάλη λόγω των σοβαρών προβλημάτων της υγείας του κι ένα χρόνο αργότερα, στις 7 Απριλίου 2000, απεβίωσε σε ηλικία 67 ετών.

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 09 Απρ 2009, 15:21

εκανε την επιλογη να αυτοκτονησει. δεν τον λυπαμαι γι αυτο.
καλο ταξιδι να χει.
απο εκει και περα θυμωσα πολυ με την υποθεση του ακη πανου που οι δημοσιογραφοι τον παρουσιαζαν σαν ηρωα και τα ρεπορταζ μιλουσαν γι αυτον ποιητικα και με ταιραστια επικληση στο συναισθημα σε βαθμο που θα μας περναν τα ζουμια.
δολοφονος ητανε, δηλαδη να ζητηση συγγνωμη το θυμα του που δεν μπορει να ξαναπεθανει.
Άβαταρ μέλους
Apomakros
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Apomakros » Πέμ 09 Απρ 2009, 20:33

Στίχοι: Άκης Πάνου
Μουσική: Άκης Πάνου
Πρώτη εκτέλεση: Στέλιος Καζαντζίδης

Άντε να περάσει η μέρα
και να 'ρθεί το δειλινό