Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2008
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2008
Πραγματικά εξαιρετική η τελετή.
Οι Κινέζοι έχουν φαντασία, ευρηματικότητα, ΕΜΠΝΕΥΣΗ, πειθαρχία, εργατικότητα και παρουσίασαν μία από τις ωραιότερες τελετές που είδαν ποτέ τα μάτια μου!
Παρά τους σεισμούς και όλες τις άλλες δοκιμασίες που τους τσάκισαν, βγήκαν ΑΞΙΟΙ!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΙΝΑ!
Οι Κινέζοι έχουν φαντασία, ευρηματικότητα, ΕΜΠΝΕΥΣΗ, πειθαρχία, εργατικότητα και παρουσίασαν μία από τις ωραιότερες τελετές που είδαν ποτέ τα μάτια μου!
Παρά τους σεισμούς και όλες τις άλλες δοκιμασίες που τους τσάκισαν, βγήκαν ΑΞΙΟΙ!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΙΝΑ!
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Pet_Detective
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
Re: Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2008
ΑρΕλα έγραψε:Πραγματικά εξαιρετική η τελετή.
ΜΠΡΑΒΟ ΚΙΝΑ!
Δεν ηταν καλη η τελετη..
Και το λεει καποιος ο οποιος εχει παρακολουθησει τελετες απο το 1960 και μετα και ζωντανα της αθηνας!
Αλλα παρακολουθωντας απο πολυ κοντα τα αθλητικα δρωμενα ,εχω δει καλυτερες τελετες σε πολυ μικροτερες διοργανωσεις αθληματων..
Της Αθηνας ηταν σαφως καλυτερη ,κατω απο την ιδιοφυια του Δ.Παπαιωανου..
Οι κινεζοι καταρχην στερουνταν της μεγαλης ιστοριας τους σημερα..Κατι που εξεφρασαν αοριστα με εικονες..Ειχαν το γνωστο Κιτς καθως η Κινα ειναι αντρο των Κιτς.Δεν μας εδειξαν κανεναν μα κανεναν ακροβατικο στο οποιο ειναι μετρ..Δεν ειδαμε ουτε ενα "τιγρη και Δρακο",περιμενα κινηση και ακροβατικα..η Τελετη ειχε χρωμα αλλα ηταν καπως ασυναρτητη,μουσικα μικρη..Θυμομαστε ολη την λιμνη που εβγαινε μεσα απο το σταδιο στην Αθηνα,την φωτια των κυκλων
θα παραθεσω..κατε εμε την καλυτερη τελετη που εγινε ποτε (Ολυμπιαδας)
Sydney
where the angels fly and kangaroos jump
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 3 φορές
''Εμείς, τα ρομπότ''. Κινεζο-υπολογιστής τους ήλεγχε; Στρατιωτάκια, μαζοποιημένοι κλώνοι... Προσπάθεια εκφοβισμού συγκεκριμένων στόχων, μέσω επιδείξεως... ποσότητος.
Η πειθαρχία - υπακοή αποθαρρύνει την επινοητικότητα / καινοτομία / αλλαγή => εξέλιξη - αποκάθαρση.
Η πειθαρχία - υπακοή αποθαρρύνει την επινοητικότητα / καινοτομία / αλλαγή => εξέλιξη - αποκάθαρση.
~ Ακραίο Επικοινωνιακό Φαινόμενο ~
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής
Αυτό που λέει ο Ίκαρος ειναι πολύ σωστό. Ξέρετε τι φάπες έπεσαν για να υπάρξει αυτός ο συγχρονισμός; Οι Κινέζοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα σε τέτοια ζητήματα, είναι αμείλικτοι προκειμένου να βγάλουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν γιατί παρανοούν και μόνο στην σκέψη οτι θα γίνει κάποιο λάθος που θα τους ρίξει στα μάτια του Δυτικού, ο Μάο τους άφησε πολλά κόμπλεξ σε αυτά τα ζητήματα. Και όντως, απο ιστορία των τελευταίων δεκαετιών αόριστα πράγματα. Τι να δείξουν άλλωστε, του Μάο τα κατορθώματα; Κατά τα άλλα αντικειμενικά ήταν μια όμορφη τελετή με πολλές επιρροές απο της Αθήνας, αυτό ειπώθηκε και απο τους σχολιαστές άλλωστε, οι Κινέζοι δεν είχαν πρόβλημα να πάρουν συμβουλές και πατέντες που είδαν οτι ωφέλησαν και στην Ελληνική τελετή. Μου άρεσαν τα εντυπωσιακά σκηνικά εφέ που έκαναν και έδωσαν έμφαση στην λεπτομέρεια και στα κοστούμια, έκαναν καλή δουλειά.
- S3irios
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: EVAGELOS_s3irios
- Επικοινωνία:
Δεν την εχω δει ακομη ολοκληρη, οποτε δεν μπορω να εκφρασω αποψη 100%. Παρολα αυτα επειδη ειδα ενα μικρο βιντεο 10 λεπτων μπορω να πω οτι δεν εντυπωσιαστηκα. Το οτι ειδαν αμετρητες φορες τα βιντεο της τελετης εναρξης του 2004 παντως εκανε μπαμ... Περιμενα κατι πιο ευρηματικο και κατι ισως "τρελο", επειτα της φημης που εχουν σαν τεχνολογικη πολη.
-)-I-(-
"...Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά κεί πάνω,
κάνε πάσα καμμιά ματιά και χάμω..."
http://PlayBox.gr
-)-I-(-
"...Ρε μπαγάσα! Περνάς καλά κεί πάνω,
κάνε πάσα καμμιά ματιά και χάμω..."
http://PlayBox.gr
-)-I-(-
- Pet_Detective
τολμω να συμφωνησω με τον Ικαρο..ηταν πολυ στρατοτετοια τελετη..δεξι ποδι ,αριστερο χερι,πανω κεφαλι κατω..Καμια σχεση με την εγκυμονουσα και τον Τυμπανιστη της Αθηνας που εβραζαν απο ζωη,ομαδοποιηση και πολυ λαο(2008 υπερβολικο) για συγκεκριμενα κομματια..Στην αθηνα μονο οι Ποντειοι χορευψαν σε πολυ μεγαλο αριθμο ο ενας κολλητα στοσιν αλλο και παλι ηταν εντυπωσιακοι,ενα αχαρο πληθος που ησουν ενα πούλι εκει μεσα..σε αντιθεση με του εθεριστες που νομιζες οτι καθης ειναι διαφορετικος..παντως καθε τελετη εχει την ομορφια της σε ενα βαθμο..ΙΚΑΡΟΣ έγραψε:''Εμείς, τα ρομπότ''. Κινεζο-υπολογιστής τους ήλεγχε; Στρατιωτάκια, μαζοποιημένοι κλώνοι... Προσπάθεια εκφοβισμού συγκεκριμένων στόχων, μέσω επιδείξεως... ποσότητος.
- Pet_Detective
S3irios έγραψε:Δεν την εχω δει ακομη ολοκληρη, οποτε δεν μπορω να εκφρασω αποψη 100%. Παρολα αυτα επειδη ειδα ενα μικρο βιντεο 10 λεπτων μπορω να πω οτι δεν εντυπωσιαστηκα. Το οτι ειδαν αμετρητες φορες τα βιντεο της τελετης εναρξης του 2004 παντως εκανε μπαμ... Περιμενα κατι πιο ευρηματικο και κατι ισως "τρελο", επειτα της φημης που εχουν σαν τεχνολογικη πολη.
τεχνολογοι ειναι..καλλιτεχνες δεν ειναι πλεον καλοι..
τα κινεζικα ,τα ευκολα,βλεπεις..
το ευκολο φερνει κιτς παντα..
θα δειτε την διαφορα με τους αλλους τεχνολογους το 2016 στο Τοκυο..!
- Pet_Detective
Siriusastir έγραψε:Αυτό που λέει ο Ίκαρος ειναι πολύ σωστό. Ξέρετε τι φάπες έπεσαν για να υπάρξει αυτός ο συγχρονισμός; Οι Κινέζοι δεν καταλαβαίνουν τίποτα σε τέτοια ζητήματα, είναι αμείλικτοι προκειμένου να βγάλουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν γιατί παρανοούν και μόνο στην σκέψη οτι θα γίνει κάποιο λάθος που θα τους ρίξει στα μάτια του Δυτικού, ο Μάο τους άφησε πολλά κόμπλεξ σε αυτά τα ζητήματα. Και όντως, απο ιστορία των τελευταίων δεκαετιών αόριστα πράγματα. Τι να δείξουν άλλωστε, του Μάο τα κατορθώματα; Κατά τα άλλα αντικειμενικά ήταν μια όμορφη τελετή με πολλές επιρροές απο της Αθήνας, αυτό ειπώθηκε και απο τους σχολιαστές άλλωστε, οι Κινέζοι δεν είχαν πρόβλημα να πάρουν συμβουλές και πατέντες που είδαν οτι ωφέλησαν και στην Ελληνική τελετή. Μου άρεσαν τα εντυπωσιακά σκηνικά εφέ που έκαναν και έδωσαν έμφαση στην λεπτομέρεια και στα κοστούμια, έκαναν καλή δουλειά.
χμμ τους αφησε ο Μαοο..τους εμειναανν, το θεμα ειναι οτι αυτοι ειναι.
οπως κι εμεις ειμασταν για ακομα μια φορα οι εαυτοι μας..δλδ στο καραισκακη της ωρα της τελετης το 2004 ακομα βαφανε!λολ
- ArELa
- Founder-Administrator
Ναι ο Κινέζος ασκεί και υπομένει πειθαρχία, όπως εφαρμόζει αυτοπειθαρχία και είναι τελειοθηρικός, ασχέτως καθεστώτων.
Νομίζω πως θα'ταν μικροψυχιά να μην παραδεχτούμε ότι το θέαμα σε κάμποσα σημεία του ήταν μεγαλειώδες.
Η θεματολογία καλά εμπνευσμένη και άψογα εκτελεσμένη, η πανδαισία χρωμάτων, εικόνων όμορφα δεμένη.
Ξετρελάθηκα με τους τυμπανιστές, με την περγαμηνή, τους κύκλους...
Τα πυροτεχνήματα ήταν απίστευτα επίσης. Αξεπέραστοι σ'αυτά. Η φάση με τα πυροτεχνήματα-πατούσες ήταν εντυπωσιακή.
Απλά πράγματα και χωρίς εξεζητημένες αναλύσεις.
Τα κινεζάκια είπαν τον Ολυμπιακό ΜΑΣ ύμνο θαυμάσια, με καλύτερη άρθρωση απ'ό,τι έχω ακούσει σ'άλλους αγώνες.
Μετά τον Ρώσο. ('80 )τον Κορεάτη (Σεούλ το 88) και εμάς ( 2004) ο Κινέζος ήταν ο καλύτερος όλων των ολυμπιακών που έχω δει από παιδί, που είναι σαφώς περισσότεροι από πολλούς εδώ μέσα.
Συμφωνώ με το Βάγγο όμως σε ένα. Διέκρινα πηγές έμπνευσης απ'τα δικά μας εναρκτήρια... Αρκετές πηγές έμπνευσης.
Σήμερα το πρωί ανοίγοντας τηλεόραση ο πρώτος τίτλος που είδα σ'ένα ειδησεογραφικό πρωινό ήταν "Η γκάφα του σκηνοθέτη με τον Τεως".
Δεν είμαι βασιλικιά, ούτε προβλέπεται να γίνω στα γεράματα, αλλά μου χα χα, το καταφχαριστήθηκα!
Μπροστά στις μάπες των ****** (αυτολογοκρίνομαι) που θα "έπρεπε" και καλά να δείξει ως ηγεταράδες μας, καλύτερα τον Γλύξμπουργκ.
Στο φινάλε αυτός υπήρξε ολυμπιονίκης, έχει κάτι θετικό για την Ελλάδα να επιδείξει στο ενεργητικό του, Αυτοι οι ***** (ξαναματα αυτολογοκρίνομαι) τι έχουν; (ΤΟΣΟ σιχάθηκα...)
Να βάλουμε και τον Υμνο...
Αρχαίο πνεύμα αθάνατο, αγνέ πατέρα
του ωραίου, του μεγάλου και τ’ αληθινού
κατέβα, φανερώσου κι άστραψε ‘δω πέρα
τη δόξα της δικής σου γης και τ’ ουρανού.
Στο δρόμο και στο πάλεμα και στο λιθάρι,
στων ευγενών αγώνων λάμψε την ορμή
και με τ’ αμάραντο στεφάνωσε κλωνάρι
και σιδερένιο πλάσε κι άξιο το κορμί.
Κάμποι, βουνά και πέλαγα φέγγουνε μαζί σου
σαν ένας λευκοπόρφυρος μέγας ναός
και τρέχει στο ναό εδώ προσκυνητής σου
αρχαίο πνεύμα αθάνατο, κάθε λαός...
Κ. Παλαμάς
Νομίζω πως θα'ταν μικροψυχιά να μην παραδεχτούμε ότι το θέαμα σε κάμποσα σημεία του ήταν μεγαλειώδες.
Η θεματολογία καλά εμπνευσμένη και άψογα εκτελεσμένη, η πανδαισία χρωμάτων, εικόνων όμορφα δεμένη.
Τα πυροτεχνήματα ήταν απίστευτα επίσης. Αξεπέραστοι σ'αυτά. Η φάση με τα πυροτεχνήματα-πατούσες ήταν εντυπωσιακή.
Τα κινεζάκια είπαν τον Ολυμπιακό ΜΑΣ ύμνο θαυμάσια, με καλύτερη άρθρωση απ'ό,τι έχω ακούσει σ'άλλους αγώνες.
Μετά τον Ρώσο. ('80 )τον Κορεάτη (Σεούλ το 88) και εμάς ( 2004) ο Κινέζος ήταν ο καλύτερος όλων των ολυμπιακών που έχω δει από παιδί, που είναι σαφώς περισσότεροι από πολλούς εδώ μέσα.
Συμφωνώ με το Βάγγο όμως σε ένα. Διέκρινα πηγές έμπνευσης απ'τα δικά μας εναρκτήρια... Αρκετές πηγές έμπνευσης.
Σήμερα το πρωί ανοίγοντας τηλεόραση ο πρώτος τίτλος που είδα σ'ένα ειδησεογραφικό πρωινό ήταν "Η γκάφα του σκηνοθέτη με τον Τεως".
Δεν είμαι βασιλικιά, ούτε προβλέπεται να γίνω στα γεράματα, αλλά μου χα χα, το καταφχαριστήθηκα!
Μπροστά στις μάπες των ****** (αυτολογοκρίνομαι) που θα "έπρεπε" και καλά να δείξει ως ηγεταράδες μας, καλύτερα τον Γλύξμπουργκ.
Στο φινάλε αυτός υπήρξε ολυμπιονίκης, έχει κάτι θετικό για την Ελλάδα να επιδείξει στο ενεργητικό του, Αυτοι οι ***** (ξαναματα αυτολογοκρίνομαι) τι έχουν; (ΤΟΣΟ σιχάθηκα...)
Κ. Παλαμάς
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Καλύτερος ο τέως με την καλοστεκούμενη Άννα - Μαρία, από τον Κυριακού με τη Ντόρα. Ξεκάθαρα.
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- Spirit oF Fire
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
Είδα άλλο ένα κομμάτι της Τελετής Έναρξης στην ετ1 (το παίζει συνέχεια η Ετ1, η Νετ και το Ρικ1 και να θες δύσκολα το χάνεις). Ήταν ωραίο θέαμα.. αλλά σίγουρα κάτι που μπορείς να δεις στο κινέζικο θέατρο, στον κινέζικο κινηματογράφο.. δεν με ενθουσίασε το κομμάτι που είδα. Πιστεύω πως θα μπορούσαν να "πουλήσουν/πλασάρουν καλύτερα τους εαυτούς τους".
Όσον αφορά όμως την Κίνα ως οικοδέσποινα των Ολυμπιακών, να πω πως είναι πέρα για πέρα παράλογο να δίνεται αυτή η τιμή σε μία χώρα που δεν γνωρίζει τι θα πει ανθρώπινα δικαιώματα, που φέρετε έτσι όπως φέρετε στο Θιβέτ, πως φέρεται στα ζώα και τόσα άλλα.
Επίσης το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι οι "φιλειρηνιστές" που πήγαν στην Κίνα για να διαδηλώσουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα και το Θιβέτ... δηλαδή τί να πεις γι αυτούς; Πήγαν απ όλες τις γωνιές του κόσμου, άτομα να διαδηλώσουν. Δηλαδή πέρα από τον τουρισμό (χρήματα) που θα έχουν οι Κινέζοι λόγω Ολυμπιακών, θα έχουν και τουρισμό (χρήματα) εξ αιτίας των αντιφρονούντων.. δηλαδή ποιος κερδίζει; Δηλαδή οι διαδηλωτές αυτοί, ευνοούν την Κίνα.... μήπως είμαστε λιγάκι πιόνια; Τί να πεις.. θα δούμε Ολυμπιακούς και στην Τουρκία αύριο μεθαύριο; έλεοζ
Όσον αφορά όμως την Κίνα ως οικοδέσποινα των Ολυμπιακών, να πω πως είναι πέρα για πέρα παράλογο να δίνεται αυτή η τιμή σε μία χώρα που δεν γνωρίζει τι θα πει ανθρώπινα δικαιώματα, που φέρετε έτσι όπως φέρετε στο Θιβέτ, πως φέρεται στα ζώα και τόσα άλλα.
Επίσης το τραγελαφικό της υπόθεσης είναι οι "φιλειρηνιστές" που πήγαν στην Κίνα για να διαδηλώσουν για τα ανθρώπινα δικαιώματα και το Θιβέτ... δηλαδή τί να πεις γι αυτούς; Πήγαν απ όλες τις γωνιές του κόσμου, άτομα να διαδηλώσουν. Δηλαδή πέρα από τον τουρισμό (χρήματα) που θα έχουν οι Κινέζοι λόγω Ολυμπιακών, θα έχουν και τουρισμό (χρήματα) εξ αιτίας των αντιφρονούντων.. δηλαδή ποιος κερδίζει; Δηλαδή οι διαδηλωτές αυτοί, ευνοούν την Κίνα.... μήπως είμαστε λιγάκι πιόνια; Τί να πεις.. θα δούμε Ολυμπιακούς και στην Τουρκία αύριο μεθαύριο; έλεοζ
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
- litsa''never''
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Litsa Never
Εμενα μου αρεσε η δικη μας καλυτερα!Τραγουδια ηταν αυτααααα?Πεφταμε ενας ενας στο τραπεζι...ημουν και στη δουλεια,μου ερχοτανε να ανεβω επανω και να κανω...γιογκα!!! Απο θεμα τεχνολογιας ομως και συντονισμου...σκισανε!!
- ICAROS
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
Μόνο τα σημεία με τεχνολογία ''μετρανε''. Το υπόλοιπο είναι καρακιτσαρία...
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞Ι∞Α∞Ο∞✩
✩∞Κ∞Ρ∞Σ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
- ELectriE
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: ELectriE, nvisible
Λοιπόν, τι να πω κι εγώ; Τα είπατε όλα!
Εμένα η πρώτη εντύπωση ήταν αυτή: σε πολλά στοιχεία μου φάνηκε αντιγραφή της προηγούμενης... Απλά είναι φανερό ότι ξοδεύτηκαν πολύ περισσότερα χρήματα και δούλεψαν πολύ περισσότεροι γι'αυτό το αποτέλεσμα. Σε σημείο πολλά να είναι κιτς.
Πέρα από το συγχρονισμό και την τεχνολογία τους δε με εξέπληξαν με τη φαντασία τους ούτε και με την πρωτοπορία τους.
Αυτά. Και καλό σαβ/κο σε όλους!
Εμένα η πρώτη εντύπωση ήταν αυτή: σε πολλά στοιχεία μου φάνηκε αντιγραφή της προηγούμενης... Απλά είναι φανερό ότι ξοδεύτηκαν πολύ περισσότερα χρήματα και δούλεψαν πολύ περισσότεροι γι'αυτό το αποτέλεσμα. Σε σημείο πολλά να είναι κιτς.
Πέρα από το συγχρονισμό και την τεχνολογία τους δε με εξέπληξαν με τη φαντασία τους ούτε και με την πρωτοπορία τους.
Αυτά. Και καλό σαβ/κο σε όλους!
Όπως Πάνω και Κάτω. Όπως Κάτω και Πάνω.
Ερμητική Αρχή
Όπως Έξω και Μέσα. Όπως Μέσα και Έξω.
Ερμητική Αρχή
- Pet_Detective
ΑρΕλα έγραψε:Ναι ο Κινέζος ασκεί και υπομένει πειθαρχία, όπως εφαρμόζει αυτοπειθαρχία και είναι τελειοθηρικός, ασχέτως καθεστώτων.
Κ. Παλαμάς
E τωρα τα θελει ο ποπος σου!
Ναι το μεγαλο σου εργαλειο για να κρινεις ολυμπιαδα ειναι η ηλικαι σου!Τι μας λες μωρε...
ανθρωποι ακομα μεγαλυτεροι απο σενα ακουσα να λενε πως δεν ηταν καλη ολυμπιαδα..
απλα ο εμφυτος ενθουσιασμος σου σε παρασυρει για ακομη μια φορα..Τελος παντων εχοντας δει πανω απο 20 εναρξεις και ΟΣΕΣ ΕΙΔΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΟ DVD(για δεν πιστευω να ησουν σε καμια απο κοντα εκτος κι αν νομιζεις πως οι ολυμπιαδες δεν καταγραφονται σε βιντεος και τις αποκρυπτουν απο τις επομενες γενιες )εχω να πω οτι υπηρχαν παλιοτερες Ολυμπιαδες πολυ καλυτερες και ξανα λεω Εναρξεις αλλων διοργανωσεων αθληματων..
Απο κει και περα επαθα ενα σοκ με αυτα που ειπες για τον βασιλια που τον συγκρινεις λανθασμενα με τους πολιτικους μας και ειναι ο λογος προφανως πως περνεις το μερος του(αυτο θελω να πιστευω και οχι πως τεινεις πριος την βασιλεια γιατι ουτε θελω να διανοηθω κατι τετοιο για σενα και να υποπτευθω οτι εχει πιασει τοσο πατο πια)
Λοιπον ο Ολυμπιονικης(κι αφηστε με να ξερω καλα τους Ολυμπιονικες)
α.Ηταν ολυμπιονικης σε ενα αγωνισμα νεο στο Ολυμπιακο προγραμμα εκεινη την εποχη το 1960 στους Ολυμπιακους της Ρωμης οπου δεν πηραν μερος αλλα ατομα καθως οπως καθε νεο αθλημα στους ολυμπιακους δεν ειναι ιδιατερα γνωστο αλλα και το συγκεκριμμενο χρειαζονται τεραστια χρηματικα ποσα ωστε να συντηρεις σκαφος(ιστιοπλοια)
δεν το ξερατε ε λοιπον το μαθατε..εκτος τον κωνσταντινο δεν ειχε αλλες συμμετοχες στην ρωμη,το αθλημα διεξηχθηκε μονο καιμονο για να μπει στο Ολυμπιακο προγραμμα και αν κοιταξετε τις συμμετοχες υπαρχει μονο ο Κωνσταντινος και μερικοι ακομα πολυ μικρος αριθμος δεν ξεπερνα τα δεκα ατομα..
Τωρα οσο αφορα την γκαφα του σκηνοθετη
φυσικα και ηταν μεγαλη γκαφα..
Τι θα πει η ηγεταραδες μας..αυτοι εστω εκλεγηκαν απο τον λαο με ολα τα κακα και τα καλα τους..
αυτος μας καθησε μια εποχη στο σβερκο με το ετσι θελω και για χρονια τρωγοπινε χωρις να προσφερει τπτ..Για θυμησου ξανα οτι ακομα πουλαμε την ελληνικη περιουσια-γη και τα κηροπηγια και τασακια απο το Τατοι για να το παιζει τεως αυτος στην Ευρωπη επειδη φυσικα δεν δουλευει κανεις απο αυτους και συχνα πυκνα τους τελειωνουν τα χρηματα!Αυτος εχει ακομα κοτερα και μλκς και τα παιδια του παντρευονται ακομα πριγκηπισες και γαλαζοαιματες και συ νιωθεις περηφανη..ε τι ν ασου πω..!Οι Γλυξμπουργκ ειναι οι απεχθεστεροι βασιλιαδες τις ευρωπης για τους υπολοιπους βασιλιαδες μεχρι και Το πρωην βασιλικο καθεστως δεν τους αποδεχθηκε ποτε καθως γινοντουσαν παντα βασιλιαδες σε εθνη απο τα οποια δεν καταγονταν ποτε,κοινως για να φανε και να πιουν..Αντε τωρα μην τα παρω Ο Ντρεγκετσιας που ηθελε να εχει γραμμενο στην ταυτοτητα το "Κωνσταντινος βασιλιας των ελληνων" μην χεσω!
Οσο για την Ολυμπιαδα ,το κομματι με τον παπυρο ηταν ισως το καλυτερο αλλα περισσοτερο εμοιαζε με παρελαση η διοργανωση παρα με...Τελετη..Τελετη ηταν της Αθηνας..Τελετη ηταν εκεινη στην Βαρκελωνη ,Το χθεσιμο θυμισε εντονα Μοσχα ..Τοτε που εκλαψε ο Μισα..
εε αληθεια..τα dvd δειχνουν τις ολυμπιαδες με τον ιδιο τροπο απο οτι η τηλεορασεις του 1970; να τα παρω γιγαντοοθονη;
- Pet_Detective
Πνεύμα Φωτιάς έγραψε:Είδα άλλο ένα κομμάτι της Τελετής Έναρξης στην ετ1 (το παίζει συνέχεια η Ετ1, η Νετ και το Ρικ1 και να θες δύσκολα το χάνεις). Ήταν ωραίο θέαμα.. αλλά σίγουρα κάτι που μπορείς να δεις στο κινέζικο θέατρο, στον κινέζικο κινηματογράφο.. δεν με ενθουσίασε το κομμάτι που είδα. Πιστεύω πως θα μπορούσαν να "πουλήσουν/πλασάρουν καλύτερα τους εαυτούς τους".
καθε χωρα εχει δικαιωμα να διοργανωσει ολυμπιακους ακομα και η Τουρκια,που το παρραλογο,εδω διοργανωσαν οι Κορεα ,η Ρωσια και η Αμερικη(δυο φορες) σε πολυ δυσκολες εποχες με ψυχρους πολεμους και αλλα( Μοντρεαλ,Λος Αντζελες)
Οι επομενοι Ολυμπιακοι βεβαια θα ειναι οι πιο Κοσμοπολιτικοι κα οι πιο επικινδυνοι των τελευταιων ετων Στο Λονδινο,αλλα οι αγγλοι ειναι πολυ καλοι στις διοργανωσεις ,διαθετουν εμπειρια και νομιζω θα ειναι πολυ καλοι οι Ολυμπιακοι εκεινοι..
- ELectriE
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Μάλιστα, κι οι δικοί μας μια χαρά συγχρονισμό είχαν.
Και μ'έκαναν να ανατριχιάσω.
Σ'αυτούς τους ολυμπιακούς, μόνο να θαυμάσω.
(Βλέπετε πόσα δανείστηκαν;)
Και μ'έκαναν να ανατριχιάσω.
Σ'αυτούς τους ολυμπιακούς, μόνο να θαυμάσω.
(Βλέπετε πόσα δανείστηκαν;)
Ερμητική Αρχή
Ερμητική Αρχή
- ELectriE
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Κι αυτό με κάνει να κλαίω . . . .
Ερμητική Αρχή
Ερμητική Αρχή
- Pet_Detective
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής
Θα συμφωνήσω με το Πνεύμα. Οι Κινέζοι είναι εντελώς ρομποτ, σαν τεράστια φωλιά απο μυρμήγκια που δουλεύουν για λίγους, μηδέν έμπνευση και συναίσθημα, και συμπεριφέρονται απαράδεκτα στα ζώα, στους Θιβετιανούς, στους δικούς τους. Πέταξαν κόσμο απο τα σπίτια τους με την βία για να στήσουν αυτό το πανηγύρι. Δεν πιστεύω οτι άξιζαν Ολυμπιακούς, συγνώμη, όπως δεν τους άξιζε και η Ατλάντα και γενικά οι γιάνκηδες που μιλάνε για τους Κινέζους και δεν κοιτάν τα χάλια τους. Χώρια που σήμερα έγινε και άλλη δολοφονία στο Πεκίνο. Και το λέω άσχετα απο το οτι όντως έχουμε άριστες σχέσεις με τους Κινέζους και μοιραζόμαστε ένα εξίσου ένδοξο παρελθόν. Τι στην ευχή παίζεται εκει πέρα, μόνο αυτοί ξέρουν, χώρια που την ημέρα της Έναρξης οι Οσσετοί σκοτώνονται με τους Γεωργιανούς και η Ρωσία μπούκαρε μεσα. Ωραια πράγματα...όμορφα....
Μα το Θεό, πιστεύω τελικά οτι το παρατράγουδο που δεν άναβε η Φλόγα στην Ολυμπία για Ατλάντα τότε, όπως και τα όσα διαδραματίστηκαν στην Αφή για το Πεκίνο, δεν ήταν καλός οιωνός απο τότε....
Αυτό που γίνεται σημερα δεν είναι Ολυμπιάδα, είναι πάρτυ ντόπας, πολυεθνικών, πολιτικής, συμφερόντων, ανταγωνισμού και διαπλοκής...
Οι Ελλανοδίκες θα ξέρναγαν και θα αναθεμάτιζαν αν ζούσαν να δουν αυτή την κατάντια και την διαστροφή.
Μα το Θεό, πιστεύω τελικά οτι το παρατράγουδο που δεν άναβε η Φλόγα στην Ολυμπία για Ατλάντα τότε, όπως και τα όσα διαδραματίστηκαν στην Αφή για το Πεκίνο, δεν ήταν καλός οιωνός απο τότε....
Αυτό που γίνεται σημερα δεν είναι Ολυμπιάδα, είναι πάρτυ ντόπας, πολυεθνικών, πολιτικής, συμφερόντων, ανταγωνισμού και διαπλοκής...
Οι Ελλανοδίκες θα ξέρναγαν και θα αναθεμάτιζαν αν ζούσαν να δουν αυτή την κατάντια και την διαστροφή.
Σε ολους αυτους αξιζαν τα ολυμπιακα παιχνιδια και τα απεκτησαν με την αξια τους.
Οι ολυμπιακοι αγωνες ειναι ενα αλλο ιστορικο θεμα.
- ArELa
- Founder-Administrator
Πνεύμα Φωτιάς έγραψε:Είδα άλλο ένα κομμάτι της Τελετής Έναρξης στην ετ1 (το παίζει συνέχεια η Ετ1, η Νετ και το Ρικ1 και να θες δύσκολα το χάνεις). Ήταν ωραίο θέαμα.. αλλά σίγουρα κάτι που μπορείς να δεις στο κινέζικο θέατρο, στον κινέζικο κινηματογράφο.. δεν με ενθουσίασε το κομμάτι που είδα. Πιστεύω πως θα μπορούσαν να "πουλήσουν/πλασάρουν καλύτερα τους εαυτούς τους".
Bασικά όλως παραδόξως συμφωνώ με την απάντηση που σου'δωσε ο Πετ επ'αυτού, αλλά δε στέκομαι μόνο εκεί.
Όσο για τα σαθρά των Κινέζων, θα σε καλούσα να δεις και μια άλλη πλευρά εδώ. Κάθε καθεστώς/πολίτευμα έχει τα σαθρά του. Για το συγκεκριμένο της Κίνας προσωπικά δεν μπορώ να μιλήσω ως γνώστης, γιατί απλά δεν έχω ζήσει εκεί, ούτε σαν τουρίστρια έχω πατήσει. Σίγουρα υπάρχει κόκκινη χούντα αλλά ίσως τελικά να'ναι αναγκαίο ένα τέτοιο καθεστώς για μια χώρα σχεδόν 1,5 εκατομμυρίου... Ναι, θυμάμαι τα επεισόδια στην πλατεία Τιέν ανΜεν, αλλά είναι βέβαιο πως ένας λαός σκεπτόμενος, έξυπνος όπως οι Κινέζοι, αν πραγματικά δεν ήθελαν αυτό το καθεστώς θα είχαν βρει τρόπο να το ανατρέψουν. Συνεπώς δε μας πέφτει λόγος για την όποια καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, από τη στιγμή που ο λαός ο ίδιος δεν τη νιωθει τόσο έντονη ώστε να δώσει μάχες επί μαχών για να διεκδικήσει τα δικαιώματά του.
Έπειτα μην ξεχνάς πως η πόρνη που λέγεται Αμερική έχει βάλει κι εδώ το δαχτυλάκι της για να επηρεάσει την παγκόσμια γνώμη. Το θέμα Θιβέτ για παράδειγμα, είναι πρόβλημα άλυτο εδώ και χρόνια. (υποστηρίζω το θιβέτ σημείωσε) Όμως... ΞΑΦΝΟΥ ανέκυψε σαν μείζον ζήτημα και για τη διεθνή κοινότητα. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Άλλο παράδειγμα...Η Κίνα κι η Ιαπωνία προαιώνιοι εχθροί, έχουν αρχίσει στον 21ο αιώνα επιτέλους να τα βρίσκουν, να συναντιούνται κι οι ηγέτες τους στα πλαίσια συνεργασιών και πλησιάσματος των λαών τους ΧΩΡΙΣ να καλούν τον Μπους παρακαλώ. Αυτό πίστεψέ με, κάνει τον κρετίνο να αφρίζει στην εντεινόμενη -διευρυνόμενη αντίληψη ότι όλο και περισσότερο (και από περισσότερους) η Αμερική εισπράττει μια αίσθηση απομόνωσης. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα λοιπόν... Δες το κι απ'την πολιτική σκοπιά και τα συμφέροντα που παίζονται. Η Αμερική εξ ορισμού φοβάται την Κίνα, γι'αυτο΄και δεν της κουνιέται πολύ. Τη φοβάται αρκετά ώστε να μην αποτολμά ευθεία επίθεση. Γι'αυτό και μεθοδεύει πολλαπλούς τρόπους και σενάρια για να την υπονομεύσει διαφορετικά στα μάτια της παγκόσμιας κοινής γνώμης.
Διευκρινίζω πως ειλικρινά δεν έχω καμία εμπάθεια με τον Αμερικανικό λαό ή τη χώρα σαν σύνολο. Μπορώ να πω ότι με τραβάει και στον τρόπο ζωής (σε κάποια μέρη) και σε μουσικές διαδρομές και σε κουλτούρα αν θες (βλ. Νέα Ορλεάνη). Αυτό είναι άλλο όμως, κι άλλο η εξωτερική της πολιτική που ειναι απαράδεκτη, πράγμα που σήμερα όλο και περισσότερο βλέπω να αναγνωρίζουν και οι ίδιοι οι Αμερικανοί.
Όσο για τα ζώα, οι Κινέζοι δεν είναι οι μόνοι που τα κακοποιούν ΟΣΟ τέλος πάντων τα κακοποιούν. Δεν έχεις παρά να θυμηθείς τα πρόσφατα δικά μας χάλια, (αναφέρθηκαν στην ενότητά σου) ή και ευρύτερα τα φαλαινοθηρικά, το φρικαλέο βίντεο με τα ζωάκια που γδέρνουν ζωντανά και μας αρρώστησε όσους το είδαμε... Δες όλα αυτά που δεν κάνουν οι Κινέζοι ή μόνον οι Κινέζοι.
Και στην τελική δεν αξίζει σε μια χώρα που η πολιτισμική της ιστορία είναι μεγαλη και η πλησιέστερη της δικής μας σε μέγεθος, διαφώτιση και δυναμική, να την απαξιώνουμε τόσο εύκολα, επηρεασμένοι από μηνύματα που ως ένα βαθμό μπορεί να εμπεριέχουν αλήθειες, αλλά διογκώνονται για προπαγανδιστικούς σκοπούς.
Αχ ναι βάρα με!Pet_Detective έγραψε:
E τωρα τα θελει ο ποπος σου!
Ρε φίλε νιώσε τέλος πάντων ότι ΥΠΗΡΧΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΕΣΥ!Ναι το μεγαλο σου εργαλειο για να κρινεις ολυμπιαδα ειναι η ηλικαι σου!Τι μας λες μωρε...
Θέμα γούστου.ανθρωποι ακομα μεγαλυτεροι απο σενα ακουσα να λενε πως δεν ηταν καλη ολυμπιαδα..
Και η έμφυτη καλή μου προαίρεση επίσης. Και γουστάρω να με παρασύρει και δεν θα τα δω αυτά σαν ελαττώματα (είναι κατά καιρούς αλλά όχι πάντα :Ρ) επειδή εσύ προτιμάς να βλέπεις εκ προοιμίου κακοπροαίρετα ή αφ'υψηλού κάποια πράγματα.απλα ο εμφυτος ενθουσιασμος σου σε παρασυρει για ακομη μια φορα.
.
Δεν την είδα ο φωτεινός παντογνωστης όπως εσύ. Είπα ότι στα χρόνια που ζω είδα κάμποσες. Ξεχνάς πως άλλο το βίντεο κι άλλο το ζωντανό. Ακόμα και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα της συγκεκριμένης εποχής ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΟΥΣΕΣ ΕΣΥ, καθορίζει και τον τρόπο που εισπράττει κανείς κάποια πράγματα.Τελος παντων εχοντας δει πανω απο 20 εναρξεις και ΟΣΕΣ ΕΙΔΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΟ DVD(για δεν πιστευω να ησουν σε καμια απο κοντα εκτος κι αν νομιζεις πως οι ολυμπιαδες δεν καταγραφονται σε βιντεος και τις αποκρυπτουν απο τις επομενες γενιες )εχω να πω οτι υπηρχαν παλιοτερες Ολυμπιαδες πολυ καλυτερες και ξανα λεω Εναρξεις αλλων διοργανωσεων αθληματων..
Πέραν αυτού, είναι και πάλι θέμα γούστου.
και ξαναπέραν αυτού, οταν με διαβάζεις, να το κάνεις όπως με quotάρεις. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ. Μην αποσπάς μεμονωμένες λέξεις η φράσεις μου για να αναπτύξεις μια δική σου δήθεν ανωτερότητα του κώλου. Δεν κερδίζονται έτσι οι νοητικές μάχες ούτε προσφέρεις έτσι εφαλτήριο στον άλλον να εμβαθύνει περισσότερο πάνω σε κάτι ή να το δει και από άλλη γωνία. Απλά τον στραβώνεις και σε αντιμετωπίζει αρνητικά. Αν το γουστάρεις, δικό σου ψυχομπούκωμα αυτό και να το χαίρεσαι.
Αλλο δείγμα ότι διαβάζεις ότι καταλαβαίνεις (θες) αλλά δεν καταλαβαίνεις ο,τι διαβάζεις. ΕίπαΑπο κει και περα επαθα ενα σοκ με αυτα που ειπες για τον βασιλια που τον συγκρινεις λανθασμενα με τους πολιτικους μας και ειναι ο λογος προφανως πως περνεις το μερος του(αυτο θελω να πιστευω και οχι πως τεινεις πριος την βασιλεια γιατι ουτε θελω να διανοηθω κατι τετοιο για σενα και να υποπτευθω οτι εχει πιασει τοσο πατο πια)
Ούτε καν έπιασες το πνεύμα μου, κι αν το'πιασες τότε εσκεμμένα στρέβλωσες αυτό που είπα.Δεν είμαι βασιλικιά, ούτε προβλέπεται να γίνω στα γεράματα, αλλά μου χα χα, το καταφχαριστήθηκα!
Άλλο ένα δείγμα του μεγαλείου ψυχής και νόησής σου!
Έπαθες ντουβρουτζά με τον Γλύξμπουργκ έτσι; Να αποδείξεις τι? Οτι είναι άχρηστος; Οκ ό,τι πεις. Ξύλινος πύλινος όμως- (για ν'αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι) το πήρε το μετάλιο, είτε σου γουστάρει είτε όχι. Τέλος. Πέραν αυτού, σκασίλα μου. Ο τύπος ούτε κρύο μου κάνει ούτε ζέστη. Όπως προείπα δε γουστάρω τη βασιλΕία, (έτσι γράφεται :Ρ) γιατί εκ προοιμίου όποιο μπαστάρδι γεννήσει η βασίλισσα θα κάτσει στο σβέρκο του λαού, ασχέτως αν είναι κρετίνος, ψυχοπαθάκιας ή αξιόλογος.Λοιπον ο Ολυμπιονικης(κι αφηστε με να ξερω καλα τους Ολυμπιονικες)
α.Ηταν ολυμπιονικης σε ενα αγωνισμα νεο στο Ολυμπιακο προγραμμα εκεινη την εποχη το 1960 στους Ολυμπιακους της Ρωμης οπου δεν πηραν μερος αλλα ατομα καθως οπως καθε νεο αθλημα στους ολυμπιακους δεν ειναι ιδιατερα γνωστο αλλα και το συγκεκριμμενο χρειαζονται τεραστια χρηματικα ποσα ωστε να συντηρεις σκαφος(ιστιοπλοια)
δεν το ξερατε ε λοιπον το μαθατε..εκτος τον κωνσταντινο δεν ειχε αλλες συμμετοχες στην ρωμη,το αθλημα διεξηχθηκε μονο καιμονο για να μπει στο Ολυμπιακο προγραμμα και αν κοιταξετε τις συμμετοχες υπαρχει μονο ο Κωνσταντινος και μερικοι ακομα πολυ μικρος αριθμος δεν ξεπερνα τα δεκα ατομα..
Θα μου πεις το ίδιο γίνεται και σε ...χαχαχ δημοκρατικά πολιτεύματα, βλεπε Μπους, βλέπε Μπλαιρ, βλέπε και τους δικούς μας άμα λάχει! Οπότε άστο, σκασμένη απ'το κλάμα ιστορία.
Εγώ την καταφχαριστήθηκαΤωρα οσο αφορα την γκαφα του σκηνοθετη
φυσικα και ηταν μεγαλη γκαφα..
Τώρα μάλιστα. Η επιχειρηματάρα της δεκάρας των ίδιων των πολιτικάντηδων.Τι θα πει η ηγεταραδες μας..αυτοι εστω εκλεγηκαν απο τον λαο με ολα τα κακα και τα καλα τους..
Δεν συνυπολόγισε η άπειρη ευφυία σου βέβαια, μεταξύ ποίων έχει να διαλέξει ο λαός. Στους γκαβούς λογικό να υπερισχύσει ο μονόφθαλμος. Καναν ανοιχτομάτη με 20-20 όραση να δω πότε θα εκλέξει.
Επίσης θα'πρεπε πριν δώσει αυτή την αστεία επιχειρηματάρα η ιδιοφυία σου, να'χε συνυπολογίσει και μια άλλη τόση δούλα λεπτομέρεια. Το ποσοστό του λαού που εκλέγει αυτά τα ******** (αυτολογοκρινομαι) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
Αναπτύχθηκα νωρίτερα επ'αυτών. Δε διαφωνούμε επί της ουσίας εδώ.αυτος μας καθησε μια εποχη στο σβερκο με το ετσι θελω και για χρονια τρωγοπινε χωρις να προσφερει τπτ..Για θυμησου ξανα οτι ακομα πουλαμε την ελληνικη περιουσια-γη και τα κηροπηγια και τασακια απο το Τατοι για να το παιζει τεως αυτος στην Ευρωπη επειδη φυσικα δεν δουλευει κανεις απο αυτους και συχνα πυκνα τους τελειωνουν τα χρηματα!Αυτος εχει ακομα κοτερα και μλκς και τα παιδια του παντρευονται ακομα πριγκηπισες και γαλαζοαιματες και συ νιωθεις περηφανη..ε τι ν ασου πω..!Οι Γλυξμπουργκ ειναι οι απεχθεστεροι βασιλιαδες τις ευρωπης για τους υπολοιπους βασιλιαδες μεχρι και Το πρωην βασιλικο καθεστως δεν τους αποδεχθηκε ποτε καθως γινοντουσαν παντα βασιλιαδες σε εθνη απο τα οποια δεν καταγονταν ποτε,κοινως για να φανε και να πιουν..Αντε τωρα μην τα παρω Ο Ντρεγκετσιας που ηθελε να εχει γραμμενο στην ταυτοτητα το "Κωνσταντινος βασιλιας των ελληνων" μην χεσω!
Δεν παύω να καταφχαριστήθηκα όμως, όχι παιδί μου γιατί έδειξε αυτόν- αλλά γιατί τον έδειξε αντί για τα άλλα μούτρα που μας "εκπροσωπούν" και μας έχουν κάνει εθνικούς καραγκιόζηδες παγκοσμίως.
Εμένα μ'άρεσε και η "παρέλαση" για τη φαντασμαγορία της.Οσο για την Ολυμπιαδα ,το κομματι με τον παπυρο ηταν ισως το καλυτερο αλλα περισσοτερο εμοιαζε με παρελαση η διοργανωση παρα με...Τελετη..Τελετη ηταν της Αθηνας..Τελετη ηταν εκεινη στην Βαρκελωνη ,Το χθεσιμο θυμισε εντονα Μοσχα ..Τοτε που εκλαψε ο Μισα..
Ο Μίσα με συγκίνησε και γενικά μου άρεσε πολύ, όπως και τους περισσότερους της ΤΟΤΕ εποχής :Ρ
Για την εναρκτήρια τελετή της Αθήνας συμφωνώ. Ήταν και ευελπιστώ να παραμείνει η καλύτερη!
Όχι. Ν'ακούς κι αυτούς που ζούσαν τότε, όχι γιατί χρησιμοποιούν τίποτα σαν όπλο όπως ηλιθιωδώς συμπεραίνεις, αλλά γιατί μπορούν να μεταφέρουν κάποια πράγματα αυτούσια και ίσως (τεράστιο το ΙΣΩΣ-πρέπει να'σαι ανοιχτός κι έτοιμος διατεθειμένος να ΑΚΟΥΣ τουλάχιστον) να "προσλάβεις" και το αισθητήριο και το feeling τότε, που δεν είναι δυνατόν να σου δοθεί από το ντιβιντί σου, στον σημερινό καναπέ σου, στο 2008 που ζεις και κινείσαι, που τα δεδομένα- ακόμα και σε πολλά επίπεδα οι νοοτροπίες και τα γούστα έχουν αλλάξει, αμβλυνθεί, οξυνθεί, βελτιωθεί ή αλλοιωθεί (αναλόγως της περίστασης).εε αληθεια..τα dvd δειχνουν τις ολυμπιαδες με τον ιδιο τροπο απο οτι η τηλεορασεις του 1970; να τα παρω γιγαντοοθονη;
Όντως Λιτσάκι η μουσική με "κοίμισε" κι εμένα.litsa''never'' έγραψε: Εμενα μου αρεσε η δικη μας καλυτερα!Τραγουδια ηταν αυτααααα?Πεφταμε ενας ενας στο τραπεζι...ημουν και στη δουλεια,μου ερχοτανε να ανεβω επανω και να κανω...γιογκα!!! Απο θεμα τεχνολογιας ομως και συντονισμου...σκισανε!!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- SeirioAstro
- Σχεδιαστής
Καθόλου άλλο θέμα, όλα είναι απολύτως αλληλένδετα και δείγμα του απόλυτου εκφυλισμού που διανύουμε στα πάντα πλέον. Να σχολιάσω την τελετή έναρξης ναι, κανένα πρόβλημα. Να χαρώ για τα μετάλλια μας, οκ και σε αυτό και με το παραπάνω. Να πω μπράβο στην κάθε χώρα για την οργάνωση, μέσα και σε αυτό. Αλλά απο εκει και πέρα αυταπάτες δεν έχω, και λαμβάνω υπόψιν μου τα πάντα. Είναι ένα μεγάλο, πανάκριβο πανηγύρι διεθνούς βεληνεκούς, που ο καθένας για τους δικούς του λόγους χρησιμοποιεί προς όφελος του, και η κάθε χώρα απολαμβάνει σε επίπεδο θεάματος, και προστίθεται και λίγη αρχαία αίγλη για να μην ξεγυμνωθεί τελείως, αλλά να έχουμε και συναίσθηση του τι γίνεται όμως.Divine Sinner έγραψε:Σε ολους αυτους αξιζαν τα ολυμπιακα παιχνιδια και τα απεκτησαν με την αξια τους.
- Blue Ice
Aντιγραφή της τελετής της Αθήνας ήταν και μάλιστα όχι και τόσο καλή.
Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να υπερηφανεύονται για την ανακάλυψη της πυρίτιδας που μόνο κακό προκάλεσε στον άνθρωπο. Θα ήταν σαν να παρουσιάζαμε εμείς το υγρό πυρ στην τελετή του 2004. Και όσο εντυπωσιακοί και να ήταν οι 2008 αθλητές του tai chi ήταν παράτεροι σε μία γιορτή ειρήνης και εκεχειρίας.
Υποκριτικό και το μήνυμα της αρμονίας φύσης και ανθρώπου στην πόλη με την υψηλότερη ατμοσφαιρική ρύπανση.
Παρατηρήσατε τους θεατές; Δεν το διασκέδαζαν καθόλου, ήταν λες και βρίσκονταν σε υπηρεσία
Δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να υπερηφανεύονται για την ανακάλυψη της πυρίτιδας που μόνο κακό προκάλεσε στον άνθρωπο. Θα ήταν σαν να παρουσιάζαμε εμείς το υγρό πυρ στην τελετή του 2004. Και όσο εντυπωσιακοί και να ήταν οι 2008 αθλητές του tai chi ήταν παράτεροι σε μία γιορτή ειρήνης και εκεχειρίας.
Υποκριτικό και το μήνυμα της αρμονίας φύσης και ανθρώπου στην πόλη με την υψηλότερη ατμοσφαιρική ρύπανση.
Παρατηρήσατε τους θεατές; Δεν το διασκέδαζαν καθόλου, ήταν λες και βρίσκονταν σε υπηρεσία
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
- Spirit oF Fire
- Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
Να κάνουν παγκόσμιους αγώνες αθλητικούς και να αφησουν τους Ολυμπιακούς αγώνες ήσυχους τότε, γιατί Ολυμπιακοί Αγωνες εκεχειρία, ευγενή άμιλλα και ευ αγωνίζεσθε δεν υπάρχει. Μιλάμε για φθορά των αξιών και όχι, δεν μπορεί ο δολοφόνος να έχει την τιμή τέτοιων αγόνων. Και δεν πιστεύω πως ο Ολυμπισμός και το Ολυμπιακό Πνεύμα έχει να κάνει με την Κοκα Κόλα.. σόρρυζ κιόλας ε; =Ρ
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.