Έγραφα πρίν και μου είχε αποσυνδεθεί.Πότε κάνω μια αντιφραφή πριν την υποβολή πότε το κόλπο που έχει πει η Βασούλα,αλλά τώρα την πάτησα.
Πάμε πάλι με λίγα λόγια.Έχω ακούσει πολλές φορές ότι το σχολείο είναι κέντρο προγραμματισμού.Συμφωνώ εν μέρη όμως.
Το να λέμε αβίαστα χωρίς διευκρινίσεις ότι το σχολείο είναι κέντρο προγραμματισμού είναι γενίκευση.
Μαθήματα όπως μαθηματικά,χημεία,φυσική,αρχαία ελληνικά,ποίηση,λατινικά μπορούν να θεωρηθούν προγραμματισμός;
Διάβαζα σε ένα άρθρο στο φβ ότι η Φιλανδία θα καταργήσει φυσική,χημεία μαθηματικά λογοτεχνία κ.α και θα διδάσκονται γεγονότα και φαινόμενα.
Να το άρθρο
http://www.tilestwra.com/finlandia-tha- ... programma/
Τι είναι αυτό; πρόοδος; εξέλιξη; το να μην μαθαίνεις της σπουδαιότερες επιστήμες είναι λογικό για εσάς; τα σχόλια από κάτω τα περισσότερα διθυραμβικά.
Δεν άντεξα και απάντησα.
Αν τα μαθηματικά,η φυσική η χημεία,τα αρχαία και η λογοτεχνία θεωρείται προγραμματισμός και τα φαινόμενα και τα γεγονότα παιδεία προτιμώ το προγραμματισμό. Το έχουν παρακάνει στις σκανδιναβικές σε κάποια θέματα !!
Προγραμματισμός είναι συγκεκριμένα πράγματα και πολύ στοχευμένα και ουσιαστικά για την ελίτ.
Στην φυσικό μου είχα πει ότι δεν πιστεύω στην προσελήνωση το 1969,σε μια βιολόγο ότι δεν πιστεύω στην κλιματική αλλαγή από ανθρωπογενής παράγοντες.
Το ίδιο και σε φίλους κτλ.Ένας ιστορικός που είχα μας είχε πει με αποδείξεις απο εικόνες ότι ο Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε όπως μας λένε.
Αυτό που θέλω να πω ότι φυσικά και υπάρχουν σε κάποιο βαθμό προγραμματισμό αλλά παίρνεις και πολλές ουσιαστικές και χρήσιμες γνώσεις.
Προσωπικά πήρα πράγματα απο ζωγραφική μέχρι την Αντιγόνη και την Φυσική.Και παίρνουν και χιλιάδες παιδιά σε όλο τον κόσμο.
Τώρα άμα βάζουν τα παιδιά να μαθαίνουν το τι καλά είναι τα μεταλλαγμένα και ασφαλή για κατανάλωση και οι περισσότεροι ενήλικες ας υποθέσουμε ότι γνωρίζουν
ότι αυτό είναι ψέμα και δεν ασχολούνται και δεν νοιάζονται να βγουν αυτά απο τα σχολικά βιβλία και δεν το λένε στα παιδιά φταίει μόνο το σχολείο και το εκπαιδευτικό σύστημα;Πάντα υπάρχουν και θα υπάρχουν τα κακός κείμενα αλλά καλό είναι να νοιαζόμαστε να διορθωθούν και όχι να τα ισοπεδώσουμε όλα.
edit:Το να μην μαθαίνουν στα παιδιά επιστήμες όπως το άρθρο που έδωσα για εμένα είναι αυταρχισμός με πολύ πονηρό τρόπο.
Δεν έμαθα φυσική,χημεία,ποίηση,αρχαία απο το κεφάλι μου.Το να μου στερούσαν ή να καθυστερούσαν και να μην είχα τις σωστές βάσεις για όλα αυτά δεν θα ήταν αυταρχικό;