Όταν η αήθεια και η σκατοψυχιά, βρίσκεται ανάμεσά μας...

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Όταν η αήθεια και η σκατοψυχιά, βρίσκεται ανάμεσά μας...

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 17 Οκτ 2015, 18:50

Αποφάσισα να ανοίξω αυτό το νήμα εδώ, σε φόρουμ που είναι προσβάσιμο σε ΟΛΟΥΣ, (και επισκέπτες)
για να το δουν όλοι όσοι τους αφορά, εγγεγραμμένοι και μη, λογκαρισμένοι και μη.

Από καιρό υπέπεσαν στην αντίληψή μου κάποια πράγματα που οφείλω να τα θέσω δημοσίως, όχι μόνο για να'μαι εντάξει με τον εαυτό μου, αλλά για να'μαι απολύτως ειλικρινής (όπως πάντα ήμουν) και με τους συνοδοιπόρους μου.

Έμαθα λοιπόν πως ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που συμπορεύεται μαζί μου/μας στα ΙΔΕΟ για χρόνια,
διέδωσε κατάπτυστα (στο κακόβουλο της φύσης τους), πράγματα για το άτομό μου. Πράγματα
τόσο αδιανόητα στην ύπουλη έως και κτηνώδικη έμπνευσή τους, που χρειάστηκε να τα ακούσω από παραπάνω από ένα άτομα για να πιστέψω-εμπεδώσω ότι πράγματι εκστομίστηκαν από το εν λόγω άτομο. Μάλλον έκρινε εξ ιδίων τα αλλότρια όταν ξεστόμιζε πραγματικό βόρβορο για μένα.

Δε θα κατονομάσω αυτό το σκύβαλο, δεν χρειάζεται, το ίδιο γνωρίζει πολύ καλά ποιο είναι,
και αυτό μου αρκεί, διότι μέσα απ'αυτό το ανάρτημα οφείλει να κατανοήσει πως στόχος μου εδώ
δεν είναι να το εκθέσω δημόσια. Θα ήταν ανώφελο και μια τέτοια ενέργεια θα καταδείκνυε και εκδικητική κακία και άλλα ποταπά συναισθήματα που εκείνο διαθέτει, όχι εγώ. Δε θα πέσω λοιπόν
στο "επιπέδου υπό του δαπέδου" ψυχομπούκωμά του. Δεν έχω την ανάγκη να το ξεφτιλίσω αν και θα του άξιζε του ατόμου, γιατί πιστεύω πως ό,τι πασάρει κανείς στον άλλον, επιστρέφεται στον ίδιο και ίσως ενίοτε και στη νηοστή... Οπότε, θα έχει (αν δεν έχει ήδη) να αντιμετωπίσει αρκετά δεινά έτσι κι αλλιώς... δεν υπάρχει λόγος να'μαι εγώ αυτή που θα προσθέσει κι άλλα.

Ανάμεσα στα προαναφερθέντα, που μ'έκαναν να μπω στη διαδικασία αυτής της καταγραφής,
είναι και για να πάρει σαφώς το μήνυμα το ίδιο αυτό το άτομο, πως όχι μόνο δεν θέλω να το ξαναδώ στην έξω ζωή μου, αλλά δε θέλω καμία σχέση και συνάφεια μαζί του, ούτε στο διαδίκτυο, οπότε το παροτρύνω να μη δοκιμάσει τις αντοχές μου και να πράξει ανάλογα.
Να πάρει το δρόμο που του πρέπει τον αγύριστο! :swear:
Συγνώμη γι'αυτό το αρχικό ξέσπασμα, αλλά αν και ξεπέρασα το πρώτο σοκ και την μεγάλη αηδία που ένιωσα όταν πρωτοπήρα τα "μαντάτα", εξακολουθώ να εξοργίζομαι ακόμα όταν το σκέφτομαι... και ιδιαιτέρως στη διαπίστωση πως είχα φερθεί στο άτομο με αγάπη και συμπόνια (για τα όποια δεινά περνούσε), εκείνο αποφάσισε να με ανταμείψει με την άπειρη σκατοψυχιά που προφανώς κουβαλούσε μέσα του. Η οργή, είναι το μόνο συναίσθημα που μπορεί πλέον το συγκεκριμένο άτομο να μου γεννήσει, ώσπου να καταλαγιάσει και αυτή για να αφήσει πίσω της το λυτρωτικό απόλυτο τίποτα (σε συναισθηματικό επίπεδο) γι'αυτό. (το άτομο)

Κάτι μου λέει πως αν δεν προκύψει άμεσα με αυτή την καταγραφή, σίγουρα θα επισπεύσει
αυτή τη λύτρωση που προανέφερα. ΕΙΘΕ!

Το αρχικό ανάρτημα αυτού του νήματος, που αναφέρεται (αλλά και απευθύνεται) σ'ενα
συγκεκριμένο σκύβαλο, σταματάει εδώ.

Στο επόμενο θα αναφερθώ για- και θα απευθυνθώ σε- άλλους που πιθανότατα να τους αφορά
αυτή η ιστορία. Αναμείνατε. (και ει δυνατόν, να μη σχολιάσετε πριν ολοκληρώσω. Ευχαριστώ)
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Re: Όταν η αήθεια και η σκατοψυχιά, βρίσκεται ανάμεσά μας...

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 18 Οκτ 2015, 00:12

Πάμε λοιπόν στο επόμενο σκέλος...

Κατ'αρχάς να πω κάτι που οι παλιοί εδώ μέσα ξέρουν έτσι κι αλλιώς. 'Εχω εμπλακεί σε πολλες "λογομαχίες", με αρκετούς. Είμαι από τα άτομα που δεν το βουλώνω, λέω πάντα την αλήθεια μου,
με αποτέλεσμα να είμαι απ'αυτές που ή αγαπιούνται πολύ ή μισιούνται πολύ.

Έχω μαλώσει λοιπόν με αρκετούς όταν ένιωθα αδικία είτε προς εμένα είτε προς άλλους, και στο βαθμό που είμαι θερμοκέφαλη, δε θα αρνηθώ πως έφταιξα κι εγώ σ'ένα βαθμό γι'αυτούς τους... "καυγάδες".

Φυσικά, δέχθηκα και πολλά κοσμητικά επίθετα. Μου καταλογίστηκαν και πολλά, ορισμένα σ'ένα βαθμό δίκαια, αλλά τα περισσότερα άδικα.
Δεν κράτησα ποτέ κακία. Με πολλούς τα ξαναβρήκα ακριβώς γιατί αδυνατώ να κρατήσω κακίες και δε θέλω να σκέφτομαι το χειρότερο για κανέναν. Με άλλους (λίγους) που με πλήγωσαν δεν τα ξαναβρηκα, αλλά ουτε και σ'αυτούς κράτησα κακία, απλά μου'μεινε μόνο μια πικρία.

Στην προκειμένη, μιλάμε για εντελώς αναληθείς "κατηγορίες", και μάλιστα τέτοιες που θα ήταν ικανές
να φρικάρουν οποιονδήποτε δε με γνωρίζει, ή δε με γνωρίζει αρκετά ώστε να εμπιστεύεται το κριτήριό του... Τέτοιο βόρβορο, και τόσα ανυπόστατα αίσχη, στα 16 χρόνια που είμαι στο νετ, δεν μου έριξε ποτέ κανείς στα μουτρα. σαν την πιο βρώμικη λάσπη μπορεί να ρίξει άνθρωπος σε άλλον άνθρωπο. Κι όλα αυτά, ΑΝΑΙΤΙΑ, από πλευράς μου τουλάχιστον. Από πλευράς του συκοφαντικού αυτού εξαμβλώματος που θέλει να λογίζεται ως "άνθρωπος", προφανώς σιγόβραζε (για κάποιο παρανοϊκό και άγνωστο σε μένα λόγο) φθονερό μίσος.

Και επειδή η κακία δεν περιορίζεται, κάπου και κάπως πρέπει να "βγει" προς τα έξω, το υπανθρωπάριο αυτό, πλεύρισε πολλούς (προφανώς) μέσα στα ΙΔΕΟ. Τρεις που γνωρίζω! (τους ευχαριστώ θερμότατα
και τους 3, διαφορετικά δε θα υποψιαζόμουν ποτέ πόσο με υπονόμευε αυτό το φίδι!)

Από το φόρουμ μας λείπουν αρκετοί τον τελευταίο καιρό.
1/ Κάποιοι γνωρίζω καλά και από πρώτο χέρι, λείπουν λόγω μεγάλων δυσκολιών, και αγώνα να σταθούν σε μια δουλειά.
2/ Οι περισσότεροι, "κόλλησαν" περισσότερο στα social media, (τη "μόδα" των καιρών) και βρήκαν τα φόρα κουραστικά.
3/ Υπάρχει και μια κατηγορία ανθρώπων, (όχι πολλοί, αλλά αρκετοί) που ήταν πολύ μέσα στην ΙΔΕΟπαρέα, και ξαφνικά χάθηκαν χωρίς να μπορώ να αιτιολογήσω την απουσία με τους λόγους 1/ και 2/.
4/ Ενα άτομο δε, (οι ιδεογραφίτες ξέρουν για ποιαν μιλώ) εντελώς ξαφνικά και από το πουθενά, έκλεισε λογαριασμό στο face book, κατέβασε το μπλογκ της και ανακοίνωσε απότομα κι απρόσμενα ότι φεύγει. Πάλι χωρίς να πει το λόγο. Φάνηκε όμως πολύ φοβισμένη... (από μένα ίσως? :freak: )

Δεν είναι παράλογο ή εκτός πραγματικότητας μετά απ'όσα έμαθα, να υποθέτω ότι μέσα στα άτομα της κατηγορίας 3/ και σχεδόν σίγουρα το 4ο που ανέφερα, πλευρίστηκαν απ'το υπανθρωπάριο, άνοιξε στοματάρα και είπε απίστευτα αίσχη, και κατάφερε να τους επηρεάσει στο βαθμό της οριστικής τους απομάκρυνσης.

Δεν μ'ενδιαφέρει η επισκεψιμότητα των μελών. Κάποιες εποχές με προβλημάτιζε, αλλά από ένα σημείο και μετά, δε με απασχολούσε. Προτιμούσα άλλωστε το "λίγοι και καλοί", παρά την πολυκοσμία που πιθανά να έφερνε και πολλές ανουσιότητες και παρακμιακά σ'ένα χώρο που πάσχισα να φτιάξω όμορφο.

Στην ιδέα όμως ότι κάποιοι από αυτούς που απομακρύνθηκαν, μπορεί να επηρεάστηκαν από αυτό
το συκοφαντικό και σκατόψυχο σκύβαλο, θλίβομαι και θλίβομαι βαθύτατα.
Ειδικά για άτομα που με ήξεραν πολύ καλά, και που είχα εκτιμήσει τόσο, ώστε να μοιραστώ
και κάποια πολύ προσωπικά μου βιώματα μαζί τους. Αν ΑΥΤΑ τα άτομα, πίστεψαν έστω και το 1/10
απ'τα αίσχη που ξεστόμιζε για μένα το θεοσκότεινο ανείπωτης κακίας φρικιό, είναι απολύτως φυσικό
να νιώσω βαθύτατη θλίψη, γιατι είναι βέβαιο πως λάθεψα απίστευτα για αυτά τα άτομα,
αν δεν είχαν αρκετά ΙΚΑΝΟ κριτήριο, και αρκετή προσωπική "γνώση" για το τι άνθρωπος είμαι,
ώστε όχι μόνο να μην επηρεαστούν, αλλά να κράξουν το σκατόψυχο φρικιό.

Δεν ξέρω τι μάθημα πρέπει να πάρω απ'αυτό. Να μην πιστεύω σε κάνεναν; Να μην πιστεύω
στην καλοπροαίρετη, καλοσυνάτη και ανώτερη φύση των ανθρώπων;

Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω και θα το πω σ'όσους όντως επηρεάστηκαν και πίστεψαν αυτά
τα εξόφθαλμα ψεύδη, είναι πως πέρα από την προσωπική μου θλίψη, η δική τους πρέπει
να'ναι μεγαλύτερη, διότι ο δείκτης νοημοσύνης, το αυτόνομο της σκέψης και το κριτήριο
που νομίζουν πως διαθέτουν, είναι πράγματα που ίσως τελικά δεν διαθέτουν καθόλου ή αν τα διαθέτουν, τα έχουν θέσει σε εκούσια νάρκη!

Η δε ευκολία με την οποία μπορούν να πιστέψουν το χειρότερο για κάποιον (που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως γνωρίζουν και ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι εκτίμησαν -αν όχι αγάπησαν) είναι τραγική. Πραγματικά δεν μπορώ
να τη χαρακτηρίσω διαφορετικά.

Όποιος απ'αυτούς λοιπόν που άκουσαν αποτρόπαιες περιγραφές για το άτομό μου και τις κατάπιαν
(έστω και στο ελάχιστο) καλό θα είναι να κοιταχτούν στον καθρέφτη και να κρίνουν κάποια στιγμή
πραγματικά τον εαυτό τους, ρωτώντας τον πρώτα απ'όλα, γιατί- αντί να την κάνουν σιωπηλά και μ'ελαφρά- δεν είχαν τ'άντερα να έρθουν να μου πουν ευθέως (πριβέ, δε λέω απαραίτητα δημοσίως)
αυτά που έμαθαν, και ή να μου ζητήσουν απάντηση για όλα αυτά, ή να δηλώσουν πως γι'αυτό απομακρύνονται. Αν το έκαναν, τουλάχιστον θα είχαν την εκτίμησή μου γι'αυτό.

Αυτά είχα να πω και όποιος επιθυμεί να σχολιάσει επ'αυτών, παρακαλώ να το κάνει.
Κι αν κάποιος απ'αυτούς που επηρεάστηκαν, βρουν τα άντερα και κυρίως την ΚΑΡΔΙΑ
να το ομολογήσουν είτε εδώ είτε με ΡΜ σε μένα, θα είναι για μένα άξιοι θαυμασμού, σεβασμού και εκτίμησης.

Ευχαριστώ που με διαβάσατε.
Β
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 6 φορές
Έλαβε Likes: 61 φορές

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Κυρ 18 Οκτ 2015, 00:56

θα πρεπει να μαθουμε εστω πριβε ποιος/α ειναι για να τον/ην αποφευγουμε. Εγω δεν γουσταρω να μιλαω με ατομα που σε κατηγορησαν και ετσι υποψιαζομαι τους παντες, γιατι ολοι καλοι φαινονται αλλα δεν ξερεις τι κουβαλαει καποιος στην κουτρα του. Ασε που αυριο μεθαυριο μπορει να κανει τα ιδια σε αλλους
-
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 383 φορές
Έλαβε Likes: 339 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Κυρ 18 Οκτ 2015, 01:26

Εγώ ξέρω ποιος είναι και ομολογώ πως όταν το άκουσα,η έκφραση "πέφτω απο τα σύννεφα" είναι λίγη για να εκφράσει τον ντουβρουτζα που μου ήρθε.
Με το συγκεκριμένο άτομο πολλά πολλά δεν είχα,αν και είχαμε ανταλλάξει μέχρι και τηλέφωνα για να βρεθούμε κάποτε,κάτι που,για κάποιο λόγο και για καλή μου τύχη δεν εγινε ποτε.Ωστοσο,εντύπωση μου κάνει,και έχει δίκιο η Βίκυ να πικραίνεται,πως επηρεστηκαν κάποιοι και,ως φαίνεται,έκοψαν ρόδα μυρωμενα απο τα ΙΔΕΟ εξ αιτίας αυτού του ατόμου.Αν είναι έτσι,τότε λυπάμαι για την ανύπαρκτη ευθυκρισία τους και το πολυ κακο τους judge of character.Προσωπικά,το λιγότερο που θα έκανα αν μου έλεγε κάποιος αυτα που ακούστηκαν για τη Βίκυ,θα ήταν να γελάσω και μετά να εξοργιστω.Ξέρω πολυ καλά τι άνθρωπος είναι η Βίκυ,με τα καλά της και τα άσχημα της (όπως όλοι μας) και οι γελιοτητες-παυλα-αθλιότητες με ενοχλούν σε μεγάλο βαθμό.
Τι να πω...Οπως είπα και στην ίδια,όταν κανεις "εκτίθεται" με τις ιδέες του και τον αγώνα του δημόσια,φυσικό κ επόμενο είναι να βρει μπροστά του κάθε καρυδιάς καρύδι,απο εξαιρετικούς ανθρωπους-συνοδοιπόρους,μέχρι ψωναρες και γραφικούς.Τετοια κακοηθεια όμως,όχι,δεν θα την φανταζόμουν ποτε μου...
Τώρα ξέρουμε.Δεν μασάμε και προχωράμε.Λιγοι και καλοί και όπου μας βγάλει. :-)
Και δεν αξίζει να δίνουμε την ενέργεια μας εκεί που δεν χρειάζεται!
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
aims
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από aims » Κυρ 18 Οκτ 2015, 01:56

Εγω πραγματικα πεφτω απο τα σύννεφα διοτι δεν περιμενα ποτε πως καποιος θα ειχε μενος και εμπαθεια εναντιον της Βικυς..
Μου φαινεται κουλο γιατι εκτος απο δοτικος ανθρωπος,ειναι καλλιεργημενη και με σωστους τροπους.
Βεβαια,στη προσωπικη μου ζωη εχω διαπιστωσει πως η πλειονοτητα των ανθρωπων αποτελειεται απο σκατοψυχους και αχαριστους..
Να που συμβαινει και εδω να βρισκεται ενας με τα ιδια χαρακτηριστικα και να "επηρεαζει"(??) και αλλους.
Κριμα πραγματικα..
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 345 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 18 Οκτ 2015, 08:26

Κι εγώ πέφτω από τα σύννεφα.
Κι όμως δεν μπορεί να πάει το μυαλό μου σε κάποιον ή κάποια όσο και αν έβαλα τη μέθοδο "Δια της εις άτοπον απαγωγής".
Δεν έχω ιδιαίτερες σχέσεις με κανέναν.
Ούτε τηλέφωνα, ούτε συναντήσεις εκτός παρέας.
Πλην του αχινού που είναι "κοντοχωριανός" και συχνάζουμε στα ίδια στέκια και τον βλέπω τυχαία.

Κανείς δεν με πλησίασε.
Αν με πλησίαζε κάποιος ή κάποια για να μου πει να μην μπαίνω και να μην ασχολούμαι με τα ιδεο θα έμπαινα και θα έγραφα σεντόνια και παπλώματα με παπλωματοθήκες. Γιατί όταν κάποιος ή κάποια αρχίζει τις συμβουλές το αντίθετο κάνω για να του τη σπάσω.
Έχω αλλεργία στις "συμβουλές" στο ρουφιανιλίκι και στο να προσπαθεί κάποιος να με τρομοκρατήσει.

Κατά πάσα πιθανότητα το άτομο είχε έρθει στην παρέα στο cozi και έχουμε μιλήσει και μαζί.
Όλες οι περιγραφές συγκλίνουν στο ότι ήταν από τα τακτικά μέλη της παρέας και του σκληρού πυρήνα. Παλιός πολύ παλιός πιο παλιός από εμένα που δεν εμφανίζεται ή μπαίνει σπάνια.

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αποκλείσω ποιοί δεν είναι!!!!!!!!!!!!!! ή δεν είναι δυνατόν να είναι.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 18 Οκτ 2015, 08:35

Αφού αποκλείεται να είναι κάποια πρόσωπα που συμπαθώ ιδιαίτερα, ας μείνουμε οι λίγοι και καλοί.
Αλλά μου κάνει εντύπωση η τρίτη περίπτωση. Ναι το άτομο αυτό το γνωρίζω. Έχει συμβάλλει πολλά στα ιδεο και γράφει θαυμάσια και πρωτότυπα πράγματα. Όταν έμπαινε και έγραφε χαιρόμουν πολύ. Και φυσικά είναι από τους ανθρώπους που πραγματικά χάρηκα για τη γνωριμία. Κρίμα που επηρεάστηκε τόσο αν και ελπίζω να έτυχε κάτι όμορφο στη ζωή της που την κρατάει μακρυά από το ίντερνετ. Το εύχομαι. Εύχομαι ότι καλύτερο στη συγκεκριμένη φίλη.
Άβαταρ μέλους
aims
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από aims » Κυρ 18 Οκτ 2015, 10:04

doctormarkon έγραψε:.
Έχω αλλεργία στις "συμβουλές" στο ρουφιανιλίκι και στο να προσπαθεί κάποιος να με τρομοκρατήσει.
.
εθνικο σπορ το ρουφιανιλικι.
θα γραψω συντομα στο προσωπικο μου θρεντ για οσα εχω περασει απο ¨φιλους,συγγενεις,γειτονες" και τα ρουφιανιλικια τους..
ρουφιανιλικι και ζηλεια:εθνικη μαστιγα..
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 18 Οκτ 2015, 10:58

Δουλεύω στο δημόσιο και το σπορ είναι πολύ ανεπτυγμένο και με ευρύτητα διάδοσης μέσα από "ρουφιανοδίκτυα".
Υπήρχε κάποιο άτομο που έλεγε φοβερά πράγματα για μένα.
Οι φίλοι που μου τα έλεγαν δεν ήθελαν να πουν ποιος ή ποια ήταν.
Κάποιος κάποτε μου την έδειξε.
Γυναίκα ήταν.
Τι παράξενο δεν την ήξερα καθόλου.
Και να φανταστείτε ότι είχα πάρει φωτιά και ετοιμαζόμουν να ξεριζώσω τρίχα τρίχα το μουστάκι ενός συναδέλφου που δουλεύαμε μαζί αλλά τελικά αυτός δεν είχε πει τίποτα.
Η κουτσομπόλα αυτή ισχυριζόταν ότι έβγαινα μαζί της ότι είχε έρθει στο γάμο μου.
"Πήγαμε στο γάμο της για να σπάσουμε πλάκα" έλεγε "Αλλά τα χάσαμε που τύλιξε έναν παίδαρο 10 χρόνια μικρότερο" (μόνο δύο χρόνια μικρότερος είναι ο σύζυγος αλλά έβαλε ΦΠΑ) "Μάγια του έκανε ή στραβός ήτανε ή κάτι πίνει και δε μας δίνει"

Δεν είχε έρθει στο γάμο μας γιατί τότε δεν την γνώριζα ούτε εξ όψεως.
Πέρα από ένα καλημέρα τυπικό αν την τράκαρα σε κανένα ασανσέρ τίποτα δεν είχα μαζί της.

Από κάποιον ξεκινούσαν κάποιες διηγήσεις π.χ για το γάμο ή σχόλια κακά ή και καλοπροαίρετα.
Έμπαιναν σε δίκτυο και ενδιάμεσος κόμβος ήταν αυτή και τα διέδιδε δεξιά και αριστερά με πικρόχολο ύφος.
Ήταν η "κουτσομπόλα" των γραφείων.
Είχε μεγάλη δύναμη γιατί ήταν πασοκομάννα με άκρες.
Όλοι τη "σέβονταν" και την πίστευαν.

Κάποιος που είχε έρθει στο γάμο μας είχε διαδώσει ότι παντρεύτηκα μικρότερο άντρα.
Η Κυράτσα με στόλιζε με διάφορα κοσμητικά όπως τεκνατζού, ελαφρόμυαλη, ότι δεν είμαι σοβαρή και ότι ο γάμος μου δεν θα κρατήσει πολύ.
Ευτυχώς κράτησε.
Η γρουσούζα πήρε σύνταξη.

Ποτέ δεν ζήτησα το λόγο αλλά με εκνεύρισε η συμπεριφορά όλων που με έκριναν με βάση τα κουτσομπολιά μίας άγνωστης σε μένα κυράτσας και μου είχαν κηρύξει πόλεμο. Κυρίως της πρώην διευθύντριας μου η οποία με το που με έβλεπε στράβωνε τα μούτρα.
Τη ρώτησα γιατί συμπεριφερεται έτσι και είπε πως λέγονται για μένα πολλά.
Την έβρισα και την είπα χουντικιά (πασοκομάνα και αυτή και φίλη με την Κυράτσα κουτσομπόλα) Ότι βγάζει συμπεράσματα με βάση τα κουτσομπολιά και τις ρουφιανιές.
Το ίδιο και η τμηματάρχης.

4 χρόνια κόλαση.
Ήταν και η αιτία να επιδιώξω υποτροφία ΙΚΥ και να γίνω ΔΟΚΤΟΡΈΣΣΑ ΧΙ ΧΙ ΧΙ

Είπα να αφιερώσω το διδακτορικό μου στη διευθύντρια με την αφιέρωση:
Σε ευχαριστώ που ήσουν τόοοοοοσο γρουσούζα στριμμένη και βλαχάρα.

Και δεν ήταν το διδακτορικό.
Ήταν η υποχρεωτική εκπαιδευτική άδεια πάνω που είχα γεννήσει. Κάποια χρόνια εκτός υπηρεσιας με πλήρεις αποδοχές συν τα χρήματα από την υποτροφία.
4 χρόνια για το διδακτορικό και 1 για το παιδί και ένα επιπλέον για να πιάσω το όριο των 5 χρόνων (φοβήθηκαν μη γίνω τμηματάρχης και φάω θέση από τους "δικούς" και μου δώσανε μετά βαϊων και κλάδων άλλο ένα χρόνο Σύνολο 6 ΤΡΙΠΟΝΤΟ

Τα 6 χρόνια που έμεινα μαζί με το παιδί τα πιο σημαντικά ήταν το μεγάλο τρίποντο.
Το timing αυτό το θεωρώ σαν τη μεγαλύτερη επιτυχία μου.
Ο συνδυασμός γεγονότων που κούμπωσαν μεταξύ τους και όχι το κάθε ένα χωριστά και μεμονωμένο.

Η ρουφιανιά μου βγήκε σε καλό λοιπόν.
Τη σιχαίνομαι τη ρουφιανιά αλλά έμαθα να αναπτύσσω τρόπους να μου βγαίνει σε καλό.
Ο ένας από αυτούς είναι φανερός σε όλους όσους με ξέρετε από κοντά ή από μακρυά "γραπτώς" Είμαι στην ΚΟΣΜΑΡΑ μου.
Είναι ένας τρόπος άμυνας μία ασπίδα ένας ρουφιανοδιώχτης.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι άμυνας αλλά αυτός μου πάει
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 18 Οκτ 2015, 11:22

Ξέρω και μια άλλη περίπτωση που η ρουφιανιά βγήκε σε καλό.

Μία φίλη μου καλή της ώρα (χαθήκαμε) έμενε μόνη στον Πειραιά και ήταν 20 χρονών.
Δίπλα έμενε μία άλλη γυναίκα που επιδίωκε στενές σχέσεις μαζί της για χασομέρι για καφεδάκια και κουτσομπολιό.
Στα άλλα διαμερίσματα έμεναν και αρκετοί από τη Σχολή Δοκίμων.
Ο ένας ήταν "κούκλος" και η άλλη γυναίκα τον είχε βάλει στο μάτι.
Έβγαιναν με το "δόκιμο" και τους φίλους τους και ρουφιάνευε τη φίλη μου ότι την επισκέπτονται διάφοροι "κύριοι" και ότι της δίνουν λεφτά και ότι είναι "πουτανάκι" κλπ. Του πρότεινα να πάει για ένα "γρήγορο" και μετά να τη διώξει γιατί δεν είναι για παραπάνω.

Ο δόκιμος ο "κούκλος" ήθελε να διαπιστώσει αν είναι αλήθεια όσα έλεγε η ρουφιάνα.
Βρήκε τρόπους να την πλησιάσει και τελικά διαπίστωσε ότι κάθε άλλο παρά όπως τα έλεγε η ρουφιάνα ήταν.
Τα έφτιαξαν και σε ένα χρόνο παντρεύτηκαν και έφυγαν για τη Βόννη σε σχολή πολέμου που πήγε ο δόκιμος που δεν ήταν πλέον δόκιμος για μετεκπαίδευση.
Πήγε να ρουφιανέψει την κοπέλα και της βρήκε γαμπρό.

Δεν μπαίνουν όλοι στο τρυπάκι. Αν δεν την ταϊσεις και δεν την ποτίσεις ψοφάει.

Η αγάπη θέλει δύο αλλά η ρουφιανιά και η σκατοψυχία θέλει περισσότερους.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 18 Οκτ 2015, 11:36

Αναφέρθηκα στις δύο αυτές ιστορίες τη δική μου και της φίλης μου για να ευχηθώ στη Βασούλα και σε όσους έχουν εμπλακεί στην συγκεκριμένη ιστορία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και στενοχωρήθηκαν να τους βγει σε καλό.
Δευτερευόντως να βγει σε κακό και να γυρίσει πάνω σε αυτόν που προκάλεσε όλα αυτά.
Δεν είμαι εκδικητικό άτομο.
Άλλωστε η καλύτερη εκδίκηση είναι να πηγαίνεις για να βλάψεις και να κάνεις τελικά καλό στο "θύμα". σου

Εκεί είναι που λέμε Ε ρε γλέντια!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 383 φορές
Έλαβε Likes: 339 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Κυρ 18 Οκτ 2015, 12:26

Συνήθως οι σκατόψυχοι και οι κουτσομπολεύοντες είναι άνθρωποι χωρίς δική τους ζωή,με αρκετές αποτυχίες στο ενεργητικό τους.Πισω απο το κουτσομπολιό και τη διάδοση ψευδών ειδήσεων κρύβεται η ζήλεια γιατι ο άλλος έχει κάτι που αυτοί δεν έχουν:ομορφιά,εξυπνάδα,επιτυχημένο γάμο η σχέση,επαγγελματική επιτυχία η κοινωνικό στάτους.Και πίσω απο τη ζήλεια κρύβεται ο φόβος.
Σίγουρα κάτι καλό μπορεί να προκύψει απο όλα αυτα.Ειναι στο χέρι μας να μεταστρέψουμε οποιαδήποτε κακοηθεια σε ωφέλιμη εμπειρία.Και σχετικά με παρέες και φιλιες,ξεκαθαριζει και το τοπίο.
Εγώ δεν εύχομαι τίποτα στο άτομο που έκανε όλα αυτα.Πιστευω ότι το σύμπαν έχε έναν δικό του τρόπο να απονείμει δικαιοσύνη και έχω εμπιστοσύνη σε αυτο.
Όσο για τη Βίκυ,δεν τη φοβάμαι.Ειναι απο τα πιο δυνατά άτομα που έχω γνωρίσει και εξαιρετικό παράδειγμα του "δεν μασάω!!"
Ειμαι σίγουρη ότι μετά απο αυτά,είναι ακόμα πιο δυνατή!
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
aims
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από aims » Κυρ 18 Οκτ 2015, 12:47

Παρα πολυ σωστες και οι 2..
Συνηθως ετσι γινεται..
doctormarkon και μονο που διαβασα τις ιστοριες με επιασε η ψυχη μου..φανταζομαι να τα ζεις πως ειναι..
αστα να πανε!
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 6 φορές
Έλαβε Likes: 61 φορές

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Κυρ 18 Οκτ 2015, 13:35

Παιδια εγω δεν πεφτω απο τα συνεφα. Εχω δει πολλα.
-
Άβαταρ μέλους
lianna

Δημοσίευση από lianna » Κυρ 18 Οκτ 2015, 15:55

Σημεία και τέρατα των καιρών που ζούμε !
Δυστυχώς συμβαίνουν από εκεί που δεν το περιμένεις αλλά συμβαίνουν,
μόνον που όταν τα παίρνεις είδηση πρέπει να ψάξεις αν είναι αληθινά, το γιατί ,μας
το λέει η δεύτερη ιστορία της ντοκτορέσας μας .
Και προφανώς για την ψυχούλα Βίκυ ΟΥΔΕΝ σχόλιον .Είμαστε νιες και σε λίγο θα γεράσουμε αγαπημένα πάντα.
Και αυτοί που έφυγαν καλώς έφυγαν γιατί όταν κάτι μαθαίνουμε και φεύγουμε αμαχητί τότε σημαίνει ότι ο χώρος δεν μας αντέχει και μας διώχνει η μας ξερνάει.
Όσο για το άτομο που είπε ότι είπε η αφάνεια ίσον θάνατος και εκεί ας μείνει .
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 124 φορές
Έλαβε Likes: 198 φορές

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Κυρ 18 Οκτ 2015, 17:26

Τα καρκινώματα να ξεριζώνονται.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 18 Οκτ 2015, 17:47

doctormarkon έγραψε:Αναφέρθηκα στις δύο αυτές ιστορίες τη δική μου και της φίλης μου για να ευχηθώ στη Βασούλα και σε όσους έχουν εμπλακεί στην συγκεκριμένη ιστορία με τον ένα ή τον άλλο τρόπο και στενοχωρήθηκαν να τους βγει σε καλό.
Δευτερευόντως να βγει σε κακό και να γυρίσει πάνω σε αυτόν που προκάλεσε όλα αυτά.
Δεν είμαι εκδικητικό άτομο.
Άλλωστε η καλύτερη εκδίκηση είναι να πηγαίνεις για να βλάψεις και να κάνεις τελικά καλό στο "θύμα". σου

Εκεί είναι που λέμε Ε ρε γλέντια!!!!!!!
Είμαι απόλυτη υποστηρίκτρια της ρήσης "ουδέν κακόν αμιγές καλού". Οπότε σίγουρα θα βγει
(βγήκε ήδη) κάποιο (ή κάποια) καλό/α για μένα μέσα από όλα αυτά τα σκατά.

Το πρώτο καλό είναι ότι μετά από χρόνια, έμαθα και εμπέδωσα (επιτέλους) πόση υποκρισία και σατανική κακία υπάρχει πίσω από κάποιους... γλυκομίλητους, που μοιάζουν σα να στάζουν μέλι όταν αλληλεπιδρούν μαζί σου, ενώ στην πραγκατικότητα στάζουν δηλητήριο.
Αυτό σίγουρα κάποια στιγμή σε θωρακίζει από τοξικά που "μολύνουν" την ψυχή.

Είναι για μένα παραπάνω από βέβαιο πως το σκοτάδι που παράγεται, ¨καταπίνει" στην τελική και την ίδια την πηγή του... Δε μου δίνει ικανοποίηση η σκέψη ότι το άτομο που συνειδητά, μεθοδικά και ύπουλα θέλει να βλάψει τον άλλον (και στηνπερίπτωσή μου όχι μόνο συκοφαντώντας πρέπει να σας πω) θα βλάψει στην τελική πορεία περισσότερο απ'όλους τον ίδιο του τον εαυτό.

Πλέον, έχοντας γράψει όλα αυτά, έχοντας ξελαφρώσει και έχοντας επεξεργαστεί το όλο θέμα,
νιώθω πολύ καλύτερα και πολύ λιγότερο ευάλωτη σε τυχόν ματζούνια/ξόρκια/ενέργειες/κακές ευχές που μπορεί να εξαπολύει προς το μέρος μου αυτό το συγκεκριμένο σκατόψυχο εμάμβλωμα ή και άλλα που έχουν το ποιόν του.

Ναι Κατερίνα, έχεις δίκιο σ'όλες τις επισημάνσεις σου. Βγαίνω μεν ολίγον λαβωμένη και ταλαιπωρημένη,
αλλά σίγουρα δυνατότερη απ'αυτό. Σ'ευχαριστώ που είσαι εκεί για μένα. :makia:

Ναι, δοκτορέσσα κι εσένα σου βγήκε σε καλό αυτή η απύθμενη σκατοψυχιά που σε ταλάνισε.
Και σ'ευχαριστούμε που κατέθεσες εδώ τα δικά σου (αρκετά αντίστοιχα) βιώματα

Τρανσχιου, έχω την αίσθηση πως αν σε πλεύριζε το συγκεκριμένο άτομο,
θα του'ριχνες μεγάαααααααλο κράξιμο, κι ας έχουμε τσουγκρίσει
τα κέρατά μας ως ταύροι εν υαλοπωλείω ουκ ολίγες φορές.
Γιατί στο βάθος υπάρχει μια αγάπη μεταξύ μας, που δε φθείρεται παρόλες τις "δοκιμασίες"

Βασίλη (aims) σ'ευχαριστώ για τα λόγια ενδυνάμωσης, και περιμένω να δω κάποια στιγμή
και το δικό σου εμπειρικό γράφημα που μας υποσχέθηκες.

Λιάνα, το ότι προκύπτουν πράγματα από 'κει που δεν το περιμένεις,
είναι γεγονός αναμφισβήτητο... Δεν ξέρω για τα "σημεία" που λες, αλλά τα ΤΕΡΑΤΑ
είναι πολύ πιο κοντά μας απ'ό,τι φανταζόμαστε.

Αντώνυμε, έχεις δίκιο. Το συγκεκριμένο καρκίνωμα κάνει τον καρκίνο που με χτύπησε
σωματικά (και ο οποίος "δεν του βγήκε" του ατόμου, αφού ακόμα ζω και μάλιστα κλωτσάω),
χαδάκι σε παιδική χαρά. ΠΡΕΠΕΙ να ξεριζώνονται και πρέπει να τα χτυπάμε
(σε πνευματικό επίπεδο) δυνατότερα απ'ό,τι χτυπάνε εκείνα τους συνανθρώπους
για να απαλειφθεί η ύπουλη κι απαίσια δράση τους. Και προσωπικά, αυτό κάνω!

Τέλος, θέλω και πάλι να ευχαριστήσω τους τρεις που μου άνοιξαν τα μάτια.
Βοήθησαν πάρα πολύ για να'χω σήμερα ευρύτερες επιγνώσεις και ισχυρότερες θωρακίσεις
στο μέσα μου.
Αρχικά ήταν ένα φιλαράκι με το οποίο ποτέ δεν "χαθήκαμε", παρά μόνο διάσπαρτα και
για μικρά χρονικά διαστήματα, και μετέπειτα με άλλα 2 άτομα που ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΑΤΑ
μου τηλεφώνησαν *(Πέμπτη και Παρασκευή αντίστοιχα) και που είχα πάνω από 8 χρόνια να τους μιλήσω... Και οι 3 συγκλίνουν(επακριβώς όμως) στο τι έσουρνε αυτό το σκύβαλο για μένα.
Επιστρέφω σ'αυτό το κάθαρμα, όλα αυτά, γιατί καθρεφτίζουν και αφορουν ΤΟ ΙΔΙΟ και σε καμία περίπτωση εμένα.

Κι ένα άλλο μάθημα για όλους: Ποτέ δεν πρέπει να κρίνει κανείς ιδίων τα αλλότρια, είτε στο θετικό πλαίσιο είτε στο αρνητικό. Ο άλλος δεν έχει απαραίτητα είτε την καλή προαίρση, ή την σκατοψυχιά ορισμένων αντίστοιχα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 84 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Δημοσίευση από alkinoos » Κυρ 18 Οκτ 2015, 17:55

Να είμαστε καλά ..η ζωή συνεχίζεται.Τα "μαθήματα", δεν πρέπει να μας ρίχνουν ψυχολογικά :wink: :D
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 18 Οκτ 2015, 18:19

Εγώ δεν εύχομαι τίποτα στο άτομο που έκανε όλα αυτα. Πιστευω ότι το σύμπαν έχε έναν δικό του τρόπο να απονείμει δικαιοσύνη και έχω εμπιστοσύνη σε αυτο.
Δεν εύχομαι τίποτα για το άτομο που έκανε όλα αυτά.
Αλλά για όλους εκείνους που τυχόν έβλαψε και τρομοκρατήθηκαν.

aims εκτός από κείνη την ιστορία έχω και μια άλλη πρόσφατη στον ιντερνετικό χώρο και συγκεκριμένα στο youtube που έγινε αιτία να κλείσει το κανάλι μου. Δεν είχα αναμειχθεί καθόλου και δυστυχώς δεν ήξερα το λόγο που έκλεισε το κανάλι μου και αν είχε σχέση η όχι με την ιστορία αυτή. Τελικά είχε σχέση.

Ήταν κάποιος που φαινόταν υψηλού επιπέδου.
Μουσικός και έδινε συναυλίες.
Είχαμε κάποια παρέα στο youtube τότε που μπορούσαμε να στέλνουμε μηνύματα και να γράφουμε σε "τοίχους".
Έτσι κι εκεί γνωριστήκαμε αλλά και κανονίσαμε συνάντηση αλλά δεν πήγα σε καμία γιατί είχα μικρό παιδί τότε και δεν έβγαινα.
Στην παρέα ήταν και αυτός.
Μια μέρα είπε στην παρέα ότι κάποιοι απειλούσαν τη ζωή του.
Τελικά αποδείχθηκε ότι είχε και άλλους λογαριασμούς με σβάστιγκες και σύμβολα Χρυσής Αυγής και ήταν ο εαυτός του που απειλούσε. Εκβίαζε άτομα που ήταν κοντά του να κλείσουν τα κανάλια τους αλλιώς τους περιμένουν πολλά δεινά.
Φοβήθηκαν κάποιοι και έκλεισαν τα κανάλια τους.
Αλλά και κάποια κανάλια έπεφταν σαν τις μύγες.
Μια μέρα είχα δύο ειδοποιήσεις ότι έκλεψα τάχα βίντεο που τα είχε φτιάξει κάποιος με το όνομα Αλεξίου. Το κανάλι του τάχα Αλεξίου ήταν κενό και δεν είχε κανένα βίντεο.

Κατάλαβα πως κάτι τρέχει γιατί μου έριξε ένα με Αυρτον Σεννα ένα με Περπινιάδη (σπανιότατο από 45 στροφές) και ένα με Νταλάρα (επίσης σπάνιο και ο Νταλάρας είτε μας χέζει είτε όχι δεν βάζει πνευματικά δικαιώματα στα τραγούδια του και δίνει άδεια να ανεβάζεις και να κατεβάζεις ότι σου αρέσει).

Μόνο στο κανάλι μου υπήρχε τέτοιος αχταρμάς θεμάτων και συνδυασμοί που σκοτώνουν και αποκλείεται να υπήρχε κάποιος στον κόσμο με τον ίδιο συνδυασμό γούστων (Φόρμουλα 1 και Περπινιάδης ταυτόχρονα δεν παίζει πουθενά).

Κάποιος έφτιαξε βίντεο που ενημέρωνε για έργα και ημέρες του τύπου.
Δεν έμαθα ποτέ λεπτομέρειες.
Πως και γιατί.

Το μόνο που ξέρω είναι ότι το άτομο αυτό είχε κάποια σχέση και με κάποιον ανάμεσα μας αλλά έχει πάνω από 5 χρόνια να εμφανιστεί και να κάνει ανάρτηση. Δεν τον έχω δει ποτέ από κοντά και οι καινούργιοι ίσως να αγνοούν ακόμα και την ύπαρξή του.

Σε μια πιο κλειστή ενότητα θα πω ποιος ήταν.
Μπορεί να είναι συνωνυμία στο ψευδώνυμο.
Υπάρχει κάποια μικρή πιθανότητα γι αυτό.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Κυρ 18 Οκτ 2015, 19:30

Ξέχασα να πω και το άλλο καλο που βγηκε απ'όλη αυτή την ιστορία.

Μπήκα σε high gear και ενεργοποιήθηκα πολύ στην ανάρτηση βιντεακίων,
που αντιπαλεύουν αυτούς τους σατανόπληκτους της ΝΤΠ και όχι μόνο
( στους οποίους ΠΡΟΦΑΝΩΣ ανήκει και το συγκεκριμένο σούργελο.)

Και θα τους αντιπαλέψω μέχρι τέλους.

yesssssssssss! :yes:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από doctormarkon » Κυρ 18 Οκτ 2015, 19:35

Το καλό ήρθε άμεσα και χαίρομαι γι αυτό.
Μη στενοχωριέσαι καθόλου λοιπόν.
Ρουφιάνοι υπάρχουν παντού όπως και ανακατωσούρες αυτοί που λαϊκά λέμε "κουτάλες" και κατά το πιο επαρχιώτικο "χουλιάρες" Δεν μασάμε όμως.
Άβαταρ μέλους
butterfly
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 4 φορές

Δημοσίευση από butterfly » Κυρ 18 Οκτ 2015, 20:57

Ελεος, με τι ασχολειται ο κοσμος ρε πουστη μου! Δεν εχουν δικα τους προβληματα να επιλυσουν κι ασχολουνται με το τι κανει ο ενας κι ο αλλος, φτανοντας στο σημειο να επινοουν κι ιστοριες του κωλου; Οξεια σουργελιαση! Ρε ειναι δυνατον να τρεφονται με φανταστικες ιστοριες διασυρμου και μαλιστα ατομων που σε τπτ δεν τους εχουν φταιξει; Τι αυστραλοπιθηκοι!

Βικυ, ουτε να τους χεσεις τετοιους τυπους! Χαραμι το σκατο θα παει!
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 19 Οκτ 2015, 00:11

butterfly έγραψε: Τι αυστραλοπιθηκοι!
αυστραλοπίθηκος με μεγάλη μαεστρία προφανώς. Όσο το σκέφτομαι τόσο μου βγαίνουν άτομα που έφυγαν και με μπλοκάρησαν και στο fb χωρίς να έχει προηγηθεί ΚΑΜΙΑ παρεξήγηση ή έστω δυσαρέσκεια...
ΠΡΟΦΦΑΝΩΣ το άτομο ασκεί μεγάλη πειθώ...
Αυτό που μου κάνει τελείως εξωφρενικό είναι το ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ άτομα σκεπτόμενα,
μπορουν να πεισθούν τόσο εύκολα για τα ΧΕΙΡΙΣΤΑ που θ'ακούσουν για τον άλλον,
ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ!! ξαναλέω: ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ή περιστατικού
ή κάποιου στοιχείου που θα μπορούσε να ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΕΠΑΡΚΩΣ (ή έστω και στο ελάχιστο)
αυτές τις συκοφαντίες!
Οσοι λοιπόν άκουσαν και κατάπιαν αβλεπί, είναι "λίγοι".
Μόνο 3 απ'όλους αυτούς είχαν την εντιμότητα και τ'άντερα να'ρθουν να μου μιλήσουν!
ΓΙ'ΑΥΤΟ, τους είμαι ευγνώμων και τους εκτιμώ τα μέγιστα.
Οι άλλοι την έκαναν σα λαγοί και μου γύρισαν την πλάτη χωρίς να βγάλουν άχνα! Ντροπή τους!

Ναι, για την ώρα ακόμα με εξοργίζει όχι μόνο για το άθλιο υποκείμενο, αλλά και αυτοί
που κατάπιαν τις συκοφαντίες του με τη μία!
Το παίρνω πίσω το "σκεπτόμενα" που είπα γι'αυτούς...
ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να'σαι έστω και στοιχειωδώς λογικός, έστω και στοιχειωδώς σκεπτόμενος
και να χάψεις τόσες αισχρές κι αστήρικτες συκοφαντίες.μόνο επειδή στα λέει κάποιος ως "αληθή"! Τελεία. :swear:

Και ναι, αρκετά ασχολήθηκα μ'όλα αυτά, το λέω και το ξαναλέω κι είναι καιρός να το εφαρμόσω.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή θα πάψω ν'ασχολούμαι
και κάτι μου λέει ότι αυτή η στιγμή θα'ρθει σύντομα. Είναι να μην κατεβάσω διακόπτες.

Εικόνα

Ευχαριστώ, πεταλουδάκι.
Moυ'δωσες την τελευταία πάσα που χρειαζόμουν για να βγει όλος ο ατμός απ'τη χύτρα. :makia: :)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Dread
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Δευ 19 Οκτ 2015, 03:56

Been there, done that. ....

Έχει σταματήσει εδώ και πάρα πολλά χρόνια να με απασχολεί το τι λέει κάποιος για μένα πίσω από την πλάτη μου....
Και πόσο μάλλον αν αυτά που λέει, τα ενστερνίζονται άνθρωποι που υποτίθεται ότι με γνωρίζουν. ...
Ένα Χ σε αυτον/αυτήν , ένα Χ στους υπόλοιπους. .....και συνεχίζω. ....

Δεν πα να μείνουνε 2-3..?
Στην τελική, δύσκολα θα είναι και περισσοτεροι....
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 19 Οκτ 2015, 11:32

Γιώργο, αν με απασχόλησε και με στεναχώρεσε, δεν είναι τόσο για το ίδιο το άτομο, αλλά γι'αυτούς
που επηρεάστηκαν/τρομοκρατήθηκαν τόσο, που όχι μόνο με διέγραψαν ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΠΛΟΚ στο fb,
αλλά διέγραψαν και όσους ιδεογραφίτες είχαν ως "φίλους". Δηλαδή πήρε η μπάλα ολους στα ΙΔΕΟ. :banghead:

Αυτό σαφώς και δε λέει πολλά για τη νοημοσύνη τους (μην πω για το φιλότιμό τους και τ'άντερα που είχαν ώστε να την κάνουν σαν λαγοί), αλλά λέει πάρα πολλά για το πόσο έτοιμοι είναι οι άνθρωποι να ενστερνιστούν τα κακόβουλα, και ΑΝΕΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ, και προφανώς από αυτήν ακριβώς την ευκολία-και ανοησία- βγήκε και το τσιτάτο "είναι να μη σου βγει το όνομα".
Ε, δε βγήκε μόνο σ'εμένα, αλλά σ'ολόκληρα τα ΙΔΕΟ κι αυτό με θλίβει ακόμα περισσότερο
απ'την επίθεση και τα ΨΕΥΔΗ που δέχθηκα σε προσωπικό επίπεδο.

Πρέπει να διαβεβαιώσω λοιπόν όσους επισκέπτες ή μέλη που κάποτε είχαν τα ΙΔΕΟ αγαπημένο στέκι τους,
πως όχι κυρίες και κύριοι, δεν ισχύει πως ειμαι σατανόπληκτη και πράκτορας των νεοταξιτών και πως κάνω δήθεν αγώνα ενάντιά τους για ξεκάρφωμα , και πως έχω τα ΙΔΕΟ για βιτρίνα. (γιατί αυτή τη μανιέρα - σε πολύ χειρότερες διατυπώσεις- έχει διασπείρει το σούργελο)
Κυρίως (και εξοργίζομαι που πείστηκαν ειδικά γι'αυτό) ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ πως όσοι παραμένουν στα ΙΔΕΟ είναι "βοηθοί" στο σατανάρεστο έργο μου. Έλεος... :banghead:

Ευχαριστώ για την τοποθέτησή σου.
Είσαι η απόδειξη ότι και να προκύψει προς στιγμήν μια μανούρα ή μια παρεξήγηση,
δε σημαίνει ότι παίζει κακεντρέχεια και κακόβουλη διαδρομή εδώ μέσα, ούτε απο μένα,
ουτε (κυρίως αυτό) από τα μέλη που εκτιμώ έτσι κι αλλιώς ιδιαίτερα. :rose:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”