MICHAEL MOORE
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
MICHAEL MOORE
EK METΑΦΟΡΑΣ
Posted: Fri Jan 12, 2007 11:00 am
Ιδού ο άνθρωπος...
'Ενας αφυπνισμένος Αμερικανός πολίτης που πραγματικά δε χαρίζει κάστανα στο σύστημα των Η.Π.Α γενικότερα, η δράση του πολυποίκιλη και ενδιαφέρουσα, σε αμιγώς πολιτικά αλλά και κοινωνικά πεδία, που προβάλλει προβληματισμούς για πράγματα που μαστίζουν και τη χώρα του και τον πλανήτη γενικότερα.
Αν μη τι άλλο δεν είναι βολεμένος στον καναπέ, απονευρωμένος απ'τη γενικότερη απάθεια που έχει "μολύνει" τεράστιο ποσοστό πολιτών σήμερα, όχι μόνο στην Αμερική αλλά γενικότερα στον δυτικό και "πολιτισμένο" κόσμο, όπου η φιλοσοφία του "ε, εντάξει, γίνονται πολλά και άσχημα, αλλά αφού εγώ την έχω βολεμένη, δε βαριέσαι...", κυριαρχεί πανηγυρικά και πάει να μας πνίξει όλους.
Αυτή η φωτό, έχει από κάτω τη λεζάντα:
Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,
στείλε κι άλλα στρατεύματα στο Ιράκ,
αλλά να πας κι εσύ!
'Ενα κλασικό και αντιπροσωπευτικό δείγμα της θέσης του ανθρώπου, που μονίμως και με τα ντοκυμαντέρ αλλά και με τις δηλώσεις του στις περιοδείες του, αμφισβητεί και στιλιτεύει τα κακώς κείμενα στην Αμερικανική Εξωτερική Πολιτική αλλά και στις νοοτροπίες που επικρατούν στις ΗΠΑ γενικότερα.
Στη συνέχεια θα παρουσιάσω μεταφρασμένη την επιστολή του στον κ. Πρόεδρο, που συνδέεται με την φωτο του Μπους που έβαλα και την ατάκα που τη συνοδεύει. Αναμείνατε.
Εντωμεταξύ, μπορείτε ασφαλώς να καταθέσετε σχόλιά σας, σκέψεις ή ο,τιδήποτε άλλο αφορά τον άνδρα, σ'αυτό το αφιέρωμα που αποφάσισα να του κάνω.
Posted: Fri Jan 12, 2007 11:00 am
Ιδού ο άνθρωπος...
'Ενας αφυπνισμένος Αμερικανός πολίτης που πραγματικά δε χαρίζει κάστανα στο σύστημα των Η.Π.Α γενικότερα, η δράση του πολυποίκιλη και ενδιαφέρουσα, σε αμιγώς πολιτικά αλλά και κοινωνικά πεδία, που προβάλλει προβληματισμούς για πράγματα που μαστίζουν και τη χώρα του και τον πλανήτη γενικότερα.
Αν μη τι άλλο δεν είναι βολεμένος στον καναπέ, απονευρωμένος απ'τη γενικότερη απάθεια που έχει "μολύνει" τεράστιο ποσοστό πολιτών σήμερα, όχι μόνο στην Αμερική αλλά γενικότερα στον δυτικό και "πολιτισμένο" κόσμο, όπου η φιλοσοφία του "ε, εντάξει, γίνονται πολλά και άσχημα, αλλά αφού εγώ την έχω βολεμένη, δε βαριέσαι...", κυριαρχεί πανηγυρικά και πάει να μας πνίξει όλους.
Αυτή η φωτό, έχει από κάτω τη λεζάντα:
Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,
στείλε κι άλλα στρατεύματα στο Ιράκ,
αλλά να πας κι εσύ!
'Ενα κλασικό και αντιπροσωπευτικό δείγμα της θέσης του ανθρώπου, που μονίμως και με τα ντοκυμαντέρ αλλά και με τις δηλώσεις του στις περιοδείες του, αμφισβητεί και στιλιτεύει τα κακώς κείμενα στην Αμερικανική Εξωτερική Πολιτική αλλά και στις νοοτροπίες που επικρατούν στις ΗΠΑ γενικότερα.
Στη συνέχεια θα παρουσιάσω μεταφρασμένη την επιστολή του στον κ. Πρόεδρο, που συνδέεται με την φωτο του Μπους που έβαλα και την ατάκα που τη συνοδεύει. Αναμείνατε.
Εντωμεταξύ, μπορείτε ασφαλώς να καταθέσετε σχόλιά σας, σκέψεις ή ο,τιδήποτε άλλο αφορά τον άνδρα, σ'αυτό το αφιέρωμα που αποφάσισα να του κάνω.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Re: MICHAEL MOORE
ΛΑΤΡΕΥΩ την πορεία του Moore. Έχω δεί τα ντοκυμαντέρ του, έχω τα βιβλία του σπίτι μου (διαβάστε τα...αν μή τί άλλο θα ψοφήσετε στο γέλιο, γιατί ο άνθρωπος έχει την φοβερή ικανότητα να σε κάνει να θυμώνεις με τα όργια γελώντας!!!).
Τον είδα και στην απονομή του Όσκαρ για το τελευταίο του ντοκυμαντέρ, και τον απόλαυσα τον άνθρωπο!!! Είναι καταπληκτικός!
Υπόψιν οτι στο ένα του ντοκυμαντέρ (δεν θυμάμαι τώρα ποιο) δείχνει σκηνές που μπορεί πραγματικά να σας βγάλουν απο τα ρούχα σας, γι'αυτό μην το δείτε εάν δεν δέσετε πρώτα τα χέρια και τα πόδια κάπου, για να μην κινδυνεύσει η τηλεόρασή σας απο τις εκρήξεις θυμού σας!!!
Πχ, δείχνει μία συγκέντρωση ΠΛΟΥΣΙΩΝ οπαδών του Μπούς, οι οποίοι εν μέσω κόκας βγάζουν λόγους, στους οποίους εν ολίγοις λένε να πάνε να πεθάνουν οι φτωχοί, είναι άξιοι της μοίρας τους, και ο Μπούς είναι ο Θεός τους, γιατί τους έκανε πιο πλούσιους, και κάτι άλλα πιο συγκλονιστικά που σε αφήνουν με το στόμα ορθάνοιχτο να χάσκει και το μάτι να γυαλίζει! Και κομμουνιστής να μην είναι κανείς, κινδυνεύει να γίνει!
Στο δε αντίστοιχο βιβλίο του, ο ίδιος αναφέρει με τρομερό χιούμορ την στιγμή που πήρε επιστροφή φόρου για τα λεφτά που έκανε απο τις πωλήσεις των βιβλίων του, η οποία επιστροφή ήταν τόσο υπέρογκη που σχεδόν ξεπέρασε τα καθαρά κέρδη των πωλήσεων! Λέει, οτι δοκιμάστηκε εκείνη την στιγμή να μην γίνει οπαδός του, ή κάπως έτσι... αλλά το ξεπέρασε όταν σκέφτηκε το ειρωνικό της υπόθεσης. Τον πλήρωσε ο Μπούς για να τον βρίζει άνετα...κάτι τέτοιο. Πρέπει να τον διαβάσετε τον τύπο. Τρομερό γέλιο και ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ που σπάνε κόκκαλα!!!!
Τον είδα και στην απονομή του Όσκαρ για το τελευταίο του ντοκυμαντέρ, και τον απόλαυσα τον άνθρωπο!!! Είναι καταπληκτικός!
Υπόψιν οτι στο ένα του ντοκυμαντέρ (δεν θυμάμαι τώρα ποιο) δείχνει σκηνές που μπορεί πραγματικά να σας βγάλουν απο τα ρούχα σας, γι'αυτό μην το δείτε εάν δεν δέσετε πρώτα τα χέρια και τα πόδια κάπου, για να μην κινδυνεύσει η τηλεόρασή σας απο τις εκρήξεις θυμού σας!!!
Πχ, δείχνει μία συγκέντρωση ΠΛΟΥΣΙΩΝ οπαδών του Μπούς, οι οποίοι εν μέσω κόκας βγάζουν λόγους, στους οποίους εν ολίγοις λένε να πάνε να πεθάνουν οι φτωχοί, είναι άξιοι της μοίρας τους, και ο Μπούς είναι ο Θεός τους, γιατί τους έκανε πιο πλούσιους, και κάτι άλλα πιο συγκλονιστικά που σε αφήνουν με το στόμα ορθάνοιχτο να χάσκει και το μάτι να γυαλίζει! Και κομμουνιστής να μην είναι κανείς, κινδυνεύει να γίνει!
Στο δε αντίστοιχο βιβλίο του, ο ίδιος αναφέρει με τρομερό χιούμορ την στιγμή που πήρε επιστροφή φόρου για τα λεφτά που έκανε απο τις πωλήσεις των βιβλίων του, η οποία επιστροφή ήταν τόσο υπέρογκη που σχεδόν ξεπέρασε τα καθαρά κέρδη των πωλήσεων! Λέει, οτι δοκιμάστηκε εκείνη την στιγμή να μην γίνει οπαδός του, ή κάπως έτσι... αλλά το ξεπέρασε όταν σκέφτηκε το ειρωνικό της υπόθεσης. Τον πλήρωσε ο Μπούς για να τον βρίζει άνετα...κάτι τέτοιο. Πρέπει να τον διαβάσετε τον τύπο. Τρομερό γέλιο και ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ που σπάνε κόκκαλα!!!!
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
- seliniasmenos
- Φύλο: Άνδρας
Παιδιά συγχωρήστε με αλλά δεν έχω δεί ούτε ντοκυμαντέρ του, ούτε έχω διαβάσει το βιβλίο του. Παρ'όλα αυτά έχω ακούσει πολλά για την δράση του, είδα και την φάση με τα όσκαρ που με έκανε να γελάσω και να πέσω απο τον καναπέ.
Μια λοιπόν που κάνουμε αφιέρωμα στον Μιχάλη Μουρ, μπορείτε να μας πείτε τίτλους ντοκυμαντέρ,βιβλίων κλπ?
Μια λοιπόν που κάνουμε αφιέρωμα στον Μιχάλη Μουρ, μπορείτε να μας πείτε τίτλους ντοκυμαντέρ,βιβλίων κλπ?
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Fahrenheit 9/11
Μπορείς να το βρεις σε videoclub. Eίναι το μόνο που έχω δει, αλλά αξίζει πολύ!
Μπορείς να το βρεις σε videoclub. Eίναι το μόνο που έχω δει, αλλά αξίζει πολύ!
- Mantam Froufrou
Σελάκο, θα δώ τους τίτλους και εκδόσεις των βιβλίων του που έχω σπίτι και θα σου πώ! Αυτά τα βιβλία ΠΡΕΠΕΙ να τα διαβάσεις
- ArELa
- Founder-Administrator
Ταινίες:
Ασφαλώς το Fahrenheit 9/11 που είπε το Δωρουλίνι μας και τα :
Bowling For Columbine
Roger & Me
Pets or Meat: The Return to Flint
Canadian Bacon
The Big One (κέρδισε βραβείο καλύτερου ντοκυμαντέρ)
Τηλε-σειρές:
The Awful Truth
TV Nation
Βιβλία:
Will They Ever Trust Us Again?
The unabridged audiobook: Will They Ever Trust Us Again? Letters From the War Zone
The Official Fahrenheit 9/11 Reader
Dude Where's My Country?
Stupid White Men
Downsize This! Random Threats from an Unarmed American
Adventures in a TV Nation
================
Και το γράμμα του στον Μπους που έταξα. Απολαύστε:
Dear Mr. President,
Thanks for your address to the nation. It's good to know you still want to talk to us after how we behaved in November.
---
Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,
Ευχαριστώ για το διάγγελμά σου στο λαό. Χαίρομαι που ακόμα θέλεις να μας μιλάς μετά απ'τη συμπεριφορά μας τον Νοέμβρη.
-------
Listen, can I be frank? Sending in 20,000 more troops just ain't gonna do the job. That will only bring the troop level back up to what it was last year. And we were losing the war last year! We've already had over a million troops serve some time in Iraq since 2003. Another few thousand is simply not enough to find those weapons of mass destruction! Er, I mean... bringing those responsible for 9/11 to justice! Um, scratch that. Try this -- BRING DEMOCRACY TO THE MIDDLE EAST! YES!!!
--------
'Ακου, μπορώ να μιλήσω ειλικρινά? Δε γίνεται δουλειά με το να στέλνεις άλλους 20.000 στρατιώτες. Αυτό απλά θα επαναφέρει τον στρατό αριθμητικά εκεί που ήταν πέρσι. Και χάναμε τον πόλεμο πέρσι! 'Ηδη στείλαμε πάνω από 1.000.000 στρατιώτες να υπηρετήσουν στο Ιράκ για ένα διάστημα από το 2003. Μερικές χιλιάδες ακόμα απλά δεν αρκούν για να βρεθούν αυτά τα όπλα μαζικής καταστροφής! Εεεχμ... θέλω να πω, να φέρουν τους υπεύθυνους για την 11 Σεπτέμβρη στη δικαιοσύνη! Χμ...σβησ'το αυτό. Δοκίμασε αυτό: ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ! ΝΑΙ!!!!
-----
You've got to show some courage, dude! You've got to win this one! C'mon, you got Saddam! You hung 'im high! I loved watching the video of that -- just like the old wild west! The bad guy wore black! The hangmen were as crazy as the hangee! Lynch mobs rule!!!
----------
Πρέπει να'χεις κουράγιο, μάγκα! Πρέπει να το κερδίσεις αυτό! 'Ελα, έπιασες τον Σαντάμ και τον κρέμασες! Ξετρελάθηκα όταν είδα το βίντεο -- ήταν σαν να'βλεπα την άγρια δύση! Ο κακός φορούσε μαύρα! Οι δήμιοιοι ήταν εξ ίσου τρελοί μ'αυτόν που θα κρέμαγαν! Το τσούρμο που λιντσάρει ζει και βασιλεύει!!!
------
Look, I have to admit I feel very sorry for the predicament you're in. As Ricky Bobby said, "If you're not first, you're last." And you being humiliated in front of the whole world does NONE of us Americans any good.
----------
Κοίτα, ομολογώ ότι σε λυπάμαι γιατί είσαι σε δύσκολη θέση. 'Οπως είπε κι ο Ρίκι Μπόμπι, "αν δεν είσαι ο πρώτος, είσαι ο τελευταίος". Και το ότι εσύ ξεφτιλίστηκες στα μάτια όλου του κόσμου, δεν οφελεί ΚΑΝΕΝΑΝ από μας τους Αμερικανούς.
-------
Sir, listen to me. You have to send in MILLIONS of troops to Iraq, not thousands! The only way to lick this thing now is to flood Iraq with millions of us! I know that you're out of combat-ready soldiers -- so you have to look elsewhere! The only way you are going to beat a nation of 27 million -- Iraq -- is to send in at least 28 million! Here's how it would work:
------
Κύριε, άκουσέ με. Πρέπει να στείλεις ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ στρατιωτών στο Ιράκ, όχι χιλιάδες! Ο μόνος τρόπος να νικήσεις, είναι να πλημμυρίσεις το Ιράκ με εκατομμύρια δικούς μας. Ξέρω ότι ξέμεινες από ετοιμοπόλεμους στρατιώτες --- οπότε πρέπει να ψάξεις αλλού! Ο μόνος τρόπος να νικήσεις μια εθνότητα 27 εκατομμυρίων --το Ιράκ-- είναι να στείλεις τουλάχιστον 28 εκατομμύρια! Κοίτα πώς θα γίνει:
-------
The first 27 million Americans go in and kill one Iraqi each. That will quickly take care of any insurgency. The other one million of us will stay and rebuild the country. Simple.
Now, I know you're saying, where will I find 28 million Americans to go to Iraq? Here are some suggestions:
-------
Τα πρώτα 27 εκατομμύρια Αμερικανών θα πάνε και θα σκοτώσουν έναν Ιρακινό ο καθένας. Αυτό θα διευθετήσει στα σίγουρα τις εξεγέρσεις. Το υπόλοιπο ένα εκατομμύριο δικών μας θα μείνει και θα ξαναχτίσει τη χώρα. Απλό.
Τώρα ξέρω, θα μου πεις, και πού θα βρω 28 εκατομμύρια Αμερικανών να πάνε στο Ιράκ? 'Ακου μερικές προτάσεις:
------
1. More than 62,000,000 Americans voted for you in the last election (the one that took place a year and half into a war we already knew we were losing). I am confident that at least a third of them would want to put their body where their vote was and sign up to volunteer. I know many of these people and, while we may disagree politically, I know that they don't believe someone else should have to go and fight their fight for them -- while they hide here in America.
----
1. Πάνω από 62.000.000 Αμερικανοί σε ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές (αυτές που έγιναν πριν ενάμισι χρόνο κι ήμασταν ήδη μέσα σε πόλεμο που ξέραμε ότι χάναμε). Είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον το 1/3 από δαύτους θα θελήσουν να βάλουν το κορμί τους εκεί που μπήκε η ψήφος τους και θα καταταγούν εθελοντικά. Ξέρω ότι πολλοί απ'αυτούς , ενώ μπορεί να διαφωνούμε πολιτικά, ξέρω ότι δεν πιστεύουν πως κάποιος άλλος θα πρέπει να πάει να πολεμήσει γι'αυτούς ---ενώ εκείνοι θα κρύβονται εδώ στην Αμερική.
---------
2. Start a "Kill an Iraqi" Meet-Up group in cities across the country. I know this idea is so early-21st century, but I once went to a Lou Dobbs Meet-Up and, I swear, some of the best ideas happen after the third mojito. I'm sure you'll get another five million or so enlistees from this effort.
------
2. Να οργανώσεις συναντήσεις των ομάδων "Σκοτώστε έναν Ιρακινό", σε όλες τις πόλεις της χώρας. Ξέρω ότι αυτή η ιδέα είναι πολύ αντιπροσωπευτική για τις αρχές του 21ου αιώνα, αλλά κάποτε πήγα σε Συνάντηση του Λου Ντομπς και, στ'ορκίζομαι, οι καλύτερες ιδέες προκύπτουν μετά τον τρίτο γύρο! Σίγουρα θα μαζέψεις άλλα 5.000.000 να καταταγούν μ'αυτήν την προσπάθεια.
--------
3. Send over all members of the mainstream media. After all, they were your collaborators in bringing us this war -- and many of them are already trained from having been "embedded!" If that doesn't bring the total to 28 million, then draft all viewers of the FOX News channel.
--------
3. Να στείλεις όλα τα μέλη που είναι στα κυρίαρχα ΜΜΕ. Στο φινάλε, αυτοί ήταν οι συνεργοί σου που μας πασάρησαν αυτόν τον πόλεμο - και πολλοί από δαύτους έχουν ήδη εκπαιδευτεί απ'την "εμφύτευσή" τους! Αν αυτό δεν σου φέρει τον αριθμό σε 28 εκατομμύρια, να επιστρατεύσεις όλους τους θεατές του καναλιού FOX News.
-----
Mr. Bush, do not give up! Now is not the time to pull your punch! Don't be a weenie by sending in a few over-tired troops. Get your people behind you and YOU lead them in like a true commander in chief! Leave no conservative behind! Full speed ahead!
We promise to write. Go get 'em W!
Yours,
Michael Moore
-------
κ. Μπους, μην καταθέτεις τα όπλα! Δεν είναι τώρα η στιγμή να υποχωρήσεις! Μην φερθείς δειλά και στείλεις μερικούς κουρασμένους στρατιώτες. Πάρε τον κόσμο σου και οδήγησέ τον ΕΣΥ σαν πραγματικός διοικητής στρατεύματος! Μην αφήσεις ούτε έναν συντηρητικό πίσω! Πρόσω ολοταχώς!
Υποσχόμαστε ο΄τι θα σας γράφουμε! Απάνω τους, μεγάλε!
Δικός σου,
Μιχάλης Βαλτότοπος (όχι να αφήνουμε το Moore αμετάφραστο, Σελάκο. )
Αυτά του'χωσε και για μας μπορεί να'ναι λίγα, πιστέψτε με όμως, για Αμερικανό που τρώει στη μάπα κάθε μέρα την απίστευτη πλύση εγκεφάλου-προπαγάνδα που τους πασάρουν έντεχνα τα ΜΜΕ, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΘΛΟΣ και ΥΠΕΡΒΑΣΗ!
Ασφαλώς το Fahrenheit 9/11 που είπε το Δωρουλίνι μας και τα :
Bowling For Columbine
Roger & Me
Pets or Meat: The Return to Flint
Canadian Bacon
The Big One (κέρδισε βραβείο καλύτερου ντοκυμαντέρ)
Τηλε-σειρές:
The Awful Truth
TV Nation
Βιβλία:
Will They Ever Trust Us Again?
The unabridged audiobook: Will They Ever Trust Us Again? Letters From the War Zone
The Official Fahrenheit 9/11 Reader
Dude Where's My Country?
Stupid White Men
Downsize This! Random Threats from an Unarmed American
Adventures in a TV Nation
================
Και το γράμμα του στον Μπους που έταξα. Απολαύστε:
Dear Mr. President,
Thanks for your address to the nation. It's good to know you still want to talk to us after how we behaved in November.
---
Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,
Ευχαριστώ για το διάγγελμά σου στο λαό. Χαίρομαι που ακόμα θέλεις να μας μιλάς μετά απ'τη συμπεριφορά μας τον Νοέμβρη.
-------
Listen, can I be frank? Sending in 20,000 more troops just ain't gonna do the job. That will only bring the troop level back up to what it was last year. And we were losing the war last year! We've already had over a million troops serve some time in Iraq since 2003. Another few thousand is simply not enough to find those weapons of mass destruction! Er, I mean... bringing those responsible for 9/11 to justice! Um, scratch that. Try this -- BRING DEMOCRACY TO THE MIDDLE EAST! YES!!!
--------
'Ακου, μπορώ να μιλήσω ειλικρινά? Δε γίνεται δουλειά με το να στέλνεις άλλους 20.000 στρατιώτες. Αυτό απλά θα επαναφέρει τον στρατό αριθμητικά εκεί που ήταν πέρσι. Και χάναμε τον πόλεμο πέρσι! 'Ηδη στείλαμε πάνω από 1.000.000 στρατιώτες να υπηρετήσουν στο Ιράκ για ένα διάστημα από το 2003. Μερικές χιλιάδες ακόμα απλά δεν αρκούν για να βρεθούν αυτά τα όπλα μαζικής καταστροφής! Εεεχμ... θέλω να πω, να φέρουν τους υπεύθυνους για την 11 Σεπτέμβρη στη δικαιοσύνη! Χμ...σβησ'το αυτό. Δοκίμασε αυτό: ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ! ΝΑΙ!!!!
-----
You've got to show some courage, dude! You've got to win this one! C'mon, you got Saddam! You hung 'im high! I loved watching the video of that -- just like the old wild west! The bad guy wore black! The hangmen were as crazy as the hangee! Lynch mobs rule!!!
----------
Πρέπει να'χεις κουράγιο, μάγκα! Πρέπει να το κερδίσεις αυτό! 'Ελα, έπιασες τον Σαντάμ και τον κρέμασες! Ξετρελάθηκα όταν είδα το βίντεο -- ήταν σαν να'βλεπα την άγρια δύση! Ο κακός φορούσε μαύρα! Οι δήμιοιοι ήταν εξ ίσου τρελοί μ'αυτόν που θα κρέμαγαν! Το τσούρμο που λιντσάρει ζει και βασιλεύει!!!
------
Look, I have to admit I feel very sorry for the predicament you're in. As Ricky Bobby said, "If you're not first, you're last." And you being humiliated in front of the whole world does NONE of us Americans any good.
----------
Κοίτα, ομολογώ ότι σε λυπάμαι γιατί είσαι σε δύσκολη θέση. 'Οπως είπε κι ο Ρίκι Μπόμπι, "αν δεν είσαι ο πρώτος, είσαι ο τελευταίος". Και το ότι εσύ ξεφτιλίστηκες στα μάτια όλου του κόσμου, δεν οφελεί ΚΑΝΕΝΑΝ από μας τους Αμερικανούς.
-------
Sir, listen to me. You have to send in MILLIONS of troops to Iraq, not thousands! The only way to lick this thing now is to flood Iraq with millions of us! I know that you're out of combat-ready soldiers -- so you have to look elsewhere! The only way you are going to beat a nation of 27 million -- Iraq -- is to send in at least 28 million! Here's how it would work:
------
Κύριε, άκουσέ με. Πρέπει να στείλεις ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ στρατιωτών στο Ιράκ, όχι χιλιάδες! Ο μόνος τρόπος να νικήσεις, είναι να πλημμυρίσεις το Ιράκ με εκατομμύρια δικούς μας. Ξέρω ότι ξέμεινες από ετοιμοπόλεμους στρατιώτες --- οπότε πρέπει να ψάξεις αλλού! Ο μόνος τρόπος να νικήσεις μια εθνότητα 27 εκατομμυρίων --το Ιράκ-- είναι να στείλεις τουλάχιστον 28 εκατομμύρια! Κοίτα πώς θα γίνει:
-------
The first 27 million Americans go in and kill one Iraqi each. That will quickly take care of any insurgency. The other one million of us will stay and rebuild the country. Simple.
Now, I know you're saying, where will I find 28 million Americans to go to Iraq? Here are some suggestions:
-------
Τα πρώτα 27 εκατομμύρια Αμερικανών θα πάνε και θα σκοτώσουν έναν Ιρακινό ο καθένας. Αυτό θα διευθετήσει στα σίγουρα τις εξεγέρσεις. Το υπόλοιπο ένα εκατομμύριο δικών μας θα μείνει και θα ξαναχτίσει τη χώρα. Απλό.
Τώρα ξέρω, θα μου πεις, και πού θα βρω 28 εκατομμύρια Αμερικανών να πάνε στο Ιράκ? 'Ακου μερικές προτάσεις:
------
1. More than 62,000,000 Americans voted for you in the last election (the one that took place a year and half into a war we already knew we were losing). I am confident that at least a third of them would want to put their body where their vote was and sign up to volunteer. I know many of these people and, while we may disagree politically, I know that they don't believe someone else should have to go and fight their fight for them -- while they hide here in America.
----
1. Πάνω από 62.000.000 Αμερικανοί σε ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές (αυτές που έγιναν πριν ενάμισι χρόνο κι ήμασταν ήδη μέσα σε πόλεμο που ξέραμε ότι χάναμε). Είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον το 1/3 από δαύτους θα θελήσουν να βάλουν το κορμί τους εκεί που μπήκε η ψήφος τους και θα καταταγούν εθελοντικά. Ξέρω ότι πολλοί απ'αυτούς , ενώ μπορεί να διαφωνούμε πολιτικά, ξέρω ότι δεν πιστεύουν πως κάποιος άλλος θα πρέπει να πάει να πολεμήσει γι'αυτούς ---ενώ εκείνοι θα κρύβονται εδώ στην Αμερική.
---------
2. Start a "Kill an Iraqi" Meet-Up group in cities across the country. I know this idea is so early-21st century, but I once went to a Lou Dobbs Meet-Up and, I swear, some of the best ideas happen after the third mojito. I'm sure you'll get another five million or so enlistees from this effort.
------
2. Να οργανώσεις συναντήσεις των ομάδων "Σκοτώστε έναν Ιρακινό", σε όλες τις πόλεις της χώρας. Ξέρω ότι αυτή η ιδέα είναι πολύ αντιπροσωπευτική για τις αρχές του 21ου αιώνα, αλλά κάποτε πήγα σε Συνάντηση του Λου Ντομπς και, στ'ορκίζομαι, οι καλύτερες ιδέες προκύπτουν μετά τον τρίτο γύρο! Σίγουρα θα μαζέψεις άλλα 5.000.000 να καταταγούν μ'αυτήν την προσπάθεια.
--------
3. Send over all members of the mainstream media. After all, they were your collaborators in bringing us this war -- and many of them are already trained from having been "embedded!" If that doesn't bring the total to 28 million, then draft all viewers of the FOX News channel.
--------
3. Να στείλεις όλα τα μέλη που είναι στα κυρίαρχα ΜΜΕ. Στο φινάλε, αυτοί ήταν οι συνεργοί σου που μας πασάρησαν αυτόν τον πόλεμο - και πολλοί από δαύτους έχουν ήδη εκπαιδευτεί απ'την "εμφύτευσή" τους! Αν αυτό δεν σου φέρει τον αριθμό σε 28 εκατομμύρια, να επιστρατεύσεις όλους τους θεατές του καναλιού FOX News.
-----
Mr. Bush, do not give up! Now is not the time to pull your punch! Don't be a weenie by sending in a few over-tired troops. Get your people behind you and YOU lead them in like a true commander in chief! Leave no conservative behind! Full speed ahead!
We promise to write. Go get 'em W!
Yours,
Michael Moore
-------
κ. Μπους, μην καταθέτεις τα όπλα! Δεν είναι τώρα η στιγμή να υποχωρήσεις! Μην φερθείς δειλά και στείλεις μερικούς κουρασμένους στρατιώτες. Πάρε τον κόσμο σου και οδήγησέ τον ΕΣΥ σαν πραγματικός διοικητής στρατεύματος! Μην αφήσεις ούτε έναν συντηρητικό πίσω! Πρόσω ολοταχώς!
Υποσχόμαστε ο΄τι θα σας γράφουμε! Απάνω τους, μεγάλε!
Δικός σου,
Μιχάλης Βαλτότοπος (όχι να αφήνουμε το Moore αμετάφραστο, Σελάκο. )
Αυτά του'χωσε και για μας μπορεί να'ναι λίγα, πιστέψτε με όμως, για Αμερικανό που τρώει στη μάπα κάθε μέρα την απίστευτη πλύση εγκεφάλου-προπαγάνδα που τους πασάρουν έντεχνα τα ΜΜΕ, είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΘΛΟΣ και ΥΠΕΡΒΑΣΗ!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Mantam Froufrou
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΛΕΜΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!
- ArELa
- Founder-Administrator
Πρόταση μομφής για τον Μπους
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Καταγγέλλει τον Μπους για την έρευνα της πτώσης των διδύμων
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- XPONHS
- Καμμένος Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 263 φορές
- Έλαβε Likes: 77 φορές
-Κοίτα, τι βλέπεις ;
-Βλέπω πολλά άστρα.
-Και τι σημαίνει αυτό κατά την γνώμη σου;
-Νομίζω ότι αύριο θα κάνει καλό καιρό. Εσύ τι λες;
-Για μένα σημαίνει ότι κάποιος έκλεψε την σκηνή μας.
-Βλέπω πολλά άστρα.
-Και τι σημαίνει αυτό κατά την γνώμη σου;
-Νομίζω ότι αύριο θα κάνει καλό καιρό. Εσύ τι λες;
-Για μένα σημαίνει ότι κάποιος έκλεψε την σκηνή μας.
- ArELa
- Founder-Administrator
Το 2007 τον εκθείαζα τον κύριο όπως θα δει κανείς στην έναρξη αυτού του νήματος.
Το 2011 άλλαξαν οι εποχές, άλλαξαν πολλές προσλαμβάνουσες, είδα
κάποιες λαμογιές (που βαριόμουν να φέρω εδώ- αν τις βρω θα τις φέρω όμως
μια και ξεθάφτηκε το τόπικ) και είχα πει εδώ viewtopic.php?p=132418#p132418 πως δεν τον εκτιμώ ΠΛΕΟΝ.
Δεν ειναι και περίεργο αν σκεφτεί κανείς πόσα "είδωλα"
γκρεμίστηκαν και αναγκαστικά αποκαθηλώσαμε πολλοί...
Απεδείχθη λίγος σε σημεία καταλυτικά.
Θα επανέλθω κάποια στιγμή να πω περισσότερα
για την ώρα με καίνε άλλα.
Απλά να το πω και λίγο ποιητικά, Μουρ από Μουρ έχει διαφορά.
Ο Ρότζερ Μουρ πέθανε, αλλά σαν "αγιος" (που δεν αποκαθηλώθηκε)
πάντα θα έχει μια θεσούλα στην καρδιά μου.
Τούτος ο Μουρ ζει, αλλά ουσιαστικά για μένα πέθανε.
μια και ξεθάφτηκε το τόπικ) και είχα πει εδώ viewtopic.php?p=132418#p132418 πως δεν τον εκτιμώ ΠΛΕΟΝ.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- FireflyEarth
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: FireflyEarth
- Έδωσε Likes: 400 φορές
- Έλαβε Likes: 250 φορές
Βασούλα μου καλησπέρα.ArELa έγραψε: ↑Σάβ 13 Ιούλ 2019, 17:38Το 2007 τον εκθείαζα τον κύριο όπως θα δει κανείς στην έναρξη αυτού του νήματος.
Πολύ θα μ' ενδιέφερε η γνώμη σου για την αποκαθήλωση του Michael Moore (όταν φυσικά μπορέσεις και βρεις το χρόνο).
Η γνώμη μου παραμένει όμοια και σταθερή με τους άνωθεν προλαλαλήσαντες,
αλλά για να το λες κάτι παραπάνω θα έχεις αντιληφθεί, μια και είσαι γερό "ψαχτήρι" της επικαιρότητας.
Θα περιμένωωωωω (που λέει και το άσμα)
- I want no power or command
Over people I'll never understand
- Κάθε ιδεολογία αρνιέται όλες τις άλλες,
υποχρεωτικά ξεπλανευτικές.
Τότε είναι που αρχίζουμε να σκοτώνουμε.
- ArELa
- Founder-Administrator
FireflyEarth έγραψε: ↑Σάβ 13 Ιούλ 2019, 22:19Βασούλα μου καλησπέρα.
Πολύ θα μ' ενδιέφερε η γνώμη σου για την αποκαθήλωση του Michael Moore (όταν φυσικά μπορέσεις και βρεις το χρόνο).
αλλά για να το λες κάτι παραπάνω θα έχεις αντιληφθεί, μια και είσαι γερό "ψαχτήρι" της επικαιρότητας.
Δεν θα περιμένεις πολύ. Τώρα που γυρισα απ'τη βόλτα μου,
θα σου ρίξω κατ'αρχάς έναν Πολ Τζόσεφ Γουάτσον, που όσο πάει
γίνεται και καλύτερος (κι αυτά που μου την είχαν σπάσει μάλλον οφείλονταν
στο γεγονός ότι ήταν στο infowars και ο Άλεξ του άφησε κάποια κουσούρια
με τους περιούσιους αλλά μην ξεφεύγω)
πάρε το κορυφαίο του εδώ που τον λέει ένα σάκο σκατά
Το βίντεο ξεκινάει με τον Μουρ τον Ιούνιο του 16 που είπε κάποια
απ'τα απαράδεκτα της σκύλαρι για να μην την ψηφίσουν
και στα καπάκια, τον Οκτώβρη του 16 σου τον δείχνει να λέει
"κάντε ό,τι μπορείτε για να εκλεγεί η χίλαρι κλίντον, γιατί κάθε λεπτό μετράει,
είναι καλός άνθρωπος, σωστή....εκανε απίστευτες αλλαγές που πρέπει να
αγκαλιάσει η αριστερά..."
Πόσα πήρε το καλόπαιδο ή αν εκβιάστηκε τι μπινιά
έκανε για να εκβιαστεί, που έκανε τέτοια μεταστροφή μέσα σε 4 μήνες??
αυτό απο μόνο του νομίζω αρκεί, παρ'ολο που ο Γουάτσον τον ξεσκίζει παρακάτω
για τη στήριξη που της έδωσε, με διάφορα ακλόνητα επιχειρήματα
και καυτηριάζουσες επισημάνσεις.
Τον θάβει με τα ίδια του τα έργα και ημέρες που υποτίθεται ότι
στήριζαν τον μέσο άνθρωπο και ξάφνου ο ίδιος στηρίζει
τον πιο σατανικό άνθρωπο, που είπε ευθέως πως πρέπει να υπάρχει
"ιδιωτική και δημόσια πολιτική", με άλλα λογια, οι αλήθειες
κεκλεισμένων των θυρών και εξωφρενικά ψέματα δημόσια.
Κι επειδή ο Μουρ είπε πως εκανε απίστευτες αλλαγές,
ο Γουάτσον απαριθμεί τις ΑΙΣΧΡΕΣ αλλαγές και του τις πετάει στα μούτρα.
Αυτό απο μόνο του τον ακυρώνει...
βεβαια δεν είναι μόνο αυτά που τον αποκαθηλώνουν.
Θα πω και τα υπόλοιπα κάποια άλλη στιγμή για όσους
δεν είναι σπίρτα στο αγγλικό.
Η ουσία είναι μία όμως:
Δεν ξέρω εσείς, αλλά εγώ τον κύριο τον έχω...χε... χαιρετήσει διά παντός.
Κοινώς: Μου τελείωσε.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- FireflyEarth
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: FireflyEarth
- Έδωσε Likes: 400 φορές
- Έλαβε Likes: 250 φορές
Ούτε εγώ είμαι σπίρτο στο αγγλικό, το έβαλα με ελληνικούς υπότιτλους και ότι κατάλαβα, κατάλαβα... η Σκύλαρι good person? E, όχι! Ψηφίζω Λιακόπουλο με Λευκή και Μαύρη Αδελφότητα! Τσι πOt@n@s γίνεται! Τελικά, όλοι έχουν μια τιμή (χρηματική εννοώ).ArELa έγραψε: ↑Κυρ 14 Ιούλ 2019, 00:55FireflyEarth έγραψε: ↑Σάβ 13 Ιούλ 2019, 22:19Βασούλα μου καλησπέρα.
Δεν θα περιμένεις πολύ. Τώρα που γυρισα απ'τη βόλτα μου,
θα σου ρίξω κατ'αρχάς έναν Πολ Τζόσεφ Γουάτσον, που όσο πάει
γίνεται και καλύτερος (κι αυτά που μου την είχαν σπάσει μάλλον οφείλονταν
στο γεγονός ότι ήταν στο infowars και ο Άλεξ του άφησε κάποια κουσούρια
με τους περιούσιους αλλά μην ξεφεύγω)
πάρε το κορυφαίο του εδώ που τον λέει ένα σάκο σκατά
Το βίντεο ξεκινάει με τον Μουρ τον Ιούνιο του 16 που είπε κάποια
απ'τα απαράδεκτα της σκύλαρι για να μην την ψηφίσουν
και στα καπάκια, τον Οκτώβρη του 16 σου τον δείχνει να λέει
"κάντε ό,τι μπορείτε για να εκλεγεί η χίλαρι κλίντον, γιατί κάθε λεπτό μετράει,
είναι καλός άνθρωπος, σωστή....εκανε απίστευτες αλλαγές που πρέπει να
αγκαλιάσει η αριστερά..."
Πόσα πήρε το καλόπαιδο ή αν εκβιάστηκε τι μπινιά
έκανε για να εκβιαστεί, που έκανε τέτοια μεταστροφή μέσα σε 4 μήνες??
αυτό απο μόνο του νομίζω αρκεί, παρ'ολο που ο Γουάτσον τον ξεσκίζει παρακάτω
για τη στήριξη που της έδωσε, με διάφορα ακλόνητα επιχειρήματα
και καυτηριάζουσες επισημάνσεις.
Τον θάβει με τα ίδια του τα έργα και ημέρες που υποτίθεται ότι
στήριζαν τον μέσο άνθρωπο και ξάφνου ο ίδιος στηρίζει
τον πιο σατανικό άνθρωπο, που είπε ευθέως πως πρέπει να υπάρχει
"ιδιωτική και δημόσια πολιτική", με άλλα λογια, οι αλήθειες
κεκλεισμένων των θυρών και εξωφρενικά ψέματα δημόσια.
Κι επειδή ο Μουρ είπε πως εκανε απίστευτες αλλαγές,
ο Γουάτσον απαριθμεί τις ΑΙΣΧΡΕΣ αλλαγές και του τις πετάει στα μούτρα.
Αυτό απο μόνο του τον ακυρώνει...
βεβαια δεν είναι μόνο αυτά που τον αποκαθηλώνουν.
Θα πω και τα υπόλοιπα κάποια άλλη στιγμή για όσους
δεν είναι σπίρτα στο αγγλικό.
Η ουσία είναι μία όμως:
Δεν ξέρω εσείς, αλλά εγώ τον κύριο τον έχω...χε... χαιρετήσει διά παντός.
Κοινώς: Μου τελείωσε.
- I want no power or command
Over people I'll never understand
- Κάθε ιδεολογία αρνιέται όλες τις άλλες,
υποχρεωτικά ξεπλανευτικές.
Τότε είναι που αρχίζουμε να σκοτώνουμε.
- ArELa
- Founder-Administrator
FireflyEarth έγραψε: ↑Κυρ 14 Ιούλ 2019, 01:50Ούτε εγώ είμαι σπίρτο στο αγγλικό, το έβαλα με ελληνικούς υπότιτλους και ότι κατάλαβα, κατάλαβα..
δε χρειαζόταν... είπα ήδη το βασικότατο..
έχει κι άλλα που είπα πως θα τα καταγράψω αργότερα
και θα το κάνω
αλλά η στήριξή του στην κλίντον λέει έτσι κι αλλιώς πάρα πολλά...
ΠΑΡΑ πολλά όμως...πιο πολλά... πεθαίνει ένα πράμα...
άσε που δεν είναι δύσκολο να πεθάνεις όταν έχεις οποιαδήποτε
σχέση και συνάφεια με το κλιντονέϊκο...
το μόνο εύκολο μη σου πω. Θα σε βρουν με σφαίρα
στο κεφάλι (πισω στον αυχένα κιόλας) , μέσα σε πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου, αλλά
θα πουν ότι αυτοπυροβολήθηκες (αυτοκτόνησες) και μετά
σηκώθηκες, άνοιξες το πορτ μπαγκάζ και ξάπλωσες εκεί
για να μην κρυώνεις
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
από εδώ https://youtu.be/_rtqJ3W3g1c?t=44 λέει...FireflyEarth έγραψε: ↑Κυρ 14 Ιούλ 2019, 01:50η Σκύλαρι good person? E, όχι! Ψηφίζω Λιακόπουλο με Λευκή και Μαύρη Αδελφότητα! Τσι πOt@n@s γίνεται! Τελικά, όλοι έχουν μια τιμή (χρηματική εννοώ).
ο Μάικλ Μουρ, ο τύπος που έχτισε την καριέρα του κατακεραυνώνοντας
τη γουόλ στριτ και τις πολυεθνικές, στηρίζει την κλίντον, το καλοπληρωμένο
λαμόγιο των πολυεθνικών και της γουολ στριτ που τσέπωσε πάνω απο
58 εκατομμύρια δολάρια από μεγαλοτράπεζες και φίρμες της γουολ στριτ
Και χρειάστηκε 4 μήνες για να πάει απ'αυτό...(δείχνει πώς την κατηγορεί)
σε αυτό (δείχνει πώς τη στηρίζει) ...ποιος? ο Μουρ που τα τελευταία
25 χρόνια το'παιζε προστάτης του απλού ανθρώπου τώρα στηρίζει άτομο που θεωρεί
σημαντικό να υπάρχει ιδιωτική και δημόσια πολιτική, δηλαδή ΝΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ
στον απλό άνθρωπο.
Η πρώτη του δουλειά, το Roger and Me που τον έκανε
διάσημο εστίαζε στην καταστροφή του Φλιντ (στο Μίτσιγκαν) όταν χάθηκαν
χιλιάδες θέσεις εργασία λόγω offshore εταιριών, και εμπορικές πολιτικές
τραπεζών της παγκοσμιοποίησης. Πολιτικές που ΣΤΗΡΙΞΕ η σκύλαρι
και με τη NAFTA ( North American Free Trade Agreement)
και με το ΤΡΡ (Trans-Pacific Partnership) που εξ αιτίας αυτών των
συμφωνιών χάθηκαν πολλές θέσεις εργασίας και εργοστάσια.
η σκύλαρι που έκανε τα πάντα για να εγκριθεί η NAFTA και να
καταπνίξει στις αντιδράσεις των εργατών
Οπότε ο Μουρ που διερρίγνυε ιμάτια κατά της νεοφιλελεύθερης
παγκοσμιοποίησης, τώρα στηρίζει την προσωποποίηση της
νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης!!
εδώ https://youtu.be/_rtqJ3W3g1c?t=160
Το επόμενο μεγάλο φίλμ του, το Canadian Bacon ηταν μια σατιρική
απάρνηση της εξωφρενικότητας του πολέμου.
και τώρα στηρίζει μια επίδοξη πρόεδρο, που εξωφρενικά
απείλησε να κηρυξει τον πόλεμο στη Ρωσία βλ. εδώ https://youtu.be/_rtqJ3W3g1c?t=179
στο βιβλίο του που έγινε μπεστ σέλερ https://youtu.be/_rtqJ3W3g1c?t=197
το Downsize This σταύρωσε κυριολεκτικά τη ΝΙΚΕ που μετέφερε εκτός ΗΠΑ
την παραγωγή της, αφήνοντας χιλιάδες ανέργους. Τώρα στηρίζει υποψήφια
που το ίδρυμά της, έλαβε 1 εκατομμύριο δολάρια απ'τη ΝΙΚΕ.
Η ΝΙΚΕ στηρίζει και το ΤΡΡ που θα στείλει ακόμα περισσότερους στην ανεργία
κάτι που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι ο Μουρ πολεμάει.
και δεν είναι μόνο αυτό.
Στο Farenheit 9/11 ο Μουρ κατακεραύνωσε την οικογένεια Μπους
για τους δεσμούς της με τη σαουδαραβική κυβέρνηση.
Την ίδια κυβέρνηση που έδωσε 25 εκατομ. δολάρια στο Ιδρυμα Κλίντον
κι ο Μουρ επινόησε μια ευφυέστατη εξήγηση για να δικαιολογήσει
την εξωφρενική κωλοτούμπα του https://youtu.be/_rtqJ3W3g1c?t=246
τη στηριζει λέει γιατί "δεν θεωρεί ότι είναι έτσι τώρα η κυρία...
επειδή υιοθέτησε την πολιτική πλατφόρμα του Μπέρνι Σάντερς (άλλο λαμόγιο
που το'παιζε φιλολαϊκός) και τώρα η σκύλαρι παλεύει λεει για τα 2/3 όλων αυτών
που ηθελε ο Μπερνι...
Στηρίζει μια σκύλαρη που μόνο το 11% του πληθυσμού στις ΗΠΑ
θεωρεί αξιόπιστη και έντιμη. Αυτή η κυράτσα, που ξαναλέει ο Γουάτσον
θεωρεί σημαντικό να ΕΞΑΠΑΤΑ κόσμο υιοθετώντας δημόσια και ιδιωτική πολιτική.
Δεν έφτανε που ο Μουρ έστειλε στο διάολο τις αρχές του για το "χειρότερο κακό"
όπως έλεγε... ο τύπος είναι σε ακόμα χειρότερο τριπάκι
σε κάποια ομιλία του, στεκόταν δίπλα σε γιγάντιες αφίσσες της Κλίντον
αποκαλώντας την "την απαγορευμένη του αγάπη"
κάλεσε το κοινό να σηκωθεί όρθιο και να δώσει συναισθηματικούς
όρκους στη σκύλαρι σαν λατρευτική έκφραση για την ηγέτιδα...
Στη βόρεια Κορέα αυτό θα φαινόταν φυσιολογικό...
την είπε και νέο πάπα φραγκίσκο, αγιοποιώντας τη
Αρκούν τα παραπάνω κόλπα του Μουρ για να ψηφίσεις σκύλαρι
αντί για λιακό, πυγολαμπίδα μου?
ή μήπως είναι υπέρ αρκετά για να ξερνάς όταν ακούς για Μάικλ Μουρ?
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble