Προς διάλυση οι ΗΠΑ- Πολιτείες ζητούν απόσχιση
- firefightergr
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Άνδρας
- Έλαβε Likes: 6 φορές
Προς διάλυση οι ΗΠΑ- Πολιτείες ζητούν απόσχιση
Αμερικανοί πολίτες από 50 πολιτείες ζητούν απόσχιση της πολιτείας τους από τη κεντρική κυβέρνηση.
http://www.huffingtonpost.com/2012/11/1 ... 31447.html
http://rt.com/usa/news/petition-white-house-secede-688/
"Το παράδοξο στην όλη υπόθεση είναι ότι αυτοί που επιζητούν την διάλυση της χώρας τους έχουν κάθε δικαίωμα να εκφράζουν την άποψή τους ανοικτά και δεν κινδυνεύουν με σύλληψη. Και αυτό γιατί τους παρέχει τη δυνατότητα αυτή το ίδιο το αμερικανικό Σύνταγμα. Επικαλούνται, λοιπόν, κάποια άρθρα του στα οποία γίνεται σαφές ότι κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να ζητάει την απόσχιση της πολιτείας όπου ζει και να αποκηρύττει την αμερικανική κυβέρνηση, εφόσον η ίδια δεν σέβεται το ίδιο το Σύνταγμα."
ολόκληρο το άρθρο
http://www.infospoudes.gr/index.php?opt ... temid=1046
http://www.huffingtonpost.com/2012/11/1 ... 31447.html
http://rt.com/usa/news/petition-white-house-secede-688/
"Το παράδοξο στην όλη υπόθεση είναι ότι αυτοί που επιζητούν την διάλυση της χώρας τους έχουν κάθε δικαίωμα να εκφράζουν την άποψή τους ανοικτά και δεν κινδυνεύουν με σύλληψη. Και αυτό γιατί τους παρέχει τη δυνατότητα αυτή το ίδιο το αμερικανικό Σύνταγμα. Επικαλούνται, λοιπόν, κάποια άρθρα του στα οποία γίνεται σαφές ότι κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να ζητάει την απόσχιση της πολιτείας όπου ζει και να αποκηρύττει την αμερικανική κυβέρνηση, εφόσον η ίδια δεν σέβεται το ίδιο το Σύνταγμα."
ολόκληρο το άρθρο
http://www.infospoudes.gr/index.php?opt ... temid=1046
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
-
Divine Sinner
Re: Προς διάλυση οι ΗΠΑ- Πολιτείες ζητούν απόσχιση
ναι γιατι υποτιθεται οτι οι ΗΠΑ ειναι μια ισοροπια αναμεσα σε δυο αντιροπες δυναμεις.
τις πολιτείες και το ομοσπονδιακο κράτος.
μαλιστα ο λογος που ηταν ανεκτη η οπλοκατοχη και εγινε συνταγματικο κεκτημενο ειναι για να μην ειναι παντοδυναμος ο προεδρος που ήλεγχε τον τακτικο στρατο.
γι αυτο στην αντιπερα οχθη ειχαν την πολιτοφυλακη.
τις πολιτείες και το ομοσπονδιακο κράτος.
μαλιστα ο λογος που ηταν ανεκτη η οπλοκατοχη και εγινε συνταγματικο κεκτημενο ειναι για να μην ειναι παντοδυναμος ο προεδρος που ήλεγχε τον τακτικο στρατο.
γι αυτο στην αντιπερα οχθη ειχαν την πολιτοφυλακη.
- alkinoos
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 85 φορές
- Έλαβε Likes: 94 φορές
Τελικά πιο από τα δυο θα γίνει(;),κι΄αν γίνει βέβαια ...
Η διάλυση των Η.Π.Α ή η ένωση με Μεξικό και Καναδά ;
Η διάλυση των Η.Π.Α ή η ένωση με Μεξικό και Καναδά ;
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Δεν τα ξέρει καλά ο αρθρογράφος. Το σύνταγμα των ΗΠΑ έγινε κουρελόχαρτο (νεοταξιτικη παγκοσμιοποιητική ατζέντα αυτη που εφαρμόζεται παντου τελικά) με την αφαίρεση δικαιωμάτων των πολιτών, και δη με το NDAA- μια πράξη που δινει το δικαίωμα στον Πρόεδρο των ΗΠΑ να συλλαμβάνονται/κρατουνται επ'αόριστον (και να εξαφανίζονται αν χρειαστεί) όποιοι δεν του κάθονται καλά στο μάτι, με την πρόφαση της πιθανότητας να ειναι τρομοκράτης.firefightergr έγραψε:Το παράδοξο στην όλη υπόθεση είναι ότι αυτοί που επιζητούν την διάλυση της χώρας τους έχουν κάθε δικαίωμα να εκφράζουν την άποψή τους ανοικτά και δεν κινδυνεύουν με σύλληψη. Και αυτό γιατί τους παρέχει τη δυνατότητα αυτή το ίδιο το αμερικανικό Σύνταγμα.
Αυτή η νομοθεσία πέρασε το 2011 και δεν μπορουμε φυσικά να ξέρουμε πόσους έχει ήδη "φάει το μαύρο σκοτάδι", αλλά μπορούμε να φανταστούμε... Οπότε πάει περίπατο η νομοθετική πράξη habeas corpus όπου ο κάθε πολίτης έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να περάσει από δικαστή κατά την προσωρινή του κράτηση και να μην μεταβεί σε φυλακές για οποιοδήποτε διάστημα αν δεν περασει πρώτα από δικη η ακρόαση, οπότε εξασφαλίζεται από τυχόν παράνομη κράτηση.
Επίσης, μετά το (καραστημένο) μακελειό στο Σάντι Χουκ, δόθηκε το εφαλτήριο στο κατεστημένο, να προχωρήσει σε προπαγάνδα, κινήσεις, και ενέργειες, που δείχνουν ότι ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ πήγε περίπατο, και ΤΥΠΟΙΣ/ΠΡΑΚΤΙΚΑ, θα πάει συντομα περίπατο η 2η τροποποίηση του συντάγματος,[second ammendment http://en.wikipedia.org/wiki/Second_Ame ... nstitution ]η οποία δίνει το δικαίωμα σε κάθε αμερικανό πολίτη να φέρει όπλο για την προστασία του από εγκληματίες ή κυβερνήσεις που φασιζουν και ξωκείλουν, αφαιρώντας τα δικαιώματά του.
O Tζοουνς, ισχυρός πολέμιος της καταστρατήγησης αυτού του δικαιώματος, κάνει πολύ σαματά όπως φαίνεται και στο τόπικ του 'Αλεξ και ειδικά όταν βγήκε στην εκπομπη του piers morgan και τον κοντράρησε άσχημα όπως καταδεικνύει και το βίντεο εδω http://www.youtube.com/watch?v=_XZvMwcluEg
στο ίδιο τόπικ, η ΙΟΝίτσα, έβαλε και κάποια δείγματα του "ο σκοπός αγιάζει τα εγκληματικά μέσα", όπως θα δείτε αν μεταβείτε στο ποστ της εδώ. Θάνατοι δήθεν ατυχήματα, που καταδεικνύουν το πώς αντιμετωπίζονται όσοι αντιστέκονται στην mainstream προπαγανδα της αφαίρεσης των όπλων απ'τους πολίτες... και τις δυσοίωνες προβλέψεις του τι μπορεί να γινει (εμφύλιος) αν τελικά υπογραφεί το νομοσχέδιο που θα προβλέπει την κατάσχεση/αφαιρεση όπλων απ'τους αμερικανούς... Αυτό θα είναι το κερασάκι σε μια πολύ άνοστη (και φασιστική) τούρτα που σερβιρεται στον πληθυσμό της αμερικής εδώ και χρονια. Μπορεί αυτό το "κερασάκι" να αποτελέσει την αφορμή για το μεγάλο "μπαμ"...
Είναι λογικό επακόλουθο κατ'εμέ να υπάρχουν πολιτείες που εκφράζουν εμμέσως ή και άμεσα, την επιθυμία τους να αποσχιστούν και να μην υπάγονται στο ομοσπονδιακό κράτος των ΗΠΑ, το οποίο (με τους προέδρους που ανέβηκαν από τον Κένεντι και μετά), αφαιρουνταν σταδιακά πολλά χαρακτηριστικά, στοιχεία και δεδομένα της αμερικανικής κουλτούρας (αλλά και νομολογίας) με αποτέλεσμα σήμερα, να έχουν φτάσει σε ένα κρατικό μόρφωμα με κατεστραμμένα και σαθρά θεμέλια σε ό,τι αφορά τις αρχές και τις αξίες που διέπουν τις κυβερνητικές πολιτικές.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator

Φερνω το ποστ της ΙΟΝ (που ανέφερα πιο πάνω) σ'αυτό το τόπικ, γιατί εδώ αρμόζει καλύτερα
επίσης φέρνω και άλλο ενα άρθρο του 'Ανταμς που μετέφρασα (μέρος του) και έβαλα σε άλλη ενότητα:
Τι σύμπτωση...
Ο κατασκευαστής καραμπινων John Noveske, είχε ένα... "ατυχημα" (έτσι το λένε πάντα) με το αμάξι του να "ταξιδεύει" στο αντίθετο ρευμα κυκλοφορίας, πράγμα που τον σκότωσε, αμέσως μετά μια ανάρτησή του στο φάτσα μπουκ, που έδινε των κατάλογο όλων των σχολείων που υπεστησαν μακελειό με όπλα, τα οποια συνέδεε με ψυχοφάρμακα. Στο τέλος του ποστ του, ρωτουσε: "What drugs was Adam Peter Lanza on?" (τι φάρμακα έπαιρνε ο 'Ανταμ Πήτερ Λάνζα?)
Ο John Noveske δεν ήταν βέβαια ο πρώτος "προεξέχων" πολίτης που υποστηριζε το δικαίωμα κατοχής όπλων στις ΗΠΑ, που σκοτώθηκε τις τελευταίες μέρες. 'Ηταν κι ο Keith Ratliff, ο δημιουργός του πολύ δημοφιλούς καναλιού στο YouTube που έδειχνε όπλα, και βρέθηκε πρόσφατα νεκρός. Η Daily Mail αναφέρει ότι ο Ratliff
"βρέθηκε" σε έναν επαρχιακο δρόμο στο Carnesville της Georgia. Ο Ratliff έφαγε μια σφαίρα στο κεφάλι και η αστυνομία αντιμετωπίζει το περιστατικό σαν απλή συνήθη ανθρωποκτονία. Κάποιος τον δολοφόνησε και πρέπει να ήταν κάποιος που μπόρεσε να τον πλησιάσει αρκετά, ωστε να τον "καθαρίσει" χωρίς προειδοποίηση (αιφνιδιαστικά). Πέραν των 2 αυτών περιστατικών, ο ευρέως πλέον απαξιούμενος δημοσιογράφος του CNN, ο Piers Morgan, που ζητείται για ανάκριση στην Αγγλία, σχετικά με το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπων της βρετανικής Daily Mirror , κάλεσε στην εκπομπή του άτομα που απείλησαν τη ζωη των παιδιών του Αλεξ Τζόουνς και γέλασαν στην ιδέα να σκοτώσει ο Μόργκαν τον 'Αλεξ με ένα AR-15.
συμπτώσεις...
Ένα ατύχημα στο οποίο σκοτώθηκε ο John Noveske μπορει να είναι σύμπτωση. Μπορεί επίσης να ειναι συμπτωση, που δεν υπάρχουν πλάνα βίντεο απο το Σάντι Χουκ που να δείχνουν τον Λάνζα να κρατάει κάποιο όπλο.
Μπορεί επισης να'ναι σύμπτωση που η Dianne Feinstein "έτυχε" να έχει έτοιμο το λεπτομερές νομοσχέδιο περί κατάσχεσης όπλων, αμέσως μετά το μακελειό στο Σάντι Χουκ.
Μπορεί να ειναι επίσης σύμπτωση το γεγονός οτι (συμφωνα με την Google.com), το γεγονος ότι η σελίδα στήριξης United Way Sandy Hook δημιουργήθηκε στις 11/12/12- τρεις μέρες πριν γίνει το μακελειό.
Μπορεί επισης να ειναι εντελώς συμπτωματικό το γεγονός ότι το NBC News ανέφερε ότι η καραμπίνα AR-15 του Λάνζα ειχε αφεθεί στο αυτοκίνητό του και δε χρησιμοποιήθηκε καθόλου στο μακελειό.
Αφήστε που μπορεί να'ναι συμπτωματικο το γεγονός ότι η Bank of America slammed home έκανε ένα οικονομικό εμπαργκο στην πώληση οπλων, αμεσως μετά το μακελειό του Σάντι Χουκ.
Και μπορει να ειναι επισης συμπτωση ότι το Facebook έκλεισε προσωρινά ή μόνιμα, λογαριασμους εκατοντάδων ανθρώπων που υποστήριξαν τη 2η Τροποποίηση, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας λογαριασμού (της Natural News- Michael Adams)
Τέλος, μπορει να ειναι εντελώς συμπτωματικό το γεγονός ότι οι καταγεγραμμένες συνομιλίες των περιπολικών καταδεικνύουν οτι υπήρχαν πολλοί (περισσότεροι απο ένας πάντως) που άνοιξαν πυρ στο Σάντι Χουκ.
Ποιες είναι οι πιθανότητες να έπαιξαν ΟΛΕΣ αυτές οι συμπτώσεις ταυτοχρονα;
Μηδενικές.
Τα υπόλοιπα, (γιατί βαριέμαι να μεταφράζω, τελειώνετε με τα βρεγμένα παξιμάδια
) μαζί με το τελευταιο ποστ του μακαρίτη κατασκευαστή όπλων στο φάτσα μπουκ, εδώ http://www.naturalnews.com/038616_John_ ... crash.html
ION 4ever έγραψε:Παρόλο που αυτά που θα γράψω παρακάτω δεν αφορούν άμεσα
τον ALEX JONES τα γράφω εδώ σε αυτό τη νήμα γιατί αφορούν
δολοφονίες ανθρώπων, των τελευταίων ημερών στην Αμερική
και που όλες από λίγο έως πολύ αφορούν την οπλοφορία και τον ακτιβισμό.
~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~
"Μόλις πριν από λίγες ημέρες, ένας διάσημος κατασκευαστής όπλων
που ονομάζεται John Noveske σκοτώθηκε σε ένα μυστηριώδες αυτοκινητιστικό δυστύχημα -
όχι πολύ καιρό μετά δημοσιοποίηση στοιχείων
για τα ψυχοφάρμακα που έπαιρναν όλοι οι "εκτελεστές" σχολείων.
(Νομίζω ότι μετά, βρέθηκε και με μια σφαίρα στο κεφάλι.
δεν είμαι σίγουρη μπορεί να κάνω και λάθος)
Just a few days ago, a celebrated rifle manufacturer named John Noveske was killed in a mysterious car crash -- not long after posting details of all the school shooters who were taking psychiatric drugs.
(αν δεν έχω καταλάβει καλά παρακαλώ διορθώστε την μετάφραση. Ισχύει για όλο το άρθρο.)
Ένας άλλος πολλά υποσχόμενος, πρωτοπόρος της τεχνολογίας του διαδικτύου "αυτοκτόνησε" μόλις πριν από ένα χρόνο.
Ο Ilya Zhitomirskiy ο δημιουργός της "διασποράς".
τεχνολογία που ονομάσθηκε ο θάνατος του Facebook
Δημιούργησε ένα ελεύθερο, αποκεντρωμένο σύστημα τεχνολογίας
και απείλησε σοβαρά το Facebook
Another prominent internet technology pioneer committed "suicide" just over a year ago. Ilya Zhitomirskiy co-created Diaspora, the so-called 'Facebook-killer' technology that created a free, decentralized technology system that posed a severe threat to the data-mining monopoly of Facebook.
Και ενας ακόμα στην λίστα των νεκρών ακτιβιστών των ημερών μας
ο Aaron SwartzΜόλις 26 ετών, ήταν ο συν-ιδρυτής της Reddit.com,
ο συν-δημιουργός της τεχνολογίας RSS,
και πρόσωπο κλειδί ακτιβιστής ο οποίος πέτυχε μια εκπληκτική υπεράσπιση της ελευθερίας σχετικά με SOPA / PIPA νομοσχέδια στο Κογκρέσο των ΗΠΑ.
Swartz, only 26 years old, was the co-founder of Reddit.com, the co-creator of RSS technology, and the key activist who achieved a stunning defeat of the freedom-crushing SOPA / PIPA bills in the U.S. Congress.
Βρέθηκε νεκρός Χθες (12 Ιανουαρίου) και η επίσημη αναφορά είναι αυτοκτονία.
Στην ιστοσελίδα του http://blog.demandprogress.org/campaigns μπορείτε να δείτε τα θέματα με τα οποία καταπιανόταν.
Γράφει ο Mike Adams,
Στην πραγματικότητα, όταν κοιτάζω Aaron Swartz, τον βλέπω
ως την επόμενη γενιά των Αμερικανών ακτιβιστών
που όλοι έχουμε απεγνωσμένα ανάγκη:
ενεργοποιημένος, ευφυής, λάτρης της ελευθερίας,
κριτικά σκεπτόμενος ως άτομο που διαδίδει την αλήθεια
και πατάσσει την τυραννία και την καταπίεση σε κάθε ευκαιρία.
Είναι αρκετά σαφές ότι
αν ο Swartz δεν είχε δολοφονηθεί (er, εννοώ "αυτοκτονήσει"),
θα είχε συνεχίσει να μάχεται για την ελευθερία στον κόσμο μας.
Ο Swartz,είχε ενοχοποιηθεί από τα σύστημα.
Θα βαλω παρακατω ενα βιντεο* με τον ίδιο
που λέει για αποκέντρωση των πληροφοριών
σχετικά με το ελεύθερο internet.
(decentralization of information on a free internet.)
Είχε κατανοήσει πολύ καλά την δύναμη της ελεύθερης πληροφορίας
και αυτό είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που
the corporate-government-industrial-complex
θέλει και δεν είναι τίποτα άλλο
από την μονοπώληση και τη συγκέντρωση της εξουσίας.
Swartz fully understood the power of setting information free, and this is exactly the opposite of whatwants, which is the monopolization and centralization of power.
Στο δεύτερο βίντεο **περιγράφει τον τρόπο
με τον οποίο ο ίδιος και οι φίλοι του νίκησαν στην υπόθεση SOPA.
Σε αυτό το βίντεο, ο ίδιος περιγράφει ανοιχτά την προτεινόμενη νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας της κυβέρνησης ως «τυραννία».
Swartz describes how he and his friends defeated SOPA. In this video, he openly describes the government's proposed copyright legislation as a "tyranny."
Όπως όλοι οι αφηγητές της αλήθειας, ο Swartz χαρακτηρίστηκε σαν εχθρός του συστήματος. Μόνο και μόνο ότι κατέβασε χιλιάδες από ακαδημαϊκά άρθρα από το ΜΙΤ
(ναι, επιστημονικές εργασίες), κυνηγήθηκε από το FBI,
συνελήφθη και κατηγορείται
για εγκλήματα που θα μπορούσαν να καταδικάσουν
έως και 50 χρόνια στη φυλακή.
Like all truth-tellers, Swartz was branded an enemy by the system. For the act of downloading thousands of academic articles from MIT (yes, academic papers), he was hounded by the FBI, arrested and charged with crimes that could have earned him up to 50 years in prison.
Από τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν εναντίον του
για ενα σχετικά ήπιο αδίκημα
http://www.techdirt.com/articles/201209 ... teen.shtml
είναι πολύ σαφές ότι κάποιος ισχυρός
εκεί έξω ήθελε να τον καταστρέψει.
From the charges that were leveled against him for the relatively mild offense of downloading academic papers, it's very clear that somebody powerful was out to destroy him.
Περισσότερες πληροφορίες σίγουρα αυτή την στιγμή θα κυκλοφορούν παντού στο internet.
Στο natural news του Mike adams θα βρείτε μερικά ακόμα στοιχεία για το ποιος και γιατί ωφελήθηκε από τον θάνατο του.
Συνεχίζει ο Mike adams και αναφέρεται στις έμμεσες απειλές
που δέχθηκε ο ALEX JONES μετά την εμφάνιση του
στην εκπομπή του
Piers Morgan όπου την επομένη της συνέντευξης,
ζωντανά, επισκέπτες του σταθμού δήλωναν ότι
ο Piers Morgan έπρεπε να του είχε ρίξει με ένα AR-15. http://www.infowars.com/veiled-threat-p ... lex-jones/
και διακριτικά εκτόξευσαν απειλές για τα παιδιά του λέγοντας ότι "ελπίζουμε τα παιδιά του να μην πεθάνουν."
The next day, CNN guests announced live on the air that Piers Morgan should shoot Alex Jones with an AR-15, and they even threatened Alex's children with a thinly-veiled comment about "I hope his children don't die."
Έχει επίσης αναφερθεί και επιβεβαιωθεί Alex Jones καταδιώχθηκε
από μπράβους, ενώ ήταν στη Νέα Υόρκη για να εμφανιστεί στο CNN.
Προσπάθησαν να τον αναγκάσουν σε κάποια φιλονικία,
αλλά δραπέτευσε σταματώντας ένα ταξί και εγκαταλείποντας την περιοχή.
It has also been reported and confirmed that radio host Alex Jones was stalked by gun-toting goons while in New York to appear on CNN. They tried to force him into some sort of altercation, but he escaped by hailing a cab and fleeing the area.
Στο τέλος του σημερινού του αρθρου Ο Mike κανει μια δήλωση οτι.
Δεν εχω τάσεις αυτοκτονίας
δεν είμαι καταθλιπτικός
και δεν παίρνω φάρμακα η ναρκωτικά.
Αλλά μόνο και μόνο για την ιστορία,
σε περίπτωση που κάτι συμβεί σε μένα, δεν είμαι αυτοκτονικός
ή κατάθλιπτικός
ή δυσαρεστημένος με τη ζωή.
Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι ζωντανός,
ενθουσιασμένος που ενθαρρύνω την ανθρωπότητα
να κινήται προς τα εμπρός,
και ενθουσιασμένος για το οτι είμαι μέρος του εκείνου του πράγματος
που μπορεί μόνο να χαρακτηριστεί ως μαζική αφύπνιση της πνευματικής ελευθερίας στον κόσμο μας.
But just for the record, in case something happens to me, I am NOT suicidal or depressed or unhappy with life. I'm thrilled to be alive, thrilled to keep moving humanity forward, and thrilled to be part of what can only be called a mass awakening of spiritual freedom in our world.
Δεν παιρνω φαρμακα
δεν πίνω αλκοόλ
δεν παιρνω ναρκωτικά
και δεν εχω σχέσεις με πορνεία
και επίσης δεν είμαι βιαιο ατομο.
Δεν μου αρέσει το κυνήγι.
Στην πραγματικότητα δεν πατάω ούτε μυρμήγκι.
I'm not taking any medications whatsoever (and haven't for decades), I do not drink alcohol, I do not use ANY recreational drugs whatsoever, I don't visit prostitutes and I'm not in any way a violent person. In fact, I can't even stand the thought of shooting animals (which is why I don't hunt). I actually avoid stepping on ants!
Δεν οδηγώ γρήγορα
δεν εμπλέκομαι σε επικύνδινα παιχνίδια
και γενικά παιρνω τις προφυλάξεις μου σε οτιδήποτε κανω.
I don't drive at fast speeds on the highway, I don't engage in dangerous hobbies like skydiving, and I'm actually very safety-minded about everything I do.
Παιρνω τις προφυλάξεις μου και ενοείται οτι δεν θα σας πω με λεπτομέρεις τις κινήσεις μου.
Το μόνο που εχω να πω οτι αν καποιος κινηθεί εναντίον μου
για να με σκοτώσει καλύτερα να είναι προετοιμασμένος για κάποιες απώλειες πρώτα.
While I take precautions to protect myself from bad people, I'm obviously not going to detail those on the internet. All I can say is that if someone comes to kill me, they'd better be ready to take some casualties in the process.
και τελειωνει
λεγοντας οτι
αμφιβάλει οτι ανθρωποι σαν τον Aaron Swartz
γνωρίζουν καλά τεχνικές και τρόπους άμυνας.
Μαλλον δεν θα είχε ουτε καν όπλο.
Αλλά αυτό (ο θανατός του) είναι ενα μαθημα για ολους τους ακτιβιστές.
Δηλώνει με bold γραμματα: Οπλιστειτε
προτρέπει σε όλους να πάρουν μαθήματα άμυνας
και τους καλεί επίσης να αρχίσουν να κυκλοφορουν στις περιοχές τους(cities, streets, parking lots, apartment buildings, etc.)
με πιό οργανωμένη νοοτροπία.
I very much doubt people like Aaron Swartz knew much about self defense. He probably didn't even own a gun. But this is a lesson all activists need to take to heart right now: Get armed. Go get trained in basic self defense. Start moving through your environments (cities, streets, parking lots, apartment buildings, etc.) with more of a "tactical" mindset.
Σταματήστε να χρησιμοποιείται πιστωτικές καρτες
κλειστε τα κινητά σας και βγάλτε αν είναι δυνατόν τις μπαταρίες.
Be aware of your surroundings. Stop using credit cards as they instantly reveal your physical location. Turn off your cell phones and remove their batteries whenever possible.
Αν δεν μάθετε να ζείτε σαν φυγάδες σύντομα μπορεί να αυτοκτονηθείτε
If you don't learn to live a lot like a fugitive, you too might soon be "suicided" as part of what appears to be a national purge of the very best humanity has to offer.
Ολόκληρο αυτό το άρθρο με σόκαρε
(για αυτό και η προσπαθεια της μεταφρασης του )
γιατί δεν είναι ο συνηθισμένος τρόπος του mike adams.
Μάλλον τα αίματα έχουν ανάψει στην Αμερική.
http://www.naturalnews.com/038650_Aaron ... ation.html
*
**
επίσης φέρνω και άλλο ενα άρθρο του 'Ανταμς που μετέφρασα (μέρος του) και έβαλα σε άλλη ενότητα:
Τι σύμπτωση...
Ο κατασκευαστής καραμπινων John Noveske, είχε ένα... "ατυχημα" (έτσι το λένε πάντα) με το αμάξι του να "ταξιδεύει" στο αντίθετο ρευμα κυκλοφορίας, πράγμα που τον σκότωσε, αμέσως μετά μια ανάρτησή του στο φάτσα μπουκ, που έδινε των κατάλογο όλων των σχολείων που υπεστησαν μακελειό με όπλα, τα οποια συνέδεε με ψυχοφάρμακα. Στο τέλος του ποστ του, ρωτουσε: "What drugs was Adam Peter Lanza on?" (τι φάρμακα έπαιρνε ο 'Ανταμ Πήτερ Λάνζα?)
Ο John Noveske δεν ήταν βέβαια ο πρώτος "προεξέχων" πολίτης που υποστηριζε το δικαίωμα κατοχής όπλων στις ΗΠΑ, που σκοτώθηκε τις τελευταίες μέρες. 'Ηταν κι ο Keith Ratliff, ο δημιουργός του πολύ δημοφιλούς καναλιού στο YouTube που έδειχνε όπλα, και βρέθηκε πρόσφατα νεκρός. Η Daily Mail αναφέρει ότι ο Ratliff
"βρέθηκε" σε έναν επαρχιακο δρόμο στο Carnesville της Georgia. Ο Ratliff έφαγε μια σφαίρα στο κεφάλι και η αστυνομία αντιμετωπίζει το περιστατικό σαν απλή συνήθη ανθρωποκτονία. Κάποιος τον δολοφόνησε και πρέπει να ήταν κάποιος που μπόρεσε να τον πλησιάσει αρκετά, ωστε να τον "καθαρίσει" χωρίς προειδοποίηση (αιφνιδιαστικά). Πέραν των 2 αυτών περιστατικών, ο ευρέως πλέον απαξιούμενος δημοσιογράφος του CNN, ο Piers Morgan, που ζητείται για ανάκριση στην Αγγλία, σχετικά με το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπων της βρετανικής Daily Mirror , κάλεσε στην εκπομπή του άτομα που απείλησαν τη ζωη των παιδιών του Αλεξ Τζόουνς και γέλασαν στην ιδέα να σκοτώσει ο Μόργκαν τον 'Αλεξ με ένα AR-15.
συμπτώσεις...
Ένα ατύχημα στο οποίο σκοτώθηκε ο John Noveske μπορει να είναι σύμπτωση. Μπορεί επίσης να ειναι συμπτωση, που δεν υπάρχουν πλάνα βίντεο απο το Σάντι Χουκ που να δείχνουν τον Λάνζα να κρατάει κάποιο όπλο.
Μπορεί επισης να'ναι σύμπτωση που η Dianne Feinstein "έτυχε" να έχει έτοιμο το λεπτομερές νομοσχέδιο περί κατάσχεσης όπλων, αμέσως μετά το μακελειό στο Σάντι Χουκ.
Μπορεί να ειναι επίσης σύμπτωση το γεγονός οτι (συμφωνα με την Google.com), το γεγονος ότι η σελίδα στήριξης United Way Sandy Hook δημιουργήθηκε στις 11/12/12- τρεις μέρες πριν γίνει το μακελειό.
Μπορεί επισης να ειναι εντελώς συμπτωματικό το γεγονός ότι το NBC News ανέφερε ότι η καραμπίνα AR-15 του Λάνζα ειχε αφεθεί στο αυτοκίνητό του και δε χρησιμοποιήθηκε καθόλου στο μακελειό.
Αφήστε που μπορεί να'ναι συμπτωματικο το γεγονός ότι η Bank of America slammed home έκανε ένα οικονομικό εμπαργκο στην πώληση οπλων, αμεσως μετά το μακελειό του Σάντι Χουκ.
Και μπορει να ειναι επισης συμπτωση ότι το Facebook έκλεισε προσωρινά ή μόνιμα, λογαριασμους εκατοντάδων ανθρώπων που υποστήριξαν τη 2η Τροποποίηση, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας λογαριασμού (της Natural News- Michael Adams)
Τέλος, μπορει να ειναι εντελώς συμπτωματικό το γεγονός ότι οι καταγεγραμμένες συνομιλίες των περιπολικών καταδεικνύουν οτι υπήρχαν πολλοί (περισσότεροι απο ένας πάντως) που άνοιξαν πυρ στο Σάντι Χουκ.
Ποιες είναι οι πιθανότητες να έπαιξαν ΟΛΕΣ αυτές οι συμπτώσεις ταυτοχρονα;
Μηδενικές.
Τα υπόλοιπα, (γιατί βαριέμαι να μεταφράζω, τελειώνετε με τα βρεγμένα παξιμάδια
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ILLUVATAR85
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Θα έλεγα καλό μπούλο, αλλά σκέφτομαι ο,τι το χειρότερο που είναι να'ρθει θα έρθει μετά την κατάρευση των ΗΠΑ.
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
- alkinoos
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 85 φορές
- Έλαβε Likes: 94 φορές
Δε θα το έλεγα χειρότερο...και δεν θα είναι η πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία.Οπότε ,καλώς να 'ρθεί !
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Επίσημες αντιδράσεις απο Wioming, Montana και Kentucky (μέχρι στιγμής), όχι μόνο από πολίτες.
Wyoming Declares War On Feds: Threatens To Arrest Federal “Gun Grabbers”
Kentucky Sheriff To Obama: No Gun Disarmament In My County
Wyoming Declares War On Feds: Threatens To Arrest Federal “Gun Grabbers”
Kentucky Sheriff To Obama: No Gun Disarmament In My County
L'état, c'est moi
- ArELa
- Founder-Administrator

Χτύπησαν τους αμερικάνους εκει που πονάνε και αρχίζουν οι έντονες αντιδράσεις.
Παρατηρημένο πως οταν νιώθεις βάναυσο το χτύπημα της στέρησης δεδομένων δικαιωμάτων σου, αφυπνίζεσαι στο τσάκα τσάκα. Είναι πολλές, παμπολλες οι φωνές διαμαρτυρίας, αντίδρασης, απαξιας έως και αηδίας για το πολιτικό κατεστημένο στις ΗΠΑ και καιρός ήταν... Ο λαός είναι απίστευτα υπνωτισμενος και νοητικά χειραγωγούμενος μέσα από τα ΜΜΕ αλλά και τις ηλεκτρονικές ELF τεχνολογίες που "βαράνε" το υποσυνείδητο.
Από μια πλευρά έχω ακούσει/διαβάσει αρκετά για να κατανοώ πως αφού η κρίσιμη μάζα αφυπνίστηκε ανεπιστρεπτί, αλλάζουν γραμμή πλεύσης δρατικά και τώρα επιδιώκουν τον ξεσηκωμό, το χάος, τη βία, τη μιζέρια, τη δυστυχία, τον πόνο, (τρέφουν εαυτούς και τα αφεντικά τους μ'αυτά προφανώς) απ'την άλλη νιώθω πως αυτη είναι η αρχή του τέλους γι'αυτούς. Η κατάρρευσή τους. Κι αν καταρρεύσουν στο ίδιο τους το "αρχηγείο" (τις ΗΠΑ), τότε θα πεσουν και στον υπόλοιπο κοσμο σαν ντόμιμο.
Παρατηρημένο πως οταν νιώθεις βάναυσο το χτύπημα της στέρησης δεδομένων δικαιωμάτων σου, αφυπνίζεσαι στο τσάκα τσάκα. Είναι πολλές, παμπολλες οι φωνές διαμαρτυρίας, αντίδρασης, απαξιας έως και αηδίας για το πολιτικό κατεστημένο στις ΗΠΑ και καιρός ήταν... Ο λαός είναι απίστευτα υπνωτισμενος και νοητικά χειραγωγούμενος μέσα από τα ΜΜΕ αλλά και τις ηλεκτρονικές ELF τεχνολογίες που "βαράνε" το υποσυνείδητο.
Από μια πλευρά έχω ακούσει/διαβάσει αρκετά για να κατανοώ πως αφού η κρίσιμη μάζα αφυπνίστηκε ανεπιστρεπτί, αλλάζουν γραμμή πλεύσης δρατικά και τώρα επιδιώκουν τον ξεσηκωμό, το χάος, τη βία, τη μιζέρια, τη δυστυχία, τον πόνο, (τρέφουν εαυτούς και τα αφεντικά τους μ'αυτά προφανώς) απ'την άλλη νιώθω πως αυτη είναι η αρχή του τέλους γι'αυτούς. Η κατάρρευσή τους. Κι αν καταρρεύσουν στο ίδιο τους το "αρχηγείο" (τις ΗΠΑ), τότε θα πεσουν και στον υπόλοιπο κοσμο σαν ντόμιμο.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- firefightergr
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 6 φορές
ordo ab chao
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
Diane Grant
"sursum corda"

Μόλις 26 ετών, ήταν ο συν-ιδρυτής της Reddit.com,