Όταν το αφύσικο βαφτίζεται. ενδιαφέρον για τα ζώα
- butterfly
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 4 φορές
Re: Οταν το αφυσικο βαφτιζεται. ενδιαφερων για τα ζωα
Τραγικα πραγματα....Τα δυστυχα ζωα πρεπει να ζησουν μια ζωη-οταν αυτο τους επιτραπει-συμφωνα με τα μετρα και τα σταθμα των ανθρωπων.Ευνουχισμενα,διοτι ετσι μας βολευει.Σε περιβαλλον απαραδεκτα ακαταλληλο-δυαρακια σε πολυκατοικιες-διοτι ετσι γουσταρουμε εμεις,θελουμε σκυλο Αγιου Βερναρδου στο διαμερισματακι μας στην Βικτωρια.Ζωα που τρεφονται ολη τους τη ζωη με σκουπιδοτροφες οπως η ξηρη τροφη ή οι ελεεινες σκυλοκονσερβες,επειδη δεν κανει-λεει-να τρωνε κοκκαλα!Απ'οπου κι αν πιασεις το θεμα,σε πληγωνει.
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
- Kariatida
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Βασικά είμαι υπέρ της στείρωσης. Πρώτ' απ' όλα στους ανθρώπους και (πολύ πολύ) αργότερα στα ζώα.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση
- delfini05
- Irc ψευδώνυμο: delfini05
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Re: Όταν το αφύσικο βαφτίζεται. ενδιαφέρον για τα ζώα
Αν όλα διέπονταν από απλούς κανόνες λογικής & ηθικής δεν θα μιλάγαμε για τη στείρωση αλλά ούτε & για την τροποποίηση (εμφανησιακή - γεννετική). Αλλά επειδή η κοινωνία του ανθρώπου είναι στα πλέον εξευτελιστικά της όρια από άποψη ισορροπιών είναι απαραίτητες τακτικές, δυστυχώς. Δεν έχει να κάνει με το ζώο αλλά με την ανικανοποίητη ιδέα οτι ο άνθρωπος είναι ανώτερος σε σχέση με τους υπόλοιπους συγκατοίκους του στον πλανήτη.
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Αν υποθέσουμε ότι τα ζώα δεν έχουν "ψυχή" (δηλαδή δεν έχουν κινητήρια δύναμη πέρα από το ένστικτο), τότε ο ευνουχισμός τους στερεί το βασικότερο ένστικτο της σύντομης ζωής τους.
Δεν είμαι κατά του ευνουχισμού σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, αλλά πράγματι είναι αφύσικο.
Με αφορμή τον ευνουχισμό των ζώων θα ήθελα να μιλήσω για μία αξιέπαινη προσπάθεια που γίνεται στην Καστοριά.
Πρόσφατα επισκέφθηκα τον Αρκτούρο. Στην ξενάγηση μας, μας μίλησαν για ένα εκτροφείο ελληνικού-ποιμενικού που βρισκόταν κοντά στο καταφύγιο αρκούδων.
Το επισκεφτήκαμε με τους φίλους μου και μάθαμε τα εξής:
Ένα κουτάβι, στοιχίζει από 400 μέχρι 750 ευρώ. Κάθε επαγγελματίας κτηνοτρόφος μπορεί να κάνει αίτηση για να πάρει ΔΩΡΕΑΝ ένα ή και περισσότερα καθαρόαιμα κουτάβια. Η λίστα αναμονής έχει ως κριτήριο την επικινδυνότητα της περιοχής (με βάση της αναφορές για επιθέσεις αρπακτικών), την ανάγκη του κτηνοτρόφου για κουτάβι (αν είναι νέος κτηνοτρόφος και δεν έχει σκυλί, ας πούμε) και την πρόθεση του κτηνοτρόφου απέναντι στην αναπαραγωγή των κουταβιών (συνήθως δίνουν ένα ζευγάρι με σκοπό τη διαιώνιση του είδους).
Ο ελληνικός ποιμενικός ΔΕΝ χρειάζεται επαγγελματική εκπαίδευση για την φύλαξη κοπαδιού. Είναι στο DNA τους. Η φύση τα έχει σχεδιάσει γενετικά για αυτόν τον σκοπό. Είναι ένα από τα βασικότερα ένστικτά τους η φύλαξη του κοπαδιού.
Οι άνθρωποι στο εκτροφείο αυτό, τα φροντίζουν με σκοπό να τα χαρίσουν σε επαγγελματίες.
Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν εδώ κτηνοτρόφοι, ή αν υπάρχουν άτομα με φίλους κτηνοτρόφους.
Ωστόσο όποιος θέλει να μάθει περισσότερα μπορεί να επισκεφτεί τη σελίδα του Αρκτούρου.
Δεν είμαι κατά του ευνουχισμού σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, αλλά πράγματι είναι αφύσικο.
Με αφορμή τον ευνουχισμό των ζώων θα ήθελα να μιλήσω για μία αξιέπαινη προσπάθεια που γίνεται στην Καστοριά.
Πρόσφατα επισκέφθηκα τον Αρκτούρο. Στην ξενάγηση μας, μας μίλησαν για ένα εκτροφείο ελληνικού-ποιμενικού που βρισκόταν κοντά στο καταφύγιο αρκούδων.
Το επισκεφτήκαμε με τους φίλους μου και μάθαμε τα εξής:
Ένα κουτάβι, στοιχίζει από 400 μέχρι 750 ευρώ. Κάθε επαγγελματίας κτηνοτρόφος μπορεί να κάνει αίτηση για να πάρει ΔΩΡΕΑΝ ένα ή και περισσότερα καθαρόαιμα κουτάβια. Η λίστα αναμονής έχει ως κριτήριο την επικινδυνότητα της περιοχής (με βάση της αναφορές για επιθέσεις αρπακτικών), την ανάγκη του κτηνοτρόφου για κουτάβι (αν είναι νέος κτηνοτρόφος και δεν έχει σκυλί, ας πούμε) και την πρόθεση του κτηνοτρόφου απέναντι στην αναπαραγωγή των κουταβιών (συνήθως δίνουν ένα ζευγάρι με σκοπό τη διαιώνιση του είδους).
Ο ελληνικός ποιμενικός ΔΕΝ χρειάζεται επαγγελματική εκπαίδευση για την φύλαξη κοπαδιού. Είναι στο DNA τους. Η φύση τα έχει σχεδιάσει γενετικά για αυτόν τον σκοπό. Είναι ένα από τα βασικότερα ένστικτά τους η φύλαξη του κοπαδιού.
Οι άνθρωποι στο εκτροφείο αυτό, τα φροντίζουν με σκοπό να τα χαρίσουν σε επαγγελματίες.
Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν εδώ κτηνοτρόφοι, ή αν υπάρχουν άτομα με φίλους κτηνοτρόφους.
Ωστόσο όποιος θέλει να μάθει περισσότερα μπορεί να επισκεφτεί τη σελίδα του Αρκτούρου.
A soul for a piece of bread. Misery makes the offer; society accepts.
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Η φωτο είναι σοκαριστική.
Τι σκοπό εξυπηρετεί ο ευνουχισμός?
Είναι πράγματι αφύσικο.
Στο όνομα της αγάπης προς τα ζωάκια αλλά και στο όνομα της καθαριότητας δήθεν.
Τι σκοπό εξυπηρετεί ο ευνουχισμός?
Είναι πράγματι αφύσικο.
Στο όνομα της αγάπης προς τα ζωάκια αλλά και στο όνομα της καθαριότητας δήθεν.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Τι λες παιδακι μου;;;;Kariatida έγραψε:Βασικά είμαι υπέρ της στείρωσης. Πρώτ' απ' όλα στους ανθρώπους και (πολύ πολύ) αργότερα στα ζώα.
Δεν με ενοχλει μονο οτι γινεται ο ευνουχισμος. αλλα οτι εχουν φτασει σε ενα σταδιο που σου λενε.delfini05 έγραψε:Αν όλα διέπονταν από απλούς κανόνες λογικής & ηθικής δεν θα μιλάγαμε για τη στείρωση αλλά ούτε & για την τροποποίηση (εμφανησιακή - γεννετική). Αλλά επειδή η κοινωνία του ανθρώπου είναι στα πλέον εξευτελιστικά της όρια από άποψη ισορροπιών είναι απαραίτητες τακτικές, δυστυχώς. Δεν έχει να κάνει με το ζώο αλλά με την ανικανοποίητη ιδέα οτι ο άνθρωπος είναι ανώτερος σε σχέση με τους υπόλοιπους συγκατοίκους του στον πλανήτη.
καντο οπωσδηποτε, κοιτα πως χαιρεται το ζωακι στη φωτο. καλα του κάνεις.
Διγενη θεωρω οτι τα ζωα εχουν ψυχη.
- alkinoos
- Επίτιμος
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 81 φορές
- Έλαβε Likes: 92 φορές
Είναι ηλίθιο αυτό που κάνουν στα αγαπητά ζώα...Στερούνται το σεξ,ή για να θέσω αλλιώς στερούνται το αποτέλεσμα της συντροφικότητας,της αγάπης και της ύπαρξης τους...Ηλίθιοι άνθρωποι που νομίζουν πως η ζωή των ζώων τους ανήκει..
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Αν τα ζώα έχουν ψυχή, τότε προφανώς είναι σαν να ευνουχίζεις τον εαυτό σου.Divine Sinner έγραψε:Δεν με ενοχλει μονο οτι γινεται ο ευνουχισμος. αλλα οτι εχουν φτασει σε ενα σταδιο που σου λενε.
καντο οπωσδηποτε, κοιτα πως χαιρεται το ζωακι στη φωτο. καλα του κάνεις.
Διγενη θεωρω οτι τα ζωα εχουν ψυχη.
Η χαρά των ευνουχισμένων ζώων έχει δημιουργηθεί από ανθρώπους που δεν έχουν δει ζώα χωρίς ζωντάνια.
- alkinoos
- Επίτιμος
Εδώ έχουν τα φυτά ψυχή,τα ζώα δε θα έχουν...?
Για δες εδώ Διγενή, http://afipnisoy.blogspot.com/2011/12/b ... _8039.html
..και για τα ζώα, http://www.tovima.gr/books-ideas/article/?aid=409212
Για δες εδώ Διγενή, http://afipnisoy.blogspot.com/2011/12/b ... _8039.html
..και για τα ζώα, http://www.tovima.gr/books-ideas/article/?aid=409212
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Η ιδέα της ψυχής Αλκίνοε, είναι θρησκευτική έννοια. Είτε πιστεύεις σε αυτήν, είτε όχι. Δεν μπορείς να αποδείξεις την ύπαρξή της. Ούτε για τους ανθρώπους, ούτε για τα ζώα κι ούτε για τα φυτά.
Εγώ πήρα τις δύο πιθανότητες. Είτε να έχουν είτε να μην έχουν.
Εγώ πήρα τις δύο πιθανότητες. Είτε να έχουν είτε να μην έχουν.
- alkinoos
- Επίτιμος
Θρησκευτική έννοια ?! Και η φιλοσοφική έννοια πάει διακοπές,ε ?! Δεν είναι θέμα πίστης ,αλλά θέμα αντίληψης που είναι ανώτερη της πίστης ,διότι η πληροφορία είναι κοσμική,ενώ η πίστη είναι χειραγώγηση σκέψης..
Αλκίνοε μπορείς να μου πεις την πρωταρχική θεωρία της φιλοσοφίας;
- alkinoos
- Επίτιμος
όχι...το τραβήξαμε ,ενώ οι πρωταγωνιστές ,τα ζώα,είναι το κύριο θέμα.
Όπως θες και όπως είναι το σωστό φυσικά.
- totispap
- Irc ψευδώνυμο: totispap
Ο Ευνουχισμός γιατί γίνεται; κρατάει το ζώο πιο ήσυχο;
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
εξανάλθες μοναχή.
Αναλόγως το ζώο. Συνήθως όμως ναι. Και επίσης δεν θα βρεθείς από 2 γάτες να έχει 11 χωρίς να το καταλάβεις καν.
- totispap
Δηλαδή αν κάνει δέκα γατάκια η γάτα σας θα τα κρατήσετε όλα εσείς; και αν δεν τα κρατήσετε τους βρίσκετε ένα
ίδιο καλό σπίτι να κάτσουν σαν το δικό σας;
Αν ναι,μπράβο,αν όχι τότε τι φωνάζετε για την στείρωση,γιατί σκυλί και γάτα με καπότα δεν είδα...
ίδιο καλό σπίτι να κάτσουν σαν το δικό σας;
Αν ναι,μπράβο,αν όχι τότε τι φωνάζετε για την στείρωση,γιατί σκυλί και γάτα με καπότα δεν είδα...
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
εξανάλθες μοναχή.
- totispap
Το αποτέλεσμα ίδιο δεν είναι;
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
εξανάλθες μοναχή.
- butterfly
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 4 φορές
Εχω γατες και δεν τις αφηνω να γεννουν ανεξελεγκτα.Πολυ απλη η μεθοδος,χωρις να χρειαζεται ουτε στειρωση,ουτε ευνουχισμος.Οταν μας κανει την τιμη ο γατουλης της γειτονιας να περασει απ'το σπιτι μας,ξερουμε τι ηρθε να κανει.Τοτε δινουμε στην ψιψω μας το αντισυλληπτικο της χαπακι,κονιορτοποιημενο μεσα σ'ενα ψαρακι κι ουτε γατα,ουτε ζημια.Μια στις τοσες,την αφηνουμε να γεννησει κι ανανεωνουμε και το "κοπαδι" μας.Αλλωστε,δεν επιζουν παντα ολα τα ψιψινια,ουτε μας μενουν αμανατι.Ολο και καποιος θα παρει ενα-δυο γατουλια.
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
Οχι.totispap έγραψε:Το αποτέλεσμα ίδιο δεν είναι;
με τον ευνουχισμο ο σκυλος χανει την ενεργητικοτητα του, αλλοιωνεται ο χαρακτηρας του κλπ.
παυει να ειναι αρσενικος δηλαδη.
με την στειρωση κανει κανονικα σεξ απλα ριχει ασφαιρα
Κι ομως υπαρχει αποδειξη απο πειραματα που γιναν σε νοσοκομεια με ειδικα κρεβατια που ηταν εξοπλισμενα με ζυγαριες ακριβειας,η ψυχη ζυγιζει αν θυμαμαι καλα 31 γραμμαρια,αυριο που θα εχω χρονο θα ψαξω για να σιγουρευτω.Digenis έγραψε:Η ιδέα της ψυχής Αλκίνοε, είναι θρησκευτική έννοια. Είτε πιστεύεις σε αυτήν, είτε όχι. Δεν μπορείς να αποδείξεις την ύπαρξή της.
Ποτε δεν σημαδευουνε στα ποδια.
Στο μυαλο ειναι ο στοχος ,τον νού σας!!!
Στο μυαλο ειναι ο στοχος ,τον νού σας!!!
- totispap
ναι αλλά τραγουδάει καλύτερα...Divine Sinner έγραψε:με τον ευνουχισμο ο σκυλος χανει την ενεργητικοτητα του, αλλοιωνεται ο χαρακτηρας του κλπ.
παυει να ειναι αρσενικος δηλαδη.
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
εξανάλθες μοναχή.