Συνελλήφθη ο Πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 2 φορές

Συνελλήφθη ο Πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας

Δημοσίευση από Kariatida » Δευ 14 Μάιος 2012, 15:06

Για να προλάβω παρεξηγήσεις, το άρθρο είναι από τη σελίδα:
http://www.newsnow.gr/article/92858/syn ... erpol.html

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΠΟΛ

Εικόνα

ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ

Συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα Τζαβέτ Ασλάμ, έπειτα από ένταλμα της Interpol, σύμφωνα με το οποίο καταζητείται για διακίνηση λαθρομεταναστών.

Ο Τζιαβέτ συνελήφθη στο σπίτι του στον Κολωνό και κρατείται στην Ασφάλεια.

Το ένταλμα της Interpol είχε εκδοθεί έπειτα από αίτημα των πακιστανικών αρχών, οι οποίες κατηγορούν τον Τζαβέτ ότι απο το 2005 είχε μεσολαβήσει επ' αμοιβή για τη μεταφορά λαθρομεταναστών από το Πακιστάν στην Ελλάδα!!

Ο Τζαβέτ Ασλάμ παρουσιάστηκε το μεσημέρι ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών κ. Παντελή, προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σε βάρος του.

Ο κατηγορούμενος κατέθεσε αίτημα, προκειμένου να του χορηγηθεί πολιτικό άσυλο, το οποίο θα εξεταστεί τις επόμενες ημέρες από το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
totispap
Irc ψευδώνυμο: totispap
Φύλο: Άνδρας

Re: Συνελλήφθη ο Πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας

Δημοσίευση από totispap » Δευ 14 Μάιος 2012, 15:16

Μένω ενεός..πέφτω απτά σύννεφα...απίστευτο!!!
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Δευ 14 Μάιος 2012, 17:58

Ναι η αληθεια ειναι οτι για το συγκεκριμενο μπουμπουκι δεν το χωρει ο νους μου :lol:
Άβαταρ μέλους
taleapad
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από taleapad » Δευ 14 Μάιος 2012, 18:33

«.........Ο κατηγορούμενος κατέθεσε αίτημα, προκειμένου να του χορηγηθεί πολιτικό άσυλο, το οποίο θα εξεταστεί τις επόμενες ημέρες από το αρμόδιο Συμβούλιο Εφετών. Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος».

1) Εἶναι παράνομος,
2) εἶναι πρόεδρος τῆς κοινότητος πακιστανῶν,
3) κάνει παράνομη διακίνηση λαθρομεταναστῶν,
4) θέλει καὶ πολιτικὸ ἄσυλο............................

Τὸ ὁποῖο θὰ ἐξετασθῇ τὶς ἑπόμενες ἡμέρες.

Ὁ Τσίπρας ἔχει ὑπ᾽ὄψιν του ὅτι ὑπάρχουν καὶ τέτοιοι; ἀλλὰ ξέχασα αὐτὸς τοὺς κουβάλησε ἀπὸ τὴν Κρήτη γιὰ νὰ κάνουν κατάληψη στὴν Νομικὴ καὶ τότε δὲν εἶχε διασυνδέσεις κατ᾽εὐθεῖαν μὲ Πακιστάν μᾶλλον δὲν γνώριζε τὸν «πρόεδρο».

Μετὰ ἀποροῦμε γιατὶ ἡ Χρυσὴ Αὐγὴ πῆρε 7%.
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Δευ 14 Μάιος 2012, 22:00

Μεμονομένο περιστατικό #322224998.
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Τρί 15 Μάιος 2012, 00:04

μαλιστα.....ωραια...
ναι υπαρχουν φανταζομαι πακιστανοι που κανουν εμποριο μεταναστων,ναι υπαρχουν αφγανοι, πιθανον συνεργαζονται με τουρκους και ελληνες...
ναι υπαρχουν αφρικανοι που ξεπουλανε συμπατριωτισσες τους στην ομονοια και εκει γυρω...
ναι υπαρχουν,υπαρχουν και υπαρχουν.....
απλα λυπαμαι...
λυπαμαι οσους ψαχνουν αλλοθι για να αιτιολογησουν το γιατι εγιναν ναζιστες...
ειστε οντως ανωτεροι....συγχαρητηρια.....
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
delfini05
Irc ψευδώνυμο: delfini05

Δημοσίευση από delfini05 » Τρί 15 Μάιος 2012, 00:09

Ακόμα μια Λολίτα του Συστήματος.
Πόσες ακόμα θα δούμε άραγε;
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Άβαταρ μέλους
Kariatida

Δημοσίευση από Kariatida » Τρί 15 Μάιος 2012, 00:24

Μα τω Θεώ εξοργίζομαι με κάτι τέτοια. Εντάξει, να καταλάβω (ως ένα βαθμό) τα εγκλήματα ενάντια στους Έλληνες ή τις υπόλοιπες φυλές που κατοικούν στην Ελλάδα. Όμως εγκλήματα κατά του ίδιου σου του λαού; Κι όταν λένε ότι θα σε δικάσουν, το μόνο που ζητάς είναι πολιτικό άσυλο; Ούτε μία συγνώμη; Και παρ' όλα αυτά υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που αντί να μελετήσουν το γεγονός όπως και τόσα άλλα που συμβαίνουν, εξακολουθούν να μιλούν για κόμματα; Στο διάβολο όλα τα κόμματα και όλες οι πολτικές παρατάξεις. Στο διάβολο κι αυτοί που προσπαθούν να μας πείσουν να τα υποστηρίξουμε. Αυτά μας τρώνε τόσα χρόνια και σαν πολλά μας τα έχουν κάνει. Να ενωθούμε όλοι επιτέλους και να βρούμε άκρη χωρίς πράσσινους, γαλάζιους, κόκκινους, φούξια και τιρκουάζ.

Ένα ένα τα πάντα καταρρέουν στο κράτος που ως πρόσφατα αποκαλούσαμε Ελλάδα. Στο τέλος μένει να δούμε τι θα μείνει ίδιο και τι θα διαλυθεί ολοκληρωτικά. Μακάρι, μέσα από την καρδιά μου, να βρεθεί ένας τρόπος (αναίμακτος ΠΑΝΤΑ) ώστε όλοι οι σάπιοι, είτε είναι Έλληνες, είτε αλλοδαποί, είτε μπουλντόγκ ή πόσσουμ, να έρθουν στα συγκαλά τους. Ο κόσμος καταρρέει και μαζί με αυτόν και οι άνθρωποι και κάποιος πρέπει να το σταματήσει αυτό.

Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Τρί 15 Μάιος 2012, 00:32

τι εννοεις οταν λες οτι υπαρχουν ανθρωποι που εκμεταλευονται τους συμπατριωτες τους???
για πηγαινε σε μια εταιρια και δες πως συμπεριφερετε ο ελληνας προσταμενος στον ελληνα υπαλληλο...
πηγαινε σε ενα σουπερ μαρκετ και δες ποσες ωρες κραταει ο ελληνας διευθυντης τις ελληνιδες παρτταιμ υπαλληλους και πως τους συμεπεριφερετε....

αλλα δυστηχως εστιαζεις μονο εκει που σε βολευει...και αυτο το κανουν ολοι εκει στο χωρο σου ειτε εσκεμμενα ειτε απο προσωπικη αμυνα....
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 15 Μάιος 2012, 00:35

theo έγραψε:τι εννοεις οταν λες οτι υπαρχουν ανθρωποι που εκμεταλευονται τους συμπατριωτες τους???
για πηγαινε σε μια εταιρια και δες πως συμπεριφερετε ο ελληνας προσταμενος στον ελληνα υπαλληλο...
πηγαινε σε ενα σουπερ μαρκετ και δες ποσες ωρες κραταει ο ελληνας διευθυντης τις ελληνιδες παρτταιμ υπαλληλους και πως τους συμεπεριφερετε....
Σωστο
Άβαταρ μέλους
totispap
Irc ψευδώνυμο: totispap

Δημοσίευση από totispap » Τρί 15 Μάιος 2012, 00:45

Σωστό αυτό που λέει ο τεο,αλλά να θυμάται όμως ότι το σύνδρομο των ''ιερών αγελάδων'' τελείωσε.
Τα θέματα ταμπού σε όλους τους τομείς αρχίζουν ένα ένα να ανοίγουν και να τελειώνουν,και ένα
από αυτά είναι και οι λαθρομετανάστες.Η εύκολη ταμπέλα του φασίστα-ναζί κτλ δεν πιάνει,και ειδικά
σε μια ανοιχτή και καθαρή κουβέντα.
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
Άβαταρ μέλους
Kariatida

Δημοσίευση από Kariatida » Τρί 15 Μάιος 2012, 00:55

theo έγραψε:αλλα δυστυχως εστιαζεις μονο εκει που σε βολευει...και αυτο το κανουν ολοι εκει στο χωρο σου ειτε εσκεμμενα ειτε απο προσωπικη αμυνα....
Μιας και το πάμε επί προσωπικού, δεν υπάρχει "χώρος μου". Το ότι ψήφισα μια φορά στη ζωή μου χρυσή αυγή δεν με κάνει "του χώρου". Αυτό, ειδικά οι μεγαλύτεροι και οι πιο οργανωμένοι σε πολιτικές παρατάξεις το γνωρίζουν καλύτερα από εμένα, οπότε αν θέλεις να μιλήσουμε σοβαρά και χωρίς μπηχτές, καλό θα ήταν να με αντιμετώπιζες σαν άνθρωπο, όπως σε αντιμετωπίζω κι εγώ ή τουλάχιστον, να μου πεις αυτό που θέλεις κατάμουτρα αντί να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας σαν παιδάκια δημοτικού. Απ' όσο ξέρω δεν σε έχω προσβάλλει ή μειώσει σαν οντότητα, εκτός αν το ότι εκφράζω γνώμη σε ενοχλεί τόσο πολύ. Όταν μιλάμε για ένα θέμα και το μόνο που έχεις να μου πεις είναι ουσιαστικά το να μου την πεις για την χρυσή αυγή ή να μου πετάς μπηχτές για το τι έκανε και δεν έκανε ο Χίτλερ το '40, τότε δεν μιλάμε καν, μονολογείς και μονολογώ. Κι αν σε ενοχλούν τόσο πολύ αυτά που γράφω, ε, τίποτα δεν είναι με το ζόρι σε αυτή τη ζωή, δεν σε πήρα απ' τα μούτρα να σε αναγκάσω να με διαβάσεις. Πράξε όσο νομίζεις, όμως όταν δεν σε προκαλώ, μη με προκαλείς. Νομίζεις ότι με ξέρεις, αλλά ουσιαστικά δεν γνωρίζεις τίποτα από εμένα.

ΥΓ. Όποιος μου ξαναπεί ότι είχα παππούδες στα SS, απλά θα του στείλω τους παππούδες μου να τους ρωτήσει ο ίδιος. Κι αν μπορέσει να ξανακάτσει για μια πενταετία από τις βίτσες, τότε το ξανασυζητάμε.

Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Τρί 15 Μάιος 2012, 01:23

ορισμενες φορες δεν εχει αξια τι λεει καποιος αλλα ποιος το λεει...
αν μιλαει ενας πασοκος για εξοδο απο την κριση...και δικιο να εχει ως προς το τροπο...μου ειναι παντελως αδιαφορο...

αυτο ισχυει και για εσενα καρυατιδα...χανεις το δικιο σου....οχι φυσικα στους ομοιδεατες σου η σε τιποτε ασχετους....αλλα σε ολους τους υπολοιπους....

και οχι..δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου...απλα απο τη μια δεν θελω να λογομαχησω μαζι σου και απο την αλλη θα σκασω αν δεν γραψω κατι....
δεν ειμαι τελειος....το πολεμαω να ειμαι ευγενης ομως...
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Τρί 15 Μάιος 2012, 01:29

totispap έγραψε:Σωστό αυτό που λέει ο τεο,αλλά να θυμάται όμως ότι το σύνδρομο των ''ιερών αγελάδων'' τελείωσε.
Τα θέματα ταμπού σε όλους τους τομείς αρχίζουν ένα ένα να ανοίγουν και να τελειώνουν,και ένα
από αυτά είναι και οι λαθρομετανάστες.Η εύκολη ταμπέλα του φασίστα-ναζί κτλ δεν πιάνει,και ειδικά
σε μια ανοιχτή και καθαρή κουβέντα.

ανοιξε τοπικ και εδω ειμαι...να δεις κατι θεματα ταμπου που εχουμε να συζητησουμε...για τη θρησκεια μας..... για τα εργασιακα μας....για τη ελευθερια μας...για τη δημοκρατια μας....
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 15 Μάιος 2012, 01:52

Πάλι εστιάσατε σε έναν μετανάστη και χάσατε (κατ'εμέ πάντα) την ουσία.
Τη διακίνηση λαθρομεταναστών, ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ του την επέτρεπε, για να μην πω πως εμμέσως τον παρότρυνε.

Τι έγινε, εκπλήσσεστε δηλαδή;
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ εξέθρεψε κι στον τόπο μας, και σ'όλη την νεοταξίτικη δύση, τέτοιες
καταστάσεις, εδώ και μια 20ετία. Απλά την Ελλάδα την είχαν για τα μπάζα, και φρόντισαν να γίνει η χαβούζα ψυχών, ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ των ντόπιων εξουσιαστών.

ΑΛΛΟΙ είναι πρωταίτιοι για όλες αυτές τις καταστάσεις και για τα δεινά που έχει υποστεί η χώρα απ'την ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ανύπαρκτη μεταναστευτική πολιτική.
Ο (λαθρο)μετανάστης είναι η σφαίρα, το σύστημα είναι αυτό που κρατάει το όπλο.
Αν με πυροβολήσει κάποιος, δεν θα πλακώσω τη σφαίρα στις μπουνιές.
Θα στραφώ σ'αυτόν που κρατάει το όπλο.

Κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 15 Μάιος 2012, 02:16

Ο προεδρος των πακιστανων φερνει λαθρομεταναστες.
Δεν θελει καθολου μυαλο για να καταλαβουμε τις δομες της εξουσιας αναμεσα στους πακιστανους και στον προεδρο και την διαπλοκη που θα χει σιγουρα αυτος ο προεδρος με εγχώριους και ξενους ανθελληνες.
Οι μισοι αρχισατε να λετε για το ποσο καλοι και αδικημενοι ειναι οι μεταναστες και οι αλλοι μισοι για το ποσο κακοι.
Αλλα το θεμα στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ειναι ο μεταναστης αλλα η ΧΡΗΣΗ της μεταναστευσης απο συγκεκριμενα κέντρα.
Άβαταρ μέλους
delfini05
Irc ψευδώνυμο: delfini05

Δημοσίευση από delfini05 » Τρί 15 Μάιος 2012, 08:12

Το πρόβλημα, κατ'εμέ, είναι όταν σε έναν καταπιεσμένο λαό επιβάλλεται η παρανομία αντί για τη σωστή οδό. Αν υπήρχε η δυνατότητα να μετακινηθούν οι άνθρωποι αυτοί με τη νόμιμη οδό, διαβατήριο-βίζα-εισιτήρια ή ό,τι άλλο χρειάζεται κάποιος για να πάει σε μια άλλη χώρα για εργασία, δεν θα γινόταν λόγος για παράνομη ή λαθραία μετανάστευση. Έτσι & αλλιώς από οικονομικής άποψης είναι πιο βατό θαρρώ να μετοικίσει κάποιος νόμιμα παρά να χρεωθεί με 2.000 ή & 5.000 $, να τον ακρωτηριάσουν για να γίνει επαίτης σε κάποιο φανάρι, να κινδυνέψει με πνιγμό ή με θερμαντικό σοκ κλπ κλπ. & είναι αρκετές οι χώρες που περιόρισαν την ελεύθερη μετακίνηση με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
Μέσα σε όλα αυτά όμως μην ξεχνάμε κάτι ιδιαίτερα ουσιώδες... το traffiking.
"Θες ελευθερία & μια ακόμα ευκαιρία να ζήσεις καλύτερα" σου λέει... "Ναί!" απαντάνε, "Ωραία! Γίνεσαι δούλος σώμα & πνεύμα & είσαι ελεύθερος".
Να τη χέσω αυτή την ελευθερία :swear:
Γιατί να εκπορνευτεί κάποιος άνθρωπος;
Γιατί να γίνει ανάπηρος;
Γιατί να νοικιάζει δια βίου το σώμα του, την προσωπικότητα του, την αξιοπρέπειά του & να κλειδώνει το είναι του σε ένα τσαλακωμένο σπιρτόκουτο;
Κάποτε όλοι αυτοί ήταν λάφυρα των πολέμων, τώρα από ποιόν πόλεμο προέρχονται;
Από το αέναο σκλαβοπάζαρο της Τάξης...
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”