Ένα παιδί σε καλεί
- alkinoos
- Επίτιμος

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 85 φορές
- Έλαβε Likes: 94 φορές
Ένα παιδί σε καλεί
..ένα παιδί,πάντα,κάθε μέρα,αλλά σε κάθε δύσκολη στιγμή το έχεις ανάγκη ακόμη πιο πολύ, είναι εκεί,μέσα σου,να σου θυμίζει,να σε καλεί,να το βγάλεις έξω,βόλτα,να παίξει,να παίξετε και να γελάσετε,να νιώσετε μαζί ,πως είναι όμορφη η ζωή,πως δεν είναι μικρή ,να φωνάξετε και να γελάσετε.Επιστροφή στην αθωότητα.Δεν μου αρέσει,δε μου ταιριάζει ο κόσμος των μεγάλων,είναι ηλίθιος κτισμένος και δεν είμαι καν αναγκασμένος να τον συνεχίσω και να τον συντηρήσω
... λέω να τον γκρεμίσω,ετούτο δω τον κόσμο,με τον τρόπο που το παιδί γνωρίζει
... λέω να τον γκρεμίσω,ετούτο δω τον κόσμο,με τον τρόπο που το παιδί γνωρίζει
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος
Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
- ostrako
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: jim
Re: Ένα παιδί σε καλεί
Αφηστε τα παιδια να ρθουν κοντα μου
Ανδρας ειναι αυτος που σαν ανδριωθει,κρατα καρδια μικρου παιδιου
Αιωνιος εφηβος
Ανακαλυψε το παιδι μεσα σου.
Αλλαξανε πολλα, απο τοτε που εγινα γονιος.Εγινα ποιο ευαισθητος.Παλευω να το κρατησω αιωνια.
Παιδια γυρω μου παντου.Ξαφνικα πλημμυρισε χαρα η ζωη.
Σοφια ψαχνεις, να ανταπεξελθεις.Παιζεις αν θες,οσο αντεχεις.Διδασκεις,γινεσε φιλος.
Μαθαινεις.
Χρωματα γεμιζουν το χωρο.Ξαναζεις τη ζωη σου.....
Καταλαβαινεις το παρελθον σου καλυτερα....
Ανδρας ειναι αυτος που σαν ανδριωθει,κρατα καρδια μικρου παιδιου
Αιωνιος εφηβος
Αλλαξανε πολλα, απο τοτε που εγινα γονιος.Εγινα ποιο ευαισθητος.Παλευω να το κρατησω αιωνια.
Σοφια ψαχνεις, να ανταπεξελθεις.Παιζεις αν θες,οσο αντεχεις.Διδασκεις,γινεσε φιλος.
Μαθαινεις.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
- Hlios
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 41 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
Μα πόσο?ostraka sos έγραψε:Αφηστε τα παιδια να ρθουν κοντα μου![]()
![]()
Ανδρας ειναι αυτος που σαν ανδριωθει,κρατα καρδια μικρου παιδιου![]()
Αιωνιος εφηβος
Μαθαινεις.
Μα πόσο?
Μα πόσο δίκιο έχεις?
- delfini05
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: delfini05
- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Είναι το χαμόγελο... η αφηρημάδα... η ξεγνοιασιά... η θέληση της αναζήτησης... το σκίρτημα σε κάθε χαρούμενη στιγμή... η άνευ όρων αγάπη...
η μικρούλα αγκαλιά... η διαπεραστική ματιά... το πιο δυνατό χάδι... το πιο ζεστό & αληθινό φιλί... η αφοβία... η εξέλιξη...

η μικρούλα αγκαλιά... η διαπεραστική ματιά... το πιο δυνατό χάδι... το πιο ζεστό & αληθινό φιλί... η αφοβία... η εξέλιξη...
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...