Η διαφορά μας είναι είναι ότι ο συγκεκριμένος τόπος μας "διαφήμισε" επιτρέποντας αστήρικτες και αναπόδεικτες φυσικά δημοσιευσεις-συκοφαντίες/λιβέλους ενός "κυρίου" που έδειξε το δείγμα γραφής του στον τόπο μας, σε αντίθεση με μένα, που θα δώσω χειροπιαστά πειστήρια (το λινκ των αβροτήτων που δημοσιεύτηκαν εκεί).
Θυμάστε τον "κύριο" πιανίστα; Που έτυχε ευγενούς υποδοχής όπως τυγχάνει ΚΑΘΕ νέο μέλος μας, και με το "καλημέρα σας", άρχισε κριτική για τη δομή μας (που ΔΕΝ είχε καν ερευνήσει), μας είπε για τα "Search Engines Optimization" με την ατάκα του "γιατί αυτό το φόρουμ είναι τόσο ορατό όσο και οι πρώτοι Χριστιανοί που μαζεύονταν στις κατακόμβες για να λειτουργήσουν."
και στη συνέχεια προχώρησε σε αγριότερες επιθέσεις;
Το αποκορύφωμα ήταν όταν άνοιξα τόπικ για το φακοειδές σύννεφο (lenticular cloud) που είδα και απαθανατισα

Uploaded with ImageShack.us
κι ο κύριος σχολίασε στο τόπικ αυτό, με την παρακάτω τη φωτο που διάνθισε με ευγενή κι αγαπησιάρικα λόγια για την υποφαινόμενη...

Uploaded with ImageShack.us
(δεν τη βάζω σε πλήρες μέγεθος, λέει ότι οι Αμερικανοί είδαν το ΟΡΑΜΑ της Αρέλας) κλπ κλπ... Παρ'ολο που τα οράματα δεν φωτογραφίζονται κι εγώ παρέθεσα φωτογραφίες γι'αυτό που είδα, ο κύριος επέλεξε να με βγάλει τρελή.
Όσοι είστε μέλη και παρακολουθήσατε τα τελευταία τεκταινόμενα τα θυμαστε αυτά. Εδώ τα καταγράφω εν περιλήψει, κυρίως για όσους δε γνωρίζουν και δεν έχουν πρόσβαση στο σημείο που έχουμε σαν κάδο απορριμάτων, για διαδρομάρες ΞΕΝΕΣ προς το χώρο (όπως αυτές του κυρίου πιανίστα που σολάρησε άσχημα εδώ μέσα).
Τελικά, αναγκάστηκα να προβώ στη διαγραφή του "κυρίου", που δεν σταματούσε να βρίζει τη διαχειριστική ομάδα κι εμένα προσωπικά, και να απαξιώνει τον ΙΔΕΟτοπο στο σύνολό του.
Κι ο κύριος, θεώρησε καλό να πάει στο terra papers να ακουμπήσει εκεί τη συνέχεια των απωθημένων του, καταγράφοντας εκεί, αυτά που αποκόμισε από εδώ, όπως τα αντελήφθη το αρρωστημένο του μυαλό, φυσικά.
Απ'την αρχή ποστάριζε με ψυχωσικά έως χλευαστικά "νικ" ή τίτλο των ποστς του, "Εξωγήινος της Νέας Τάξης" (γιατί ναι, έμπλεξε και τη νέα τάξη και το μνημόνιο σ'αυτή την ιστορία, ενώ ουδείς είχε αναφερθεί σε κάτι ανάλογο στο τόπικ μας- αλλά τι να πει κανείς για τη στρεβλή φαντασία της αλληνής) και μετά προχώρησε στην χλεύη και τα αφοδεύματα, με νικ/τίτλους όπως: "Ο εξωγήινος που είδε η Βίκυ" και "Ο εξωγήινος που είδε από το μπαλκόνι η κυρία που άπλωνε τις κάλτσες της"... και μπροστά σ'αυτό αλλά και τον επαίσχυντο λίβελο με ποστς που λασπολογούσαν κατά του φόρουμ μας, της διαχειριστικής μας ομάδας και εμού της ιδίας, ο διαχειριστής του terra papers με το ομώνυμο νικ, λογόκρινε ΜΟΝΟΝ τα λινκς που δοθηκαν (και από τον πιανίστα και από μένα), και το μόνο που είχε να πει ήταν "…και σε παρακαλώ μην διαφημίζεις άλλα σάιτ εδώ, είναι εκτός πολιτικής μας." Δεν ήθελε διαφημίσεις άλλων τόπων ο κύριος, αλλά δυσφημίσεις δεν είχε κανένα πρόβλημα να αφήνει να εμφανίζονται!
Δεν πρόσβαλε την αισθητική του όλος ο οχετός που ξετυλιγόταν στον τόπο που διαχειριζόταν, τον ενόχλησε μόνο η παράθεση λινκς...
Τρία ποστς ανέβασα εκει διαμαρτυρόμενη για τα ΨΕΥΔΗ που άφηνε να δημοσιεύονται, καλώντας και στο τέλος παρακαλώντας τον να τα διαγράψει, αλλά ο terrapapers με αγνόησε επιδεικτικά, συνεχίζοντας να απαντάει ΜΟΝΟΝ σε καποιες αιτιάσεις του πιανίστα. Σε ό,τι αφορουσε το λίβελο που πρόβαλλε ο κύριος άρρωστος σε σχέση με τα ΙΔΕΟ, περιορίστηκε στο εξής σχόλιο
"ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ Η ΔΙΑΜΑΧΗ
ΠΑΡΑΚΑΛΩ……..
ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ."
Εγώ φυσικά δεν άνοιξα καμία διαμάχη εκεί. Αν απευθύνθηκα σε κάποιον, ήταν μόνο στον ίδιο τον terra papers, και όχι στον άρρωστο πιανίστα. Ο terra papers όμως, το έπαιζε γερμανός, περιοριζόμενος σε δήθεν "αποστασιοποιημένο" σχολιασμό, αλλά επί της ουσίας, αρνουμενος να "καθαρίσει" το πεδίο σχολιασμών που αφορούσε ένα φακοειδές συννεφο, με άσχετα και υβριστικά σχόλια για έναν άλλον ιστότοπο.
Με ΤΟΣΗ ευθυκρισία, ευαισθησία, και ΤΕΤΟΙΟ ηθικό κώδικα ολκής, επέλεξε να διαχειριστεί το όλο θέμα.
Το τελευταίο μου ποστ προς τον terrapapers και τον συγκεκριμένο ιστότοπο που διχειρίζεται, είχε ως εξής: (τον καταγράφω για την περίπτωση που δε θα το εμφανίσει ποτέ)
Πιο πάνω έγραψα: «Άλλωστε οι χώροι μας δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Απεναντίας θα’λεγα πως είναι συγκοινωνούντα δοχεία σε ορισμένα θέματα.»
Διόρθωση: ‘Εχουν ΠΟΛΛΑ να χωρίσουν και ασφαλώς (διαπιστωμένα πλέον) δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, διότι ο δικός μου δεν φιλοξενεί λιβέλους και σκυλεύσεις, ούτε άτομα ψυχομπουκωμένα που στρεβλώνουν αρρωστημένα και τοποθετήσεις και γεγονότα.
ΟΥΔΕΠΟΤΕ έγραψα ότι είδα εξωγήινο, κι εσύ επιτρέπεις ποστς μ’αυτόν τον τίτλο, όπως και με τον τίτλο «Ο εξωγήινος που είδε από το μπαλκόνι η κυρία που άπλωνε τις κάλτσες της» πράγμα που επίσης ΟΥΔΕΠΟΤΕ ειπα. Κι όχι μόνο αφήνεις τέτοια αναρτήματα, ΑΠΑΝΤΑΣ κι όλας σε αυτά, σε αντίθεση με τα δικά μου, στα οποία «έγραψες» κανονικά και φυσικά δεν καταδέχτηκες να δώσεις οποιαδήποτε απάντηση.
Σταματώ εδώ. Δεν θα δώσω άλλη αξία σ’αυτόν τον τόπο. Αν το θεωρήσω άξιο λόγου να ασχοληθώ περαιτέρω, αυτό θα γίνει στον δικό μου τόπο, ή/και διά της νομίμου οδού, ΑΝ υπάρχει σ’αυτή τη χώρα στοιχειώδης δικαιοσύνη που να επιλαμβάνεται θεμάτων που άπτονται της προσβολής προσωπικότητας. Αν δεν υπάρχει, θα διαφημίσω κι εγώ με τη σειρά μου, την ευγένεια και το ήθος που διακατέχει τον χώρο σου.
Αυτά προς ενημέρωσιν των ταξιδευτών στον κυβερνοχώρο.
Από τη στιγμή που το terra papers επέλεξε να εμφανίζει ΑΣΤΗΡΙΚΤΕΣ και ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΕΣ πομφόλυγες και οχετους που προσβάλλουν πρόσωπα και πράγματα, είναι δόκιμο να ανταπαντήσω καταδεικνύοντας τον συγκεκριμένο ιστότοπο ως αήθη και αναίτια επιθετικό σε άλλα σάιτς.
Για του λόγου μου το αληθές όπου μπορείτε να δείτε όλες αυτές τις ομορφιές, μεταβαίνετε εδώ http://www.terrapapers.com/?p=5607
Θα ξαναπάω για μια τελευταία φορά να δώσω λινκ αυτού του τόπικ, το οποίο δε θα εμφανίσει φυσικά γιατί "η πολιτική του είναι να μην διαφημίζονται άλλα φόρα" δήθεν μου τάχα μου, αλλά τουλάχιστον θα έχει γνώση του δικού μου αναρτήματος, γιατί μακράν εμού να συζητώ για κάποιον άνθρωπο ή κάποιο ιστότοπο ερήμην του και πίσω από την πλάτη του.
ΥΓ: Το παρόν, θα το ανεβάσω και στο facebook. Θα το θέσω και στην προσοχή του Ιωνα Μαγγου.