H πραγματική δύναμη των συναισθημάτων μας

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

H πραγματική δύναμη των συναισθημάτων μας

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 09 Μαρ 2012, 16:05

Ένα θαυμάσιο βίντεο που ανεβασε ο Αιθερό μας και αξίζει να το δείτε.

:clap: :clap: :clap:

αν και θα σε δείρω που το ανεβασες 24/2 και ακόμα δεν το έφερες εδώ :hitlol:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
skion
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: skion
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Re: H πραγματική δύναμη των συναισθημάτων μας

Δημοσίευση από skion » Παρ 09 Μαρ 2012, 17:31

Συμφωνώ και εγώ απόλυτα για τη σημασία που θέλει να τονίσει ο Μπρέιντεν σ' αυτή του τη διάλεξη
σχετικά με τη δύναμη των συναισθημάτων. Το θέμα αυτό το έχουμε αναφέρει πολλές φορές σε διάφορα σχετικά τόπικ. Ακόμη μια φορά θα πρέπει να σκεφτούμε αν πραγματικά κατανοούμε μερικές φορές αυτά που πέφτουν σχεδόν ποτέ τυχαία στο διάβα μας. Πληροφορίες και διδασκαλίες που δείχνουν προς στιγμή να μας αναζωογονούν και να ανάβουν μια σπίθα φωτός στο σκοτάδι του νου μας που είναι φυλακισμένος εσκεμμένα και συστηματικά, αφού από τα μικρά μας χρόνια μας μαθαίνουν τα πάντα ανάποδα και ότι το μεγαλύτερο μας προσόν είναι η υποταγή και η αφομοίωση στο σύστημα. Έχουμε τη δύναμη του Δημιουργού μέσα μας και μια ζωή συμπεριφερόμαστε σαν φοβισμένα ινδικά χοιρίδια προετοιμασμένα για κάποιο πείραμα. Η αλλαγή στη συνειδητότητα θα έρθει μόνο όταν σταματήσουμε να ανακυκλώνουμε και αρχίσουμε να εμπεδώνουμε, να το εφαρμόζουμε στη καθημερινότητα μας. Γιατί υπάρχει μόνο το Τώρα. Αυτό ζούμε και αυτό είμαστε. Συγνώμη αν ξέφυγα λίγο με το σχόλιο μου, έτσι μου βγήκε ένα ξέσπασμα. Θα είναι οι πρόσφατες αναλαμπές του Πατέρα Ήλιου!
αν και θα σε δείρω που το ανεβασες 24/2 και ακόμα δεν το έφερες εδώ
Αιθερο-Χαμένος είναι αυτός, τι να κάνουμε; Βρίσκεται και ζει από καιρό ήδη στη 5η διάσταση!
..you are God in your universe, you're not God in God's universe.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 09 Μαρ 2012, 17:57

skion έγραψε:Αιθερο-Χαμένος είναι αυτός, τι να κάνουμε; Βρίσκεται και ζει από καιρό ήδη στη 5η διάσταση!
Πολυδιάστατος είναι βασικά. :wink:

Στην προκειμένη, δεν πιστεύω πως αμέλησε.
Κάτι μου λέει πως δεν τα βάζει, από μια σεμνοτητα, νομίζοντας πως αν το ανεβάσει εδώ, θα εκληφθεί σαν "επίδειξη".

Η υπερβολική του ευαισθησία σε ορισμένα πράγματα, τον οδηγεί σε τέτοια λαθάκια, με αποτέλεσμα να μην προωθεί κάτι που ειναι καλό να το δουν όσο περισσότερα ματια γινεται. Γι'αυτό θα τον δείρω! :ksylo:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
aitherovamwn
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aitherovamwn » Παρ 09 Μαρ 2012, 18:38

ωχ, ωχ.. δεν το γλιτώνω το ξύλο ε; βικούλα, έχεις δίκιο - τις έχω κάτι τέτοιες ηλίθιες σεμνοτυφίες, αλλά το δουλεύω.. και ειδικά το συγκεκριμένο βίντεο (που δεν είναι καθόλου mainstream) το ετοίμασα για τους δικούς μας, οι περισσότεροι από τους οποίους βρίσκονται εδώ μέσα, οπότε δεν έχω καμία δικαιολογία.. σε ευχαριστώ πάντως!!! :rose:

αδερφέ μου skion, συγνώμη που εξαφανίστηκα.. δεν έχεις καθόλου άδικο, είμαι και νιώθω πραγματικά χαμένος τελευταία και δυστυχώς όχι στην 5η διάσταση (για εκεί θα την κάνουμε όλοι μαζί, αφού μαζέψουμε μερικές εμπειριούλες ακόμα εδώ στα "γήινα"), αλλά τρέχοντας να προλάβω και να ισορροπήσω ανάμεσα σε δουλειές, υποχρεώσεις, όνειρα και ανθρώπους (που έχουν έναν τρόπο να σε εγκλωβίζουν σε μικρές φυλακές και να σε κάνουν να σκορπίζεσαι, συνειδητοποιώντας ότι είναι αδύνατο να τους έχεις όλους ευχαριστημένους).. ελπίζω να είσαι καλά φίλε μου.. (προσωπικά, είμαι πολύ περήφανος για σένα, για τη στάση που έχεις κρατήσει και για το πώς έχεις αναδειχτεί δυνατότερος και ανώτερος από όλες τις δυσκολίες.. :worship:)

όσο για το βίντεο, είναι καιρός να αρχίσουμε επιτέλους να χρησιμοποιούμε αυτές τις τεχνικές (η γνώση είναι άχρηστη αν δεν την εφαρμόζεις), να ζήσουμε επιτέλους πραγματικά, απολαμβάνοντας και ακτινοβολώντας γύρω μας όλο το μεγαλείο της ύπαρξής μας.. εγώ προσωπικά, νιώθω μέρα με τη μέρα την ανάγκη μέσα μου να φουντώνει για αλήθεια σε όλα τα επίπεδα, για πραγματική ελευθερία, για αληθινή ευτυχία, για καθαρότητα και ουσιαστικές σχέσεις, για ζωή στο Τώρα, όπως λες, φίλε Μιχάλη.. είτε το αντιλαμβανόμαστε είτε όχι, έχουμε ήδη όλοι μας γίνει πολύ πιο πνευματικά όντα και όλες αυτές οι πληροφορίες λειτουργούν σαν ένα είδος manual, για το τι μπορούν να κάνουν οι συνειδητοποιημένοι, πραγματικοί μας εαυτοί..

και μια που μιλάμε για όλα αυτά, ρίξτε μια ματιά και σε αυτό το βιντεάκι (αν δεν το έχετε ήδη δει).. είναι πολύ σχετικό: (είδες βίκυ; το ανέβασα :wink: )

...να είστε πάντα καλά...
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 393 φορές
Έλαβε Likes: 353 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Σάβ 10 Μαρ 2012, 01:41

Εχεις κανάλι? ουπς, δεν το ειχα παρει ειδηση..Κατευθείαν στα "αγαπημένα" και περιήγηση οταν βρεθεί χρόνος.. :wink:

(ο Braden είναι από τους αγαπημενους μου..) :rose:
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
aitherovamwn
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aitherovamwn » Σάβ 10 Μαρ 2012, 15:33

:D ευχαριστώ κατ!! :rose:
Άβαταρ μέλους
skion
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: skion
Έδωσε Likes: 3 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skion » Σάβ 10 Μαρ 2012, 21:52

Αιθερό, χθες βράδυ το είδα το βίντεο, αλλά δεν είχα το χρόνο για να το σχολιάσω αργότερα.
Το βρήκα εκπληκτικό, όλη αυτήν την ενέργεια chi του τυπάκου από την Ιάβα/ Μπούρμα.
Αλλά με ενόχλησε κάπως που ακόμη μια φορά τα Αμερικανάκια κατάφεραν να τον βγάλουν από την ήρεμη ζωή του
στην επαρχία και να τον καλωδιώσουν με μανόμετρα και αμπερόμετρα και ότι άλλο, σε μια προσπάθεια να "εξηγήσουν"
με συμβατικό τρόπο τις ασύμβατες ενέργειες που διοχετεύονταν μέσα από το σώμα του μικρού αυτού θεραπευτή.
Κι αυτός αφού μπόρεσε και έφτασε στο σημείο να μπορεί να έχει πρόσβαση σ' αυτές τις ενέργειες μέσα από το
διαλογισμό και σαν απόρροια της διδασκαλίας του, πως δεν το "είδε" αυτό νωρίτερα και επέλεξε ο ίδιος να τους καλέσει και να τους επιτρέψει να τον ελέγξουν, να αποδείξουν ότι είναι αληθινός και όχι απατεώνας.
Ίσως να υπάρχει ο σκοπός σε όλα αυτά που όμως δεν γνωρίζουμε.
Τουλάχιστο όχι ακόμη.
..you are God in your universe, you're not God in God's universe.
Άβαταρ μέλους
aitherovamwn
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aitherovamwn » Σάβ 10 Μαρ 2012, 23:17

ακριβώς αυτές ήταν και οι δικές μου σκέψεις Μιχάλη, όταν είχα πρωτοδεί το βίντεο.. ήταν σίγουρα η πιο εντυπωσιακή επίδειξη της ενέργειας Τσι που είχα δει ποτέ (για αυτό το υποτίτλισα - ήταν από τα πρώτα που έκανα), αλλά θυμάμαι ότι με είχε προβληματίσει, όπως και σένα, το πόσο ενοχλητικό πρέπει να είναι όλο αυτό το μαρτύριο στο οποίο τον υποβάλουν οι κολλημένοι αμερικάνοι και για ποιό λόγο να δέχεται κάτι τέτοιο..

αρχικά, είχα θεωρήσει ότι η ανάγκη να βγει αυτή η γνώση προς τα έξω ήταν αυτό που τον έσπρωξε να το κάνει (κάπου νομίζω το αναφέρει κιόλας), όμως στη συνέχεια κατέληξα σε κάτι τελείως διαφορετικό.. ότι το γεγονός ότι ο άνθρωπος αυτός είχε τελειοποιήσει τις τεχνικές του qigong, γνωρίζοντας πώς να συγκεντρώνει και να διοχετεύει κατά βούληση την ενέργειά του, δεν τον κάνει αυτόματα και φωτισμένο δάσκαλο κάποιου είδους.. και αυτό ίσως να είναι και το πιο ενδιαφέρον στην περίπτωσή του..

ότι δλδ, πέρα από τις απίστευτες ικανότητές του, ο john chang (αυτό είναι το πραγματικό του όνομα) παραμένει ένας φυσιολογικός άνθρωπος του τόπου και του χρόνου του, με όλες τις ανασφάλειες, τις προκαταλήψεις, την ανάγκη προβολής και επιβεβαίωσης κλπ.. ότι η γνώση του Τσι δεν αποτελεί κάποια υπερφυσική ικανότητα ενός ανθρώπου που έχει φτάσει στην ένωσή του με το Θείο, αλλά μάλλον μια πρακτική μάθηση ή τέχνη (όπως π.χ. οι "υπερφυσικές" ικανότητες των ακροβατών), με εντυπωσιακές όμως πνευματικές προεκτάσεις, που έρχεται μετά από συστηματική εξάσκηση.. πρόκειται, με άλλα λόγια, για μια πολύ φυσιολογική ανθρώπινη ικανοτητα που όλοι μας μπορούμε να αναπτύξουμε με εξάσκηση (αντίστοιχη ίσως με την ικανότητά μας να περπατάμε), που όμως κανείς ποτέ δεν μας αποκάλυψε ότι έχουμε..
Άβαταρ μέλους
delfini05
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: delfini05

Δημοσίευση από delfini05 » Σάβ 10 Μαρ 2012, 23:23

Απορία... γιατί να αποκαλύψει κάποιος κάτι που ήδη έχουμε;
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Άβαταρ μέλους
aitherovamwn
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aitherovamwn » Σάβ 10 Μαρ 2012, 23:36

μαράκι, είναι σημαντικό να το γνωρίζουμε, επειδή δεν πρόκειται ακριβώς για κάτι που "έχουμε" (όπως π.χ. η όραση), αλλά για μια ικανότητα που όλοι μας μπορούμε να αναπτύξουμε με συστηματική εξάσκηση (π.χ. η ανάγνωση).. ποτέ δλδ δεν θα μας περνούσε από το μυαλό να δώσουμε ερμηνεία σε σύμβολα, αν δεν είχαμε δει κάποιον να το κάνει και αν δεν μας το είχαν διδάξει.. (και μένα δεν με καλύπτει εντελώς αυτή η απάντηση - σόρρυ, αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα)..
Άβαταρ μέλους
delfini05
Irc ψευδώνυμο: delfini05

Δημοσίευση από delfini05 » Κυρ 11 Μαρ 2012, 00:11

Μα είναι σαν την όραση! Απλά η εξοικείωση που έχουμε με τις 5 αισθήσεις γίνεται πολύ νωρίς χωρίς να χρειάζεται η συνειδητή προσπάθεια. Αν μπορούμε να αφήνουμε το συνειδητό με το ασυνείδητο να λειτουργούν αρμονικά δίχως να περιορίζεται κάποιο από τα 2 & πρωτίστως να μην περιορίζουμε την ύπαρξή μας θεωρώ πως όλα είναι εφικτά. Έτσι & αλλιώς αυτή η ενέργεια είναι που μας συγκροτεί (κατά την ταπεινή μου άποψη). Τώρα γιατί κάποιοι "το έχουν" ενώ άλλοι όχι, μάλλον έχει να κάνει με την απορρόφησή μας στο "προγραμματισμένο" 24ωρο επίτευξης που μας έχει προσδιοριστεί από τη "σύγχρονη" εποχή.
(Δεν είναι λίγο οξύμωρο το σύγχρονη εποχή;)
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”