ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (από 8/12/11...)

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
delfini05
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: delfini05
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 2 φορές

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (από 8/12/11...)

Δημοσίευση από delfini05 » Πέμ 08 Δεκ 2011, 08:15

Συνεχίζουμε λοιπόν από http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 61#p157961

Οι μέρες που θα έρθουν χρίζουν μέγιστης ψυχραιμίας επειδή κανείς δεν ξέρει από που & πως θα γίνει η επανάσταση & η αλλαγή.

Συνάντηση Παπαδήμου - Ρομπάι την Πέμπτη.

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, καθώς θα συμμετάσχει στην κρίσιμη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου...

http://www.newsbeast.gr/politiki/arthro ... tin-pebti/
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ (από 8/12/11...)

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 08 Δεκ 2011, 08:54

Ψυχραιμία δε λες τίποτα.
Δεν κάνω άλλο αυτό τον καιρό από το να εξασκούμαι στην περιβόητη ψυχραιμία. Να ρίχνω παγάκια στις φλέβες μου, κάθε φορά που το αίμα μου πάει να βράσει σε βαθμό ανεξέλεγκτης παράνοιας...

Αυτή η "κενή σελίδα" (νο. 124) του προϋπολογισμού, μου κάνει σαν άλλο ένα προκλητικό ράπισμα στα νεύρα μας...

Ενάμισι λεπτό το ένα βίντεο, δυόμισυ το άλλο...
Τόσα λεπτά χρειάζονται για να νιωσουμε για άλλη μια φορα πώς ενεργούν ΕΡΗΜΗΝ μας και ξεπουλάνε ακόμα και τη δική μας περιουσία...
Αν πιστεύετε ότι έχετε ατομικές ιδιοκτησίες, πάρτε το αλλιώς γιατί βρήκε ο προφυλακτήρας σε τοίχο...

Απ'το προηγούμενο τόπικ της Επικαιρότητας που επιτυχώς και πολύ σωστά κλείδωσε το δελφίνι μας, κρατώ το εξαιρετικό ποστ του Αιθερό και το μεταφέρω στο παρόν στίκι. Το αν θα συζητηθεί ή οχι δεν έχει τόση σημασία, όση έχει η επίγνωσή μας επ'αυτών που θέτει πάρα πολύ σωστά. Δεν έχω να συμπληρώσω κάτι άλλο. Τα λέει όλα ο άνθρωπος.
aitherovamwn έγραψε:φυσικά και είναι σχετικό, πυροσβέστη.. και πάρα πολύ μάλιστα..

φαίνεται τα νεοταξιτάκια βλέπουν το παγκόσμιο κίνημα OWS των αγανακτισμένων (ποτέ δεν μου κάθισε καλά ο χαρακτηρισμός - προτείνω να χρησιμοποιούμε τον όρο συνειδητοποιημένοι ή αφυπνισμένοι) να θεριεύει μέσα στους επόμενους μήνες και τρέχουν να προλάβουν τις εξελίξεις..

το ζήτημα είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχουν χτιστεί και σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας αντίστοιχες εγκαταστάσεις (με ευρωπαϊκά κονδύλια) για τη φιλοξενία μεταναστών.. είναι τα λεγόμενα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών, τα οποία ήδη λειτουργούν, με ειδικά εκπαιδευμένο (δλδ σκληραγωγημένο) προσωπικό.. θυμηθείτε τη διαμαρτυρία μιας ιρανής (αν θυμάμαι καλά) πριν από λίγα χρόνια, που είχε ράψει τα χείλη της με σύρμα σε ενα από αυτά..

αν ανοίξει τον χορό η αμερική, το θεωρώ αρκετά πιθανό οι δικοί μας να τρέξουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να ξαποστείλουν σε αυτά μερικούς "φασίστες, αναρχικούς και μαλάκες"..

εντελώς συμπτωματικά, συζητώντας το πρωί με τη σπιτονοικοκυρά μου, της έλεγα ότι το μόνο πράγμα στο οποίο διαφέρει η σημερινή κατάσταση από τις παραδοσιακές δικτατορίες, είναι ότι δεν έχει εφαρμόσει ακόμα τον εγκλεισμό των αντιφρονούντων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης (δεν δάγκωνα τη γλώσσα μου καλύτερα!!).. σε όλα τα υπόλοιπα (από το αστυνομικό κράτος και την κατατρομοκράτηση των πολιτών, έως τον έλεγχο των ΜΜΕ και τη χειραγώγηση των "πνευματικών" ανθρώπων) η κυβέρνηση των τραπεζών είναι κανονικότατη χούντα..

κάποτε το έλεγα ψιλοαμφιβάλλοντας, πλέον όμως είμαι σίγουρος: ζούμε στις πιο σκοτεινές εποχές από καταβολής του ανθρώπινου πολιτισμού.. για αυτό και χρειάζεται τεράστια ψυχραιμία, νηφαλιότητα και θετικότητα, ώστε να καταφέρουμε να μην παρασυρθούμε από το γενικότερο κλίμα.. και να θυμόμαστε ότι ό,τι και να συμβεί, όσο ακραίο, ολοκληρωτικό και ανίκητο και αν φαντάζει, θα είναι προσωρινό.. δεν θα μας αγγίξει, αν δεν του δώσουμε εμείς το περιθώριο να το κάνει.. πρέπει όμως οι αντιδράσεις μας στο εξής να είναι μαζικές, αποφασισμένες και άφοβες.. οι λίγες ελευθερίες που μας έχουν απομείνει χρειάζονται αντανακλαστικά και επαγρύπνηση
Αργείς ενίοτε να γράψεις στα ΙΔΕΟ Χρηστακο,
αλλά όταν γράφεις...
ΓΡΑΦΕΙΣ! :urock:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
butterfly
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 4 φορές

Δημοσίευση από butterfly » Πέμ 08 Δεκ 2011, 09:10

Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
Άβαταρ μέλους
butterfly
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 4 φορές

Δημοσίευση από butterfly » Πέμ 08 Δεκ 2011, 10:05

As Infowars reported last night, a document sent to us by a state government employee confirms that Kellogg Brown & Root Services are looking to activate camps built for FEMA and the U.S. Army Corps of Engineers across the United States.

:freak: :freak: :freak: :freak: This follows the Senate’s passage of Section 1031 of the National Defense Authorization Act which allows American citizens to be snatched off the street and held in detention camps without trial. :freak: :freak: :freak: :freak:

http://www.infowars.com/detention-camp- ... il-unrest/
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 08 Δεκ 2011, 10:19

Τα ξέρω δυστυχώς. Ακούω τον Άλεξ να χτυπιέται, να υπερτονίζει ότι βαδίζουν κι εκεί ολοταχώς σε μια άνευ προηγουμένου τυραννία και ότι πρέπει να αντιδράσουν πριν να'ναι αργά. Παράλληλα βλέπω κινήσεις και στην ΕΕ, που καταδεικνύουν εύγλωττα πως η τυραννία και η καταπάτηση των τελευταίων ελευθεριών, δημοκρατικών διαδικασιών και εθνικών κυριαρχιών στις χώρες-μέλη, επιβάλλεται με το ΠΡΟΣΧΗΜΑ της "δημοσιονομικής πειθαρχίας".
Όλα γίνονται συγχρονισμένα και σε απόλυτη συγχορδία, και στις ΗΠΑ και στην ΕΕ.
Τυχαίο; ή προσυνεννοημένο/προσχεδιασμένο; Σας δίνω μόνο μία μαντεψιά.

Αν όλα αυτά δεν είναι ικανά να μας κάνουν να ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ότι το οικονομικό είναι απλά το μέσο κι όχι η κεντρική επιδίωξη, είμαστε τυφλοί, κουφοι, απολυτοι αρνητές, φοβισμένοι, κοπάνια, μαλάκες και (όπως λέει κι ο Καζάκης) ανάξιοι να υπάρχουμε ως εθνότητα.

Η ταν ή επι τας.
Εδώ και τώρα.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 379 φορές
Έλαβε Likes: 336 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Πέμ 08 Δεκ 2011, 10:34

Να βάλω και τα πετρελαια στο παιχνίδι? Να τα βάλω.
Δείτε τους πολύ ενδιαφέροντες χάρτες που δημοσίευσε σήμερα το onalert (και το defencenet, φαντάζομαι θα είναι και αλλού) εδώ http://www.onalert.gr/default.php?pname ... t_id=10471 , κάντε τις συνδέσεις σας και προσέξτε ιδιαιτέρως τον χάρτη που δείνχει ποιές χώρες , μέσω εταιριών , έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή στις έρευνες..(έτσι τη λένε τώρα την εκμετάλευση και το ξεπούλημα!)
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
enigma
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από enigma » Πέμ 08 Δεκ 2011, 11:49

Άντε να βάλω και το κερασάκι

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/1 ... _3019.html
Mornie utúlië
Άβαταρ μέλους
Joy

Δημοσίευση από Joy » Πέμ 08 Δεκ 2011, 17:43

Να το κάνω πιο "νόστιμο" το κερασάκι?

China has warned the US military to cease its hostilities toward Pakistan. The Chinese government has sworn to defend Pakistan in the event of an attack.

The Chinese military has placed on alert ballistic nuclear missiles. China says that Pakistan has given the US military 15 days to get out of their country. The article below seems to say that the US has had a troop buildup at the Afghanistan/Pakistan border.

http://beforeitsnews.com/story/1471/802 ... siles.html
L'état, c'est moi
Άβαταρ μέλους
lianna

Δημοσίευση από lianna » Πέμ 08 Δεκ 2011, 23:45

Κλείνει ο Παπακωνσταντίνου το ΙΓΜΕ .
Το πιο πολύτιμο Ινστιτούτο της Ελλάδος.Αυτό που
έχει κάνει μελέτες για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδος και για το υπέδαφος της.
Με την δικαιολογία της εφεδρείας και για να εκποιήσουν τα σχέδια που είχε εκπονήσει το Ινστιτούτο.
Από την ημέρα που ανακοινώθηκε το κλείσιμο του, έλεγε πριν λίγο ένας άνθρωπος του Ινστιτούτου ,πλήθος ατόμων έχοντας πάρει άδεια από τρίτους για τρίτους έρχονται και παίρνουν φωτοτυπίες χαρτογραφήσεων και σχεδίων.
Έχει ξεσηκωθεί και αντιδρά όλη η επιστημονική κοινότητα ανά τον κόσμο που έχουν ΙΓΜΕ.Μέχρι και η Κορέα έστειλε μήνυμα συμπαράστασης.
Και στο Παρανέστη που υπάρχει εξορύξημο ουράνιο απαγορεύει η ΕΕ να το εξορύξουν γιατί θεωρείται στρατιωτικό υλικό.
Όπως τον άκουγα και έψαχνα έπεσα πάνω σε αυτό :

Κάποιοι σύντροφοι παλιοί και καλοί από το Παρανέστι Δράμας, με πήραν τηλέφωνο την περασμένη εβδομάδα και μου είπαν:

« Ρε συ, γράψε ότι κάθε ξημέρωμα και κάθε σούρουπο αυτές τις τελευταίες ημέρες, για να μην τους δει ίσως πολύς κόσμος, κάτι περίεργοι με τζιπ που μιλάνε εγγλέζικα έρχονται, ανεβαίνουν εδώ στα βουνά με κάτι όργανα και μετρητές στα χέρια και κάτι ψάχνουν στη γη. Για μάθε ρε, τι είναι αυτοί οι τύποι γιατί σίγουρα έχουν έρθει εδώ κάτι να μας αρπάξουν».
Έχουν δίκιο οι δικοί μου εκεί πάνω στη Δράμα. Το έψαξα. Κι αυτό που έμαθα τα στέλνω σήμερα πεσκέσι στα υπουργεία Άμυνας, Εσωτερικών και Ασφάλειας, μπας και ξυπνήσουν και πάρουν στο κυνήγι αυτά τα κοράκια των θησαυρών της ελληνικής γης.
Γιατί για κοράκια made in USA πρόκεται.
Προσέξτε τι συμβαίνει: Αρχές Φεβρουαρίου 2010 ο καθηγητής Πυρηνικής Φυσικής στο ΑΠΘ, κ. Κ.Παπαστεφάνου κάνει την εξής δημόσια ανακοίνωση σε ένα διεθνές συνέδριο στη Θεσσαλονίκη για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας:
«Υπάρχουν και μεγάλες ποσότητες ουρανίου στη χώρα μας, οι φλέβες του ουρανίου ξεκινούν από τον Άι Λια Σερρών, επεκτείνονται βόρεια της Δράμας και νότια της Ροδόπης, από το Παρανέστι μέχρι τα βουλγαρικά σύνορα, αλλά και μέχρι την Ξάνθη όπου σχεδόν σε όλα τα πομακοχώρια το υπέδαφος έχει ουράνιο».
Οι έρευνες αυτές υπάρχουν έτσι κι αλλιώς από το 1981 κρυμμένες σε κάποια συρτάρια των υπουργείων και της Ελληνικής Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας. Κι ένα μήνα μετά τις δηλώσεις Παπαστεφάνου για το ουράνιο εμφανίστηκαν στο υπουργείο Ενέργειας και Φυσικών Πόρων κάποιοι εκπρόσωποι αμερικάνικης εταιρίας ερευνών στο υπέδαφος που ζητούσαν πληροφορίες για τη διαδικασία κατάθεσης αιτήσεων για έρευνες ουρανίου στην Ελλάδα.
Και πριν από 15 ημέρες οι έρευνες ξεκίνησαν από την αμερικάνικη ομάδα στον Έβρο όπως με ειδοποίησαν και οι φίλοι μου.
Και κάπως έτσι μετά τον χρυσό στη Χαλκιδική θα μας αρπάξουν και το ουράνιο «μπιρ παρά» που λένε. Γιατί οι πρώτες πληροφορίες που έχω μιλάνε για εξευτελιστικές προτάσεις των αμερικανών στην Ελλάδα για να εκμεταλλευτούν το ουράνιο στον Έβρο.
Το μέγα σκάνδαλο τώρα ξεκινάει.
Και είμαστε εδώ, για να ξεσκεπάζουμε τα λαμόγια, ντόπια και ξένα.
newsbomb.gr
amina-politiki
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Παρ 09 Δεκ 2011, 01:24

Είναι γελοίο αυτό που συμβαίνει.
Πρέπει να αντιδρούμε, να έχουμε περισσότερη συμμετοχή
στα τεκταινόμενα και εντούτοις τα πράγματα και τα γεγονότα περνούν
από μπροστά μας σαν να μην τρέχει τίποτα.
Μήπως τελικά μας ψεκάζουν χαιβανόσκονη.
Πως την έχουμε πατήσει έτσι. :conf:
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
delfini05

Δημοσίευση από delfini05 » Παρ 09 Δεκ 2011, 08:24

Κάποιοι την έχουν πατήσει, κάποιοι άλλοι έχουν αποχαυνωθεί & μερικοί ακόμα απλά παρακολουθούν αποσβολωμένοι.
Όλο αυτό μοιάζει με την ηρεμία πριν την καταιγίδα. Ο κεραυνός δεν ξέρω από πού θα ξεσπάσει & που θα χτυπήσει...

Ίσως τα αρχαία μυστήρια να αποκαλύπτουν κάτι... αλλά είναι νωρίς!
Κάτι δεν μου αρέσει στην συγκεκριμένη ανακάλυψη.
Κάτι που ίσως να μοιάζει ιδιαίτερα αναθεωρητικό για την υπόσταση της συγκεκριμένης πόλης & της μετέπειτα ιστορίας της.
Τα συμπεράσματα & οι υποθέσεις δικά σας!

Ανεξήγητα σημάδια στην «υπόγεια» Ιερουσαλήμ.
Ένα μυστήριο για τους αρχαιολόγους κρυβόταν κάτω από την Ιερουσαλήμ, καθώς η αρχαιολογική σκαπάνη έφερε στο φως περίεργα σχήματα λαξευμένα στην πέτρα.
http://www.newsbomb.gr/anexhghta/story/ ... ieroysalim
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 09 Δεκ 2011, 10:37

lianna έγραψε:Κλείνει ο Παπακωνσταντίνου το ΙΓΜΕ .
To EΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ρεπορτάζ-εκπομπή του Κακλαμάνου για το θεμα, από το Ράδιο9, καλύπτει πλήρως και αυτή την εγκληματική απόφαση.
Όσοι ενδιαφέρεστε, θα το ακούσετε εδώ http://www.radio9.gr/Media.aspx?a_id=13 ... 5&prodId=5

Άλλο ένα ζήτημα που σηκώνει πολύ οργή, κι πάντως καταδεικνύει εύγλωττα και με πλήρη σαφήνεια, άλλο ένα σκέλος των προθέσεων της Ευρω-ανθελληνικής πολιτικής ηγεσίας.
Όπως έχουμε πει επανειλημμένα, δεν κρατούνται ούτε τα προσχήματα πλέον...
Ο αποδεκατισμός και το ξεπούλημα, είναι σε πλήρη... "ανάπτυξη" και θα μας αφανίσει (επιεικώς) αν δε βρεθεί τρόπος να εμποδιστεί αυτό.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
enigma
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από enigma » Παρ 09 Δεκ 2011, 12:12

Αν και θα μπορούσε να μπει στο γήινα και εξωγήινα δεν παύει να είναι επικαιρότητα ...

Με χρηματοδότηση του στρατού, το SETI ξαναρχίζει το κυνήγι εξωγήινων

<<Λίγους μήνες αφότου αναγκάστηκε να κλείσει τα βασικά του τηλεσκόπια λόγω έλλειψης κονδυλίων, το πρόγραμμα Αναζήτησης Εξωγήινης Νοημοσύνης (SETI) ανακοίνωσε ότι αρχίζει ξανά την έρευνα, κυρίως χάρη στη χρηματοδότηση που εξασφάλισε από την αμερικανική πολεμική αεροπορία>>

http://news.in.gr/science-technology/ar ... 1231141105
Mornie utúlië
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin

Δημοσίευση από kat_woman » Παρ 09 Δεκ 2011, 12:20

Oh, yes! Το σχόλιο αυτό το προσέξατε?

"Η Διοίκηση Διαστήματος είναι απίθανο να ετοιμάζεται να αναχαιτίσει επικείμενη εισβολή από εξωγήινους, ενδιαφέρεται όμως να χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις του SETI για την παρακολούθηση εχθρικών δορυφόρων."
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 09 Δεκ 2011, 19:42

Το'βαλα στο τόπικ για τους σεισμούς το ζώον, αντί να το βάλω εδώ.

Πάρτε το κι εδώ

45χρονη πέθανε από ασιτία...

http://prezatv.blogspot.com/2011/12/45.html

:banghead:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 09 Δεκ 2011, 20:09

Κόντεψα να παραλείψω το σπουδαιότερο νέο της ημέρας.
Η Αγγλία ψιλόκλασε Μερκοζί. O Kάμερον πάτησε πόδι (πώς το'παθε)...

Πολύ το χάρηκα, αν και η Αγγλία μου κάθεται στο λαρύγγι. Αρνήθηκε να συμμετάσχει στα σκληρότερα δημοσιονομικά "σφιξίματα" και στην προσπάθεια δημιουργίας δημοσιονομικής ενωσης.

Αγγλόφωνο άρθρο εδώ http://www.marketwatch.com/story/europe ... 2011-12-08

Ελληνικό εδώ http://forex.capital.gr/fx/view_list/ap ... 2-09/10059
και εδώ http://www.reporter.gr/%CE%94%CE%B9%CE% ... -Synthhkes

Με τις υγείες τους :beer:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
delfini05

Δημοσίευση από delfini05 » Παρ 09 Δεκ 2011, 20:19

χα! Δεν υπήρχε αντίθετη περίπτωση άλλωστε!
(δανείζομαι την πρώτη φωτογραφία του άρθρου πιο κάτω για να καταλάβεις τι εννοώ!)

Στα δικά μας, την στολίσανε & φέτος την πρωτεύουσα;
Ποικιλότροπα βεβαίως βεβαίως!
Στο στόλισμα έχουμε ένα μοναδικό τρόπο έκφρασης...

http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/2 ... ni-athina/
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter » Παρ 09 Δεκ 2011, 20:21

Ο Κάμερον έχει και την πλειοψηφική μερίδα στο κόμμα του να είναι ευρωσκεπτισιστική, χώρια που τα σχέδια των Βρυξελλών δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του Σίτυ (και ο Κάμερον δεν μπορεί να πάει κόντρα στο Σίτυ).
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 10 Δεκ 2011, 11:10

Ο Κάμερον τα'χει κάνει σκατά και γενικώς την έχει βαμμένη.
Δείτε μια άλλη παράμετρο:

Πέθανα με τον Μαξ, και τον εμμεσο σχολιασμό του για τον Κάμερον
στο βίντεο εδώ

που λέει ότι α/ η αγγλία έχει χρέος στο 1000% του ΑΕΠ της, σύμφωνα με τη Morgan Stanley, γιατί μόνο τα τραπεζικά της χρέη είναι τετραπλάσια από το ΑΕΠ της. (δηλαδή 5-6 ΤΡΙΣ λίρες- εκτός απ'τα άλλα ΤΡΙΣ χρεών που εχει η ίδια η χώρα) β/ έχουν λίγο χρυσό, τον πούλησε ο Γκόρντον Μπράουν. γ/ Θα πουν ότι το χρέος εξισορροπείται στις παγκόσμιες αγορές χρεών. Αυτό να το πουν (λέει ο Μαξ) στους επενδυτές της MF Global (γι'αυτήν, έγραψα στο δεύτερο σκέλος του ποστ μου εδώ http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 23#p158223 )

Και καταλήγει: (έσκασα στα γέλια μ'αυτόν τον επίλογο)

"Αν νομίζετε ότι οι τράπεζες στην αγγλία δεν είναι "εκτεθειμένες" στο τετραπλάσιο (του ΑΕΠ) με ένα απόλυτα τοξικό χρέος... χαχαχα (μιλάμε για τρελό γέλιο)...
σας ερχεται ένα τεραστιο κλίσμα με marmite" :lol: :lol: :lol:
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
delfini05

Δημοσίευση από delfini05 » Σάβ 10 Δεκ 2011, 11:59

Σε όλα αυτά να προσθέσω & ένα ακόμα κερασάκι που μάλλον θα μας τσούξει αρκετά εν καιρώ...

Ο Μπιλ Γκέιτς κατασκευάζει πυρηνικό εργοστάσιο με την Κίνα.

Ο κ. Γκέιτς πρόσθεσε ότι το εν λόγω σχέδιο θα χρηματοδοτηθεί με ένα δισεκατομμύριο δολάρια μέσα στα επόμενα 5 χρόνια. Το έργο έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει η εταιρεία Terra Power σε σύμπραξη με την κρατική εταιρεία πυρηνικών της Κίνας.

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/27 ... -tin-kina/

Πολύ δραστηριότητα δεν έχει πέσει τελευταία;
Πολλοί φαινομενικά ασύνδετοι κρίκοι που όμως δημιουργούν μια γερή & σφιχτή αλυσίδα...
Άβαταρ μέλους
firefightergr
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Σάβ 10 Δεκ 2011, 12:33

delfini05 έγραψε:Σε όλα αυτά να προσθέσω & ένα ακόμα κερασάκι που μάλλον θα μας τσούξει αρκετά εν καιρώ...

Ο Μπιλ Γκέιτς κατασκευάζει πυρηνικό εργοστάσιο με την Κίνα.

Ο κ. Γκέιτς πρόσθεσε ότι το εν λόγω σχέδιο θα χρηματοδοτηθεί με ένα δισεκατομμύριο δολάρια μέσα στα επόμενα 5 χρόνια. Το έργο έχει αναλάβει να διεκπεραιώσει η εταιρεία Terra Power σε σύμπραξη με την κρατική εταιρεία πυρηνικών της Κίνας.

http://www.newsbeast.gr/world/arthro/27 ... -tin-kina/

Πολύ δραστηριότητα δεν έχει πέσει τελευταία;
Πολλοί φαινομενικά ασύνδετοι κρίκοι που όμως δημιουργούν μια γερή & σφιχτή αλυσίδα...
αν τα συστήματα ασφαλείας τρέχουν windows τη βάψαμε :lol: :lol: :lol: :lol:
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
Exciter
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Exciter » Κυρ 11 Δεκ 2011, 15:39

Αυτό εδώ βγήκε στο Κέρδος online, στις 7/12/2011 (http://www.kerdos.gr/default.aspx?id=1625955&nt=103)
Κέρδος έγραψε:H Βουλγαρία αποσύρεται από τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη!

Η βουλγαρική κυβέρνηση αποφάσισε την Τετάρτη να εγκαταλείψει το έργο κατασκευής του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη που θα μετέφερε αργό πετρέλαιο από τη Ρωσία στην Ελλάδα, με το επιχείρημα ότι αυτό δεν είναι βιώσιμο, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Η Σόφια προτείνει στη Ρωσία και την Ελλάδα τη διάλυση της τριμερούς συμφωνίας για την κατασκευή του πετρελαιαγωγού και δήλωσε ότι θα αποχωρήσει από το έργο εάν μετά από 12 μήνες η Αθήνα και η Μόσχα αρνηθούν να ακυρώσουν οικειοθελώς τη συμφωνία που υπεγράφη το 2007, σύμφωνα με εκπρόσωπο της κυβέρνησης.

Ακούσατε εσείς τίποτε;
Ἀταλαίπωρος τοῖς πολλοῖς ἡ ζήτησις τῆς ἀληθείας, καὶ ἐπὶ τὰ ἑτοῖμα μᾶλλον τρέπονται. Θουκ. Α20
Προειδοποίηση: Ό,τι γράφετε ΘΑ χρησιμοποιηθεί εναντίον σας!
ΕΤΥΜΩΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ;)
Άβαταρ μέλους
enigma
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από enigma » Κυρ 11 Δεκ 2011, 15:57

βασικά αυτο που μου κάνει εντύπωση είναι οτι ειναι η δεύτερη φορά που πάνε οι Βούλγαροι να το ακυρώσουν !

Την πρώτη φορά είχανε πει για οικολογικούς λόγους ...αλλά μετα χωρίς να ακούσω τίποτα ...οι κουβέντες συνεχίστηκαν ...
Σαν να μην είχε ειπωθεί τίποτα ...
Και τώρα ξανά αυτό .... :dunno:
Mornie utúlië
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin

Δημοσίευση από kat_woman » Δευ 12 Δεκ 2011, 12:01

Θα το έχετε ακούσει, δεν μπορεί.Από το πρωϊ βοά ο τόπος.Πόσο πιά να εξοργιστείς με αυτούς τους ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΥΣ τύπους που δεν έχουν την παραμικρή επαφή με την πραγματικότητα? Ιδού
117 πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ζητούν να τους καταβληθούν αναδρομικά εκατομμυρίων ευρώ!!!
Μεταξύ αυτών πολλά καλόπαιδα όπως Τσοχατζόπουλος και λοιποί ακατανόμαστοι..

Το δε γέλιο ( ή γελοίο ή τραγικό ή τραγελαφικό ή παράλογο ή εξωφρενικό ή...οτι άλλο θέλετε) είναι οτι οι τύποι αυτοί ζητούν και χρηματική αποζημίωση ύψους 10000 ευρώ για ( τα χάπια σας παρακαλώ όσοι είστε ευαίσθητοι, μη μας πάθετε και τίποτα :loco: )την ηθική βλάβη που υπέστησαν, από τη μη αναπροσαρμογή των αποδοχών τους !!!!! :banghead: :swear: :swear: :swear: :swear:

Το άρθρο - με τα ονόματα- εδώ, αν και κυκλοφορεί ΠΑΝΤΟΥ σήμερα

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231141416

Δεν έχω κάτι άλλο να σχολιάσω, μου τελείωσαν οι βρισιές...
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
delfini05

Δημοσίευση από delfini05 » Δευ 12 Δεκ 2011, 12:15

Ό,τι παίρνουμε θα πάρουν! Άμα τους αρέσει!
Αν δεν τους αρέσει να πάνε στην κυρα Άντζελα να τα ζητήσουν αν δεν κοτεύουν!
Εντός όλο μαγκιά, εκτός μούγκα στη στρούγκα!

:anger: :diablo: :fire:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”