Αυτοκτονίες κατά συρροήν... (Γκρεμίζουν ψυχές!)
- ArELa
- Founder-Administrator
- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Αυτοκτονίες κατά συρροήν... (Γκρεμίζουν ψυχές!)
Θηλιά στο λαιμό των επιχειρηματιών τα χρέη! – Τρείς αυτοκτονίες σε 5 ημέρες!
Πάτρα: 56χρονος πατέρας 2 παιδιών απαγχονίστηκε μέσα στο μαγαζί του – Κρήτη: 45χρονος προσπάθησε ν’ αυτοκτονήσει με χαρακίρι και ζήτησε από αστυνομικό να τον «αποτελειώσει»! – Κρήτη: 54χρονος εργολάβος πατέρας 2 παιδιών αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του!
Δεν προλαβαίνει να καταγράφει αυτοκτονίες οικογενειαρχών, επιχειρηματιών και μη το αστυνομικό δελτίο. Τα χρέη έχουν «πνιξει» τους περισσότερους, οι τράπεζες δεν δανείζουν πλέον με τον τρόπο που δάνειζαν στο παρελθόν και η αγορά παραμένει στάσιμη με καταστήματα και επιχειρήσεις να βάζουν λουκέτο η μια μετά την άλλη.
Σε πολλές περιοχές της χώρας οικογένειες ντύνονται στα μαύρα, αφού τα χρέη γίνονται όπλο που στρέφουν εναντίον τους πολλοί μεγάλοι ή και μικροί επιχειρηματίες.
Μέσα σε λίγες ημέρες τρία περιστατικά συγκλονισαν την ελληνική κοινή γνώμη, αφού οι απελπισμένοι αυτόχειρες επέλεξαν να φύγουν από τη ζωή με μαρτυρικό τρόπο.
Στην Πάτρα, 56χρονος επιχειρηματίας, απαγχονίστηκε μέσα στην επιχείρησή του στην πλατεία Μακρυγιάννη, αφήνοντας πίσω του ορφανά δύο παιδιά.
Η αδελφή του τον αναζητούσε χθες (24-03-2011) στο τηλέφωνο κι επειδή η αδικαιολόγητη απουσία του την ανησύχησε τον έψαξε στο μαγαζί του… Εκεί, τον βρήκε απαγχονισμένο με έναν αυτοσχέδιο βρόγχο. Αμέσως στο σημείο έφτασε και η αστυνομία η οποία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Στο Ηράκλειο ένας 45χρονος εκπαιδευτικός “πνιγμένος” από τα χρέη προσπάθησε να αυτοκτονήσει κάνοντας χαρακίρι κι όταν δεν τα κατάφερε, ανήμπορος πλέον να καταστρέψει τον εαυτό του, ζήτησε από τον πρώτο αστυνομικό που έσπευσε για να δει τι είχε συμβεί, να τον … σκοτώσει για να γλυτώσει από τον οικονομικό εφιάλτη του!
Ο τραγικά απελπισμένος άνδρας που χτύπησε κατευθείαν την καρδιά, δυστυχώς δεν χρειάστηκε τη μεσολάβηση κανενός άλλου αγγελιαφόρου θανάτου, καθώς η μαχαιριά μπορεί να μην επέφερε ακαριαίο θάνατο όπως ήλπιζε, αλλά εξαιτίας της εξέπνευσε λίγες ώρες μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Στα Χανιά. «Συγγνώμη αλλά δεν αντέχω άλλο. Θέλω να πεθάνω αξιοπρεπώς» έγραψε στο τελευταίο του σημείωμα
‘Εδωσε τέλος στη ζωή του, επειδή δεν άντεχε την ανεργία και τα οικονομικά προβλήματα. Ο λόγος για έναν 54χρονο εργολάβο από τα Χανιά, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή «Φώκες».
Ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, εξαφανίστηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Σύμφωνα με την αστυνομία, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς δεν είχε δουλειά και αδυνατούσε να αντεπεξέλθει ακόμα και στα στοιχειώδη.
http://news-gr.gr/2011/03/%CE%B8%CE%B7% ... %84%CE%B1/
Πάτρα: 56χρονος πατέρας 2 παιδιών απαγχονίστηκε μέσα στο μαγαζί του – Κρήτη: 45χρονος προσπάθησε ν’ αυτοκτονήσει με χαρακίρι και ζήτησε από αστυνομικό να τον «αποτελειώσει»! – Κρήτη: 54χρονος εργολάβος πατέρας 2 παιδιών αυτοπυρπολήθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του!
Δεν προλαβαίνει να καταγράφει αυτοκτονίες οικογενειαρχών, επιχειρηματιών και μη το αστυνομικό δελτίο. Τα χρέη έχουν «πνιξει» τους περισσότερους, οι τράπεζες δεν δανείζουν πλέον με τον τρόπο που δάνειζαν στο παρελθόν και η αγορά παραμένει στάσιμη με καταστήματα και επιχειρήσεις να βάζουν λουκέτο η μια μετά την άλλη.
Σε πολλές περιοχές της χώρας οικογένειες ντύνονται στα μαύρα, αφού τα χρέη γίνονται όπλο που στρέφουν εναντίον τους πολλοί μεγάλοι ή και μικροί επιχειρηματίες.
Μέσα σε λίγες ημέρες τρία περιστατικά συγκλονισαν την ελληνική κοινή γνώμη, αφού οι απελπισμένοι αυτόχειρες επέλεξαν να φύγουν από τη ζωή με μαρτυρικό τρόπο.
Στην Πάτρα, 56χρονος επιχειρηματίας, απαγχονίστηκε μέσα στην επιχείρησή του στην πλατεία Μακρυγιάννη, αφήνοντας πίσω του ορφανά δύο παιδιά.
Η αδελφή του τον αναζητούσε χθες (24-03-2011) στο τηλέφωνο κι επειδή η αδικαιολόγητη απουσία του την ανησύχησε τον έψαξε στο μαγαζί του… Εκεί, τον βρήκε απαγχονισμένο με έναν αυτοσχέδιο βρόγχο. Αμέσως στο σημείο έφτασε και η αστυνομία η οποία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Στο Ηράκλειο ένας 45χρονος εκπαιδευτικός “πνιγμένος” από τα χρέη προσπάθησε να αυτοκτονήσει κάνοντας χαρακίρι κι όταν δεν τα κατάφερε, ανήμπορος πλέον να καταστρέψει τον εαυτό του, ζήτησε από τον πρώτο αστυνομικό που έσπευσε για να δει τι είχε συμβεί, να τον … σκοτώσει για να γλυτώσει από τον οικονομικό εφιάλτη του!
Ο τραγικά απελπισμένος άνδρας που χτύπησε κατευθείαν την καρδιά, δυστυχώς δεν χρειάστηκε τη μεσολάβηση κανενός άλλου αγγελιαφόρου θανάτου, καθώς η μαχαιριά μπορεί να μην επέφερε ακαριαίο θάνατο όπως ήλπιζε, αλλά εξαιτίας της εξέπνευσε λίγες ώρες μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Στα Χανιά. «Συγγνώμη αλλά δεν αντέχω άλλο. Θέλω να πεθάνω αξιοπρεπώς» έγραψε στο τελευταίο του σημείωμα
‘Εδωσε τέλος στη ζωή του, επειδή δεν άντεχε την ανεργία και τα οικονομικά προβλήματα. Ο λόγος για έναν 54χρονο εργολάβο από τα Χανιά, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του, στην περιοχή «Φώκες».
Ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, εξαφανίστηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Σύμφωνα με την αστυνομία, τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, καθώς δεν είχε δουλειά και αδυνατούσε να αντεπεξέλθει ακόμα και στα στοιχειώδη.
http://news-gr.gr/2011/03/%CE%B8%CE%B7% ... %84%CE%B1/
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ArELa
- Founder-Administrator
Re: Αυτοκτονίες κατά συρροήν...
Δεν ξέρω τι σόι "φιλότιμο" έπιασε την δημοσιοκαφρία στην Ελλάδα και "έβγαλε" αυτά τα τραγικά απονενοημένα διαβήματα στη δημοσιότητα, αλλά προϊδεάζουν. Δεν είναι απόλυτα ενδεικτικά, αλλά δίνουν μια γεύση και μια αιτία για εκτενέστερη συζήτηση-ανάλυση.
Οι αυτοκτονίες αποκρύπτονται επιμελώς από τα ΜΜΕ, όπως και οι θάνατοι απ'τα ναρκωτικά... Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά κι αυτά(τα ναρκωτικά) πλέον δεν αναφέρονται καθόλου... τυχαίο; Δε νομίζω....
Σήμερα, στην εκπομπή του Χασαπόπουλου-Αναγνωστάκη (Μέγκα Σ/Κ), αποφασίστηκε να το θίξουν κάπως... (δε θα σχολιάσω επ'αυτού γιατί θ'αρχίσω τα χοντρά μπινελίκια και θα'ρχεστε να μου φέρνετε τσιγάρα στη φυλακή)
Κλήθηκε λοιπόν κι ο ψυχολόγος-ψυχίατρος (δε θυμάμαι όνομα), ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, να δώσει μια ψιλοανάλυση. Την έδωσε. Τα περιστατικά είπε, διπλασιάστηκαν από πέρσι (1 περιστατικό είπε την ημέρα... προσέξτε!- έναντι του περσινού που είναι ένα περιστατικό ανά διήμερο) και τετραπλασιάστηκαν από το 2008 ή 7...
Ο Αναγνωστάκης πάλεψε να το μπαλώσει (πάλι δε θα εκτονώσω εαυτόν προσδίδοντας χαρακτηρισμούς σ'αυτό που έκανε, γιατί δεν ξέρω αν έχετε λεφτά για ΚΟΥΤΕΣ σιγαρέτων που θα χρειαστώ στη στενή) λέγοντας ότι οι αυτοκτονίες είναι θέμα ατομικών διαδρομών και επιλογών, όχι απαραίτητα απότοκα της κατάστασης που ζούμε... το είπε κάπως ξεψυχισμένα γιατί προφανώς συνειδητοποιούσε κι ο ίδιος πόσο ξεφτιλισμένο ακουγόταν αυτό, στα αυτιά ακόμα και των πιο... ανυποψίαστων και κοιμισμένων.
Εν πάση περιπτώσει, το μπάλωμα ηταν τραγικά ατυχές, δεν "περνούσε" με τίποτα, και μετά το γύρισαν σε τσάμικα-καλαματιανά-μ'άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε...
Το θέμα κι η ουσία εδώ ειναι μία. 'Οτι ένας λαός σαν τον δικό μας, που παρά το γκρινιάρικο συχνά στυλάκι του, είναι κατά βάση αισιόδοξος και γλεντζές, έχει φτάσει στα όρια τόσο βαθιάς κατάθλιψης, που τα στατιστικά (ΑΝ ποτέ τα μάθουμε) τρομάζουν... Γι'αυτό και δεν τα βγάζουν.
Οι αυτοκτονίες αποκρύπτονται επιμελώς από τα ΜΜΕ, όπως και οι θάνατοι απ'τα ναρκωτικά... Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά κι αυτά(τα ναρκωτικά) πλέον δεν αναφέρονται καθόλου... τυχαίο; Δε νομίζω....
Σήμερα, στην εκπομπή του Χασαπόπουλου-Αναγνωστάκη (Μέγκα Σ/Κ), αποφασίστηκε να το θίξουν κάπως... (δε θα σχολιάσω επ'αυτού γιατί θ'αρχίσω τα χοντρά μπινελίκια και θα'ρχεστε να μου φέρνετε τσιγάρα στη φυλακή)
Κλήθηκε λοιπόν κι ο ψυχολόγος-ψυχίατρος (δε θυμάμαι όνομα), ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, να δώσει μια ψιλοανάλυση. Την έδωσε. Τα περιστατικά είπε, διπλασιάστηκαν από πέρσι (1 περιστατικό είπε την ημέρα... προσέξτε!- έναντι του περσινού που είναι ένα περιστατικό ανά διήμερο) και τετραπλασιάστηκαν από το 2008 ή 7...
Ο Αναγνωστάκης πάλεψε να το μπαλώσει (πάλι δε θα εκτονώσω εαυτόν προσδίδοντας χαρακτηρισμούς σ'αυτό που έκανε, γιατί δεν ξέρω αν έχετε λεφτά για ΚΟΥΤΕΣ σιγαρέτων που θα χρειαστώ στη στενή) λέγοντας ότι οι αυτοκτονίες είναι θέμα ατομικών διαδρομών και επιλογών, όχι απαραίτητα απότοκα της κατάστασης που ζούμε... το είπε κάπως ξεψυχισμένα γιατί προφανώς συνειδητοποιούσε κι ο ίδιος πόσο ξεφτιλισμένο ακουγόταν αυτό, στα αυτιά ακόμα και των πιο... ανυποψίαστων και κοιμισμένων.
Εν πάση περιπτώσει, το μπάλωμα ηταν τραγικά ατυχές, δεν "περνούσε" με τίποτα, και μετά το γύρισαν σε τσάμικα-καλαματιανά-μ'άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε...
Το θέμα κι η ουσία εδώ ειναι μία. 'Οτι ένας λαός σαν τον δικό μας, που παρά το γκρινιάρικο συχνά στυλάκι του, είναι κατά βάση αισιόδοξος και γλεντζές, έχει φτάσει στα όρια τόσο βαθιάς κατάθλιψης, που τα στατιστικά (ΑΝ ποτέ τα μάθουμε) τρομάζουν... Γι'αυτό και δεν τα βγάζουν.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- doctormarkon
- Επίτιμος
- Έδωσε Likes: 344 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Σχετικά με τις αυτοκτονίες που έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό τα ΜΜΕ και μάλιστα στο κανάλι κόντρα ακούστηκε από έναν ψυχολόγο και το εξής που όμως έχει μεγάλη δόση αλήθειας.
Πολλοί Έλληνες επιλέγουν τον τρόπο αυτοκτονίας στο τιμόνι.
Ετσι πολλά από τα ..........τροχαία μπορεί να είναι και αυτοκτονίες.
Προσοχή λοιπόν σε όλους όσους ταξειδεύουν.
Μπορεί κάποιος να θελήσει να πάει με παρέα στον άλλο κόσμο.
Το ίδιο είχε συμβεί και στην Αργεντινή, στη Ρουμανία και στην Ουγγαρία που πήγε το ΔΝΤ.
Πέρασα το στάδιο του χρέους στην οικογένεια μου πριν μία δεκαετία.
Πρόκειται για μία κόλαση.
Και μάλιστά διαρκεί πολλά χρόνια και κάθε μέρα κάθε λεπτό υπάρχει κυνηγητό.
Το κράτος τον φτωχό και τον χρεωμένο τον αντιμετωπίζει σαν εγκληματία του κοινού ποινικού δικαίου.
Και μάλιστα σαν κάτι ακόμα χειρότερο από τον παιδεραστή και τον έμπορο ναρκωτικών.
Τα δικαστήρια γίνονται το καθημερινό στέκι. Όταν χρωστάς είσαι παράνομος, αλλά όσα και να δώσεις πάλι παράνομος θα είσαι γιατί τα ποσά που συσσωρεύονται είναι πολύ περισσότερα σαν δόση από τα έσοδα από την οποιαδήποτε εργασία.
Υπάρχουν άνθρωποι που έχασαν όλη την περιουσια μαζί με όλη την οικοσκευή και τα προσωπικά τους αντικείμενα και βρέθηκαν στη φυλακή επειδή δεν είχαν τίποτα άλλο να δώσουν.
Με το χρέος καταστρέφεται η οικογένεια, δυαλύεται. Οι καυγάδες γίνονται καθημερινή πρακτική.
Το μυαλό φεύγει από το κεφάλι και παίρνει ανάποδες στροφές.
Δεν υπάρχει λύση ούτε δεύτερη ευκαιρία.
Η αυτοκτονία έρχεται σαν μοναδική λύση.
Πρόκειται για μια απόδραση από τη χειρότερη κόλαση που μπορεί να φανταστεί κάποιος
Το ίδιο είχε συμβεί και στην Αργεντινή, στη Ρουμανία και στην Ουγγαρία που πήγε το ΔΝΤ.
Το κράτος τον φτωχό και τον χρεωμένο τον αντιμετωπίζει σαν εγκληματία του κοινού ποινικού δικαίου.
Και μάλιστα σαν κάτι ακόμα χειρότερο από τον παιδεραστή και τον έμπορο ναρκωτικών.
Τα δικαστήρια γίνονται το καθημερινό στέκι. Όταν χρωστάς είσαι παράνομος, αλλά όσα και να δώσεις πάλι παράνομος θα είσαι γιατί τα ποσά που συσσωρεύονται είναι πολύ περισσότερα σαν δόση από τα έσοδα από την οποιαδήποτε εργασία.
Υπάρχουν άνθρωποι που έχασαν όλη την περιουσια μαζί με όλη την οικοσκευή και τα προσωπικά τους αντικείμενα και βρέθηκαν στη φυλακή επειδή δεν είχαν τίποτα άλλο να δώσουν.
Με το χρέος καταστρέφεται η οικογένεια, δυαλύεται. Οι καυγάδες γίνονται καθημερινή πρακτική.
Πρόκειται για μια απόδραση από τη χειρότερη κόλαση που μπορεί να φανταστεί κάποιος
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Ισως αποκρυπτον-ΤΑΝ μεχρι τώρα. ισως εφτασε η ώρα να τις χρησιμοποιήσουν.
Διοτι. οσο ποιο μαυρο ειναι το κλιμα τοσο το καλυτερο γι αυτους.
Διοτι. οσο ποιο μαυρο ειναι το κλιμα τοσο το καλυτερο γι αυτους.
- ArELa
- Founder-Administrator
Πιο λογικό μου κάνει αυτό, απ'το "φιλότιμο" της δημοσιοκαφρίλας, που ανέφερα... (σε εισαγωγικά βέβαια).
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Atkins
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: ηρθε η ωρα!
- Φύλο: Άνδρας
doctormarkon έγραψε:Σχετικά με τις αυτοκτονίες που έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό τα ΜΜΕ και μάλιστα στο κανάλι κόντρα ακούστηκε από έναν ψυχολόγο και το εξής που όμως έχει μεγάλη δόση αλήθειας.
στο λιγο διαστημα που σε διαβαζω,εχω διαπιστωση οτι συμφωνω με τον τροπο που αναλυεις μια κατασταση η με βρισκουν σχεδον πληρως συμφωνο τα οσα λες.
δυστηχως τα πραγματα αρχιζουν να ξεφευγουν ...αν συνεχισει να μας καβαλαει το ΔΝΤ..
ηδη σημερα μιλησαν για απολυσεις και στο δημοσιο συν επιπλεον κουρεμα μεσο εκτακτων εισφορων ,μετα απο ενα μηνα θα βγει κατι αλλο κλπ
ειλικρινα διαβαζοντας τα παραπανω(στα ποστ που αναφερατε και συλλογιζομενος ολα αυτα που εχουν γινει εδω και ενα χρονο-συν ολα αυτα που εμαθα το τελειυταιο διαστημα...αρχικα(οταν ειμαι ηδη καπως λογο δικων μου θεματων-οικογενειακων που εχουν να κανουν και με τα οικονομικα)
νιωθω μισος,οργη προς ολο αυτο το σκηνικο που στηνουν ισως και πανω απο αιωνα τωρα ..διαφοροι!,,
μισος που μερικες φορες η φαντασια μου αν αφεθει,του δινει διαφορες αντιδρασεις!
αλλα μετα λεω-πειθω τον εαυτο μου,οτι αυτο ειναι το Δραμα και πρεπει να επικρατησει ψυχραιμια
,εξαλου εσωτερικα Εγω ειμαι αυτος που εχω τον πρωτο λογο πως θα ΕΙΜΑΙ(αν φυσικα εχει αυτη την ικανοτητα-και σιγουρα σε τετοια θεματα ποιος κοινος θνητος θα την εχει)...
αργα η γρηγορα ομως καποιοι συναθρωποι μας η και εμεις θα βρεθουμε σε δινει θεση(σε οριακο :rusrulet: σημειο)...
εκει πως λειτουργεις εξωτερικα?(ακομα και ο μεγαλυτερος π.χ. γιογκι αν ζουσε σε αυτες τις πολεις φυλακες-μεταφορικα- και αυτη την καλωδιωση με τα παγια τις εφοριες κλπ ,
?...
θα αφηνε τον εαυτο του να παει φυλακη και τα παιδια του στο δρομο?
θα αυτοκτονουσε?(φυσικα και οχι)
η θα οργανωνε μια αντιδραση καποιας μορφης!
μηπως θα ειναι καλυτερα να πεθανουμε σε εξεγερσεις παρα σε αυτοκτονιες?!
ΥΣ.αν υπαρχει καποιο τοπικ που να εχει θεμα oπου αναπτυσοντε τροποι αντιδρασεις
θα ημουν ευγνωμων αν μου το υπεδυκνυε καποιος
Destination Paradise kiss the sky
Flying high tonight
On the wings of a dream
Sail away leave today
In a sea of light
And flow with the stream
Once we've made friends
Don't pretend that we won't meet again
I will be tied to your tracks
Pretty maids(Atkins vocals)
Flying high tonight
On the wings of a dream
Sail away leave today
In a sea of light
And flow with the stream
Once we've made friends
Don't pretend that we won't meet again
I will be tied to your tracks
Pretty maids(Atkins vocals)
- firefightergr
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
- Έλαβε Likes: 6 φορές
Μπροστά στην τράπεζα Πειραιώς, στην συμβολή της Τσιμισκή με την Εθνικής Αμύνης αυτοπυρπολήθηκε ένας πολίτης αντιδρώντας στις απειλές της τράπεζας ότι θα του πάρει το σπίτι.
Φανταστείτε τι θα γίνεται από ανθρώπους που θα τους κόβουν το ρεύμα !
http://taxalia.blogspot.com/2011/09/blog-post_2879.html
Φανταστείτε τι θα γίνεται από ανθρώπους που θα τους κόβουν το ρεύμα !
http://taxalia.blogspot.com/2011/09/blog-post_2879.html
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
- totispap
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
- Irc ψευδώνυμο: totispap
Atkins έγραψε:μηπως θα ειναι καλυτερα να πεθανουμε σε εξεγερσεις παρα σε αυτοκτονιες?!
Ναι,και ακόμη προτιμότερο είναι να τους ^$&^#^%...χωρίς να πάθεις τίποτα
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
Δεν είν’ εύκολες οι θύρες,
εάν η χρεία τες κουρταλεί.
εξανάλθες μοναχή.
- ArELa
- Founder-Administrator
Γκρεμίζουν ψυχές!!!
Εκτός κινδύνου αλλά με εγκάυματα, νοσηλεύεται ο απεγνωσμένος 55χρονος, που χθες το μεσημέρι αυτοπυρπολήθηκε λόγω χρεών, έξω από υποκατάστημα τράπεζας στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Εθνικής Αμύνης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, είχε εκφράσει την πρόθεσή του να προβεί στην απονενοημένη αυτή πράξη πολλή ώρα πριν το κάνει και χάρη στην άμεση επέμβαση των ανδρών της ομάδας Ζήτα, που βρίσκονταν στο σημείο με πυροσβεστήρες, υπέστη μόνο ελαφρά εγκαύματα, ενώ φώναζε ότι τον πνίγουν τα χρέη και ότι είχαν προσπαθήσει να τον κάψουν ζωντανό μαζί με την οικογένειά του.
Πάντως, πρόκειται για τη δεύτερη φορά που το ίδιο άτομο προέβη στη συγκεκριμένη ενέργεια, καθώς το ίδιο ακριβώς είχε κάνει και πέρυσι το καλοκαίρι, έξω από την ίδια τράπεζα.
http://www.aegeantimes.gr/article.asp?i ... =21&kata=0
--------
κι αυτός ο δύστυχος γλύτωσε... ο άλλος...
--------
Αυτοκτόνησε ο Μιχάλης Κριάδης επικεφαλής της διαφημιστικής Vitamin
Uploaded with ImageShack.us
Τέλος στην ζωή του έδωσε ο διευθύνων σύμβουλος της διαφημιστικής εταιρείας Vitamin, Μιχάλης Κριάδης πηδώντας από το μπαλκόνι του γραφείου του στο Μαρούσι. Σύμφωνα με την αστυνομία σήμερα το πρωί (στις 8 παρά τέταρτο) ο Μιχάλης Κριάδης άνοιξε το παράθυρο στο γραφείο του και πραγματοποίησε βουτιά θανάτου από τον τέταρτο όροφο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο πριν αυτοκτονήσει τηλεφώνησε σε στέλεχος της εταιρείας και ζήτησε να προσέχουν την κόρη του η οποία εργάζεται στην ίδια εταιρεία, ενώ εικάζεται ότι άφησε τόσο σημείωμα όσο και διαθήκη.
Η εταιρεία Vitamin δραστηριοποιούνταν στον χώρο του κινηματογράφου και συνεργαζόταν στενά με την Audiovisual. Ο ισολογισμός του 2010 για την εταιρεία εμφάνισε ζημιά της τάξεως των 400.000 ευρώ, ενώ οι συσσωρευμένες ζημιές έφταναν τις 576.000. Η Vitamin βάσει του ίδιου ισολογισμού είχε προς είσπραξη στις 31 Δεκεμβρίου του 2010 4,8 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία τα 2,8 ήταν σε μεταχρονολογισμένες επιταγές. Σύμφωνα όμως με την έκθεση των ορκωτών λογιστών ο ισολογισμός παρουσίαζε τα εξής προβλήματα:
* είχε μεταθέσει ζημία 540.000 ευρώ από το 2010 στα έξοδα της επόμενης χρήσης
* προέβλεπε ως εν δυνάμει έσοδα παγωμένες απαιτήσεις 850.000 ευρώ που θα έπρεπε να βρίσκονται στον κωδικό επισφάλειες.
* Δεν είχε πρόβλεψει για αποζημιώσεις προσωπικούς της τάξης των 67.500 ευρώ
* Δεν υπολόγιζε χρέη αγγελιοσήμου της τάξης 44.300 ευρώ
Η φωτογραφία είναι από πρόσφατη εκδήλωση της Audiovisual όπου ο Μιχάλης Κριάδης φωτογραφήθηκε με την Σάσα Βαρδινογιάννη και την Μαρία Μπακοδήμου.
http://www.iefimerida.gr/news/19618/%CE ... 82-vitamin
Τον άνθρωπο τον είχα γνωρίσει περιστασιακά και σε επαγγελματικό πλαίσιο, στην εν λόγω εταιρία που αναφέρεται στο τέλος του άρθρου, με την οποία συνεργαζόμουν.
Έχει 2 παιδιά (το ένα 23 το άλλο 28) και ήταν 54 ή 55 ετών...
Έμαθα πως φρόντισε να πληρώσει το προσωπικό του, να κανονίσει όσες εκκρεμότητες μπορούσε και μετά να κάνει το απονενοημένο διάβημα.
Ήταν ένα ακόμα σοκ, μέσα στη μαυρίλα που απλώνουν σαν πέπλο στις ψυχές όλων μας.
Οι αυτοκτονίες την τελευταία τριετία, έχουν ξεπεράσει τις 1.700!!!
Ο Τράγκας ουρλιάζει απ'το πρωί ΔΙΚΑΙΩΣ. Να μην τους επιτρέπουμε να μας στέλνουν σε τέτοιο πάτο. Η λύση δεν είναι η αυτοκτονία, αλλά η καθολική αντίσταση στα "πολιτικά όντα" (δε θέλω να τα χαρακτηρίσω αυτή τη στιγμή γιατί θα παρεκτραπώ) που ήρθαν μεθοδευμένα να παραδώσουν τη χώρα στα χέρια των βαρβάρων και να ισοπεδώσουν/αφανίσουν το λαό της!
ΟΠΟΙΟΣ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΟΗΤΟΥΣ/ΗΛΙΘΙΟΥΣ/ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ/ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ή ΚΑΛΟΛΙΓΔΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ... "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΠΡΟΟΔΟ"ΕΥ"ΤΙΚΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!!
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Re: Γκρεμίζουν ψυχές!!!
Δεν θεωρω πως ο πρόεδρος της Vitamin και ο δύστηχος που αυτο-πυρπολήθηκε μπροστά στην τράπεζα ειναι ίδιες περιπτώσεις.
Περιπτώσεις vitamin στον τομέα των επιχειρήσεων υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα.
Το θεμα ειναι οτι η απόγνωση στους οικονομικά αδύναμους έχει φτάσει στο φουλ (και οχι αυτό δεν υπήρχε πάντα).
Περιπτώσεις vitamin στον τομέα των επιχειρήσεων υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα.
Το θεμα ειναι οτι η απόγνωση στους οικονομικά αδύναμους έχει φτάσει στο φουλ (και οχι αυτό δεν υπήρχε πάντα).
- ArELa
- Founder-Administrator
Ναι. Απλά τώρα πλήθυναν κι αυτές.Nyxtovamwn έγραψε:Περιπτώσεις vitamin στον τομέα των επιχειρήσεων υπήρχαν και θα υπάρχουν πάντα.
Δεν έχουν σημασία οι μεμονωμένες καταστάσεις που τους φτάνουν ως εκεί.
Σημασία έχει πάντα ότι φτάνουν ως εκεί. Τώρα φτάνουν περισσότεροι...
Σε κηδεία ενός φίλου (της μητέρας μου) που βρέθηκα πρόσφατα, άκουσα κάποιον να λέει:
"φυσικό να τον κλαίμε... αλλά κάτι μου λέει πως αυτός την έχει τώρα καλύτερα, κι έχει περισσότερους λόγους να κλαίει για μας, απ'ό,τι εμείς για εκείνον.. "
κι ένας άλλος απάντησε
"απ'τη μια θα κλαίει για το χάλι μας, από την άλλη θα γελάει με την ειρωνεία...αφού παρά το χάλι μς, νομίζουμε ότι είμαστε πιο προνομιούχοι επειδή ζούμε. Ζούμε αλήθεια;"
Τι να πεις μετά απ'αυτά;
Το βούλωσα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- delfini05
- Irc ψευδώνυμο: delfini05
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Δεν είναι σοφή κίνηση η αυτοκτονία...
Δεν είναι απαλλαγή από τα προβλήματα...
Δεν είναι τίποτα περισσότερο από καθαρή δειλία...
Σοφό είναι να προσπαθείς να βοηθήσεις όπως μπορείς τον διπλανό σου που έχει πρόβλημα.
Η απαλλαγή που επιδιώκει κάποιος μέσω της αυτοκτονίας γίνεται βάρος ευθύνης για τους οικείους του.
Θάρρος είναι να παλεύεις να κινήσεις χέρια & πόδια ακόμα & όταν δεν μπορείς πλέον να κάνεις βήμα.
Σου έχει μείνει ακόμα μυαλό άνθρωπε;;;
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ !!!
Τι περιμένεις; Να στο ρουφήξουν & αυτό όπως κάνουν με την ψυχή σου τα τεχνολογικά βαμπίρ;
& μια σημείωση...
Μην περιμένεις ποτέ να σου δοθούν τα 5 λεπτά ακόμα για να πείς ό,τι δεν πρόλαβες να πείς αφού επιλέξεις τη διακοπή του τωρινού σου ταξιδιού για να κάνεις πρόωρα το επόμενο ταξίδι.
Δεν είναι μαγκιά αυτό!
Κατάλαβες άνθρωπε;
Δεν είναι απαλλαγή από τα προβλήματα...
Δεν είναι τίποτα περισσότερο από καθαρή δειλία...
Σοφό είναι να προσπαθείς να βοηθήσεις όπως μπορείς τον διπλανό σου που έχει πρόβλημα.
Η απαλλαγή που επιδιώκει κάποιος μέσω της αυτοκτονίας γίνεται βάρος ευθύνης για τους οικείους του.
Θάρρος είναι να παλεύεις να κινήσεις χέρια & πόδια ακόμα & όταν δεν μπορείς πλέον να κάνεις βήμα.
Σου έχει μείνει ακόμα μυαλό άνθρωπε;;;
ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ !!!
Τι περιμένεις; Να στο ρουφήξουν & αυτό όπως κάνουν με την ψυχή σου τα τεχνολογικά βαμπίρ;
& μια σημείωση...
Μην περιμένεις ποτέ να σου δοθούν τα 5 λεπτά ακόμα για να πείς ό,τι δεν πρόλαβες να πείς αφού επιλέξεις τη διακοπή του τωρινού σου ταξιδιού για να κάνεις πρόωρα το επόμενο ταξίδι.
Δεν είναι μαγκιά αυτό!
Κατάλαβες άνθρωπε;
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
- Xamenos
- Ιδεογραφίτης με τα όλα του
Και αν δεν μπορείς να βοηθήσεις ούτε τον εαυτό σου; Τότε τι γίνεται; Εκεί είναι το πρόβλημα...delfini05 έγραψε: Σοφό είναι να προσπαθείς να βοηθήσεις όπως μπορείς τον διπλανό σου που έχει πρόβλημα.
Κατάλαβες άνθρωπε;
Και το λέω εγώ που εξ' αιτίας τρομερών παραγόντων (δεν θα το πω τύχη, ούτε συμπτώσεις, γιατί δεν πιστεύω σ' αυτήν) καταφέρνω και επιζώ (δεν καλοπερνάω, απλά επιζώ). Και για να δώσω μια μικρή γεύση, μεγαλώνω μόνος μου τον γιο μου (8 ετών) με 500 ευρώ (μαύρα) το μήνα. Τα ξέρετε τα έξοδα που έχει ένα μικρό παιδί πιστεύω, δε χρειάζεται να τα απαριθμήσω.. Αν δεν ήμουν τόσο... ευοίωνος να το πω; δε ξέρω πες το όπως θες εσύ, ίσως και εγώ να κατέφευγα σε μια τέτοια "λύση" (που σαφώς και δεν είναι λύση το ξέρω, αλλά το μυαλό του ανθρώπου που ζορίζεται δεν ξέρεις που μπορεί να τον οδηγήσει, και ιδίως όταν πρόκειται για αγαπημένα του πρόσωπα). Αυτό που θέλω να πω, είναι πως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται και πως δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος να κάνει το μοιραίο όταν είναι απελπισμένος.
Δεν ξερω. η αυτοκτονια ειναι μια δυσκολη πράξη.
Πραγματικα ειναι πολυ δυκολο κανεις να κανει μια πράξη που ξερει οτι θα τον κάνει να μην αναπνεει την επόμενη μέρα.
Υπάρχει το ενστικτο της αυτοσυντήρησης που εμποδιζει καποιον να αυτοκτονίσει και πολυ δύσκολα το νικαει κανεις.
Δεν μπορω να την δω ως δειλια απλα ως χαζή πράξη.
Δεν θα χα το θάρρος να αφαιρεσω την ζωη μου οπότε δεν το θεωρω δειλία.
Δεν ξέρω αν η αυτοκτονία ειναι μέρος του προγραμματισμού της φύσης ή κατι τελέιως αφύσικο.
Εχω ακούσει πως σε καποιες περιπτώσεις δένδρα αναφλέγονται μόνα τους για να δώσουν χώρο στο δάσος,
και οτι σε καποιες περιπτώσης στις αγέλες των λύκων αν ενας λύκος εξαντληθει πάρα πολυ προτιμαει να μεινει πίσω και να πεθάνει
παρά να καθυστερήσει την αγέλη και ισως να της στερήσει την επιβίωση.
Το θέμα ειναι περίπλοκο πιστεύω.
Πραγματικα ειναι πολυ δυκολο κανεις να κανει μια πράξη που ξερει οτι θα τον κάνει να μην αναπνεει την επόμενη μέρα.
Υπάρχει το ενστικτο της αυτοσυντήρησης που εμποδιζει καποιον να αυτοκτονίσει και πολυ δύσκολα το νικαει κανεις.
Δεν μπορω να την δω ως δειλια απλα ως χαζή πράξη.
Δεν θα χα το θάρρος να αφαιρεσω την ζωη μου οπότε δεν το θεωρω δειλία.
Δεν ξέρω αν η αυτοκτονία ειναι μέρος του προγραμματισμού της φύσης ή κατι τελέιως αφύσικο.
Εχω ακούσει πως σε καποιες περιπτώσεις δένδρα αναφλέγονται μόνα τους για να δώσουν χώρο στο δάσος,
και οτι σε καποιες περιπτώσης στις αγέλες των λύκων αν ενας λύκος εξαντληθει πάρα πολυ προτιμαει να μεινει πίσω και να πεθάνει
παρά να καθυστερήσει την αγέλη και ισως να της στερήσει την επιβίωση.
Το θέμα ειναι περίπλοκο πιστεύω.
- ArELa
- Founder-Administrator
Xamenos έγραψε:Και αν δεν μπορείς να βοηθήσεις ούτε τον εαυτό σου; Τότε τι γίνεται; Εκεί είναι το πρόβλημα...delfini05 έγραψε: Σοφό είναι να προσπαθείς να βοηθήσεις όπως μπορείς τον διπλανό σου που έχει πρόβλημα.
Κατάλαβες άνθρωπε;
Και το λέω εγώ που εξ' αιτίας τρομερών παραγόντων (δεν θα το πω τύχη, ούτε συμπτώσεις, γιατί δεν πιστεύω σ' αυτήν) καταφέρνω και επιζώ (δεν καλοπερνάω, απλά επιζώ). Και για να δώσω μια μικρή γεύση, μεγαλώνω μόνος μου τον γιο μου (8 ετών) με 500 ευρώ (μαύρα) το μήνα. Τα ξέρετε τα έξοδα που έχει ένα μικρό παιδί πιστεύω, δε χρειάζεται να τα απαριθμήσω.. Αν δεν ήμουν τόσο... ευοίωνος να το πω; δε ξέρω πες το όπως θες εσύ, ίσως και εγώ να κατέφευγα σε μια τέτοια "λύση" (που σαφώς και δεν είναι λύση το ξέρω, αλλά το μυαλό του ανθρώπου που ζορίζεται δεν ξέρεις που μπορεί να τον οδηγήσει, και ιδίως όταν πρόκειται για αγαπημένα του πρόσωπα). Αυτό που θέλω να πω, είναι πως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται και πως δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος να κάνει το μοιραίο όταν είναι απελπισμένος.
Με συγκλόνισε αυτο το μήνυμά σου...
Μην μπεις στη διαδικασία ούτε να το σκεφτείς, φίλε μου... Μην αφήσεις τον εαυτο σου να πιάσει τέτοιο πάτο, ακόμα και αν επιδεινωθούν τα πράγματα...
Παρ'το σαν παράκληση, σαν ικεσία αν θες αυτό που λέω, πάντως όχι απλά σαν παρότρυνση ή συμβουλή... Το λέω με όση δύναμη ψυχής έχω.
Γιατί δε θα εκανες μόνο μεγάλη ζημιά στον ίδιο σου τον εαυτό (πιστεύω ακράδαντα ότι η αυτοκτονία είναι μεγάλη ζημιά και στην "μετέπειτα" πορεία μας), αλλά εγκαταλείοντας το πλάσμα σου που μόνος μεγαλώνεις, θα το τσάκιζες ανεπανόρθωτα. Αυτό το παιδί από μόνο του, πρέπει να ρίχνει αρκετό φως στην καρδιά και στη σκέψη σου, ώστε να μην μπει μέσα τους η απόλυτη σκοτεινιά... Μαζί θα το παλέψετε. Μαζί κάποια στιγμή θα χαμογελάσετε. Δεν θα κρατήσει για πολύ αυτό. Έχε πίστη... Βάστα γερά!
(Σου έχω στείλει ένα ΡΜ)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- KELAINO
- Σούπερ Ιδεογραφίτης
- Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ
Η τάση για αυτοκτονία είναι εκ γεννετής, σαν την τάση για αλκοολισμό ή για διαβήτη. Ή την έχεις ή δεν την έχεις. Από κει και πέρα, αν και πώς θα εκδηλωθεί είναι θέμα περιβάλλοντος και συνθηκών διαβίωσης.
Σίγουρα το χρεωκόπησα (με παράτησε ο/η γκόμενος/-α, πέθανε η μαμά μου, με το είπε ο Όζυ Όζμπορν, δεν πέρασα στις πανελλαδικές, σκοτώθηκε ο χαρ μου στο αρπιτζί, διορίστηκα στην Πρέβεζα οϊμέ...) είναι απλά αφορμή και όχι αιτία αυτοκτονίας.
Σίγουρα το χρεωκόπησα (με παράτησε ο/η γκόμενος/-α, πέθανε η μαμά μου, με το είπε ο Όζυ Όζμπορν, δεν πέρασα στις πανελλαδικές, σκοτώθηκε ο χαρ μου στο αρπιτζί, διορίστηκα στην Πρέβεζα οϊμέ...) είναι απλά αφορμή και όχι αιτία αυτοκτονίας.
Just close your eyes and smell the seagulls
- delfini05
- Irc ψευδώνυμο: delfini05
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Απελπισία είναι η μοναξιά...
Αλλά όλα είναι εφικτά αρκεί να το θέλεις ή αν διακρίνεις τη επιθυμία των άλλων να είναι δίπλα σου.
Αλλά όλα είναι εφικτά αρκεί να το θέλεις ή αν διακρίνεις τη επιθυμία των άλλων να είναι δίπλα σου.
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
- athens
- Ιδεογραφίτης με τα όλα του
- Irc ψευδώνυμο: 111Redroses
ναιι, πολλοι λενε λενε καταδικαζω την αυτοκτονια, να αξιοποιησει το μυαλο του ο ανθρωπος...και πολυ μπλα μπλαα...επειδη βρεθηκα μπροστα σε περιπτωση δευτερης αυτοκτονιας μιας φιλης μου(αρκετα σκληραγωγημενη απο την ζωη με πολλες δυσκολιες απο παιδι) πριν λιγες μερες...ολα αυτα ειναι για μενα θεωρια...ερχεται καποια στιγμη οπως η περιοδος που διανυουμε...που οταν σου μαζευονται σε ολους τους τομεις προβληματα και δεν εχεις να πιαστεις απο πουθενα και η υπομονη και η ελπιδα σταματανε...τοτε αρχιζει η αντιστροφη μετρηση να μπορεις πια να στηριξεις τον εαυτο σου, κλαταρεις ψυχολογικα, οσες αντοχες και να χεις...το να αντιμετωπιζεις στην κυριολεξια προβλημα επιβιωσης και να μην βλεπεις για αρκετο διαστημα φως απο πουθενα ειναι πολυ αγριο πραγμα..."τρελλαινεσαι"...κανεις μας δεν μπορει να νιωσει ανθρωπους σε τετοια κατ/ση αν ο ιδιος δεν εχει βρεθει στην ιδια θεση...και μπορει να μην σε κραταει οχι ο φιλος που σου συμπαραστεκεται αλλα ουτε το ιδιο σου το παιδι...μιλαμε για καταστασεις εκτος ελεγχου πια...τι να πεις σε εναν ανθρωπο που ολοι στην οικογενεια ειναι ανεργοι, το σπιτι το χρωστανε, το ιδιο περασε απο πρωιμο σταδιου καρκινου, χημιοθεραπειες κ.λ.π. και στο καπακι πεθαινει ξαφνικα απο ανακοπη το ενα μελος της οικογενειας...οτι και να του πεις ειναι λιγο...και "τρελλαινεσαι" και εσυ γιατι δεν μπορεις να το βοηθησεις ουσιαστικα...δεν μπορεις να κανεις τιποτααα, εκτος αν εισαι ψυχολογος...
- ArELa
- Founder-Administrator
Αν πάρουμε την περίπτωση της οικογένειας Χέμινγουεη, δεν μπορώ να αντικρούσω... Αλλά πόσοι έχουν πια αυτό το "κληρονομικό χάρισμα"?KELAINO έγραψε:Η τάση για αυτοκτονία είναι εκ γεννετής, σαν την τάση για αλκοολισμό ή για διαβήτη.
Είναι τόσα τα κρούσματα τα τελευταία χρόνια που ξεπεράνε αυτή την εκδοχή...
και αποδεικνύουν πως εκτός από "εκ γενετής", η τάση ή η αυτοχειρία μπορεί κάλλιστα να ειναι και πράγμα επίκτητο.
Έτσι ακριβώς!athens έγραψε:κανεις μας δεν μπορει να νιωσει ανθρωπους σε τετοια κατ/ση αν ο ιδιος δεν εχει βρεθει στην ιδια θεση.
Γι'αυτό και θεωρώ τη σπέκουλα από ανθρώπους που είναι σε μια ψυχολογία "υγιή" και σχετικά ισορροπημένη, και τελος πάντων "έξω απ'το χορό", εντελώς αυθαίρετη και λαθεμένη. Ένα κακόγουστο αμπελοφιλοσόφημα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Για αυτό πλέον έχω αντικαταστήσει την λέξη ανθρώπινη φύση με την λέξηKELAINO έγραψε: Από κει και πέρα, αν και πώς θα εκδηλωθεί είναι θέμα περιβάλλοντος και συνθηκών διαβίωσης.
ανθρώπινη συμπεριφορά
Και να έχεις στο γονίδιο σου κάτι ...αν μεγαλώσεις σε περιβάλλον που δεν υπάρχει σε αυτό
δεν θα βγεί ποτέ .... και το ανάποδο
Mornie utúlië
To γονίδιο υπάρχει σε όλα τα όντα οχι σε μερικα.
Καλα λεει η κελαϊνω οτι ειναι θεμα γενετικό μόνο που δεν περιορίζεται σε μερικους.
ειναι η διαδικασία αυτοκαταστροφής που υπάρχει στα ζώα στα δέντρα μεχρι και στα ιδια μας τα κύτταρα.
Καλα λεει η κελαϊνω οτι ειναι θεμα γενετικό μόνο που δεν περιορίζεται σε μερικους.
ειναι η διαδικασία αυτοκαταστροφής που υπάρχει στα ζώα στα δέντρα μεχρι και στα ιδια μας τα κύτταρα.
- ArELa
- Founder-Administrator
Tέτοια διαδικασία "αυτοκαταστροφής" δεν την έχω συναντήσει στα ζώα και τα φυτά...
Μη μου πεις για τις φάλαινες, γιατί αποδεδειγμένα, είναι οι εκπομπές ειδικών κυμάτων (απ'τα υποθαλάσσια πειράματα των λαμογιών) που τις τρελαίνουν.
Μπορεί όντως να ενυπάρχει μέσα μας σαν γονιδιακό χαρακτηριστικό, μπορεί και να καθορίζεται σαν συμπεριφορά απ'τις συνθήκες... Δεν έχει σημασία ποιο απ'τα δυο ισχύει.
Σημασία έχει πως κάτι πατάει το κουμπί που ενεργοποιεί αυτό το μηχανισμό αυτοκαταστροφής μέσα μας...
Μη μου πεις για τις φάλαινες, γιατί αποδεδειγμένα, είναι οι εκπομπές ειδικών κυμάτων (απ'τα υποθαλάσσια πειράματα των λαμογιών) που τις τρελαίνουν.
Μπορεί όντως να ενυπάρχει μέσα μας σαν γονιδιακό χαρακτηριστικό, μπορεί και να καθορίζεται σαν συμπεριφορά απ'τις συνθήκες... Δεν έχει σημασία ποιο απ'τα δυο ισχύει.
Σημασία έχει πως κάτι πατάει το κουμπί που ενεργοποιεί αυτό το μηχανισμό αυτοκαταστροφής μέσα μας...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- totispap
- Irc ψευδώνυμο: totispap
Εμένα πάλι γιατί μου φέρνει στο μυαλό όλες αυτές τις εταιρίες που πατεντάρουν γονιδιώματα...?KELAINO έγραψε:Η τάση για αυτοκτονία είναι εκ γεννετής
Μοναχή το δρόμο επήρες,
εξανάλθες μοναχή.
εξανάλθες μοναχή.
- Irene3006
- Επίτιμος
- Irc ψευδώνυμο: Irene3006
- Έδωσε Likes: 3 φορές
- Έλαβε Likes: 16 φορές
Δεν θεωρώ ούτε δειλία, αλλά ούτε και θάρρος την αυτοκτονία.. Απλά ας σκεφτούμε το
εξής... Οι δικοί μας άνθρωποι (φίλοι, σύντροφοι, οικογένεια και κυρίως παιδιά) είναι αυτοί
που μας κρατάνε όρθιους, και μας βοηθούν να παλέψουμε. Αποτελούν δηλαδή τα θεμέλια,
ή αλλιώς τη βάση, πάνω στην οποία θα στηριχτούμε για να αντεπεξέρθουμε στις απαιτήσεις
της καθημερινότητας. Ίσως βέβαια να μην είμαι και η καταλληλότερη για να εκφράσω γνώμη
πάνω σε αυτό, αφού οι φορές που έχω δουλέψει είναι ελάχιστες, δεν ξέρω πως είναι να
συντηρείς ένα σπίτι, δεν ξέρω πως είναι να έχεις παιδιά τα οποία εξαρτώνται από σένα... Ξέρω
όμως, πως για να φτάσει κάποιος στο σημείο να απαρνηθεί όλα όσα του έχει χαρίσει το ταξίδι
της ζωής, κάτι δεν πάει καλά... Και αυτό το κάτι δεν είναι καθόλου ασήμαντο και μηδαμινό...
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν προβλήματα, τα οποία πιθανόν δεν μπορούμε καν να φανταστούμε...
Κι όμως, αντέχουν! Θέλει δύναμη ψυχής, πίστη, υπομονή και πολλά πολλά άλλα... Και μάλλον
διαθέτουν τα περισσότερα, αν όχι όλα! Οι ήρωες είναι πολλοί, αν καταδεχτούμε να κοιτάξουμε λίγο
γύρω μας... Ας παραδειγματιστούμε λοιπόν, και ας μείνουμε εδώ, ώστε να αντιμετωπίσουμε όσα
μπορούμε.. Όσα έχουμε τη δύναμη... Πάντα δίπλα σε όσους μας χρειάζονται, ή έχοντας στο πλευρό
μας όσους χρειαζόμαστε... Ας μην κάνουμε το χατήρι λοιπόν, σε μερικούς που βάλθηκαν να μας
δυσκολεύουν τη ζωή, να υποκύψουμε... Δεν το αξίζουν...!
εξής... Οι δικοί μας άνθρωποι (φίλοι, σύντροφοι, οικογένεια και κυρίως παιδιά) είναι αυτοί
που μας κρατάνε όρθιους, και μας βοηθούν να παλέψουμε. Αποτελούν δηλαδή τα θεμέλια,
ή αλλιώς τη βάση, πάνω στην οποία θα στηριχτούμε για να αντεπεξέρθουμε στις απαιτήσεις
της καθημερινότητας. Ίσως βέβαια να μην είμαι και η καταλληλότερη για να εκφράσω γνώμη
πάνω σε αυτό, αφού οι φορές που έχω δουλέψει είναι ελάχιστες, δεν ξέρω πως είναι να
συντηρείς ένα σπίτι, δεν ξέρω πως είναι να έχεις παιδιά τα οποία εξαρτώνται από σένα... Ξέρω
όμως, πως για να φτάσει κάποιος στο σημείο να απαρνηθεί όλα όσα του έχει χαρίσει το ταξίδι
της ζωής, κάτι δεν πάει καλά... Και αυτό το κάτι δεν είναι καθόλου ασήμαντο και μηδαμινό...
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν προβλήματα, τα οποία πιθανόν δεν μπορούμε καν να φανταστούμε...
Κι όμως, αντέχουν! Θέλει δύναμη ψυχής, πίστη, υπομονή και πολλά πολλά άλλα... Και μάλλον
διαθέτουν τα περισσότερα, αν όχι όλα! Οι ήρωες είναι πολλοί, αν καταδεχτούμε να κοιτάξουμε λίγο
γύρω μας... Ας παραδειγματιστούμε λοιπόν, και ας μείνουμε εδώ, ώστε να αντιμετωπίσουμε όσα
μπορούμε.. Όσα έχουμε τη δύναμη... Πάντα δίπλα σε όσους μας χρειάζονται, ή έχοντας στο πλευρό
μας όσους χρειαζόμαστε... Ας μην κάνουμε το χατήρι λοιπόν, σε μερικούς που βάλθηκαν να μας
δυσκολεύουν τη ζωή, να υποκύψουμε... Δεν το αξίζουν...!
Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει μέσα του θά 'χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.
Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!
Οδυσσέας Ελύτης
Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!
Οδυσσέας Ελύτης