firefightergr έγραψε:να'σαι καλα taleapad ,πολλες αγνωστες λεξεις ρε γμτ με το λεξικο στο χερι το διαβασα,κατι ξερει ο τυπος τελικα.
Τα βαζω εδω τα οικονομικης φυσης αγγλοφωνα γιατι περι τζογου προκειται και για να μην ανοιξω αλλο τοπικ.
Πρόχειρη μετάφραση ἀλλὰ θὰ σοῦ λύσῃ ὅλες τὶς ἀπορίες:
Scum της Γης, του αίματος Διψασμένοι για το Kill
Πρώτο, του Ισραήλ και το τελευταίο μόνο και μόνο υπηκόους, «η αγοράζονται, πωλούνται και εκβιασμό» Τζον-Τζον Μακέιν και ψυχοπαθείς σκοτώνουν αποβράσματα της Γης, ο Λίμπερμαν, είναι το αίμα διψούν για την σκοτώσει. Είναι σίγουρα κάτι που δεν μπορεί να Λίμπερμαν «Πάσχα». Του αρέσει να τους νεκρούς και κατά προτίμηση βασανίζονται και βασανίστηκαν πρώτα. Υπάρχουν λίγοι άνδρες στη Γη ως κακό όπως Λίμπερμαν και οι υπόλοιποι από αυτούς είναι συμπατριώτες του, από την ίδια σκατά νυφίτσα κόσμος αυτός προέρχεται. Για άλλη μια φορά, δεν μπορεί να ειπωθεί πάρα πολύ συχνά? Ισραήλ έπραξαν 9/11! Το Ισραήλ το έκανε 9/11 και όλοι έχουμε την απόδειξη στον κόσμο! Έχω να το ξαναπώ; Το Ισραήλ έκανε 9/11 και βρίσκονται πίσω από την οικονομική κρίση, με τους παγιωμένες γενιές, ελίτ τραπεζίτη και είναι πίσω από την προετοιμασία μέχρι και την απόδοση του να πάρει όλες τις πρόσφατες πολέμους από άλλες χώρες για λογαριασμό τους! Περίοδος είναι και το τέλος της ιστορίας και εμείς ελπίζουμε αυτή η ιστορία τελειώνει σύντομα, με τους πλέον είναι σε θέση να κάνει τίποτα, ποτέ ξανά, οπουδήποτε, περίοδο, περίοδο.
Είμαι άρρωστος και κουρασμένος της να χρειάζεται να το πω ξανά και ξανά. Είμαι πιο άρρωστος και κουρασμένος της δημόσιας τόσο ανόητοι ώστε να μπορεί να καταπιεί τις ατέλειωτες σειρές των horseshit ότι φίλες όπως αυτό διατηρούν την παράδοση, στον ατμό σε ένα ζεστό πιάτο γέμιση, που εξυπηρετούνται από αυτομάτων γαρνιρισμένη με τους μισθούς. Αυτό έχει ήδη πλήρως επεξεργασμένη από την ιστοσελίδα του MSNBC, που το είδα μόνο μισή ώρα πριν. Εδώ καθόμαστε λαοί, που περιβάλλεται από λείο, νυφίτσες χοίρων, με ματωμένο στόμα, που περιβάλλεται από dumbass επιστόμια, βρύσες παίζει για τον εαυτό τους και τους συνεργάτες τους, εκτός των βασικών και χωρίς πενθούντες, όπως η αυλαία αρχίζει να κατέβει στις χρονοβόρες και τέταρτο- πατήσαμε μοίρα και δεν θα μπορούσε να συμβεί σε μια καλύτερη δέσμη των αχρείων, απόβρασμα-γυμνοσάλιαγκες και νοσούντων σκατά γάιδαρο για τοστ, με ψητά sluts Φυλή υπαίθριος, νόστιμα και απολαυστικά, σερβίρεται ζεστό ή κρύο, σαν εκδίκηση από την τελευταία, με κάποια εισαγωγική Borgia σούπα ευλογηθεί από τον Πάπα. Ας ρίξουμε μια μικρή βόλτα μαζί του, ενώ πηγαίνει για μια μαλακία στο δάσος. Εν τω μεταξύ, ένας από τους συνεργάτες του θέλει να βεβαιωθεί για το τι ώρα είναι (δεν είμαι σε χρόνο, φίλε), ενώ ο ίδιος κάνει το ρολόι να εξαφανιστούν, αλλά δεν τον προβληματισμό σχετικά με την επιφάνεια του τραπεζιού. Αυτό είναι το είδος των πράγμα που κάνει κακό στον εαυτό του, με αστεία καπέλα στο κεφάλι του. Παίρνει όλο και χειρότερα, για μια από τις πρωτογενείς πηγές του κακού. Θα είστε κρυπτογράφησης, είναι ♫ Jumpin 'και jivin »στο πάτωμα ♫ του ... το χρηματιστήριο και οπουδήποτε αλλού, καθώς προσπαθούν να βγούμε από Dodge, στην πορεία τους προς την μυστικιστική και μυθική «σπίτι στην περιοχή». Η μόνη επιλογή που έχουν είναι διαταραχή κόσμο και τους πολέμους μέχρι το wazoo. Δεν μετρούν τους νεκρούς και πεθαίνουν με τον Σατανά από την πλευρά τους. Ναι, πολλοί άνθρωποι δεν πιστεύουν στο Θεό, αλλά ο καθένας πιστεύει στο διάβολο. Στο Κάλι Γιούγκα ότι είναι αυτό που περνά για το Θείο.
Heah έρχεται ο κ. Αποκάλυψης, με το μπαστούνι του, ενώ ο Εχούντ Μπαράκ έχει πήρε το χέρι του στο πουλί Μιχαήλ του Fassbinder. Πήρε αναψυχής περιόδους του, όταν αυτός δεν είναι πράγματα που ενορχήστρωσε η 9/11 με Ντοβ Zacheim και το υπόλοιπο πλήρωμα. Μήπως τυχαίνει να αναφέρω ότι το Ισραήλ και η ΜΙ-6, σε συνδυασμό με τις συνήθεις κλόουν, έκανε 9/11; Αν έτυχε να παραβλέψουμε αυτό, ζητώ συγγνώμη. Θα πρέπει να ξεχάσετε να θυμάστε ότι θα μπορούσα να έχω ξεχάσει να το έχουν πει, εγώ θα προσπαθήσουμε να θυμηθούμε και πάλι, όπως πάμε μαζί εδώ. Ίσως να είχα ξεχάσει, ξέρετε, δεδομένου ότι το ευρύ κοινό δεν μπορεί ούτε να θυμάστε, ή ακόμη ότι, στην πρώτη θέση. Συζήτηση για το άχαρο θέσεις εργασίας, δεν έχω ένα από αυτά, αλλά αόρατα φίλους μου εκτιμούν την προσπάθεια και τα σκληρυμένα και ευανάγνωστα βήματα στην ξεραμένη λάσπη, στο δρόμο για Shambala, είναι περισσότερο από ευγνωμοσύνη έχω κανένα δικαίωμα να περιμένουν στην πρώτη θέση .. . ε; Μπορώ να πάρω EH-άνδρες; Μπορώ να πάρω έναν μάρτυρα μεταξύ των ανόητο; Πιστεύετε ότι θα μπορούσατε να ακούσετε τη μουσική καλύτερα με το ipod ότι μπλοκάρει στον κώλο σου; Είναι ένας Kim Kardashian κόσμο, όπου ένας από τους πιο ταλέντου ραπ καλλιτεχνών, σε μια πτώχευση και Craven, βυζιά, γαϊδούρια και όπλο-χο του μπορεί να πέσει σε σφοδρή επιθυμία μαζί της σε ένα επιθετικό, hooyah, αυστηρά για τον τρόπο δημοσιότητας. Αν δεν είναι P-Diddy, δεν είναι πραγματικά γνήσιο και κακώς γράφτηκε και παρουσιάστηκε ... μόνο που προσπαθεί να είναι.
Καθώς προχωράμε, κάτι απολύτως άρρωστος και απαίσιο συμβαίνει στην Ιαπωνία. Γιατί να μην είναι μεγαλύτερες ειδικούς στον κόσμο στη σκηνή, επιδιώκοντας να απομονώσει τη ζημία; Αυτό δεν παίρνω. Δεν έχω καθόλου αυτή. Είναι αυτό τόσο σχετικά ασήμαντο, ότι δεν πειράζει, την άποψη ότι είναι ένα από τα πιο προτεραιότητές μας έναν αριθμό; Γιατί συνεχώς ακούμε για ένα fuckup μετά το άλλο, χωρίς εμπειρογνώμονες από όλο τον κόσμο, που ασχολούνται με βαθιά για τον καθορισμό το πράγμα; Κάποιος ξέρει πράγματα που δεν ξέρω, που δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη. Στις και για τα πράγματα, με έναν παράξενο, ανεξήγητο πράγμα μετά το άλλο, χωρίς οδηγίες λειτουργίας, εξηγήσεις ή άρνηση γνώμης, προκειμένου να παρακολουθήσουν κάποια από αυτά; WTF συμβαίνει; WTF μας συμβαίνει;
Ξέρω ότι έχουμε ψευτο-εισβολές ξένων έρχονται, εκτός και αν είναι η πραγματική διαπραγμάτευση ... και ότι θα εξηγήσει πολλά, ειδικά αν αυτό έχει ήδη συμβεί. Γνωρίζουμε τα μυαλά όλων των πραγματικών κακοποιούς ζωή, στη σύγχρονη φρίκη μας δείχνουν, από ό, τι περνά για την πραγματικότητα, έχουν ήδη καταληφθεί από τις παγιωμένες, χαμηλότερο αστρικό σκοτεινό άρχοντες, οι οποίοι αποτέλεσαν οδηγό για τις ημερήσιες διατάξεις των στριμμένα αυτά που μπορούμε να δούμε και να έχουν έχουν δει εδώ και χιλιάδες χρόνια. Τώρα, έρχεται εδώ ο Κύριος του Φωτός με τη σκούπα του. Αυτός πρόκειται να καθαρίσει όλες εκείνες τις μακριές μολυσμένο δωμάτια δαίμονα, που έχουν παίξει στις εσωτερικές γουόκμαν, χωρίς απενεργοποίηση, κουμπιά ή παύση, στα κεφάλια εκείνων που τόσο αφομοιώθηκαν. Μην ανησυχείτε για το αποτέλεσμα, αφού όλα είναι ήδη ταξινομημένες κατά το άνω άκρο και χρειάζεται μόνο να κατακρημνίζεται κάτω, όπως είμαστε κατοικία στην ηχώ και μετά, αλλά απλά δεν, συλλογικά, το ξέρει ακόμα. Έτσι, πηγαίνει Hermanos y Hermanas ... έτσι πηγαίνει.
Σκατά σε βότσαλα. Είναι αυτό που είναι για πρωινό, με πέντε είδη τηγανητό χοιρινό σπεσιαλιτέ, όπως βάζουν σε αυτές πλήρες αγγλικό πρωινό. Ναι, αυτό είναι ότι οι άλλοι κέντρο απόλυτο σκοτάδι, που λειτουργεί ως παγκόσμιο χρηματοοικονομικό κέντρο του εγκεφάλου? Η πόλη στην καρδιά του Λονδίνου. Αυτό λειτουργεί και εκμεταλλεύεται το ίδιο σιφόνι βαμπίρ, λαμπρένων που τρέχουν αυτή φανταστικά, σκατά μικρή χώρα στη Μέση Ανατολή. Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες εδώ ως δωρεάν download και μπορείτε να πάρετε τους τόνους περισσότερα εδώ. Αν θέλετε να ξέρετε, μπορείτε να ξέρετε, αν δεν θέλετε να ξέρετε, αλλά ... η πλειοψηφία από εσάς υπάρχουν ήδη και στη συνέχεια θα σας φέρει στην κατάσταση του γνωρίζοντας το δύσκολο τρόπο, ως «γνώση» που χορηγούνται σε εσάς, από τις δυνάμεις της αλλαγής, που επιμένουν, αυτό είναι σωστό, θετικά επιμένουν ότι ξέρετε, αν Σας αρέσει ή όχι. Αυτό συμβαίνει τώρα. Δεν συμβαίνει αρκετά μαλακά, σε σύγκριση με το πώς θα πρέπει να συμβαίνει σύντομα. Είναι κλήση σας. Ξέρω ότι δεν διαβάζετε αυτό, αλλά είναι στον αέρα, αν θέλετε να ακούσετε. Θα ακούσετε πολύ σύντομα κάθε περίπτωση, αν διαβάζετε αυτό ή όχι.
Εγώ, κοιτάζω τα σκληρά ίχνη σταθερά και ότι είναι όλα όσα χρειάζεστε. Έχουμε όλες τις προτεραιότητές μας και αυτό συμβαίνει να είναι ορυχείο. Έκανα την επιλογή μου και είμαι χαρούμενος με αυτό. Θα μπορούσα να έχω πάει σε πολλές κατευθύνσεις, αλλά από εδώ και αυτό φαινόταν η πλέον συμφέρουσα, δεδομένου ότι μπορώ πάντα να επανέλθει στην, αν θέλετε. Κάποιος πρέπει πάντα να πάτε στην κατάλληλη στην πρώτη θέση, μήπως η επιλογή να αφαιρεθούν κατά τη διαδικασία της χρονοτριβούν, όσον αφορά το σύνολο της εξάχνωσης στην πρώτη θέση. Ανέφερα ότι το Ισραήλ έκανε 9/11 μαζί με καταραμένο και καταδικασμένο τους συνεργάτες τους; Λοιπόν, σε περίπτωση που δεν είχα, ας το αφήσουμε ως πυροβολισμός χωρίστρα μας, όσον αφορά αυτό δεν είναι όλα τα πήρα. Wham, BAM, σας ευχαριστώ μαμά!
Selah!