Προχθές έλεγαν ότι εξερράγη και δεύτερο ηφαίστειο εκεί, αλλά με μικρότερη ένταση.
Μου θυμίζει ρε παιδιά οργή θεών και λαών...
Σημαδιακό λέτε;
Μέχρι κι ο αναλυταράς Μαξ Κάιζερ είπε στον Άλεξ...
(δεν το μεταφράζω όλο, μόνο τη συγκεκριμένη διαδρομή που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, από το 6:58 λεπτό)
Κι η Γκόλντμαν Σαξ τώρα, κατηγορείται για απάτη, γιατί πουλούσε πλαστά ομόλογα σε επενδυτές ανά τον κόσμο και στην Ευρώπη, όπου τώρα βλέπουμε τα προβλήματα με την Ελληνική οικονομία που διαλύεται, όπως διαλύονται και οι οικονομίες άλλων χωρών...
Και φυσικά η Ισλανδία το είχε περάσει αυτό προ 2-ετίας... Έκανα την ταινία γι'αυτό το 2007-2008, το χρονικό της Ισλανδικής οικονομικής κατάρρευσης...
Και τώρα σε μια ειρωνική στροφή Θείας δίκης, εκρήγνυνται τα ηφαίστεια στην Ισλανδία και στέλνουν τοξική στάχτη στην Αγγλία, που ήθελε να πάρει άλλα 5 δις απ'την Ισλανδία για να εξευμενιστούν οι οικονομικοί τρομοκράτες, αλλά οι θεοί, τα ηφαίστεια στην Ισλανδία, τα βάζουν με αυτούς τους ψευτο-υπηρέτες των θεών, και κάνουν πραγματικά θεάρεστο έργο, ειδοποιώντας αυτούς τους τραπεζικούς ότι υπάρχουν δυνάμεις εκεί έξω που είναι ισχυρότερες απ'την διαφθορά τους.
Κι αν πάμε πίσω, λίγο πριν τη Γαλλική Επανάσταση... Ένα μεγάλο ηφαίστειο στην Ισλανδία, κάλυψε τον κόσμο με στάχτη, η γεωργία τσακίστηκε, πράγμα που οδήγησε στην αδυναμία της Γαλλίας να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της, κι αυτό ξεκίνησε τη Γαλλική Επανάσταση. Ξεκίνησε από το ηφαίστειο στην Ισλανδία! Έχουμε άμεσο συσχετισμό εδώ!
Εδώ τι κάνουμε τώρα ρε παιδιά; Φρικάρουμε ή γελάμε;
Εγώ πάντως προτιμώ να γελάσω. Μου χα χα ρε! Στάχτη και μπούρμπερι να γίνετε, λαμόγια!