Eurovision 2010: 'Το όνομα μου είναι Μακεδονία'
Eurovision 2010: 'Το όνομα μου είναι Μακεδονία'
Eurovision 2010: 'Το όνομα μου είναι Μακεδονία' θα φωνάζουν τα Σκόπια στο βίντεο κλιπ τους
Kάθε χρόνο η ίδια ιστορία. Η χώρα μας κάνει εισήγηση προκειμένου να μην χρησιμοποιηθεί το όνομα Μακεδονία από τους Σκοπιανούς. Φέτος οι Σκοπιανοί το παρατραβούν ακόμα περισσότερο, καθώς το video που ετοιμάζουν για την Eurovision έχει τίτλο...
" Το όνομά μου είναι Μακεδονία". Σύμφωνα με το eurovision.gr και την σκοπιανή εφημερίδα Ούτρινσκι Βέσνικ :"Το όνομά μου είναι Μακεδονία" είναι το θέμα του βίντεο για την Eurovision που έχει το γενικότερο τίτλο "Έχω την Εξουσία" όπως παρουσιάστηκε από τον αντιπροσωπευτικό μας τραγουδιστή Goko Taneski το Σαββατοκύριακο στο στούντιο υπό της διεύθυνσης του συλλόγου Bane Popovic"..."
πηγή: http://www.freegossip.gr/News.php?ID=3689
Kάθε χρόνο η ίδια ιστορία. Η χώρα μας κάνει εισήγηση προκειμένου να μην χρησιμοποιηθεί το όνομα Μακεδονία από τους Σκοπιανούς. Φέτος οι Σκοπιανοί το παρατραβούν ακόμα περισσότερο, καθώς το video που ετοιμάζουν για την Eurovision έχει τίτλο...
" Το όνομά μου είναι Μακεδονία". Σύμφωνα με το eurovision.gr και την σκοπιανή εφημερίδα Ούτρινσκι Βέσνικ :"Το όνομά μου είναι Μακεδονία" είναι το θέμα του βίντεο για την Eurovision που έχει το γενικότερο τίτλο "Έχω την Εξουσία" όπως παρουσιάστηκε από τον αντιπροσωπευτικό μας τραγουδιστή Goko Taneski το Σαββατοκύριακο στο στούντιο υπό της διεύθυνσης του συλλόγου Bane Popovic"..."
πηγή: http://www.freegossip.gr/News.php?ID=3689
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
ΧΡΥΣΟΦΟΡΩΝΜΗΔΩΝΕΣΤΟΡΕΣΑΝΔΥΝΑΜΙΝ
...ΓΙΑ ΤΑ 2500 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΧΗΝ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Re: Eurovision 2010: 'Το όνομα μου είναι Μακεδονία'
Τις τελευταίες δεκαετίες στην Ελληνική πολιτική σκηνή φοριέται πολύ ο ρόλος του...Τζανετάκου του καρπαζοεισπράκτορα. 
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
...και η περπατησιά της Εξωτερικής ημών πολιτικής ακολουθεί τα βήματα του Ορέστου Μακρή. 
ΕΛΛΗΝΩΝΠΡΟΜΑΧΟΥΝΤΕΣΑΘΗΝΑΙΟΙΜΑΡΑΘΩΝΙ
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Το παρατραβάνε, διότι οι...Ελληνες πολιτικοί ταγοί μας, τους δίνουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν. 
Αφού εξακολουθεί να ισχυει η συμμετοχή μας σ'αυτή την εμποροπανήγυρη και μετά απ'αυτό...
Με τις υγείες μας.
Αφού εξακολουθεί να ισχυει η συμμετοχή μας σ'αυτή την εμποροπανήγυρη και μετά απ'αυτό...
Με τις υγείες μας.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble