Γεία σας καλό χειμώνα να έχουμε

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 1 φορά

Γεία σας καλό χειμώνα να έχουμε

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Δευ 24 Αύγ 2009, 11:35

Και δυστυχώς κάποιοι περίμεναν τελευταίες μέρες για να χτηπύσουν την πατρίδα μας, το αίμα μου βράζει αυτήν την στιγμή που πληκτρολογώ αυτά.
Κάποια στιγμή πρέπει αυτή η σκυτάλη να γύρει.
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Γεία σας καλό χειμώνα να έχουμε

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 24 Αύγ 2009, 13:45

Γεια σου φίλε μου. Καλό Φθινόπωρο θα πω εγώ. Δεν είμαι της χειμωνιάς, παιδί του καλοκαιριού γαρ... :wink:

Για να γείρει η παλάντζα πρέπει να κάνουμε δουλειά κι όχι απλά ν'αγανακτούμε και να φθειρόμαστε ψυχικά. Το φωνάζω σε όλους τους τόνους πως δεν υπάρχουν πια ιδεολογίες, δύο είναι οι επιλογές. Ή υποδούλωση στην τυραννική νεοταξίλα ή λευτεριά. Αν/όταν το νιώσουμε αυτό, αν/όταν παραμερίσουμε τις μικρές ή μεγάλες διαφορές που (νομίζουμε πως) μας χωρίζουν και ΑΝ/ΟΤΑΝ εστιάσουμε απόλυτα και αποφασιστικά σ'αυτά που μας ενώνουν, αν/όταν καταφέρουμε να συνεννοηθούμε, να συντονιστούμε, να οργανωθούμε ΕΝΩΜΕΝΟΙ, τότε μπορούμε να πάρουμε εμείς τη σκυτάλη και να κάνουμε θαύματα. Τότε τα λαμόγια θα λουφάξουν και θα πάψουν να νομίζουν ότι νομιμοποιούνται να αποφασίζουν απάνθρωπα για τις τυχες μας λες κι έχουν μόνο αυτοί δικαιώματα σε μια αξιοπρεπή διαβίωση. Μέχρι τότε, ό,τι και να λέμε, στη σφαίρα των άναρθρων κραυγών θα μένει...

Έχουμε πολλά να καταλογίσουμε στους σιωνιστές. Σε ένα όμως τους βγάζω το καπέλο. Τηρούν απαρέγκλιτα και εφαρμόζουν το "Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ" που εμείς τους μεταδώσαμε σαν ιδέα, αλλά για μας έμεινε απλά μια ιδέα που κατάντησε ουτοπική. Καιρός να την κάνουμε πράξη, αν το λέει η περδικούλα μας, και αν έχουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τη θέληση να κάνουμε κάτι για να αντιστρέψουμε/ανατρέψουμε αυτά που μας ταλανίζουν.

Αυτά έχω να πω εγώ, (Για άλλη μια φορά, βαρέθηκα, έχω μελανιάσει να τα λέω)
Όσοι πιστοί προσέλθετε να ενώσουμε τα κεφάλια μας να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και πρακτικά επιτέλους!
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”