Προσωπικα δεδομενα.

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Προσωπικα δεδομενα.

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 04 Ιούλ 2009, 16:43

Εφτιαξα το πρωτο μπλογκ στην Ελληνικη μλογκοσφαιρα στο οποιο ο καθε χρηστης μπορει να κανει ποστ.
Εχω ομως ενα προβλημα.
για να μπορεσει να λειτουργησει το μλογκ. θα πρεπει.
να καταχωρειτε ενα email ενα username η ip απο την οποια γραφτικε το καθε αρθρο σε μια βαση δεδομενων.
Ο σκοπος της καταχωρησης αυτης ειναι ωστε αν καποιο αρθρο εμπεριεχει κατι το μεμπτο να μπορεσω να δωσω στις αρχες τα στοιχεια του αρθρου (να μην εμφανιζονται ως δικα μου δηλαδη).
Δεν ξερω αν για την τηρηση αρχειου email και ip θα πρεπει να κανω καποια γνωστοποιηση στην αρχη προστασιας δεδομενων προσωπικου χαρακτηρα.
ψαχνοντας την σελιδα τους δεν βρηκα καποια αιτηση που να καλυπτει τα στοιχεια αυτα.
Βεβαια ολες αυτες οι πληροφοριες αποθηκευονται και σε ολα τα φορουμ.
αλλα δεν ξερω. μην φανει σαν phishing.
Άβαταρ μέλους
Konstantinos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: [Konstantinos]
Φύλο: Άνδρας

Re: Προσωπικα δεδομενα.

Δημοσίευση από Konstantinos » Σάβ 04 Ιούλ 2009, 20:18

To blog Που έφτιαξες έχει απο μόνο του δήλωση απορρήτου... δες τους όρους χρήσης...
Mess with the best, CRY LIKE THE REST
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 04 Ιούλ 2009, 20:30

Το μπλογκ που φτιαχνω δεν ειναι μπλογκ που φιλοξενειται σε καποιον παροχο οπως ο blogger ειναι καθαρα δικος μου php κωδικας.
Άβαταρ μέλους
Apomakros
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Apomakros » Σάβ 04 Ιούλ 2009, 20:43

Divine Sinner έγραψε:Ο σκοπος της καταχωρησης αυτης ειναι ωστε αν καποιο αρθρο εμπεριεχει κατι το μεμπτο να μπορεσω να δωσω στις αρχες τα στοιχεια του αρθρου (να μην εμφανιζονται ως δικα μου δηλαδη).
Ορίστε;

Και ποιος θα κρίνει το μεμπτόν; Αν σου πούνε δηλαδή ότι το δικό μου είναι μεμπτόν, εσύ θα με δώσεις στις Αρχές;

(για ξανασκέψου το λίγο ρε Φώτη)
Άβαταρ μέλους
Konstantinos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: [Konstantinos]

Δημοσίευση από Konstantinos » Σάβ 04 Ιούλ 2009, 21:14

Τοτε πρεπει να κανεις δηλωση οπως σε ολους τους ιστοτοπους, στην εγγραφη που θα πρεπει να δεχτουν...
Mess with the best, CRY LIKE THE REST
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 04 Ιούλ 2009, 22:49

Και ποιος θα κρίνει το μεμπτόν; Αν σου πούνε δηλαδή ότι το δικό μου είναι μεμπτόν, εσύ θα με δώσεις στις Αρχές;
Απομακρε δεν θα κρινω εγω το μεμπτον . αν εγω δω κατι μεμπτο (παραβαση των ορων χρησης) απλα θα κανω (μη ορατο το αρθρο).
Αλλα ενας διαχειριστης οταν υπαρχει μεγαλος ογκος αρθρων δεν μπορει να τα ελεγχει ολα διεξοδικα.
Γι αυτον τον λογο αν οι αρχες δουν ενα αρθρο που πιθανον μου ξεφυγε το οποιο περιεχει κατι το μεμπτον (και ερθουν με τα καταλληλα βουλευματα) τοτε εγω θα πρεπει να μπορω να ειμαι κατοχυρωμενος και να δωσω τα στοιχεια του αρθρου που οι αρχες εκριναν ως μεμπτο (την Ip απο οπου εγινε το ποστ κυριως).
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”