Προσωπικα δεδομενα.
-
Divine Sinner
Προσωπικα δεδομενα.
Εφτιαξα το πρωτο μπλογκ στην Ελληνικη μλογκοσφαιρα στο οποιο ο καθε χρηστης μπορει να κανει ποστ.
Εχω ομως ενα προβλημα.
για να μπορεσει να λειτουργησει το μλογκ. θα πρεπει.
να καταχωρειτε ενα email ενα username η ip απο την οποια γραφτικε το καθε αρθρο σε μια βαση δεδομενων.
Ο σκοπος της καταχωρησης αυτης ειναι ωστε αν καποιο αρθρο εμπεριεχει κατι το μεμπτο να μπορεσω να δωσω στις αρχες τα στοιχεια του αρθρου (να μην εμφανιζονται ως δικα μου δηλαδη).
Δεν ξερω αν για την τηρηση αρχειου email και ip θα πρεπει να κανω καποια γνωστοποιηση στην αρχη προστασιας δεδομενων προσωπικου χαρακτηρα.
ψαχνοντας την σελιδα τους δεν βρηκα καποια αιτηση που να καλυπτει τα στοιχεια αυτα.
Βεβαια ολες αυτες οι πληροφοριες αποθηκευονται και σε ολα τα φορουμ.
αλλα δεν ξερω. μην φανει σαν phishing.
Εχω ομως ενα προβλημα.
για να μπορεσει να λειτουργησει το μλογκ. θα πρεπει.
να καταχωρειτε ενα email ενα username η ip απο την οποια γραφτικε το καθε αρθρο σε μια βαση δεδομενων.
Ο σκοπος της καταχωρησης αυτης ειναι ωστε αν καποιο αρθρο εμπεριεχει κατι το μεμπτο να μπορεσω να δωσω στις αρχες τα στοιχεια του αρθρου (να μην εμφανιζονται ως δικα μου δηλαδη).
Δεν ξερω αν για την τηρηση αρχειου email και ip θα πρεπει να κανω καποια γνωστοποιηση στην αρχη προστασιας δεδομενων προσωπικου χαρακτηρα.
ψαχνοντας την σελιδα τους δεν βρηκα καποια αιτηση που να καλυπτει τα στοιχεια αυτα.
Βεβαια ολες αυτες οι πληροφοριες αποθηκευονται και σε ολα τα φορουμ.
αλλα δεν ξερω. μην φανει σαν phishing.
- Konstantinos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: [Konstantinos]
- Φύλο: Άνδρας
Re: Προσωπικα δεδομενα.
To blog Που έφτιαξες έχει απο μόνο του δήλωση απορρήτου... δες τους όρους χρήσης...
Mess with the best, CRY LIKE THE REST
-
Divine Sinner
Το μπλογκ που φτιαχνω δεν ειναι μπλογκ που φιλοξενειται σε καποιον παροχο οπως ο blogger ειναι καθαρα δικος μου php κωδικας.
- Apomakros
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Ορίστε;Divine Sinner έγραψε:Ο σκοπος της καταχωρησης αυτης ειναι ωστε αν καποιο αρθρο εμπεριεχει κατι το μεμπτο να μπορεσω να δωσω στις αρχες τα στοιχεια του αρθρου (να μην εμφανιζονται ως δικα μου δηλαδη).
Και ποιος θα κρίνει το μεμπτόν; Αν σου πούνε δηλαδή ότι το δικό μου είναι μεμπτόν, εσύ θα με δώσεις στις Αρχές;
(για ξανασκέψου το λίγο ρε Φώτη)
- Konstantinos
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: [Konstantinos]
Τοτε πρεπει να κανεις δηλωση οπως σε ολους τους ιστοτοπους, στην εγγραφη που θα πρεπει να δεχτουν...
Mess with the best, CRY LIKE THE REST
-
Divine Sinner
Απομακρε δεν θα κρινω εγω το μεμπτον . αν εγω δω κατι μεμπτο (παραβαση των ορων χρησης) απλα θα κανω (μη ορατο το αρθρο).Και ποιος θα κρίνει το μεμπτόν; Αν σου πούνε δηλαδή ότι το δικό μου είναι μεμπτόν, εσύ θα με δώσεις στις Αρχές;
Αλλα ενας διαχειριστης οταν υπαρχει μεγαλος ογκος αρθρων δεν μπορει να τα ελεγχει ολα διεξοδικα.
Γι αυτον τον λογο αν οι αρχες δουν ενα αρθρο που πιθανον μου ξεφυγε το οποιο περιεχει κατι το μεμπτον (και ερθουν με τα καταλληλα βουλευματα) τοτε εγω θα πρεπει να μπορω να ειμαι κατοχυρωμενος και να δωσω τα στοιχεια του αρθρου που οι αρχες εκριναν ως μεμπτο (την Ip απο οπου εγινε το ποστ κυριως).