ολύμπιοι θεοί και σατανισμός.
- wolfman13
- Καμμένος Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: wolfman13
- Φύλο: Άνδρας
ολύμπιοι θεοί και σατανισμός.
αυτόν το παπάρα , τον έχει ανακάλυψη κάνει σας ακόμα; προσπαθώ να δω αρκετά βιντεακια του και ο τύπος μου έχει ανεβάσει τη πίεση 300 , του έριξα μια απάντηση μου είπε πάλι μια βλακεία και απάντησε οτι είναι ελληνας γιαυτό και εγώ του απάντησα σε άπταιστα ελληνικά,περιμένω λοιπόν την επόμενη απάντηση του , όταν βλέπω τέτοιους τύπους στο tube ήθελα να είμαι από μια μεριά να τους βαράω φάπες.
I have lost the will to live
Simply nothing more to give
There is nothing more for me
Need the end to set me free
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Γυναίκα
Re: ολύμπιοι θεοί και σατανισμός.
Μιλάμε τα τραβάει όλα από τα μαλλιά για να βγάλει τα "συμπεράσματά" του. Δεν είναι να ασχολείσαι με τέτοια άτομα. Ο Απόλλωνας, ο Θεός του Φωτός μας προέκυψε ο αντίχριστος και αυτό το αποκαλύπτει ένας έλληνας...προφανώς χριστιανός της κακιάς ώρας...
Τι χάνεις τις ενέργειές σου; Αξίζει; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!!!! Άσ' τον να βαυκαλίζεται και να φχαριστιέται...
Τι χάνεις τις ενέργειές σου; Αξίζει; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!!!! Άσ' τον να βαυκαλίζεται και να φχαριστιέται...
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
-
Divine Sinner
Ειδα τον τιτλο και σκεφτηκα. ο παντα ξαναχτυπησε.
αλλα οκ False Alarm
αλλα οκ False Alarm
- wolfman13
- Καμμένος Ιδεογραφίτης

προφανώς και δεν θα τον αφήσω να βαυκαλίζεται πάνω σε τέτοια θέματα , αφήνοντας τέτοια άτομα να παίρνουν και να κάνουν ότι γουστάρουν , πάνω στην ελλαδα μας και στην αρχαία θρησκεία μας , έχουμε φτάσει σε αυτό το βαθμό που έχουμε καταντήσει απο κάτι τέτοιους μίζερους και "αγράμματους" , γιατί σήμερα είναι αυτός ο παπαρας αύριο θα είναι κάποιος υπουργός εξωτερικών μεγάλου κράτους και κτλ......
είμαι της άποψης πλέον , αφού δε μπορούμε να δώσουμε τη μάχη μας εκεί έξω στο δρόμο , να την δίνουμε με όποιο τρόπο μπορούμε και όπου μπορούμε σε όποιον μας βλάπτει .
τον να προσπαθείς να δώσεις μια δικιά σου εξηγήσει με αντικειμενικότητα και χωρίς παρωπίδες θα τη δεχτώ , δε θα δεχτώ όμως αυτού του είδους εξηγήσεις χωρίς κανένα υπόβαθρο.
είναι σαν την ατάκα που είπε ο τραγκας το πρωί ( αν και δεν το πολύ γουστάρω τον ακούω όμως γιατί λέει κανένα καλό που και που)
γιατί θα πρέπει η προσδιορισμός της ταυτότητας μας να ειναι αριστερός ή δεξιός , η άκρως αριστερός ή άκρως δεξιός κτλ...
ο προσδιορισμός μας θα πρέπει να είναι ΕΛΛΗΝΕΣ και να πολεμάμε για τα ιδανικά μας και για όλα αυτά που έχουμε προσφέρει εκεί έξω.
είμαι της άποψης πλέον , αφού δε μπορούμε να δώσουμε τη μάχη μας εκεί έξω στο δρόμο , να την δίνουμε με όποιο τρόπο μπορούμε και όπου μπορούμε σε όποιον μας βλάπτει .
τον να προσπαθείς να δώσεις μια δικιά σου εξηγήσει με αντικειμενικότητα και χωρίς παρωπίδες θα τη δεχτώ , δε θα δεχτώ όμως αυτού του είδους εξηγήσεις χωρίς κανένα υπόβαθρο.
είναι σαν την ατάκα που είπε ο τραγκας το πρωί ( αν και δεν το πολύ γουστάρω τον ακούω όμως γιατί λέει κανένα καλό που και που)
γιατί θα πρέπει η προσδιορισμός της ταυτότητας μας να ειναι αριστερός ή δεξιός , η άκρως αριστερός ή άκρως δεξιός κτλ...
ο προσδιορισμός μας θα πρέπει να είναι ΕΛΛΗΝΕΣ και να πολεμάμε για τα ιδανικά μας και για όλα αυτά που έχουμε προσφέρει εκεί έξω.
- ostrako
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: jim
Κοπανα τους Λυκε.Δαγκωσε τους λυσσασμενα.Αντε με τον καθε παπαρα.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΑΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ, ΕΝΩ Η ΑΡΕΤΗ ΔΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ
- wolfman13
- Καμμένος Ιδεογραφίτης

πάρτε μέρος να τον βάλουμε στη θέση του!
- Hlios
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 41 φορές
- Έλαβε Likes: 63 φορές
Μην ανησυχείς, και βίντεο του έχουν κάνει παλιότερα την εμφάνιση τους από εδώ.wolfman13 έγραψε:αυτόν το παπάρα , τον έχει ανακάλυψη κάνει σας ακόμα;
- Mantam Froufrou
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Γυναίκα
Θα του κάνεις τη μούρη κρέας, και εσύ θα ανεβάσεις πίεση, ειδικά όταν καταλάβεις ότι δεν έχει καμία δύναμη πουθενά, και ότι κανείς δεν τον παίρνει σοβαρά παρά μόνο άλλοι π@@ρες... Αλλά οκ, δικά σου είναι τα νεύρα. Προσωπικά επιλέγω να χαλιέμαι εκεί που μπορεί να αφήσει και κάτι πίσω του
Καλό κουράγιο...
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
-
Divine Sinner
To θεωρω σπαταλη ενεργιας να ασχοληθω. (με τα δικα μου στανταρ) δεν κατακρινω το οτι ασχολειστε βεβαια.