πατρίδα μου '' μάνα"

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
wolfman13
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Καμμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: wolfman13
Φύλο: Άνδρας

πατρίδα μου '' μάνα"

Δημοσίευση από wolfman13 » Τετ 15 Φεβ 2012, 21:11

νιώθω ανήμπορος να αντιμετωπίσω αυτό που έρχεται για τη πατρίδα μου , για το λαό της πατρίδας μου ,για τους φίλους μου , για εμένα. βλέπω τη "μάνα μου" σαν μια γυναίκα με κινησιακα προβλήματα που εμείς τα παιδιά της , την βλέπουμε να καταρρέει σε κάθε της βήμα και κλαίμε και στεναχωριόμαστε που δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι , έχουμε τους γιατρούς να μας υπόσχονται σωτηρία ,γιατρειά και χειρουργεία , φάρμακα και φρούδες ελπίδες και ξανά την ίδια συνταγή ,ξανά και ξανά.
συνταγή τόσο πολυφορεμένη και δοκιμασμένη που έχει γίνει συνήθεια να την κάνουν και να υπόσχονται θαύματα.
εμείς τα παιδιά της σε κάθε προσπάθεια τον γιατρών να προσευχόμαστε για ένα θαύμα και ταυτόχρονα , η τσέπη μας να αδειάζει και η ελπίδες μας να εξανεμίζονται από της υποσχέσεις τον γιατρών,η απογοήτευση να μας κυριεύει μαζί με μια ανεξήγητη οργή.
η ελπίδα μας να πεθαίνει και η "μάνα" μας να καταρρέει μαζί μας , ψυχικά , σωματικά,οικονομικά.
η "μάνα" μας όμως έχει μάτια και βλέπει και καρδιά να χτυπάει δυνατά και μας φωνάζει με την όποια φωνή της έχει απομείνει από τα φάρμακα που έχουν σκοτώσει τη φωνή της και το κορμί της , η ψυχή της βράζει και περιμένει από εμάς να βρούμε την δύναμη να παλέψουμε.
τη δύναμη, την έχουμε εμείς ,βρίσκεται στα χέρια μας και θα την ανακαλύψουμε σε στιγμή που ούτε αυτοί μα ούτε και εμείς θα το περιμένουμε.
δίνουμε αγάπη,πίστη , διώχνουμε όποιες ενοχές που η "γιατροί" έβαλαν στης πλάτες μας και η "μάνα" μας τα βλέπει όλα αυτά και αρχίζει και ανακτά δυνάμεις , αρχίζει πάλι να περπατάει και παλεύει πιο δυνατά μέσα από εμάς για εμάς.
ορθώνει ανάστημα και με βροντερή φωνή, να μας φωνάζει,αυτό θέλω από εσάς, δύναμη και πίστη σε εμένα δώστε ,
δώστε μου την αγάπη σας και εγώ θα σας ανταμείψω με τους τόσους αιώνες εμπειρίας και γνώσης που έχω στη πλάτη μου από τα προηγούμενα παιδιά μου ,από αυτούς που έχετε έρθει και εσείς και ναι, μπορείτε να τους ξεπεράσετε να πάψετε να ανήκετε σε μια γενιά παιδιών μου που όλοι τους λένε ότι δεν ήσαστε αυτοί που ήσασταν,στη ψυχή σας και στο κορμί σας τρέχει αίμα ελληνικό και το μόνο που χρειάζεται είναι να διώξετε τα αρπακτικά με της άσπρες ρόμπες από πάνω σας και από πάνω μου και να απελευθερωθείτε .
οι ανταμοιβή σας κρύβετε στα σωθικά μου κριμένη και φυλαγμένη μέσα στους αιώνες ,γαλουχημένη με γενιές ολόκληρες πριν από εσάς για εσάς.

εγώ είμαι όμως ένας μικρός και ασήμαντος και θέλω να δώσω τόσα πολλά και δεν μπορώ.
"ΜΑΝΑ'' δίνω και τη ζωή μου για να σε κάνω να περπατήσεις ξανά , να δώσω θάρρος ,τόλμη και δύναμη στα αδέλφια μου.
Δείξε μου το δρόμο και εγώ θα τον περπατήσω με Περίσσιο θάρρος και θα πολεμήσω κάθε σου εχθρό ακόμα και με γυμνά χέρια και θα βγω νικητής!!!!
I have lost the will to live
Simply nothing more to give
There is nothing more for me
Need the end to set me free
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”