Ηθική αυτουργός η παρουσιάστρια

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Ηθική αυτουργός η παρουσιάστρια

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 23 Ιαν 2010, 19:24

Εικόνα

Ηθική αυτουργός της δολοφονίας του Άντη Χατζηκωστή, η παρουσιάστρια Έλενα Σκορδέλη;
Ιανουαρίου 15, 2010

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, καθώς η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις.

Σε μια απίστευτη ιστορία εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας του Άντη Χατζηκωστή καταρρίπτοντας εκ πρώτης όψεως τα σενάρια περί πολιτικών κινήτρων και οικονομικών διαπλοκών. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, καθώς η αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ύποπτοι θα οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου προκειμένου να ζητηθεί η έκδοση διατάγματος κράτησής τους, ενώ ανάμεσα στους υπόπτους είναι και πολύ γνωστή παρουσιάστρια πρωινής εκπομπής της Κύπρου και μέτοχος στο κανάλι «ΣΙΓΜΑ». Πρόκειται για την παρουσιάστρια, Έλενα Σκορδέλη, η οποία αρνείται κάθε ανάμιξη στην υπόθεση. Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι η γυναίκα είναι η ηθικός αυτουργός της δολοφονίας και έχουν ήδη προχωρήσει στην άρση του τηλεφωνικού της απορρήτου.

Η Έλενα Σκορδέλη βρέθηκε αιφνιδίως με το 20% των μετοχών του Συγκροτήματος «ΔΙΑΣ», αφού -σύμφωνα με τραπεζικούς κύκλους στη Λευκωσία- πούλησε τη μεγάλη κτηματική της περιουσία αλλά και έλαβε τραπεζικό δάνειο. «Αγόραζε δεξιά και αριστερά μετοχές του Συγκροτήματος», αναφέρουν.

Στη συνέχεια ζήτησε να εισέλθει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συγκροτήματος «ΔΙΑΣ», προκαλώντας την κατηγορηματική άρνηση του Αντη Χατζηκωστή. Φήμες που κυκλοφορούν στη Λευκωσία θέλουν την Έλενα Σκορδέλη να έχει επιχειρήσει να αποκτήσει και άλλο πακέτο μετοχών, χωρίς αποτέλεσμα. «Πίστευε πως είναι η Γιάννα Αγγελοπούλου της Κύπρου» αναφέρουν χαρακτηριστικά πολλά δημοσιογραφικά στελέχη που την ήξεραν καλά. «Δεν του το συγχώρεσε ποτέ» επιμένουν οι δημοσιογραφικοί κύκλοι που έχουν αιφνιδιαστεί από τη δραματική κατάληξη αυτής της υπόθεσης. Η Έλενα Σκορδέλη εργαζόταν ως δημοσιογράφος και στην εφημερίδα «Σημερινή» και στον τηλεοπτικό σταθμό «SIGMA». Κάποια στιγμή ο Αντης Χατζηκωστής την «έκοψε» από τα δελτία ειδήσεων, της αφαίρεσε την εκπομπή της και στο τέλος την απέλυσε. Έκτοτε, το «έφερε βαρέως».

Σύμφωνα με το περιβάλλον της παρουσιάστριας, η Έλενα Σκορδέλη αρνείται κάθε εμπλοκή της στην υπόθεση, ενώ ήδη οι αστυνομικές αρχές έχουν προχωρήσει στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου της γυναίκας, επειδή υπάρχει η πληροφορία ότι έκανε ένα τηλεφώνημα μία ώρα πριν από τη δολοφονία σε έναν από τους τρεις φυσικούς αυτουργούς. Πάντως το θέμα παίρνει και άλλες διαστάσεις αφού δεν είναι λίγοι όσοι υποστηρίζουν ότι η δολοφονία του επιχειρηματία σχετίζεται ίσως και με άλλα θέματα.

Πηγή: ΗΜΕΡΗΣΙΑ
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Ηθική αυτουργός η παρουσιάστρια

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 23 Ιαν 2010, 20:12

Δεν εχω δει ποτε εκπομπη της.
Άβαταρ μέλους
Polikos Arkoudos
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Polikos Arkoudos » Σάβ 23 Ιαν 2010, 20:20

Κύπρια είναι :conf:

"Ο Πατριωτισμός είναι έμφυτος στον άνθρωπο, μα εγώ είμαι Εθνικιστής"
-Κωστής Παλαμάς-
-= αλήτες ρουφιάνοι γιουτουμπουτατζήδες =-
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 23 Ιαν 2010, 21:23

Ναι Κυπρια. :cool:
Η Έλενα Σκορδέλη εργαζόταν ως δημοσιογράφος και στην εφημερίδα «Σημερινή» και στον τηλεοπτικό σταθμό «SIGMA». Κάποια στιγμή ο Αντης Χατζηκωστής την «έκοψε» από τα δελτία ειδήσεων, της αφαίρεσε την εκπομπή της και στο τέλος την απέλυσε. Έκτοτε, το «έφερε βαρέως».
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Σάβ 23 Ιαν 2010, 22:55

...κουφάλες γυναίκες!!!

Γιατί δεν το συνενώνεις με την πρώτη ανάρτηση στο σχετικό θέμα που την είχε κάνει ο κουμπάρος;;
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Δευ 25 Ιαν 2010, 12:53

Ανεπαρκέστατη εξήγηση. Δηλαδή τι να πει και ο Εισαγγελάτος που τον άδειασε κανονικά ο Αντ1;

Ο Χατζηνικολάου απο τον Alpha;

Η Μπιζόγλη (που είναι και γυναίκα, όπως η Σκορδέλη :cool: ) επίσης από τον Alpha;

Όλοι αυτοί και πόσοι άλλοι έπρεπε να συνάψουν συμβόλαιο εκτέλεσης του πρώην εργοδότου τους, μόνο και μόνο για μία απόλυση;

Καλά τι αποχαύνωση επικρατεί στον κόσμο; Λες και τους έχουν ποτίσει χαϊβανίτιδα.

Προφανώς το γεγονός ότι ο δολοφονηθείς είχε αντιταχθεί στο σχέδιο Αυνάν και το συγκρότημά του, από τα μεγαλύτερα στην Κύπρο, επηρεάζει πολύ κόσμο δεν λαμβάνεται διόλου υπ' όψιν` Ειδικά τώρα που ο τροφαντούλης σταλινικός Χριστόφιας ετοιμάζεται να δεχτεί λύση από κοινού με τους τ/κ, η οποία θέτει τη θέση των Ελληνοκυπρίων επί τωι χείρωι (πολύ χειρότερα από ότι προβλεπόταν στο αυνανικό σχέδιο). :cool:

Παρακαλούνται οι κύριοι υπνώττοντες όπως αλλάξουν πλευρό διότι θα τους πιάσει πλευρίτιδα. :cool:
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Δευ 25 Ιαν 2010, 20:56

θα εχουν προβλημα οι κυ[π]ριοι..υπνωττοντες..θα πλευριτωθουν... :cool:

σταυραετε σσσσσσσσσσσσσ η πατριδα [μας]κοιμαται μπρε...
:shock:
μη μου τους κυκλους ταρατε...η γκλαμουροελιτ...παιζει με τα χρυσοποικιλτα κουβαδακια της στην παραλια τσιου τσιου και το νεοταξικο τσουναμι ερκεται παλε τα ευλοημενα!!!

μας βαλαν τον μετριοπαθη ταλατ να μας βγαλει τη βαρκα μας καρυδοτσουφλο στα ανοικτα βαθη του πελαου διαπραγματευσης με προτασεις και πρωτοβουλια χριστοφια
για νικωσα ψηφο και εναλλασσομενη προεδρια εν τω μεταξυ θα κανουν εκλογες και θα σου ερθει κανα ακροδεξιο γκριζολυκακι με τ/κ προβεια να σου πει ελα συνεχιζουμε απο εκει που σταματησατε με τες ε/κ θεσεις και παμε να βαλουμε και καμια ζορικη τ/κ θεση τωρά ...κοινως λος πουλος αμιγκος :thumbsdown:

αδερκια, η τουρκια πλεον δεν ικανοποιειται με διχοτομηση του νησιου...επιθυμει τσιφλικκιν της τον βορραν και συνεργασια στον νοτον.-
αλεξανδρετοποιηση...ιμβροποιηση περιπου κυπρου και κυπροποιηση θρακης-διχοτομηση αιγαιου...η εξημερωση του θηριου δεν πιανει!!τωρα εκδιδεται το στρατηγικον βαθος του νταουτογλου ελληνιστι και θα πειστουν ουλλοι..θα εμπλουτιστει η βιβλιοθηκη του ΓΑΠ και του χριστοφια...θα βρεθει αντιπαλον δεος του νταουτογλου???οι μασκες θα πεσουν

μητσαρα [σταυραετε] ορθως κρουεις τον κωδωνα του κινδυνου
μητσαρα [χριστοφια] ξυπνα και ξυπνα τους!!!!!!!!!!!!ελεος πιον κανεί!!!φκαλετε τη φαουσα πα στο νησιν με τες παρολες τες επιδιξιομανιες τες σουβλες τα καγιεν και τες μεζονετες...
οι κυριες με τα γκουτσι και τα τσιουαουα κατηντησαν τα πιο πεπλανημενα και εμετικοτερα προτυποσυμβολα του :sick: αστικου :sick: υλισμου του καταναλωτισμου και της κεφαλαιοπαραμυθας...ξερετε εκεινης της αυτορρυθμιζομενης ελευθερης "γριας"-παγκοσμιας οικονομικης
παρε ενα σβωλο μητρο...[βαλαωριτης για νοοτροπιες θεωρω]
θκιωξε τους τταππακοσσιυλους.. :swear: .το συξυλοκαπηλορυζον τους [παλε σε νοοτροπιες αναφερεται ο σαλεμενος μπαρνυ...] μεσα :swear:
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 16 Ιουν 2010, 13:54

Δολοφονία Χατζηκωστή. Νέα στοιχεία στην πολύκροτη υπόθεση

Μετά τη σύλληψη του Ξενοφώντος, που φέρεται να δολοφόνησε τον Άντη Χατζηκωστή τον περασμένο Ιανουάριο, όλα ξεκινούν από την αρχή. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει από την αρχή με την κατάθεση εκ νέου ...
των μαρτύρων, που έχουν κληθεί. Ο Ξενοφώντος, αναμένεται να αρνηθεί ότι έχει εκτελέσει τον Άντη Χατζηκωστή και να υποστηρίξει ότι, εκείνο το βράδυ ήταν οδηγός της μοτοσυκλέτας. Βέβαια ο ίδιος, έχει υποστηρίξει ότι, δεν έχει καμία σχέση με μηχανές.
Αύριο, αξιωματικοί της Κυπριακής αστυνομίας αναμένεται να μεταβούν στη Μολδαβία για να ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσης του Ξενοφώντος στην Κύπρο. Αυτό θα γίνει σε δέκα ή σαράντα μέρες, ανάλογα με το που θέλει ο ύποπτος να δικαστεί.
Το δικαστήριο της Μολδαβίας στο οποίο οδηγήθηκε σήμερα ο Ξενοφώντος διέταξε την 18ήμερη κράτησή του.

http://filoksenos.blogspot.com
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Τετ 16 Ιουν 2010, 23:39

Λευκωσία: Για τη Μολδαβία αναχώρησαν το πρωί αξιωματικός του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας και Λειτουργός του Υπουργείου Δικαιοσύνης για να παρακολουθήσουν τη διαδικασία έκδοσης του Γρηγόρη Ξενοφώντος, ο οποίος φέρεται ως ο εκτελεστής του Άντη Χατζηκωστή.............

http://www.philenews.com/main/1,1,22,0,39282-.aspx
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 16 Ιουν 2010, 23:42

Δεν ξερω την υποθεση...
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Πέμ 17 Ιουν 2010, 00:02

Εγώ γνωρίζω την υπόθεση...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 17 Ιουν 2010, 00:21

Εγώ γνωρίζω όσα λέει απ'την αρχή το τόπικ.
(οχι οτι καταλαβα και πολλα)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
totispap
Irc ψευδώνυμο: totispap