Ένας παλήκαρος!

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Ένας παλήκαρος!

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 18 Δεκ 2009, 15:44

Πάω στο κανάλι μου στο ΥΤ και βλέπω ένα αίτημα φιλίας. Πριν το εγκρίνω πάντα επισκέπτομαι το κανάλι του χρήστη που αιτείται:

Στο προφίλ του γράφει τα εξής:

Name:
Βαρδύλλις
Channel Views:
6,354
Total Upload Views:
3,410
Style:
Christian
Last Sign In:
1 hour ago
Website:
http://www.12830.gr/Forum/istoria-arx...

A MESSAGE TO ALBANIANS:

Σας απευθύνομαι στα Ελληνικά -παρά ότι ζω στο Δυρράχιο-, όπως εσείς μιλάτε Αλβανικά στην Ελλάς. Μιλάτε για μία Αλβανία σε όλα τα Βαλκάνια προκαλώντας αναστάτωση στην περιοχή την στιγμή που στους αρχαίους χρόνους η Αλβανία βρισκόταν στον Καύκασο και η Ιλλυρία ήταν των Ελληνικών φύλων των Αβάντων και συσχετίζονταν με τους Κέλτες. Οι Έλληνες σας έδωσαν φαί και δουλειές και εσείς στην Ελλάδα συμπεριφέρεστε σαν "γαιδούρια". Τα έχετε βάλει με έναν λαό ο οποίος έχει τον μεγαλύτερο πολιτισμό στον κόσμο και τον ξέρουν ακόμα και οι Σιούκοι στην Αμερική. Από εσάς ο κόσμος τι ξέρει; Ότι είσαστε ένας λαός που μόνο καταστροφές έφερνε όπου και αν πήγαινε, ότι στους αρχαίους χρόνους βοηθήσατε τους Πέρσες εναντίων των Ελλήνων, ότι προκαλείτε σαν το υπάκουο σκυλάκι του Νατο αποσταθεροποιήση της περιοχής.
Νομίζετε ότι η Αμερική είναι στο πλευρό σας και δεν νομίζεται ότι απλά το κάνει αυτό για να έχει συμμάχους στα Βαλκάνια εναντίων της Ρωσίας. Αυτοί μάγκα δεν κάνουν κανένα και αν δεν με πιστεύετε διαβάστε κάτι σχέδια τους που λένε απόσχηση της Βορείου Ηπείρου από την Αλβανία σαν το Κόσσοβο. Η πολιτική τους είναι διαίρε και βασίλευε. Λέτε την Χρυσή Αυγή φασισμό αλλά χαίρεστε με τα εγκλήματα πολέμου του UCK. Λέτε ότι είσαστε Ιλλύριοι αλλά επί Χότζα ούτε ξέρατε ποιοι είσαστε.
Θέλετε να τα βάλετε με την Ελλάδα και τον Ελληνισμό της Ιλλυρίας; Το μόνο που έχω να πω εδώ είναι ότι απλά αυτοκτονήσατε σαν λαός. Γιατί οι Έλληνες δεν είναι όποιος και όποιος λαός. Είναι λαός με κουλτούρα και παραδόσεις. Είναι λαός που πάλεψε για τις αξίες του όλους αυτούς τους αιώνες. Να θυμάστε τα λόγια γιατί θα βγουν αληθηνά. Και οποιοσδήποτε Έλληνας θα μπορούσε να τα πει κατά του φασισμού σας.

~True Illyrian

Αποδέχθηκα ασφαλώς την πρόσκλησή του αμέσως, τον συγχαίρω για τις θέσεις του, κι είναι τιμή μου να τον έχω φίλο στο ΥΤ.

Ένα μικρό αφιέρωμα σε μια μεγάλη (και ελληνικότερη πολλών εξ ημών) ψυχή. :urock:

Εύγε παλήκαρε! :worship: :rose:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”