σπείρα από μπουμπούκια και Βλαστάρια παιδιά

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

σπείρα από μπουμπούκια και Βλαστάρια παιδιά

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 10 Ιούλ 2009, 16:56

Στο γραφείο της 25ης ανακρίτριας ξετυλίγεται το κουβάρι των εξελίξεων στην υπόθεση του "Συνδικάτου του εγκλήματος" που μεταξύ άλλων εκτέλεσε την απαγωγή Παναγόπουλου. Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ακόμα πέντε από τους κατηγορούμενους, μετά τους πέντε που από την Τετάρτη βρίσκονται στις φυλακές. Από τη Δευτέρα απολογούνται όσοι είναι ήδη φυλακισμένοι για άλλα αδικήματα.

Μεταξύ άλλων, προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο Γ. Τρομπούκης, ο οποίος κατά την άφιξή του στο γραφείο της ανακρίτριας εξέφρασε φόβους για τη ζωή του, λέγοντας: "Καλύτερα κατηγορούμενος παρά στο χώμα". Προφυλακιστέοι κρίθηκαν επίσης οι Γιάννης Θώδης,Χαράλαμπος Μουστάκας, Ιωάννης Θοδωράκης και Ιωάννα Χήρα σύζυγος του φερόμενου ως "εγκέφαλου" της οργάνωσης φυλακισμένου Παναγιώτη Βλαστού.

Σημειώνεται ότι ο τρίτος των κατηγορουμένων Χαράλαμπος Μουστάκας αρνήθηκε να απολογηθεί επικαλούμενος το δικαίωμα σιωπής που του δίνει ο νόμος.

Παράλληλα, νευρικότητα προκαλεί στο μέγαρο Μαξίμου η σκιά για κυβερνητική εμπλοκή στο θέμα της συμμορίας του εγκλήματος και έντονη αντίδραση των τριών υπουργών Μαρκογιαννάκη, Καμμένου και Σαλμά. Ερωτηθείς σχετικά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευ.Αντώναρος δήλωσε ότι πρόκειται για "φημολογίες και αστήρικτους ισχυρισμούς, που δεν μπορούν να συνιστούν μομφή για κάποιο πολιτικό πρόσωπο".

"Δεν θέλουμε να κάνουμε γενικεύσεις αλλά υπάρχουν εντυπώσεις για υπόγειες διαδρομές στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με διάφορες" υποθέσεις σχολίασε το ΠΑΣΟΚ.

Προφυλακίσεις

Το δρόμο των φυλακών πήραν την Τετάρτη τα πέντε πρώτα μέλη της σπείρας που παρουσιάστηκαν στην ανακρίτρια. Σε βάρος των 15 κατηγορούμενων έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, αρπαγή από κοινού και ηθική αυτουργία σε αυτήν, προμήθεια και κατασκευή εκρηκτικών υλών και ηθική αυτουργία σε αυτήν, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κατ' επάγγελμα και συνήθεια και ηθική αυτουργία σε αυτές. Κατηγορούνται επίσης για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για τις εκρήξεις που αφορούν την έως τώρα εκκρεμούσα δικογραφία για τη δολοφονία του Γιώργου Γούσιου.

Διαθεσιμότητα

Σε διαθεσιμότητα έθεσε ο υπουργός Δικαιοσύνης τον διευθυντή των Αγροτικών Φυλακών Αγιάς Χανίων και προϊστάμενο του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Μιχάλη Κυριακάκη, καθώς επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη μεταγωγή του κρατουμένου και φερόμενου ως εκ των εγκεφάλων της υπόθεσης από τις φυλακές Τρικάλων στις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού.

Σε βάρος του θα διενεργηθεί ΕΔΕ, καθώς και Προκαταρκτική Εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων.

http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=307615&cid=1

------

Σχεδίαζε δε απόδραση με ελικόπτερο, όπως το άλλο το κορμί, με τη διαφορά ότι αυτός θα το αγόραζε...Και δεν είναι η μόνη διαφορά του βέβαια με τον Παλαιοκώστα, για να'μαστε και δίκαιοι. Ο τελευταίος δεν είναι δολοφόνος.

Ακούω κατά καιρούς από το ράδιο αποσπάσματα των συνομιλιών τους που υπεκλάπησαν, και μου σηκώνεται η θριξ κιγκλίδωμα.
Μιλάμε πραγματικά για μπουμπούκια παιδιά...

Μέσα στις τόσες γκάφες και αρνητικά που παίζουν εναντίον της, (όχι ότι δεν ευθύνεται γι'αυτά), μπορούμε αυτή τη φορά να πιστώσουμε στην ΕΛΑΣ μια σημαντική επιτυχία στην εξάρθρωση αυτής της δολοφονικής σπείρας, που καθάριζε ανθρώπους κατά τα κέφια και τα συμφέροντά της...

( Είπα να το ανοίξω αυτό το θέμα, για να μη νιώθουμε "λειψοί" στην ενότητα της επικαιρότητας. Δεν μου κάνει εντύπωση που δεν είχε ανοιχτεί μέχρι τώρα τόπικ για ένα θέμα για το οποίο βουϊζει όλη η Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Έτσι είμαστε οι ιδεογραφίτες. Ένα παράξενο τσούρμο που εστιάζει αλλού γι'αλλού αλλά συχνά σε πολύ σημαντικότερα πράγματα... :ups: )
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: σπείρα από μπουμπούκια και Βλαστάρια παιδιά

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 10 Ιούλ 2009, 22:00

Αν καταδικαστουν θα μιλαμε για επιτυχια.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 10 Ιούλ 2009, 22:32

Εδω παιζει να μην χρησιμοποιηθουν τα περιεχομενα των υποκλοπων.
Και αν τα κατεγραψε η αστυνομια παρανομα. τοτε δικαιως δεν θα χρησιμοποιηθουν.
Δεν τα'μαθες καλά. Δεν καταγράφτηκαν παράνομα.
Είχαν εντολή εισαγγελέα.
Θα γίνουν αποδεκτά στο δικαστήριο.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Apomakros
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας

Δημοσίευση από Apomakros » Σάβ 11 Ιούλ 2009, 10:32

Αρέλα έγραψε:Είπα να το ανοίξω αυτό το θέμα, για να μη νιώθουμε "λειψοί" στην ενότητα της επικαιρότητας. Δεν μου κάνει εντύπωση που δεν είχε ανοιχτεί μέχρι τώρα τόπικ για ένα θέμα για το οποίο βουϊζει όλη η Ελλάδα αυτή τη στιγμή.
Βουίζει πράγματι όλη η Ελλάδα, ή ...βουίζουν μόνο τα κανάλια και οι εφημερίδες;

Η διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο! Η αίσθηση που έχω είναι πως ο κόσμος βαρέθηκε να βλέπει σκάνδαλα τα τελευταία χρόνια. Δεν προλαβαίνει να σβήσει ο απόηχος του ενός και αμέσως ξεσπά άλλο... και άλλο... και άλλα... Υπό άλλες συνθήκες ή σε άλλες χώρες, θα είχαμε παραιτήσεις, θα έπεφταν κυβερνήσεις...

Ο κόσμος κουράστηκε πια. Τα περιμένει όλα. Ό,τι κι αν γίνεται, τίποτε δεν ακούγεται παράξενο πλέον σ' αυτή τη χώρα.

(Δεν πάμε καλά, δεν πάμε καθόλου καλά...)
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 11 Ιούλ 2009, 10:52

Κι αν σκεφτείς ότι χθες προέκυψε η ενδεχόμενη εμπλοκή κυβερνητικού αξιωματούχου, το "δεν πάμε καλά" που λες, είναι πολύ λίγο και "άκακο" για να περιγράψει το μέγεθος της σήψης, αφού μπορεί να κουραστήκαμε απ'τα σκάνδαλα που διαδέχονται το ένα το άλλο, αλλά ταυτόχρονα μένουμε άναυδοι μπροστά στο γεγονός ότι κάθε νέο σκάνδαλο που ξεσπάει, αναδεικνύει και μια ακόμα πτυχή της διαφθοράς, που κάνει την προηγούμενη πταισματάκι.

Είναι λογικό να οδηγείται κανείς στο συμπέρασμα πως δεν αποκλείεται καθόλου να αποκρύπτονται βασικές αναφορές σ'αυτές τις συνομιλίες που να αποδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας την σαπίλα και την ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΕΟΥ εμπλοκή κάποιων υψηλά ιστάμενων... Και καταλαβαίνω γιατί θα γινόταν τέτοια απόκρυψη... Γιατί στο τέλος θα ξεσηκωθούν, όχι μόνο οι πέτρες, αλλά ακόμα και οι πιο "υποταγμένοι" (πιο αδρανείς κι από τις πέτρες) και θα καταρρεύσει όλο το σύστημα. Και όχι, δε μας παίρνει για κάτι τέτοιο...σκέφτονται τα λαμόγια. Ήδη σπάει τα ρουθούνια μας η δυσωδία από τα αφοδεύματα στην παροιμιώδη φωλιά, μέσα από τις δήθεν θιγμένες αλλά αδύναμες σε επιχείρημα δηλώσεις της Ντόρας και άλλων συναδέλφων της...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”