ΚΑΖΙΝΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ
- panta
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 5 φορές
- Έλαβε Likes: 1 φορά
ΚΑΖΙΝΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ
Συνεχίζονται οι επιθέσεις κατά των ελληνικών μοναστηριών, που κατέχουν την μοναδική πλέον ελληνική ελεύθερη γή, αφού όλη η Ελλάδα, πλην της μοναστηριακής γής, έχει υποθηκευτεί ή πουληθεί σε ξένες εταιρίες και οργανισμούς, στην πλειοψηφία εβραϊκών συμφερόντων.
Απίστευτες σκηνές βίας εκτυλίχτηκαν την Κυριακή 5/7 το μεσημέρι μπροστά στην πόρτα του μοναστηριού του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω μετά την πορεία διαμαρτυρίας που είχε οργανώσει προς το μοναστήρι από το Λιτόχωρο ο δήμαρχος και η δημοτική επιτροπή αγώνα για τη γνωστή περίπτωση των υπό διαμάχη 4.500 στρεμμάτων καταπράσινης δασικής έκτασης που προστατεύεται από την τσιμεντοποίηση από τους μοναχούς.
Σκοπός της σχεδιαζόμενης «απαλλοτρίωσης» της μοναστικής γής είναι η κατασκευή καζίνο στον Όλυμπο (!), ξενοδοχείων (!!) και εκατοντάδων πολυτελών οικιών (!!!).
Πρωτοστάτες στην υβριστική για το ιερό βουνό του Ολύμπου επίθεση η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Ευαγγελία Αμανατίδου, σταθερή προστάτης των μουσουλμάνων εισβολέων, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης Τάκης Λεμονόπουλος (ευαγγελικού θρησκεύματος) και το κίνημα ΕΑΡ, οι γνωστοί δωδεκαθεϊστές που αποδεικνύουν για άλλη μια φορά πόσο τους ενδιαφέρει η … αρχαία ελληνική θρησκεία.
Παρατηρούμε την αγαστή συνεργασία των σιωνιστικών κατασκευασμάτων στον χώρο της θρησκείας και της πολιτικής κατά του ελληνικού πολιτισμού, της ελληνικής θρησκείας και των ελληνικών παραδόσεων.
Στο μοναστήρι είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί πιστοί μπροστά στην είσοδο προκειμένου να συμπαρασταθούν στον ηγούμενο Μάξιμο. Όταν έφτασε η πορεία με τους διαδηλωτές, αυτοί μπήκαν μέσα στο προαύλιο και επιχείρησαν να εισέλθουν μέσα στο μοναστήρι, διασπώντας τον κλοιό που είχαν δημιουργήσει παρατεταγμένοι άντρες, γυναίκες και παιδιά. Εννοείται ότι η αστυνομία είχε ελάχιστους άνδρες ενώ δεν προέβη σε καμία σύλληψη – αν ήταν για το εβραϊκό μουσείο ή για τα ψευτοτζαμιά στην Αθήνα, θα είχαν πέσει κεφάλια.
Αυτοί οι λίγοι προσκυνητές κατόρθωσαν σύντομα να τρέψουν σε φυγή τους βρωμόψυχους εισβολείς. Διότι η Ελλάς δεν είναι για πούλημα.
Απίστευτες σκηνές βίας εκτυλίχτηκαν την Κυριακή 5/7 το μεσημέρι μπροστά στην πόρτα του μοναστηριού του Αγίου Διονυσίου του εν Ολύμπω μετά την πορεία διαμαρτυρίας που είχε οργανώσει προς το μοναστήρι από το Λιτόχωρο ο δήμαρχος και η δημοτική επιτροπή αγώνα για τη γνωστή περίπτωση των υπό διαμάχη 4.500 στρεμμάτων καταπράσινης δασικής έκτασης που προστατεύεται από την τσιμεντοποίηση από τους μοναχούς.
Σκοπός της σχεδιαζόμενης «απαλλοτρίωσης» της μοναστικής γής είναι η κατασκευή καζίνο στον Όλυμπο (!), ξενοδοχείων (!!) και εκατοντάδων πολυτελών οικιών (!!!).
Πρωτοστάτες στην υβριστική για το ιερό βουνό του Ολύμπου επίθεση η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Ευαγγελία Αμανατίδου, σταθερή προστάτης των μουσουλμάνων εισβολέων, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης Τάκης Λεμονόπουλος (ευαγγελικού θρησκεύματος) και το κίνημα ΕΑΡ, οι γνωστοί δωδεκαθεϊστές που αποδεικνύουν για άλλη μια φορά πόσο τους ενδιαφέρει η … αρχαία ελληνική θρησκεία.
Παρατηρούμε την αγαστή συνεργασία των σιωνιστικών κατασκευασμάτων στον χώρο της θρησκείας και της πολιτικής κατά του ελληνικού πολιτισμού, της ελληνικής θρησκείας και των ελληνικών παραδόσεων.
Στο μοναστήρι είχαν συγκεντρωθεί αρκετοί πιστοί μπροστά στην είσοδο προκειμένου να συμπαρασταθούν στον ηγούμενο Μάξιμο. Όταν έφτασε η πορεία με τους διαδηλωτές, αυτοί μπήκαν μέσα στο προαύλιο και επιχείρησαν να εισέλθουν μέσα στο μοναστήρι, διασπώντας τον κλοιό που είχαν δημιουργήσει παρατεταγμένοι άντρες, γυναίκες και παιδιά. Εννοείται ότι η αστυνομία είχε ελάχιστους άνδρες ενώ δεν προέβη σε καμία σύλληψη – αν ήταν για το εβραϊκό μουσείο ή για τα ψευτοτζαμιά στην Αθήνα, θα είχαν πέσει κεφάλια.
Αυτοί οι λίγοι προσκυνητές κατόρθωσαν σύντομα να τρέψουν σε φυγή τους βρωμόψυχους εισβολείς. Διότι η Ελλάς δεν είναι για πούλημα.
όποιος μου πειράξει πατρίδα και θρησκεία και θα μιλήσω και θα πράξω και ας μου κάνει ό,τι καταλαβαίνει.
ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ
ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕ
- seliniasmenos
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Re: ΚΑΖΙΝΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ
Αφαιρώ όλα τα σιωνιστικά κλπ. και κρατάω την ουσία: Κάτι μου λέει οτι εντελώς τυχαία (μα εντελώς ομως!) θα πιάσει εκεί φωτιά...
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
- Apomakros

Διάβασα ότι το μεγαλύτερο μέρος του Όλυμπου, μαζί με την κορυφή του (!!) είναι ή διεκδικείται από την μονη του Αγ. Διονυσιου (!!)
Μάλιστα κάπου είδα ότι υπάρχουν και δικαστικές αποφάσεις (!!!)
(Δεν το 'ξερα. Εσείς το ξέρατε;)
Ψάχνοντας λίγο, βρήκα αυτά:
Εισαγγελική έρευνα για την ιδιοκτησία έκτασης στον Όλυμπο
Τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας παρήγγειλε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γιώργος Σανιδάς, μετά από καταγγελίες.
Στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης μπήκε υπόθεση που αφορά σε έκταση δεκάδων χιλιάδων στρεμμάτων στην περιοχή του ανατολικού Ολύμπου, την κυριότητα της οποίας διεκδικούν, τόσο η μονή Αγίου Διονυσίου, η οποία βρίσκεται στο Λιτόχωρο Πιερίας, όσο και ο ομώνυμος δήμος.
Τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας παρήγγειλε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γιώργος Σανιδάς, έπειτα από καταγγελίες που προηγήθηκαν. Η παραπάνω έκταση αποτελεί αντικείμενο χρόνιας αντιπαράθεσης μεταξύ της μονής και του δήμου Λιτοχώρου. Η μονή υποστηρίζει ότι διαθέτει τίτλους κυριότητας, από την εποχή του 19ου αιώνα, για έκταση που υπερβαίνει τα 50.000 στρέμματα.
Με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της συγκεκριμένης έκτασης - σύμφωνα με τις καταγγελίες που προηγήθηκαν της εισαγγελικής εντολής - είχε εμπλακεί, κατά το παρελθόν, ο γνωστός για τη συμμετοχή του στο «παραδικαστικό» κύκλωμα - πρώην πρωτοδίκης - Λεωνίδας Στάθης. Ο τελευταίος, με αποφάσεις που αμφισβητήθηκαν από το δήμο Λιτοχώρου, άναψε το «πράσινο φως», ώστε να περάσουν οι υπό διεκδίκηση εκτάσεις στην ιδιοκτησία της Μονής.
Την εισαγγελική έρευνα ανέλαβε να φέρει σε πέρας ο αντιεισαγγελέας Εφετών Θεσσαλονίκης, Άγγελος Καμηλάρης. Σύμφωνα με τη σχετική έγγραφη παραγγελία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών, Γιώργου Μπόμπολη, θα διερευνήσει η βασιμότητα των καταγγελλόμενων, σε σχέση με τις διεκδικήσεις της μονής, καθώς και το εάν τελέστηκαν αξιόποινες πράξεις σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου.
http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_a ... 009_278578
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=42135
http://www.tvxs.gr/v11148
(άντε σε λίγο και με ....διαμονητήριο στον Όλυμπο!)
Μάλιστα κάπου είδα ότι υπάρχουν και δικαστικές αποφάσεις (!!!)
(Δεν το 'ξερα. Εσείς το ξέρατε;)
Ψάχνοντας λίγο, βρήκα αυτά:
Εισαγγελική έρευνα για την ιδιοκτησία έκτασης στον Όλυμπο
Τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας παρήγγειλε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γιώργος Σανιδάς, μετά από καταγγελίες.
Στο «μικροσκόπιο» της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης μπήκε υπόθεση που αφορά σε έκταση δεκάδων χιλιάδων στρεμμάτων στην περιοχή του ανατολικού Ολύμπου, την κυριότητα της οποίας διεκδικούν, τόσο η μονή Αγίου Διονυσίου, η οποία βρίσκεται στο Λιτόχωρο Πιερίας, όσο και ο ομώνυμος δήμος.
Τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας παρήγγειλε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γιώργος Σανιδάς, έπειτα από καταγγελίες που προηγήθηκαν. Η παραπάνω έκταση αποτελεί αντικείμενο χρόνιας αντιπαράθεσης μεταξύ της μονής και του δήμου Λιτοχώρου. Η μονή υποστηρίζει ότι διαθέτει τίτλους κυριότητας, από την εποχή του 19ου αιώνα, για έκταση που υπερβαίνει τα 50.000 στρέμματα.
Με το ιδιοκτησιακό καθεστώς της συγκεκριμένης έκτασης - σύμφωνα με τις καταγγελίες που προηγήθηκαν της εισαγγελικής εντολής - είχε εμπλακεί, κατά το παρελθόν, ο γνωστός για τη συμμετοχή του στο «παραδικαστικό» κύκλωμα - πρώην πρωτοδίκης - Λεωνίδας Στάθης. Ο τελευταίος, με αποφάσεις που αμφισβητήθηκαν από το δήμο Λιτοχώρου, άναψε το «πράσινο φως», ώστε να περάσουν οι υπό διεκδίκηση εκτάσεις στην ιδιοκτησία της Μονής.
Την εισαγγελική έρευνα ανέλαβε να φέρει σε πέρας ο αντιεισαγγελέας Εφετών Θεσσαλονίκης, Άγγελος Καμηλάρης. Σύμφωνα με τη σχετική έγγραφη παραγγελία του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών, Γιώργου Μπόμπολη, θα διερευνήσει η βασιμότητα των καταγγελλόμενων, σε σχέση με τις διεκδικήσεις της μονής, καθώς και το εάν τελέστηκαν αξιόποινες πράξεις σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου.
http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_a ... 009_278578
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=42135
http://www.tvxs.gr/v11148
(άντε σε λίγο και με ....διαμονητήριο στον Όλυμπο!)
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Δεν θα περάσει αυτό.
Δεν ξέρω πώς, αλλά απλά δεν θα περάσει!

Δεν ξέρω πώς, αλλά απλά δεν θα περάσει!
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Apomakros

Προτείνω την άμεση διοργάνωση εντός του μηνός Αυγούστου, συμποσίου Ιδεογραφιτών στον Όλυμπο, υπό την αιγίδα των Ιδεό.Αρέλα έγραψε:Δεν ξέρω πώς, αλλά απλά δεν θα περάσει!
(Τα ΙΔΕΟ στην κορυφή !)
-
Divine Sinner
Παντα. το καζινο σας μαρανε. πες οτι οι εκει μοναχοι δεν θελουν να χασουν τα φραγκα. ακου το μοναστηρι εχει υπο την προστασια του τη γη.
Δηλαδη τι μας λες ρε συ. οτι το μοναστηρι προστατευει τις εκτασεις απο τους κακους κατοικους οι οποιοι με τη βοηθεια των σιωνιστων θελουν να χρησιμοποιησουν τις εκτασεις για την κατασκευη καζινου;
Τελικα αυτες οι "σκοτεινες δυναμεις" δεν αφηνουν ποτε ησυχη την εκκλησια
Δηλαδη τι μας λες ρε συ. οτι το μοναστηρι προστατευει τις εκτασεις απο τους κακους κατοικους οι οποιοι με τη βοηθεια των σιωνιστων θελουν να χρησιμοποιησουν τις εκτασεις για την κατασκευη καζινου;
Τελικα αυτες οι "σκοτεινες δυναμεις" δεν αφηνουν ποτε ησυχη την εκκλησια
- ArELa
- Founder-Administrator

Αν πρέπει ένα κομμάτι γης να είναι υπό την αιγίδα κάποιου - και δη κομμάτι γης που σημαίνει πολλά για πολλούς, προσωπικά προτιμώ να το φροντίζει/επιτηρεί/προστατεύει ένα μοναστήρι, παρά να πέσει στα χέρια των κερδοσκόπων που θα "βιάσουν" για πολλοστή φορά τόπους υπέροχους και ιερούς ενίοτε για πολλούς από μας, για να μαζέψουν χρήμα.
Απόμακρε, έχω καλύτερη πρόταση, αλλά θα στην πω κατ'ιδίαν μη γίνω και ρεζίλι των σκυλιών.
:evil: 
Απόμακρε, έχω καλύτερη πρόταση, αλλά θα στην πω κατ'ιδίαν μη γίνω και ρεζίλι των σκυλιών.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- seliniasmenos

Σε βλέπω σε μυστική αποστολή στα Άδυτα του Αγίου Όρους....ArEla έγραψε: Απόμακρε, έχω καλύτερη πρόταση, αλλά θα στην πω κατ'ιδίαν μη γίνω και ρεζίλι των σκυλιών.:evil:
- ArELa
- Founder-Administrator

Aχ ρε Σελ... δε με πιάνεις αγόρι μου...
Μπες στο κανάλι αργά το βράδυ αν μπορείς, να στα πω κι εσένα ιδιαιτέρως, αλλά πάρε το πολύ λυπητερό σου, γιατί αν ξεραθείς στο γέλιο θα πληγωθώ

Μπες στο κανάλι αργά το βράδυ αν μπορείς, να στα πω κι εσένα ιδιαιτέρως, αλλά πάρε το πολύ λυπητερό σου, γιατί αν ξεραθείς στο γέλιο θα πληγωθώ
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- seliniasmenos

Eίχα ξεχάσει παντελώς οτι υπάρχει ιρσ, πλάκα πλάκα θα χαθεί το νικ μουArEla έγραψε:Aχ ρε Σελ... δε με πιάνεις αγόρι μου...![]()
Μπες στο κανάλι αργά το βράδυ αν μπορείς, να στα πω κι εσένα ιδιαιτέρως, αλλά πάρε το πολύ λυπητερό σου, γιατί αν ξεραθείς στο γέλιο θα πληγωθώ![]()
- ArELa
- Founder-Administrator

Πολλοί το ξεχνάτε και δεν κάνετε καλά...
ερημώνει το καναλάκι μας χωρίς λόγο...
Παροτρύνω ΟΛΟΥΣ να επανακάμψουν δριμύτεροι.
Μας λείπετε εκεί μέσα.
(Απόμακρε ακούς; ή θα μου κάνεις πάλι τον πάπιο?)
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Apomakros

Μόνο που .... πολλές φορές ....οι κερδοσκόποι φοράνε ράσα...Αρέλα έγραψε:Αν πρέπει ένα κομμάτι γης να είναι υπό την αιγίδα κάποιου - και δη κομμάτι γης που σημαίνει πολλά για πολλούς, προσωπικά προτιμώ να το φροντίζει/επιτηρεί/προστατεύει ένα μοναστήρι, παρά να πέσει στα χέρια των κερδοσκόπων που θα "βιάσουν" για πολλοστή φορά τόπους υπέροχους και ιερούς ενίοτε για πολλούς από μας, για να μαζέψουν χρήμα.
Ξανθιά, ξέρεις φαντάζομαι την έκταση της εκκλησιαστικής περιουσίας στην Ελλάδα. Και σίγουρα κάτι έχεις ακούσει για τις μπίζνες της εκκλησίας με τους πολιτικούς, τα μεγάλα συμφέροντα και τη διαπλοκή... (Γιο-σάκη πες αλεύρι...)
Αλήθεια, πού θα πάει φέτος για μπάνια ο Ευφραίμ;
Α, πα πα.. πα πα...Αρέλα έγραψε:(Απόμακρε ακούς; ή θα μου κάνεις πάλι τον πάπιο?)
πα... πα..
-
Divine Sinner
Αρελα δεν μιλαμε για ενα μοναστηρι με ερημιτες. μιλαμε για ενα μοναστηρι της Ελληνικης πραγματικοτητας.Αν πρέπει ένα κομμάτι γης να είναι υπό την αιγίδα κάποιου - και δη κομμάτι γης που σημαίνει πολλά για πολλούς, προσωπικά προτιμώ να το φροντίζει/επιτηρεί/προστατεύει ένα μοναστήρι,
Μιλαμε για ανθρωπους που υποτιθετε οτι ειναι πνευματικοι αλλα στην πραγματικοτητα ειναι καργα συνδεδεμενοι οχι μονο με τα εγκοσμια αλλα και με τιτλους ιδιοκτησιας λεφτα κλπ κλπ.
Ετσι ειναι τα περισσοτερα μοναστηρια στην Ελλαδα.
και μου λες οτι καλυτερα να τα χει το μοναστιρι;
Ξεχνας οτι το βατοπεδιο μεθοδευε να αποχαρακτηριστουν δασικες εκτασεις.
Οταν μια δασικη εκταση αποχαρακτηριζεται μπορεις να την κανεις και γκαραζ αν θελεις.
Οι εκτασεις πιστευω οτι αν ειναι οντως δασικες. σε οποια χερια και να πανε θα πρεπει να ειναι χαρακτηρισμενες δασικες.
να μην μπορει να τις καταστρεψει κανεις.