Βοήθεια στον συνάνθρωπο

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Βοήθεια στον συνάνθρωπο

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 06 Ιουν 2009, 02:43

Πήρα ένα μήνυμα από μια φίλη στο YouTube.
Το παραθέτω όπως ακριβώς το πήρα:

Προωθώ την Παράκληση από το
http://www.youtube-istas.net/viewtopic.php?f=6&t=546

Παράκληση: Ο σύζυγός μου, Δημήτριος Καλόγηρος, 29 ετών έχει άμεση ανάγκη από αιμοπετάλια. Πάσχει από τη νόσο" μη χότζκινς" (καρκίνο στους λεμφαδένες). Αν κάποιος έχει ομάδα αίματος 0 ρέζους θετικό ή αρνητικό και έχει ήδη δώσει έστω και μία φορά αίμα, μπορεί να βοηθήσει.

Η διαδικασία είναι η ακόλουθη: πρέπει να μεταβείτε στο πλησιέστερο νοσοκομείο του τόπου διαμονής σας για να πάρουν δείγμα το οποίο πρέπει να σταλεί στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, τηλ. επικοινωνίας: 2310-993405(Αιμοδοσία-εσωτερικό 3) και 2310-993399-αιμοπέταλια(πρωινές ώρες) και στο κινητό μου: 6977785275.. Εκεί θα εξετάσουν αν το αίμα είναι συμβατό με αυτό του Καλόγηρου Δημήτρη που νοσηλεύεται στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (αυτά τα στοιχεία είναι απαραίτητα και πρέπει να τα αναφέρετε, γιατι θα γίνει ταυτοποίηση με το αίμα του συγκεκριμένου ασθενή). Αν το αίμα είναι συμβατό (τα αποτελέσματα βγαίνουν σε λίγες ημέρες), τότε ο δότης πρέπει να μεταβεί στο ΑΧΕΠΑ για να δώσει τα αιμοπετάλιά του.

Αν κάποιος κατοικεί ή βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, μπορεί να μεταβεί κατευθείαν στο ΑΧΕΠΑ αναφέροντας απλά ότι θέλει να δώσει αιμοπετάλια για τον Καλόγηρο Δημήτρη που νοσηλεύεται στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Η διαδικασία διαρκεί περίπου 50λεπτά. Παίρνουν το αίμα του δότη, αφαιρούν τα αιμοπετάλια και επιστρέφουν το υπόλοιπο. Απ' ότι καταλαβαίνετε είναι δύσκολο να βρούμε αιμοπετάλια γιατί εκτός του ότι πρέπει το αίμα να είναι 0 ρέζους θετικό ή αρνητικό, από εκεί και πέρα πρέπει κάποιος να κριθεί και συμβατός.Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Βοήθεια στον συνάνθρωπο

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 06 Ιουν 2009, 15:48

Εχω την ιδια ομαδα αιματος. αλλα δεν μπορω να δωσω γιατι περνω φαρμακα. :(
Άβαταρ μέλους
Spirit oF Fire
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Spirit_Of_Fire
Φύλο: Γυναίκα

Re: Βοήθεια στον συνάνθρωπο

Δημοσίευση από Spirit oF Fire » Σάβ 06 Ιουν 2009, 23:58

δυστυχώς ούτε εγώ μπορώ να βοηθήσω γιατί έδωσα αίμα σε κοντινό διάστημα. είμαι όμως σε δύο γκρουπς εθελοντικής αιμοδοσίας στο facebook και θα το προωθήσω εκεί
Ο αληθινός πολεμιστής διατηρεί την ανθρωπιά του ακόμη και στη μάχη. Κερδίζοντας έναν βάρβαρο θρίαμβο εξακολουθείς να διακυβεύεις την ψυχή σου. Αυτοί που πολεμούν τον δράκο μπορούν να γίνουν ο δράκος.
Η φωτιά δεν καταστρέφει μόνο, μπορεί και να καθαρίζει τις ψυχές μας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”