Καηκε η Αθηνα και πλουτιζει η Αλβανια
- Kariatida
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Πριν εναμισι μηνα, με αφορμη το θανατο του μικρου Αλεξη, καηκε η Αθηνα. Τοτε καποιοι ειπαμε "αντιδραση". Αυτο που βλεπουμε στις ειδησεις τωρα, ειναι οτι τα κλωπιμαια απο τα καταστηματα βρεθηκαν σε καταστηματα της Αλβανιας να πωλουνται σε απλησιαστες για τα δεδομενα της Αλβανιας, τιμες. Η Αλβανικη αστυνομια γνωριζει οτι τα προιοντα ειναι κλεμμενα και κανει τα στραβα ματια. Αν ειναι δυνατον. Καταστραφηκαν ανθρωποι, και τελικα η καταστροφη τους απλα τονωνει την οικονομια της γειτονικης χωρας μιας και τα εσοδα που θα αποκομισει απο τα κλεμμενα, δεν νομιζω να τα επιστρεψει στους νομιμους κατοχους τους.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση
- Acid{RFE}
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: Acid{RFE}
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 3 φορές
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Re: Καηκε η Αθηνα και πλουτιζει η Αλβανια
Ναι αυτό το γνωρίζω, έχεις δίκιο, είναι πραγματικό αυτό που λές, δεν έχουμε καταλάβει οτι αυτοί που μπένουν εδω μέσα το 70% θέλει να εκμεταλευτή κ όχι να προσφέρει.
Μας έχουν κάνει ρόμπα γνωρίζουν τα πάντα, τι να κάνουνε, πώς να το κάνουνε τα άπαντα.
Εγώ ξέρω έναν αλβανό που πιάστηκε απο την αστυνομία πολλές φορές, κ έφαγε πόρτα απο την Ελλάδα γιατί έκανε διάφορα, δεν επιτρέπεται να πατήσει πλέον, κ αυτός δουλεύει κανονικά σε μαγαζί κ όλα είναι καλά κ ορέα.
Μας έχουν κάνει ρόμπα γνωρίζουν τα πάντα, τι να κάνουνε, πώς να το κάνουνε τα άπαντα.
Εγώ ξέρω έναν αλβανό που πιάστηκε απο την αστυνομία πολλές φορές, κ έφαγε πόρτα απο την Ελλάδα γιατί έκανε διάφορα, δεν επιτρέπεται να πατήσει πλέον, κ αυτός δουλεύει κανονικά σε μαγαζί κ όλα είναι καλά κ ορέα.
[img]http://img339.imageshack.us/img339/6128/74384781.jpg[/img]
ΕΝ ΟΙΔΑ...ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Μια ζωή κατσαπλιάδες και πλιατσικολόγοι είναι τα αλβανά, δεν με εκπλήσσει. Τουναντίον το είχα προβλέψει. Το ζήτημα δεν είναι όμως αυτοί. Το θέμα είναι οι δικοί μας αρωγοί σε αυτές τις "θεάρεστες" ενέργειες. Γνωρίζετε ποιους εννοώ. 
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Που απλά θα προσθέσει κι άλλα δεινά...
Ιστορικά έχει αποδειχθεί ότι η βία ποτέ δεν ήταν λύση. Τουλάχιστον όχι ανθρώπινη λύση και σίγουρα όχι λύση Ελλήνων που είναι απόγονοι αυτών που μεταλαμπάδευσαν τον πολιτισμό.
Γι'αυτό και για πολλούς άλλους λόγους η βία δεν είναι λύση.
Πρότεινέ μας άλλη.
Ιστορικά έχει αποδειχθεί ότι η βία ποτέ δεν ήταν λύση. Τουλάχιστον όχι ανθρώπινη λύση και σίγουρα όχι λύση Ελλήνων που είναι απόγονοι αυτών που μεταλαμπάδευσαν τον πολιτισμό.
Γι'αυτό και για πολλούς άλλους λόγους η βία δεν είναι λύση.
Πρότεινέ μας άλλη.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
ΑΙΘΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Ἡ Βία σαν βιολογικὴ λειτουργεία εἶναι ἀπολύτως φυσιολογικὴ καὶ βλέπεις ὅτι ἐνυπάρχει σε ὅλες τὶς ἐκφάνσεις τῆς Φύσεως.
πχ ἡ πολεμικὴ σύῤῥαξις μεταξὺ δύο ἐθνῶν ἤ γενικῶς δύο ἀνθρωπίνων συνόλων γιὰ ἐπίλυσι διαφορῶν εἶναι ἀναφαίρετο δικαίωμα καὶ εἶναι καὶ ὁ φυσιολογικὸς τρόπος.
Δεν ὑπάρχει ἄλλος τρόπος.
Ὅταν ἰοὶ ἤ βακτηρίδια εἰσβάλλουν στο ἀνθρώπινο σῶμα, τὸ ἀνθρώπινο σῶμα χρησιμοποιεῖ ΒΙΑ καὶ τα ΣΚΟΤΩΝΕΙ.
Τώρα: H "βία" ποὺ ἔχει ἐφαρμοσθῇ ἀνὰ τὴν μετὰ Χριστὸν ἱστορία, στους 2 παγκοσμίους κλπ, δεν εἶναι ἡ φυσική-φυσιολογική βία, ἀλλὰ εἶναι ἡ ΑΤΙΜΗ βία, εἶναι Η ΣΦΑΓΗ ΑΜΑΧΩΝ, εἶναι Η ΑΝΑΝΔΡΗ ΒΙΑ, εἶναι ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΙΩΝ, εἶναι το ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΥΠΟΥΛΟ ****.
Αὐτὸ συμβαίνει διότι:
Ὁ σιωνισμός θέλει (καὶ το κατάφερε) να δυσφημίσῃ την φυσιολογική βία. Πέρασε στο συλλογικό ὑποσυνείδητο τῆς ἀνθρωπότητος ὅτι ἡ βία δεν εἶναι λύσι. Θέλει να εὐνουχίσῃ τοὺς Λαούς, να τοὺς κάνῃ μη-βίαιους καὶ μαλθακούς, ὥστε να "ἀλωνίζῃ ἀνενόχλητος".
Πῶς τό ἔκανε αὐτό; Ἐφαρμόζοντας ΑΔΙΚΗ και ΑΝΑΝΔΡΗ Βία!
Δεν νομίζω ὅτι ὑπάρχει κανεῖς σαὐτὸ τὸ φόρουμ που νά ἀρνῇται ὅτι Ναζισμός-Ναζωραϊσμός εἶναι "θυγατρικὴ" τοῦ Σιωνισμοῦ.
Ὁ Ναζισμός "ἱδρύθηκε" σαν θεωρία ἀπὸ τὸν Ἰσραηλίτη Rosenberg.
Ὁ Χίτλερ ἦταν ἑβραῖος.
Ὁ Ναζισμός ξεκίνησε ἀπὸ το Βαυαρικό Μόναχο (Bayar), το ὁποῖο εἶναι ἑβραϊκὴ σφηκοφωληά.
Ὁ Βενιαμίν Μωϋσής - Benjamin Moses - Benito Musolini ἰταλοποιημένο, ἦταν ἐπίσης ἑβραῖος.
Ἀπό ὅλη αὐτήν την ἱστορία, ἐπωφελήθησαν μονάχα οἱ ἑβραῖοι, και συνεχίζουν να ἐποφελοῦνται καὶ σήμερα.
Οἱ Ἑβραῖοι λοιπόν λανσάρανε τὴν "θρασύδειλη" βία, θέλοντας να μᾶς πείσουν ὅλους ὅτι "να ποιᾶ εἶναι τα δεινά τῶν πολέμων. Ὁπότε καθίστε στ΄αὐγά σας στρατιωτικοί".
Πρός ὅλους τούς "πατριῶτες ναζιστές" ἐδῶ μέσα: Γιατὶ ὁ "παλλικαράς" (ἑβραῖος, ὁμοφυλόφιλος, μογγολόμουτρο) ὁ Χίτλερ, ἐνῶ εἰσέβαλλε σε ὅλες τὶς χῶρες καὶ μία-μία τὶς λύγιζε πανεύκολα, ΔΕΝ ΕΙΣΕΒΑΛΛΕ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΗ ΠΡΩΤΗ ΑΠ'ΟΛΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΔΙΕΘΕΤΕ ΚΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ; Μήπως οἱ Σιωνιστές την εἶχαν ἀπὸ τότε για χώρὰ-τράπεζα-θησαυροφυλάκιο τοῦ πλούτου τους καὶ τὴν ἤθελαν ἀπείραχτη;
Ὁ Σιωνισμός χρησιμοποίησε τὴν στρατιωτική τεχνολογία για να ξεφτυλίσῃ τὴν ἔννοια τοῦ πολέμου
Ἀποβάλλετε ἀπὸ τὸν ἐγκέφαλο καὶ τὴ συνείδησί σας τὴν πλύσι καὶ τὴν προπαγάνδα τοῦ σιωνισμοῦ καὶ ἀναπρογραμματίστε τὴν σκέψι σας κατὰ τὸ ἑλληνικὸ ἀδογμάτιστο σκέπτεσθαι, ἤτοι ἀκολουθῆστε τοὺς φυσικοῦς νόμους που βλέπετε να ἐφαρμόζωνται στη Φύσι-Σύμπαν. Ἀρέλα ἡ βία τῶν ἀρχαίων ἑλληνικῶν πόλεων-κρατῶν-κοινωνιῶν εἶναι ἡ ὑγιειής βία, ἐνῶ ἡ σύγχρονη βία τῶν ἑβραίων τοῦ βομβαρδισμοῦ ἀμάχων καί γυναικοπαίδων εἶναι ἡ παγίς.
πχ ἡ πολεμικὴ σύῤῥαξις μεταξὺ δύο ἐθνῶν ἤ γενικῶς δύο ἀνθρωπίνων συνόλων γιὰ ἐπίλυσι διαφορῶν εἶναι ἀναφαίρετο δικαίωμα καὶ εἶναι καὶ ὁ φυσιολογικὸς τρόπος.
Δεν ὑπάρχει ἄλλος τρόπος.
Ὅταν ἰοὶ ἤ βακτηρίδια εἰσβάλλουν στο ἀνθρώπινο σῶμα, τὸ ἀνθρώπινο σῶμα χρησιμοποιεῖ ΒΙΑ καὶ τα ΣΚΟΤΩΝΕΙ.
Τώρα: H "βία" ποὺ ἔχει ἐφαρμοσθῇ ἀνὰ τὴν μετὰ Χριστὸν ἱστορία, στους 2 παγκοσμίους κλπ, δεν εἶναι ἡ φυσική-φυσιολογική βία, ἀλλὰ εἶναι ἡ ΑΤΙΜΗ βία, εἶναι Η ΣΦΑΓΗ ΑΜΑΧΩΝ, εἶναι Η ΑΝΑΝΔΡΗ ΒΙΑ, εἶναι ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ, ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΙΩΝ, εἶναι το ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΥΠΟΥΛΟ ****.
Αὐτὸ συμβαίνει διότι:
Ὁ σιωνισμός θέλει (καὶ το κατάφερε) να δυσφημίσῃ την φυσιολογική βία. Πέρασε στο συλλογικό ὑποσυνείδητο τῆς ἀνθρωπότητος ὅτι ἡ βία δεν εἶναι λύσι. Θέλει να εὐνουχίσῃ τοὺς Λαούς, να τοὺς κάνῃ μη-βίαιους καὶ μαλθακούς, ὥστε να "ἀλωνίζῃ ἀνενόχλητος".
Πῶς τό ἔκανε αὐτό; Ἐφαρμόζοντας ΑΔΙΚΗ και ΑΝΑΝΔΡΗ Βία!
Δεν νομίζω ὅτι ὑπάρχει κανεῖς σαὐτὸ τὸ φόρουμ που νά ἀρνῇται ὅτι Ναζισμός-Ναζωραϊσμός εἶναι "θυγατρικὴ" τοῦ Σιωνισμοῦ.
Ὁ Ναζισμός "ἱδρύθηκε" σαν θεωρία ἀπὸ τὸν Ἰσραηλίτη Rosenberg.
Ὁ Χίτλερ ἦταν ἑβραῖος.
Ὁ Ναζισμός ξεκίνησε ἀπὸ το Βαυαρικό Μόναχο (Bayar), το ὁποῖο εἶναι ἑβραϊκὴ σφηκοφωληά.
Ὁ Βενιαμίν Μωϋσής - Benjamin Moses - Benito Musolini ἰταλοποιημένο, ἦταν ἐπίσης ἑβραῖος.
Ἀπό ὅλη αὐτήν την ἱστορία, ἐπωφελήθησαν μονάχα οἱ ἑβραῖοι, και συνεχίζουν να ἐποφελοῦνται καὶ σήμερα.
Οἱ Ἑβραῖοι λοιπόν λανσάρανε τὴν "θρασύδειλη" βία, θέλοντας να μᾶς πείσουν ὅλους ὅτι "να ποιᾶ εἶναι τα δεινά τῶν πολέμων. Ὁπότε καθίστε στ΄αὐγά σας στρατιωτικοί".
Πρός ὅλους τούς "πατριῶτες ναζιστές" ἐδῶ μέσα: Γιατὶ ὁ "παλλικαράς" (ἑβραῖος, ὁμοφυλόφιλος, μογγολόμουτρο) ὁ Χίτλερ, ἐνῶ εἰσέβαλλε σε ὅλες τὶς χῶρες καὶ μία-μία τὶς λύγιζε πανεύκολα, ΔΕΝ ΕΙΣΕΒΑΛΛΕ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΗ ΠΡΩΤΗ ΑΠ'ΟΛΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΔΙΕΘΕΤΕ ΚΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ; Μήπως οἱ Σιωνιστές την εἶχαν ἀπὸ τότε για χώρὰ-τράπεζα-θησαυροφυλάκιο τοῦ πλούτου τους καὶ τὴν ἤθελαν ἀπείραχτη;
Ὁ Σιωνισμός χρησιμοποίησε τὴν στρατιωτική τεχνολογία για να ξεφτυλίσῃ τὴν ἔννοια τοῦ πολέμου
Ἀποβάλλετε ἀπὸ τὸν ἐγκέφαλο καὶ τὴ συνείδησί σας τὴν πλύσι καὶ τὴν προπαγάνδα τοῦ σιωνισμοῦ καὶ ἀναπρογραμματίστε τὴν σκέψι σας κατὰ τὸ ἑλληνικὸ ἀδογμάτιστο σκέπτεσθαι, ἤτοι ἀκολουθῆστε τοὺς φυσικοῦς νόμους που βλέπετε να ἐφαρμόζωνται στη Φύσι-Σύμπαν. Ἀρέλα ἡ βία τῶν ἀρχαίων ἑλληνικῶν πόλεων-κρατῶν-κοινωνιῶν εἶναι ἡ ὑγιειής βία, ἐνῶ ἡ σύγχρονη βία τῶν ἑβραίων τοῦ βομβαρδισμοῦ ἀμάχων καί γυναικοπαίδων εἶναι ἡ παγίς.
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Έχω την εντύπωση ότι το παρόν αφορά το αλβανικό πλιάτσικο. Βλέπεις όλοι οι "φουκαριάρηδες" και "αθώοι" μεταναστούληδες δεν έχασαν καιρό και πλιατσικολόγησαν στα καταστρεμμένα μαγαζιά. Ειδικά οι σκιπετάροι είναι άσοι σε αυτό. Άλλωστε είναι και το μόνο που γνωρίζουν να κάνουν. Σχεδόν δύο δεκαετίες τους τρέφουμε. Πάντως είναι γεγονός ότι στην αλβανική αγορά μπορείς να βρεις από κλεμμένη καρφίτσα μέχρι πολυτελές αυτοκίνητο. Να μην ξεχνάμε ότι οι ίδιοι το 1997 πλιατσικολόγησαν τις στρατιωτικές αποθήκες της αλβανίας (εισήχθησαν αμέτρητα καλάσνικωφ στην Ελλάδα για εμπόριο και όχι μόνον...).
Για τον Χίτλερ δεν υπάρχει επίσημη απόδειξη για την εβραϊκή του καταγωγή. Μόνον κάποιες ενδείξεις. Θα πέσει όμως πολύ μεγάλο γέλιο με τους "περιούσιους" εάν αποδειχτεί δημοσίως ότι ήταν Εβραίος. Φυσικά, ακόμη και να υπάρξει τέτοιο ενδεχόμενο, αποκλείεται οι "εκλεκτοί" να αφήσουν να έρθει στη δημοσιότητα. Οι λόγοι προφανείς.
Ο Άλφρεντ Ρόζενμπεργκ επένδυσε ιδεολογικο-φυλετικά τις θεωρίες των Εθνικοσοσιαλιστών, αν και οι τελευταίοι δεν έδειξαν (τουλάχιστον φανερά) να υιοθετούν πλήρως τις απόψεις του. Χαρακτηριστικό είναι το βιβλίο του "Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΟΣ". Θεωρήθηκε "φιλόσοφος" του Ε/Σ.Ὁ Ναζισμός "ἱδρύθηκε" σαν θεωρία ἀπὸ τὸν Ἰσραηλίτη Rosenberg.
Για τον Χίτλερ δεν υπάρχει επίσημη απόδειξη για την εβραϊκή του καταγωγή. Μόνον κάποιες ενδείξεις. Θα πέσει όμως πολύ μεγάλο γέλιο με τους "περιούσιους" εάν αποδειχτεί δημοσίως ότι ήταν Εβραίος. Φυσικά, ακόμη και να υπάρξει τέτοιο ενδεχόμενο, αποκλείεται οι "εκλεκτοί" να αφήσουν να έρθει στη δημοσιότητα. Οι λόγοι προφανείς.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
-
Divine Sinner
- Apomakros
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

Ήταν ένας ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ, καταδικασμένος ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ στη συνείδηση της ανθρωπότητας.
(και μόνο που ακούω το όνομά του με χαλάει)
- alexandros
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Βρε Απόμακρε εδώ μέσα βλέπουμε και εμετικά βίντεο που προπαγανδίζουν αυτόν και τις εγκληματικές θεωρίες του και μάλιστα σε τόπικ που δεν έχει καμία σχέση με το θέμα, και ενώ έχει επισημανθεί το ζήτημα ακούμε και τα μύρια όσα από πάνω...
Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από μια ιδέα της οποίας ο καιρός έχει φτάσει.
Βίκτωρ Ουγκώ
ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
Βίκτωρ Ουγκώ
ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΡΑ
-
Divine Sinner
Αρα να τον λεμε εβραιο ενω δεν ηταν;Ήταν ένας ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ, καταδικασμένος ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ στη συνείδηση της ανθρωπότητας.
- Kariatida
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει τι εκανε και τι δεν εκανε ο Χίτλερ. Ο Χίτλερ εχει πεθανει εδω και τοσα χρονια κι ακομα τον μελεταμε. Δεν νομιζω ο Χιτλερ ή ο Ναζισμός να έχει καποια σχεση με το θέμα, ούτε με το οτι πλιατσικολογούν την Αθήνα και πλουτίζει η Αλβανία.
Απλά λυπάμαι που όλα αυτά τα εγκλήματα και τις καταστροφές που έγιναν με τέτοιο τρόπο. Που βάσισαν όλες αυτές τις αηδίες πάνω στο νεκρό παιδί που στην τελική δεν είχε καμία σχέση με τα μετέπειτα.
Βίες και αηδίες δεν είναι η λύση. Η βία φέρνει βία. Όταν θελεις να πετυχεις κατι, πιο πολυ βοηθα η διπλωματια απο τη βία. Νομος της ζούγκλας.
Απλά λυπάμαι που όλα αυτά τα εγκλήματα και τις καταστροφές που έγιναν με τέτοιο τρόπο. Που βάσισαν όλες αυτές τις αηδίες πάνω στο νεκρό παιδί που στην τελική δεν είχε καμία σχέση με τα μετέπειτα.
Βίες και αηδίες δεν είναι η λύση. Η βία φέρνει βία. Όταν θελεις να πετυχεις κατι, πιο πολυ βοηθα η διπλωματια απο τη βία. Νομος της ζούγκλας.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση
- ArELa
- Founder-Administrator

Σωστή η Καρυάτις!
Όποιος θέλει να αναπτυχθεί επί του Ε/Σ ή του χίτλερ, έχουμε τα κάτωθι τόπικς, να πάει να εκτονωθεί και να το καταφχαριστηθεί:
Εθνικοσοσιαλισμός
Περί Εθνικοσοσιαλισμού
κι ένα δικό μου Χίτλερ και πράσινα άλογα
Εδώ αν δεν κάνω λάθος, ο τίτλος του τόπικ είναι
και δε βλέπω τι σχέση έχουν οι Ε/Σοσιαλισμοί και ο Χίτλερ εδώ.
Ας ξεκολλήσουμε απ'το παρεθλοντολάγνο ουγκ
επιτέλους.
Όποιος θέλει να αναπτυχθεί επί του Ε/Σ ή του χίτλερ, έχουμε τα κάτωθι τόπικς, να πάει να εκτονωθεί και να το καταφχαριστηθεί:
Εθνικοσοσιαλισμός
Περί Εθνικοσοσιαλισμού
κι ένα δικό μου Χίτλερ και πράσινα άλογα
Εδώ αν δεν κάνω λάθος, ο τίτλος του τόπικ είναι
και δε βλέπω τι σχέση έχουν οι Ε/Σοσιαλισμοί και ο Χίτλερ εδώ.
Ας ξεκολλήσουμε απ'το παρεθλοντολάγνο ουγκ
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Apomakros
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

(έχεις δίκιο)Αλεξανδρος έγραψε:Βρε Απόμακρε εδώ μέσα βλέπουμε και εμετικά βίντεο που προπαγανδίζουν αυτόν και τις εγκληματικές θεωρίες του και μάλιστα σε τόπικ που δεν έχει καμία σχέση με το θέμα, και ενώ έχει επισημανθεί το ζήτημα ακούμε και τα μύρια όσα από πάνω...
- ArELa
- Founder-Administrator

Αιθεροδρόμε, το ποστ σου μετά το ποστ του Σταυραετού, μεταφέρθηκε στα ΑΝ-ΙΔΕΟ γιατί προάγει αθέμιτο και απάνθρωπο μήνυμα που δεν αρμόζει σε πολιτισμένες κοινωνίες.
Θα το βρεις εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 563#p76563
Θα το βρεις εδώ http://ideografhmata.gr/forum/viewtopic ... 563#p76563
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- _XRHSTOS_
- Operator
- Irc ψευδώνυμο: _XRHSTOS_
Και για να επιστρέψουμε λίγο στο θέμα...
Δείτε ένα σχετικό video:
Δείτε ένα σχετικό video:
Γεια σας
- Acid{RFE}
- Πορωμένος Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: Acid{RFE}
- Έδωσε Likes: 3 φορές
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Ένα βιντεάκι έτσι για να δείξουμε τι έχουμε προσφέρει σε αυτό τον λαό κ δεν μας εκτιμάνε ακόμα.
[img]http://img339.imageshack.us/img339/6128/74384781.jpg[/img]
ΕΝ ΟΙΔΑ...ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ