Προσπαθώ να μείνω δυνατος,να ξέρω, να έχω την οπτική το πού πάω τι εχω να κανω,, με ποιους, γιατι... οι ψευδαισθησεις μας και οι 'ζωνες ασφαλειας μας' δυλαδή κανόνες και όροι που βάζει ο κόσμος και εμεις λέμε ναι συμφωνώ μαζί ναι μεν αλλα στην ουσια ΟΧΙ ε δεν μπορούμε έτσι να είμαστε αυτοτελείς και να έχουμε υψυλή σοφία αυτην που μας κάνει να ορίζουμε/κατανούμε και αγαπούμε την ζωή γιατι ο στόχος και το το βαθύτερο συναίσθημα και νόημα του κάθε ανθρώπου αν μη τι άλλο ήταν να γνωρίζει το νόημα της ζωής μελετώντας τα φαινόμενα και οχι το αποτέλεσμα...
Εγω που παίζω βιντεοπαιχνίδια παρατηρώ η μάλλον παρατηρούσα πως έβρικα κατι ουσιώδες και καλο καρμικοενεργειακά για την επιβίωση και την εικόνα του πως ειναι ο κόσμος αλλα αφου δεν μου κάνουν πια γιατι να ασχολειθώ? απο μικρός 'ειχα' μπει στον δρόμο του Βιντεογκέιμινγκ γιατι θεωρούσα οτι είχα την ευκαιρία να βρώ γρήγορα και σίγουρα εμπειρίες,λέξεις,εικόνες για να περνάω καλά τον χρόνο μου δεν είχα φίλους, δεν το λέω λόγω ηθικής : το λέω γιατι ο κόσμος την πάτησε... άκου καλά την καρδιά σου την εσωτερική σου μεγαλοδυναμία δεν στο παίζω ουτε Θεός... ουτε Αρσενικό, ουτε κουλτουριάρης άμα θέλεις να σέβεσαι το σύμπαν οφείλεις να αμφισβητείς οτι πλασάρεται (στο πεδίο σου θες πληροφορία θες λόγια θες σκοπούς πφφφ ενα καρο πράματα) και να εισρέεις σαν 'ο απομηχανής θεός' και να προσπερνάς νόμους παρεμβάσεις πληροφόρηση 'εποχικά μπλογκς' η μάλλον μπλόγκς που περνάει στη συνείδηση και στην καρδία για να μην εισαι αυτοτελεις και αυτόγνωστο ον με την δύναμη να αγαπάς την ελευθερία... Σύνδεσε... τώρα οσο αναφορά το άρθρο βγάλε κρίση μόνος σου.. Ενα navigation link είναι Μπορεί να μην έχει σημασία... Κάποιος έχει πεί οτι κάτι δεν είναι αλήθεια μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο... εγω παντως δεν πιστέυω στην αλήθεια ως απόδειξη...( Το κέιμενο-άρθρο γράφτηκε πρ'ωτα σε χαρτί για να γίνει κατανοητό απο καρδιάς μου)
Connect
- thanasispn
- Κολλημένος Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 54 φορές
- Έλαβε Likes: 9 φορές
- Επικοινωνία:
Connect
===============================================
Ποτέ μη δείχνεις πιο σοφός ή πιο μορφωμένος από αυτούς που είναι μαζί σου. Να φοράς τη μόρφωσή σου όπως το ρολόι σου, σε μια εσωτερική τσέπη. Μην τη βγάζεις έξω και μην την επιδεικνύεις, απλώς για να δείξεις ότι έχεις.
Λόρδος Τσέστερφηλντ, 1694-1773, Άγγλος πολιτικός & συγγραφέας
Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα, γιατί δεν την έχουμε ξαναζήσει ποτέ πριν. Δεν θα τη ζήσουμε ποτέ ξανά. Είναι η μοναδική μέρα που έχουμε.
William Arthur Ward, 1921-1994, Αμερικανός συγγραφέας αυτοβοήθειας
Ποτέ μη δείχνεις πιο σοφός ή πιο μορφωμένος από αυτούς που είναι μαζί σου. Να φοράς τη μόρφωσή σου όπως το ρολόι σου, σε μια εσωτερική τσέπη. Μην τη βγάζεις έξω και μην την επιδεικνύεις, απλώς για να δείξεις ότι έχεις.
Λόρδος Τσέστερφηλντ, 1694-1773, Άγγλος πολιτικός & συγγραφέας
Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα, γιατί δεν την έχουμε ξαναζήσει ποτέ πριν. Δεν θα τη ζήσουμε ποτέ ξανά. Είναι η μοναδική μέρα που έχουμε.
William Arthur Ward, 1921-1994, Αμερικανός συγγραφέας αυτοβοήθειας
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: Connect
Σε διάβασα, αλλά δε σε πολυ κατάλαβα... όχι σε όλα τα σημεία.
Μπορεί να φταίει το κεφάλι μου (το πιθανότερο) σήμερα που είμαι κάπως ντεφορμέ.
Θα επανέλθω θα σε ξαναδιαβάσω ...
Ευχαριστώ που έβαλες όμως κάτι που βγήκε από καρδιά
και μάλιστα το'γραψες πρώτα σε χαρτί. Αυτά τα από καρδιάς μοιράσματα
τιμούν τον ΙΔΕΟτοπο.
Μπορεί να φταίει το κεφάλι μου (το πιθανότερο) σήμερα που είμαι κάπως ντεφορμέ.
Θα επανέλθω θα σε ξαναδιαβάσω ...
Ευχαριστώ που έβαλες όμως κάτι που βγήκε από καρδιά
και μάλιστα το'γραψες πρώτα σε χαρτί. Αυτά τα από καρδιάς μοιράσματα
τιμούν τον ΙΔΕΟτοπο.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble