Η Ευρωπη της αλληλεγγύης
- kostas
- Συντονιστής Ενότητας

- Φύλο: Άνδρας
Η Ευρωπη της αλληλεγγύης
Είμαι πραγματικά έξαλλος με τα χθεσινά συγχαρητήρια του Τουσκ προς τις χωρες που έκλεισαν τα συνορά τους.
Το διεθνές δικαιο ορίζει να διασώζει ένα κράτος τους πρόσφυγες που πνιγονται σε βάρκες, πράγμα που το γνωριζουν οι λαθρομεταφορεις και για αυτό έχουν μαζευτει χιλιάδες στην Ελλάδα. Αντι λοιπόν αυτή η Ευρωπη που φημίζεται υποτίθεται για τον πολιτισμό και την αλληλεγγύη της, να μοιράσει τους προσφυγες σε ολες της χωρες, κλεινουν τα μάτια τους και τα συνορα, τους αφήνουν εδώ σε εμάς και ας τους κάνουμε ότι θέλουμε.
Ντροπη που ανηκουμε στην Ευρωπη των σκατόψυχων, ντροπή για τους ίδιους και για το πώς κοιμούνται τα βράδια για γεγονότα που οι ίδιοι προκάλεσαν, ντροπη και για τους πολιτικους μας τόσων ετών που δε προετοιμασαν την Ελλάδα για αυτό το πράγμα.
Ντροπή που δε μας λένε ξεκάθαρα ότι δε μας θέλουν στην Ε.Ε.
Υ.Γ- Οποιος έχει κάνει σκινάκια στο στρατό ή ελευθερο κάμπινγκ γνωριζει πολύ καλά πόσο δυσκολο είναι να μένει κάποιος στην ύπαιθρο, χειμωνα, με μωρά παιδιά, χωρις τουαλέτες, με βροχές, στις λάσπες.
Το διεθνές δικαιο ορίζει να διασώζει ένα κράτος τους πρόσφυγες που πνιγονται σε βάρκες, πράγμα που το γνωριζουν οι λαθρομεταφορεις και για αυτό έχουν μαζευτει χιλιάδες στην Ελλάδα. Αντι λοιπόν αυτή η Ευρωπη που φημίζεται υποτίθεται για τον πολιτισμό και την αλληλεγγύη της, να μοιράσει τους προσφυγες σε ολες της χωρες, κλεινουν τα μάτια τους και τα συνορα, τους αφήνουν εδώ σε εμάς και ας τους κάνουμε ότι θέλουμε.
Ντροπη που ανηκουμε στην Ευρωπη των σκατόψυχων, ντροπή για τους ίδιους και για το πώς κοιμούνται τα βράδια για γεγονότα που οι ίδιοι προκάλεσαν, ντροπη και για τους πολιτικους μας τόσων ετών που δε προετοιμασαν την Ελλάδα για αυτό το πράγμα.
Ντροπή που δε μας λένε ξεκάθαρα ότι δε μας θέλουν στην Ε.Ε.
Υ.Γ- Οποιος έχει κάνει σκινάκια στο στρατό ή ελευθερο κάμπινγκ γνωριζει πολύ καλά πόσο δυσκολο είναι να μένει κάποιος στην ύπαιθρο, χειμωνα, με μωρά παιδιά, χωρις τουαλέτες, με βροχές, στις λάσπες.
Η ευτυχία στηρίζεται στην ελευθερία, η δε ελευθερία στην γενναιότητα
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Re: Η Ευρωπη της αλληλεγγύης
Καταλαβαίνω ότι ο τίτλος είναι ειρωνικός.
Ευρώπη και αλληλεγγύη = σχήμα οξύμωρο και αντιφατικό.
Το γιατί επιμένει το σύστημα και τα πολιτικά ανδρίκελα να παραμένει
η Ελλάδα μέσα σ'αυτό το μόρφωμα, δεν το ξέρουμε, αλλά μπορούμε
σίγουρα να το υποψιαστούμε.
Όσο θα βρισκόμαστε μέσα σ'αυτό το ευρωκρατικό φασιστικό μπουντρούμι της καταπάτησης
των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όσο θα καθόμαστε απαθείς να κοιτάμε τα ευρωσκύβαλα
να επιδιώκουν ανοιχτά την εξόντωση/τον αφανισμό της ελληνικής επικράτειας, της ελληνικής εθνότητας
και της εθνικής μας κυριαρχίας, θα βλέπουμε χαριτωμενιές σαν του Τουσκ και χειρότερα...
Ευρώπη και αλληλεγγύη = σχήμα οξύμωρο και αντιφατικό.
Το γιατί επιμένει το σύστημα και τα πολιτικά ανδρίκελα να παραμένει
η Ελλάδα μέσα σ'αυτό το μόρφωμα, δεν το ξέρουμε, αλλά μπορούμε
σίγουρα να το υποψιαστούμε.
Όσο θα βρισκόμαστε μέσα σ'αυτό το ευρωκρατικό φασιστικό μπουντρούμι της καταπάτησης
των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όσο θα καθόμαστε απαθείς να κοιτάμε τα ευρωσκύβαλα
να επιδιώκουν ανοιχτά την εξόντωση/τον αφανισμό της ελληνικής επικράτειας, της ελληνικής εθνότητας
και της εθνικής μας κυριαρχίας, θα βλέπουμε χαριτωμενιές σαν του Τουσκ και χειρότερα...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- kostas
- Συντονιστής Ενότητας

Η Ευρώπη έχει χάσει εντελως τη ταυτότητά της. Φυσικά μεγάλη ευθύνη στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης έχει και η Ελληνικη κυβέρνηση όπως και η προηγούμενη που συγνωμμη για την έκφραση αλλά τα σκάτωσαν.
Το παραπάνω όμως δεν αναιρεί το ότι η Ελλάδα δεν αποτελεί ισότιμο μέλος.
Το παραπάνω όμως δεν αναιρεί το ότι η Ελλάδα δεν αποτελεί ισότιμο μέλος.
Η ευτυχία στηρίζεται στην ελευθερία, η δε ελευθερία στην γενναιότητα
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Ποτέ δεν ήταν. Απλά τώρα φαίνεται ξεκάθαρα.kostas έγραψε:Το παραπάνω όμως δεν αναιρεί το ότι η Ελλάδα δεν αποτελεί ισότιμο μέλος.
Δε θα μπορούσε να είναι με τους ζήτουλες και προσκυνημένους στα κελεύσματα
των αφανών (και σκοτεινών) κέντρων εξουσίας που ανεβάζουμε (ή μας κάνουν να ανεβάζουμε)
στον εξουσιαστικό θώκο...
η μήνη δεν πρέπει να πέφτει μόνο στους υποτελείς που απλά εκτελούν διαταγές.kostas έγραψε:και η Ελληνικη κυβέρνηση όπως και η προηγούμενη που συγνωμη για την έκφραση αλλά τα σκάτωσαν.
Πρώτιστα πρέπει να εστιάζει στους ευρωκράτες, αφού αυτοί διοικούν,
αυτοί δίνουν εντολές και οι άλλοι απλά εκτελούν ως "τοπικοί άρχοντες".
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- OTTO
- Επόπτης Δημοθοινίας

- Έδωσε Likes: 421 φορές
- Έλαβε Likes: 327 φορές
Τον ποιον; Χρόνια πριν είχα γράψει:kostas έγραψε:Εαυτή η Ευρωπη που φημίζεται υποτίθεται για τον πολιτισμό και την αλληλεγγύη της
"πότε η ευρώπη είδε τα σύνορά μας ως σύνορά της, ώστε να απαντάει στις προκλησεις της Τουρκίας;"
"Ποιος ο ανθρωπισμός και ο πολιτισμός της, όταν για να εξυπηρετηθεί η καύλα του τραπεζίτη, επιβάλλει μνημόνια λιτότητας (=δολοφονίας) σε αθώους πολίτες;"
Θέλω να πώ ότι το προσωπείο της είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Δεν φανερώθηκε σήμερα.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~