Αυριο (λεει) απεργούμε

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Αυριο (λεει) απεργούμε

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Δεκ 2015, 01:30

Γεια χαρά αδερφέ,

Μου είναι απίστευτο ρε φίλε, ο έλεγχος που έχει επιβληθεί στο μυαλό του ποιμνίου.

Από παντού υπάρχει προτροπή ώστε να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στις αυριανές απεργίες.

Μέχρι και ο Τσίπρας προτρέπει τον κόσμο να απεργήσει.

Θα τον βοηθήσει, λέει στην διαπραγμάτευση.

» Το παληκαράκι εναντίον των ντεσπεράντος».

Ρωτώ λοιπόν εγώ ο γραφικός.

Πατριώτη, αύριο θα απεργήσεις.

Θα κατέβεις και σε πορείες με ένα κάρο (δίκαια) αιτήματα.

«Μη μου κόβετε το πενηντάρικο, δώστε μου τα φάρμακά μου, θέλω επιδότηση για τα κολοκύθια μου, και άλλα όμορφα».

Τι σημαίνει όμως εκφράζω αιτήματα απέναντι σε μια κυβέρνηση – εξουσία?
ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ, ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩ!!!

Αναγνωρίζεις δηλ. και ζητάς έλεος, ΝΑΙ, ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ, από αυτούς τους οποίους θα έπρεπε τώρα να δικάζεις, ως όφειλες εκ του Συντάγματός σου.
Παράλληλα γίνεσαι ωραίο «ντεκόρ δημοκρατίας» στους τοκογλύφους και τα τσιράκια τους που σου έχουν γ@μήσει τη ζωή.

Αφού τελειώσεις τις πορείες και γυρίσεις στο κατασχεμένο σπιτάκι σου, μην ξεχάσεις να στείλεις στο ΤΑΧΙS όλα αυτά που σου ζητάνε.

Δήλωσε οτι έχεις και δεν έχεις αδερφέ, φυσικά δεν σου πάει το μυαλό πως στην ουσία δηλώνεις πως αποδέχεσαι το ΧΡΕΟΣ που σου κοτσάρανε και θα τα δώσεις όλα για να το ξεχρεώσεις.

Εγώ πάντως δε θα σε συντροφέψω, έχω να βγάλω βόλτα το σκύλο μου.
Σου χαρίζω όμως το τραγουδάκι του Στράτου «του κόσμου το περίγελο», να σε συντροφεύει στους αγώνες σου.

Παράνοια, τρελό γέλιο και απόγνωση, πως να το παλέψεις?

Να” σαι καλά καρντάση.

IDOGAS

http://katohika.gr/ellada/ayrio-apergoyme/

(απ'τις πιο εύστοχες/αναρχικές (όπως εγώ εννοώ το αναρχικό) φωνές που έχω ακούσει.
Εύγε στον άνδρα :respect:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 393 φορές
Έλαβε Likes: 349 φορές

Re: Αυριο (λεει) απεργούμε

Δημοσίευση από kat_woman » Πέμ 03 Δεκ 2015, 10:51

Καλά, η έννοια της απεργίας έχει καταντήσει μεγάλο σούργελο, μία από τις μεγαλύτερες κοροϊδίες των κυβερνώντων αλλά και των λεγόμενων συνδικαλιστών.

Ουδέν άλλο σχόλιο. Εξάλλου, εδώ είναι και η δοκτορέσσα να μας αναλύσει έτσι όπως μόνο αυτή κάνει, συγκρίνοντας και τις "παλιές" μέρες, όταν οι απεργίες ήταν πιό γνήσιες (ίσως...έχω και εδώ τις αμφιβολίες μου) και μαζικές και ο κοσμάκης "πετύχαινε" κάποια πράγματα (αυτά που ήθελαν οι κυβερνώντες όμως, δήθεν μου τάχα μου οτι πέτυχε η απεργία...ενδιαφερον να δούμε τι κρυβόταν πίσω από αυτό όλα αυτά τα χρόνια)

Τώρα είναι ανέκδοτο και τσίρκο μαζί. Οι συνδικαλισταρέοι που έχουμε στο υπουργείο δηλώνουν κανονικές άδειες για να ...μην χάσουν το μεροκάματο. Και καλούν τα κορόιδα να απεργήσουν.

Όντως, σωστή "αναρχική" προσέγγιση του αρθρογράφου, όπως την αντιλαμβάνομαι και εγώ.
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 03 Δεκ 2015, 11:42

kat_woman έγραψε:Όντως, σωστή "αναρχική" προσέγγιση του αρθρογράφου, όπως την αντιλαμβάνομαι και εγώ.
έτσι. :thumb: Διότι η ουσία αυτού που θέλει να επικοινωνήσει,
βρίσκεται εδώ
IDOGAS έγραψε:Τι σημαίνει όμως εκφράζω αιτήματα απέναντι σε μια κυβέρνηση – εξουσία?
ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ, ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩ!!!

Αναγνωρίζεις δηλ. και ζητάς έλεος, ΝΑΙ, ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ, από αυτούς τους οποίους θα έπρεπε τώρα να δικάζεις, ως όφειλες εκ του Συντάγματός σου.
Παράλληλα γίνεσαι ωραίο «ντεκόρ δημοκρατίας» στους τοκογλύφους και τα τσιράκια τους που σου έχουν γ@μήσει τη ζωή.
Τι θα'πρεπε να κάνουμε αλήθεια, σε μια εποχή που όλα γύρισαν ανάποδα, όλα άλλαξαν
ΚΑΙ οι "πολιτικές" που ασκούν οι κυβερνήσεις που δεν είναι πια υπηρέτες των λαών
αλλά των καρτέλ?

Θα'πρεπε να τους αγνοούμε πλήρως, να κλείνουμε τα αυτιά σε κελεύσματα των εντολοδόχων τους
στα ΜΜΕ, να ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ για μας, να μη δεχόμαστε ΥΠΑΚΟΥΑ καμία "μεταρρύθμιση" και να μην
επιτρέπαμε με την υπακοή μας την κατ'εξακολούθηση λειτουργία ενός κράτους-δήμιου απέναντι
στους πολίτες. Να ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ αδιαπραγμάτευτα ένα κράτος που θα αποφάσιζε ΑΥΤΟ για τα συμφέροντα
της χώρας, κι όχι μια άγνωστη και άσχετη με μας κεντρική εξουσία (ΕΕ) στην οποία είναι τώρα οι κυβερνήσεις
(της Ευρώπης) υποτελεις. Ένα κράτος δηλαδή, αποτελούμενο από Ελληνες και οχι ελληνόφωνους προσκυνημένους στα κελεύσματα των μισητών μας (ανθρώπων και Ελλήνων ανθρώπων), ένα κράτος που
να εξυπηρετεί εμάς κι οχι την ΕΕ, τα funds, και τους απάνθρωπους-υπάνθρωπους που κουμαντάρουν
με τις ευλογίες των λαών τελικά, την λειτουργία του συστήματος όπως αυτοί γουστάρουν.

Κι αν δεν προέκυπτε τέτοιο κράτος, απλά να ΜΗΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΜΕ στις οποιεσδήποτε ψηφίσεις ΑΝΟΜΩΝ νόμων,
και να ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ τις εντολές τους.
Όσο θα υπακούμε, τόσο θα συνεχίζουν και θα επιδεινώνουν εσκεμμένα και συνειδητά αυτήν την κατάσταση
μέχρι τον τερματισμό μας.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
_Divine_Sinner_
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 6 φορές
Έλαβε Likes: 61 φορές

Δημοσίευση από _Divine_Sinner_ » Πέμ 03 Δεκ 2015, 14:20

Θεωρω εδω και χρονια οτι οι περισσοτερες απεργιες γινονται ειτε για να γινει βουλευτης καποιος μεγαλοσυνδικαλιστης ειτε για να υπαρξει εκτονωση.
Λεω να μην συμμετάσχω στην κοινωνικη μηχανικη
-
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 421 φορές
Έλαβε Likes: 327 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Κυρ 06 Δεκ 2015, 15:30

Απεργεί η κυβέρνηση για να διαμαρτυρηθεί για τα μέτρα που η ίδια παίρνει. Πού είδατε το παράλογο;; Επειδή οι προηγούμενοι δεν είχαν τα μπαλάκια να το κάνουν; :)
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”