Μου είναι απίστευτο ρε φίλε, ο έλεγχος που έχει επιβληθεί στο μυαλό του ποιμνίου.
Από παντού υπάρχει προτροπή ώστε να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή στις αυριανές απεργίες.
Μέχρι και ο Τσίπρας προτρέπει τον κόσμο να απεργήσει.
Θα τον βοηθήσει, λέει στην διαπραγμάτευση.
» Το παληκαράκι εναντίον των ντεσπεράντος».
Ρωτώ λοιπόν εγώ ο γραφικός.
Πατριώτη, αύριο θα απεργήσεις.
Θα κατέβεις και σε πορείες με ένα κάρο (δίκαια) αιτήματα.
«Μη μου κόβετε το πενηντάρικο, δώστε μου τα φάρμακά μου, θέλω επιδότηση για τα κολοκύθια μου, και άλλα όμορφα».
Τι σημαίνει όμως εκφράζω αιτήματα απέναντι σε μια κυβέρνηση – εξουσία?
ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ, ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩ!!!
Αναγνωρίζεις δηλ. και ζητάς έλεος, ΝΑΙ, ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ, από αυτούς τους οποίους θα έπρεπε τώρα να δικάζεις, ως όφειλες εκ του Συντάγματός σου.
Παράλληλα γίνεσαι ωραίο «ντεκόρ δημοκρατίας» στους τοκογλύφους και τα τσιράκια τους που σου έχουν γ@μήσει τη ζωή.
Αφού τελειώσεις τις πορείες και γυρίσεις στο κατασχεμένο σπιτάκι σου, μην ξεχάσεις να στείλεις στο ΤΑΧΙS όλα αυτά που σου ζητάνε.
Δήλωσε οτι έχεις και δεν έχεις αδερφέ, φυσικά δεν σου πάει το μυαλό πως στην ουσία δηλώνεις πως αποδέχεσαι το ΧΡΕΟΣ που σου κοτσάρανε και θα τα δώσεις όλα για να το ξεχρεώσεις.
Εγώ πάντως δε θα σε συντροφέψω, έχω να βγάλω βόλτα το σκύλο μου.
Σου χαρίζω όμως το τραγουδάκι του Στράτου «του κόσμου το περίγελο», να σε συντροφεύει στους αγώνες σου.
Παράνοια, τρελό γέλιο και απόγνωση, πως να το παλέψεις?
Να” σαι καλά καρντάση.
IDOGAS
http://katohika.gr/ellada/ayrio-apergoyme/
(απ'τις πιο εύστοχες/αναρχικές (όπως εγώ εννοώ το αναρχικό) φωνές που έχω ακούσει.
Εύγε στον άνδρα