Σαββατο σώζουμε την γη.
-
Divine Sinner
Σαββατο σώζουμε την γη.
Το Σάββατο 8:30 το βράδυ είναι η ώρα της γης, κανουμε το καθήκον μας, κλεινουμε τα φώτα. Σώσαμε την γη για φέτος και στα @@ μας αν η πολυεθνικη πεταει τα απόβλητά της στην θάλασσα.
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 13 φορές
- Έλαβε Likes: 20 φορές
Re: Σαββατο σώζουμε την γη.
Τό όλον ζήτημα τής «ώρας τής γής» μέ τήν προτροπή γιά κλείσιμο τών φώτων επί μία ώρα, είναι άλλη μία γελοία προπαγάνδα τού συστήματος, που προσπαθεί νά μάς παραπλανήσει νοητικά, χειραγωγώντας καί κατευθύνοντας τό συναίσθημά μας («νά βοηθήσω καί γώ τόν Πλανήτη») καί δημιουργώντας μας ενοχές ( και εγώ φταίω για τήν κατάσταση τού πλανήτη).
Τό ζήτημα (τής ώρας τής Γής) εντάσσεται στήν λογική «εξοικονομώ ενέργεια, ώστε νά μήν παράγω CO2 πού προκαλεί τό φαινόμενο τού θερμοκηπίου, καί τήν κλιματική αλλαγή, μέ βλαβερά αποτελέσματα στήν γή».
Η ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή δέν υπάρχει. Είναι ένας μύθος πού έχει επινοήσει τό σύστημα ώστε νά μάς παραπλανά καί νά μάς βάζει φόρους. Τό διοξείδιο τού άνθρακα δέν βλάπτει.
Πρός επιβεβαίωσιν αυτών πού γράφω, παραθέτω μία σχετική εργασία μου
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 71#p195271
καί άν δέν πιστεύετε εμένα, δείτε εδώ:
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 72#p195272
Οπότε κατά τήν διάρκεια τής «ώρας τής Γής» ανάβουμε όλες τίς ενεργοβόρες συσκευές ώστε νά κατανοήσει τό σύστημα ότι η προπαγάνδα του δέν περνάει.
Τό ζήτημα (τής ώρας τής Γής) εντάσσεται στήν λογική «εξοικονομώ ενέργεια, ώστε νά μήν παράγω CO2 πού προκαλεί τό φαινόμενο τού θερμοκηπίου, καί τήν κλιματική αλλαγή, μέ βλαβερά αποτελέσματα στήν γή».
Η ανθρωπογενής κλιματική αλλαγή δέν υπάρχει. Είναι ένας μύθος πού έχει επινοήσει τό σύστημα ώστε νά μάς παραπλανά καί νά μάς βάζει φόρους. Τό διοξείδιο τού άνθρακα δέν βλάπτει.
Πρός επιβεβαίωσιν αυτών πού γράφω, παραθέτω μία σχετική εργασία μου
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 71#p195271
καί άν δέν πιστεύετε εμένα, δείτε εδώ:
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 72#p195272
Οπότε κατά τήν διάρκεια τής «ώρας τής Γής» ανάβουμε όλες τίς ενεργοβόρες συσκευές ώστε νά κατανοήσει τό σύστημα ότι η προπαγάνδα του δέν περνάει.
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος

- Έδωσε Likes: 126 φορές
- Έλαβε Likes: 198 φορές
Παγκόσμια ημέρα του απόπατου δεν έχουν ορίσει ; Στις 10.00 όλοι στις τουαλέτες με κλειστά φώτα.
- butterfly
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Φύλο: Γυναίκα
- Έλαβε Likes: 4 φορές
Με κάτι τέτοια επιτυγχάνεται η πλήρης προβατοποιηση του πληθυσμού. Ξέρουν τι κάνουν.
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

butterfly έγραψε:Με κάτι τέτοια επιτυγχάνεται η πλήρης προβατοποιηση του πληθυσμού. Ξέρουν τι κάνουν.
Διευκρίνισέ μας σέ παρακαλώ άν είναι ειρωνία η φράση σου αυτή, συνάδουσα μέ τά υπόλοιπα γραφόμενά σου στό θέμα ή αν πράγματι μάς προτείνεις νά σβήσουμε τά φώτα.Divine Sinner έγραψε:Το Σάββατο 8:30 το βράδυ είναι η ώρα της γης, κανουμε το καθήκον μας, κλεινουμε τα φώτα.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος

Η Γη σώθηκε ακόμη μια φορά χάριν στην εγρήγορση των πολιτών. Να εγώ για παράδειγμα έβαλα μπρος την γεννήτρια για το ρεύμα , κρέμασα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια έξω, άφησα τα φώτα ανοιχτά, το A/C δούλευε τέρμα, όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές ανοιχτές. Άνοιξα όλα τα μάτια τις κουζίνας, πήγα να βάλω και σίδερο. Έπεσε ο Γενικός. Έφαγα τα μούτρα μου σε μια γωνιά. Η προσπάθεια μετράει.
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

Nά ξαναρωτήσω, διότι είναι χρήσιμο (καί απαραίτητο κατά τήν γνώμη μου) νά γνωρίζουμε τίς απόψεις ο ένας τού άλλου εδώ μέσα, καί δή τών administrators:Divine Sinner έγραψε:Το Σάββατο 8:30 το βράδυ είναι η ώρα της γης, κανουμε το καθήκον μας, κλεινουμε τα φώτα.
promitheas14 έγραψε:Διευκρίνισέ μας σέ παρακαλώ άν είναι ειρωνία η φράση σου αυτή, συνάδουσα μέ τά υπόλοιπα γραφόμενά σου στό θέμα ή αν πράγματι μάς προτείνεις νά σβήσουμε τά φώτα.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος

Στην πραγματικότητα,ο DIvine Sinner είναι πράκτορας των πολυεθνικών μην πιστεύεις ότι λέει. Ξέρεις γιατί δεν σου απαντά; Γιατί έχει κλείσει τα φώτα από το Σάββατο , έχει κατεβάσει τον γενικό και ακόμη να καταλάβει πως έφτασε Τρίτη. Δεν λέω άλλα γιατί θα με φάνε τα συμφέροντα.

- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δέν ξέρω άν καί τίνων πράκτορας είναι, όμως λίγη "ορθολογική" θολο-νεοταξίλα μού μυρίζει. Κάτι η ηλεκτρονική κάρτα τού πολίτη. κάτι η 9/11, κάτι η κλιματική αλλαγή, κάτι η μεταφυσική/πνευματικός κόσμος, πού γι' αυτόν δέν υπάρχει, όποιο θέμα κι άν σηκώσεις, τελικά, ο φίλος μας κάνει τόν συνήγορο τού διαβόλου.AnonymosEreynhths έγραψε:Στην πραγματικότητα,ο DIvine Sinner είναι πράκτορας των πολυεθνικών μην πιστεύεις ότι λέει. Ξέρεις γιατί δεν σου απαντά; Γιατί έχει κλείσει τα φώτα από το Σάββατο , έχει κατεβάσει τον γενικό και ακόμη να καταλάβει πως έφτασε Τρίτη. Δεν λέω άλλα γιατί θα με φάνε τα συμφέροντα.![]()
Απορώ τί τόν συνδέει ιδεολογικά μέ τόν χώρο τών ιδεογραφημάτων.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
-
Divine Sinner
-
Divine Sinner
Πιο εκτεταμενη απαντηση. Τα ιδεογραφηματα ειναι βημα συζητήσεων και οχι μια συγκεκριμενη πολιτική ή ιδεολογική ομάδα. Αυτο που με συνδεει ειναι μια μακροχρόνια φιλία που κρατάει απο το 2003 με την Αρελα και μια επισης δυνατη φιλια με αλλα μελη της ομάδας.promitheas14 έγραψε:Δέν ξέρω άν καί τίνων πράκτορας είναι, όμως λίγη "ορθολογική" θολο-νεοταξίλα μού μυρίζει. Κάτι η ηλεκτρονική κάρτα τού πολίτη. κάτι η 9/11, κάτι η κλιματική αλλαγή, κάτι η μεταφυσική/πνευματικός κόσμος, πού γι' αυτόν δέν υπάρχει, όποιο θέμα κι άν σηκώσεις, τελικά, ο φίλος μας κάνει τόν συνήγορο τού διαβόλου.AnonymosEreynhths έγραψε:Στην πραγματικότητα,ο DIvine Sinner είναι πράκτορας των πολυεθνικών μην πιστεύεις ότι λέει. Ξέρεις γιατί δεν σου απαντά; Γιατί έχει κλείσει τα φώτα από το Σάββατο , έχει κατεβάσει τον γενικό και ακόμη να καταλάβει πως έφτασε Τρίτη. Δεν λέω άλλα γιατί θα με φάνε τα συμφέροντα.![]()
Οσον αφορα το ορθολογιστικα "θολο" νεοταξικα. πειτε μου λιγο γιατι βαζετε μπροστα απο καθε τι που θελετε να μειωσετε την λέξη θολο; Τι σημαινει η λεξη "θολο" σε σχεση με την κουλτουρα, "θολοκουλτουρα" την νεα ταξη "θολο-νεαταξη" και τον ορθολογισμο "θολο-ορθολογισμος";
εννοω τι σημαινει για εσενα;
Προσωπικα ειναι γνωστο οτι δεν πιστευω πως υπαρχει η νεα ταξη ως οργανωμενο σχεδιο. Υπάρχει ομως ο κορπορατισμος που εξαθλιωνει ανθρωπους και ειναι ιμπεριαλιστικος (τεινει να δημιουργησει παντοκρατορια δηλαδη δια του επηρεασμου των κυβερνησεων και δια της συγχωνευσης των πολυεθνικων "το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο). Παρ ολα αυτα δεν πιστευω οτι προκειται για καποιο σχεδιο αλλα για ενα φυσικο επομενο που ειχε προβλεψει ο μαρξ. (και οχι δεν ειμαι μαρξιστης ειμαι υπερ της σοσιαλδημοκρατιας σε καπιταλιστικο πλαισιο) αλλα σε αυτο ο μαρξ ειχε πεσει μεσα.
Επισης δεν ειπα πουθενα αν υπαρχεί ή δεν υπαρχει η μεταφυσική και ο πνευματικός κόσμος για μενα. Η διαφορά είναι πως αφου ειναι απαπόδεικτο κρατάω τις ανησυχίες αυτές για μένα και δεν προσπαθω να δωσω στους αλλους μια εξηγηση για κοινωνικα φαινομενα ή οποια ειναι μεταφυσική και δεν μπορω να αποδειξω, γιατι τοτε η επιχειρηματολογια μου θα διεπονταν απο μη κοινως αποδεκτα αξιώματα και ετσι θα ηταν σαν να μιλαει ενας μουσουλμανος με εναν εβραιο. Σε μια συζητηση καλο ειναι να λεμε οσα αποδεικνύονται.
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

Τό πρόθεμα "θολο-" τό κέρδισες επαξίως, καθώς σχεδόν σέ καμμία θέση σου ή συζήτησή σου μαζί μου, δέν υπήρξε σαφήνεια, καί ειλικρινής πρόθεση γιά αναζήτηση τής αλήθειας, αλλά αντιθέτως τά επιχειρήματά σου συχνά σκοπό είχαν νά διαστρέψουν καί νά αποπροσανατολίσουν από τήν ουσία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τό συγκεκριμένο πόστ: Εξέφρασα συγκεκριμένες καί σαφέστατες θέσεις, επιχειρηματολογώντας καί σού ζήτησα νά διευκρινίσεις τήν θέση σου, καθώς αφ' ενός τό όλο πόστ είναι ειρωνικό κατά τής "ώρας τής γής", (δέν σέ μέμφομαι γι ' αυτό), αφ' ετέρου όμως μάς καλούσες "νά κάνουμε τό καθήκον μας καί νά σβήσουμε τά φώτα". Αντί νά διευκρινίσεις, προτίμησες νά ποιήσης τήν νήσσα ,δίς, οπότε καί κέρδισες επαξίως τό βραβείο "θολούρας"! Τό περί ορθολογισμού είναι δική σου "ταμπέλα" πρός σεαυτόν καί σού τήν αποδίδω ως σχήμα οξύμωρον, καθώς κάθε άλλο παρά ορθολογιστή σέ θεωρώ.Divine Sinner έγραψε: Τα ιδεογραφηματα ειναι βημα συζητήσεων και οχι μια συγκεκριμενη πολιτική ή ιδεολογική ομάδα.
Οσον αφορα το ορθολογιστικα "θολο" νεοταξικα. πειτε μου λιγο γιατι βαζετε μπροστα απο καθε τι που θελετε να μειωσετε την λέξη θολο; Τι σημαινει η λεξη "θολο" σε σχεση με την κουλτουρα, "θολοκουλτουρα" την νεα ταξη "θολο-νεαταξη" και τον ορθολογισμο "θολο-ορθολογισμος";
εννοω τι σημαινει για εσενα;
Σε μια συζητηση καλο ειναι να λεμε οσα αποδεικνύονται.
Ως πρός τό ότι τά ιδεογραφήματα είναι μέν ένας χώρος συζητήσεων καί όχι συγκεκριμένης ιδεολογίας, αλλά προσωπικά θά μού ήταν αδύνατον νά παραμένω σέ έναν χώρο πού η πλειονότητα έχει εντελώς διαφορετικές θέσεις γιά θεμελιώδη ζητήματα. Αυτό τό γράφω από προσωπική εμπειρία καί διαδρομή, καθώς έχω φύγει από χώρους (όπως π.χ. enet, ναυτεμπορική, "ξυπνήστε ρε") όπου τό περιβάλλον δέν ευνοούσε τήν αναζήτηση τής αλήθειας.
Αποδεικτική μέθοδος δέν είναι κυρίως αυτή κατά τήν οποία αναγνωρίζεται ως υπαρκτό καί ορθό μόνο ό,τι φαίνεται. Εσύ επαφίεσαι μόνο στά φανερά, πλήν, συχνά, ό,τι μάς παρουσιάζει ο κόσμος τών αισθήσεων είναι απατηλό.
Κατά τόν Αριστοτέλη υπάρχει α) η κατ' αίσθησιν καί β) η μή κατ' αίσθησιν αντίληψις. Εσύ αρκείσαι στήν πρώτη. Η επαγωγική καί η συνθετική μέθοδος αναζήτησης τής αλήθειας είναι οι δικές μου επιλογές.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος

Τρολλάρω.promitheas14 έγραψε: Δέν ξέρω άν καί τίνων πράκτορας είναι
Εννοείς γενικά τον Ορθολογισμό ως κάτι το νεοταξικό το οποίο πρέπει να αποφεύγουμε ; Δηλαδή το να εμπιστευόμαστε το μυαλό μας και κατ επέκταση την λογική μας είναι θολο-νεοταξίλα;promitheas14 έγραψε:όμως λίγη "ορθολογική" θολο-νεοταξίλα μού μυρίζει.
Το να διαφωνεί κάποιος με όλα τα παραπάνω είναι φυσικό. Γιατί πρέπει δηλαδή να συμφωνούμε με το ζόρι; Η αλήθεια είναι πως η κάρτα του πολίτη , η 9/11 και σε όλα τα άλλα, κυριαρχεί μια συνομωσιολογική θεωρία για το κάθε τι από αυτά. Αυτή μπορεί(το πιθανότερο) να εκπορεύεται επίτηδες από τα νεοταξικά κέντρα (Μ.Μ.Ε) για να θολώσουν το τοπίο. Μήπως λοιπόν μέσω του ορθολογισμού έχουμε την δυνατότητα να ξεχωρίσουμε τις ποιο έγκυρες πληροφορίες από τις αναληθείς/ψεύτικες και όχι να εμπιστευόμαστε στα τυφλά συγκεκριμένους αυτόκλητους διαφωτιστές που οι θεωρίες του βασίζονται σε θείες/πνευματικές αποκαλύψεις από το υπερπέραν ;promitheas14 έγραψε: Κάτι η ηλεκτρονική κάρτα τού πολίτη. κάτι η 9/11, κάτι η κλιματική αλλαγή, κάτι η μεταφυσική/πνευματικός κόσμος, πού γι' αυτόν δέν υπάρχει, όποιο θέμα κι άν σηκώσεις, τελικά, ο φίλος μας κάνει τόν συνήγορο τού διαβόλου.
Γιατί πρέπει να απαξιώνουμε τον εαυτό μας και την ικανότητα του να σκέφτεται λογικά;
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

Ρέ σύ "Ανώνυμε Ερευνητή" δέν είπαμε ότι εγώ είμαι ο
; Στόν ορθολογιστή πήγες νά κάνεις τόν συνήγορο ή στόν
;
Τρολλλλλλ...άρω!
H 9/11 καί η απάτη τής ανθρωπογενούς "κλιματικής αλλαγής" δέν αποτελούν καμμία συνομωσιολογία. Είναι αποδεδειγμένα 100%. (Γιά όσους θέλουν νά σκεφθούν βεβαίως).
Τρολλλλλλ...άρω!

H 9/11 καί η απάτη τής ανθρωπογενούς "κλιματικής αλλαγής" δέν αποτελούν καμμία συνομωσιολογία. Είναι αποδεδειγμένα 100%. (Γιά όσους θέλουν νά σκεφθούν βεβαίως).
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- AnonymosEreynhths
- Επίτιμος

Άλλο πράγμα σου έγραψα και έθεσα συγκεκριμένο ερώτημα.promitheas14 έγραψε: H 9/11 καί η απάτη τής ανθρωπογενούς "κλιματικής αλλαγής" δέν αποτελούν καμμία συνομωσιολογία. Είναι αποδεδειγμένα 100%. (Γιά όσους θέλουν νά σκεφθούν βεβαίως).
Δεν έγραψα πουθενά πως αποτελούν συνωμοσιολογία. Αλλά κυριαρχεί μια συνωμοσιολογία αναφορικά με τα αίτια. Η οποία μπορεί να προέρχεται , επίτηδες, από αυτούς που επιδιώκουν την συσκότιση του νου. Σκέψη δεν σημαίνει δέχομαι 100% την θεωρία επειδή λέει για παράδειγμα ο Προμηθέας πως η ευθύνη της τρομοκρατικής ενέργειας στους δίδυμους πύργους ευθύνονται οι εξωγήινοι συμπαντικοί φίλοι μας από την 5η διάσταση του 8ου παράλληλου σύμπαντος. Ακόμη και αν αυτή η θεωρία είναι αποδεκτή από το σύνολο.AnonymosEreynhths έγραψε: Η αλήθεια είναι πως η κάρτα του πολίτη , η 9/11 και σε όλα τα άλλα, κυριαρχεί μια συνομωσιολογική θεωρία για το κάθε τι από αυτά. Αυτή μπορεί(το πιθανότερο) να εκπορεύεται επίτηδες από τα νεοταξικά κέντρα (Μ.Μ.Ε) για να θολώσουν το τοπίο. Μήπως λοιπόν μέσω του ορθολογισμού έχουμε την δυνατότητα να ξεχωρίσουμε τις ποιο έγκυρες πληροφορίες από τις αναληθείς/ψεύτικες και όχι να εμπιστευόμαστε στα τυφλά συγκεκριμένους αυτόκλητους διαφωτιστές που οι θεωρίες του βασίζονται σε θείες/πνευματικές αποκαλύψεις από το υπερπέραν ;
Γιατί πρέπει να απαξιώνουμε τον εαυτό μας και την ικανότητα του να σκέφτεται λογικά;
Σκέψη σημαίνει , ακούω πρώτα τι έχει να μου πει ο Προμηθέας , τι έχει να μου πει ο Divine Sinner, τι έχει να μου πει ο AnonymosEreynhths κ.ο.κ. Μετά τα επεξεργάζομαι, ψάχνω αν χρειαστεί περισσότερο και καταλήγω σε κάποιο συμπέρασμα το οποίο πρέπει να βασίζεται στην λογική μας. Και όχι άλλου!
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

Ο.Κ. Συνεννοηθήκαμε. Παρανόηση.AnonymosEreynhths έγραψε: Δεν έγραψα πουθενά πως αποτελούν συνωμοσιολογία. Αλλά κυριαρχεί μια συνωμοσιολογία αναφορικά με τα αίτια. Η οποία μπορεί να προέρχεται , επίτηδες, από αυτούς που επιδιώκουν την συσκότιση του νου.
Τόν όρο ορθολογιστής τόν χρησιμοποίησα ώστε νά αποδώσω στόν φίλο μας τόν χαρακτηρισμό πού έδωσε εκείνος στόν ευατό του:
Ας μήν αναλωθούμε νά συζητήσουμε τί είναι καί τί όχι ορθολογισμός.Promitheas14 έγραψε:Τό περί ορθολογισμού είναι δική σου "ταμπέλα" πρός σεαυτόν καί σού τήν αποδίδω ως σχήμα οξύμωρον, καθώς κάθε άλλο παρά ορθολογιστή σέ θεωρώ.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
-
Divine Sinner
Εγω θα καλεσω τον ΟΤΤΟ στην συζητση. Πως γινεται αυτο το παιδι να μην με καταλαβαινε και τωρα πλεον να καταλαβαινει ποτε ειρωνευομαι, (και πριν απο αυτον ηταν ο ανωνυμος και τωρα εσυ) ; Ανεμοβλογια παθαίνετε που την περνάτε και παει στον επόμενο;
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Γειά σου μπάρμπα!
- Κουκιά σπέρνω!

- Κουκιά σπέρνω!
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

Καί η απάντηση τού ορθολογιστή μας:promitheas14 έγραψε:Nά ξαναρωτήσω, διότι είναι χρήσιμο (καί απαραίτητο κατά τήν γνώμη μου) νά γνωρίζουμε τίς απόψεις ο ένας τού άλλου εδώ μέσα, καί δή τών administrators:Divine Sinner έγραψε:Το Σάββατο 8:30 το βράδυ είναι η ώρα της γης, κανουμε το καθήκον μας, κλεινουμε τα φώτα.promitheas14 έγραψε:Διευκρίνισέ μας σέ παρακαλώ άν είναι ειρωνία η φράση σου αυτή, συνάδουσα μέ τά υπόλοιπα γραφόμενά σου στό θέμα ή αν πράγματι μάς προτείνεις νά σβήσουμε τά φώτα.promitheas14 έγραψε:Εξέφρασα συγκεκριμένες καί σαφέστατες θέσεις, επιχειρηματολογώντας καί σού ζήτησα νά διευκρινίσεις τήν θέση σου, καθώς αφ' ενός τό όλο πόστ είναι ειρωνικό κατά τής "ώρας τής γής", (δέν σέ μέμφομαι γι ' αυτό), αφ' ετέρου όμως μάς καλούσες "νά κάνουμε τό καθήκον μας καί νά σβήσουμε τά φώτα"
Εχω υπομονή καί περιμένω νά μάθω, επί τέλους, τίς απόψεις τού Divine Shinner επί τού θέματος.Divine Sinner έγραψε: Πως γινεται αυτο το παιδι να μην με καταλαβαινε και τωρα πλεον να καταλαβαινει ποτε ειρωνευομαι, (και πριν απο αυτον ηταν ο ανωνυμος και τωρα εσυ) ; Ανεμοβλογια παθαίνετε που την περνάτε και παει στον επόμενο;
Ένα ναί ή ένα όχι περιμένω. Μάς κάλεσες Divine Shinner νά κλείσουμε τά φώτα ή ειρωνευόσουν;
Τά περί ανεμοβλογιάς καί τά υφάκια στά φιλαράκια σου.
Εξ άλλου ούτε μπέσα δέν έχεις. Διότι στό θέμα περί "παρακλαδιών τού ρόκ" πού μέ ρώτησες ποιά είναι η γνώμη μου (ενώ εκκρεμούσε η ερώτησή μου εδώ) σού απάντησα ευθέως. Ενώ εδώ στήν ερώτησή μου τό παίζεις "τρελλό αγόρι".
Γιά νά κατανοούμε τί κουμάσι είναι ο καθένας μας εδώ μέσα. Ώστε νά τόν παίρνουμε στά σοβαρά ή νά τού κρεμάσουμε κουδούνια".
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
-
Divine Sinner
Δηλαδη σοβαρα δεν ειναι ξεκαθαρο αν ειναι ειρωνία;Divine Sinner έγραψε:Σώσαμε την γη για φέτος και στα @@ μας αν η πολυεθνικη πεταει τα απόβλητά της στην θάλασσα.
Ψαχνω το σημειο που σε ρωτησα. δινεις λιγο εναν σύνδεσμο;Εξ άλλου ούτε μπέσα δέν έχεις. Διότι στό θέμα περί "παρακλαδιών τού ρόκ" πού μέ ρώτησες ποιά είναι η γνώμη μου (ενώ εκκρεμούσε η ερώτησή μου εδώ) σού απάντησα ευθέως. Ενώ εδώ στήν ερώτησή μου τό παίζεις "τρελλό αγόρι".
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 92#p251792
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 96#p251796
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 96#p251796
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
-
Divine Sinner
- promitheas14
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

Καί κακόφωνος καί ιμπεριαλισμός, λοιπόν!
Από στήν Σκύλλα στήν Χάρυβδη!
Επίτρεψέ μας, τρισμέγιστε administrator, νά θεωρούμε κάποια μουσικά είδη καί κακόφωνα καί ξένα πρός τόν πολιτισμό μας καί ιμπεριαλιστική τήν απόπειρα επιβολής τους, στούς ιθαγενείς ημάς!
Από στήν Σκύλλα στήν Χάρυβδη!
Επίτρεψέ μας, τρισμέγιστε administrator, νά θεωρούμε κάποια μουσικά είδη καί κακόφωνα καί ξένα πρός τόν πολιτισμό μας καί ιμπεριαλιστική τήν απόπειρα επιβολής τους, στούς ιθαγενείς ημάς!
Ρήγας Βελεστινλῆς
Ρήγας Βελεστινλῆς
-
Divine Sinner
Γιατι τοση ειρωνια και γιατι αναφερεις οτι ειμαι Administrator; Χρησιμοποιησα καπου αυτην την ιδιότητα για να σε φιμώσω; Ως user κρίνω.
-
Divine Sinner