Εμφύτευση ιδεών και συνέπειες

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 84 φορές
Έλαβε Likes: 92 φορές

Εμφύτευση ιδεών και συνέπειες

Δημοσίευση από alkinoos » Δευ 21 Ιούλ 2014, 08:15

Ανοίγω θέμα με αφορμή τη φράση αυτή
aftokaitoallo έγραψε: (κάθε τραγωδία που συγκλονίζει την κοινή γνώμη είναι οργανωμένη εμφύτευση ιδέας. τώρα πορευτείτε όπως νομίζετε)
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 66#p239666

Ένας από τους πολλούς σκοπούς της εμφύτευσης ιδεών,μορφή ιου, έχει σκοπό να γκρεμίσει/σπάσει το αιθερικό σώμα του ανθρώπου,οπότε ο νους να ευάλωτος.Η εμφύτευση ιδέας υπό την μορφή φόβου,ανασφάλειας,τραγωδίας κ.α απελευθερώνει μεγάλες ενεργειακές συχνότητες .Φανταστείτε τώρα αυτές οι συχνότητες να είναι συντονισμένες και να απελευθερώνονται την ίδια χρονική στιγμή! Αλλάζει η ύλη, δημιουργείται μια νέα πραγματικότητα,αλλάζει η συχνότητα της σκέψης ,έτσι αλλάζει και το dna του ανθρώπου που δέχεται την επίθεση αυτή(εμφύτευση ιδέας).
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Φύλο: Γυναίκα
Επικοινωνία:

Re: Εμφύτευση ιδεών και συνέπειες

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 21 Ιούλ 2014, 10:20

ναι γι' αυτό πρέπει να παραμένουμε ψύχραιμοι και να μην μας συνεπαίρνει η οργή. δεν υπάρχει άλλη άμυνα σε πρώτη φάση. το ίδιο ισχύει για κάθε κακή είδηση και κάθε τι που μας πονά σαν ανθρώπους με τον πόνο των άλλων. η πληροφορία είναι σημαντικό όπλο στα χέρια τους, μαθαίνουμε τόσα έχουν ξεχυθεί "να μας τα μάθουν", άλλοι από μας διαδίδουν το ένα άλλοι το άλλο που βρίσκουν αλλά είναι όλα κατευθυνόμενα.

εξαιρετικό τόπικ.

:swing: η χαρά του παιδιού για μένα.

ας δούμε πως γίνεται σγα σγα τώρα.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 21 Ιούλ 2014, 10:57

http://www.tubechop.com/watch/3350176

7λεπτο (σε ό,τι αφορά την παιδεία)
αξίζει να το ακούσετε
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 21 Ιούλ 2014, 11:26

για ποιο πράγμα μιλάνε - καλά τα λέει ο Καζάκης εννοείται.
αλλά υπάρχει εκπομπή ή άλλο τι παιδική; ή παιδικό κανάλι; δεν κατάλαβα.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 21 Ιούλ 2014, 11:48

στο ραδιόφωνο που έδωσα (στο νήμα του Καζάκη) υπάρχουν διάφορες
εκπομπές, όχι μόνο αυτή που ακούγεται σ'αυτό το βίντεο.
Η ουσία είναι αυτά που λένε για την παιδεία.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Δευ 21 Ιούλ 2014, 12:20

...και συνεχίζω΄

Ίσως πολλοί να έχετε δει την ταινία inception η οποία περιγράφει λίγο πολύ το πως εμφυτεύονται οι ιδέες/ιοι.Αυτές τις ιδέες τις βλέπουμε μετουσιωμένες ως συμπεριφορές στην πολιτική,στον αθλητισμό,στις θρησκείες ,οπουδήποτε ,με σκοπό να χειραγωγήσει και να δημιουργήσει μια νέα πραγματικότητα,μια νέα αλήθεια,ένα νέο τρόπο σκέψης και έκφρασης,μια νέα λογική,η οποία δεν έχει σχέση με την παρατήρηση και την αναζήτηση.Καμία σχέση λοιπόν με τον Ορθό Λόγο του Αριστοτέλη.

Είδαμε,δια της παρατήρησης,το πως χειραγωγείται η σκέψη και η συμπεριφορά στον αθλητισμό,και ειδικά στο ποδόσφαιρο
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 90#p235390 . Είδαμε,δια την ιστορίας,πάσης μορφής πολέμου.Είδαμε δια της ιδεολογίας των κομμάτων να γίνονται τα ίδια.Ο άνθρωπος πια έχει εθιστεί στο να ακούει άσχημα νέα,να βλέπει πολέμους,να είναι ο γείτονας σε χειρότερη μοίρα από αυτόν.Μπήκε η βία και το κακό στο σπίτι του κάθε ανθρώπου.Του αρέσει πια το άσχημο,το κακό,η τραγωδία.Καμία σχέση βέβαια με τους σκοπούς που έχει η τραγωδία κάποτε.Αν δεν του άρεσε και δεν είχε εθιστεί θα σταματούσαν την δημιουργία και την αναπαραγωγή της φύτευσης ιδεών/ιών. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που παντού προβάλλεται βία.Αυτό βέβαια έχει και συνέπειες ,όχι μόνο στον τρόπο σκέψης του ανθρώπου,αλλά και στην υγεία του.

Η αναπαραγωγή της είδησης /γεγονότος/πληροφορίας δεν κάνει πάντα καλό στον άνθρωπο.Ειδικά εκείνες που περιέχουν καταστροφολογία,τρομολαγνεία ,το τέλος του κόσμου και οτιδήποτε άλλο που δημιουργούν χαμηλές συχνότητες,Αυτές δεν κάνουν ποτέ καλό !!! Αλλά όπως είπα,ο άνθρωπος είναι εθισμένος ...

Τι μπορεί να κάνει για να προστατευτεί ; Να θωρακίσει τον Νου .Το εργαλείο θωράκισης το γνωρίζουμε χιλιάδες περιστροφές,αλλά ελάχιστοι το χρησιμοποιούν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος alkinoos την Δευ 21 Ιούλ 2014, 13:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Ανέβηκε κατά λάθος το άτιμο το κείμενο και δεν είχα ολοκληρώσει
"Ο ύπνος του σώματος έγινε ξύπνημα της ψυχής και το κλείσιμο των ματιών αληθινή όραση, και η σιωπή μου εγκυμονούσε το καλό, και η διατύπωση του λόγου μου έγινε δημιούργημα αγαθό" Ερμής Τρισμέγιστος

Δεν στηνω καινούργια είδωλα εγώ, τα παλιά ας μάθουν τι τους στοιχίζει το να έχουν ξύλινα πόδια - Νιτσε @ Ιδε ο άνθρωπος

Ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου το παμπάλαιο χώμα πατώντας και το χώμα δεν έδεσε ποτέ με τη φτέρνα τους - Ελυτης
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 21 Ιούλ 2014, 12:54

ArELa έγραψε:στο ραδιόφωνο που έδωσα (στο νήμα του Καζάκη) υπάρχουν διάφορες
εκπομπές, όχι μόνο αυτή που ακούγεται σ'αυτό το βίντεο.
Η ουσία είναι αυτά που λένε για την παιδεία.
στην αρχή της συζήτησης δεν λέγανε κάτι για παιδί που παρακολουθεί μία εκπομπή; δεν έπιασα το όνομά της ένα ποσοστό ογδόντα τοις εκατό το έπιασα, λέει προκαλεί εκνευρισμό κλπ
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 21 Ιούλ 2014, 13:17

Για την εκπομπή Nikelodeon λέγανε... γνωστή και μη εξαιρετέα.
Με καρτούνς και όχι μόνο...
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 21 Ιούλ 2014, 13:19

ArELa έγραψε:Για την εκπομπή Nikelodeon λέγανε... γνωστή και μη εξαιρετέα.
Με καρτούνς και όχι μόνο...
τι είναι αυτό καλέ; απαπαπα να το ψάξω ή θα μείνω κάγκελο η γυναίκα;
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 21 Ιούλ 2014, 13:24

Υπάρχει στην TV. χαίρομαι που δεν ψάχνεις τόσο τα κανάλια
ώστε να το ξέρεις. Κανάλι για παιδιά είναι. (υποτίθεται)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 21 Ιούλ 2014, 13:30

ArELa έγραψε:Υπάρχει στην TV. χαίρομαι που δεν ψάχνεις τόσο τα κανάλια
ώστε να το ξέρεις. Κανάλι για παιδιά είναι. (υποτίθεται)
πάω πέντε χρόνια χωρίς τηλεόραση σπίτι και πλέον μου προκαλεί αηδία και τάσεις εμετού ακόμα και να την ακούω σε άλλα διαμερίσματα... :cool: :cool:
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 21 Ιούλ 2014, 13:46

alkinoos έγραψε:...και συνεχίζω΄

Ίσως πολλοί να έχετε δει την ταινία inception η οποία περιγράφει λίγο πολύ το πως εμφυτεύονται οι ιδέες/ιοι.Αυτές τις ιδέες τις βλέπουμε μετουσιωμένες ως συμπεριφορές στην πολιτική,στον αθλητισμό,στις θρησκείες ,οπουδήποτε ,με σκοπό να χειραγωγήσει και να δημιουργήσει μια νέα πραγματικότητα,μια νέα αλήθεια,ένα νέο τρόπο σκέψης και έκφρασης,μια νέα λογική,η οποία δεν έχει σχέση με την παρατήρηση και την αναζήτηση.Καμία σχέση λοιπόν με τον Ορθό Λόγο του Αριστοτέλη.

Είδαμε,δια της παρατήρησης,το πως χειραγωγείται η σκέψη και η συμπεριφορά στον αθλητισμό,και ειδικά στο ποδόσφαιρο
http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... 90#p235390 . Είδαμε,δια την ιστορίας,πάσης μορφής πολέμου.Είδαμε δια της ιδεολογίας των κομμάτων να γίνονται τα ίδια.Ο άνθρωπος πια έχει εθιστεί στο να ακούει άσχημα νέα,να βλέπει πολέμους,να είναι ο γείτονας σε χειρότερη μοίρα από αυτόν.Μπήκε η βία και το κακό στο σπίτι του κάθε ανθρώπου.Του αρέσει πια το άσχημο,το κακό,η τραγωδία.Καμία σχέση βέβαια με τους σκοπούς που έχει η τραγωδία κάποτε.Αν δεν του άρεσε και δεν είχε εθιστεί θα σταματούσαν την δημιουργία και την αναπαραγωγή της φύτευσης ιδεών/ιών. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που παντού προβάλλεται βία.Αυτό βέβαια έχει και συνέπειες ,όχι μόνο στον τρόπο σκέψης του ανθρώπου,αλλά και στην υγεία του.

Η αναπαραγωγή της είδησης /γεγονότος/πληροφορίας δεν κάνει πάντα καλό στον άνθρωπο.Ειδικά εκείνες που περιέχουν καταστροφολογία,τρομολαγνεία ,το τέλος του κόσμου και οτιδήποτε άλλο που δημιουργούν χαμηλές συχνότητες,Αυτές δεν κάνουν ποτέ καλό !!! Αλλά όπως είπα,ο άνθρωπος είναι εθισμένος ...

Τι μπορεί να κάνει για να προστατευτεί ; Να θωρακίσει τον Νου .Το εργαλείο θωράκισης το γνωρίζουμε χιλιάδες περιστροφές,αλλά ελάχιστοι το χρησιμοποιούν.

ναι η ταινία αυτή αποκάλυψε πολλά ανάμεσα στα χολυγουντιανά εφφέ της - για πες ποιο ειναι το εργαλείο θωράκισης κατά την άποψή σου..
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 21 Ιούλ 2014, 15:36

και αυτή είναι η τηλεόραση κυρίες και κύριοι που αφήνεστε μπροστά στους δέκτες σας κι όλοι όσοι αφήνουν τα παιδιά τους

Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Δευ 21 Ιούλ 2014, 20:24

aftokaitoallo έγραψε:
ναι η ταινία αυτή αποκάλυψε πολλά ανάμεσα στα χολυγουντιανά εφφέ της - για πες ποιο ειναι το εργαλείο θωράκισης κατά την άποψή σου..

Είναι εργαλείο θωράκισης,επιθετικό/αμυντικό όπλο προς πάσα ιδέα/ιό

.ΛΟΓΟΣ-ΕΡΓΟ-ΝΟΗΜΑ
..που ως ντόμινο μετουσιώνεται σε
ΓΝΩΘΙ Σ'ΑΥΤΟΝ -ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ-ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
..όπου και αυτό μετουσιώνεται σε
ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ
..όπου όλα αυτά είναι κομμάτια
παζλ της ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ
...όπου και αυτή είναι κομμάτι
της ΙΔΕΑΣ που πρέπει να προστατευτεί με πάση θυσία
,διότι όλα αυτά σε μετατρέπουν σε άνθρωπο,
ασχέτου αν ανθρώπινη μορφή έχουν όλοι
εκείνοι που αυτοαποκαλούνται άνθρωποι.

Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 21 Ιούλ 2014, 20:31

alkinoos έγραψε:...όπου και αυτή είναι κομμάτι
πόσο μ'αρέσει αυτό που λες...
και πόσο ταιριάζει στον ΙΔΕΟτοπο...
Είχα τρελή έμπνευση τελικά όταν διάλεξα αυτή την ονομασία
για τον τόπο μας... :)
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Δευ 21 Ιούλ 2014, 22:09

alkinoos έγραψε:
aftokaitoallo έγραψε:

Είναι εργαλείο θωράκισης,επιθετικό/αμυντικό όπλο προς πάσα ιδέα/ιό

.ΛΟΓΟΣ-ΕΡΓΟ-ΝΟΗΜΑ
..που ως ντόμινο μετουσιώνεται σε
ΓΝΩΘΙ Σ'ΑΥΤΟΝ -ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ-ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ
..όπου και αυτό μετουσιώνεται σε
ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ
..όπου όλα αυτά είναι κομμάτια
παζλ της ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ
...όπου και αυτή είναι κομμάτι
,διότι όλα αυτά σε μετατρέπουν σε άνθρωπο,
ασχέτου αν ανθρώπινη μορφή έχουν όλοι
εκείνοι που αυτοαποκαλούνται άνθρωποι.
για μένα δεν έχει σημασία ανθρώπινη αυτή η Ιδέα, η Αγάπη η Δικαιοσύνη η Αλήθεια η Ελευθερία που εμπεριέχει αυτή η Ιδέα δεν είναι αποκλειστικά ανθρώπινο ζήτημα.

δεν ξέρω καν αν είμαστε "η κορωνίδα" της δημιουργίας τουλάχιστον με την έννοια που μας "εμφυτεύτηκε". μπορεί ναι, μπορεί όχι.
Άβαταρ μέλους
alkinoos
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από alkinoos » Δευ 21 Ιούλ 2014, 22:39

aftokaitoallo έγραψε: για μένα δεν έχει σημασία ανθρώπινη αυτή η Ιδέα, η Αγάπη η Δικαιοσύνη η Αλήθεια η Ελευθερία που εμπεριέχει αυτή η Ιδέα δεν είναι αποκλειστικά ανθρώπινο ζήτημα.

δεν ξέρω καν αν είμαστε "η κορωνίδα" της δημιουργίας τουλάχιστον με την έννοια που μας "εμφυτεύτηκε". μπορεί ναι, μπορεί όχι.

σωστά ..ο καθένας κτίζει τη βάση του ανάλογα με την προσωπικότητα και τις αντιλήψεις του

Άβαταρ μέλους
aftokaitoallo
Σύμβουλος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από aftokaitoallo » Τετ 23 Ιούλ 2014, 01:46

πολυεπίπεδα όνειρα το λοιπόν
λέμε συλλογικό ασυνείδητο
είδαμε και το Μάτριξ
είδαμε και το Inception.
κι οι δύο ταινίες κάτι κρύβουν.

όσον αφορά το Inception μπορεί κανείς να δει τελείως διαφορετικά τα πρόσωπα και τον ρόλο που έπαιξαν.
και το περίεργο τέλος με την σβουρίτσα που δεν πέφτει άρα κι αυτό ήταν ένα όνειρο.
δηλαδή αυτός ή δεν ξύπνησε στο αεροπλάνο και εξυπηρέτησε άλλου τον σκοπό (ποιανού ή ποιανής; )
ή η γυναίκα του είχε δίκιο all along.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”