Τον εκδικήθηκε με πάνω από 1.000 παπάκια...

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 126 φορές
Έλαβε Likes: 198 φορές

Τον εκδικήθηκε με πάνω από 1.000 παπάκια...

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Σάβ 26 Απρ 2014, 14:44

Εικόνα
Ένας οικοδόμος στην Κίνα αποφάσισε να εκδικηθεί το αφεντικό του, επειδή του χρωστούσε αρκετά χρήματα και άφησε περισσότερα από 1.000 παπάκια στο σπίτι του.

Ο Τσιου Ξιάνγκ εκδικήθηκε το αφεντικό του, αμολώντας 1.130παπάκια στο σπίτι του εργοδότη του Χουνγκ Μπιν. Οι δύο τους είχαν έντονη διαμάχη, για ένα σημαντικό ποσό που χρωστούσε ο τελευταίος στον πρώτο.

Ο 60χρονος είχε απολυθεί το περασμένο έτος, αλλά υποστηρίζει πως του χρωστούν 364 ευρώ σε απλήρωτους μισθούς. Μάλιστα, ο ίδιος επικοινώνησε με την επιχείρηση πουλερικών για να παραδώσει τις πάπιες, λέγοντάς πως η αμοιβή θα καταβληθεί με την «παράδοση».

Τελικά, ο εργοδότης του, δεν πλήρωσε ούτε για τα παπάκια, αλλά αντίθετα κάλεσε την αστυνομία για να επιληφθεί της υπόθεσης, με τη μεταξύ τους διαμάχη να συνεχίζεται.

ΠΗΓΗ : periergaa.blogspot.com
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Τον εκδικήθηκε με πάνω από 1.000 παπάκια...

Δημοσίευση από ArELa » Σάβ 26 Απρ 2014, 22:40

:loco:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 26 Απρ 2014, 23:49

θα προτιμουσα τιμωριες που να μην περιλαμβανουν ζωντανα. ενα σπασιμο ποδιων θα ηταν αρκετο.
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 13 φορές
Έλαβε Likes: 20 φορές

Δημοσίευση από promitheas14 » Κυρ 27 Απρ 2014, 17:43

Divine Sinner έγραψε:θα προτιμουσα τιμωριες που να μην περιλαμβανουν ζωντανα. ενα σπασιμο ποδιων θα ηταν αρκετο.
:thumb:
Γενικά τό θέμα ἐντάσσεται στίς μεθόδους ἀποπροσανατολισμοῦ τῶν ἀνθρώπων ἀπό τά οὐσιώδη.
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Κυρ 27 Απρ 2014, 18:05

Divine Sinner έγραψε:θα προτιμουσα τιμωριες που να μην περιλαμβανουν ζωντανα. ενα σπασιμο ποδιων θα ηταν αρκετο.
Αυτό δεν ήταν τιμωρία νομίζω αλλά τρολλάρισμα. Γέλαγα μόνος μου όταν το διάβαζα...

Τα καημένα τα παπάκια απ την άλλη...
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Κυρ 27 Απρ 2014, 18:12

promitheas14 έγραψε: :thumb:
Γενικά τό θέμα ἐντάσσεται στίς μεθόδους ἀποπροσανατολισμοῦ τῶν ἀνθρώπων ἀπό τά οὐσιώδη.
Αποπροσανατολισμός ως τρόπος χειραγώγησης περιγράφεται σε αυτό το βίντεο που έφτιαξα πριν 2 χρόνια και μπορείς να δεις εδω

Το θέμα βρίσκεται στην κατηγορία Γενικά-Ελεύθερο Βήμα αν και νομίζω θα ταίριαζε και στα ανέκδοτα. Δεν βλέπω πως ακριβώς αποπροσανατολίζει κάποιον απ το να γελάσει λίγο μέσα στην γενικότερη μαυρίλα.

Αν νομίζεις ότι σε αποπροσανατολίζει μπορείς να ανοίξεις το forum για την νέα τάξη πραγμάτων , θα βρεις αρκετό υλικό εκεί που θα σε κρατήσει στα ''ουσιώδη''.
Άβαταρ μέλους
promitheas14
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 13 φορές
Έλαβε Likes: 20 φορές

Δημοσίευση από promitheas14 » Κυρ 27 Απρ 2014, 18:52

Justme έγραψε:[Δεν βλέπω πως ακριβώς αποπροσανατολίζει κάποιον απ το να γελάσει λίγο μέσα στην γενικότερη μαυρίλα.
Ὄντως εἶναι ἀστεῖο τό θέαμα, καί γώ γέλασα. Ἠ ἔνστασή σου εἶναι σωστή καί στόν βαθμό πού δέν τό βλέπουμε στίς εἰδήσεις, ἀλλά (τώρα τό πρόσεξα) στά "περίεργα" εἶναι Ο.Κ. καί ἔχεις δίκιο.
Ἄλλο αὐτό καί ἄλλο νά τό παρουσιάζουν ὡς "εἴδηση". Δέν εἶναι εἴδηση. Εἶναι ἀνέκδοτο, ὄπως καλά εἶπες, γιά χαλάρωμα.
Θυμᾶμαι (καί αὐτό μοῦ ἔφερε τούς συνειρμούς γιά νά γράψω τήν ἔνστασή μου) τότε πού ἔβλεπα τηλεόραση καί θεωροῦσα "σοβαρούς" τόν Λυριτζή και τόν Οικονόμου στήν ΝΕΤ στήν πρωινή ζώνη, οἱ ὁποῖοι ἔδιναν τόν λόγο στήν Μαριλένα Κατσίμη γιά νά παρουσιάσῃ "είδήσεις" τοῦ ἐξωτερικοῦ δελτίου. Ἐκείνη ὅλο τέτοια προέβαλλε ὡς "εἰδήσεις". Π.χ. "ἕνα γατάκι παίζει πιάνο", "φεστιβάλ ντοματοπόλεμου", "ἐπιδείξεις μόδας" κ.ο.κ.
Ἡ διαφωνία μου, δηλαδή, δέν εἶναι στήν συγκεκριμένη πληροφορία, ἀλλά στό ὅτι ἀπ' ὅλον τόν "χαμό" πού γίνεται στήν Κίνα, τά διεθνῆ πρακτορεῖα διάλεξαν αὐτήν ὡς "σημαντική εἴδηση".
Αὐτό εἶναι ἀποπροσανατολισμός καί ὑποβάθμιση τῆς νοημοσύνης μας, κατά τήν γνώμη μου.
Ὄποιος ἐλεύθερα συλλογᾶται, συλλογᾶται καλά.
Ρήγας Βελεστινλῆς
Άβαταρ μέλους
AnonymosEreynhths
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από AnonymosEreynhths » Κυρ 27 Απρ 2014, 18:59

Πολύ σωστά, συμφωνούμε. Αυτή είναι μια σωστή αντιμετώπιση γενικότερα παντός είδους ειδήσεων.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”