Απρέπεια ο δημόσιος θηλασμός!!!!!!!!!!!!

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Άβαταρ μέλους
butterfly
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 4 φορές

Απρέπεια ο δημόσιος θηλασμός!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση από butterfly » Πέμ 14 Μαρ 2013, 22:11

Η γνωστή παρουσιάστρια και ψυχολόγος, Σάντυ Κουτσοσταμάτη, δέχθηκε πρόσφατα παρατήρηση στο μεγάλο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, Mediterrannean Cosmos, από τον σεκιούριτι επειδή θήλαζε στο χώρο του εμπορικού κέντρου.

Έπειτα από το συγκεκριμένο περιστατικό, η ψυχολόγος και μητέρα ενός κοριτσιού σε συνεργασία με τον παγκόσμιο οργανισμό θηλασμού, οργανώνουν την Πέμπτη ταυτόχρονο δημόσιο θηλασμό, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Η ίδια μιλώντας στο «fthis», είπε: «Η κόρη μου είναι 17 μηνών και συνεχίζω να τη θηλάζω τρεις φορές την ημέρα. Πρωί, μεσημέρι και βράδυ. Όταν είμαι έξω για δουλειές, αυτό θα συμβεί και έξω. Με αφορμή την παρατήρηση που μου έκανε security στο Cosmos επειδή θήλαζα, οργανώνουμε ταυτόχρονο δημόσιο θηλασμό στις 17:00 στο Cosmos, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, σε συνεργασία με τον παγκόσμιο οργανισμό θηλασμού. Το περιστατικό έγινε πριν μία εβδομάδα, στις 10 το πρωί που δεν υπήρχε καθόλου κόσμος εκείνη την ώρα».

Και συνέχισε: «Δεν πρόλαβα να απευθυνθώ στους υπεύθυνους γιατί προσεβλήθη και έφυγα γρήγορα. Όσο για το αν υπάρχει ειδικός χώρος, ναι. Είναι στις τουαλέτες που αλλάζουν τα μωρά. Αλλά γιατί θα πρέπει να κρυφτώ για να θηλάσω το παιδί μου. Εδώ μιλάμε για αλλαγή νοοτροπίας. Η εικόνα μιας μητέρας που θηλάζει, γιατί είναι προσβλητική και πρέπει να την κλείσουμε κάπου; Για μένα είναι πιο προσβλητική η εικόνα ενός νέου κοριτσιού με το παρτό σορτσάκι και το στήθος έξω που κυκλοφορεί στον ίδιο χώρο. Ας την κλείσουμε και αυτή κάπου...».

http://www.protothema.gr/life-style/Gos ... aid=263627

Στα χρονια που ημουν παιδι, ο θηλασμος γινοταν δημοσιως και δεν υπηρχε απολυτως κανενα προβλημα. Τοτε οι γυναικες γεννουσαν καμμια δεκαρια παιδια και το μπιμπερο ηταν απαγορευμενη πολυτελεια λογω κοστους. Εβλεπες γυναικες με τα μωρα αγκαλια, μεσα σε λεωφορεια, ιατρεια, νοσοκομεια κλπ κι ηταν το φυσικοτερο πραγμα του κοσμου το να θηλασουν το παιδι, αφου ηταν η ωρα του να φαει! Οταν οι παιδιατροι, σε αγαστη συμπνοια με τις εταιριες που παρασκευαζουν τα βρεφικα γαλατα, καταφεραν να πεισουν τις μαναδες να δινουν στα παιδια μπιμπερο, ο δημοσιος θηλασμος εγινε " ντροπη " κι " απρεπεια ". Εχουμε διαστρεβλωσει τα παντα στις μερες μας. Μια χαρα μας περιγραφει ο τιτανοτεραστιος Μπουνιουελ:

Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Re: Απρέπεια ο δημόσιος θηλασμός!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 14 Μαρ 2013, 22:28

είναι πολυ καλο πραγμα ο θηλασμός αλλα δεν ειναι τα πάντα για κάθε περίσταση.
Κι εγω τεινω προς το οτι ειναι απρέπεια.
Άβαταρ μέλους
butterfly
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από butterfly » Πέμ 14 Μαρ 2013, 22:36

Δηλαδη πρεπει να κλειστει μεσα η μανα, ή να κρυβεται σαν τον κλεφτη, για οσο διαστημα θηλαζει το βρεφος, διοτι καποιοι θεωρουν απρεπες το φυσικοτερο πραγμα του κοσμου; Εχουμε υποστει τοσο μεγαλη πλυση εγκεφαλου;
Αν η εργασια δεν ειναι πια δικαιωμα,τοτε κι η πληρωμη των φορων δεν αποτελει πια καθηκον!
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 14 Μαρ 2013, 22:39

Δεν ξερω. εγω δεν θα θελα να το βλεπω σε δημοσια θεα. ειναι οπως ο χέσιμο. οκ οχι βρώμικο αλλα προσωπικό.
Δηλαδη αν μου ρθει η αναγκη θα κρυφτω σαν τον κλεφτη;
Ε ναι βασικα αυτο θα κανω.
Απο την αλλη δεν θελω να επιβαλω την αισθητικη μου σε αλλους. εννοω αν κατι δεν μου αρεσει να το βλεπω δεν παει να πει οτι δεν πρεπει να υφίσταται. δεν ξερω. απλα αμφιταλαντευομαι.
Άβαταρ μέλους
butterfly
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από butterfly » Πέμ 14 Μαρ 2013, 22:53

Divine Sinner έγραψε:Δεν ξερω. εγω δεν θα θελα να το βλεπω σε δημοσια θεα. ειναι οπως ο χέσιμο. οκ οχι βρώμικο αλλα προσωπικό.
Απο την αλλη δεν θελω να επιβαλω την αισθητικη μου σε αλλους. εννοω αν κατι δεν μου αρεσει να το βλεπω δεν παει να πει οτι δεν πρεπει να υφίσταται. δεν ξερω. απλα αμφιταλαντευομαι.
Ποσο προσωπικο θεμα ειναι ο θηλασμος, οταν αφορα την ικανοποιηση της αναγκης του βρεφους για φαγητο;. Δεν ειναι σαν να ξεκινησεις το πρωι νηστικος για την δουλεια και να παρεις μια τυροπιτα στο χερι; Δημοσιως δεν την τρως; Ε, το ιδιο κανει και το πεινασμενο μωρο.
Άβαταρ μέλους
BlueAngel
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έδωσε Likes: 22 φορές
Έλαβε Likes: 11 φορές

Δημοσίευση από BlueAngel » Πέμ 14 Μαρ 2013, 23:15

Ο θηλασμός δημόσια δεν σημαίνει ότι τα πετάς όλα και αρχήζεις να θηλάζεις....
Μπορεί να γίνει πολύ διακριτικά και να μην "ενοχλήσεις" κανέναν αισθητικά.(αν υπάρχει κάποιος τέτοιος!!!)
Το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο (μια μητέρα να ταίζει το παιδί της όταν αυτό πεινάει) έχει φτάσει να μας φαίνεται 'περίεργο' .
Μας έκαναν να ντρεπόμαστε να θηλάζουμε τα παιδιά μας....ενω αν του δώσεις μπιμπερό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.....
Πόσο έχουμε χάσει την επαφή με την φύση μας;;;;
:(
...cause we all have wings but some of us don't know why...
Άβαταρ μέλους
butterfly
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από butterfly » Πέμ 14 Μαρ 2013, 23:34

BlueAngel έγραψε:Ο θηλασμός δημόσια δεν σημαίνει ότι τα πετάς όλα και αρχήζεις να θηλάζεις....
Μπορεί να γίνει πολύ διακριτικά και να μην "ενοχλήσεις" κανέναν αισθητικά.(αν υπάρχει κάποιος τέτοιος!!!)
Το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο (μια μητέρα να ταίζει το παιδί της όταν αυτό πεινάει) έχει φτάσει να μας φαίνεται 'περίεργο' .
Μας έκαναν να ντρεπόμαστε να θηλάζουμε τα παιδιά μας....ενω αν του δώσεις μπιμπερό δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.....
Πόσο έχουμε χάσει την επαφή με την φύση μας;;;;
:(
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 15 Μαρ 2013, 08:13

butterfly έγραψε:
Divine Sinner έγραψε:Δεν ξερω. εγω δεν θα θελα να το βλεπω σε δημοσια θεα. ειναι οπως ο χέσιμο. οκ οχι βρώμικο αλλα προσωπικό.
Ποσο προσωπικο θεμα ειναι ο θηλασμος, οταν αφορα την ικανοποιηση της αναγκης του βρεφους για φαγητο;. Δεν ειναι σαν να ξεκινησεις το πρωι νηστικος για την δουλεια και να παρεις μια τυροπιτα στο χερι; Δημοσιως δεν την τρως; Ε, το ιδιο κανει και το πεινασμενο μωρο.
μονο που η τυροπιτα δεν περιλαμβάνει βυζί.
τότε γιατι ειναι απρέπεια να φαίνεται η ρώγα κάποιας και μάλιστα αν συμβεί με σελέμπριτυ καταλάθος
γράφουν "το σεξυ ατύχημα της τάδε";
Επειδη ο μαστός εκτος απο οργανο τροφής του μωρού ειναι και ερωτογενής περιοχή.
Άβαταρ μέλους
butterfly
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από butterfly » Παρ 15 Μαρ 2013, 08:37

Ερωτογενης περιοχη θα μπορουσε να θεωρηθει το καθε σημειο γυμνου δερματος της γυναικας. Μ' αυτο το σκεπτικο, ας απαγορευτει το μινι, σωστα; Κι ας επιβληθει δια νομου κι η μπουργκα στις δυτικες γυναικες, αφου η σαρκα σκανδαλιζει.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Παρ 15 Μαρ 2013, 08:40

και του ανδρα. δηλαδη με τον ιδιο τροπο θα μπορουσα να βγω με το πεος να κρεμεται; ή αυτο ή μπουργκα;
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 393 φορές
Έλαβε Likes: 353 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Παρ 15 Μαρ 2013, 08:47

Και δηλαδή βρε Φώτη, οι άντρες στην εποχή που ήταν μικρή η butterfly και περιγράφει πως γινόταν δημόσια ο θηλασμός, σκανδαλίζονταν? Δεν νομίζω..Μάλλον μας έχουν κάνει και τα μπερδεύουμε τα πράγματα..
Divine Sinner έγραψε:. ειναι οπως ο χέσιμο. οκ οχι βρώμικο αλλα προσωπικό.
Εδώ, συγνώμη κι όλας αλλά είσαι λάθος να ..εξισώνεις τον θηλασμό με το χέσιμο.. :shock:

Τα ξέκωλα που κυκλοφορούν με τα βυζιά έξω και όλα να φαίνονται? Δεν σκανδαλίζουν? Τι θα έπρεπε να κάνουμε? Να τις απαγορεύουμε την κυκλοφορία?
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
firefightergr
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 6 φορές

Δημοσίευση από firefightergr » Παρ 15 Μαρ 2013, 08:56

Το μωρό όταν κλαίει θέλει γάλα και πρέπει να το έχει.
Είμαι υπέρ του διακριτικού θηλασμού δημόσια,οποιανού δε του αρέσει ας γυρίσει από την άλλη.
"Those who danced were thought to be quite insane by those who could not hear the music.
John Milton"
[img]http://i44.tinypic.com/2vj6jpz.gif[/img]
“It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction.”
Diane Grant
"sursum corda"
Άβαταρ μέλους
butterfly
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από butterfly » Παρ 15 Μαρ 2013, 09:22

Divine Sinner έγραψε:και του ανδρα. δηλαδη με τον ιδιο τροπο θα μπορουσα να βγω με το πεος να κρεμεται; ή αυτο ή μπουργκα;
Μη διανοηθεις καν να το αποτολμησεις, δεν υπαρχει πιο αντιερωτικο θεαμα απο ενα πεος που κρεμεται! Αντιθετο αποτελεσμα θα εχεις! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

firefightergr έγραψε:Το μωρό όταν κλαίει θέλει γάλα και πρέπει να το έχει.
Είμαι υπέρ του διακριτικού θηλασμού δημόσια,οποιανού δε του αρέσει ας γυρίσει από την άλλη.

Παντα διακριτικα γινοταν ο δημοσιος θηλασμος, απλως στις μερες μας σκανδαλιζονται με την θεα της γυναικας που θηλαζει δημοσιως, την ιδια στιγμη που με μεγαλη ευχαριστηση παιρνουν ματι το στηθος μιας μη θηλαζουσας, οταν αυτο ξεχειλιζει σφιγμενο μεσα σε μια μπλουζα 2 νουμερα μικροτερη. Το θεμα ειναι οτι απ' την θηλαζουσα δεν εχουν κατι να " προσδοκουν ", ενω απο την αλλη μπορουν να ονειρευονται ανεμποδιστα.
Άβαταρ μέλους
AROTRIS
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: MANO2906
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από AROTRIS » Παρ 15 Μαρ 2013, 09:41

Μάλιστα...
Τεράστιο θέμα κι αυτό,της υποκρισίας
καί τού παραλογισμού,της κοινωνίας μας...
Στην...υποτιθέμενη..παραλία,όπου το θέαμα
μήτε σοκάρει,μήτε σκανδαλίζει
πλησίον τού...υποτιθέμενου...εμπορικού κέντρου...ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ;;;
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 41 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Παρ 15 Μαρ 2013, 10:06

Έχω παρατηρήσει πως οι ενέργειες που διαχέονται στον χώρο κάτι τέτοιες στιγμές απίστευτης τρυφερότητας
είναι ευγενικές, γεμάτες καλοσύνη, αγάπη που προκαλούν πάντα συγκίνηση και θαυμασμό.
Όλα τα πρόσωπα γαληνεύουν και τα ένστικτα μαλακώνουν.
Ένα μικρό θαύμα συντελείται εκείνη την στιγμή.
Μόνο εκφράσεις συμπάθιας και θαυμάσου διακρίνεις στους γύρο.
Ποιο διεστραμμένο μυαλό μπορεί να προσβάλλεται από την θέα ενός αγνού μικρού μωρού?
Ενός μικρού αγγέλου που αντλεί μητρική αγάπη πρωτίστως και μετά γάλα?
Πιθανόν τέτοια μυαλά να ανήκουν σε άτομα στερημένα. Σε άτομα σκληρά.
Σε άτομα που δεν ένιωσαν ποτέ ως γονείς. Μπορεί να έγιναν αλλά δεν ένιωσαν.
Υποσυνείδητα το αντιλαμβάνονται πως υστερούν από την έλλειψη αγάπης
και ως αυτόματη αντίδραση τους βγαίνει πως τέτοιες εκδηλώσεις αγάπης και τρυφερότητας είναι αφύσικες
και πως δεν πρέπει να τις εισπράττουν και οι άλλοι. Γι αυτό και προτείνουν την απομόνωση των μανάδων.
Τόσα ξέρουν τόσα καταλαβαίνουν. Όταν στην θέαση της ρόγας βλέπουν μόνο ωμό sex τι να πω?
Άβαταρ μέλους
Dread
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Dread

Δημοσίευση από Dread » Παρ 15 Μαρ 2013, 10:21

Για να προσθέσω κάτι στην συζήτηση...

Για να καταλάβετε την αποστροφή που προκαλεί σε πλήθος ανθρώπων στην Ελλάδα ο θηλασμός , ρίξτε μια ματιά στις εξ Αμερικής ταινίες ....

Απο χαζοκωμωδίες με κολεγιόπαιδα μέχρι blockbusters, ειδικά απο την δεκαετία του '80 και μετά....

Και θα δείτε την αποστροφή στην πράξη πολλές φορές.....

Πέρασε πλέον στο απαίδευτο και ακατοίκητο (που έλεγε και η Μαλβίνα :wink: ), εγχώριο κεφαλάκι...
Μαζεύτηκαν πολλοί "γνώστες" και "ειδικοί"....
Η σιωπή αυτοεπιβάλλεται σιγά-σιγά.....
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 15 Μαρ 2013, 10:42

Εγώ δεν έχω να προσθέσω τίποτα. Αφ'ενός γιατί με καλύψατε οι περισσότεροι, αφ'ετέρου γιατί λίγο που είδα ΜΜΕ (λόγω Τζόνι πάντα) έπεσα πάνω στο θέμα και τα ίδια έλεγαν ακόμα και στα χαφιεδοκάναλα. Έπαιξε τρελά δηλαδή. Ε, πόσο να συζητηθεί πια ακόμα αυτό το θέμα; Καρα-εξαντλήθηκε. Προτιμώ να συζητώ πράγματα με τα οποία ούτε διανοούνται οι κύριοι έγκριτοι να καταπιαστούν.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Eva Luna

Δημοσίευση από Eva Luna » Παρ 15 Μαρ 2013, 11:04

Oυτ' εγω μπορω να σχολιασω για θα μου ανεβει το αιμα στο κεφαλι...
Ομως εκεινος ο σεκιουριτας δεν την γνωρισε την Σαντυ;
Να τι παθαινει κανεις και τι προκαλει, αν ειναι μισο-σελεμπριτυ :dunno:
**Έχεις τα πινέλα, έχεις τα χ ρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Άβαταρ μέλους
ICAROS
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 3 φορές

Δημοσίευση από ICAROS » Παρ 15 Μαρ 2013, 11:18

πολλοί θα πουν οτι...εξαρτάται απο το θέαμα :loco:
~ Ακραίο Επικοινωνιακό Φαινόμενο ~
Παλιγγίνης Ελευθέριος - HecarΧος HellΕυθερεύς
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
✩∞ΙΑΟ∞✩
✩∞ΚΡΣ∞✩
✩☿ Z ≡)))≡IΦI≡(((≡ ϟ ☿✩
http://www.facebook.com/lpaliginis
Άβαταρ μέλους
butterfly
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από butterfly » Παρ 15 Μαρ 2013, 17:53

ArELa έγραψε:Εγώ δεν έχω να προσθέσω τίποτα. Αφ'ενός γιατί με καλύψατε οι περισσότεροι, αφ'ετέρου γιατί λίγο που είδα ΜΜΕ (λόγω Τζόνι πάντα) έπεσα πάνω στο θέμα και τα ίδια έλεγαν ακόμα και στα χαφιεδοκάναλα. Έπαιξε τρελά δηλαδή. Ε, πόσο να συζητηθεί πια ακόμα αυτό το θέμα; Καρα-εξαντλήθηκε. Προτιμώ να συζητώ πράγματα με τα οποία ούτε διανοούνται οι κύριοι έγκριτοι να καταπιαστούν.
Χαμπαρι δεν ειχα παρει οτι συζητηθηκε στα σκατοκαναλα, μα τον μεγα Τουτατη! Δεν την ανοιγω την ρημαδα, παρα μονο για να δω ΟΤΕ τιβι, τα Discovery!Κι αυτο μετα τα μεσανυχτα, για νανουρισμα.
Άβαταρ μέλους
skion
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: skion
Έδωσε Likes: 3 φορές
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από skion » Παρ 15 Μαρ 2013, 18:34

Υποσυνείδητα το αντιλαμβάνονται πως υστερούν από την έλλειψη αγάπης
και ως αυτόματη αντίδραση τους βγαίνει πως τέτοιες εκδηλώσεις αγάπης και τρυφερότητας είναι αφύσικες
και πως δεν πρέπει να τις εισπράττουν και οι άλλοι. Γι αυτό και προτείνουν την απομόνωση των μανάδων.
Τόσα ξέρουν τόσα καταλαβαίνουν. Όταν στην θέαση της ρόγας βλέπουν μόνο ωμό sex τι να πω?
Να τους πεις να τραβήξουν κανένα μπάφο μπας και ξεκολλήσουν μερικά γρανάζια του εγκεφάλου τους!! :banghead:
Να πεις σε μια μάνα που φροντίζει να προσφέρει στο μωρό της το πιο κατάλληλο ξεκίνημα
που έχει προσφέρει η ανθρώπινη θεϊκή φύση, ότι προσβάλλει τη δημόσια φτιάξη τους; :jerk:

Πρώτα απ' όλα οι περισσότερες γυναίκες που το κάνουν αυτό στις μέρες μας φορούν ακόμη και ειδικά ρούχα
που να εξυπηρετούν τέτοιες στιγμές, αλλά και τα δικαιώματα αυτών των μωρών και οι ανάγκες τους
θα έπρεπε να είναι υπεράνω πάντων, τέλος.

Είναι ότι καλύτερο υπάρχει από το είδος μας πριν το εκφυλίσουμε
με τα διάφορα βίτσια μας. Όσο για τα περί γεννητικών οργάνων
και λοιπά δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να συζητήσω με τέτοιου είδους επιχειρήματα.
Αν επιτέλους έχουμε κάτι ιερό και όσιο είναι σίγουρα το μωρό την ώρα του θηλασμού.
..you are God in your universe, you're not God in God's universe.
Άβαταρ μέλους
butterfly
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από butterfly » Παρ 15 Μαρ 2013, 19:07

skion έγραψε: Όσο για τα περί γεννητικών οργάνων
και λοιπά δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να συζητήσω με τέτοιου είδους επιχειρήματα.
Αν επιτέλους έχουμε κάτι ιερό και όσιο είναι σίγουρα το μωρό την ώρα του θηλασμού.
Με την λογικη οτι το στηθος ειναι γεννητικο οργανο και σκανδαλιζει η δημοσια θεα του θηλαζοντος βρεφους, ας απαγορευσουμε και την δημοσια θεα του στοματος. Πολλα πονηρα μυαλα δεν σκεφτονται "αμαν κατι χειλαρες για φιφα" , στην θεα ομορφων γυναικειων χειλιων; Μπουργκα, να μη σκανδαλιζουν!
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Παρ 15 Μαρ 2013, 19:09

να με συμπαθάνε οι υπόλοιποι, αλλά αν δεν έβλεπα ποστ σου Μιχάλη δε θα ξανάμπαινα σ'αυτό το τόπικ. Και καλά έκανα που ξαναμπήκα! :urock:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 41 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Δημοσίευση από Hlios » Παρ 15 Μαρ 2013, 19:19

butterfly έγραψε:Μπουργκα, να μη σκανδαλιζουν!
Ε τότε να θεσπιστούν και γάντια...
για την παλάμη...
και τα δάχτυλα.
Άβαταρ μέλους
butterfly
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από butterfly » Παρ 15 Μαρ 2013, 19:28

Hlios έγραψε:
butterfly έγραψε:Μπουργκα, να μη σκανδαλιζουν!
Ε τότε να θεσπιστούν και γάντια...
για την παλάμη...
και τα δάχτυλα.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”