Τουρκικα σηριαλ

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Τουρκικα σηριαλ

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 05 Σεπ 2012, 14:03

Κατα την αποψη μου ειναι άθλια.
ακουω οτι πρεπει να απαγορευτουν απο διαφορους χρυσαυγητες εθνικιστες κλπ.

ΟΧΙ δεν πρεπει να καταργηθουν. επειδη δεν σου αρεσει.
αν δεν σου αρεσει μην το βλέπεις.
Ελευθερη αγορα εχουμε και τα καναλια θα δειχνουν οτι γουστάρουν
Εσυ θα βλεπεις οτι απο αυτα γουστάρεις και οι γυρω σου το ίδιο.
Και στο κατω κατω οταν επαιζε την λιμνη τον στεναγμων που εκανε τον αλη πασα μαγκα
γιατι δεν διαμαρτυρηθηκες φιλε χρυσαυγητη;;
Άβαταρ μέλους
Τάλως
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 2 φορές

Re: Τουρκικα σηριαλ

Δημοσίευση από Τάλως » Τετ 05 Σεπ 2012, 14:51

Divine Sinner έγραψε: ακουω οτι πρεπει να απαγορευτουν απο διαφορους
Για αυτο οσοι εχουν τετοιο τροπο σκεψης δεν προκειτε ποτε να πανε μπροστα τιποτα σε αυτο τον τοπο...
το να τα απαγορευεις δεν ειναι προλαβαινεις το "κακο" απλα το γιατρευεις μετα το προβλημα με τον λαθος τροπο.

αντι να ασχοληθουν με το τι κανει καποιους να τους αρεσουν τετοιες μπουρδες
ασχλουνται με το να το απαγορευσουν.

αντι να μαθεις καποιον να μην τρωει αλατι πολυ γιατι κανει κακο
απλα μολις παει στα 50 του το κοβεις τελειως. απλα πραγματα ελληνικης πραγματικοτητας
Εἶσ' Ἕλληνας; Τί προσκυνᾶς; Σηκώσου ἀπάνω! Ἐμεῖς καὶ στοὺς θεοὺς ὀρθοὶ μιλοῦμε..

[img]http://www.afroditishobby.gr/datafiles/498.jpg[/img]

[img]http://s12.postimg.org/pm4kknyzd/copy.j ... 1364828493[/img]

http://www.youtube.com/watch?v=8F_Z060Wlck
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 393 φορές
Έλαβε Likes: 349 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Τετ 05 Σεπ 2012, 14:53

Ξέρω κυρίες μιας κάποιας ηλικίας που, ενώ είτε ψήφισαν ΧΑ είτε είναι φιλικές προς αυτήν, παρακολουθούν ανελλιπώς αυτά τα σήριαλ γιατί " δεν γυρίζουν πιά ελληνικά, παιδάκι μου.."

Είναι ελεεινά, αλλά όχι περισσότερο ελεεινά από κάτι ανάλογα ελληνικά ή σαπουνόπερες αμερικανο-βραζιλιανο--μεξικάνικες.Το θέμα είναι γιατί τα βλέπουν.
Η απαγόρευση είναι βεβαίως φασιστική τακτική.Όποιος δεν θέλει, δεν βλέπει.
Υπάρχουν κι άλλα πράγματα να κάνεις, γιαγιάκα.
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
taleapad
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από taleapad » Πέμ 06 Σεπ 2012, 09:05

Μἐ ἀφορμὴ αὐτὸ τὸ ἄρθρο ποὺ πραγματεύεται τὰ τουρκικὰ σήριαλ μοῦ δίδεται ἡ εὐκαιρία νὰ διαπιστώσῳ ὅτι πέρα ἀπὸ αὐτὰ τὰ σχέδια , φαίνεται ὅτι ἡ κίνησις αὐτὴ εἶναι πολὺ καλὰ μελετημένη ἐ τῶν προτέρων ἀπὸ ἐρευνητικοὺς χώρους ὅπως τὰ πανεπιστήμια τοῦ Tavistock ἢ τοὐλάχιστον τροφοδοτοῦν τὴν ἰδέα τῆς ὑπάρξεώς τους βασιζόμενα σὲ ἀνθρωπογνωσία ἡ ὁποία προέρχεται ἀπὸ αὐτό.

Σὲ αὐτὴν τὴν ἐποχὴ μανιωδῶς καταλύονται τὰ ἔθνη τὰ ἤθη καὶ τὰ ἔθιμα τῶν λαῶν μὲ σκοπὸ τὴν καταστρεπτικὴ, γιὰ τὶς φυλὲς «ἀχταρμοποίηση» καὶ προσπάθεια ἐπιμειξίας, ὅπου ὁ,τιδήποτε θυμίζει ἔθνος ἢ φυλετικὴ διαφοροποίηση ἔχει καταστεῖ ἐγκληματικὴ πρᾶξις (πλὴν Ἰσραὴλ καὶ Τουρκίας ἡ ὁποία δὲν κρύβει τὴν ἰσχυρὴ ἐθνικὴ παρουσία της παραμένοντας στὸ ἀπυρόβλητο).

Τὰ τουρκικὰ σήριαλ ποὺ ἔχουν καθηλώσει ἕνα μεγάλο ποσοστὸ ἀδυνάμων ἀνθρώπων φαίνεται νὰ ἔχουν τὴν βάση τους ἢ νὰ κατευθύνονται ἀπὸ ἐμπεριστατωμένες μελέτες χειραγωγήσεως τῆς ἀνθρώπινης συμπεριφορᾶς, προϊόντα πανεπιστημιακῶν μελετῶν τῶν πανεπιστημίων ὁπως City’s of London Tavistock Institute (1947), τὸ ὁποῖο εἶναι Μὴ Kυβερνητικὴ ‘Oργάνωση (γιὰ τὴν ὸποία ὁ Ἀμερικανικὸς λαὸς πληρώνει, ἐν ἀγνοίᾳ τῶν περισσοτέρων 6 δισεκατομμύρια δολλάριων ἑτησίως), τὸ Univercity of Sussex στὴν Ἀμερική, τὸ Stanford Research Institute, Esalem, MIT καὶ πολλῶν ἐπιστημόνων ὅπως τῶν πλέον γνωστῶν Dr. D. Ewen Cameron καὶ Stanley Milgram, ὅπως καὶ πληθώρας πειραμάτων παρόμοια μὲ τὸ πείραμα φυλάκισης τοῦ Stanford ποὺ ἐξηγεῖται ἱκανοποιητικὰ ἀπὸ τὸν Philip Zimbardo. Ἡ γνώση ἀπὸ αὐτὰ τὰ ἰδρύματα χρησιμοποιεῖται ἀπὸ «μυστικὲς» ὁμάδες ὅπως Mont Pelerin Society, Trilateral Commission, Ditchley Foundation καὶ Club of Rome.

Εἶναι ἄξιο νὰ σημειωθῇ ὅτι ὡς παρόμοιο παραδείγματα εἴχαμε μὲ τὸ γνωστὸ ρὸκ συκγρότημα τῶν Beatles μία πρώην μουσικάντικη μπάντα νυκτερινῶν κέντρων στὸ Ἀμβοῦργο, ποὺ παρ᾽ὅλη τὴν ἀντίδραση καὶ ἐκκεντρικότητα ἡ ὁπόια διέκρινε τὴν συμπεριφορὰ καὶ πορεῖα τους, ἐπεβίωσαν, ἐπεβλήθησαν καὶ ἀπέδειξαν τὴν δυνατότητα τοῦ ἀποπροσανατολισμοῦ ἑκατομμυρίων ἀνθρώπων ἐπὶ σειρὰ ἑτῶν. Πρόσφατο παράδειγμα ἔχουμε τὴν ἐκκεντρικὴ Madonna καὶ τὴν ἀποκρουστικὴ Lady Gaga.

Αὐτὲς οἱ μελέτες οἱ τεχνικὲς καὶ τὰ προγράμματα ποὺ χρησιμοποιοῦνται ἔχουν ἕναν μοναδικὸ ἀπώτερο σκοπὸ ὁ ὁποῖος εἶναι νὰ κατακερματίσουν τὴν ψυχολογικὴ δύναμη τοῦ ἀτόμου καὶ νὰ τὸ καταστήσουν ἀνήμπορο νὰ ἀντιταχθῇ στοὺς δικτάτορες τῆς παγκόσμιας τάξης. Ἔτσι ὁποιαδήποτε τεχνικὴ ποὺ βοηθάει νὰ σπάσῃ τὴν οίκογενειακὴ μονάδα καὶ τὶς οίκογενειακὲς ἐντυπώσεις, τὶς ἀρχὲς τῆς θρησκείας, τὸν πατριωτισμὸ καὶ τὴν σεξουαλικὴ συμπεριφορὰ χρησιμοποιοῦνται ἀπὸ τοὺς ἐπιστημονες τοῦ Tavistock ὡς ὅπλα ἐλέγχου τῶν πληθυσμῶν.

Σπρώχνωντας σχεδὸν διὰ τῆς βίας τώρα τὰ τουρκικὰ σήριαλ στὶς τηλεοράσεις μὲ τυράκι στὴν φάκα τὴν χαμηλὴ τιμὴ προσφορᾶς τῆς ταινίας, φέρνουν τοὺς ἀνυποψίαστους τηλεθεατὲς μπροστὰ σὲ μία κατάσταση ποὺ δεσμεύει τὴν προσοχὴ τους χωρὶς νὰ γίνεται ἄμεσα ἀντιληπτό. Βλέπει ὁ ἄμοιρος τηλεθεατὴς μία κοινωνία ὅπου ὅλοι οἱ θεσμοὶ τηροῦνται, ὑπάρχει ἱεραρχία, σεβασμὸς στὰ ἤθη καὶ τὰ ἔθιμα, σεβασμὸς στὴν οίκογένεια καὶ τοὺς θεσμοὺς της, εὐλάβεια στὴν θρησκεία καὶ ἔντονος κοινωνικὸς ἔλεγχος,
Μήπως ὅλα αὐτὰ σᾶς θυμίζουν κάτι;

Βεβαίως, εἶναι ὅλα αὐτὰ τὰ ὁποία εἴχαμε καὶ μᾶς καταργήσανε καὶ τώρα παρέμεινε ἡ ἀναπόληση τῆς παλιᾶς καλῆς ἐποχῆς. Αὐτὸ εἶναι ποὺ καθηλώνει αὐτοὺς τοὺς δύσμοιρους ποὺ κάθονται καὶ τὰ βλέπουν μὲ τὶς ὥρες καὶ δὲν ἀντιλαμβάνονται τὸ δηλητήριο ποὺ μπαίνει ὕπουλα μέσα τους.

Ἡ ἀπορία εἶναι τὸ ὅτι δὲν διερωτῶνται: «γιατὶ δὲν βάζουν παρόμοιες σειρὲς μὲ Ἕλληνες καὶ Ἑλληνικοὺς τρόπους ἤθη καὶ ἔθιμα; μήπως δὲν ὑπάρχουν; Ὑπάρχουν βέβαια ἀλλὰ ἂν τὰ βάλουν θὰ εἶναι ἀναχρονιστικὰ, ῥατσιστικὰ καὶ ἐναντίον τῶν ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων, ἐνῷ τὰ τούρκικα δὲν εἶναι.

Ἀπὸ τὴν ἄλλη μεριὰ οἱ προμηθευτὲς τῶν σήριαλς κάνουν τὸ καλύτερο ποὺ μποροῦν γιὰ τὴν φυλή τους, περνοῦν τὴν δική τους κουλτούρα , ἐπιβάλουν τρόπον τινὰ τὶς ἰδιαιτερότητές τους καὶ τὶς συμπεριφορές τους (μὴν ξεχνᾶτε ὅτι ὅπως τὸ θέατρο ἦταν τὸ σχολεῖο τοῦ λαοῦ, ἔτσι σήμερα εἶναι ἡ τηλεόραση), προσπαθοῦν νὰ δείξουν μία κοινωνικὴ σταθερότητα ἔναντι τῶν ἄλλων λαῶν ποὺ τὴν ἔχασαν (ἢ βιαίως τοὺς στέρησαν οἱ πολιτικοί τους) καὶ τέλος πάντων μὲ τὸν τρόπο τους αὐξάνουν τὴν ἐπιρροή τους σὲ ὅσο μεγαλύτερο φάσμα μποροῦν.

Ἡ ζημία ποὺ γίνεται γιὰ τοὺς ἄμοιρους τηλεθεατὲς εἶναι τὸ ὅτι δηλητηριάζονται σιγά-σιγὰ ἐθίζονται καὶ υἱοθετοῦν τοὺς τρόπους μιᾶς ἄλλης φυλῆς ἡ ὁποία θέλει νὰ ἀφομοιώσῃ μὲ τὸν τρόπο της μία ἄλλη γεγονὸς ποὺ συγκαταλέγεται στὸ ἔνστικτο αὐτοσυντηρήσεώς της καὶ ὡς ἐκ τούτου εἶναι φυσικὸ φαινόμενο.
Ἐὰν γινόταν τὸ ἴδιο μὲ Ἑλληνικὰ σήριαλ θὰ ἦταν μία ὕπουλη ῥατσιστικὴ ἐνέργεια καὶ θὰ ἔπρεπε νὰ πᾶμε νὰ ζητήσουμε συγγνώμη γονατιστοὶ στὸ Yad Yashem φορῶντας ἑβραϊκὰ σκουφάκια.

http://www.mystikaperasmata.gr/home/748 ... is-agkyras

Yad Yashem λίκνο τῆς δημοκρατίας (τοῦ ὁλοκαυτώματος) στὸ Ἰσραὴλ, παραλλήλου σημασίας μὲ τὸ μνημεῖο τοῦ ἀγνώστου στρατιώτου τῆς Ἑλλάδος ὅπως καὶ ἄλλων χωρῶν, ὅπου ἔχουν προσκυνήσει ὅ Στεφανόπουλος, ΓΑΠαπανδρέου, Τσοχατζόπουλος καὶ ἄλλοι οἱ ὁποίοι ἀποφεύγουν τὴν δημοσιότητα. Ἄξιον παρατηρήσεως εἶναι ὅτι κανεὶς δὲν ἔρχεται νὰ προσκυνήσῃ γιὰ τοὺς νεκροὺς ἄλλων χωρῶν φορῶντας μάλιστα καὶ τὶς ἐθνικὲς τους ἐνδυμασίες, λὲς καὶ οἱ μόνοι νεκροὶ ποὺ ἔχουν ἀξία εἶναι μόνο οἱ θανῶντες τῆς, ἰσραηλιτικῆς φυλῆς· ἀλλὰ πῶς ἀλλιῶς θὰ ἐθεωροῦντο ὁ περιούσιος λαός;
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin

Δημοσίευση από kat_woman » Πέμ 06 Σεπ 2012, 09:16

Όλα καλά, αγαπητέ taleapad, αλλά αυτό
Εἶναι ἄξιο νὰ σημειωθῇ ὅτι ὡς παρόμοιο παραδείγματα εἴχαμε μὲ τὸ γνωστὸ ρὸκ συκγρότημα τῶν Beatles μία πρώην μουσικάντικη μπάντα νυκτερινῶν κέντρων στὸ Ἀμβοῦργο, ποὺ παρ᾽ὅλη τὴν ἀντίδραση καὶ ἐκκεντρικότητα ἡ ὁπόια διέκρινε τὴν συμπεριφορὰ καὶ πορεῖα τους, ἐπεβίωσαν, ἐπεβλήθησαν καὶ ἀπέδειξαν τὴν δυνατότητα τοῦ ἀποπροσανατολισμοῦ ἑκατομμυρίων ἀνθρώπων ἐπὶ σειρὰ ἑτῶν.
πού κολάει? Δεν είναι λίγο υπερβολικό, για να μην πω αναχρονιστικό και υπερ-συντηρητικό να μιλάμε για αποπροσανατολισμό των νέων ανθρώπων από ένα συγκρότημα που μίλησε με τα τραγούδια του ακόμα και για επανάσταση? Λυπάμαι,αλλά δεν μπορώ να δεχτώ θεωρίες τέτοιου είδους και για τη μουσική γενικότερα.Είναι ακραίος συντηρητισμός.
Απλά γνώμη μου και :back:
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
taleapad
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από taleapad » Πέμ 06 Σεπ 2012, 09:43

kat_woman έγραψε:πού κολάει? Δεν είναι λίγο υπερβολικό, για να μην πω αναχρονιστικό και υπερ-συντηρητικό να μιλάμε για αποπροσανατολισμό των νέων ανθρώπων από ένα συγκρότημα που μίλησε με τα τραγούδια του ακόμα και για επανάσταση? Λυπάμαι,αλλά δεν μπορώ να δεχτώ θεωρίες τέτοιου είδους και για τη μουσική γενικότερα.Είναι ακραίος συντηρητισμός.

http://hellenicrevenge.blogspot.com/201 ... inati.html

Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin

Δημοσίευση από kat_woman » Πέμ 06 Σεπ 2012, 09:57

No comments αγαπητέ taleapad, no comments (ή αν θες, σε άλλο τόπικ) :rose:
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
taleapad
Κολλημένος Ιδεογραφίτης
Κολλημένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από taleapad » Πέμ 06 Σεπ 2012, 10:43

Σεπτεμβρίου 5, 2012 12:04 μμ
Συλλογή υπογραφών για την απόσυρση του Νεοθωμανού “Σουλεϊμάν”

Το θράσος του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Αντένα ξεπερνάει κάθε όριο. ......τώρα επιχειρεί ένα ακόμα βήμα: Να παρουσιάσει, με τυμπανοκρουσίες, έναν σφαγέα του ελληνικού και των λοιπών βαλκανικών λαών, τον Σουλεϊμάν, ως ήρωα, στην ελληνική τηλεόραση.

Τις υπογραφές σε σύντομο χρονικό διάστημα θα τις στείλουμε στον Αντένα και θα πιέσουμε να “κοπεί” η σειρά

http://ardin-rixi.gr/archives/7383
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Πέμ 06 Σεπ 2012, 16:36

Σχετικα με τους μπιτλς. η συνωμοσιολογια φτανει σε επιπεδα ιερας εξετασεως. Ειχαμε ενα θεμα με εναν τυπο για υποσυνειδητα μηνηματα στην ροκ.
Ο τυπος σε αλλο αρθρο μου λεγε οτι δεν δεχεται αγγλικες πηγες επειδη δεν ξερει αγγλικα και στο συγκεκριμενο θεμα μου ανεβασε οποιο αγγλοφωνο βιντεο βρηκε στο διαδικτυο για να μου αποδειξει οτι η ροκ ειναι η κοζα νοστρα με νονο τον σατανα που προσπαθει να μας κανει κολασμενους
Άβαταρ μέλους
Illuminus
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας

Δημοσίευση από Illuminus » Τετ 12 Σεπ 2012, 18:28

Προσωπικά με ενοχλούν αλλά απλά δεν τα βλέπω. Όμως, άλλο τόσο με ενοχλούν και οι αμερικανιές τύπου "προγραμματισμένοι ηλίθιοι που λένε μαλακίες για να διαφημίσουν ένα πρόγραμμα", ειδήσεις που μόνο ειδήσεις δεν είναι και άλλες αμερικανιές όπως show και εκπομπές τύπου FTHISTV (Πραγματικά όμως πόσοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει ο τίτλος; Πετυχημένος θα έλεγα γιατί αν τα πετύχω αυτό σκέφτομαι) Γενικώς, αυτό το κανάλι πλέον έχει ξεφτιλιστεί εντελώς στα μάτια μου.
The lunatics are running the asylum...
People laugh at you because you're different, you laugh at people because they're all the same
Τρώμε φάπες και εξάγουμε δημοκρατία...
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Πέμ 13 Σεπ 2012, 08:43

"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Πέμ 13 Σεπ 2012, 09:57

1. Ως επαγγελματίας χαίρομαι που οι τουρκόφωνοι συνάδελφοι έχουν δουλειά! Όταν πρωτοξεκίνησαν αυτές οι σειρές, που συνεργαζόμουν με την εταιρεία που τα υποτιτλίζει, με ρώτησαν αν ξέρω τούρκικα. Τους είπα ότι πήγαινα Τουρκία για δουλειές, αλλά δεν είχα νιονιό να μάθω τη γλώσσα, πολλά "γλου" κι εγώ ήδη μπερδεύομαι όταν μιλάω Ελληνικά που είναι και τόσο εξευγενισμένη γλώσσα τέλος πάντων. Καλά, τα τελευταία δεν τα είπα, τα σκέφτηκα μόνο... Και μου απάντησαν πως αν ήξερα τούρκικα θα έκανα την τύχη μου με τόσες σειρές που ΘΑ παιχτούν. Αυτό προ διετίας περίπου. Και να 'μαστε τώρα που βγαίνει αληθινή.

2. Ως Ελληνίδα νιώθω ένα σύγκρυο που βλέπω ακόμα και ιστορικές σειρές που φυσικά διαστρεβλώνουν την Ιστορία, να προωθούνται από αυτούς που υπέφεραν, και οι οποίοι ως άλλα δουλάκια εξυμνούν αυτούς που τους βίαζαν και τους σκότωναν, και συγκινούνται με τους έρωτες και τα προβλήματά τους -τύπου "να αυτώσω την Αϊσέ ή μήπως να βάλω τον Οσκάν να αυτώσει την Αϊσέ για να την εκβιάσω μετά και να με παντρευτεί, για να μου κάτσει και η επιχείρηση του τρομερού και φοβερού επιχειρηματία μπαμπά της, ο οποίος μόνο με τον Πρόεδρο της Αμερικής που δεν τρώει πρωινό;" Δεν ξέρω αν υπάρχει παρόμοιο σενάριο σε κάποια από τις σειρές, αλλά από το λίγο που αναγκάστηκα να δω το καλοκαίρι στα πεθερικά μου με την κουνιάδα μου -καλή της ώρα αλλά έλεος καλέ- νομίζω πως σαν σενάριο δεν είναι και τόσο περίεργο το δικό μου. Στέκει για τούρκικη σειρά, έτσι;

3. Ως γυναίκα δεν μπορώ παρά να θαυμάσω τα κάλλη αντρών και γυναικών της γείτονας χώρας. Είχα την χαρά να τα θαυμάσω από κοντά όταν πηγαινοερχόμουν, αλλά άλλο να βλέπεις όλον τον συφερτό, κι άλλο να βλέπεις το καλύτερο που έχουν ξεδιαλέξει από την σωρό για το γυαλί. Τον αφρό που λένε! Μα τι κάλλος, τι κορμιά, τι βλέμματα... Πόσο μοιάζουμε...

4. Ως άνθρωπος ενός κάποιου επιπέδου -όχι πολύ υψηλού ομολογώ, μάλλον μέσης κατάστασης- θα το πω. ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΘΛΙΒΟΜΑΙ όχι τόσο για το γεγονός ότι παίζονται τέτοια εκτρώματα, και δεν μιλάω μόνο για τα τούρκικα, καλά τα είπε η "γάτα" πιο πάνω ότι παίζουν κι άλλες τέτοιες αηδίες. ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΘΛΙΒΟΜΑΙ που τα κανάλια σχεδόν αναγκάζονται να τα παίξουν γιατί γίνεται χαμός από τηλεθέαση. Ως επιχειρηματίες που δεν έχουν συναίσθημα -και σίγουρα ούτε ήθος και αξίες- ενδιαφέρονται μόνο για το κέρδος, ειδικά σε τέτοιες εποχές που οι μισοί πάνε για κλείσιμο. ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ. Οι ίδιοι οι ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ τα παίζουν στην ουσία. Το έχουμε καταλάβει; Τα κανάλια εξυπηρετούν μια ΖΗΤΗΣΗ. Βοήθειά μας λοιπόν.

5. Ως δικηγόρος του διαβόλου θα πω πως ευτυχώς και οι Τούρκοι είναι το ίδιο "υπό" σαν εμάς, και μάλιστα μας περνάνε, γιατί αυτοί βλέπουν Ελληνικές σειρές εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες. Αποδεδειγμένα ε; Μου τα έλεγαν όταν πήγαινα πριν 15 χρονια σχεδόν για τις σειρές που τους αρέσουν. Δεν τις θυμάμαι γιατί εννοείται πως ούτε εγώ δεν τις έβλεπα! Γούσταραν τις σειρές μας, γούσταραν τους τραγουδιστές μας. Γίνεται μια πολιτισμική ανταλλαγή σκουπιδιών, βρε παιδί μου. Ανακύκλωση ένα πράγμα...

Μην άγχεστε. Ο άνθρωπος ποτέ δε θα πάψει να ηδονίζεται με την λάσπη. Η λάσπη είναι δροσερή και χαλαρωτική. Ενίοτε αρέσει και στους "καθαρούς". Βέβαια όταν γεμίζεις τόσο λάσπη που δεν σε καθαρίζει κανένα σαπούνι είναι ένα θέμα. Αλλά δεν είναι δουλειά κανενός μας να πούμε στον άλλον να καθαριστεί από τη βρωμίλα του. Αν δεν σιχαίνεται τον εαυτό του, εμείς απλά τον αποφεύγουμε διακριτικά για να μην μας πάρει η μπόχα... Τόσο απλό... Και εννοείται πως όσο και να απογορεύσεις την βρώμα, αν ο άλλος είναι βρώμικος θα παραμείνει βρώμικος, κι αν όχι έξω του επειδή θα τον έχεις αναγκάσει, θα παραμείνει μέσα του... Αν μας ενδιαφέρει μόνο το φαίνεσθαι και το δήθεν, τραβάτε να μαζέψετε υπογραφές να φύγουν οι σατανικές σειρές, αλλά μήπως θα 'πρεπε να ενδιαφερόμαστε να βρούμε τρόπους να γουστάρει ο άλλος να είναι καθαρός;
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”