Απαντηση σε μια βουλευτή...

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Απαντηση σε μια βουλευτή...

Δημοσίευση από Divine Sinner » Σάβ 23 Ιουν 2012, 21:36

Στην νατάσα ράγιου συγκεκριμενα.
Natasa Ragiou
Αλέξη, τι νέα απ' την κερκίδα ??

(σχολια)
Pantelis Δυστηχως στην κερκιδα δεν ειναι ο Τσιπρας και καθε τσιπρας Κυρια Ραγιου Αλλα ολοι εμεις ο απλος κοσμακης το κοροιδο ο Ελληνας που στελνει στην βουλη Αγραμματους κοινωνικα ανθρωπους!!!!!!!!
Natasa Ragiou Και αμα ειναι τετοιοι και το ξερετε κιολας γιατι τους στελνετε?
Pantelis Εγω δεν εκπροσωπώ κανέναν κυρία Ραγιου παρά μονάχα τον εαυτό μου είμαι στα 40 και ποτε μου δεν έστειλα κανέναν απ αυτούς στη βουλή αλλα μικρή σημασία έχει αυτο. Θεμα Υπάρχει και το ξέρετε αλλα δεν μπορείτε να κάνετε απολύτως τίποτα για αυτο όσο και να το θέλετε προσωπικά εσείς. Ο θεός να βοηθήσει αυτούς που πραγματικά πεινάνε και αυτούς που σκέφτονται να βάλουν τέλος στην ζωή τους. Όσο για τους υπόλοιπους κουράγιο.
Χθες στις 3:15 μ.μ. από κινητό · Μου αρέσει!
Natasa Ragiou Ελπιζω να μην εννοειτε οτι δεν πατε να ψηφισετε κι αυτο σας "εξαγνιζει". Σε οτι αφορα το τελευταιο που ειπατε, να ειστε σιγουρος οτι οι νορμαλ, οι "κανονικοι" ανθρωποι ειτε στην πολιτικη ειτε εξω απο αυτην, ολους εκεινους σκεφτονται και γι αυτους πρεπει να φροντιζουν πια, οχι με λογια, με πραξεις.
Απο Divine Sinner (σχόλιο)
Εγω προσωπικα θα ψηφιζα το κομμα που ο δημοσιογραφικος κοσμος αντι να σεβαστει το ποσοστο του κοσμου που το ψηφισε, προπαγανδιζει για το ποσο κακως επραξε ο κοσμος αυτος. αλλα δεν ειχα λεφτα να παω στο χωριο μου να ψηφισω.
Γιατι αυτο ειναι ο δημοσιογραφος σημερα. ο δημοσιογραφος δεν θα εκθεσει τα πραγματα οπως ειναι αλλα θα φτιαξει μια μαγικη εικονα δαιμονοποιοντας αυτους που θελει το αφεντικο του και αθωονοντας τους αλλους. Ετσι λοιπον το κομμα που θα ψηφιζα δαιμονοποιηθηκε απο δημοσιογραφους που στην Ελλαδα δεν κανουν τιποτε αλλο απο το να προπαγανδιζουν υπερ της εκάστοτε κυβέρνησης. τωρα ειστε εσεις...
Ενα απλο παραδειγμα ειναι στο μεγκα που ο προεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ειχε πει οτι θα αντισταθει στα χαρατσια. και ενας δημοσιογραφος με την μεγαλη του αντικειμενικοτητα. εκανε την ερώτηση "δικο σας ειναι το μαγαζι"; και μετα μια ωρα κυρηγμα περι νομιμοτητας το οποιο φυσικα ο μεσος κοσμος εβλεπε απο τους δεκτες του και τον επιανε κρίση. ΑΥΤΟ δεν ειναι δημοσιογραφια. Δημοσιογραφος ειναι οποιος εκθετει τα γεγονοτα οπως ειναι, οχι αυτος που το παιζει εκπροσωπος τυπου της κυβέρνησης απο τον σταθμο ή την εφημερίδα που εργάζεται. θα σας πω και παραδειγμα τετοιου δημοσιογραφου γιατι ειναι καιρος να λεμε ονοματα. πασχος μανδραβελης ενα απλο παραδειγμα...
Οταν λοιπον κυρια ράγιου ρωτάτε. γιατι βάζετε απαίδευτους στη βουλη ή απαντηση ειναι απλή. Γιατι Ο Star το μεγκα το ΣΚΑΪ εχουν αποχαυνώσει τους συμπολήτες μου με την ελλειπή πληροφόρηση που δίνουν αλλα και μέσα απο την "πλάκα" που παιρναει απο διπλα κι ενα πολιτικο μήνυμα (βλέπε λαζοπουλος ράδιο αρβύλα).
Φυσικα αυτη η προπαγάνδα αρχιζει να γινεται αναποτελεσματική γιατι ο κοσμος κατάλαβε οτι ο κουστουμάτος κύριος που ρώτησε τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ αν ειναι δικο του το μαγαζι δεν πειθει για ατομο που βγηκε απο τον λαο, και δεν νομιζει κανεις οτι ο τυπος αυτος νιωθει την κατασταση ή οτι κινδυνευει πχ να του κόψει το ρεύμα το κράτος που τόσο νοιαζεται γι αυτον αλλα στην ουσια στα @@ του κι αν πεθάνεις στον δρόμο.
Ενα παράδειγμα του ποσο νοιάζεται η ΕΛΙΤ. γιατι η λεξη κρατος ειναι πολυ γενικολογη, είναι οτι τα επιδοματα που παιρναν καθε μηνα πολλοι δημοσιοι υπάλληλοι ειναι μεγαλύτερα απο το επιδομα ανεργίας. Το οποιο φυσικα παίρνει κάποιος για ενα χρόνο μετα την απόλυση του (ΑΝ ΤΟΥ ΚΑΤΣΕ ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ ΕΝΣΗΜΑ).
Εγω κυρια ράγιου δουλευω απο τα 18 μου και ειμαι 27. ξερετε πόσα ενσημα εχω κολήσει;;;
ΜΗΔΕΝ... μπορειτε να μου πειτε με ποιο τρόπο θα βοηθηθω αν μεινω απο δουλεια ή αν παθω κατι;;;;
ΚΑΝΕΙΣ.
ΑΑ σας ευχαριστω. παντως που βρηκατε λυση για την αδικια των επιδοματων ανεργίας σε σχεση με αυτην των δημοσίων υπαλληλων.
ΝΑΙ κοψατε τα επιδοματα των δημοσίων.
πολλοι της οικονομικης μου επιφανειας αυτο το επικρότησαν με μια λογικη, του να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα. εγω αυτο που κατάλαβα ειναι οτι απλα στρεψατε την μια ταξη εναντιων της αλλης αλλα η ζωη κανενώς δεν εγινε καλύτερη.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 351 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Re: Απαντηση σε μια βουλευτή...

Δημοσίευση από doctormarkon » Σάβ 23 Ιουν 2012, 23:24

Εχω καιρό να δω τη Νατάσα Ράγιου.

Άλλη μια που λέει τα ίδια και τα ίδια.

Εύκολο είναι τελικά να είσαι δημοσιογράφος.

Λες το ίδιο τροπάριο συνέχεια και πληρώνεσαι χοντρά.

Σου λένε τι θα πεις και λες το ποίημα.

Αρνάκι άσπρο και παχύ.

Λέγε λέγε τα κορόίδα θα το εμπεδώσουν.
Το είπε η τηλεόραση λένε. Και το χάφτουν.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
Hlios
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Άνδρας
Έδωσε Likes: 41 φορές
Έλαβε Likes: 63 φορές

Re: Απαντηση σε μια βουλευτή...

Δημοσίευση από Hlios » Σάβ 23 Ιουν 2012, 23:57

@ds
:respect: