Περι παιδικής άποψης το θέμα...

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kostas
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας
Φύλο: Άνδρας

Περι παιδικής άποψης το θέμα...

Δημοσίευση από kostas » Τρί 06 Δεκ 2011, 20:03

Είδα σήμερα σε κάποια τυχαία σελιδα στο νετ, το παρακάτω κείμενο.

Αφορά τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Στη σελίδα που το ειδα υπήρξαν εως και υβριστικά σχόλια για τη συγγραφέα.

Θα ήθελα να δω τα σχόλιά σας!

Παραθέτω απευθείας το λινκ του blog οπου βρίσκεται το κειμενο αναρτημένο

http://terpsii.blogspot.com/2011/12/blog-post_05.html

Λάβετε υπόψη σας οτι το κείμενο έχει γραφτει απο ένα 15χρονο κοριτσάκι (μπορει άνετα να το καταλάβει κανεις από τα προηγούμενα κείμενά της σε παλαιότερες ημερομηνίες. Γνωμη μου ειναι να σχολιάσουμε στο χώρο αυτό τα γραφόμενά της, χωρις να ποστάρουμε στο blog της.

Δεν τοποθετούμαι ακομα αναμένοντας εσάς :D
Η ευτυχία στηρίζεται στην ελευθερία, η δε ελευθερία στην γενναιότητα
Άβαταρ μέλους
Irene3006
Επίτιμος
Επίτιμος
Irc ψευδώνυμο: Irene3006
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 4 φορές
Έλαβε Likes: 16 φορές

Re: Περι παιδικής άποψης το θέμα...

Δημοσίευση από Irene3006 » Τρί 06 Δεκ 2011, 20:15

Νομίζω ότι έχασε τον στόχο της από ένα σημείο και μετά...
Θα επανέλθω άλλη στιγμή για εκτενέστερο σχολιασμό...
Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει μέσα του θά 'χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.

Αυτός ο κόσμος ο μικρός, ο μέγας!

Οδυσσέας Ελύτης
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 424 φορές
Έλαβε Likes: 329 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Τρί 06 Δεκ 2011, 20:17

Η όλη ιστορία είναι καραστημένη. Κάποιοι ήθελαν ένα νεκρό, και τελικά ένα προβατάκι - θύμα της νέας τάξης, ο Αλέξης, βεβαίως μια αθώα ψυχούλα, τους έκανε τη χάρη.

Φυσικά δεν θα είχε γίνει τίποτα αν δεν είχαν βρει και έναν τύπο, που θα ήταν ικανός να δολοφονήσει τον Αλέξη.

Είδατε όμως σήμερα τα πλάνα από τη... "ναιολαία" που τιμούσε τον Αλέξη;; Πώς τον τιμούσε;; Με το να φέρει βαριοπούλες και να σπάει μάρμαρα για να πετάει κομμάτια στους μπάτσους;

Ποιος πλήρωσε τα παιδιά, ώστε να εκτελέσουν την αποστολή του να σπάνε τα πλακάκια και να δίνουν το δικαίωμα σε ΚΑΠΟΙΟΥΣ να λένε ότι η αστυνομία πρέπει να είναι αυστηρότερη. Η απάντηση είναι οι ΚΑΠΟΙΟΙ. Διότι θέλουν να μας επιβάλουν το ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 06 Δεκ 2011, 20:18

Το κορίτσι προβληματίζεται.
Οι επιρροές του περιβάλλοντός της, εμφανείς.
Προφανώς είδε και τον Αδωνι να τσιρίζει πως στη μνήμη του Αλέξη εγιναν ένα σωρό εκδηλώσεις, για τον Κολοκοτρώνη καμία. Μαλακίες επιχείρημα.
Δεν ειμαι υπέρ της ηρωοποίησης του Αλέξη, γιατί ήρωας ασφαλώς δεν ήταν, αλλά το ότι ήταν πλουσιόπαιδο (όπως λέει η μικρή) ακόμα και αν προκάλεσε τους μπάτσους, δεν είναι λόγος να πεθάνει. Δηλαδή τι θέλει να μας πει; Ότι δικαίως τον καθάρισαν οι μπάτσοι; Ε, όχι. Η αφαίρεση ζωής και ειδικά ενός εφήβου, ακόμα και αν σε προκάλεσε λεκτικά, δεν δικαιολογείται με τίποτα. Μιλάμε για δολοφονία, και μάλιστα ειδεχθή εφ'όσον πρόκειται για παιδί.
Δε συμφωνώ με τις λογικές της μικρής όπως καταλαβαίνετε, αλλά την δικαιολογώ... Όταν οι γύρω σου επαναλαμβανουν τα ίδια (με τον Άδωνι) τροπάρια, λογικό είναι, ως παιδι να τα αφομοιώσεις και να τα αναπαραγεις.
Μέσα από τη γραφή της όμως, βλέπω ευαίσθητο και συγκροτημένο άτομο. Όταν αναπτύξει την κριτική της σκέψη και την αυτονομήσει, θα δει τα πράγματα πιο σφαιρικά και ολοκληρωμένα. Κι εμείς στα 15 μας, και ελλειμματικά και επηρεασμένα σκεφτόμασταν... ο χρόνος, τα βιώματα, οι δοκιμασίες, σε χαλιβδώνουν και διευρύνουν το νου.

Να πουμε επί τη ευκαιρία, ότι (απ'ό,τι άκουσα στο ράδιο), εγιναν επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή την επέτειο του θανάτου του Α. Γρηγορόπουλου.
Θλιβερό.

Προσυπογράφω μέχρι κεραίας την άποψη εδώ http://taxalia.blogspot.com/2011/12/rip.html :thumb:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τρί 06 Δεκ 2011, 20:24

H δολοφονια του γρηγοροπουλου εγινε προϊον εκμεταλευσης τότε για να πέσει η κυβέρνηση καραμανλη.
Για τον αγωγο κλπ και που φλέρταρε με την ρωσία.
Φυσικα δεν δολοφονηθηκε ο Αλέξης για να πέσει η κυβέρνηση.
Δολοφονηθηκε απο εναν ψυχάκια αστυνομικό, αλλα κατα τα άλλα αυτη η ιστορια εγινε προϊον εκμετάλευσης.
Ας ειναι καλα εκει που είναι.
Απο εκει και περα το παιδι στο μπλογκ λεει βλακιες και φαινεται δασκαλεμένο.
βλακίες γιατι λεει πχ οτι ο Αλέξης ηταν ενας ACABiths των βόρειων προαστιων.
κι οτι δεν θα έπρεπε να προκαλεί.
Απο οσο ξέρω ειτε ειμαστε απο τα βόρεια προάστια, είτε απο τις φτωχογειτονιες βάση νόμου
είμαστε ΙΣΟΙ.
Οσων αφορά το δεν πρεπει να προκαλεί.
Υπάρχουν συγκεκριμενες ποινες για εξυβριση αρχής, για αντισταση κατα αρχης κλπ.
και ο ποινικος κώδικας δεν προβλέπει την ποινη του θανάτου γι αυτα τα αδικήματα (ΑΝ ο Αλεξης διεπραξε κάποιο απο αυτά).
Το μην προκαλεις τους αστυνομικους να μην σε σκοτωσουν ειναι μεγαλη μαλακια.
Δεν κατάλαβα; λιονταρια είναι; ο σχιζοφρενης δολοφόνος με το προνι; κι εμενα με εχουν πει παλιομαλακα, πουστη
μπασταρδο οτι δες. δεν σκοτωσα κανέναν.
Στο κατω κατω αν δεν κανει για την δουλεια δεν θα πρεπε να τον προσλάβουνε.
Δεν υπάρχει θυμωσα, ηταν εν βρασμω και μαλακιες.
Εισαι αστυνομικος, υπέγραψες μια αιτηση και ΙΣΧΥΡΙΣΤΙΚΕΣ οτι κανεις για την δουλεια.
Απο εκει και περα αν δεν κανεις προβλημά σου στην τελικη.
Άβαταρ μέλους
Irene3006
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Irene3006 » Τρί 06 Δεκ 2011, 20:49

Έλεγα να γράψω αργά το βράδυ που θα τελείωνα με το διάβασμα κλπ αλλά δεν άντεξα... Δεν θα σταθώ στο τι ήθελαν να καταφέρουν με αυτό το γεγονός "οι μεγάλοι"...

Όσον αφορά την άποψη του κοριτσιού... Συμφωνώ στο ότι ένα μεγάλο μέρος των παιδιών που συμμετείχαν σε καταλήψεις και αποχές, ήθελαν απλώς να χάσουν μάθημα. Συμφωνώ στο ότι δεν έπρεπε να γίνουν όσες καταστροφές έγιναν (αν και δεν νομίζω ότι γι' αυτό ευθύνονταν οι μαθητές εξ' ολοκλήρου). Επίσης έχουν χαθεί και ζωές αστυνομικών άδικα, για τους οποίους ούτε λόγος έγινε.

Ναι, χάνονται πολλές ζωές καθημερινά.. Και πολλές φορές και άδικα..! Το ότι σκότωσαν όμως ένα 15χρονο παιδί, το οποίο δεν πρόλαβε να πραγματοποιήσει όνειρα και επιθυμίες, με το έτσι θέλω, μόνο "ε και τι έγινε;;;" δεν είναι..! Ίσως να μην έπρεπε να προκαλέσει, προφανώς είχε μερίδιο ευθύνης και έπρεπε να τιμωρηθεί, αλλά όχι έτσι..! Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί μια ζωή, για οποιονδήποτε λόγο, ειδικά όταν ζούμε σε μια κοινωνία που θέλουμε να τη βαφτίζουμε "πολιτισμένη" και "δημοκρατική"...!! Εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι...

Τέλος, αναφέρεται και στις διαδηλώσεις... Εντάξει εκεί νομίζω το χάνει τελείως... Οι διαδηλώσεις γίνονται για να ταρακουνήσουν, για να επιτευχθούν κοινοί στόχοι... Αν παιδιά 15 χρονών, έχουν καταφέρει να τα κάνουν συμβιβασμένα και τα έχουν καθηλώσει στους καναπέδες τους, περιμένοντας να γίνει ο κόσμος καλύτερος... Χαθήκαμε... Κρίμα..
Αλλά κάτεχε ότι μονάχα κείνος που παλεύει μέσα του θά 'χει μεθαύριο μερτικό δικό του στον ήλιο.

Οδυσσέας Ελύτης
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 06 Δεκ 2011, 23:39

Και το Ρηνιώ που έγραψε πιο πάνω Κωστή, επειδή έχεις χάσει επεισόδια, να σε πληροφορήσω ότι είναι μόνο 2 χρόνια μεγαλύτερη απ'την κοπελιά στο κείμενο της οποίας μας παρέπεμψες... Έτσι, για να καταλαβαίνουμε τις διαφορές το λέω!

Σειρά σου να τοποθετηθείς. :wink:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
kostas
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας

Δημοσίευση από kostas » Τετ 07 Δεκ 2011, 00:03

Ειχα σκεφτει να γράψω αρκετά πράγματα πριν ανοιξω το νημα αλλά νομιζω οτι δε μπορω να κρινω τα γραπτά ενος 15χρονου κοριτσιου, ακριβως επειδη σκέφτομαι εντελως διαφορετικά ΚΑΘΑΡΑ λόγω ηλικίας.
Το θεωρω φάουλ απο μένα να την κρίνω.

Συμφωνω σε κάποια, διαφωνω σε κάποια άλλα, δε μου αρέσει ο τρόπος γραφής της ο οποίος σε κάποιες περιπτωσεις ειναι προκλητικός, δείγμα ομως του μη διπλωματικού παιδικου γραπτού λόγου (αν έβλεπα και διπλωματία θα πιστευα οτι ειναι μεγαλυτερη)

+1 σε αυτό που λέει στο τέλος το οποίο για μένα ειναι το σημαντικότερο όλου του κειμένου
"Μάθε να είσαι άνθρωπος, και μετά μπορείς ελεύθερα να παλέψεις για κάποιον άλλο".

Εξαιρετική σκέψη, που δείχνει πως οι νέοι έχουν καταλάβει το θέατρο του παραλόγου των μεγαλύτερων (απο 18 και άνω)

Θα τοποθετηθω και αργότερα...
Άβαταρ μέλους
enigma
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από enigma » Τετ 07 Δεκ 2011, 16:34

Ένταξή και που θα με πείτε συνομοσιολόγο ......ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο .....
ο πιτσιρικάς δολοφονήθηκε και όχι από τον μπάτσο (έτσι λέω εγώ ) χμ και τώρα που το σκέφτομαι και 3 ιατροδικαστές ...το
ίδιο λίγο πολύ λένε ...Με σκοπό να γίνουν οι ταραχές .Σαν και αυτό που λέει ο ΟΤΤΟΝ
Κρίμα την ψυχούλα και κρίμα και τις 100άδες ψυχούλες που παρασύρονται κάθε χρόνο στην ημέρα της δολοφονίας του
Mornie utúlië
Άβαταρ μέλους
kat_woman
Site Admin
Site Admin
Έδωσε Likes: 393 φορές
Έλαβε Likes: 353 φορές

Δημοσίευση από kat_woman » Τετ 07 Δεκ 2011, 20:50

Και πού το στηρίζεις αυτό , φίλε ενιγμα?Και ποιός ο απώτερος σκοπός?Να εκβιαστεί η κυβέρνηση Καραμανλή?(εδώ κάνουμε και τη σύνδεση με τις πυρκαγιές του 2007).Αυτό είναι ή......
...απλά βρέθηκε ένας πιτσιρικάς τη λάθος ώρα, στο λάθος μέρος, δηλ. στο δρόμο ενός ανεγκέφαλου,, θερμοκέφαλου μπάτσου?
Each man's death diminishes me,
For I am involved in mankind.
Therefore, send not to know
For whom the bell tolls,
It tolls for thee.

John Donne
Άβαταρ μέλους
kostas
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας

Δημοσίευση από kostas » Τετ 07 Δεκ 2011, 21:09

Γενικά προσπαθω να ειμαι ορθολογιστης. Να μη πιστευω σε θεωριες συνωμοσίας...

Αν ομως μετά απο 50 χρονια (αν ζω) διάβαζα στην ιστορια του Ελλ. Εθνους της εκδοτικης Αθηνων (ενα παράδειγμα δινω, επειδη θεωρειτε εξαιρετικη ιστορικη πηγη) πως δωθηκε εντολή οι αστυνομικοι να μη χαρίζονται ωστε να αντιδράει ο κόσμος και να πέσει η Κυβέρνηση, με αποτέλεσμα ενας εξ αυτων να ξέφυγε απο το στενο αυτό πλαίσιο και να σκοτωσε ηθελημένα ή μη, ένα παιδάκι, ισως και να μη μου έκανε εντυπωση...

Εδω διαβάζουμε ιστορία και βλέπουμε απιστευτα πράγματα που ουτε που θα μπορουσε να αντιληφθει ένας καθημερινος αστος της εποχης.
Τρομερά παιχνδια διαπλοκης.

Ναι θεωρω οτι σε ορισμένες περιπτωσεις η ζωη δεν έχει καμια αξία για κάποιος αδιστακτους ανθρωπους...

ΠΡΟΣΟΧΗ.

ΔΕΝ πιστευω οτι ισχυει κάτι περιεργο εδω. Θεωρω οτι ο αστυνομικος ηταν απλά βλαξ με περικεφαλαία. Δε θέλω να πιστεψω οτι ηθελε να το σκοτωσει το παιδι...δε μπορω να το πιστεψω...
Άβαταρ μέλους
delfini05
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: delfini05
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από delfini05 » Τετ 07 Δεκ 2011, 23:16

kostas έγραψε:Θεωρώ οτι ο αστυνομικος ηταν απλά βλαξ με περικεφαλαία. Δε θέλω να πιστεψω οτι ηθελε να το σκοτωσει το παιδι...δε μπορω να το πιστεψω...
Ούτε & εκείνος αλλά συνέβη...

Δεν μπορούμε να κρίνουμε το τι έχει καταγραφεί στην ιστορία. Τα συμβάντα έγιναν. Το παρελθόν δεν αλλάζει. Οι σκοπιμότητες υπαρκτές ή μη, είναι παιχνίδι άλλων...
Αυτό που μου κάνει όμως τρομερή εντύπωση είναι η απίστευτη μανία που διακατέχει τους ό,ποιους επαναστάτες της Νέας Εποχής. Τι εννοώ; Πάρα πολύ απλά, στη μνήμη ενός ανθρώπου για πολλοστή φορά έστειλαν στον κάδο των αχρήστων τον κόπο & τον ιδρώτα όλων μας, των γονιών τους & ίσως & των ιδίων. Σε μια εποχή που το μόνο που ανεβαίνει είναι η φορολογία & όχι το σθένος & η υπερηφάνεια μας, υπάρχουν επαναστάτες της μουρμούρας. Γιατί άραγε δεν γίνεται το ίδιο εις μνήμη των πολλών; Δεν υπάρχει σκοπός. Δεν υπάρχει αιτία επειδή πάρα πολύ απλά είναι κάτι παλιό & ιδιαίτερα άξιο να μην ασχολούνται. Σίγουρα δεν είναι καθόλου ευτυχές & μακάριο το να φεύγει από τη ζωή κάποιος νέος με αυτόν τον ανέντιμο τρόπο αλλά φτάνει η αιτιολαγνεία & η δήθεν συμπαράσταση στον άδικο χαμό! Θα προτιμούσα πολύ περισσότερο να κατέθεταν ένα στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη έτσι για το θεαθήναι αλλά είναι τόσο δειλοί να πράξουν κάτι τέτοιο! Κάνανε μια πόλη μπάχαλο, διχάσανε μια κοινωνία για μια ακόμα φορά & καταφέρανε μια οικογένεια να νιώθει ντροπή για ό,τι γίνεται κάθε 6/12 αντί να αναπολεί τις θύμησες του παιδιού της.
Όσο για τη μικρή & το άρθρο ένα έχω να πώ. Ευτυχώς που ακόμα υπάρχουν άνθρωποι να λένε τη γνώμη τους & να νιώθουν ελεύθεροι μέσα από αυτό!
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 07 Δεκ 2011, 23:22

Ευτηχως αλλα οταν μιλαει για εναν νεκρο θα επρεπε να δειχνει λιγοτερη επιπολαιοτητα και περισσοτερο σεβασμό.
Άβαταρ μέλους
delfini05
Irc ψευδώνυμο: delfini05
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από delfini05 » Τετ 07 Δεκ 2011, 23:27

Έχεις δίκιο DS αλλά δυστυχώς αυτή η επιπολαιότητα πηγάζει περισσότερο από τη χαοτική κατάσταση των ημερών παρά από την ηλικία. Ας το κρατήσουμε αυτό στην πίσω πλευρά του μυαλού μας σαν φανάρι & να μην αφήσουμε να υποκύψουμε ούτε εμείς αλλά & κάποιος άλλος στο χάος. Δεν είμαστε τροφή του & ούτε θα γίνουμε όσο & αν θέλει να ανοίγει διάπλατα τη χαβούζα για να μας αφανίσει...
Το δένδρο είναι ίδιο, η πλευρά θέασης είναι διαφορετική...
Άβαταρ μέλους
Irene3006
Επίτιμος
Επίτιμος

Δημοσίευση από Irene3006 » Τετ 07 Δεκ 2011, 23:48

delfini05 έγραψε:Πάρα πολύ απλά, στη μνήμη ενός ανθρώπου για πολλοστή φορά έστειλαν στον κάδο των αχρήστων τον κόπο & τον ιδρώτα όλων μας, των γονιών τους & ίσως & των ιδίων. Σε μια εποχή που το μόνο που ανεβαίνει είναι η φορολογία & όχι το σθένος & η υπερηφάνεια μας, υπάρχουν επαναστάτες της μουρμούρας. Γιατί άραγε δεν γίνεται το ίδιο εις μνήμη των πολλών;
Σαφέστατα όλο το σκηνικό είναι φάουλ... Και δεν θα έπρεπε, ειδικά σε τέτοια εποχή να συμβαίνουν αυτά... Και ως προς αυτό νομίζω ότι οι περισσότεροι συμφωνούμε με την κοπέλα που το έγραψε... Από εκεί και πέρα, δείχνει μια αδιαφορία ως προς τον χαμό του παιδιού. Ναι οκ, το θέμα παρατραβήχτηκε και έχει δίκιο. Αλλά δεν είναι δυνατόν ένα τέτοιο γεγονός να μην την συγκινεί καν, αλλά αντίθετα να εκφράζει απόψεις του στυλ "όποιος μπλέκεται με τα πίτουρα"...

Φυσικά και δεν περιμένω από τους άλλους την ίδια αντιμετώπιση με τη δική μου. Η στάση της ως προς το θέμα υλικών καταστροφών και των καταλήψεων με βρίσκει σε μεγάλο βαθμό σύμφωνη. Αλλά ο τρόπος με τον οποίο μηδενίζει έτσι απλά μια ζωή, δεν μ' αρέσει ιδιαίτερα... Βέβαια δεκτή και σεβαστή η κάθε άποψη.

Όσο για τον αστυνομικό... Δεν μπορώ να ξέρω αν το ήθελε ή δεν το ήθελε... Ξέρω ότι η δουλειά τους είναι δύσκολη, μιας και ο θείος μου έχει περάσει από αυτή τη θέση, αλλά θέλει υπομονή και αυτοσυγκράτηση... Η θέση τους, είναι ιδιαίτερα λεπτή, και μιας και τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω τους, καλό είναι να είναι προσεκτικοί.

Οδυσσέας Ελύτης
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 07 Δεκ 2011, 23:52

Συμφωνω οτι η δουλεια του ειναι δύσκολη.
Αλλα εχω ενα ερώτημα.
ΠΟΙΟΣ ειπε οτι αυτη η δουλεια ειναι για όλους;
Ποιος ειπε οτι οποιος δεν βρίσκει δουλεια θα πρεπει να μπορεί να γίνει αστυνομικος ασχέτως ικανοτήτων;
Ποιος ειπε οτι ο καθε ψυχάκιας θα πρέπει να προσλαμβάνεται;
Και η δουλεια του αστροναυτη ειναι δυσκολη. αρα να στειλουμε εναν βλακα στο διαστημα κι αν τα σκατώσει δεν φταιει
γιατι η δουλεια του ηταν δυσκολη.
Αν δεν εχεις την ικανοτητα για την δουλεια πολυ απλα δεν την επιλέγεις.
Πρέπει επιτέλους να μαθουμε να λέμε και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Divine Sinner την Τετ 07 Δεκ 2011, 23:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 07 Δεκ 2011, 23:53

Εγώ για την μικρά του blog έχω να πώ ευτυχώς που αποτελεί μειοψηφία.
Δεν εχει καμία σχέση με την εποχή της και με τα προβλήματα
που θα κληθεί λίαν συντόμως να αντιμετωπίσει.
Είναι κρίμα γιατί δεν έχει προλάβει να μεγαλώσει και είναι ήδη ακρωτηριασμένη.
Όταν δεν μπορεί κανείς να κατανοήσει την διαφορά μια
άδικης και παράλογης δολοφονίας από ένα ατύχημα τότε ...
τα λόγια είναι περιττά.
Η αρέλα της δίνει και μια δεύτερη ευκαιρία ότι μεγαλώνοντας
θα αλλάξει, εγώ το βλέπω χλωμό.
Επίσης όλη η εισαγωγή που κάνει για την ζωή του παιδιού
είναι κόκκινο πανί για μένα.
Πολλοί ισχυρίζονται το ίδιο.
τα πλουσιόπαιδα, με τις πλάτες του μπαμπά κλπ.
Ένα έχω να πώ.
Αυτή είναι ή δουλεία των νέων. Να αντιδρούν.
Κυοφορούν μέσα τους το νέο, το άλλο
το διαφορετικό, το όνειρο, το όραμα,
το δίκαιο, το επαναστατικό.
Και αυτό δεν έχει να κάνει με γεωγραφικές περιοχές
και κοινωνικές τάξεις.
Αλίμονο στο πιτσιρικά που ξεκινά την ζωή του συμβιβασμένα.
Αλίμονο σε εκείνον το πιτσιρικά
που δεν θα επαναστατήσει ενάντια σε αυτό που βρήκε.
Αφού κουβαλά το νέο από μόνος του.
Έχει έρθει μετά από όλους τους άλλους.
πως θα φτιάξει τον ζωτικό του χώρο για να υπάρξει.
Το μόνο όπλο είναι η ορμή.
Δεν έχει τίποτα άλλο.
Και σε αυτή την ηλικία η ορμή δεν βλέπει τίποτα.
Ούτε τις κοινωνικές τάξεις ούτε τα λεφτά ούτε τα πλούτη.

Οσον αφορά τον προβληματισμό της Κατ
kat_woman έγραψε:Και ποιός ο απώτερος σκοπός?Να εκβιαστεί η κυβέρνηση Καραμανλή?(εδώ κάνουμε και τη σύνδεση με τις πυρκαγιές του 2007).Αυτό είναι ή......
...απλά βρέθηκε ένας πιτσιρικάς τη λάθος ώρα, στο λάθος μέρος, δηλ. στο δρόμο ενός ανεγκέφαλου,, θερμοκέφαλου μπάτσου?
κλίνω προς το δεύτερο.
kat_woman έγραψε:απλά βρέθηκε ένας πιτσιρικάς τη λάθος ώρα, στο λάθος μέρος, δηλ. στο δρόμο ενός ανεγκέφαλου,, θερμοκέφαλου μπάτσου?
Αλλά με την αγριότητα που έδρασαν
οι προβοκάτορες εκείνες τις ημέρες δεν αποκλείεται και το πρώτο.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
enigma
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από enigma » Πέμ 08 Δεκ 2011, 12:15

kat_woman έγραψε:Και πού το στηρίζεις αυτό , φίλε ενιγμα?Και ποιός ο απώτερος σκοπός?Να εκβιαστεί η κυβέρνηση Καραμανλή?(εδώ κάνουμε και τη σύνδεση με τις πυρκαγιές του 2007).Αυτό είναι ή......
Αν ψάξεις το τι είχανε πει οι ιατροδικαστές πχ εδώ
http://www.i-live.gr/news-alexis-grigor ... l-coroner/
όλοι είχανε πει για εξοστρακισμό ....από απόσταση ...δεν θυμάμαι 3, 5, 10 μέτρα ;
Τώρα οκ πιστεύω και στην κακιά στιγμή ...αλλά αν από τέτοια απόσταση μπήκε στο παιδάκι με τέτοια τροχιά η σφαίρα .....
Τότε δεν θα πρέπει να λέμε το όνομα Μητσοτάκη για καντέμι αλλά το όνομα του μπάτσου !
Δεν είμαι και ιδικός στην βαλλιστική ....αλλά θα ήθελα να το δώ το σενάριο σε ένα επεισόδιο των mythbusters .
Ναί αν θές βάλε και τις φωτιές μέσα, βάλε και τα σενάρια περί πυθία 1, βάλε και τον αγωγό ,βάλε και το
ότι ο επόμενος κυβερνήτης μας (μήν χέσω ) γνώριζε την επερχόμενη πτώση και 6 μήνες πρίν τις
εκλογές έπινε καφέ με τον dominick !!και έκανε τα κουμάντα που ξέρουμε .....

Το ότι βρέθηκε ο πιτσιρικάς σε λάθος ώρα μέρος είναι στάνταρ ....
Απλά τα εξάρχεια ...(ανέκαθεν ) αλλά κυρίως εκείνη την εποχή .... μοιάζανε με μια αποθήκη που είναι
χυμένη βενζίνη πάνω σε στουπιά ...
Το μόνο που είχε να κάνει κάποιος που ήθελε να ξεκινήσει ταραχές ....είναι να είχε μαζί του ένα σπίρτο !

Από δίδυμους πύργους εώς πχ εδώ (όπου επίσημα το διαψεύδουν βεβαίως )
http://www.tovima.gr/world/article/?aid=430361

Το σενάριο που λέω είναι αλοιφή για κάλους !
Mornie utúlië
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”