Η κουβέντα έφτασε στα τραπέζια του γάμου του αρραβώνα ή της βάφτισης και υποσχέθηκα ένα τόπικ για να γελάσει ο κάθε πικραμένος.
Όποιος έχει την πικρή αυτή εμπειρία είτε από το δικό του γάμο ή αρραβώνα είτε από γάμο συγγενών και φίλων ας γράψει κάτι.
Όποιος δεν έχει παντρευτεί ακόμα καλό είναι να ξέρει για να μην την πατήσει σε καιρούς ισχνών αγελάδων γιατί είναι κρίμα να σκάσει 3.000 ζωντανά ευρωπουλάκια και να γίνει ρόμπα ξεκούμπωτη από πάνω
Φαινόμενο πρώτο
Οι τούρτες κόβονται στην αρχή της εκδήλωσης από το ζευγάρι αλλά διανέμονται ΠΑΝΤΑ τις μικρές ώρες κατά προτίμηση μετά τις 2 πμ όταν το 80% του κόσμου έχει φύγει.
Το κομμάτι της τούρτας είναι λίγο μικρότερο από τα παστάκια που μοιράζονται στα βαφτίσια. Μια υποψία τούρτας στο πιάτο.
Για το γάμο της Κανά έχουν δοθεί κάποιες εξηγήσεις και ερμηνεία όπως π.χ ολογράμματα.
Για τους γάμους των κοινών θνητών σε αίθουσες που διατίθεται για γάμους και συνεστιάσεις δεν θα δοθεί ποτέ ερμηνεία.
Τις τούρτες τις καταπίνει μία κβαντική μαύρη τρύπα
Η τούρτα που κόβει το ζευγάρι είναι τριώροφη ή τετραώροφη και πάνω από 10 κιλά αλλά συρρικνώνεται με μεταφυσικό τρόπο και καταλήγει στο πιάτο των εναπομεινάντων καλεσμένων κάτι ψίχουλα με υπολείμματα από σαντιγύ.
Κάποτε έκανα κακές σκέψεις για το ζευγάρι και τους συγγενείς μέχρι που την πάτησα και εγώ και έχω τύψεις για τις κακές μου σκέψεις.
Ήταν στον αρραβώνα μου όταν η πεθερά παράγγειλε από το ζαχαροπλαστείο μία πολύ μεγάλη τούρτα και την έδωσε στο κέντρο.
Ήταν 25 άτομα στο κέντρο και η τούρτα ήταν για 50. Είχε την πίστη ότι ο πρώτος όροφος ο μεγάλος ή και ο δεύτερος θα περίσσευαν για να κεράσει τις γειτόνισσες που θα πήγαιναν την άλλη μέρα να ευχηθούν. Τούρτα έφαγαν μόνο 6 άτομα και αυτή σε υπολείμματα. Πήγαμε να ζητήσουμε τους άλλους ορόφους και μας είπαν: Μα δεν έμεινε τίποτα τη φάγατε όλη. Με το ζόρι έφτασε
Φαινόμενο δεύτερο: Τα σφαγμένα αρνιά αδυνατίζουν πολύ μέσα σε μερικές ώρες.
Να μου εξηγήσει κάποιος αυτό το θαύμα για να αδυνατίσω και εγώ.
Σε αρραβώνα ξαδέρφης έφεραν 15 αρνιά από το χωριό. Τα έδωσαν στο κέντρο για να τα ψήσουν και να τα βάλουν σε πιατέλες. Τα αρνάκια τα είδα με τα μάτια μου που τα κουβάλαγαν. Να είναι μπόλικα πράγματα έλεγαν οι συγγενείς. Να μείνει ο κόσμος ευχαριστημένος έλεγαν. Και τότε έγινε το θαύμα. Μας έφεραν πιατέλες με κόκαλα και μια υποψία κρέατος πάνω και τα φαγητά του κέντρου ήταν σπεσιαλιτέ apofagion. Η νύφη έκλαιγε, ο πατέρας της έπαθε σοκ.
Προσοχή στα αρνιά από το χωριό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν θα φθάσουν ποτέ στα πιάτα των καλεσμένων ή κατά ένα μεταφυσικό τρόπο αδυνατίζουν τα άτιμα.
Φαινόμενο τρίτο: Τα άδεια μπουκάλια στο τραπέζι πολλαπλασιάζονται και αβγατίζουν ακριβώς όπως στο γάμο της Κανά.
Αυτό το εξήγησε ένας συμφοιτητής μου που δούλευε σερβιτόρος σε τέτοιο κέντρο και τον έδιωξαν. Του είπαν να βάζει κρυφά άδεια μπουκάλια στο τραπέζι την ώρα που έχουν σηκωθεί να χορέψουν και θα παίρνει ποσοστό. Αρνήθηκε και τον έδιωξαν.
Φαινόμενο τέταρτο: Όταν τα ποτά είναι του μαγαζιού και μέσα στην τιμή τότε χαλάει το ψυγείο και σερβίρονται ανεξήγητα ζεστά και με το "σταγονόμετρο".
Το ψυγείο επισκευάζεται στη στιγμή και τα ποτά έρχονται παγωμένα όταν κάποιος πάει στην κουζίνα και σκάσει μερικά χαρτονομίσματα στον υπεύθυνο. Πάει τότε το τζίνι και παγώνει τα ποτά και καταφθάνουν στα τραπέζια κρύσταλλο.
Όλα του γάμου δύσκολα και για να γλυτώσεις το ρεζίλεμα αναγκάζεσαι να τα σκάσεις χοντρά και επιπλέον.
Γι αυτό καλό είναι να αποφύγετε το τραπέζι του γάμου σε κέντρο.