Μου θύμισες το βιντεάκι με τις συσκευασίες μαργαρίνης
Γλυκούλης ο Μιχάλης Εμιρλής και απ ότι ξέρω είναι και Παντειακός. Είχε περάσει από Πάντειο αλλά δεν ξέρω αν τελείωσε.
Γκρίνια και εκτόξευση βιτάμ και Φυτίνης. Έτσι είναι οι φανατικές νοικοκυρές που τα θέλουν όλα στην εντέλεια. Γκρινιάζουν.
Οι άνδρες είναι κουτοί και χαϊβάνια. Θέλουν τη γυναίκα να είναι η τέλεια νοικοκυρά στην κουζίνα. Τη θέλουν άσπρο σίφουνα που να τα σαρώνει όλα στη στιγμή.
Αλλά δεν ξέρουν οι θεόχαζοι ότι πίσω από αυτό το προσόν βρίσκεται η δικτατορία της σκούπας και του ξεσκονόπανου.
Ετσι και πέσεις στη δίνη ενός άσπρου σίφουνα είναι σαν να πεφτεις σε μαυρη τρύπα. Από τη μαύρη τρύπα μπορείς να ξεφύγεις από τον άσπρο σίφουνα ποτέ
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
doctormarkon έγραψε:
Ετσι και πέσεις στη δίνη ενός άσπρου σίφουνα είναι σαν να πεφτεις σε μαυρη τρύπα. Από τη μαύρη τρύπα μπορείς να ξεφύγεις από τον άσπρο σίφουνα ποτέ
**Έχεις τα πινέλα,έχεις ταχρώματα. Ζωγράφισε τον κόσμο και μπες μέσα**
Έτσι μπορεί να μοιράζεται τις "δουλειές του σπιτιού"
Κρατά εκείνη τις παραδοσιακές σκούπισμα, πλύσιμο, συγύρισμα κλπ κλπ
Και ο όμορφος άντρας κρατά τις δημόσιες σχέσεις με δημόσιες υπηρεσίες και προπαντός με εφορείες που γυναικοκρατούνται.
Κατά κανόνα οι δημόσιοι υπάλληλοι γυναίκες ή έχουν για άντρες κάτι "θείους" ή είναι ανύπαντρες (συντηρητικός κόσμος). Όταν κάνει την εμφάνισή του ένας όμορφος γοητευτικός άντρας θα τον εξυπηρετήσουν καλύτερα
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα