Name the poison - Against Islam Video.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Φύλο: Γυναίκα
- Επικοινωνία:
Name the poison - Against Islam Video.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- Kariatida
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

- Irc ψευδώνυμο: Kariatida
- Έλαβε Likes: 2 φορές
Re: Name the poison - Against Islam Video.
Για εμένα, δεν φταίει μόνο το Ισλάμ για τον τρόπο που συμπεριφέρονται αυτοί οι άνθρωποι. Έχει να κάνει και με τον πολιτισμό του κάθε λαού, ή την έλλειψή του. Δεν φταίει το Ισλάμ που παίρνουν φωτιά τα παντελόνια ενός πιστού του όταν βλέπει μία γυναίκα που δεν είναι καλυμένη απ' την κορφή ως τα νύχια. Οι γραφές τους λένε ορισμένα πράγματα, όμως οι γραφές είναι γραφές, το θέμα είναι πώς τις εφαρμόζουν και με τι σκοπούς σε κάθε περιοχή. Πώς μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Αυτή τη στιγμή, σε μέρη όπως το Αφγανιστάν, οι άνθρωποι είναι παγιδευμένοι μέσα σε φαύλο κύκλο. Είναι σχεδόν αναμενόμενο ένα αγόρι να μην σέβεται τις γυναίκες όταν δεν έχει δει ποτέ το πρόσωπο της μητέρας του, δεν της έχει μιλήσει ή δεν έχει ακουμπήσει το χέρι της. Οι γυναίκες εκεί, απαγορεύεται να δείξουν τα πρόσωπά τους ακόμα και στα ίδια τους τα παιδιά, ή να τα αγκαλιάσουν ή να τους μιλήσουν. Έτσι το παιδί μαθαίνει να μην έχει ανάγκη τη μητέρα, και σιγά σιγά να τη θεωρεί απλό αξεσουάρ που γεννοβολά και μέχρι εκεί. Μεγαλώνοντας, το συντηρεί αυτό και πάει λέγοντας. Δεν τους δικαιολογώ σε καμία περίπτωση, απλά διαβάζοντας κάποια πράγματα για τον τρόπο ζωής τους και το πώς μεγαλώνουν, βλέπω ότι η συμπεριφορά τους είναι αναμενόμενη και άκρως προβλέψιμη. Πιστεύω ειλικρινά πως, ακόμα κι αν άυριο βγάζαμε το Ισλάμ ως κάτι παράνομο ή ρατσιστικό, ακόμη κι αν ο κόσμος σταματούσε να το πιστεύει επίσημα, δεν θα χανόταν ποτέ. Κι αυτό γιατί δεν είναι μόνο μία θρησκεία, είναι ένας τρόπος ζωής που έχει εισχωρήσει στον πολιτισμό του κάθε λαού και έχει γίνει κομμάτι της ζωής του.
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε όμως, είναι να αυστηροποιήσουμε τους νόμους και τους κανόνες που ισχύουν σε κάθε χώρα και να επιβάλλουμε πολύ σκληρές ποινές σε σιχασιές όπως βιασμούς, είτε αυτός προέρχεται από Μουσουλμάνο, είτε απ' οποινδήποτε. Ναι, στη χώρα τους ο βιασμός δεν είναι αδίκημα, όμως σκεφτείτε πόσο λίγο τιμωρούνται οι βιαστές και στη δική μας χώρα. Και πόσο λίγοι βιασμοί φτάνουν στη δικαιοσύνη. Δυστυχώς το ανθρώπινο γένος, είμαστε θρασύδειλοι και προτιμούμε να μην κάνουμε κάτι παρά να ρισκάρουμε να μας πιάσουν και μας τιμωρήσουν (στην πλειοψηφία). Για να δούμε πόσο θα μειώνονταν οι βιασμοί αν ο κάθε βιαστής τιμωρούταν με ευνουχισμό. Χωρίς αναισθησία εννοείται. Σε κάθε χώρα.
Αυτό που μπορούμε να κάνουμε όμως, είναι να αυστηροποιήσουμε τους νόμους και τους κανόνες που ισχύουν σε κάθε χώρα και να επιβάλλουμε πολύ σκληρές ποινές σε σιχασιές όπως βιασμούς, είτε αυτός προέρχεται από Μουσουλμάνο, είτε απ' οποινδήποτε. Ναι, στη χώρα τους ο βιασμός δεν είναι αδίκημα, όμως σκεφτείτε πόσο λίγο τιμωρούνται οι βιαστές και στη δική μας χώρα. Και πόσο λίγοι βιασμοί φτάνουν στη δικαιοσύνη. Δυστυχώς το ανθρώπινο γένος, είμαστε θρασύδειλοι και προτιμούμε να μην κάνουμε κάτι παρά να ρισκάρουμε να μας πιάσουν και μας τιμωρήσουν (στην πλειοψηφία). Για να δούμε πόσο θα μειώνονταν οι βιασμοί αν ο κάθε βιαστής τιμωρούταν με ευνουχισμό. Χωρίς αναισθησία εννοείται. Σε κάθε χώρα.
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
δεν είναι απλά ότι δεν είναι αδίκημα στις χώρες τους, καταδικάζουν την γυναίκα και την ρίχνουν φυλακή για μοιχεία. δεν υπάρχει δικαιολογία για το Ισλαμ, πρέπει να ξεκουμπιστεί από τον πλανήτη αυτό το σιχαμερό μόρφωμα.
Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities is prohibited without my consent.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
για μένα φταίει μόνο το Ισλαμ, αυτό και τίποτε άλλο για την εξτρεμιστική τους κακία προς την γυναίκα, το παιδί και τον πολιτισμένο άνθρωπο γενικά όπου και να είναι.
φταίει το Ισλαμ, χωρίς αυτό ο πολιτισμός τους θα είχε πιο κανονική πορεία, το Ισλαμ διαφθείρει τους άντρες, τους λυπάμαι, όσους ανατράφηκαν με αυτό, αλλά ξέρω με τι έχω να κάνω, είμαι γυναίκα, είναι εχθροί μου.
φταίει το Ισλαμ, χωρίς αυτό ο πολιτισμός τους θα είχε πιο κανονική πορεία, το Ισλαμ διαφθείρει τους άντρες, τους λυπάμαι, όσους ανατράφηκαν με αυτό, αλλά ξέρω με τι έχω να κάνω, είμαι γυναίκα, είναι εχθροί μου.
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Και για τους Γερμανούς ειδικά αυτή την εποχή, (και τους Γάλλους και για άλλους προφανώς) φταίει μόνο ο ΤΕΜΠΕΛΗΣ, άχρηστος, χαραμοφάης ελληνικός λαός για την οικονομική κατάντια της Ελλάδας σήμερα. Και μάλιστα μας θεωρούν παρασπορά των αυθεντικών Ελλήνων της αρχαιότητας, απαξιώνοντάς μας ΕΝΤΕΛΩΣ...
Γιατί άραγε νιώθουν έτσι; Μήπως διότι... αυτή την προπαγάνδα έφαγαν, αυτά ενστερνίστηκαν και αυτά διαιωνίζουν σαν νοοτροπία; Και κατά πόσον είναι αληθή αυτά που ισχυρίζεται/πρεσβεύει η προπαγάνδα τους;
Η προπαγάνδα ποτέ δεν λέει αλήθειες.
Γινόμαστε δέκτες προπαγάνδας παντός είδους (ιδεολογικού, θρησκευτικού, ηθικού κλπ) από την ώρα που γεννιόμαστε... Φρονώ ότι ακόμα δεν έχουμε αναπτύξει τις αντιστάσεις που θα'πρεπε, όχι βεβαίως ελλείψει συλλογιστικής δεινότητας, αλλά διότι αυτό θα σήμαινε να περάσουμε από αυστηρή κρισάρα και αμφισβήτηση πολλές αντιλήψεις που έχουν γίνει μέρος της περσόνας μας... Κι αυτό, ο εγωισμός δυσκολεύεται να το κάνει.
Όσο για το Ισλάμ, έχει γίνει αρκετός λόγος στα ΙΔΕΟ...
Προσωπικά διαφωνούσα και με Ίωνα και με Φωτεινή, και τώρα ως ένα βαθμό θα διαφωνήσω και με σένα... Όχι γιατί δεν εμπεριέχουν κάποιες αλήθειες αυτά που τοποθετείτε, αλλά διότι δεν θα'πρεπε να στεκόμαστε τόσο αρνητικά επικριτικοί απέναντι σε άλλους λαούς, λες κι είμαστε οι Θεοί που δικαιούμαστε να κρίνουμε και να επεμβαίνουμε στα του οίκου των άλλων. Υπάρχουν ήθη, ηθοπλασίες, έθιμα, συστήματα αξιών, τα οποία μπορεί να μας είναι απεχθή...Έχουμε κι εμείς όμως ήθη, έθιμα και συνήθειες που είναι απεχθή γι'αυτούς... Δεν τους είδα να'ρχονται να μας επικρίνουν τόσο βάναυσα ή να επεμβαίνουν στα του οίκου μας...
Στο βαθμό που τα "κακώς κείμενα", αφορούν μόνο αυτούς, οφείλουμε να αφήσουμε αυτούς να λύσουν αυτά τα προβλήματά τους...
Αυτή τη λογική των "σωτήρων" που επεμβαίνουν σε λαούς "για το καλό τους", την απεχθάνομαι διότι την έχουν οι νεοταξίτες και είναι άκρως υποκριτική. Ωστόσο, κάποιο μέρος της "ξέβαψε" κι επάνω μας από το πολύ το μπίρι μπίρι τους...
Ας σκεφτούμε ποιοι είναι αυτοί που κάνουν επιμελώς, διακαώς, αδιαλήπτως από παλαιοτάτων χρόνων μέχρι σήμερα ΑΝΤΙ-ισλαμική προπαγάνδα, γιατί την κάνουν, πού ακριβώς στοχεύουν, και τι ακριβώς αποτελέσματα έχει επιφέρει αυτή μέχρι σήμερα... (κάποτε ίσως να ξανακάνω την ανάλυση, ως δική μου μορφή ΑΝΤΙ-προπαγάνδας, κι όχι ως υπεράσπιση των ισλαμιστών)
Όταν κατανοήσουμε βαθύτερα τα παραπάνω, μπορούμε να κάνουμε έναν απολογισμό/ μια βαθύτερη ατομική αυτοκριτική στο κατά πόσον μασήσαμε κι εμείς αυτά που μεθοδικότατα μας χώνουν στο κεφάλι...
Γιατί άραγε νιώθουν έτσι; Μήπως διότι... αυτή την προπαγάνδα έφαγαν, αυτά ενστερνίστηκαν και αυτά διαιωνίζουν σαν νοοτροπία; Και κατά πόσον είναι αληθή αυτά που ισχυρίζεται/πρεσβεύει η προπαγάνδα τους;
Η προπαγάνδα ποτέ δεν λέει αλήθειες.
Γινόμαστε δέκτες προπαγάνδας παντός είδους (ιδεολογικού, θρησκευτικού, ηθικού κλπ) από την ώρα που γεννιόμαστε... Φρονώ ότι ακόμα δεν έχουμε αναπτύξει τις αντιστάσεις που θα'πρεπε, όχι βεβαίως ελλείψει συλλογιστικής δεινότητας, αλλά διότι αυτό θα σήμαινε να περάσουμε από αυστηρή κρισάρα και αμφισβήτηση πολλές αντιλήψεις που έχουν γίνει μέρος της περσόνας μας... Κι αυτό, ο εγωισμός δυσκολεύεται να το κάνει.
Όσο για το Ισλάμ, έχει γίνει αρκετός λόγος στα ΙΔΕΟ...
Προσωπικά διαφωνούσα και με Ίωνα και με Φωτεινή, και τώρα ως ένα βαθμό θα διαφωνήσω και με σένα... Όχι γιατί δεν εμπεριέχουν κάποιες αλήθειες αυτά που τοποθετείτε, αλλά διότι δεν θα'πρεπε να στεκόμαστε τόσο αρνητικά επικριτικοί απέναντι σε άλλους λαούς, λες κι είμαστε οι Θεοί που δικαιούμαστε να κρίνουμε και να επεμβαίνουμε στα του οίκου των άλλων. Υπάρχουν ήθη, ηθοπλασίες, έθιμα, συστήματα αξιών, τα οποία μπορεί να μας είναι απεχθή...Έχουμε κι εμείς όμως ήθη, έθιμα και συνήθειες που είναι απεχθή γι'αυτούς... Δεν τους είδα να'ρχονται να μας επικρίνουν τόσο βάναυσα ή να επεμβαίνουν στα του οίκου μας...
Στο βαθμό που τα "κακώς κείμενα", αφορούν μόνο αυτούς, οφείλουμε να αφήσουμε αυτούς να λύσουν αυτά τα προβλήματά τους...
Αυτή τη λογική των "σωτήρων" που επεμβαίνουν σε λαούς "για το καλό τους", την απεχθάνομαι διότι την έχουν οι νεοταξίτες και είναι άκρως υποκριτική. Ωστόσο, κάποιο μέρος της "ξέβαψε" κι επάνω μας από το πολύ το μπίρι μπίρι τους...
Ας σκεφτούμε ποιοι είναι αυτοί που κάνουν επιμελώς, διακαώς, αδιαλήπτως από παλαιοτάτων χρόνων μέχρι σήμερα ΑΝΤΙ-ισλαμική προπαγάνδα, γιατί την κάνουν, πού ακριβώς στοχεύουν, και τι ακριβώς αποτελέσματα έχει επιφέρει αυτή μέχρι σήμερα... (κάποτε ίσως να ξανακάνω την ανάλυση, ως δική μου μορφή ΑΝΤΙ-προπαγάνδας, κι όχι ως υπεράσπιση των ισλαμιστών)
Όταν κατανοήσουμε βαθύτερα τα παραπάνω, μπορούμε να κάνουμε έναν απολογισμό/ μια βαθύτερη ατομική αυτοκριτική στο κατά πόσον μασήσαμε κι εμείς αυτά που μεθοδικότατα μας χώνουν στο κεφάλι...
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
εγώ δεν εννοώ πόλεμο, εννοώ κάτι άλλο, κανείς ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΟΣ λαός να μην συνομιλεί μαζί τους για ΚΑΝΕΝΑΝ λόγο. ούτε εμπορικές συναλλαγές ούτε τίποτα, λες και δεν υπάρχουν. τα θεοκρατικά καθεστώτα να πέσουν θέλω, το Ισλαμ έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάσταση των λαών που "κηδεμονεύει" - αυτά τα ιερατεία είναι όσο βρώμικο είναι το Βατικανό.
γενικά Αρέλα, είμαι αντίθετη με όσα λες για το πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε το Ισλαμ, κι ίσως το μόνο μας κοινό σημείο να είναι το φιλειρηνικό πνεύμα, μονο που το δικό μου δεν είναι συνεργάσιμο με αυτούς.
γενικά Αρέλα, είμαι αντίθετη με όσα λες για το πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε το Ισλαμ, κι ίσως το μόνο μας κοινό σημείο να είναι το φιλειρηνικό πνεύμα, μονο που το δικό μου δεν είναι συνεργάσιμο με αυτούς.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
α για το τελευταίο, είναι απλό, τους προστατεύει η Ελιτ Αρέλα. αυτό πρέπει να σε κάνει εξαιρετικά καχύποπτη για τον ρόλο τους στην διεθνή ατζέντα, πρόσεξε το βίντεο και το άλλο βίντεο που έβαλα. ένα κι ένα κάνουν δύο.
τους προστατεύουν μέσω του politically correct, why? oh i know why.....
τους προστατεύουν μέσω του politically correct, why? oh i know why.....
- ArELa
- Founder-Administrator

Μάλλον δεν με κατάλαβες...aftokaitoallo έγραψε:γενικά Αρέλα, είμαι αντίθετη με όσα λες για το πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε το Ισλαμ, κι ίσως το μόνο μας κοινό σημείο να είναι το φιλειρηνικό πνεύμα, μονο που το δικό μου δεν είναι συνεργάσιμο με αυτούς.
Πρώτον αναγνώρισα κάποια δίκια (και κατά την κρίση μου) στις απόψεις σας για το ισλάμ. (διάβασες βιαστικά και δεν είδες αυτό το σημείο ή επιλεκτικά το προσπέρασες? εσύ ξέρεις...)
Δεύτερον, δεν υπέδειξα το πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ισλάμ ή κανένα ισλάμ. Είπα πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε την προπαγάνδα κατά του ισλάμ ή του όποιου άλλου γίνεται ξάφνου "κακός" για την παγκοσμιοποιητική νεοταξιλοΕλίτ.
Αν θα μιλούσα για αντιμετώπιση, θα μιλούσα για την αντιμετώπιση που θα'πρεπε να έχουμε γενικά σε άλλους λαούς... Αυτή κατά τη γνώμη μου ΔΕΝ πρέπει να είναι αδιάλλακτη, επηρεασμένη από προπαγάνδες και εξ ορισμού/εκ προοιμίου αρνητική. Αφ'ενός θα πρέπει να δείχνουμε διαλλακτικότητα σε όλους, γιατί ούτε εμείς είμαστε τέλειοι, αφ'ετέρου, θα πρέπει να'μαστε της λογικής της συμφιλίωσης/συνεργασίας μεταξύ λαών, και όχι του διχασμού και του μίσους μεταξύ μας, διότι απλούστατα, εκτός από το ότι θα'χε θετικότερα αποτελέσματα μια τέτοια προσέγγιση, θα έκανε και μεγάλη χαλάστρα στα σχέδια αυτών που είναι ΤΡΙΣ χειρότεροι στην εγκληματικότητά τους απέναντι στον ΑΝΘΡΩΠΟ γενικότερα...αυτών που έτσι κι αλλιώς δεν δικαιούνται να ομιλούν για κακώς κείμενα των άλλων...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
οχι διαβασα όσα είπες με προσοχή και αυτό το σημείο που πήρες από τα λόγια τα δικά μου, δεν βλέπω πως δείχνει μια επιλεκτική τάση προσπέρασης, όχι βέβαια, το ζουμί από όσα είπες με βρίσκει αντίθετη, μιλάμε για βαναυσότητα εναντια στο γυναικείο φύλο ρατσισμό ως εκεί που δεν παίρνει κλπ κλπ και δεν διορθώνεται αυτό χωρίς να βγει το Ισλαμ από μέσα τους, το Ισλαμ καταδυναστεύει τόσο τους λαούς όσο και την Γυναίκα, το πιο όμορφο ον στον κόσμο, οπότε εγώ δεν μπαίνω σε διαδικασίες "αυτοκριτικής" , όταν βγάζει μάτι κάτι, γιατί εκεί περιμένει στην γωνία ΒΓΑΖΕΙ - ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ το politically correct να σε πιάσει ή από τον γιακά ή από τα balls, λολλλλλλλ, πάντως τα ματάκια σου θα τα βγάλει η ελίτ όπως και να έχει,
εμένα η Ελιτ μπορεί να αρχίσει να με... καλοπιάνει, ε και; όλους τους έχει μέσα αυτή, ολους, αναρχικούς άθρησκους φανατικους δεξιούς αριστερούς τα πάντα όλα. και τους κυνικούς και τους αιθεροβάμωνες και τους πραγματιστές.... όλα σου λέω όλα. τα παίζει στα δάχτυλα.
(ξαναλέω διαβάστε τον άνθρωπο χωρίς ιδιότητες. τον Ουλριχ γιατί δεν τον παίξανε στα δάχτυλα; ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσει κανείς ένα αριστούργημα τεράστιο της παγκόσμιας λογοτεχνίας.)
που λες,
αλλά η Ελίτ σιχαίνεται τη Γυναίκα. κατάλαβες; ή την θέλει υπηρέτρια/ερωμένη του θηρίου ή στον ζυγό τον πνευματικό και υλικό του άντρα.
γιατί τον άντρα θα τον κρατάει από τα balls.
άρα είμαι αντίθετη στο εξής παρά το ότι αναγνώρισες δίκαια:
Είπα πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε την προπαγάνδα κατά του ισλάμ ή του όποιου άλλου γίνεται ξάφνου "κακός" για την παγκοσμιοποιητική νεοταξιλοΕλίτ.
δεν προσπέρασα. δεν έκανα επιλογή. η Ελίτ κάνει παιχνίδι, το Ισλαμ την βολεύει και πάντα θα την βολεύει να υπάρχει έστω και κατά τόπους. εγώ δεν το δέχομαι αυτό το κατά τόπους κάν όταν παιδιά και γυναίκες θα ζουν σαν ζώα.
εμένα η Ελιτ μπορεί να αρχίσει να με... καλοπιάνει, ε και; όλους τους έχει μέσα αυτή, ολους, αναρχικούς άθρησκους φανατικους δεξιούς αριστερούς τα πάντα όλα. και τους κυνικούς και τους αιθεροβάμωνες και τους πραγματιστές.... όλα σου λέω όλα. τα παίζει στα δάχτυλα.
(ξαναλέω διαβάστε τον άνθρωπο χωρίς ιδιότητες. τον Ουλριχ γιατί δεν τον παίξανε στα δάχτυλα; ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσει κανείς ένα αριστούργημα τεράστιο της παγκόσμιας λογοτεχνίας.)
που λες,
αλλά η Ελίτ σιχαίνεται τη Γυναίκα. κατάλαβες; ή την θέλει υπηρέτρια/ερωμένη του θηρίου ή στον ζυγό τον πνευματικό και υλικό του άντρα.
γιατί τον άντρα θα τον κρατάει από τα balls.
άρα είμαι αντίθετη στο εξής παρά το ότι αναγνώρισες δίκαια:
Είπα πώς πρέπει να αντιμετωπίσουμε την προπαγάνδα κατά του ισλάμ ή του όποιου άλλου γίνεται ξάφνου "κακός" για την παγκοσμιοποιητική νεοταξιλοΕλίτ.
δεν προσπέρασα. δεν έκανα επιλογή. η Ελίτ κάνει παιχνίδι, το Ισλαμ την βολεύει και πάντα θα την βολεύει να υπάρχει έστω και κατά τόπους. εγώ δεν το δέχομαι αυτό το κατά τόπους κάν όταν παιδιά και γυναίκες θα ζουν σαν ζώα.
- ArELa
- Founder-Administrator

Πάλι κάπου χανόμαστε...
ας ξαναπροσπαθήσω:
Ε, αν αντιτίθεσαι σ'αυτό, σαφώς και διαφωνούμε.
Πάμε παρακάτω.
Αν θέλουμε να το παίξουμε σωτήρες και σωστοί και δίκαιοι, καλύτερα να αρχίσουμε απ'το σπιτάκι μας, να το συμμαζέψουμε, να το σώσουμε όταν βουλιάζει, και ν'αφήσουμε τα δεινά των γειτόνων κατά μέρος... Ο καθένας κοιτάζει ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ και μετά, αφού θα τα'χει τακτοποιήσει και θα'ναι όλα στην εντέλεια, τότε μπορεί να στρέψει το βλέμμα στο σπίτι του απέναντι, και να κάνει κι ένα διάβημα διαμαρτυρίας αν θες στον οικογενειάρχη εκεί (ή στις ισλαμικές χώρες όταν μιλάμε για έθνη) που κατά τη γνώμη μας, κακομεταχειρίζεται τη γυναίκα του...

ας ξαναπροσπαθήσω:
Αντιτίθεσαι δηλαδή στο να προσεγγίζουμε ΟΛΟΥΣ τους άλλους λαούς με εκ προοιμίου καλή προαίρεση, με μια προσπάθεια συμφιλίωσης κατά νου, όπου θα βρούμε κοινά που θα μας ενώνουν και όχι διαφωνίες/αντιγνωμίες που να μας δημιουργούν έχθρες; Γιατι επί της ουσίας, εγώ αυτό λέω και δε στάθηκα μόνον στους ισλαμιστές.aftokaitoallo έγραψε:το ζουμί από όσα είπες με βρίσκει αντίθετη,
Ε, αν αντιτίθεσαι σ'αυτό, σαφώς και διαφωνούμε.
Πάμε παρακάτω.
Συμφωνώ για τη βαναυσότητα ενάντια στις γυναίκες. Προσωπικά δε θ'αντεχα εκεί. Ή θα πολεμούσα άγρια αυτή την κατάσταση ή θα'χα πάρει των ομματιών μου, ή θα'χα αυτοκτονήσει. ΟΜΩΣ: Ποιος αντρέφει τους άντρες που φέρονται έτσι στις γυναίκες; Ποιος τους εμφυτεύει αυτές τις εξευτελιστικές ψευτοηθικιστικές αντιλήψεις με το που θα γεννηθούν; ΜΗΠΩΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ? Και μήπως ΑΥΤΕΣ οι συγκεκριμένες θα'πρεπε να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους, να πάψουν να εμφυτεύουν στα παιδιά ΠΙΠΕΣ, να ορθώσουν και ανάστημα απέναντι στους ενήλικες άντρες και να κάνουν τη δίκαιη επανάστασή τους; Κι αφού ΑΥΤΕΣ που τις αφορά ΑΜΕΣΑ αυτή η τραγωδία, δεν κάνουν τίποτα για να αλλάξουν την κατάσταση, παρά συνεχίζουν (σε ορισμένες περιοχές) να φοράνε και τη μπούργκα και τελος πάντων να ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ να τους μεταχειρίζονται λες κι είναι ζώα ή αντικείμενα ιδιοκτησίας, ποια είσαι εσύ ή εγώ ή ο κάθε ένας δυτικός "πολιτισμένος", να ωρυομαστε για λογαριασμό τους; Ποιοι είμαστε όλοι εμείς που εκφέρουμε άποψη επί παντός του επιστητού, ενώ είμαστε κυριολεκτικά "στην απ'έξω¨" και άρα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε και συντρέχοντες λόγους, και παράγοντες και της παναγιάς τα μάτια για τη δική τους νοοτροπία-τρόπο ζωής κλπ?"aftokaitoallo έγραψε:μιλάμε για βαναυσότητα εναντια στο γυναικείο φύλο ρατσισμό ως εκεί που δεν παίρνει κλπ κλπ και δεν διορθώνεται αυτό χωρίς να βγει το Ισλαμ από μέσα τους, το Ισλαμ καταδυναστεύει τόσο τους λαούς όσο και την Γυναίκα, το πιο όμορφο ον στον κόσμο, οπότε εγώ δεν μπαίνω σε διαδικασίες "αυτοκριτικής" , όταν βγάζει μάτι κάτι, γιατί εκεί περιμένει στην γωνία ΒΓΑΖΕΙ - ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ το politically correct να σε πιάσει ή από τον γιακά ή από τα balls, λολλλλλλλ, πάντως τα ματάκια σου θα τα βγάλει η ελίτ όπως και να έχει,
Αν θέλουμε να το παίξουμε σωτήρες και σωστοί και δίκαιοι, καλύτερα να αρχίσουμε απ'το σπιτάκι μας, να το συμμαζέψουμε, να το σώσουμε όταν βουλιάζει, και ν'αφήσουμε τα δεινά των γειτόνων κατά μέρος... Ο καθένας κοιτάζει ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ και μετά, αφού θα τα'χει τακτοποιήσει και θα'ναι όλα στην εντέλεια, τότε μπορεί να στρέψει το βλέμμα στο σπίτι του απέναντι, και να κάνει κι ένα διάβημα διαμαρτυρίας αν θες στον οικογενειάρχη εκεί (ή στις ισλαμικές χώρες όταν μιλάμε για έθνη) που κατά τη γνώμη μας, κακομεταχειρίζεται τη γυναίκα του...
Συμφωνώ... Όμως στο χέρι μας είναι να μην της επιτρέψουμε να μας παίζει τον έναν εναντίον του άλλου... αλλά σαν μαλάκες που είμαστε, όχι μόνο της το επιτρέπουμε, αλλά συμμετέχουμε και στις γενοκτόνες (αλλά κατά τα άλλα "μη πολεμικές") επιχειρήσεις της....aftokaitoallo έγραψε:εμένα η Ελιτ μπορεί να αρχίσει να με... καλοπιάνει, ε και; όλους τους έχει μέσα αυτή, ολους, αναρχικούς άθρησκους φανατικους δεξιούς αριστερούς τα πάντα όλα. και τους κυνικούς και τους αιθεροβάμωνες και τους πραγματιστές.... όλα σου λέω όλα. τα παίζει στα δάχτυλα.
Η ελίτ βασικά σιχαίνεται τον άνθρωπο... και ασφαλώς τη γυναίκα αφού αυτή τεκνοποιεί, οπότε είναι η άμεση υπεύθυνη για τον υπερπληθυσμό στον πλανήτη...aftokaitoallo έγραψε:αλλά η Ελίτ σιχαίνεται τη Γυναίκα. κατάλαβες; ή την θέλει υπηρέτρια/ερωμένη του θηρίου ή στον ζυγό τον πνευματικό και υλικό του άντρα.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
αυτό είναι το κλειδί στο θέμα χανόμαστε, εσύ πιστεύεις ότι είναι ζήτημα προσέγγισης λαών εγώ όχι, με τους λαούς ουδέν πρόβλημα, δεν είμαι Μπους εγώ ή κάτι φρικιά αμερικανά με τον σταυρό στο χέρι που το παίζουν στρατηλάτες ενάντια στο κακό ισλαμ, και δεν λέω ότι αυτό υπονοείς, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, αλλά για να μην χαθούμε κι άλλο μάλλον να διευκρινίζω περισσότερο μερικά πράγματα, έτσι που λες, όχι δεν είναι θέμα λαών, ίσα ίσα επειδή αγαπώ τους λαούς, επιθυμώ να ξεφορτωθούν σε πρώτη φάση κάθε τύπου θεοκρατικού και σεξιστικού καθεστώτος διότι μολύνει τις ψυχές τους.
οι γυναίκες αυτές δεν έχουν επιλογή Αρέλα, και μην ξεχνάς ότι οι γυναίκες είναι επιρρεπείς δυστυχώς στην επιρροή των αντρών τους, ειδικά όταν η σφαλιάρα δεν πέφτει ανα δίλεπτο σε αυτά τα μέρη και έχουν τα προς το ζην όλοι στο χαρέμι, ε τότε τι να σου κάνει κι αυτή; στο σύστημα θα χωθεί όπως κι οι υπόλοιποι. λυπάμαι τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες που ακολουθούν το Ισλαμ αδιαμαρτύρητα και με εξωφρενικά στεγανά, χωρίς να το απαλύνουν το μουσουλμανιλίκι με κάποιες ελευθερίες, ρομαντισμούς, φιλοσοφίες ίσως θρησκευτικής υφής. βλέπε Καντάφι εδώ, που ακολούθησε ένα σωστό μονοπάτι για τα μουσουλμανικά πρότυπα. ε; ενώ τα ιερατεία του μαύρου κύβου της Μέκκα άλλα σκέφτονται κι άλλα θέλουν κι άλλα διδάσκουν.
αυτούς να ξετρυπώσουμε, που είναι μέσα στα σκατά όλοι όπως και οι πιο ανοιχτόχρωμοι τους ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΕΣ.
όλους πρέπει να τους ξετρυπώσουμε, γιατί είναι φίδια κολοβά, και διδάσκουν το κακό στις κοινωνίες και διαφθείρουν την έννοια της οικογενείας, της τιμής, της αξιοπρέπεις και της γυναικείας αυτοεκτίμησης.
έχω ξαναπει πως οι περισσοτεροι δυτικοί πολλές φορές έχουν μια ρομαντική ιδέα , ποιητική σχεδόν, τοπίων με αμμόλοφους και Κοέλιο καταστάσεις για το Ισλαμ. λάθος, δεν είναι έτσι τα πράγματα. τσου! η πραγματικότητα είναι άλλη. οι καημένοι εκεί περα αντρες γυναικες παιδιά είναι καταδικασμένοι να ζουν στα στεγανά ιερατείων, χειρότερα από αυτά που ζήσαμε εμείς οι δυτικοί ή στα σταυροδρόμια με τον χριστιανισμό in the dark ages.
που δεν τα πήγαμε κι άσχημα παρά τα παπιλίκια. λολ.
εδώ είμαστε να τα πούμε όσο πιο αναλυτικά μπορούμε, μουδιασαν τα δάχτυλα, νέα απάντηση στις σκέψεις που διαβάζω άλλων σε κανά διωρο!
μουτς!!!!!!
οι γυναίκες αυτές δεν έχουν επιλογή Αρέλα, και μην ξεχνάς ότι οι γυναίκες είναι επιρρεπείς δυστυχώς στην επιρροή των αντρών τους, ειδικά όταν η σφαλιάρα δεν πέφτει ανα δίλεπτο σε αυτά τα μέρη και έχουν τα προς το ζην όλοι στο χαρέμι, ε τότε τι να σου κάνει κι αυτή; στο σύστημα θα χωθεί όπως κι οι υπόλοιποι. λυπάμαι τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες που ακολουθούν το Ισλαμ αδιαμαρτύρητα και με εξωφρενικά στεγανά, χωρίς να το απαλύνουν το μουσουλμανιλίκι με κάποιες ελευθερίες, ρομαντισμούς, φιλοσοφίες ίσως θρησκευτικής υφής. βλέπε Καντάφι εδώ, που ακολούθησε ένα σωστό μονοπάτι για τα μουσουλμανικά πρότυπα. ε; ενώ τα ιερατεία του μαύρου κύβου της Μέκκα άλλα σκέφτονται κι άλλα θέλουν κι άλλα διδάσκουν.
αυτούς να ξετρυπώσουμε, που είναι μέσα στα σκατά όλοι όπως και οι πιο ανοιχτόχρωμοι τους ΦΑΛΛΟΚΡΑΤΕΣ.
όλους πρέπει να τους ξετρυπώσουμε, γιατί είναι φίδια κολοβά, και διδάσκουν το κακό στις κοινωνίες και διαφθείρουν την έννοια της οικογενείας, της τιμής, της αξιοπρέπεις και της γυναικείας αυτοεκτίμησης.
έχω ξαναπει πως οι περισσοτεροι δυτικοί πολλές φορές έχουν μια ρομαντική ιδέα , ποιητική σχεδόν, τοπίων με αμμόλοφους και Κοέλιο καταστάσεις για το Ισλαμ. λάθος, δεν είναι έτσι τα πράγματα. τσου! η πραγματικότητα είναι άλλη. οι καημένοι εκεί περα αντρες γυναικες παιδιά είναι καταδικασμένοι να ζουν στα στεγανά ιερατείων, χειρότερα από αυτά που ζήσαμε εμείς οι δυτικοί ή στα σταυροδρόμια με τον χριστιανισμό in the dark ages.
που δεν τα πήγαμε κι άσχημα παρά τα παπιλίκια. λολ.
εδώ είμαστε να τα πούμε όσο πιο αναλυτικά μπορούμε, μουδιασαν τα δάχτυλα, νέα απάντηση στις σκέψεις που διαβάζω άλλων σε κανά διωρο!
μουτς!!!!!!
-
Divine Sinner
Το ισλαμ εχει φαει την ιδια προπαγάνδα την οποια εχει φαει και ο σατανισμος απο αμαθης και ημιμαθης σε θέματα θρησκειων.
Για το Ισλαμ μαθαινουμε απο το CNN και για τον σατανισμο απο το hollywood και την αρχιεπισκοπή.
Εγω δεν θα πω για κανενα απο τα δυο οτι ειναι καλο ή κακο.
διαφωνω και με τις δυο θεάσεις (Ως Αρχαιόθρησκος) αλλα θελω να ξέρω πράγματα πέρα απο αυτα που μου σερβίρουν στο πιάτο.
Για το Ισλαμ μαθαινουμε απο το CNN και για τον σατανισμο απο το hollywood και την αρχιεπισκοπή.
Εγω δεν θα πω για κανενα απο τα δυο οτι ειναι καλο ή κακο.
διαφωνω και με τις δυο θεάσεις (Ως Αρχαιόθρησκος) αλλα θελω να ξέρω πράγματα πέρα απο αυτα που μου σερβίρουν στο πιάτο.
- ArELa
- Founder-Administrator

Όχι ακριβώς... εγώ απλά πιστεύω ότι θα έπρεπε να εστιάζουμε στην προσέγγιση και αυτή να επιδιώκουμε... Όχι σαν λύση σ'αυτά που θέτεις...aftokaitoallo έγραψε:αυτό είναι το κλειδί στο θέμα χανόμαστε, εσύ πιστεύεις ότι είναι ζήτημα προσέγγισης λαών εγώ όχι,
Σαν τρόπο καλύτερης συνύπαρξης μεταξύ μας αφ'ενός, και για να καταφέρουμε ουσιαστικό και κυριολεκτικό πλήγμα στη νεοταξίλα, η οποία ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ πάνω στο δόγμα του διαίρει και βασίλευε, όσο καμία άλλη κάστα στον πλανήτη.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
-
Divine Sinner
Τα πραγματα ειναι απλά.
Λες εσυ καλή πίστη.
Το ισλάμ πρέπει να ξεριζωθεί.
Λεει ο μπούς.
Κανουμε σταυροφορία εναντι του Ισλάμ.
Δεν χρειαζεται να κανουμε καμια εξαγωγη πολιτισμού, ή τρόπων διακυβέρνησης.
Η κάθε κοινωνία ειναι ενας ζωντανός οργανισμός.
Ας αφησουμε τις ισλαμικές κοινωνίες
να περασουν απο τις φασεις που περάσαν και οι δυτικες κοινωνίες παλιότερα
να γινουν επαναστάσης (φυσικά ορμόμενες) ισως να παρει αιώνες ναι.
Αλλα ετσι παει.
και γενικα ας ασχοληθουμε με τα του οικου μας.
Λες εσυ καλή πίστη.
Το ισλάμ πρέπει να ξεριζωθεί.
Λεει ο μπούς.
Κανουμε σταυροφορία εναντι του Ισλάμ.
Δεν χρειαζεται να κανουμε καμια εξαγωγη πολιτισμού, ή τρόπων διακυβέρνησης.
Η κάθε κοινωνία ειναι ενας ζωντανός οργανισμός.
Ας αφησουμε τις ισλαμικές κοινωνίες
να περασουν απο τις φασεις που περάσαν και οι δυτικες κοινωνίες παλιότερα
να γινουν επαναστάσης (φυσικά ορμόμενες) ισως να παρει αιώνες ναι.
Αλλα ετσι παει.
και γενικα ας ασχοληθουμε με τα του οικου μας.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
πρώτον για το Ισλαμ εγώ προσωπικά δεν έμαθα από το σινινι, δεύτερον δες και τα δύο βίντεο, δηλαδή το μπιμπισι, προσπαθεί να είναι ειλικρινά σωστό όχι απλά πολιτικά ορθό όταν γενικολογεί για ασιατες που βιάζουν δυτικές κι όχι για μουσουλμάνους; ε δε νομίζω. αυτό χτυπά λαούς που κάνει και το σινινι και το μπιμπισι, προέλευση χτυπάνε, δηλαδή λαούς, η θρησκεία τους βολεύει να υπάρχει στο βάθος κήπος, για τα politically correct keep them busy τους.
τώρα για αμαθείς και ημιμαθείς, δεν υπάρχει σύγχρονος δωδεκαθεϊστής που να τελεί σωστά τα μυστήρια. η ουσιαστική απόλυτη και ολοκληρωμένη γνώση χάθηκε για το πως γίνονται, και πολύ καλά έκανε για πολλούς λόγους - εύχομαι μόνο προσωρινά. όποιος σας λέει "να κρατήσουμε αυτά τα κλωνάρια και θα πουμε αυτούς τους ψαλμούς και θα περπατήσουμε μέχρι εκεί πασιχαρείς" ούτε ξέρει τι του γίνεται, αν ήταν στην Αρχαία Ελλάδα θα τον είχαν πάρει με τις πέτρες οι ιερείς και οι ιέρειες τότε. απομίμηση και κακή μάλιστα των αρχαίων μυστηρίων κάνουν. άσε που τα μπλέκουν με κάτι άλλα πολύ σκοτεινά μονοπάτια μερικοί μερικοί. αν θες άκουσέ με. ζήσε ως φιλόσοφος, είναι αυτό που θα τιμήσει την Ελλάδα, όλα τα άλλα είναι άχρηστα ή πλέον ή προς το παρόν (εφόσον αναμένουμε επιστροφή θεών ή δευτέρα παρουσία ή και τα δύο οι εθνικοορθοδοξοαθρησκόληπτοι λολ)
τώρα για αμαθείς και ημιμαθείς, δεν υπάρχει σύγχρονος δωδεκαθεϊστής που να τελεί σωστά τα μυστήρια. η ουσιαστική απόλυτη και ολοκληρωμένη γνώση χάθηκε για το πως γίνονται, και πολύ καλά έκανε για πολλούς λόγους - εύχομαι μόνο προσωρινά. όποιος σας λέει "να κρατήσουμε αυτά τα κλωνάρια και θα πουμε αυτούς τους ψαλμούς και θα περπατήσουμε μέχρι εκεί πασιχαρείς" ούτε ξέρει τι του γίνεται, αν ήταν στην Αρχαία Ελλάδα θα τον είχαν πάρει με τις πέτρες οι ιερείς και οι ιέρειες τότε. απομίμηση και κακή μάλιστα των αρχαίων μυστηρίων κάνουν. άσε που τα μπλέκουν με κάτι άλλα πολύ σκοτεινά μονοπάτια μερικοί μερικοί. αν θες άκουσέ με. ζήσε ως φιλόσοφος, είναι αυτό που θα τιμήσει την Ελλάδα, όλα τα άλλα είναι άχρηστα ή πλέον ή προς το παρόν (εφόσον αναμένουμε επιστροφή θεών ή δευτέρα παρουσία ή και τα δύο οι εθνικοορθοδοξοαθρησκόληπτοι λολ)
-
Divine Sinner
Προσωπικα δεν περιμενω την ελευση κανενός θεου.
χριστιανος ορθοδοξος βιασε καποια και μετα την χαράκωσε.
Απο εκει και περα το αν εχει χαθει η γνωση δεν ξερω απο που το συμπερένεις;
Επισης για τα σκοτεινα δεν σε πιανω. Κι εγω αποδεχομαι τα χθόνια ως υπαρκτά .
Η κοσμοθεαση μου δεν ειναι χαχαχου και λουλουδακια
its about reality. και στην πραγματικότητα και το σκοτος και το κακο, και η οργη και το μισος ειναι υπαρκτά και αναγκαια.
Οταν ο παπ..νης ο γνωστος δράκος χαράκωσε καποιες γυναίκες. η ειδηση πως θα πρεπε να εκφωνηθει;δεύτερον δες και τα δύο βίντεο, δηλαδή το μπιμπισι, προσπαθεί να είναι ειλικρινά σωστό όχι απλά πολιτικά ορθό όταν γενικολογεί για ασιατες που βιάζουν δυτικές κι όχι για μουσουλμάνους;
χριστιανος ορθοδοξος βιασε καποια και μετα την χαράκωσε.
Δεν ξερω για τους αλλους. γνωρίζω για μενα. δεν εκπροσωπω και δεν εκπροσωπουμαι. Δεν εχω την αναγκη να ιερουργησω (προς το παρων).
τώρα για αμαθείς και ημιμαθείς, δεν υπάρχει σύγχρονος δωδεκαθεϊστής που να τελεί σωστά τα μυστήρια. η ουσιαστική απόλυτη και ολοκληρωμένη γνώση χάθηκε για το πως γίνονται, και πολύ καλά έκανε για πολλούς λόγους - εύχομαι μόνο προσωρινά. όποιος σας λέει "να κρατήσουμε αυτά τα κλωνάρια και θα πουμε αυτούς τους ψαλμούς και θα περπατήσουμε μέχρι εκεί πασιχαρείς" ούτε ξέρει τι του γίνεται, αν ήταν στην Αρχαία Ελλάδα θα τον είχαν πάρει με τις πέτρες οι ιερείς και οι ιέρειες τότε. απομίμηση και κακή μάλιστα των αρχαίων μυστηρίων κάνουν.
its about reality. και στην πραγματικότητα και το σκοτος και το κακο, και η οργη και το μισος ειναι υπαρκτά και αναγκαια.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
ε ωραία, Αρέλα, αυτό που μας διαιρεί είναι η θρησκεία σίγουρα πράματα, και μία από τις χειρότερες είναι το Ισλαμ, πρέπει να φύγει από τη μέση, να φιλτραριστεί η θρησκεία από ελευθερα σκεπτόμενα άτομα εκεί πέρα, και αν εξακολουθεί να τους αρέσει κάτι έχει καλώς, στη μάπα να μην μας το φέρουν όμως.ArELa έγραψε:Όχι ακριβώς... εγώ απλά πιστεύω ότι θα έπρεπε να εστιάζουμε στην προσέγγιση και αυτή να επιδιώκουμε... Όχι σαν λύση σ'αυτά που θέτεις...aftokaitoallo έγραψε:αυτό είναι το κλειδί στο θέμα χανόμαστε, εσύ πιστεύεις ότι είναι ζήτημα προσέγγισης λαών εγώ όχι,
Σαν τρόπο καλύτερης συνύπαρξης μεταξύ μας αφ'ενός, και για να καταφέρουμε ουσιαστικό και κυριολεκτικό πλήγμα στη νεοταξίλα, η οποία ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ πάνω στο δόγμα του διαίρει και βασίλευε, όσο καμία άλλη κάστα στον πλανήτη.
τους προσεγγίσαμε, μην σου πω αλληλοπροσεγγιστήκαμε, και ειρηνικά, μέσω επιστημόνων, φιλοσόφων και καλλιτεχνών, σε άλλα επίπεδα, ανταλλαγή απόψεων υπήρξε, όπως και γνώσεων, αλλά τα ιερατεία όλων τους λαούς δεν λένε να τους αφήσουν να βγουν από την παγίδα που τα ίδια έστησαν.
εκεί που υπήρχε περισσότερη ελευθερία, ο κόσμος δεν πολυπιστεύει πια σε αρλούμπες, πχ παπισμό καθολικοί κλπ. χάνουν πιστούς με την έννοια που τους θέλανε οι χριστιανικές θρησκείες. γιατί ήταν, πως να το κάνουμε, κομμάτι πιο ελευθερες από το Ισλαμ αλλά και τον ιουδαϊσμό και τον ινδουϊσμό. δεν μιλάμε για παγανισμό γιατί εκεί τρεις λαλουν και δυο χορεύουν... χεχεχε
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
Methos έγραψε:Προσωπικα δεν περιμενω την ελευση κανενός θεου.Οταν ο παπ..νης ο γνωστος δράκος χαράκωσε καποιες γυναίκες. η ειδηση πως θα πρεπε να εκφωνηθει;δεύτερον δες και τα δύο βίντεο, δηλαδή το μπιμπισι, προσπαθεί να είναι ειλικρινά σωστό όχι απλά πολιτικά ορθό όταν γενικολογεί για ασιατες που βιάζουν δυτικές κι όχι για μουσουλμάνους;
χριστιανος ορθοδοξος βιασε καποια και μετα την χαράκωσε
να λένε το ονομα αρκεί, άμα θέλει να κάνει κανείς συγκρίσεις μετά ας το κρατήσει το όνομα, και ας αρχίσει τις στατιστικές.
αλλά όχι και να σε βιάζουν και να σε πανε και φυλακή για μοιχεία. μην τρελλαθούμε τώρα. αυτό πως εκφωνείται; εκεί θα πέσουν παλαμάκια εδώ θα μας σηκωθεί η τρίχα, εδώ είμαστε άνθρωποι, εκεί τι είμαστε;
-
Divine Sinner
Δεν νομιζω να υπαρχει ποιο ελευθερη θρησκεια απο τον παγανισμο. Ερρωσθε.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
καλώς, όπως νομίζεις τώρα για υπαρκτά δεν ξέρω, όταν νιώθεις τις καλές ιδιότητες και φιλοσοφείς τις καλές σκέψεις τα χθόνια είναι κάτι που κομμάτι δύσκολο να σε ελξουν. το λουλουδάκι παντως έχει ριζούλες ε; για ποια κοσμοθέαση τώρα μου λες;Methos έγραψε:Προσωπικα δεν περιμενω την ελευση κανενός θεου.Οταν ο παπ..νης ο γνωστος δράκος χαράκωσε καποιες γυναίκες. η ειδηση πως θα πρεπε να εκφωνηθει;δεύτερον δες και τα δύο βίντεο, δηλαδή το μπιμπισι, προσπαθεί να είναι ειλικρινά σωστό όχι απλά πολιτικά ορθό όταν γενικολογεί για ασιατες που βιάζουν δυτικές κι όχι για μουσουλμάνους;
χριστιανος ορθοδοξος βιασε καποια και μετα την χαράκωσε.Δεν ξερω για τους αλλους. γνωρίζω για μενα. δεν εκπροσωπω και δεν εκπροσωπουμαι. Δεν εχω την αναγκη να ιερουργησω (προς το παρων).
τώρα για αμαθείς και ημιμαθείς, δεν υπάρχει σύγχρονος δωδεκαθεϊστής που να τελεί σωστά τα μυστήρια. η ουσιαστική απόλυτη και ολοκληρωμένη γνώση χάθηκε για το πως γίνονται, και πολύ καλά έκανε για πολλούς λόγους - εύχομαι μόνο προσωρινά. όποιος σας λέει "να κρατήσουμε αυτά τα κλωνάρια και θα πουμε αυτούς τους ψαλμούς και θα περπατήσουμε μέχρι εκεί πασιχαρείς" ούτε ξέρει τι του γίνεται, αν ήταν στην Αρχαία Ελλάδα θα τον είχαν πάρει με τις πέτρες οι ιερείς και οι ιέρειες τότε. απομίμηση και κακή μάλιστα των αρχαίων μυστηρίων κάνουν.
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
τα νομίσματα είναι κάλπικα. Ερρωσο.Methos έγραψε:Δεν νομιζω να υπαρχει ποιο ελευθερη θρησκεια απο τον παγανισμο. Ερρωσθε.
-
Divine Sinner
- Dhmellhn
- Επίτιμος

- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 27 φορές
- Έλαβε Likes: 71 φορές
Βαριέμαι να τα ξαναγράφω. Έχω γράψει πολλά άρθρα τόσο για το σκοταδιστικό ισλάμ που πάσαρε μέσω ενός δήθεν ενυπνίου στους απολίτιστους της αραβικής χερσονήσου ο παιδεραστής καμηλιέρης όσο και για τον δήθεν πολιτισμό των.
Άμα ψάξεις Ποιήτρια θα βρεις πολλά. Προσωπικά συμφωνώ μαζί σου.
Άμα ψάξεις Ποιήτρια θα βρεις πολλά. Προσωπικά συμφωνώ μαζί σου.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
- aftokaitoallo
- Σύμβουλος
- Επικοινωνία:
γιατί ήταν επιχειρηματολογία το δικηγορίστικο περί κάποιου που χαράκωσε κλπ και πως εκφωνείται;Methos έγραψε:Οι ατάκες δεν αποτελουν επιχειρηματολογία.
δεν ήταν, δεν το έκανα θέμα όμως, τέλος πάντων, ο παγανισμός δεν ελευθερώνει τον άνθρωπο. αυτή είναι η άποψή μου. η φιλοσοφία ΝΑΙ, όλα τα άλλα αν δεν έχουν έρθει μετά από βαθύτατη φιλοσοφική αναζήτηση, τον σκλαβώνουν.
-
Divine Sinner
Γιατι ποια η διαφορα με αυτο που λες για το CNN που ειπε Asian και οχι muslim?
Ε αρα θα πρεπε να λεει η τι βι πχ για τον δουρη.
Χριστιανος ορθοδοξος βιασε το παιδι του και το σκοτωσε.
Αφου θες ο προσδιορισμος να γινεται βαση θρησκειας στην εκφωνηση της ειδησης.
να γινεται για ολους.
Ε αρα θα πρεπε να λεει η τι βι πχ για τον δουρη.
Χριστιανος ορθοδοξος βιασε το παιδι του και το σκοτωσε.
Αφου θες ο προσδιορισμος να γινεται βαση θρησκειας στην εκφωνηση της ειδησης.
να γινεται για ολους.