Εγώ έχω οδηγήσει αρκετά αυτοκίνητα πόλης και έχω καταλήξει ότι για την Αθήνα, τα τζιπ είναι τα πλέον κατάλληλα.
Δε χωράς να παρκάρεις εύκολα; Καβαλάς το πεζοδρόμιο με τη μια. Kαι τα σκουπίδια.
Κάνουν έργα και έχει γεμίσει ο τόπος χώματα, μεταλλικές πλάκες και κοτρώνια; ΝΟ ΠΡΟΜΠΛΕΜ!
Πλυμμυρίζουν οι δρόμοι από τις βροχές στην Πεντέλη; Εσύ περνάς και νιώθεις και ένα συναίσθημα από Κάμελ Τρόφυ.
Μπήκες στο λάθος δρόμο και θες να κάνεις αναστροφή πάνω απο το πεζοδρόμιο; Είσαι καλυμένος.
Αμ τα χιόνια κάθε πέντε χρόνια; Που τα βάζετε τα χίονια; Αλυσίδες και ιστορίες... ΤΕΤΡΑΚΟΥΝΑ ΡΕ ΒΛΑΧΟ!
Θέλετε να βρείτε μια αξιοπρεπή παραλία που να μην επιπλέουν χθόνια τέρατα και μεγάλοι παλαιοί, το καλοκαίρι; Θα σας πάει το τζιπ εύκολα.
Τα σπάνε στα εξάρχεια και πρέπει να την κάνετε; Χρειάζεστε ένα αυτοκίνητο γερό και έμπιστο που να αντέχει την κακομεταχείρηση.
Μένετε στα εξάρχεια και φοβάστε μην προκαλέσετε κανένα αναρχικό επειδή ΕΧΕΤΕ αυτοκίνητο, άρα είστε καπιταλιστικά γουρούνια του κερατά; Το τζιπ δείχνει ωραίο όταν είναι βρώμικο και χαραγμένο και δεν τραβάει την προσοχή.
Στην κίνηση της Αθήνας, όταν η Κηφησίας ρέει αργά σαν λάβα τι προτιμάτε; Να βλέπετε τον προφυλαχτήρα του μπροστινού (και το παιδάκι του να σας κάνει γκριμάτσες μέχρι την Αλεξάνδρας;) ή να έιστε ψηλά και βλέπετε τη θέα στο βάθος του δρόμου;
Μην απατάσθε κύριοι. Οι τζιπάτοι δεν έχουν τη φιγούρα στο μυαλό τους (εκτός κι αν οδηγούν Cayenne ή Wrangler). Απλά έχουν καταλάβει ότι μια ζούγκλα σαν την Αθήνα θέλει αυτοκίνητο με παπάρια. 'Οχι πρασινοζουζουνί στρογγυλά κουφετίνια.
Κι αν έχετε ζόρι με τα τζίπ γενικά μπορεί να έχετε δίκιο αλλά ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΖΙΠ ΑΣΧΗΜΑ.
Σεβαστείτε το!
http://www.avonhill.com/thumbnails/mili ... _jeep.jpeg
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”