Bαστάτε Τουρκοι τα άρματαααα...

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
kostas
Συντονιστής Ενότητας
Συντονιστής Ενότητας
Φύλο: Άνδρας

Bαστάτε Τουρκοι τα άρματαααα...

Δημοσίευση από kostas » Πέμ 10 Μάιος 2007, 16:05

Πραγματικά αναρωτιέμαι πολλές φορές, πόσο ηλίθιος μπορεί να ειναι κάποιος κυκλοφορώντας στο δρόμο.
Πόσο καμένο κεφάλι πρέπει να έχει.
Οδηγάνε μιλώντας στο κινητό, σου κορνάρουν ενω πηγαίνεις με την ησυχία σου στην δεξιά λωρίδα, κάνουν οτι μπορούν να σε βάλουν ακόμα πιο άκρη απ ότι είσαι και μόλις κατορθώσουν να σε προσπεράσουν, χωρις φλασ φυσικά, σου ρίχνουν και ένα τρελό μπινελίκι τύπου "Κάνε στην άκρη ρε μα..σμενο με το μηχανάκι μη σε γαμ...σω"
Και φυσικά εξαφανίζονται.
Το χειρότερο απ όλα ειναι οταν στην θέση του οδηγού βρίσκεται γυναίκα!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:
.
Κάτσε ρε μεγαλεεε λέμε.Σιγα!Σιγα μην σκίσεις κανα καλτσόν.Οκ είσαι Ελληνάρας, μαγκας, με τζιπ χρεωμένο για να κάνεις φιγουρα στο γείτονα, που πέρασες απ την δουλειά να πεις ένα γεια και γεμίζεις τις καφετέριες πρωί βράδυ(αλήθεια πότε δουλεύουν όσοι είναι καθημερινά στις καφετέριες?
Σιγα, θα μας φας λάχανο να πούμε...
Η μαγκιά σου ξεχειλώνει απ τα μπατζάκια σου....πρόσεξε μην την χάσεις...
Ημαρτον...Ελληνάρες
Η ευτυχία στηρίζεται στην ελευθερία, η δε ελευθερία στην γενναιότητα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Re: Bαστάτε Τουρκοι τα άρματαααα...

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 10 Μάιος 2007, 17:09

'Ημαρτον? Αμ δεν αμάρτησες εσύ παληκάρι μου, οι ψωνισμένοι αμαρτάνουν με αμαρτίες που μας βγάζουν απ'τα ρούχα μας :dlol:

Το άλλο? Που αγοράζουν τζιπ για φιγούρα ρε! ΠΟΣΟ ΚΟΥΛΟΣ μπορεί να'ναι κάποιος στην αυτιστική του εγωπάθεια? 4Χ4 με ένα σωρό features για κατσαβραχόδρομους, να ρουφάει τη βενζίνη σαν να μην υπάρχει αύριο, να εξυπηρετεί μόνο συγκεκριμένες ανάγκες και δη σε άγριων εδαφών περιοχές της υπαίθρου, κι αυτοί να τα κυκλοφορούν μόνο μέσα στην πόλη με δαύτο για μόστρα! Τι σόι μόστρα? Ότι αδειάζει η τσέπη τους (λόγω βενζίνης) ? Είναι λεφτάς και δε χαμπαριάζει? 'Ασε κι αυτό παίζεται. Πολλοί για να πουλήσουν τέτοια γελοία μούρη, τρακιάζουν φίλους για δανεικά, ακόμα και για τσιγάρα.

Ζήτω η ψωνάρα της εικόνας του αστού που το παίζει αγρότης, και νομίζει ότι είναι κλασάτος. :xaxas:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Lionheart
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από Lionheart » Παρ 11 Μάιος 2007, 11:03

Βασικά, ποιος ανόητος θα αγόραζε ένα τζιπ της πόρσε για να το πάει στα κατσάβραχα; Στην περίπτωση γρατζουνιάς θα το έκλαιγε αρκετές χιλιάδες χρόνια.
Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
Άβαταρ μέλους
Aiolos
Aνενεργός χρήστης
Έλαβε Likes: 2 φορές
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Aiolos » Τρί 15 Μάιος 2007, 01:49

Τα αστικά όνειρα, προϋποθέτουν και ηλίθιες επιδιώξεις... αναμενόμενο.
[img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:-CPF ... omeis8.jpg[/img]
"Ακολουθούν την πιο σωστή πολιτική όσοι απέναντι των ίσων δεν υποχωρούν, απέναντι των ισχυροτέρων συμπεριφέρονται με φρόνηση και απέναντι των κατωτέρων είναι μετριοπαθείς" - Θουκυδίδης
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 15 Μάιος 2007, 03:56

Συγνώμη ρε παιδιά, αλλά εγώ η γκαγκά ξανθιά χαρά γεμάτη, τόσα χρόνια νόμιζα ότι τα τζιπ φτιάχτηκαν για κακοτράχαλους δρόμους στους οποίους δε θα άντεχε ένα συμβατικό ΙΧ.

Κάνω λάθος?
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Lionheart
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από Lionheart » Τρί 15 Μάιος 2007, 11:03

Εδώ μιλάμε για τζιπ φιγούρας και όχι χρησιμότητας...
Αὐτὰ τὰ δέντρα δὲ βολεύονται μὲ λιγότερο οὐρανό,
αὐτὲς οἱ πέτρες δὲ βολεύονται κάτου ἀπ᾿ τὰ ξένα βήματα,
αὐτὰ τὰ πρόσωπα δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸν ἥλιο,
αὐτὲς οἱ καρδιὲς δὲ βολεύονται παρὰ μόνο στὸ δίκιο.
Άβαταρ μέλους
chill
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από chill » Τρί 15 Μάιος 2007, 11:27

Εγώ έχω οδηγήσει αρκετά αυτοκίνητα πόλης και έχω καταλήξει ότι για την Αθήνα, τα τζιπ είναι τα πλέον κατάλληλα.
Δε χωράς να παρκάρεις εύκολα; Καβαλάς το πεζοδρόμιο με τη μια. Kαι τα σκουπίδια.
Κάνουν έργα και έχει γεμίσει ο τόπος χώματα, μεταλλικές πλάκες και κοτρώνια; ΝΟ ΠΡΟΜΠΛΕΜ!
Πλυμμυρίζουν οι δρόμοι από τις βροχές στην Πεντέλη; Εσύ περνάς και νιώθεις και ένα συναίσθημα από Κάμελ Τρόφυ.
Μπήκες στο λάθος δρόμο και θες να κάνεις αναστροφή πάνω απο το πεζοδρόμιο; Είσαι καλυμένος.
Αμ τα χιόνια κάθε πέντε χρόνια; Που τα βάζετε τα χίονια; Αλυσίδες και ιστορίες... ΤΕΤΡΑΚΟΥΝΑ ΡΕ ΒΛΑΧΟ!
Θέλετε να βρείτε μια αξιοπρεπή παραλία που να μην επιπλέουν χθόνια τέρατα και μεγάλοι παλαιοί, το καλοκαίρι; Θα σας πάει το τζιπ εύκολα.
Τα σπάνε στα εξάρχεια και πρέπει να την κάνετε; Χρειάζεστε ένα αυτοκίνητο γερό και έμπιστο που να αντέχει την κακομεταχείρηση.
Μένετε στα εξάρχεια και φοβάστε μην προκαλέσετε κανένα αναρχικό επειδή ΕΧΕΤΕ αυτοκίνητο, άρα είστε καπιταλιστικά γουρούνια του κερατά; Το τζιπ δείχνει ωραίο όταν είναι βρώμικο και χαραγμένο και δεν τραβάει την προσοχή.
Στην κίνηση της Αθήνας, όταν η Κηφησίας ρέει αργά σαν λάβα τι προτιμάτε; Να βλέπετε τον προφυλαχτήρα του μπροστινού (και το παιδάκι του να σας κάνει γκριμάτσες μέχρι την Αλεξάνδρας;) ή να έιστε ψηλά και βλέπετε τη θέα στο βάθος του δρόμου;

Μην απατάσθε κύριοι. Οι τζιπάτοι δεν έχουν τη φιγούρα στο μυαλό τους (εκτός κι αν οδηγούν Cayenne ή Wrangler). Απλά έχουν καταλάβει ότι μια ζούγκλα σαν την Αθήνα θέλει αυτοκίνητο με παπάρια. 'Οχι πρασινοζουζουνί στρογγυλά κουφετίνια.

Κι αν έχετε ζόρι με τα τζίπ γενικά μπορεί να έχετε δίκιο αλλά ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΖΙΠ ΑΣΧΗΜΑ.
Σεβαστείτε το!
http://www.avonhill.com/thumbnails/mili ... _jeep.jpeg
“Humanity has advanced, when it has advanced, not because it has been sober, responsible, and cautious, but because it has been playful, rebellious, and immature.”
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τρί 15 Μάιος 2007, 11:52

Kοίτα τι διατριβάρα με επιχειρήματα μπορεί να ρίξει ένας αλλοπαρμένος για να δικαιολογήσει την ύπαρξη ενός τζιπακίου στη ζωή του :tease:

Ρε εσύ το γουστάρεις? Σ'εμάς περισσεύει! :xaxas: Άλλωστε εσύ θα'σαι αυτός που θα βλαστημάς κάθε φορά που θα του ρίχνεις βενζίνη, καθ ότι διψάει σε τακτικότατα χρονικά διαστήματα το άτιμο :brokenteeth:

Αντιπρόταση: Πάρε ένα Yaris όπως έκανα κι εγώ, να βρεις την υγειά σου, που ξεχνάω να του βάλω και βενζίνη! 'Ώρες ώρες, νιώθω ότι αυτό το αμάξι με αγαπάει τόσο, που προχωράει με αέρα από φιλότιμο :tragic:

Μοιάζει λίγο με τζιπάκι, αλλά το κυριότερο: Συμπεριφέρεται ως τέτοιο, χωρίς να είναι. Θα σου πω μόνο ότι κατέβηκε σκαλιά το δικό μου, (πολλάαααααα σκαλιά, κι έμεινε με τη μάσκα ν'ακουμπάει στο έδαφος, και με τον κώλο να κοιτάει το Θεό) όταν η ξανθιά βρέθηκε σε σκοτοδίνη, ήρθε η ΕΛΠΑ το σήκωσε με γερανό και κουφάθηκαν όλοι κανονικότατα ότι δεν είχαν πάθει ζημιά τα ψαλίδια, οι άξονες κλπ, από κάτω!
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Ιπτάμενος
Πορωμένος Ιδεογραφίτης
Πορωμένος Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από Ιπτάμενος » Τετ 09 Ιαν 2008, 19:31

Καλησπέρα σε ολους.
Νομιζω το βασικο προβλημα, ανεξαρτητα απο τυπο αυτοκινητου ειναι το ποσο κομπλεξ εχει ο οδηγος. Το φαινομενο που περιεγραψε ο συναγωνιστης στο πρωτο ποστ ειναι φαινομενο κομπλεξικης συμπεριφορας. Μπορει να συμπεριφέρεται ετσι κι ενας με παπακι.
Το θεμα των τζιπ ομως ειναι αλλο. Νεοπλουτισμος! Φαγαμε και λιγδωσε το αντερο μας απότομα και θαμπωθηκαμε απο ολα αυτα. Τοσο γρήγορα εγιναν ολα μεσα σε 25-30 χρονια και δε το χωνεψαμε καλα καλα. Ομως θα φταιει κι η ψυχοσυνθεση μας κατι τις, δε μπορει. Αλλοι λαοι δε κανουν ετσι μολις πλουτισουν, πχ Ιαπωνες και Κινεζοι. Αυτο τον κομπασμο, την επιδειξη εμεις την εχουμε. Ενα τσαμπουκα διαχυτο, μια ανωριμότητα που βγαινει σε επιθετικότητα, ασέβεια, απρέπεια καθε είδους. Απο την αυτογνωσία αρχίζει το θέμα, νομιζω, και αν καποιος νοιώθει καλα στο πετσι του, νοιώθει ο εαυτός του και δεν ειναι καταπιεσμένος, βελτιωνεται και δεν αναπτυσει τετοιες συμπεριφορες. Υπαρχουν και οι αδιορθωτοι φυσικα. Ομως ο περισσοτερος κοσμος, εχω παρατηρησει, δε φιλοσοφει καθολου. Ζει τη ζωη εντελώς ρηχα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”