Ιδού η είδηση http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 2&catid=13
Την πατήσανε , λέει , με το νέο σύστημα με τις αποδείξεις και τελικά είναι περισσότερες οι επιστροφές φόρου από τα χρεωστικά εκκαθαριστικά...
Και το έλεγα εγώ...δεν είναι δυνατόν να συμφέρει το κράτος όοοολη αυτή η ιστορία με τις αποδείξεις, κάπου θα πέσουν έξω! Και δεν φτάνει αυτό, θα κάνουν λέει ελέγχους ακόμα και σ αυτούς που η επιστροφή φόρου τους είναι κάτω από 1500 ευρώ..Μα δεν το σκέφτηκαν αυτο όταν ξεκινούσαν το νέο αυτό, ευφάνταστο μέτρο?Το είχα μυριστεί εγώ, η απλή καθηγητριούλα αγγλικών και δεν το πήραν χαμπάρι τα κεφάλια των κυβερνητικών επιτελείων?Εγώ πάντως το δηλώνω, θα με δείτε στα κανάλια αν με φωνάξουν για έλεγχο.Δεν έχω στο όνομά μου ΟΥΤΕ ποδήλατο, παλεύω μόνη μου, χωρισμένη γυναίκα ΜΕ ενοίκιο ΚΑΙ παιδί που δίνει πανελλαδικές , μου βγαίνει ο αδόξαστος, κοινώς, για να τα βγάλω πέρα , μάζευα όλη τη χρονιά αποδείξεις ως και από τις τσίχλες που αγόραζα γιατί ΕΤΣΙ μου είπαν να κάνω και θα με φωνάξουν να με ελέγξουν λες και είμαι ο μεγαλογιατρός του Κολωνακίου? Θα γίνει σφαγή!!
..όπως καταλάβατε είμαι έξαλλη...