Βασιλικός γάμος και green horses
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Βασιλικός γάμος και green horses
Τελέστηκε στις 29/4/2011, την 119η μέρα του χρόνου... ο τύπος συνδέει την 119η μέρα του χρόνου (γιτί η 29/4 είναι η 119η μέρα του χρόνου), με την ημερομηνία της πτώσης των διδύμων 11/9... Τυχαίο; Δεν ξέρω... να νομίζω ή να μη νομίζω?...
Το ότι το ιλουμινατέϊκο έχει απύθμενο κόλλημα με τους συμβολισμούς και τους αριθμούς είναι δεδομένο.
Το σίγουρο είναι πως σ'αυτήν την φανφάρα παρευρέθηκαν χιλιάδες κόσμου, που ζητωκραύγαζαν κι επευφημούσαν τους "άρχοντές" τους, σαν καλοί ΥΠΗΚΟΟΙ-δουλάκια-υπηρέτες τους. Αυτή είναι μια τραγωδία που εξακολουθεί "επιμένει" στην μαζική συνειδητότητα. Τα ΜΜΕ το έκαναν υπερθέαμα, το "φύτευαν" στα μυαλά ως σημαντικότατο γεγονός... Αψογη ευκαιρία να πείσουν, με μοχλο τον εντυπωσιασμό που προκαλούσε το "μεγαλείο", ότι όλοι εμείς είμαστε κακομοίρηδες, ότι αυτοί είναι οι ξεχωριστοί κι ότι είναι "φυσιολογικό" να υπηρετούμε την αφεντιά τους. Έστω και ελάχιστα αν έτυχε να παρακολουθήσετε την "κάλυψη", έστω και ελάχιστα αν ο τράχηλός σας δεν υποφέρει τον ζυγό... θα καταλάβατε τι εννοώ...
Eίναι πολλοί αυτοί που πιστεύουν ότι η Κέιτ θα'ναι το επόμενο θύμα της... "ανθρωποθυσίας", ακολουθώντας την τύχη της Νταϊάνας... Προσωπικά δεν το αποκλείω.
Ο τύπος είναι αναρχικός. Μ'ΑΥΤΗΣ της νοοτροπίας αναρχικούς, δηλώνω "αδελφή ψυχή", και το δηλώνω αδίστακτα. Αν ήταν έτσι όλοι οι αναρχικοί (στην Ελλάδα) δεν το συζητάω ότι θα'μουν μαζί τους, και ΜΕΣΑ στην οργάνωσή τους, παρ'όλο που δε γουστάρω να "ανήκω" πουθενά.
Ο ακτιβισμός του τύπου (έχει έντονη δράση) προφανώς τράβηξε την προσοχή του συστήματος και παρακολουθείται κάθε του κίνηση... Το ότι δεν του την έχουν πέσει ακόμα, είναι κατά την άποψή του (και τη δική μου) εξ αιτίας κάποιας προστασίας που τυγχάνει από άλλες δυνάμεις, τις οποίες δεν κατανοεί πλήρως ή διστάζει να μιλήσει γι'αυτές.... Παροτρύνει με έμμεσα μηνύματα να μαζευτούν όλοι οσοι αντιτίθενται σ'αυτή την αηδιαστική φανφάρα, σε συγκεκριμένη πλατεία, να διαμαρτυρηθούν εντόνως και αντιληπτά. Γιατί δεν ξέρω αν τα μάθατε, αλλά οι διαδηλώσεις από τους αντιμοναρχικούς αντιρρησίες, ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ εκείνη την ημέρα από το ... "δημοκρατικό" πολίτευμα της Βρετανίας.
Δεν ξέρω αν θα προλάβω να τον ανεβάσω αυτόν, θα ανεβάσω όμως σίγουρα κάποιο βίντεο του Αλεξ, που αναφέρεται ειδικά σ'αυτόν τον γάμο και στο τι συνεπάγεται μοναρχία στο παγκόσμιο στερέωμα, γιατί απλούστατα συμφωνώ απολύτως μαζι του επ'αυτού. Σε πολλά μπορεί να διαφωνήσω μαζί του, σ'αυτό, όχι.
Αυτά από μένα για αρχή.
Τα σχόλια δικά σας.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble