κοινωνικες εξελιξεις...
κοινωνικες εξελιξεις...
αυτη τη στιγμη εχουμε τις εξης εξελιξεις
α-καθε βραδυ η κερατεα καιγετε μεσω ενος ανταρτοπολεμου που γιεντε μεταξυ των σκυλιων-μπατσων και των εκει κατοικων ....εχου σπευσει σε βοηθεια αναρχικοι και φιλιες πολιτικες δυναμεις.
β-το υπυργειο υγειας εχει καταλειφθει απο γιατρους απο χτεσ...επισημα οι γιατροι που εχουν προχωρησει στη καταληψη ζητησαν βοηθεια απο τη κοινωνια...σε αυτους εχουν τρεξει για συμπαρασταση αναρχικες και αριστερες εξωκοινουβλευτικες δυναμεις...
γ- η εφορια στο λαυριο εχει τσιμεντωθε στην εισοδο της....
δ- πραγματοποιηθηκε συγκεντρωση για συμαπαρασταση προς τον αιγυπτιακο λαο εξω απο τη πρεσβαια της αιγυπτου...οργανωθηκε απο αριστερες και αναρχικες ομαδες...η συμμετοχη δυστυχως δεν ηταν αυτη που θα εεπρεπε....
ε- το κινημα εναντια στα διοδια εχει αρχισει και γιγαντωνετε...κανενας πολιτικος φορεας δεν θα καπελωσει αυτη τη προσπαθεια...ολα γινονται και θα γινονται συμφωνα με τη συλλογικοτητα ,την αλληλεγγυη και με αμεσοδημοκρατικες διαδικασιες....θλιβομαι που αυτη τη προσπαθεια θα την καρπωθουν και οι γελιοι συμπατριωτες μου...
στ- απο χτες εχει ξεκινησει το κινημα εναντια στις αυξησεις των ειστηριων....δεν εχουμε ακομα εξελιξεις[πλην της θεσσαλονικης] επειδη εδω εχουμε απεργιες στα μμμ..
θα επανερχομαι με καινουριες κινητοποιησεις εξελιξεις...
ευελπιστω να δω εστω και μια φορα τους επισημους πατριωτες να κανουν κατι εκτος του να καρπωνονται τα οποια κερδη αποκομιζονται στον πολεμο με την οικονομικη και πολιτικη εξουσια..
α-καθε βραδυ η κερατεα καιγετε μεσω ενος ανταρτοπολεμου που γιεντε μεταξυ των σκυλιων-μπατσων και των εκει κατοικων ....εχου σπευσει σε βοηθεια αναρχικοι και φιλιες πολιτικες δυναμεις.
β-το υπυργειο υγειας εχει καταλειφθει απο γιατρους απο χτεσ...επισημα οι γιατροι που εχουν προχωρησει στη καταληψη ζητησαν βοηθεια απο τη κοινωνια...σε αυτους εχουν τρεξει για συμπαρασταση αναρχικες και αριστερες εξωκοινουβλευτικες δυναμεις...
γ- η εφορια στο λαυριο εχει τσιμεντωθε στην εισοδο της....
δ- πραγματοποιηθηκε συγκεντρωση για συμαπαρασταση προς τον αιγυπτιακο λαο εξω απο τη πρεσβαια της αιγυπτου...οργανωθηκε απο αριστερες και αναρχικες ομαδες...η συμμετοχη δυστυχως δεν ηταν αυτη που θα εεπρεπε....
ε- το κινημα εναντια στα διοδια εχει αρχισει και γιγαντωνετε...κανενας πολιτικος φορεας δεν θα καπελωσει αυτη τη προσπαθεια...ολα γινονται και θα γινονται συμφωνα με τη συλλογικοτητα ,την αλληλεγγυη και με αμεσοδημοκρατικες διαδικασιες....θλιβομαι που αυτη τη προσπαθεια θα την καρπωθουν και οι γελιοι συμπατριωτες μου...
στ- απο χτες εχει ξεκινησει το κινημα εναντια στις αυξησεις των ειστηριων....δεν εχουμε ακομα εξελιξεις[πλην της θεσσαλονικης] επειδη εδω εχουμε απεργιες στα μμμ..
θα επανερχομαι με καινουριες κινητοποιησεις εξελιξεις...
ευελπιστω να δω εστω και μια φορα τους επισημους πατριωτες να κανουν κατι εκτος του να καρπωνονται τα οποια κερδη αποκομιζονται στον πολεμο με την οικονομικη και πολιτικη εξουσια..
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Re: κοινωνικες εξελιξεις...
τους συντροφους που εχουν κανει αυτη τη προσπαθεια και εχουν ανοιξει ενα σχολειο οπου μπορει ο καθε συνανθρωπος μας ο οποιος ηρθε σε αυτο το τοπο να μαθει τα βασικα στοιχεια της γλωσσασ μας.....τους ξερω προσωπικα...
δεχθηκαν επιθεση....
συγχαρητηρια στους δραστες...
http://www.rednotebook.gr/details.php?id=1642
δεχθηκαν επιθεση....
συγχαρητηρια στους δραστες...
http://www.rednotebook.gr/details.php?id=1642
δεν θα κανω σχολιο....αλλαωστε 2 λεπτα βιντεακι ειναι ..δειτε μονοι σας....
οι ζαπατιστας δηλωνουν και επισημα την υποστηριξη τους προς τους κατοικους της κερατεας και προς τους αλληλεγγυους...
http://activepropaganda.blogspot.com/20 ... st_02.html
http://activepropaganda.blogspot.com/20 ... st_02.html
καποτε οι γονεις σου αφησαν τα σπιτια τους...αλλους τους καλεσαν ,αλλους οχι....
φυγανε και εκλαιγαν.....
αλλοι απλα επεζησαν και εκαναν μια πορεια ζωης τιμητικη
αλλοι παρεκτραπησαν και οδηγηθηκαν σε αλλους δρομους..
οπως και αν εχει...εκλαιγαν που ειχαν φυγει απο το τοπο τους...
φυγανε και εκλαιγαν.....
αλλοι απλα επεζησαν και εκαναν μια πορεια ζωης τιμητικη
αλλοι παρεκτραπησαν και οδηγηθηκαν σε αλλους δρομους..
οπως και αν εχει...εκλαιγαν που ειχαν φυγει απο το τοπο τους...
τη κυριακη που μας ερχετε συντροφοι,αμανεσα τους και ο γραφων,θα βρεθουν στις μιαμιση το μεσημερακι στα διοδια της αττικης οδου της κατεχακη,περιφεριακο υμμητου...
ζηταμε συμπαρσασταση για τη συγκεκριμενη προσπαθεια μας...
αν καποιος απο τα μελη του παρον φορουμ επιθυμει να παρεβρεθει ωστε να βηθησει,αλλα νιωθει ασχημα επειδη δεν γνωριζει κανεναν,ας μου στειλει ενα πριβε μυνημα...
.
εξαιρουνται οι φασιστες,ετσι και αλλιως αυτοι εχουν αλλες δουλιες,κυνηγανε μεταναστατες,οταν ξεμπερδεψουν μετα θα ασχοληθουν με τετοια πεζα θεματα...
ζηταμε συμπαρσασταση για τη συγκεκριμενη προσπαθεια μας...
αν καποιος απο τα μελη του παρον φορουμ επιθυμει να παρεβρεθει ωστε να βηθησει,αλλα νιωθει ασχημα επειδη δεν γνωριζει κανεναν,ας μου στειλει ενα πριβε μυνημα...
.
εξαιρουνται οι φασιστες,ετσι και αλλιως αυτοι εχουν αλλες δουλιες,κυνηγανε μεταναστατες,οταν ξεμπερδεψουν μετα θα ασχοληθουν με τετοια πεζα θεματα...
αυτη την ωρα ενω ριχνει καρεκλες και φυσαει τρελα,συντροφοι μου οι οποιοι δεν δεχθηκαν να αναβληθει η προγραμματισμενη συγκεντρωση υπερ των μεταναστων...πραγματοποιουν συγκεντρωση στη νομικη και πορεια προς ηπειρου....
δηλωνω αλληλεγγυος
δηλωνω αλληλεγγυος
- skion
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: skion
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 3 φορές
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Φίλτατε theo, εγώ προσωπικά σου βγάζω το καπέλο για τη στάση σου στο θέμα των μεταναστών και σου στέλνω όλη μου τη πνευματική συμπαράσταση για τη Κυριακή και καλή δύναμη σε σένα και τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που δεν ξεχνούν να είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ μέσα σ' αυτήν την ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ κοινωνία που ζούμε. Γιατί στη τελική όλοι είμαστε ένα, άσχετα αν οι περισσότεροι το αγνοούμε ή επιλέγουμε να το ξεχνάμε.
..you are God in your universe, you're not God in God's universe.
με τιμαει η κουβεντα σου,ειλκρινα
ευχαριστω
ευχαριστω
- doctormarkon
- Επίτιμος

- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 351 φορές
- Έλαβε Likes: 452 φορές
Οι εξελίξεις είναι σημαντικές.
Μπορεί να είναι κατά θέμα και κατά τόπους αλλά είναι εξελίξεις.
Το δεν πληρώνω έχει κάνει κάποιους να χεστούν απάνω τους.
Το ίδιο και οι εξελίξεις στην Κερατέα.
Αυτά δεν τα λένε τα κανάλια.
Και αν πουν κάτι θα είναι για να ανταπαντήσουν. Τι θα τα κάνει όλη η Αθήνα τα σκουπίδια? Θα τα φάει?
Η απάντηση είναι πολύ απλή.
Τι θα έλεγαν οι Κυβερνώντες αν όλοι οι κάτοικοι των πολυκατοικιών έκαναν κομποστοποίηση σκουπιδιών για να παράγουν λίπασμα και να το πουλάνε? Είναι και αυτό μία λύση ενάντια στις χωματερές και βγαίνει καλό αοσμο λίπασμα που πουλιέται σε ακρβή τιμή.
Για τα σκουπίδια υπάρχουν λίσεις αλλά υπάρχουν και συμφέροντα. Και εδώ έχουμε το ιερό συμφέρον του Μπόμπολα για το οποίο οι μπάτσοι είναι έτοιμοι να σκοτώσουν άνθρωπο.
Μπορεί να είναι κατά θέμα και κατά τόπους αλλά είναι εξελίξεις.
Το δεν πληρώνω έχει κάνει κάποιους να χεστούν απάνω τους.
Το ίδιο και οι εξελίξεις στην Κερατέα.
Αυτά δεν τα λένε τα κανάλια.
Και αν πουν κάτι θα είναι για να ανταπαντήσουν. Τι θα τα κάνει όλη η Αθήνα τα σκουπίδια? Θα τα φάει?
Η απάντηση είναι πολύ απλή.
Τι θα έλεγαν οι Κυβερνώντες αν όλοι οι κάτοικοι των πολυκατοικιών έκαναν κομποστοποίηση σκουπιδιών για να παράγουν λίπασμα και να το πουλάνε? Είναι και αυτό μία λύση ενάντια στις χωματερές και βγαίνει καλό αοσμο λίπασμα που πουλιέται σε ακρβή τιμή.
Για τα σκουπίδια υπάρχουν λίσεις αλλά υπάρχουν και συμφέροντα. Και εδώ έχουμε το ιερό συμφέρον του Μπόμπολα για το οποίο οι μπάτσοι είναι έτοιμοι να σκοτώσουν άνθρωπο.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
- doctormarkon
- Επίτιμος

Ίσως αυτά τα κινήματα μπορούν να εμπλουτιστούν και να γίνουν πιό πολύπλοκα με πολλές εστίες.
- ION 4ever
- "Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης

- Έλαβε Likes: 1 φορά
Dr καλή η ιδέα αλλά το πρόβλημα δεν είναι το οργανικό σκουπίδι.Τι θα έλεγαν οι Κυβερνώντες αν όλοι οι κάτοικοι των πολυκατοικιών έκαναν κομποστοποίηση σκουπιδιών για να παράγουν λίπασμα και να το πουλάνε? Είναι και αυτό μία λύση ενάντια στις χωματερές και βγαίνει καλό αοσμο λίπασμα που πουλιέται σε ακρβή τιμή.
Το πρόβλημα είναι το άλλο.
Ο συσκευασίες και τα πλαστικά.
Εμένα οταν με έπιασε η ευαισθησία για ανακύκλωση
τρελλάθηκα από το μέγεθος του όγκου των σκουπιδιών που προερχόταν από αυτά.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
That's how the light gets in.
- doctormarkon
- Επίτιμος

Ας μην ξεχνάμε τον αλιμεντάριους που ότι δεν είναι συσκευασμένο σε πλαστικό δεν θα μπορεί να πουλήθεί.
Μα έχουν πρήξει με τα τυποποιημένα τους.
Ετσι κι αλλιώς και αυτά είναι ανακυκλώσιμα.
Αλλά πρέπει να δίνεται και ένα κίνητρο.
Ανακύκλωση μόνο για το άγιο κέρδος του Κεφαλαιοκράτη όχι.
Όλα μπορούν να γίνουν χρήσιμα. Αρκεί να μπορούμε να τα διαχειριστούμε από τα κάτω και κάποιοι να κερδίζουν κιόλας από αυτό μια και υπάρχει ανεργία.
Το σκουπίδι είναι ενα ένα φαινόμενο νεότατο στενά συνδεδεμένο με την εξέλιξη του Καπιταλιστικού συστήματος.
Αλλοι να κερδίζουν και άλλοι να τρώνε το σκουπίδι στη μάπα είναι άδικο.
Το θέμα είναι να μπορούν οι άνεργοι να βγάζουν λεφτά έξω από το σύστημα και τα μεγάλα αφεντικά.
Παραοικονομία δηλαδή.
Τι μπορεί να κάνει κάποιος και να πληρώνεται γι αυτό χωρίς συμβόλαια και χαρτιά?
Ή τουλάχιστον να επιβιώνει χωρίς την ανάγκη της δουλειάς από κάποιο μεγαλοκαρχαρία εργοδότη?
Αν βρεθούν τρόποι - πολλοί τρόποι όμως για να γίνει αυτό τότε θα δεις πως θα χεστούνε απάνω τους
Μα έχουν πρήξει με τα τυποποιημένα τους.
Ετσι κι αλλιώς και αυτά είναι ανακυκλώσιμα.
Αλλά πρέπει να δίνεται και ένα κίνητρο.
Ανακύκλωση μόνο για το άγιο κέρδος του Κεφαλαιοκράτη όχι.
Όλα μπορούν να γίνουν χρήσιμα. Αρκεί να μπορούμε να τα διαχειριστούμε από τα κάτω και κάποιοι να κερδίζουν κιόλας από αυτό μια και υπάρχει ανεργία.
Το σκουπίδι είναι ενα ένα φαινόμενο νεότατο στενά συνδεδεμένο με την εξέλιξη του Καπιταλιστικού συστήματος.
Αλλοι να κερδίζουν και άλλοι να τρώνε το σκουπίδι στη μάπα είναι άδικο.
Το θέμα είναι να μπορούν οι άνεργοι να βγάζουν λεφτά έξω από το σύστημα και τα μεγάλα αφεντικά.
Παραοικονομία δηλαδή.
Τι μπορεί να κάνει κάποιος και να πληρώνεται γι αυτό χωρίς συμβόλαια και χαρτιά?
Ή τουλάχιστον να επιβιώνει χωρίς την ανάγκη της δουλειάς από κάποιο μεγαλοκαρχαρία εργοδότη?
Αν βρεθούν τρόποι - πολλοί τρόποι όμως για να γίνει αυτό τότε θα δεις πως θα χεστούνε απάνω τους
- KAL EL
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: KAL EL
Όταν ρώτησα τον πατέρα μου τί έκαναν με τα σκουπίδια πρίν από 80 χρόνια...με κοίταξε με απορία και μου απάντησε ότι δεν υπήρχαν σκουπίδια.doctormarkon έγραψε: Το σκουπίδι είναι ενα ένα φαινόμενο νεότατο στενά συνδεδεμένο με την εξέλιξη του Καπιταλιστικού συστήματος.
Τίποτα δεν ήταν σκουπίδι/άχρηστο. Όλα ήταν αξιοποιήσιμα ή ανακυκλώσιμα.
Theo άνοιξες ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα. Άργησες αλλά ποτέ δεν είναι αργά (το λέω και για μένα...)
Μέχρι τώρα διάβαζα μόνο αντιπαραθέσεις και διαφωνίες.
Μου αρέσει που προβάλλεις τις θέσεις και απόψεις σου μέ ένα θετικό τρόπο και όχι μέσω αρνητικών συζητήσεων.
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
- doctormarkon
- Επίτιμος

Ακριβώς. Πολύ σωστά είπε ο πατέρας σου.
Αυτό που γίνεται στην Κερατέα έχει ένα ιδιαίτερο συμβολισμό.
Γιατί το σύστημα δεν δημιουργεί μόνο άψυχα σκουπίδια. Αλλά και έμψυχα. Και αυτό είναι και το πιό τραγικό.
Όταν τα προσόντα, οι γνώσεις, οι ικανότητες δεν είναι χρήσιμες σε κάποιον εργοδότη τότε σε θεωρούν κάτι σαν σκουπίδι και αν το πάρουμε επαγωγικά καταλήγουμε στο ίδιο σημείο που έχουμε συζητήσει κατά καιρούς. Την ευγονική και τη μείωση του πληθυσμού. Και δεν τα λένε αυτά κάτι καταστροφολόγοι αλλά συνεπάγεται από τα γεγονότα.
Ετσι πρέπει να συνιδητοποιήσει ο καθένας ότι αν τα προσόντα του και οι γνώσεις του δεν είναι χρήσιμες για κάποιον εργοδότη τότε τόσο το χειρότερο για τον εργοδότη.
Θα ήθελα να μας γράψ ει ο Τεο αν ξέρει που μάλλον ξέρει τι είναι οι κοινωνικές κουζίνες. Κάτι έχω διαβάσει στο Indymedia αλλά δεν κατάλαβα καλά πως λειτουργούν. Διαβασα ότι διοργανόνωνται κάπου κάποιες μέρες της εβδομάδας αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι είναι. Σίγουρα δεν πρόκειται για συσίτιο.
Αυτό που γίνεται στην Κερατέα έχει ένα ιδιαίτερο συμβολισμό.
Γιατί το σύστημα δεν δημιουργεί μόνο άψυχα σκουπίδια. Αλλά και έμψυχα. Και αυτό είναι και το πιό τραγικό.
Όταν τα προσόντα, οι γνώσεις, οι ικανότητες δεν είναι χρήσιμες σε κάποιον εργοδότη τότε σε θεωρούν κάτι σαν σκουπίδι και αν το πάρουμε επαγωγικά καταλήγουμε στο ίδιο σημείο που έχουμε συζητήσει κατά καιρούς. Την ευγονική και τη μείωση του πληθυσμού. Και δεν τα λένε αυτά κάτι καταστροφολόγοι αλλά συνεπάγεται από τα γεγονότα.
Ετσι πρέπει να συνιδητοποιήσει ο καθένας ότι αν τα προσόντα του και οι γνώσεις του δεν είναι χρήσιμες για κάποιον εργοδότη τότε τόσο το χειρότερο για τον εργοδότη.
Θα ήθελα να μας γράψ ει ο Τεο αν ξέρει που μάλλον ξέρει τι είναι οι κοινωνικές κουζίνες. Κάτι έχω διαβάσει στο Indymedia αλλά δεν κατάλαβα καλά πως λειτουργούν. Διαβασα ότι διοργανόνωνται κάπου κάποιες μέρες της εβδομάδας αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι είναι. Σίγουρα δεν πρόκειται για συσίτιο.
- doctormarkon
- Επίτιμος

Κοινωνικά κινήματα από τα κάτω για την απελευθέρωση από τον κλειό του συστήματος διαφέρουν από τις πορείες που και αυτές είναι απαραίτητες με την προυπόθεση ότι θα κατέβουν όλοι στο δρόμο.
Αλλά αυτά τα κινήματα που περιλαμβάνουν το στοιχείο της αλληλοβοήθειας αλλά έχουν και κάποιο πρακτικό όφελος στην τσέπη σε καιρούς κρίσης ή κάποιο άλλο ορατό και χειροπιαστό - άμεσο όφελος έχουν ταχύτητα διαδοσης και κάθε μέρα μπαίνουν όλο και περισσότεροι στο χορό.
Εχουν την τάση να αλλάζουν συνειδήσεις και να ανοίγουν χαραμάδ ες να δείς πράγματα και καταστάσεις που το σύστημα δεν θέλει να δεις. Ανοίγουν εναλλακτικούς δρόμους πέρα από τους μονόδρομους της κυβέρνησης και των δημοσιοκάφρων. Αυτό που φαίνεται αδύνατο, απίθανο, ακατόρθωτο κρύβει μέσα του λαθραίες δυνάμεις που τελικά το καθιστούν εφικτό. Γιατί δεν υπάρχουν μονόδρομοι.
Οι μονόδρομοι είναι για τα νήπια, και τους καθυστερημένους
Αλλά αυτά τα κινήματα που περιλαμβάνουν το στοιχείο της αλληλοβοήθειας αλλά έχουν και κάποιο πρακτικό όφελος στην τσέπη σε καιρούς κρίσης ή κάποιο άλλο ορατό και χειροπιαστό - άμεσο όφελος έχουν ταχύτητα διαδοσης και κάθε μέρα μπαίνουν όλο και περισσότεροι στο χορό.
Εχουν την τάση να αλλάζουν συνειδήσεις και να ανοίγουν χαραμάδ ες να δείς πράγματα και καταστάσεις που το σύστημα δεν θέλει να δεις. Ανοίγουν εναλλακτικούς δρόμους πέρα από τους μονόδρομους της κυβέρνησης και των δημοσιοκάφρων. Αυτό που φαίνεται αδύνατο, απίθανο, ακατόρθωτο κρύβει μέσα του λαθραίες δυνάμεις που τελικά το καθιστούν εφικτό. Γιατί δεν υπάρχουν μονόδρομοι.
Οι μονόδρομοι είναι για τα νήπια, και τους καθυστερημένους
δοκτωρ εδω...
http://riotwolf.blogspot.com/2011/01/xanadu.html
στην αθηνα εχω παει μονο μια κυριακη πριν απο κανενα χρονο στη πατησιων,ειχαν κανει συλλογικη-κοινωνικη κουζινα...καλη προσπαθεια αλλα επειδη ο κοσμος ηταν πολυς δεν ειχε το αναμενομενο ομορφο αποτελσμα....
συνηθως γινετε απο συντροφους εκτος αθηνας,οπου ειναι πιο λιγοι,γνωριζονται καλα μεταξυ τους και απλα συμβαλει και αυτο στη συσφειξη των μελων και οχι μονο....
η ζωη δεν ειναι μονο συζητησεις και δρασεις...ειναι και φαγητο ειναι και κρασι ειναι και παρειτσα....τα οποια εχουν ξεχαστει....
http://riotwolf.blogspot.com/2011/01/xanadu.html
στην αθηνα εχω παει μονο μια κυριακη πριν απο κανενα χρονο στη πατησιων,ειχαν κανει συλλογικη-κοινωνικη κουζινα...καλη προσπαθεια αλλα επειδη ο κοσμος ηταν πολυς δεν ειχε το αναμενομενο ομορφο αποτελσμα....
συνηθως γινετε απο συντροφους εκτος αθηνας,οπου ειναι πιο λιγοι,γνωριζονται καλα μεταξυ τους και απλα συμβαλει και αυτο στη συσφειξη των μελων και οχι μονο....
η ζωη δεν ειναι μονο συζητησεις και δρασεις...ειναι και φαγητο ειναι και κρασι ειναι και παρειτσα....τα οποια εχουν ξεχαστει....
Το περασμένο πάσχα είχε και συλλογικό σούβλισμα αρνιού. 
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
[το τοπικ το ανοιξα για συγκεκριμενο λογο,και δεν θα το αφησω, δεν με νοιαζει ,αν το διαβαζει ειτε ενας ειτε ολοι...
ειναι η απαντηση μου σε μια καλη φιλη στη προσωπικη μου ζωη,η οποια οταν δεν της απανταω σε αυτα που λεει,νομιζει πως εχει δικιο βουνο και χαρακτηριζει τα λεγομενο μου ανοητα,εμενα προσωπικα ανοητο...
ηρθε ο καιρος να δουμε μετα απο τοσα χρονια,ποιος ειμαι εγω και ποσο ανοητος ειμαι]
παρακαλω να μεταφερθει το τοπικ στα ανιδεο οπως και αρμοζει για εναν ανοητο αλλωστε[που συν τις αλλοις την πεφτει σε ολες τις γυναικες εδω μεσα οπως διαβασα καπου αλλα κανενας δεν μιλησε]
ο ομοιος με τους ομοιους και ο theo στα ανιδεο....
ειναι η απαντηση μου σε μια καλη φιλη στη προσωπικη μου ζωη,η οποια οταν δεν της απανταω σε αυτα που λεει,νομιζει πως εχει δικιο βουνο και χαρακτηριζει τα λεγομενο μου ανοητα,εμενα προσωπικα ανοητο...
ηρθε ο καιρος να δουμε μετα απο τοσα χρονια,ποιος ειμαι εγω και ποσο ανοητος ειμαι]
παρακαλω να μεταφερθει το τοπικ στα ανιδεο οπως και αρμοζει για εναν ανοητο αλλωστε[που συν τις αλλοις την πεφτει σε ολες τις γυναικες εδω μεσα οπως διαβασα καπου αλλα κανενας δεν μιλησε]
ο ομοιος με τους ομοιους και ο theo στα ανιδεο....
απαντες γνωριζουν οτι οι μεγαλοδημοσιογραφοι ειναι φερεφωνα της εξουσιας και και της αστυνομιας...οποιος το αμφισβητει αυτο, ειναι αν μη τι αλλο ,ειναι ηλιθιος...
συντροφοι προχωρησαν αυτη τη στιγμη σε καταληψη στην εσηεα....διαμαρτυρομενοι....
οι υπολοιπες πολιτικες ομαδες κοιμουνται τον υπνο του δικαιου....
συντροφοι προχωρησαν αυτη τη στιγμη σε καταληψη στην εσηεα....διαμαρτυρομενοι....
οι υπολοιπες πολιτικες ομαδες κοιμουνται τον υπνο του δικαιου....
ο καλος αστυνομικος σκοτωνει στα ισια εναν διαδηλωτη........
ρε αι στο διαολο με τους κωλομπατοσυς...σκυλια ειναι...
ρε αι στο διαολο με τους κωλομπατοσυς...σκυλια ειναι...
αυτη τη στιγμη συντροφοι εκαναν καταληψη στη γσεε.....οταν λεμε οτι οι ελληνες ξεσηκωνονται αυτα ειναι παπαριες...μονο οι συντροφοι...οι υπολοιποι μουγγα στη στρουγκα...
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Aυτό είναι η θλιβερή αλήθεια. Αναλυτές και πολιτικοί του εσωτερικού και του εξωτερικού, περιμένουν τις αναταραχές της αρκούδας ειδικά στην Ελλάδα, που η εξουσία καταστρατηγεί καθημερινά όχι απλά τα δικαιώματά μας, αλλά και την ίδια μας τη ζωή, και όμως, ο πληθυσμός κυριολεκτικά αδρανεί... Λες και περνάνε οδοστρωτήρες από πάνω του χωρίς να τον αγγίζουν ή να τον πονάνε... Είναι ένα ακατανόητο φαινόμενο εκ πρώτης όψεως... αν κοιτάξει βαθύτερα κανείς, το κατανοεί σε διάφορα επίπεδα και κυρίως στον κάθετο εκφοβισμό που του έχουν ασκήσει εν είδει πλύσης εγκεφάλου τα αδυσώπητα, ανελέητα και ξεπουλημένα ΜΜΕ...theo έγραψε:οι υπολοιποι μουγγα στη στρουγκα...
Ώρες ώρες ντρέπομαι για το κατάντημα του συνόλου...
Ώρες ώρες αισθάνομαι ότι ακόμα και το απόλυτο χάος θα ήταν καλύτερο από αυτόν τον αργό θάνατο στον οποίο μας υποβάλλουν...
Οι Εξουσιαστές ετοιμάζουν τον Ελληνο-νατοϊκό στρατό με ειδικά γυμνάσια για να'ναι έτοιμος για την "καταστολή των μαζών σε διαδηλώσεις"... Πολύ δημοκρατικά πράγματα... Κι όμως, φαίνεται ότι δεν θα χρειαστεί. Μέχρι κι αυτοί πρέπει να εκπλήσσονται... μπορεί να έκοψαν για λίγο τους χαϊβανοψεκασμούς, γιατί τη φοβήθηκαν τη δουλειά με τόση αφύσικη αδράνεια, μήπως μας έχουν αποδεκατίσει ήδη και δεν το'χουν καταλάβει... Οχι ότι φοβούνται για το καλό μας, απλά δε βολεύει να πέσουμε όλοι ξεροί ή άρρωστοι, γιατί ποιος θα τους εξυπηρετεί και θα τους πληρώνει, και ποιος θα τους πληρώσει τα έξοδα των νοσηλείων...
Στο βίντεο που έκανα "Κάιρο ώρα μηδέν" που δείχνει τις σκηνές εξέγερσης στην Αίγυπτο, είναι πολλοί οι χρήστες που ποστάρουν στο πεδίο των σχολίων ένα απλό "και στα δικά μας"...
Είναι αφύσικη αυτή η αδράνεια/απάθεια/νέκρα. Πολύ αφύσικη...
Είναι και λίγο ντροπή για τον Ελληνα, που αλλιώς φάνταζε στη σκέψη και των ίδιων των ξένων... ρεζίλι... αφύσικο ρεζίλι...
Μπράβο σε όσους αντιδρούν. Μπράβο και στα συντρόφια σου Τεο.
Δεν μ'ενδιαφέρει τι πιστεύτε στην προκειμένη... απλά μπράβο σας.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
ο ελληνικοσ στρατος ετοιμαζετε για συγκρουσεις που ερχονται.....δειτε το βιντεακι....
και ενα σχολιο...εδω ειμαστε..ειναι θεμα χρονου και το ξερουν ολοι...ισως κατι απορβλεπτο....τοτε θα σας δουμε ολους...και τοτε ειναι που θα βγουν τα σκυλια της χρυσης αυγης και κατι αλλοι φασιστες που ευδοκιμουν εδω μεσα ...και θα ενωθουν με το στρατο...για να χτυπησουν τους απλυτους....
οι υπολοιποι θα κρυφτειτε...οχι βια ρε παιδια κλπ κλπ...ο χεσμενος μικροαστος.....σπιτι...
ηρθε η ωρα....ετοιμαστειτε φασιστες να υπηρετησετε τα αφεντικα σας......
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Καλώς έβαλες το βίντεο. Μίλησα κι εγώ γι'αυτό, αλλά δε με προσέχεις...
πάρε μπας και το δεις τώρα
) και ν'αφήσετε κατά μέρος (έστω για την ώρα) τους εμφυλίους. Ο εχθρός είναι ένας αυτή τη στιγμή, κι είναι κοινός για όλους. 
πάρε μπας και το δεις τώρα
ArELa έγραψε:Οι Εξουσιαστές ετοιμάζουν τον Ελληνο-νατοϊκό στρατό με ειδικά γυμνάσια για να'ναι έτοιμος για την "καταστολή των μαζών σε διαδηλώσεις"... Πολύ δημοκρατικά πράγματα... Κι όμως, φαίνεται ότι δεν θα χρειαστεί. Μέχρι κι αυτοί πρέπει να εκπλήσσονται... μπορεί να έκοψαν για λίγο τους χαϊβανοψεκασμούς, γιατί τη φοβήθηκαν τη δουλειά με τόση αφύσικη αδράνεια, μήπως μας έχουν αποδεκατίσει ήδη και δεν το'χουν καταλάβει... Οχι ότι φοβούνται για το καλό μας, απλά δε βολεύει να πέσουμε όλοι ξεροί ή άρρωστοι, γιατί ποιος θα τους εξυπηρετεί και θα τους πληρώνει, και ποιος θα τους πληρώσει τα έξοδα των νοσηλείων...
Εγώ θα'λεγα πως ήρθε η ώρα να τιμήσετε το όνομα που προσδώσατε στον εαυτό σας (αντιεξουσιαστές και καλά) . να τα βάλετε δηλαδη επιτέλους με την εξουσία (αφού είστε "αντί" ντεtheo έγραψε:ηρθε η ωρα....ετοιμαστειτε φασιστες να υπηρετησετε τα αφεντικα σας......
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble