νομικη αθηνων και σε λιγο "σκαει"...

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
Φύλο: Άνδρας

νομικη αθηνων και σε λιγο "σκαει"...

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Τρί 25 Ιαν 2011, 22:28

σε λιγο στον ΣΚΑΙ λοιπον η γεννηση του εθνους...
πολλοι αναμενουν με μεγαλη ορεξη[κρατατε μικρο καλαθιιιιιιιιιιιιιιι]
γιατι γεννηση εθνους?και οχι γεννηση κρατους?
χμμμμ βερεμης και τατσιοπουλος [κορυφαια η καρδια του κτηνους και το
παυσιπονον...-αλλα μη συγκρινουμε 5 κιλα λεμονια με 7 κιλοβατωρες....]
χμμμμ εκτενες το αφιερωμα της καθημερινης της κυριακης....περι καταρρευσης μυθων
περι αγαστης συνεργασιας κατα την οθωμανικη αυτοκρατορια με αγροτικη αναπτυξη
θρησκευτικες ελευθεριες, πολυπολιτισμικη συνδιοικηση και αναπτυξη των τεχνων...
μια αλλη οπτικη γωνια λοιπον...προσοχη και βλεπουμε....

σολωνος και μασσαλιας, νομικη αθηνων και καταληψη απο λαθρομεταναστες
μεριμνη των γνωστων ενορχηστρωτων εξ ελλαδος φυσικα...
εκμεταλλευση της εξαθλιωσης του συναθρωπου για μαρκετινγκ ευαισθησιας και διεθνισμου
απεργια πεινας για νομιμοποιηση ανευ περιορισμων ολων των λαθρομεταναστων
η καμερα καταγραφει μονον αλλοδαπους διαβασμενους λαληστατους αριστους
γνωστες της ελληνικης γλωττας
επιδειξη ισχυος θα πουν καποιοι παλι
στου κασιδι το κεφαλι ημεδαπο και αλλοδαπο
για αλλη μια φορα ντελιριο ρηχοτητας απο αριστερο δεξιους τενορους στα ΜΜΕ...
καποιοι παραλληλισαν με τη νομικη του φλεβαρη 1973..[ιεροσυλια!!!!!!συντροφοι]

στα παραθυρα σαν τη φινος φιλμς [ιεροσυλια!!!] η βασιλιαδου και η ταηγετη
φανταζουν ιερειες της ρητορικης μπροστα στους μαηντανους των δελτιων...

http://hungerstrike300.espivblogs.net/
απλη συνωνυμια εγω με τον προεδρον...
δειτε και τιβιεξες και λινξ και σχολια
ιντερεστηνγκ
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
ION 4ever
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: νομικη αθηνων και σε λιγο "σκαει"...

Δημοσίευση από ION 4ever » Τρί 25 Ιαν 2011, 23:09

Κάτι πήρε το αυτί μου (οχι το μάτι μου ).

Παραπλευρές απώλειες?
Το άσυλο.

Ποιός θα βγεί κερδισμένος
Το σύριζα

Από πού υποκινηθηκε η όλη ιστορία?
Σας αφήνωνα μου πέιτε.

Διορθώστε με αν κάνω λαθος.
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in.
Άβαταρ μέλους
KAL EL
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: KAL EL

Δημοσίευση από KAL EL » Τρί 25 Ιαν 2011, 23:30

Και το θέμα του Σκάϊ για την σειρά της Ελληνικής επανάστασης και το θέμα της κατάληψης της νομικής ΜΟΝΟ εσύ θα μπορούσες να το παρουσιάσεις με αυτόν τον υπέροχο τρόπο :rose:
Πάντα στους σχολιασμούς σου μου αφήνεις μία αίσθηση, που μόνο ο Λογοθετίδης σε ορισμένες ταινίες του το καταφέρνει.
Να με κάνει να γελώ :lol: αλλά παράλληλα να υπάρχει και κάτι πικρό στο "βάθος" της σκέψης.
Δεν ξέρω αν κατάφερα να το μεταφέρω εύστοχα :?

Δεν διάβασα την Καθημερινή, ούτε και είδα το ντοκυμαντέρ αλλά επειδή εμπιστεύομαι την κρίση σου, αντιλαμβάνομαι τί εννοείς λέγοντας "κράτα και μικρό καλάθι".

Γιά την κατάληψη της Νομικής τί να πώ. Αυτοί της αλληλεγγύης έχουν κάνει ανάλογες κινήσεις για ταλαίπωρους Έλληνες ;
Εάν αποδεδειγμένα το έχουν κάνει, τότε θα θεωρούσα αυτήν τους την ενέργεια ως φυσική συνέχεια.

Επειδή όμως αμφιβάλλω εάν νοιάστηκαν με τόση θέρμη για τα προβλήματα αντίστοιχων κοινωνικών ομάδων Ελληνικής καταγωγής, θα μου επιτρέψουν να κρατήσω και εδώ "μικρό καλάθι" για τις προθέσεις τους.

Η ΕΛ ΑΣ ισχυρίζεται ότι δεν την ειδοποίησε κάποιος για να εμποδίσει την κατάληψη. :shock:
Μόνο στον Αντώνη της wearechange το παίξανε τσαμπουκάδες. Αυτός ενόχλησε τον "I AM THE POLICE" τρομάρα του....

Το παρανοϊκ δε που μπουρδούκλωσε στο μυαλό μου είναι ότι η Ελληνική κυβέρνηση μέσα από τις ανακοινώσεις των υποστηρικτών αυτής της κίνησης εμφανίζεται ως η απόλυτη κυνηγός των λαθρομεταναστών που έχει ως μοναδική της αποστολή την εκδίωξή τους :shock:
Αν υποψιαστώ ότι θα καλέσει ( η κυβέρνηση οι πρυτάνεις κλπ ) την Χρυσή Αυγή να βοηθήσει σε αυτή την εκδίωξη :lol: :lol: :lol:
<<Αναιρώ, όπως δεν αναίρεσε ποτέ κανείς, και είμαι εν τούτοις το αντίθετο ενός αρνητικού πνεύματος>>
FR.NIETZSCHE - ΙΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ (Πώς κανείς γίνεται, εκείνο που είναι)
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Τετ 26 Ιαν 2011, 07:46

Η υπόθεση του ασύλου στην Ελλάδα έχει καταντήσει γελοία. Το άσυλο έπρεπε να είχε καταργηθεί εδώ και δεκαετίες, πολυ πριν τα Πανεπιστήμια πάρουν την κατρακύλα και φτάσουν στην σημερινή απαίσια κατάσταση.

Όσο για την κατάληψη της Νομικής, σε μια σοβαρή χώρα θα είχε επέμβει ήδη η Αστυνομία και θα τους είχε στείλει στην Καμπούλ για παραθέρισμα...

Αν είναι δυνατόν αυτοί που παραβίασαν κατά συρροή τους Ελληνικούς νόμους με το που πάτησαν ένα εκατοστό του Ελληνικού εδάφους να μας εκβιάζουν ζητώντας την εκ νέου παραβίαση των νόμων και την νομιμοποίησή τους με το έτσι θέλω :shock: :shock:

Αναρωτιέμαι αν τελικά όλοι αυτοί οι αριστεροι έχουν καταλάβει πως με τις πράξεις τους οδηγούν τους Έλληνες να προσδοκούν να δουν :tanks: στους δρόμους.

Χθες στο Alter είχε "συζήτηση" για το θέμα και κάποια στιγμή πετάγεται ο Άδωνις και λέει στην Κούρτοβικ (που πρέπει να απελαθεί) "το έχετε καταλάβει ότι θα κάνετε τον Μιχαλολιάκο πρωθυπουργό;"
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,

ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.

Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.

Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
Άβαταρ μέλους
OberoN
Ιδεογραφίτης με τα όλα του

Δημοσίευση από OberoN » Τετ 26 Ιαν 2011, 08:26

Τους φαντάζεστε να κάνουν το ίδιο και σε πανεπιστήμια όπως Harvard, Oxford κ.λπ.? Οχι, γιατί μόνο τα δικά μας έχουν φτάσει σε αυτό το χάλι.

Μήπως εκεί δε διακινούντε ελεύθερα οι ιδέες ? Νομίζω ότι όλα τα επιστημονικά επιτεύγματα είναι δικά τους. Εμείς στα ελληνικά πανεπιστήμια μόνο κομματόσκυλα παράγουμε.

Είναι αισχρό αυτό που συμβαίνει πια σε αυτή τη χώρα και πλέον δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να το αλλάξει. Όταν κάτι στραβώσει πολύ είναι προτιμότερο να το γκρεμίζεις και να το ξαναφτιάχνεις. Ίσως η οικονομική κρίση οδηγήσει προς αυτή την κατεύθυνση και αφού φτάσουμε στο σημείο να μην έχουμε να φάμε, ξαναβρούμε τις χαμένες αξίες μας.

Τελειώνοντας νομίζω είναι προτιμότερο να μπούνε τώρα τα ΜΑΤ και να δώσουν ένα τέλος παρά να μπούνε κάποιες άλλες ομάδες που όλοι τις ξέρουμε από παρόμοια περιστατικά (βλ. Αγ.Παντελεήμονα) και να οδηγηθούμε σε περίεργες καταστάσεις.

Σε κάθε περίπτωση αν αντί για τα πανεπιστήμια την έπεφταν έξω από τη βουλή (όπως θα έπρεπε να έχουν κάνει μέχρι τώρα όλοι οι άνεργοι) περισσότερο πιθανό θα ήταν να δοθεί λύση στο πρόβλημά τους. Βέβαια σε αυτό το παιχνιδάκι που παίζεται οι μισοί δε ξέρουν τη γλώσσα και οι άλλοι μισοί που τους καθοδηγούν δεν έχουν μυαλό. Εκρηκτικό μείγμα...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 26 Ιαν 2011, 09:30

E καλά, ας μην εξιδανικεύουμε και τα Παν/μια του εξωτερικού. Ειδικά της Αγγλίας...
Βγήκαν οι φοιτητές στους δρόμους για τον τριπλασιασμό των διδάκτρων, ήθελαν να φάνε λάχανο και το πριγκηπικό ζεύγος...Δεν ειν'κι εκεί όλα αγγελικά πλασμένα. Κι αν υπάρχει καλύτερη/αρτιότερη οργάνωση, ε αυτοί είχαν παν/μια όταν εμείς είχαμε κρυφά σχολειά. Μη συγκρίνουμε λοιπόν και πάνω απ'όλα μην ανεβάζουμε τους ξένους σε βάθρο, υποβιβάζοντας εαυτούς. Έχουν κι αυτοί τα σαθρά τους, που ακόμα δεν έχουν ενσκύψει στην Ελλάδα.

Οσο για την ελεύθερη διακίνηση ιδεών... άστο καλύτερα Ομπερον μας, γιατί η ελευθερία γενικά πάει κατά διαόλου διαπλανητικά, και όχι μόνο στην παιδεία...

Φωτεινή, αν έβλεπες Μεγκαλο-οικονομέα σήμερα, που ούρλιαζε λαύρος υπέρ των μεταναστών θα ερωτευόσουν τον μπουμπούκο :lovey0: ο οποίος μου ψιλογυρίζει τ'άντερο τα τελευταία χρόνια, αλλά στην προκειμένη είχε δίκαιες επισημάνσεις.
Οι αριστεροΕλληναράδες που στήριζαν τους λαθρα- βγήκαν σαν ήρωες του '40 φωνάζοντας "δίνουμε αγώνα για τα δικαιώματά τους..." Αγώνα για τα δικαιώματα των Ελλήνων φυσικά, ούτε λόγος...
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Τετ 26 Ιαν 2011, 09:49

Τoν είδα χθες τον μπουμπούκο vs Κούρτοβικ και καταλαβαίνεις τι έγινε :loco:

Από μια μικρή δημοσκόπηση που έκανα στον εργασιακό μου χώρο όλοι είναι αγανακτισμένοι με την κατάληψη της Νομικής, με τους αριστερούς και με τους μετανάστες. Οι αριστεροί είναι εντελώς ηλίθιοι αν δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι οδηγούν τον κόσμο στα όριά του και θα έχουμε πολύ άσχημα γεγονότα, εκτός αν έτσι τους έχουν πει να πράξουν ώστε να οδηγηθεί η Ελλάδα στο χάος ενόπλων συγκρούσεων μεταξύ Ελλήνων και Αλλοδαπών + Αριστερών

Τα αγγλικά πανεπιστήμια μπορεί να μην είναι τέλεια, είναι όμως καλύτερα από αυτό το αίσχος που ονομάζεται Ελληνικό Πανεπιστήμιο ενώ στην πραγματικότητα είναι χώρος εκκόλαψης κοματόσκυλων, τα οποία έχουν διαλύσει τα πάντα ενώ οι καθηγητές κάνουν τα στραβά μάτια για να μην χάσουν την καρέκλα τους...

Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 26 Ιαν 2011, 10:55

Το πακέτο είναι ενορχηστρωμένο.

Το άσυλο καλά κάνει και καλά κρατεί.
αλλά οι μετανάστες είναι η αχίλλειος πτέρνα του.
Εκεί πιαστήκανε στη φάκα οι αριστεροί.
Αλλά θα εχουν και λόγους να επανεμφανιστούν οργισμένοι και επαναστατικότεροι.
"αγάπης αγώνας άγονος"

Είναι η ευκαιρία της κυβέρνησης να δείξει την "πυγμή" απέναντι στους μετανάστες.
Να ξεφτυλιστεί και ο αγώνας τους.
Να ενθουσιαστεί και ο κόσμος γιατί θα φανεί οτι επιτέλους ξυπνησε ο γαπ και κάτι κάνει. Πάρε ψήφους νάχεις.

Με ενα σπάρο πολλά τρυγόνια.
Άβαταρ μέλους
Blue Ice

Δημοσίευση από Blue Ice » Τετ 26 Ιαν 2011, 11:14

Αν όμως δεν τους πετάξει έξω από τη Νομική, σε λίγες ημέρες θα κλειστούν όλοι στα Πανεπιστήμια της χώρας ζητώντας ιθαγένεια... Ουσιαστικά επιβραβέβει τη χρόνια παρανομία αυτών των ανθρώπων και εναντιώνεται στο 90% των Ελλήνων.

Και στην τελική δεν υπάρχει λόγος ασύλου στα Πανεπιστήμια... Το άσυλο το μόνο που έχει καταφέρει είναι να χρεώνει χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο τους Έλληνες για την αποκαταστάση των καταστροφών από τους αναρχικούς....

Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 26 Ιαν 2011, 11:35

Αν όμως δεν τους πετάξει έξω από τη Νομική, σε λίγες ημέρες θα κλειστούν όλοι στα Πανεπιστήμια της χώρας ζητώντας ιθαγένεια.
Αυτή η παράμετρος ομολογώ, μου διέφυγε.
Αν και πιστεύω το αίτημα τους δεν είναι η ιθαγένεια.
-Άλλοι κόπτονται να τους την δώσουν.-
Το αίτημα τους σε τέτοια περίπτωση θα είναι
:shout: Ανοίξτε τα σύνορα να φύγουμε.
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τετ 26 Ιαν 2011, 11:36

Mε έχει εξοργίσει το όλο θέμα γιατί πλέον μιλάμε για κατάχρηση του Ασύλου. Είμαι υπερ του Ασύλου αλλα το γεγονός οτι κάποιο (αριστερό) κόμμα σκέφτηκε να κάνει την κίνηση και να ανοίξει πλέον το θέμα κατάργησης ασύλου, με βάζει σε πάρα πολλές υποψίες.
Και το χειρότερο; Μια και είναι απο τα Χανιά όλοι αυτοι, δεν είδα να αντιδράει κανείς για την εκκλησία του Αγίου Νικολάου που δίνουν φαγητό σε άστεγους και θέλουν να τους πετάξουν έξω γιατί "το κτήριο δεν ανήκει στην εκκλησία".
Επίσης δεν καταλαβαίνω ποιος ακριβώς είναι ο αγώνας τους "νομιμοποίησης όλων των μεταναστών χωρίς χαρτιά" πυροδοτώντας την αντίθετη αντίδραση του κόσμου.
Γνώμη μου; Οι μετανάστες πιάστηκαν κοροιδα στην ίδια τους την ανάγκη και αυτοί που το οργάνωσαν δεν είναι τόσο έξυπνοι όσο νομίζουν, εξυπηρετούν άλλους σκοπούς.
If i go crazy, then will you still call me Superman?
[img]http://s11.postimg.org/m0jzyebw3/superm ... 5wbdc6.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Τετ 26 Ιαν 2011, 12:20

σημερα το πρωι μας ελειπαν καμια 70αρια κουβερτες..
οποιος μπορει και εχει ας βοηθησει
η μονη εισοδος που ειναι ανοιχτη ειναι απο τη σολωνος..
ουτε ξερω τι περιμενω....και πλεον ουτε με νοιαζει να μαθω...
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 26 Ιαν 2011, 12:37

Ένα σωστό που είπε ο μπουμπούκος (φτου- φτύνω όποτε τον αναφέρω :Ρ) είναι το εξής: Αφού η κυβέρνηση ήξερε πως ερχόταν το τσούρμο απ'την Κρήτη, γιατί δεν πήγε στο λιμάνι να το περιορίσει, παρά το άφησε να πάει Αθήνα και να στρογγυλοθρονιαστεί στη Νομική;
Γιατί είναι... "δημοκρατική" ; (μη χέσω)
Όχι γιατί θέλησε να προκύψει και να αναπτυχθεί αυτή η θεματάρα και μαζί της η παραφιλολογία (ζήτω οι δημοσιοκάφροι) και οι έριδες μεταξύ πολιτών για να'χουμε να ασχολούμαστε; Όχι γιατί ήθελε να στρέφουμε πάλι την οργή μας στους αριστερούς των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τους όποιους άλλους παρατρεχάμενους, τους δημοσιοκάφρους κλπ, και έτσι να φύγει πάλι η εστίασή μας απ'αυτούς που πραγματικά "σκοτώνουν" αυτή τη χώρα και το λαό της, με κάθε κίνησή τους, ε;;

Μην τους αφήνετε να σας συμπαρασύρουν σ'αυτό.
Και στην πράξη μην τους αφήνετε, όχι μόνο στα λόγια και τη σκέψη.

Αν δηλαδή αντιμετωπίζαμε όλοι αυτό το θέμα παγερά αδιάφορα, τι θα έκαναν; Θ'άφηναν τη νομική επ'αόριστον κλειστή; Ας την άφηναν. Θέμα/προβλημα των φοιτητών και της πρυτανείας. Δικό μας άμεσο, δεν είναι. Πολύ πιο άμεσα είναι τα αγγούρια που μας χώνουν καθημερινά στον :ass: σε βαθμό που να μας ακινητοποιούν πλήρως και οδυνηρά μάλιστα.

Στην προκειμένη...λέω να κάνω κάποιες... "ακραίες" εικασίες... Με παρακολουθείτε;
Ας πούμε ότι οι κυβερνητικοί εξυπνάκηδες, αισθάνθηκαν ότι ήρθε η στιγμή, για τους δικούς τους λόγους... (δυνατότητα αστυνομικής επιβολής αργότερα) για την άρση του ασύλου. Τι πιο βολικό απ'το να γίνει ο σαματάς της αρκούδας με λιγη σάλτσα από μεταναστευτικό αγκάθι στο πλευρό μας μέσα (στρέφοντας την προσοχή μας σ'αυτόν, πολύ βολικό) για να κάνουν στο τέλος την άρση... Σ'αυτή τη φάση και στο βαθμό που συμμετέχουμε όλοι σ'αυτό, κι αναλωνόμαστε πάνω σε μια απόφαση που μάλλον είναι προ-ειλημμένη, θα μας πουν και καλά ότι εμείς με τις αντιδράσεις μας αποφασίσαμε και πετύχαμε την άρση του ασύλου!Η απόλυτη δημοκρατική παραμύθα. Και ταυτόχρονα το λαϊκό σύνολο πάλι θα'χει διχαστεί και θα'χει καραμανουριάσει μεταξύ ομάδων "υπέρ" και "κατά". Το απόλυτο βόλεμα των κυρίων ΑΡΧΙτζαμπατζήδων, που δεν τους αξίζει καθόλου.

Προσωπικά δεν είμαι υπέρ της άρσης του ασύλου, ΚΑΙ για τους παραπάνω λόγους.
Κυρίως γιατί είναι μια ιδιαιτερότητα της χώρας μας, που θα χαθεί κι αυτή στο όνομα της...διαφοροποιημένης "δημοκρατίας" που ανατέλλει ως νεοφασισμός, και της "ευημερούσης" ομοιογένειας του αχταρμά και των αποεθνοποιημένων μπουλουκιών που επιδιώκουν οι σκοτεινοί να αναπτυχθούν σ'όλες τις περιοχές.

Μην τους δίνετε διαρκώς την αίσθηση της νίκης στη γνώση ότι πάλι σας χειραγώγησαν νοητικά και σας έκαναν να εστιάσετε και να μανουριάζετε εκεί που ήθελαν εκείνοι. Ας ξυπνήσουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κάποια στιγμή.
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Clash

Δημοσίευση από Clash » Τετ 26 Ιαν 2011, 13:20

Εκτός από τους μετανάστες δεν έχετε κανένα άλλο θέμα να πείτε; 7893 τόπικ έχετε ανοίξει ...οι μετανάστες αυτό, οι μετανάστες το άλλο, οι μετανάστες το παράλλο. Και να πεις ότι θα λέγατε και κάτι διαφορετικό. Επαναλήψεις των επαναλήψεων από ότι άκουσε το αυτί του κάθε «πατριώτη» από τα διαγγέλματα στο τηλεάστυ. Νόμιζα ότι μόνο το πατρινό σούργελο είχε αυτές τις εμμονές, αλλά τελικά ....Απλώς αυτή είναι πιο χαζή.

Οι μετανάστες, οι αριστεροί και οι πούστηδες. Το τρίπτυχο της κακοτυχίας σας. 15.957 τόπικ. Και όταν τις αρπάζει το πατριωτικό κωλαράκι σας από τους αετονύχηδες τσιμουδιά.

Και επειδή πιάσατε τη νομική μάθετε πρώτα που έχουν εγκατασταθεί οι απεργοί, ποιοι αποφάσισαν το κλείσιμο της σχολής και ποιοι ήταν αντίθετοι. Τέλον πάντων. Εγώ ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι αγωνίζονται για το στοιχειώδες δικαίωμα της επιβίωσης και απέναντι τους έχουν το κράτος και όλες τις πουτάνες του. Στα @@ μου αν είναι Ελληνες, Σομαλοί, Κινέζοι, στα @@ μου και αν αυτό το κράτος είναι ελληνικό, τουρκικό ή, πακιστανικό.
Παρίσι και Μόσχα βαθιά τιμημένα
Αθήνα, Βαρκελώνη που βάφτηκαν με αίμα.
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator

Δημοσίευση από ArELa » Τετ 26 Ιαν 2011, 13:38

Clash έγραψε:Εκτός από τους μετανάστες δεν έχετε κανένα άλλο θέμα να πείτε; 7893 τόπικ έχετε ανοίξει ...οι μετανάστες αυτό, οι μετανάστες το άλλο, οι μετανάστες το παράλλο.
Τουλάχιστον διάβαζε καλά το τόπικ. Δεν είναι μεγάλο. Και έλεος δηλαδή, το ποστ του Βαρνάβα αλλά και το ποστ μου ακριβώς πάνω απ'το δικό σου, μιλάει επαναληπτικά μονότονα για μετανάστες; Ή μήπως το βλέπω μόνο εγώ κι είναι αόρατο στα μάτια των υπολοίπων; (χλωμό) Ή μήπως απλά δεν κοιτάς και μπαίνεις μέσα για να γράψεις τον δικό σου τον χαβά (έτσι για να'χουμε να διαφωνούμε) και ποτέ να μην πραγματευτείς πραγματικά τι λέει ο άλλος;

χΕρέτα μας τον πλάτανο ρε Νικόλα Εικόνα
.

στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Τετ 26 Ιαν 2011, 14:33

«Κύριοι, οφείλετε να αντιμετωπίσετε τους ελαχίστους ταραξίας, οι οποίοι κάθονται στα σκαλοπάτια, μέσα εις τον περίβολον των ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και, ασκούντες ψυχολογικήν βίαν επί της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων σπουδαστών, δεν τους επιτρέπουν να προσέλθουν εις τας αίθουσας και να παρακολουθήσουν το μάθημα».

Γεώργ...ιος Παπαδόπουλος, ομιλία προς τις συγκλήτους των Πανεπιστημίων, 2 Μάρτη 1973
Άβαταρ μέλους
OberoN

Δημοσίευση από OberoN » Τετ 26 Ιαν 2011, 14:47

Δεν υπάρχει χρόνος για διάβασμα φαίνεται παλεύουν για τα δικαιώματα των ξένων. Αφού θέλετε να τους περιθάλψετε γιατί δεν πάτε στα σύνορα να τους καλωσορίζετε κιόλας ? Παραταχθείτε στον Έβρο κατά μήκος και κάντε τη δουλειά σας. Γιατί πρέπει το κέντρο της Αθήνας να είναι σα ξένο κράτος με τους πολίτες να πεθαίνουν στην ίδια τους τη χώρα και να φοβούντε να βγούνε από τα σπίτια τους ?

Δε νομίζω ότι πρέπει να φοβόμαστε τις συγκρίσεις γιατί έτσι γινόμαστε καλύτεροι. Ναι τα ξένα πανεπιστήμια είναι πολύ καλύτερα. Εδώ είναι απλά προθάλαμος των κομμάτων. Τουλάχιστον εκείνοι την έπεσαν στη βασιλική οικογένεια εδώ τους δικούς μας μόνο στο γλύψιμο τους έχουμε για βύσμα...

Όταν θα μπούνε και θα κλέψουν και θα βιάσουν τη γιαγιά σας, ο μπαμπάκας κλείσει το μαγαζί γιατί οι σεντονάτοι πουλάνε ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας και το παιδί σας το χτυπήσουν - κλέψουν για 5 ευρώ τότε εσείς να συνεχίσετε να τους υπερασπίζεστε.

Το μόνο που θαυμάζω σε εσάς είναι η προσήλωση στο στόχο σας και σε αυτά που σας μαθαίνουν να λέτε και να κάνετε.

Από τους υπόλοιπους του φόρουμ ζητώ προκαταβολικά συγνώμη για το flaming αλλά έχω τρελαθεί.

Προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει να μπουκάρουν τα ΜΑΤ και να ανοίξουν κεφάλια αλλά όχι των ξένων γιατί οι άνθρωποι δε φταίνε, αλλά τα δικά σας...
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τετ 26 Ιαν 2011, 15:13

Clash έγραψε:Εκτός από τους μετανάστες δεν έχετε κανένα άλλο θέμα να πείτε; 7893 τόπικ έχετε ανοίξει ...οι μετανάστες αυτό, οι μετανάστες το άλλο, οι μετανάστες το παράλλο. Και να πεις ότι θα λέγατε και κάτι διαφορετικό. Επαναλήψεις των επαναλήψεων από ότι άκουσε το αυτί του κάθε «πατριώτη» από τα διαγγέλματα στο τηλεάστυ. Νόμιζα ότι μόνο το πατρινό σούργελο είχε αυτές τις εμμονές, αλλά τελικά ....Απλώς αυτή είναι πιο χαζή.

Οι μετανάστες, οι αριστεροί και οι πούστηδες. Το τρίπτυχο της κακοτυχίας σας. 15.957 τόπικ. Και όταν τις αρπάζει το πατριωτικό κωλαράκι σας από τους αετονύχηδες τσιμουδιά.

Και επειδή πιάσατε τη νομική μάθετε πρώτα που έχουν εγκατασταθεί οι απεργοί, ποιοι αποφάσισαν το κλείσιμο της σχολής και ποιοι ήταν αντίθετοι. Τέλον πάντων. Εγώ ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι αγωνίζονται για το στοιχειώδες δικαίωμα της επιβίωσης και απέναντι τους έχουν το κράτος και όλες τις πουτάνες του. Στα @@ μου αν είναι Ελληνες, Σομαλοί, Κινέζοι, στα @@ μου και αν αυτό το κράτος είναι ελληνικό, τουρκικό ή, πακιστανικό.
Eπειδή μίλησες γενικά και αόριστα, να σε πληροφορήσω οτι επειδή το μάτι σου πέφτει στα πολιτικά, δεν σημαίνει οτι ασχολούμαστε μόνο με αυτό. Αντι να αντιγράφεις τον αριθμό τον τόπικ, καλό είναι να κάνεις και μια βόλτα σε αυτά τα τόπικ. Τόσες διαφορετικές ενότητες έχουν τα ιδεογραφήματα, αν κάποιοι απο εσάς ασχολείστε μόνο με τα πολιτικά, είναι δικό σας πρόβλημα.
Και αυτό σου το λέει ένας άνθρωπος που δεν έχει πρόβλημα ούτε με τους πούστηδες, ούτε με τους αριστερούς, ούτε με τους μετανάστες όπως θα δεις κάνοντας την βόλτα σου στις διαφορες απαντήσεις στα σχετικά θέματα, αλλά θέλω να πιστεύω οτι έχω ελεύθερη σκέψη και κρίση ανάλογα με τις περιστάσεις.
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 26 Ιαν 2011, 15:40

Clash έγραψε:Εκτός από τους μετανάστες δεν έχετε κανένα άλλο θέμα να πείτε; 7893 τόπικ έχετε ανοίξει ...οι μετανάστες αυτό, οι μετανάστες το άλλο, οι μετανάστες το παράλλο. Και να πεις ότι θα λέγατε και κάτι διαφορετικό.
Κάνεις λάθος clash το θέμα εδώ δεν είναι οι μετανάστες, αλλά η κατάργηση η οχι του ασύλου,
οπου θεωρώ οτι δεν πρέπει με κανένα τρόπο να καταργηθεί.
Επαναλήψεις των επαναλήψεων από ότι άκουσε το αυτί του κάθε «πατριώτη» από τα διαγγέλματα στο τηλεάστυ.
Τηλεαστυ εγώ δεν βλέπω, ούτε και τηλεοραση γενικώτερα,
οπότε παρακαλώ οχι ισοπεδωτικές απόψεις.

Και επειδή πιάσατε τη νομική μάθετε πρώτα που έχουν εγκατασταθεί οι απεργοί, ποιοί αποφάσισαν το κλείσιμο της σχολής και ποιοι ήταν αντίθετοι.
Πες. Εγώ τουλάχιστον είμαι ολη αυτιά.
ακουσα οτι είναι στο παλιό κτίριο της νομικής που δεν εχει σχέση με τον άλλο χώρο.
Εντέλει νομίζεις τι έχει μεγάλη σημασία που είναι και ποιοι είναι
οταν το ποθούμενο είναι άλλο?

Τέλον πάντων. Εγώ ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι αγωνίζονται για το στοιχειώδες δικαίωμα της επιβίωσης και απέναντι τους έχουν το κράτος και όλες τις πουτάνες του.
Ακριβώς clash το κράτος και όλες τις πουτάνες του
Μήπως να πούμε τα πράματα με το όνομα τους? Γιατί εγώ που είμαι φιλικά προσκείμενη με τους αναρχικούς
η μόνη πουτάνα που βλέπω είναι ο Σύριζα.
Αλλά τάχετε κάνει πλακάκια.
Κι αν ήταν μια παρτίδα σκάκι σ α ς έ χ ο υ ν κ ά ν ε ι Μ Α Τ.
Γιατί αν λέω, αν αυτό το φιλάνθρωπο επεισόδιο
στοχεύει στο άσυλο, τότε πάπαλα
-πάει και το πολυτεχνείο και σταδιακά μέσα σε βάθος χρόνου πάνε και τα εξάρχεια.-
Αυτό δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να το δει κανείς?
Εκτός και αν ο Σύριζα νοικιάσει μια πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας και το ανακηρύξει άσυλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ArELa την Τετ 26 Ιαν 2011, 19:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: σόρι, δεν άντεχα έτσι και δεν καταλάβαινα Χριστό Εφτιαξα τα quotes
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Τετ 26 Ιαν 2011, 15:43

theo έγραψε:«Κύριοι, οφείλετε να αντιμετωπίσετε τους ελαχίστους ταραξίας, οι οποίοι κάθονται στα σκαλοπάτια, μέσα εις τον περίβολον των ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και, ασκούντες ψυχολογικήν βίαν επί της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων σπουδαστών, δεν τους επιτρέπουν να προσέλθουν εις τας αίθουσας και να παρακολουθήσουν το μάθημα».

Γεώργ...ιος Παπαδόπουλος, ομιλία προς τις συγκλήτους των Πανεπιστημίων, 2 Μάρτη 1973
Έτσι ακριβώς πρέπει να γίνει και τώρα, αστυνομία-ξύλο-δρόμος-απέλαση και για τους βοηθούς τους δικαστήριο γιατί πώς ξέρουν οι αμόρφωτοι μετανάστες πώς στην Ελλάδα υπάρχει άσυλο στα πανεπιστήμια αν δεν τους το σφύριξε κανένα αριστερό πουλάκι (πουν ιντέντηντ :cool: );.
Θέλετε να μας κάνετε και τους ανθρωπιστές με ξένα κόλυβα. :jerk:
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 424 φορές
Έλαβε Likes: 329 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Τετ 26 Ιαν 2011, 16:59

Το πρόβλημα τον καιρό αυτό δεν είναι ακριβώς οι μετανάστες. Το πολύ σοβαρό πρόβλημα δημιουργείται από κάποια αποβράσματα, τα οποία εκμεταλλεύονται τους μετανάστες και τους χρησιμοποιούν ως εργαλείο για να δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα στην Ελλάδα.

Το κακό είναι ότι ενώ εμείς τρέχουμε με ένα σωρό πράγματα καθημερινά, αυτά τα παπαγαλάκια που τρέχουν από το ένα κανάλι στο άλλο, έχουν όλη την άνεση και το χρόνο και μελετούν καλά το πως θα στήσουν τα δήθεν επιχειρήματά τους για να παραπλανήσουν τον κόσμο. Η ουσία είναι μία και απλή. Δεν τηρήθηκαν οι νόμοι. Και τα σιωνιστικά κανάλια το μόνο που κάνουν εδώ και μέρες, είναι να συζητούν αν πρέπει να τηρηθούν οι νόμοι.

Ιον, δε νομίζω ότι είναι μόνο το άσυλο. Πιστεύω ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου, ότι τα λαμόγια τελευταία κυνηγάνε τια 2+ τριγώνια με ένα σμπάρο, σε πολλά θέματα. Δε νομίζω ότι αυτό το θέμα αποτελεί εξαίρεση. Δυστυχώς είναι πολυσύνθετο, σε τέτοιο βαθμό, που για να βγάλουμε άκρη εμείς οι απλοί οι άνθρωποι, πρέπει να τα παρατήσουμε όλα, και να ασχολούμαστε αποκλειστικά με τα ζητήματα που θέτονται στα ΜΜΕ.
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Άβαταρ μέλους
OTTO
Επόπτης Δημοθοινίας
Επόπτης Δημοθοινίας
Έδωσε Likes: 424 φορές
Έλαβε Likes: 329 φορές

Δημοσίευση από OTTO » Τετ 26 Ιαν 2011, 17:04

Καλά... όταν ένας από τους τυπάδες (Έλληνας δήθεν) παραδέχτηκε ότι παλαιότερα δήλωσε "Μακεδόνας", και ότι η "Μακεδονία" είναι υπό Ελληνική κατοχή, και μάλιστα είπε ότι συνεχίζει να το πιστεύει... όταν αυτός μετά μου βγαίνει για να υποστηρίξει τα "ανθρώπινα δικαιώματα"... και οι παρουσιαστές το δέχονται... δεν έχει σχέση σο λένε.

Δηλαδή μπορεί να έχει άποψη για τα εθνικά θέματα ένας που υποστηρίζει ότι η "μακεδονική" θεσσαλονίκη είναι υπό "ελληνική κατοχή";;;
~ Ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ ~
~ το υπεραναλυτικό κάθαρμα ~
Άβαταρ μέλους
ION 4ever

Δημοσίευση από ION 4ever » Τετ 26 Ιαν 2011, 17:24

Ιον, δε νομίζω ότι είναι μόνο το άσυλο. Πιστεύω ότι θα συμφωνήσεις μαζί μου, ότι τα λαμόγια τελευταία κυνηγάνε τια 2+ τριγώνια με ένα σμπάρο, σε πολλά θέματα. Δε νομίζω ότι αυτό το θέμα αποτελεί εξαίρεση. Δυστυχώς είναι πολυσύνθετο, σε τέτοιο βαθμό, που για να βγάλουμε άκρη εμείς οι απλοί οι άνθρωποι, πρέπει να τα παρατήσουμε όλα, και να ασχολούμαστε αποκλειστικά με τα ζητήματα που θέτονται στα ΜΜΕ.
Ετσι είναι Οττον ετσι οπως το λές.
Ξεκίνησε το μπαράζ
...μέχρι να τη χάσουμε τη μπάλα εντελώς.
Άβαταρ μέλους
theo
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από theo » Τετ 26 Ιαν 2011, 17:45

γεμισαμε φασιστες παλι....
πριν απο 4-5 χρονια ηταν ενα παιδι εδω μεσα..τον λεγανε κλαιρ και ειχε πει το αμιμητο
"μαλλον στο σαιτ της χρυσης αυγης υπαρχει λινκ που τους οδηγει στα ιδεο"

θα απαντησω αλλη στιγμη σε αυτους που μιλανε για αποβρασματα και που θελουν τη συνδρομη της αστυνομιας....
Άβαταρ μέλους
seliniasmenos

Δημοσίευση από seliniasmenos » Τετ 26 Ιαν 2011, 17:49

theo έγραψε:γεμισαμε φασιστες παλι....
πριν απο 4-5 χρονια ηταν ενα παιδι εδω μεσα..τον λεγανε κλαιρ και ειχε πει το αμιμητο
"μαλλον στο σαιτ της χρυσης αυγης υπαρχει λινκ που τους οδηγει στα ιδεο"

θα απαντησω αλλη στιγμη σε αυτους που μιλανε για αποβρασματα και που θελουν τη συνδρομη της αστυνομιας....
Ρε Τεο μην μου τα χαλάς κι'εσύ τώρα!
(Ασε να σφυρίζουν, μην δίνεις σημασία σε τέτοιες βλακείες...)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”