Απίστευτες πλημμύρες στην Αυστραλία.
- ArELa
- Founder-Administrator

- Irc ψευδώνυμο: ArELa
- Φύλο: Γυναίκα
- Έδωσε Likes: 1879 φορές
- Έλαβε Likes: 2770 φορές
Απίστευτες πλημμύρες στην Αυστραλία.
Αρχισαν τα όργανα των θεομηνιών...
Νερά έχουν καλύψει εδάφη της Αυστραλίας, εκτασης όσο η Γερμανία κι η Γαλλία μαζί.
Νερά έχουν καλύψει εδάφη της Αυστραλίας, εκτασης όσο η Γερμανία κι η Γαλλία μαζί.
.
Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...
τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- Blue Ice
- Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων

Re: Απίστευτες πλημμύρες στην Αυστραλία.
Πολύ έχω στενοχωρηθεί με όλη αυτή την κατάσταση γιατί τους συμπαθώ αρκετά τους Αυστραλούς...
Δεν μου φαίνεται και πολύ φυσικό το όλο σκηνικό. Μια εύπορη ήπειρος με καλή οικονομική κατάσταση χτυπήθηκε τόσο άγρια που θα κάνει χρόνια να συνέλθει...
Φοβερά σωστικά συνεργεία όμως...
Δεν μου φαίνεται και πολύ φυσικό το όλο σκηνικό. Μια εύπορη ήπειρος με καλή οικονομική κατάσταση χτυπήθηκε τόσο άγρια που θα κάνει χρόνια να συνέλθει...
Φοβερά σωστικά συνεργεία όμως...
Ου καταισχυνώ τα όπλα τα ιερά,
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
ουδ' εγκαταλείψω τον παραστάτη αυτών, ότω αν στοιχίσω.
Αμυνώ δε και υπέρ ιερών και οσίων και μόνος και μετά πολλών.
Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω, πλείω δε και αρείω όσοις αν παραδέξωμαι.
- ArELa
- Founder-Administrator

Συνεργεία που εμείς δεν έχουμε δει ούτε στον ύπνο μας... και καλή οργάνωση.
Εμείς βασιζόμαστε μόνο στο φιλότιμο και την ψυχάρα των διασωστών (βλέπε ΕΜΑΚ στους σεισμούς κλπ)
Στην Αυστραλία είχα κι εγώ μια ιδιαίτερη ροπή, για να μην πω αδυναμία, κυρίως για το ελληνικό στοιχείο που έχει μέσα της, που είναι πολύ μεγαλύτερο απ'αυτό που είχαμε στη Ν/Αφρική, αλλά και γιατί ταιριάζουν οι βλαχοαγγλικές προφορές μας.
Για τις κυβερνήσεις της, τρέφω μόνο απαξία, στο βαθμό που είναι κι αυτές νεοταξιτάκια του κερατά και εφαρμόζουν σαν νεοταξικότεροι των νεοταξιτών κάτι κουλά μέτρα τελευταία (όπως να παίρνουν τις φάρμες των αγροτών με κάτι γελοίες προφάσεις και άλλα austerity measures) στα πλαίσια του νέου "πράσινου" δόγματος και της πρεμούρας τους να ελέγχουν κάθε διατροφική μας πηγή.
Η σκέψη μου είναι στο λαό αυτής της χώρας, (και ιδιαίτερα στους συμπατριώτες μας) που περνάει μεγάλη δοκιμασία αυτές τις ώρες.
Η καταστροφή είναι βιβλικών διαστάσεων. Παίζει το γεγονός ότι το'χουν ξεφτιλίσει στη "δημιουργία νεφών" με τα chem trails για να... "ψύξουν" τον πλανήτη οι ΗΛΙΘΙΟΙ, (κάποια στιγμή θα ολοκληρώσω το ωριαίο που λέω και θα δείτε εκεί για τους ψεκασμούς πιο αναλυτικά) αλλά κάπου παίζει και η μάνα Γη νομίζω, που αρχίζει και δείχνει το θυμό της ύστερα από πολλές δεκαετίες ανομιών των λαμογιών που την έχουν καταρρακώσει/λαβώσει- και δη ανεπανόρθωτα σε πολλές περιοχές...
Εμείς βασιζόμαστε μόνο στο φιλότιμο και την ψυχάρα των διασωστών (βλέπε ΕΜΑΚ στους σεισμούς κλπ)
Στην Αυστραλία είχα κι εγώ μια ιδιαίτερη ροπή, για να μην πω αδυναμία, κυρίως για το ελληνικό στοιχείο που έχει μέσα της, που είναι πολύ μεγαλύτερο απ'αυτό που είχαμε στη Ν/Αφρική, αλλά και γιατί ταιριάζουν οι βλαχοαγγλικές προφορές μας.
Για τις κυβερνήσεις της, τρέφω μόνο απαξία, στο βαθμό που είναι κι αυτές νεοταξιτάκια του κερατά και εφαρμόζουν σαν νεοταξικότεροι των νεοταξιτών κάτι κουλά μέτρα τελευταία (όπως να παίρνουν τις φάρμες των αγροτών με κάτι γελοίες προφάσεις και άλλα austerity measures) στα πλαίσια του νέου "πράσινου" δόγματος και της πρεμούρας τους να ελέγχουν κάθε διατροφική μας πηγή.
Η σκέψη μου είναι στο λαό αυτής της χώρας, (και ιδιαίτερα στους συμπατριώτες μας) που περνάει μεγάλη δοκιμασία αυτές τις ώρες.
Η καταστροφή είναι βιβλικών διαστάσεων. Παίζει το γεγονός ότι το'χουν ξεφτιλίσει στη "δημιουργία νεφών" με τα chem trails για να... "ψύξουν" τον πλανήτη οι ΗΛΙΘΙΟΙ, (κάποια στιγμή θα ολοκληρώσω το ωριαίο που λέω και θα δείτε εκεί για τους ψεκασμούς πιο αναλυτικά) αλλά κάπου παίζει και η μάνα Γη νομίζω, που αρχίζει και δείχνει το θυμό της ύστερα από πολλές δεκαετίες ανομιών των λαμογιών που την έχουν καταρρακώσει/λαβώσει- και δη ανεπανόρθωτα σε πολλές περιοχές...
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- skion
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: skion
- Φύλο: Άνδρας
- Έδωσε Likes: 3 φορές
- Έλαβε Likes: 2 φορές
- Επικοινωνία:
Η χώρα ήταν το σπίτι μου για δεκατρία χρόνια.
160.000 σπίτια χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
Γύρω στα 70.000 σπίτια κάτω από το νερό.
15 νεκροί και 61 αγνοούμενοι.
Όσοι δεν είχαν προσέξει τα μικρά γράμματα στα συμβόλαια των ασφαλειών καταστρέφονται οικονομικά.
Το όλο θέμα με κάνει να νοιώθω να πάρω το επόμενο αεροπλάνο για την Αυστραλία.
Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει συνεχής ροή ειδήσεων και εικόνων/βίντεο εδώ:
http://www.abc.net.au/news/abcnews24/
και επίσης εδώ υπάρχει ένα σχετικό άρθρο από τον γνωστό Κόλιν Άντριους:
http://www.colinandrews.net/Australia-W ... Radar.html
160.000 σπίτια χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
Όσοι δεν είχαν προσέξει τα μικρά γράμματα στα συμβόλαια των ασφαλειών καταστρέφονται οικονομικά.
Το όλο θέμα με κάνει να νοιώθω να πάρω το επόμενο αεροπλάνο για την Αυστραλία.
Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει συνεχής ροή ειδήσεων και εικόνων/βίντεο εδώ:
..you are God in your universe, you're not God in God's universe.
- ArELa
- Founder-Administrator

Aχα! 13 εσύ Αυστραλία, 23 εγώ Ν/Αφρική (καλή αναλογία με βάση και την ηλικιακή μας διαφορά), αμφότεροι ομιλούντες την βλαχοαγγλική... η "συγγένειά" μας τελικά δεν περιορίζεται μόνο σε πνευματικού τύπου αναζητήσεις και διαδρομές...skion έγραψε:Η χώρα ήταν το σπίτι μου για δεκατρία χρόνια.
Σε αναλογία με το βιβλικό της καταστροφής, οι υλικές ζημιές είναι "λίγες" στο σύνολό τους. Σε ατομικό επίπεδο για τον καθένα, η ολοσχερής καταστροφή είναι μια ισχυρότατη δοκιμασία στη ζωή του ασφαλώς.160.000 σπίτια χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
Για τους νεκρούς, the jury is still out που λέμε, αφού αυτά είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός... Θα δούμε στο τέλος αυτής της θλιβερής ιστορίας τον πραγματικό απολογισμό.
Σε νιώθω... αλλά τι θα μπορούσες να κάνεις... απλά θα βίωνες τη θλίψη των καταστροφών, πιο κοντά τους, δίπλα τους...Το όλο θέμα με κάνει να νοιώθω να πάρω το επόμενο αεροπλάνο για την Αυστραλία.
Χρησιμότατα τα λινκς. Στο δεύτερο, στάθηκα σε μια συγκεκριμένη αποστροφή του αρθρογράφου:Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει συνεχής ροή ειδήσεων και εικόνων/βίντεο εδώ:
"I am of the view that the
dramatic weather changes could be the result of weather modification experiments or HAARP or
both. "
Κι εγώ χωρίς καμιά ειδίκευση ή εξειδικευμένη γνώση, σ'αυτή την άποψη κλίνω περισσότερο. Ότι δηλαδή αυτή η ιστορία, μετά από χιλιετηρίδα ξηρασίας, πρέπει να είναι αποτέλεσμα πειραμάτων για την τροποποίηση του καιρού, ή του HAARP ¨η και των δύο, άρα μ'αυτή την έννοια, ανθρωπομηνία, κι όχι θεομηνία...
Αν τελικά ισχύει αυτό, είναι ένα ξεκάθαρο ενδεικτικό της ηλιθιότητας και αναισθησίας που δέρνει τους ανόητους της εξουσίας, που κάνουν από απερίσκεπτη έως εγκληματική κακοχρησία ή κατάχρηση των τεχνολογικών δυνατοτήτων τους. Το κακό είναι ότι τα αποτελέσματα αυτών των ανομιών τους, τα πληρώνει ο κοσμάκης που είναι αθώος.
.
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
- ILLUVATAR85
- Σούπερ Ιδεογραφίτης

- Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
- Έλαβε Likes: 1 φορά
Τι να πω;
Εύχομαι κουράγιο στον Αυστραλέζικο λαό..... 
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος
Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν
O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Μετα την Αυτραλια σφοδρες πλημμυρες και στην Βραζιλια οπου ανοιξαν στην κυριολεξια οι ουρανοι!!!
Ποτε δεν σημαδευουνε στα ποδια.
Στο μυαλο ειναι ο στοχος ,τον νού σας!!!
Στο μυαλο ειναι ο στοχος ,τον νού σας!!!
- aitherovamwn
- Καμμένος Ιδεογραφίτης

- Επικοινωνία:
είδα τα βίντεο και φρίκαρα.. πραγματικά κρίμα για τους ανθρώπους και τα ζωάκια που υποφέρουν..
δεν ξέρω τι να πω.. δεν το αποκλείω καθόλου αυτά που βλέπουμε να είναι τα αποτελέσματα κάποιας δοκιμής των νέων δυνατοτήτων που τους προσφέρουν τα υπερόπλα τους, είτε αναφερόμαστε στο haarp είτε σε κάτι νέο, πιο "προχωρημένο".. και η αυστραλία έχει ακριβώς τα χαρακτηριστικά (αχανής έκταση με άγρια ζωή, αραιοκατοικημένη, κοινωνικά προηγμένη - δυτικού τύπου - κοινωνία κλπ) που θα την καθιστούσαν ιδανικό πεδίο δοκιμής για την "τελική πρόβα" ενός τέτοιου οπλικού συστήματος.. θα μπορούσε δλδ όλο αυτό να είναι ένα είδος "avant premiere", ώστε να γνωρίζουν όλες τις επιπτώσεις (περιβαλλοντικές, οικονομικές, κοινωνικές κ.α.) πριν την "επίσημη έναρξη" του "show" στα ευρωπαϊκά "σινεμά"..
από την άλλη, δεν μπορώ να μην το συσχετίζω και με την εξαιρετικά ασυνήθιστη γεωμαγνητική και ηλιακή δραστηριότα (στα κόκκινα) που είδαμε τις τελευταίες μέρες (βλ. σχετ. http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... F%8E%CE%BD )..
και εξηγώ: αν οι θάνατοι των πουλιών (και των ψαριών) οφείλονταν στην εξαιρετικά υψηλή μικροκυματική ακτινοβολία που έφτασε στη Γη από τον Ήλιο στις προηγούμενες ημέρες, τότε δεν αποκλείεται αυτή η ίδια ακτινοβολία να εξάτμισε και τεράστιες ωκεάνιες υδάτινες μάζες που "έσκασαν" με τη μορφή των καταρρακτωδών βροχών στην αυστραλία.. δεν είμαι ειδικός, και μπορεί αυτή τη στιγμή να λέω @@, όμως, σύμωνα με τα όσα μέχρι στιγμής γνωρίζω, και αυτό το σενάριο μου φαίνεται εξίσου πιθανό..
και όσον αφορά στο αυτονόητο ερώτημα που προκύπτει, δλδ "γιατί στην αυστραλία και όχι κάπου αλλού", μπορώ να απαντήσω μόνο με υποθέσεις:
α. ίσως επειδή στην αυστραλία (και γενικά στο νότιο ημισφαίριο) έχουν τώρα κατακαλόκαιρο, οπότε οι επιπτώσεις από την ηλιακή ακτινοβολία είναι πιο έντονες
β. ίσως επειδή η αυστραλία, λόγω θέσης, είναι πιο εκτεθειμένη στις ωκεάνιες αέριες υδάτινες μάζες (σε σύγκριση π.χ. με τη Ν. Αμερική ή την Αφρική), όχι μόνο λόγω του αχανούς ωκεανού που την περιβάλλει, αλλά και λόγω γεωμορφολογίας (είναι, γενικά, σχετικά επίπεδη, άρα πολύ πιο επιρρεπής σε πλημμύρες)
γ. ίσως να ακολουθήσουν τέτοιου είδους ασυνήθιστα φαινόμενα και αλλού (πρωτίστως όμως στο νότιο ημισφαίριο)
το σίγουρο πάντως είναι ότι αυτό που συνέβη (και ακόμα συμβαίνει) στην Αυστραλία είναι πάρα πολύ ασυνήθιστο και πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά..
πραγματικά δεν ξέρω ποιό από τα δύο είναι χερότερο, πάντως, αν δούμε να συμβαίνουν αντίστοιχα ακραία φαινόμενα και σε άλλες περιοχές στις επόμενες μέρες, τότε το πιθανότερο είναι να ισχύει το β' σενάριο (αυτό των γεωμαγνητικών μεταβολών).. διαφορετικά, ας έχουμε το νου μας, γιατί απ' ότι φαίνεται, τα νεοταξιτόπουλα τελευταία παίζουν με καινούρια "παιχνιδάκια"..
ουπς.. μόλις είδα ότι στο μεταξύ έχει γράψει σχετικά και ο εξαιρετικός paris4u.. νομίζω λοιπόν ότι το σκορ των πιθανοτήτων μόλις διαμορφώθηκε σε 0-1 υπερ του β' σεναρίου..
δεν ξέρω τι να πω.. δεν το αποκλείω καθόλου αυτά που βλέπουμε να είναι τα αποτελέσματα κάποιας δοκιμής των νέων δυνατοτήτων που τους προσφέρουν τα υπερόπλα τους, είτε αναφερόμαστε στο haarp είτε σε κάτι νέο, πιο "προχωρημένο".. και η αυστραλία έχει ακριβώς τα χαρακτηριστικά (αχανής έκταση με άγρια ζωή, αραιοκατοικημένη, κοινωνικά προηγμένη - δυτικού τύπου - κοινωνία κλπ) που θα την καθιστούσαν ιδανικό πεδίο δοκιμής για την "τελική πρόβα" ενός τέτοιου οπλικού συστήματος.. θα μπορούσε δλδ όλο αυτό να είναι ένα είδος "avant premiere", ώστε να γνωρίζουν όλες τις επιπτώσεις (περιβαλλοντικές, οικονομικές, κοινωνικές κ.α.) πριν την "επίσημη έναρξη" του "show" στα ευρωπαϊκά "σινεμά"..
από την άλλη, δεν μπορώ να μην το συσχετίζω και με την εξαιρετικά ασυνήθιστη γεωμαγνητική και ηλιακή δραστηριότα (στα κόκκινα) που είδαμε τις τελευταίες μέρες (βλ. σχετ. http://www.ideografhmata.gr/forum/viewt ... F%8E%CE%BD )..
και εξηγώ: αν οι θάνατοι των πουλιών (και των ψαριών) οφείλονταν στην εξαιρετικά υψηλή μικροκυματική ακτινοβολία που έφτασε στη Γη από τον Ήλιο στις προηγούμενες ημέρες, τότε δεν αποκλείεται αυτή η ίδια ακτινοβολία να εξάτμισε και τεράστιες ωκεάνιες υδάτινες μάζες που "έσκασαν" με τη μορφή των καταρρακτωδών βροχών στην αυστραλία.. δεν είμαι ειδικός, και μπορεί αυτή τη στιγμή να λέω @@, όμως, σύμωνα με τα όσα μέχρι στιγμής γνωρίζω, και αυτό το σενάριο μου φαίνεται εξίσου πιθανό..
και όσον αφορά στο αυτονόητο ερώτημα που προκύπτει, δλδ "γιατί στην αυστραλία και όχι κάπου αλλού", μπορώ να απαντήσω μόνο με υποθέσεις:
α. ίσως επειδή στην αυστραλία (και γενικά στο νότιο ημισφαίριο) έχουν τώρα κατακαλόκαιρο, οπότε οι επιπτώσεις από την ηλιακή ακτινοβολία είναι πιο έντονες
β. ίσως επειδή η αυστραλία, λόγω θέσης, είναι πιο εκτεθειμένη στις ωκεάνιες αέριες υδάτινες μάζες (σε σύγκριση π.χ. με τη Ν. Αμερική ή την Αφρική), όχι μόνο λόγω του αχανούς ωκεανού που την περιβάλλει, αλλά και λόγω γεωμορφολογίας (είναι, γενικά, σχετικά επίπεδη, άρα πολύ πιο επιρρεπής σε πλημμύρες)
γ. ίσως να ακολουθήσουν τέτοιου είδους ασυνήθιστα φαινόμενα και αλλού (πρωτίστως όμως στο νότιο ημισφαίριο)
το σίγουρο πάντως είναι ότι αυτό που συνέβη (και ακόμα συμβαίνει) στην Αυστραλία είναι πάρα πολύ ασυνήθιστο και πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά..
πραγματικά δεν ξέρω ποιό από τα δύο είναι χερότερο, πάντως, αν δούμε να συμβαίνουν αντίστοιχα ακραία φαινόμενα και σε άλλες περιοχές στις επόμενες μέρες, τότε το πιθανότερο είναι να ισχύει το β' σενάριο (αυτό των γεωμαγνητικών μεταβολών).. διαφορετικά, ας έχουμε το νου μας, γιατί απ' ότι φαίνεται, τα νεοταξιτόπουλα τελευταία παίζουν με καινούρια "παιχνιδάκια"..
ουπς.. μόλις είδα ότι στο μεταξύ έχει γράψει σχετικά και ο εξαιρετικός paris4u.. νομίζω λοιπόν ότι το σκορ των πιθανοτήτων μόλις διαμορφώθηκε σε 0-1 υπερ του β' σεναρίου..
...να είστε πάντα καλά...