σημαια και σταυρος...

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
Φύλο: Άνδρας

σημαια και σταυρος...

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Τετ 01 Σεπ 2010, 14:38

αργα ή γρηγορα θα σκασει...
το εχουν ξαναθιξει στο παρελθον με διαρροες για να κοψουν αντιδρασεις..
ειπαν τοτε πως αφορα το σταυρο του ιστου της σημαιας...
τωρα τιθεται το θεμα της αφαιρεσης του σταυρου απο το ιερο πανι και οχι απο τον ιστο
διαχωρισμος εξουσιων εκκλησιας κρατους, θρησκευτικο συμβολο σε εθνοκρατικο συμβολο μεσα...
θα μπλεξει πολυ το θεμα...βεβαια ελβετιες, σκανδιναβικες χωρες μαλτα κτλ εχουν και αυτες σταυρο...
και την ημισεληνο διαφοροι αλλοι πχ τυνησια, μαυριτανια κτλ...

θελει προσοχη γιατι ευκολα τα ΜΜΕ θα οδηγησουν σε πολυδιασπαση της κοινης γνωμης με ακροτητες κορωνες κτλ απο τη μια
και απο την αλλη ισως καποιοι το θεωρησουν τυρακι χωρις να δουν τη φάκα around...

"Μίλησε δηλαδή για την Ελληνική σημαία σαν να είναι μια κρατική ιδιοκτησία την οποία το χωρισμένο απο την Εκκλησία κράτος μπορεί να τη διαχειριστεί όπως θέλει."
http://klassikoperiptosi.blogspot.com σηφουνακης ε?μμμμ ενδιαφερον ...

για πειτε καμια ηπια τεκμηριωμενη γνωμη ρε παιδια....πως να γινει ο χειρισμος?
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Έλαβε Likes: 1 φορά

Re: σημαια και σταυρος...

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Τετ 01 Σεπ 2010, 17:52

Πρώτα-πρώτα φίλτατε Πελταστή Βαρνάβα πρέπει να σου πω πώς το εν λόγω άρθρο δεν υπάρχει στο παρόν ιστολόγιο, τώρα να αφαιρέθηκε από τους διαχειριστές ή δεν έκανες καλή αντιγραφή της τοποθεσίας δεν το γνωρίζω, αλλά αυτό το θέμα έχει συζητηθεί πολλάκις παντού και οι απόψεις γύρω από την φύση του θέματος δυϊσταντο.

Υπάρχουν οι σταθερές απόψεις που χωρίζονται σε δύο: α) Τούς υπέρ αυτής της στάσης και β) τους κατά αυτής της απόφασης

Ας προσπαθήσω να το αναλύσω λίγο.

Τα μέλη της επιλογής α) ανήκουν στις κατηγορίες των άθεων,άθρησκων,αρχαιόπληκτων,ευρωλιγούριδων και κομματόσκυλων (ναι μιλάω για Πασόκους) οι οποίοι χαιρετίζουν αυτήν την απόφαση με το κυρίως επιχείρημα τους [πέραν της απαλλαγής της Ελλάδος μας (που την θυμούνται μόνο όταν τους συμφέρει και αγνοούν πώς Ελλάδα είναι ο κατά 90% Ορθόδοξος λαός της) από την"συμμορία της μαύρης ρόμπας και του μισητού εβραιοχριστιανισμού"] είναι πώς το κράτος μας πρέπει να εκοζμικευθεί και να ακολουθήσει τα πρότυπα της κοζμικής Ευρώπης (αυτής της Ηπείρου που οι κάτοικοι της θα είναι μαύροι φονταμενταλιστές ισλαμιστές στο μέλλον) να πάψει αυτή η σχέση κράτους και εκκλησίας να υφίσταται και βάση αυτού θέλουν να καταργήσουν όλες τις σχετικές παραδόσεις που έχουν να κάνουν με το ορθόδοξο παρελθόν μας, όπως η κατάργηση του όρκου στο Ευαγγέλιο στα διακαστήρια (ο ίδιος όρκος που έδωσε ο Κολοκοτρώνης στην Φιλική Εταιρεία).
Το γιατί και το αν ευσταθούν αυτοί οι λόγοι θα το δούμε αργότερα αν υπάρξει συζήτηση.

Τώρα εμείς ως μέλη της επιλογής β) δηλαδή οι Χριστιανοί ορθόδοξοι, εθνικόφρονες, πατριώτες, τιμητές των ιερών και οσίων και παραδόσεων του έθνους μας τι μπορούμε να κάνουμε; Κυρίως να θυμίσουμε στους οπαδούς της α) επιλογής πώς και η τουρκία είναι κοζμικό κράτος αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι δημοκρατικό κράτος και ούτε ποτέ πρόκειται να έρθει στα σπλάχνα της Ε.Ε. (και φυσικά μέσω της πλαγίας οδού, ήτοι των κυμάτων λαθρομεταναστών που στέλνει στην Ευρώπη και εμείς αναγκαστικά μέσω της θέσεως μας μετατραπήκαμε σε "σκουπιδοντενεκέ" της, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους είναι ισλαμιστές και θα υπακούσουν στα κελεύσματα της Άγκυρας), να τους θυμίσουμε ένα άρθρο που είχε γράψει ένας Ολλανδός αναλυτής που έλεγε πώς αν και η τουρκία είναι κοσμικό κράτος δεν έχει θέσει στην Ε.Ε. γιατί δεν είναι "Δυτικό" κράτος.

Αυτά μέχρι στιγμής από εμένα και τα υπόλοιπα εν καιρώ. :wink:
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 01 Σεπ 2010, 18:00

Βλεπω μια ταση "τεμπελοποιησης" απο τη μερια σου.
Δεν μπορει καποις δηλαδη να εχει καποιο χαρακτηριστκο της ομαδας ενα και της δυο;
Εγω πχ αγαπαω την πατρίδα μου αλλα δεν ειμαι χριστιανος.
Δεν μιλαω για εβραιοχριστιανισμους..
Απο εκει και περα ομως ομως οταν με λενε αρχαιοπληκτο ειδωλολατρη και δεν ξερω τι εχω το ιδιο δικαιωμα να απαντησω κι ας προσβάλω το 90% των ορθοδοξων εκ των οποιων το μεγαλυτερο ποσοστό δεν εχει ανοιξει ποτέ το ευαγγέλιο.
Οσων αφορα την σημαια και τον σταυρό. Λεω να μην βγει απο την σημαια το παναρχαιο συμβολο του ισοσκελους σταυρου (που λεγονταν τετρακτυς κατα τους πυθαγόριους).
Εγω λοιπον που δεν ειμαι χριστιανος ειμαι κατά της απόφαης αυτής. Ο σταυρός δεν πρέπει να αφαιρεθεί απο τη σημαία.
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Τετ 01 Σεπ 2010, 19:34

Πρώτον Φώτη, είμαι σίγουρος πώς ο ισοσκελής σταυρός σύμβολο του Δία που είχε πάψει αν χρησιμοποιείται πριν καν την έλευση του Χριστιανισμού δεν ήταν στο μυαλό των Αγωνιστών του 21' όταν την κράδαιναν περήφανα. :cool:

Και ποίος πρώτος ήρξε χείρον αδίκων Φώτη μπορείς να το διαπιστώσεις ιδίοις όμασοι, όταν την κακομοίρα την κυρα-ιστορία την έχετε γ....σει στην κυριολεξία για να βγάλετε το ζουμί που σας βολεύει.
Ευχαριστώ για το σχόλιο.
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Τετ 01 Σεπ 2010, 20:37

Mπά, το παρατράβηξα, :embar: συγγνώμη Φώτη, θα το σβήσω το πόστ αμέσως.

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 01 Σεπ 2010, 21:09

Δεν με πειραζει. αυτο ειναι ηπιο μπροστα σε αλλα που εχω ακουσει. απλα πρεπει να ρθεις και συ λιγο στη θέση μου. μπορω να καταλαβω το οτι εξεγειρεσαι οταν πχ καποιος βριζει την θρησκεια σου, σε λεει εβραιοχριστιανο κλπ.
και δεν συμφωνω με τετοιες διχαστικες προσεγγισεις.
Απο την αλλη ομως κι εγω βγαζω σπυρια οταν με λενε ειδωλολάτρη, σατανιστή η μασώνο.
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 351 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Τετ 01 Σεπ 2010, 21:29

Όχι να μην το σβήσεις.
Γιατί παρ όλο που δεν είμαι θρήσκα, και κατά του δογματικού εθνικισμού το να αφαιρεθεί ο σταυρός από τη σημαία και μάλιστα από αυτή την κυβέρνηση που καταργεί κάθε ίχνος ελευθερίας είναι τουλάχιστον εξοργιστικό αν όχι πονηρό. Με το κατοχικό ΔΝΤ επιδιώκεται μία υποβάθμιση της χώρας και η αφαίρεση του σταυρού μοιάζει να είναι ένα μέρος του πακέτου υποβάθμισης. Υποβάθμισης της χώρας και υποβιβασμός του συμβόλου σε κάτι που θα μοιάζει με ριχτάρι, πυτζάμα, τέντα, υφάσματα επιπλώσεων, στρώμα και ότι άλλο ευτελές.
Σε λίγο θα επιβάλλουν και τα greeklish σαν επίσημη γραφή και θα ολοκληρωθεί η ξεφτίλα. Θα γίνουν και τα αγγλικά επίσημη γλώσσα και θα μας βάζουν να μιλάμε αγγλικά μεταξύ μας και τότε η Ουγκαντοποίηση θα έχει ολοκληρωθεί.

Τα ξηλώματα και οι συνεχείς αλλαγές δεν είναι κάτι προοδευτικό. Η Τουρκία έγινε κοσμικό κράτος. Απαγορεύονται οι ιμάμηδες και οι μαντήλες. Κατα τη δεκαετία του 60-70 ΚΑΙ στην Τουρκία και στην Ελλάδα απαγορευόταν η κυκλοφορία μουσικής με ανατολίτικους ρυθμούς. Υπήρχε έντονη παρέμβαση στην κουλτούρα και μετατροπή της σε ένα ευρωλιγούρικο φτηνό τουρκομπαρόκ. Στην Τουρκία υπάρχει ακόμα και σήμερα επιτροπή αποαραβοποίησης της γλώσσας και αντικατάσταση των αραβικών λέξεων με γιαλατζί ευρωπαικές. Εμμονή με τη Δύση και αλλαγή του αλφαβήτου. Και θυμούνται το Ίσλάμ όταν τους συμφέρει. Παρ όλα αυτά δεν εβγαλαν την ημισέληνο από τη σημαία. Γιατί κατά καιρούς επιστρέφουν στις ρίζες τους.

Κάποτε ο Καντάφι είχε πεί για την Τουρκία ότι μοιάζει σαν την ξεπεσμένη πόρνη που όταν τρώει κλωτσια από τους εραστές της επιστρέφει κλαίγοντας στην πατρική της οικογένεια.

Αυτό συμβαίνει με κάθε λαό που ξεκόβει από τις ρίζες και τις παραδόσεις του και υιοθετεί με μανία Ευρωπαικές τάσεις και συνήθειες ακόμα και αν αυτές είναι αρρωστημένες. Αλλά και σωστές να είναι μπορεί να μην ταιριάζουν στη νοοτροπία του λαού που τις υιοθετεί.
Ναι είμαι υπερ της πολυπολιτισμικότητας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει αποκοπή από κάθε τι ελληνικό όπως είναι και να δέχεσαι τους άλλους λαούς με τις ιδιομορφίες και τις παραδόσεις τους. Αλλά η ομογενοποίηση και η εξάλειψη εθνικών χαρακτηριστικών που κάνουν τη διαφορά και θεοποίηση κάθε τι Ευρωπαικού είναι κάτι επικίνδυνο.

Ήδη προετοιμάζεται η "κοινή γνώμη" από τους δημοσιοκάφρους έμμεσα. Μιλούν συχνά πυκνά για τα ελαττώματα του νεοέλληνα. Ακόμα και σήμερα με το κάπνισμα άρχιζαν πάλι να λένε για τον αιώνιο......Έλληνα που δεν συμμορφώνεται. Όχι δεν θα γίνουμε Ευρωπέη.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Τετ 01 Σεπ 2010, 21:53

Να πάρει.

Στην φούρια μου δεν είδα ο,τι δεν υπάρχει ένα κομμάτι που ενώ φαινομενικά το είχα γράψει δεν εμφανίζεται (το έσβησα καταλάθος; :loco: )

Λοιπόν το κομμάτι αυτό (τα πολλά εν ολίγοις) έλεγε πώς το κάνουν αυτό ή για να αποτραβήξουν την προσοχή του κόσμου από τα άλλα θέματα που τους απασχολούν και έτσι να φέρουν τα μέτρα τους ποίο γρήγορα ή ο,τι αυτό είναι μία καλοστημένη φάρσα κάποιων μπλόγκερ και με τον καιρό έγινε αστικός θρύλος, από την πλευρά μου δεν ξέρω τι από όλα αυτά ισχύει αλλά αν το τελευταίο ισχύει μειώνει κατά πολύ την εμπιστοσύνη μου στα μπλογκ.......

Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 01 Σεπ 2010, 21:59

Σχετικα με τα μπλογκ.
Υπαρχουν τρειων ειδων μπλογκ.
Ενα ειδος ειναι το μπλογκ που γράφει μοναδικο περιεχομενο με μονο κινητρο
την πληροφοριση .
Αλλα μπλογκ υπαρχουν για να δουλευουν για συγκεκριμενα πολιτικά κόμματα και ΜΜΕ.
Και υπαρχουν αυτα που δεν προσφέρουν τίποτα και απλά αναμεταδίδουν τις ειδήσεις απο τις εφημερίδες και τα αλλα μπλογκ. (αυτα με εκνευριζουν περισσότερο γιατι στην ουσια τα βλέπω στο γκοογκλ και δεν μου προσφέρουν τιποτα παρα μονο χάσιμο χρονου).
Άβαταρ μέλους
Dhmellhn
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 27 φορές
Έλαβε Likes: 71 φορές

Δημοσίευση από Dhmellhn » Τετ 01 Σεπ 2010, 22:30

Φώτη, μπορεί εσύ να δηλώνεις οπαδός άλλου θρησκεύματος και όντως να μιλάς πατριωτικά. Αλλά αυτό εκφράζει μόνον εσένα και στον βαθμό που δεν ανακατεύεσαι σοβαρά με διάφορες σέχτες ώστε να σε επηρεάσουν. Ίσως κάποιοι άλλοι οι οποίοι τυχαίνει να ασπάζονται την ίδια πίστη με εσένα και οι οποίοι να έχουν προχωρήσει κάποια βήματα πιο πέρα από ότι εσύ, να μην σκέφτονται έτσι.

Για παράδειγμα:

- Εάν δηλώσεις Τέκτων. Εάν μεν είσαι στους πρώτους βαθμούς ενδέχεται να μπορείς να τα συνδυάζεις και τα δύο. Άλλωστε στους πρώτους βαθμούς μπορείς και να αποχωρήσεις δίχως συνέπειες. Όταν όμως προχωρήσεις θα πρέπει να διαλέξης. Στο λέω διότι επί τούτου έχω πολύ καλή γνώση (όχι προσωπική).

- Εάν δηλώσεις οπαδός της λεγομένης και πατρώας θρησκείας, πάλι θα σου παρουσιαστούν προσκόμματα από τους άλλους συνπιστεύοντες. Άντε μετά εσύ να τους πείσεις για τον Πανάρχαιο Ελληνικό ισοσκελή σταυρό (είναι αλήθεια, έχω δει σφραγίδες από το 1.600 π.Χ). Θα σε αποκαλέσουν εβραιοχριστιανό.

- Εάν δηλώσεις σατανιστής, πάλι θα σε κυττούν με μισό μάτι όταν θα τους δηλώσης ότι θα υπερασπιστής την Ελλάδα φορώντας το εθνόσημο με τον σταυρό που εκείνοι πατούν.

- Εάν δηλώσεις Χιλιαστής-Ιεχωβάς ή Σπουδαστής των Γραφών (όπως αυτο-αποκαλούνται) τότε σου απαγορεύουν να πιάσεις όπλο. Ακόμη και να δεχτείς αίμα, σε περίπτωση που, χτύπα ξύλο, βρεθείς στην ανάγκη.

- Εάν δηλώσεις μουσουλμάνος πάλι, και η Ελλάς έρθει σε αντιπαράθεση με ισλαμική χώρα, τότε υποχρεωτικά θα πρέπει να υποστηρίξεις τους άλλους, διαφορετικά, ξέρεις... ήδη έχω γράψει πολλά για την υπανθρωπιά και απανθρωπιά του Ισλάμ.

- Και υπάρχουν αμέτρητα άλλα παραδείγματα από διάφορες σέχτες και παρασέχτες, ομάδες και παρα-ομάδες που τις απαρτίζουν διάφοροι απίθανοι τύποι. Να σου θυμίσω την προσπάθεια του κόμματος των παιδοφίλων στην Ολλανδία και τις νέες απόψεις υπερασπίσεως των βιαστών.

Για τον λόγο αυτό ο πολυπολιτισμός έχει αποτύχει και οι δήθεν ανεκτικές κοινωνίες έχουν μετατραπεί σε ένα απέραντο φρενοκομείο. Το αναφέρει ο ίδιος ο Θουκυδίδης που είναι διαχρονικός και τον οποίο, ειρήσθωι εν παρόδωι, μελετούν συνεχώς στις διάφορες κλειστές λέσχες των πραγματικών ηγητόρων του πλανήτου (όπως η Φ.Β.Κ): Όταν οι πολίτες είναι ισόψηφοι, αλλά χωρίς κοινή καταγωγή, ο καθένας δρα κατά το δικό του συμφέρον.

Επαναλαμβάνω ότι η Θρησκεία αποτελεί έναν εκ των 4 βασικών πυλώνων οίτινες θεμελιώνουν την Εθνική υπόσταση και κατ'επέκτασιν την κρατική.
Δεν έχουμε αιώνιους συμμάχους ούτε διηνεκείς εχθρούς. Τα συμφέροντά μας είναι αιώνια και διηνεκή. Αυτά έχουμε καθήκον να τα προασπίσουμε. (ΛΟΡΔΟΣ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ)
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Τετ 01 Σεπ 2010, 22:52

Ίσως κάποιοι άλλοι οι οποίοι τυχαίνει να ασπάζονται την ίδια πίστη με εσένα και οι οποίοι να έχουν προχωρήσει κάποια βήματα πιο πέρα από ότι εσύ, να μην σκέφτονται έτσι.
Θεωρω οτι η πιστη πρέπει να ειναι προσωπικό βιώμα. Οπου υπάρχουν ομάδες και μάλιστα κλειστου τυπου υπάρχει και ο ανάλογος κίνδυνος.
Για να ενταχθεις σε κάποια ομάδα θα πρέπει να εχεις καποια κοινα χαρακτηριστικά μαζί τους.
Προσωπικά πιστευω οτι καθε ομάδα που προσπαθεί να προσδώσει πολιτικά και σεχταρίστικα χαρακτηριστικά στην πατρώα θρησκεία αυτο που κάνει ειναι να την διαστρευλώνει.
Αλλα δεν φταιει η θρησκεια καθ αυτή αν οι περισσοτεροι σημερινοι αρχαιοθρησκοι (σε επιπεδο οργανωσεων) την εχουν κοψει και ραψει στα μέτρα τους.
Δηλώνω αρχαιόθρησκος αλλα σε καμια περίπτωση δεν λεω οτι εχω κοινά σημεια με τις οργανώσεις ουτε και τις υποστηρίζω, ποσο μαλλον οταν κανει μπαμ οτι προσπαθουν πολλες εξ αυτων να κοψουν την πατρωα θρησκεια στα μέτρα των πολιτικων τους αντιλήψεων.
Ως αρχαιόθρησκος εκπροσωπώ μονο τον εαυτό μου και εκπροσωπουμαι μονο απο τον εαυτό μου.
Προτιμώ να εμφαθείνω στα αδυτα των προγονων μου παρά στα αδυτα μιας οργάνωσης.
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: Κελαινώ

Δημοσίευση από KELAINO » Πέμ 02 Σεπ 2010, 13:59

Οι μόνοι που ασχολύνται με το συγκεκριμένο θέμα, που έχω δει να αναφέρονται σ' αυτό, είναι οι του πατριωτικού χώρου. Κάθε τρεις και λίγο "Ξηλώνουν το Εθνόσημο!!" "Καταργούν το Σταυρό απ' τη Σημαία!!!" "Λύκος στα Πρόβατα!!!".

Εν τω μεταξύ ο ελληνισμός έχει άλλα, πραγματικά και σοβαρότατα προβλήματα.

Πάω στις "ανταποκρίσεις" να τα γράψω.
Just close your eyes and smell the seagulls
Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Πέμ 02 Σεπ 2010, 14:13

Εν τω μεταξύ ο ελληνισμός έχει άλλα, πραγματικά και σοβαρότατα προβλήματα.
Ναι, τον μικρό Αναστάση και το άν θα έχει δικαίωμα ψήφου κατά την ενηλικίωσή του, τα προβλήματα ασφάλισης των έγχρωμων μικροπωλητών της οδού Αριστοτέλους, την γρήγορη ένταξη των εσκιμώων πολιτικών προσφύγων στην ελληνική κοινωνία κ.α. :cool:

(πάρε πίσω το γαλαντόμος σε είπα...)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karipis την Πέμ 02 Σεπ 2010, 14:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: έτσι..
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Πέμ 02 Σεπ 2010, 14:25

Τάσε, δεν εννοούσα αυτό το κομμάτι του Ελληνισμού, αλλά όντως, έτσι όπως το παρουσιάζεις φαίνεται αρκετά προβληματισμένο. Άνοιξε νήμα να μας κάνεις μια εκτενή παρουσίαση, εγώ λόγω απόστασης, ως γνωστόν, δεν έχω άποψη.
Άβαταρ μέλους
karipis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Πέμ 02 Σεπ 2010, 14:29

Πες τρεις φορές "αποταξαμειν το γαλαντόμος" διότι θα συνεχίσω με "αυτό το κομμάτι του Ελληνισμού".

:rose:
Άβαταρ μέλους
KELAINO
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης

Δημοσίευση από KELAINO » Πέμ 02 Σεπ 2010, 14:43

O καθένας είναι υπεύθυνος για τις δικές του πράξεις και τους δικούς του συνεχισμούς, ω Τάσε.
Αλίμονο αν αυταί εξαρτώνται από το τί αποτάσσω και δεν αποτάσσω εγώ δηλαδής.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”