Έφερε πίσω στη ζωή το νεκρό μωρό της!

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Φύλο: Γυναίκα
Έλαβε Likes: 2 φορές

Έφερε πίσω στη ζωή το νεκρό μωρό της!

Δημοσίευση από Kariatida » Σάβ 28 Αύγ 2010, 17:34

Μία απίστευτη ιστορία βλέπει το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνίστρια μία Αυστραλή μητέρα που πριν πέντε μήνες γέννησε πρόωρα τα δίδυμα μωρά της. Ο Jamie και η Emily γεννήθηκαν στις 27 εβδομάδες και ζύγιζαν λιγότερο από ένα κιλό. Το κοριτσάκι δεν παρουσίασε προβλήματα, ο γιος της Kate Ogg ωστόσο δεν τα κατάφερε. Οι γιατροί προσπαθούσαν επί 20 λεπτά να τον κάνουν να αναπνεύσει αλλά το μωρό δεν αντιδρούσε. Ετσι πήγαν στο δωμάτιο για να μεταφέρουν τα δυσάρεστα νέα στους γονείς. Εκείνοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι έπαθαν και ζήτησαν να μπορέσουν τουλάχιστον να πουν αντίο στο μωρό τους.

Τότε ξεκίνησε το θαύμα: Η Kate κράτησε στα χέρια της τον γιο της. Του έβγαλε την κουβέρτα που τον σκέπαζε και τον έβαλε πάνω στο γυμνό της δέρμα. Τον κράταγε, τον αγκάλιαζε, τον χάιδευε και του μιλούσε συνέχεια. Οι γιατροί πήγαν να τον πάρουν, αλλά η μητέρα του δεν μπορούσε να τον αφήσει.

Επί δυο ώρες, μητέρα και γιος κάθονταν έτσι. Και τότε ξαφνικά η Kate ένιωσε μία κίνηση. Ηταν ένα μικρό, ανεπαίσθητο κούνημα, αλλά εκείνη το ένιωσε. Αμέσως ειδοποίησε τους γιατρούς εκείνοι όμως της είπαν ότι δεν ήταν τίποτε! Τότε η Kate έβαλε λίγο γάλα από το στήθος της στο στόμα του και τον ένιωσε να αναπνέει. Ο μικρός άνοιξε τα ματάκια του και λίγα λεπτά αργότερα άπλωσε το χεράκι του και έπιασε το χέρι της μαμάς του.

Στο μαιευτήριο επικράτησε αλαλούμ! Ολοι έτρεχαν αλλόφρονες μη μπορώντας να πιστέψουν τι είχε συμβεί. Οι γιατροί βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ μιλώντας ακόμα και εκείνοι για θαύμα. Την Κate δεν την ένοιαζε τίποτε άλλο, είχε το μωρό της στην αγκαλιά της, ζωντανό.

Η γενναία μαμά βγήκε την Πέμπτη για πρώτη φορά στην τηλεόραση και μίλησε για την ιστορία της, παρουσιάζοντας μάλιστα τα δύο υγιέστατα μωρά της. Στόχος της να πείσει γιατρούς και νοσοκομεία για τη σημασία της επαφής μάνας-μωρού όταν τα νεογέννητα γεννιούνται πρόωρα ή έχουν προβλήματα υγείας.

Εικόνα
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Re: Έφερε πίσω στη ζωή το νεκρό μωρό της!

Δημοσίευση από karipis » Κυρ 29 Αύγ 2010, 02:45

Στο μαιευτήριο επικράτησε αλαλούμ! Ολοι έτρεχαν αλλόφρονες μη μπορώντας να πιστέψουν τι είχε συμβεί. Οι γιατροί βρίσκονταν σε κατάσταση σοκ μιλώντας ακόμα και εκείνοι για θαύμα.
Άσε Ειρήνη και τον μάθαμε τον ρόλο τους αυτών των απατεώνων, των τσιρακίων των φαρμακευτικών εταιριών, των ροκφελεριστών, πρακτόρων της σια, της μοσάντ, του Μπίλι Γκέϊτς, των παπάδων, των ροκάδων, του Γιαχβέ, του Γιάννη της Μαρίας που έχει τον Δήμο άντρα, της Δεξιάς, του Χίτλερ που δεν πέθανε αλλά ζεί στην κοίλη γη και περιμένει να πέσει το χρηματιστήριο για να επιστρέψει το 2013 και των λοιπών νεοταξικών γουρουνιών.

Πες τους ότι δεν πιάνει το κόλπο πια :cool:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karipis την Κυρ 29 Αύγ 2010, 02:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Λόγος: επειδή μπορούσα.
Άβαταρ μέλους
Divine Sinner

Δημοσίευση από Divine Sinner » Κυρ 29 Αύγ 2010, 07:20

Mάλλον νεκροφάνια είναι.

28
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1996
Πρωτοφανής περίπτωση νεκροφάνειας γυναίκας

Είναι ζωντανή, κινείται ανάμεσά μας, αλλά οι αρμόδιες υπηρεσίες τη θεωρούν "νεκρή" γιατί το νοσοκομείο "Σωτηρία" είχε εκδώσει πριν δύο χρόνια πιστοποιητικό θανάτου της...

Θύμα η 65χρονη Ελένη Κοραή η οποία προ διετίας είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο "Σωτηρία" για σειρά εξετάσεων - και εγχειρήσεων.

Υποβλήθηκε σε εννέα εγχειρήσεις αλλά στην τελευταία η Κοραή έπαθε νεκροφάνεια κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο χειρουργείο.

Οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν ότι ήταν νεκρή, την μετέφεραν στο νεκροθάλαμο μέχρις ότου την παραλάβουν οι συγγενείς της, ενώ εκδόθηκε από το νοσοκομείο το σχετικό πιστοποιητικό θανάτου.

Στο μεταξύ επειδή το ψυγείο του νοσοκομείου "Σωτηρία" ήταν γεμάτο, την άφησαν σε ένα κρεβάτι έξω από αυτό.

Περίπου 18 ώρες αργότερα, από τότε που οι γιατροί είχαν διαγνώσει το θάνατό της, ένας υπάλληλος γραφείου κηδειών που είχε αναλάβει την ταφή της μαζί με νοσοκόμο που είχε βάρδια στο νοσοκομείο πήγαν στον χώρο όπου φυλάσσονται οι νεκροί, για να την παραλάβουν και να την μεταφέρουν στο νεκροταφείο. Την ώρα που ο υπάλληλος του γραφείου κηδειών και ο νοσοκόμος τοποθετούσαν την Ελένη Κοραή στο φέρετρο, εκείνη που εξακολουθούσε να έχει υποστεί νεκροφάνεια, ξύπνησε και σήκωσε με το χέρι της το καπάκι του φερέτρου.
Eφημερίδα Μακεδονία.
http://www.hyper.gr/makthes/960228/60228f05.html
Άβαταρ μέλους
Kariatida
Irc ψευδώνυμο: Kariatida
Έλαβε Likes: 2 φορές

Δημοσίευση από Kariatida » Κυρ 29 Αύγ 2010, 10:39

Σαφώς και πιστεύω στη νεκροφάνεια, απλά στην προκειμένη, το μωράκι γεννήθηκε κλινικά νεκρό μιας και δεν ανέπνευσε για ώρες. Κατ' εμέ, είναι το θαύμα της επαφής ανάμεσα σε μαμά και μωρό. Η αγάπη που μόνο εκείνη ξέρει να δώσει στην προκειμένη περίπτωση. Πιστεύω πραγματικά πως αν το είχε αφήσει, το μωρό δεν θα επιζούσε. Κι αυτό γιατί δεν υπήρχε κάποιος να το "ενεργοποιήσει", να του δείξει ότι είναι ζωντανό.

Υπάρχει ένα ακόμα φαινόμενο του οποίου την ονομασία δεν θυμάμαι (καθ' ότι έχουν περάσει χρόνια από τότε που το διδάχτηκα) αλλά μπορώ να το περιγράψω. Είναι όταν γεννιούνται δύο ή περισσότερα μωρά και ένα από αυτά (ή και περισσότερα), είναι ατροφικό ή άρρωστο. Τότε οι μαίες βάζουν το υγιές αδερφάκι μαζί με το άρρωστο και μέσω της επαφής ή δεν ξέρω κι εγώ τι, το άρρωστο μωράκι καλυτερεύει. Προσωπικά, όπως και να τα ονομάσει η επιστήμη, για εμένα είναι θαύμα. Το θαύμα της ζωής :).
Ή ακολούθα ή οδήγα ή φύγε απ' τη μέση

Άβαταρ μέλους
ILLUVATAR85
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Σούπερ Ιδεογραφίτης
Irc ψευδώνυμο: ILLUVATAR85
Φύλο: Άνδρας
Έλαβε Likes: 1 φορά

Δημοσίευση από ILLUVATAR85 » Κυρ 29 Αύγ 2010, 15:04

Kariatida έγραψε:Σαφώς και πιστεύω στη νεκροφάνεια, απλά στην προκειμένη, το μωράκι γεννήθηκε κλινικά νεκρό μιας και δεν ανέπνευσε για ώρες. Κατ' εμέ, είναι το θαύμα της επαφής ανάμεσα σε μαμά και μωρό. Η αγάπη που μόνο εκείνη ξέρει να δώσει στην προκειμένη περίπτωση. Πιστεύω πραγματικά πως αν το είχε αφήσει, το μωρό δεν θα επιζούσε. Κι αυτό γιατί δεν υπήρχε κάποιος να το "ενεργοποιήσει", να του δείξει ότι είναι ζωντανό.

Υπάρχει ένα ακόμα φαινόμενο του οποίου την ονομασία δεν θυμάμαι (καθ' ότι έχουν περάσει χρόνια από τότε που το διδάχτηκα) αλλά μπορώ να το περιγράψω. Είναι όταν γεννιούνται δύο ή περισσότερα μωρά και ένα από αυτά (ή και περισσότερα), είναι ατροφικό ή άρρωστο. Τότε οι μαίες βάζουν το υγιές αδερφάκι μαζί με το άρρωστο και μέσω της επαφής ή δεν ξέρω κι εγώ τι, το άρρωστο μωράκι καλυτερεύει. Προσωπικά, όπως και να τα ονομάσει η επιστήμη, για εμένα είναι θαύμα. Το θαύμα της ζωής :).
Mε πρόλαβε η Καρυάτιδα. :worship:
Η δημοκρατία δεν συνίσταται σε ισότητα,συνίσταται σε ανισότητα που οφείλει να είναι δίκαιη-Σόλων

Όλοι φοβούνται ένα βρώμικο όνομα μα όχι μία βρώμικη συνείδηση-Πλίνιος

Μην σε ανησυχεί αυτό που βλέπεις, τίποτα δεν συμβαίνει μόνο του-Ρόαν

O σκοπός δεν αγιάζει τα μέσα, ο σκοπός είναι τα μέσα-Δραγώνας
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Δευ 30 Αύγ 2010, 13:44

Το είδα στο χαζοκούτι, γιατί για ένα μήνα μόνο απ'αυτό ενημερωνόμουν (και κόντευα να σαλτάρω), αλλά ήταν το μόνο ρεπορτάζ που κάποια αχτίδα φωτός είχε να προβάλλει, μέσα από τα σκατά της προπαγάνδας, του φόβου, της ανασφάλειας και της περιχαράκωσης που μας πασάρουν. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλει να μας πει ο ποιητής-Καρίπης εδώ, αλλά αυτό δεν με εκπλήσσει. :loco:

Σε ό,τι με αφορά, και όπως το εισέπραξα εγώ (και πάμπολλοι άλλοι δεν αμφιβάλλω) ήταν πραγματικά κάτι υπέροχο και συγκλονιστικό... Δεν ξέρω αν ήταν νεκροφάνεια, δεν ξέρω τι ήταν, αφού οι γιατροί ήταν προφανώς βέβαιοι όταν κατέγραψαν το θάνατο, αλλά σίγουρα ήταν κάτι εξαιρετικό, υπερβατικό για τα περιορισμένα δεδομένα μας, που επιβεβαιώνει με τον πιο περίτρανο τρόπο ότι η δύναμη της αγάπης υπερβαίνει και τους νόμους της φύσης...αυτούς που ξέρουμε τουλάχιστον.

Πολύ ωραίο τόπικ Νένα. Θα το άνοιγα, αλλά με πρόλαβες :) :thumb:
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Άβαταρ μέλους
Mantam Froufrou

Δημοσίευση από Mantam Froufrou » Δευ 30 Αύγ 2010, 23:18

Υπέροχο... :rose: :rose: :rose:
Την ψυχοθεραπεία μου την κάνω εδώ: http://www.alchemyofnature.blogspot.gr/
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”