επιταξη επιστρατευση

Περί ανέμων και υδατων
προσώπων και πραγμάτων
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
PELTASTIS VARNAVAS
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Ιδεογραφίτης Υψηλών Ταχυτήτων
Irc ψευδώνυμο: καστροπολεμίτης
Φύλο: Άνδρας

επιταξη επιστρατευση

Δημοσίευση από PELTASTIS VARNAVAS » Τετ 28 Ιούλ 2010, 21:14

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&c ... id=4586716

Με απόφαση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου και μετά από εισήγηση του υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρη Ρέππα, κηρύσσονται σε κατάσταση πολιτικής κινητοποίησης οι ανά τη χώρα ιδιοκτήτες και οδηγοί φορτηγών Δημοσίας Χρήσης και των βυτιοφόρων μεταφοράς υγρών καυσίμων.

----------------------------------

δυστυχως φοουμεν για ταραχες... :thumbsdown:

δυσκολο το θεμα...ανουσιος ανυπαρκτος ο διαλογος...οχι μεσω πορτοσαλτε και τηλε-ραδιοδιαυλων...αδιεξοδα στην αγορα-κοινωνια...θα προλαβουμε φθινοπωρο ή θα μας προλαβουν οι εξελιξεις?

και η νουδου ητο για γελια...αλλα για σκεφτειτε να εκανε επιστρατευση-επιταξη ο χοντρουλης σε ποσες..ωρες θα ειχαμε εκλογες??? :wink: σκεφτειτε τα αυριανα πρωτοσελιδα σε εκεινο το παραλληλο συμπαν...το πιο σκληρο προσωπο της δεξιας κτλ κτλ...βεβαια η χουντα η αμερικανοφερτη οταν φοραει δηθεν σοσιαλ μανδυα ξεφτισμενα ζιβαγκο τρουσσαρντι κτλ κτλ ολα ειναι πιο ευπεπτα...τα αντανακλαστικα ειναι πιο χαλαρα πιο αδρανη...ως ποτε ομως αλλη παραμυθολαγνεια και κουτοχορτοπιτα???

εκας οι βεβηλοι [πρασινοι και μπλε]
"Βόηθα, Παναγιά, τη σκέψη
να μην αγριέψει...
"

"Παντιγέρα μαύρη ρούσσα προδομένη μου γενιά
σαν θα σμίξουν οι ανάσες θα φουσκώσουν τα πανιά"

"Θε μου πόσο παράξενοι
είν' οι δικοί μας τόποι
θλιμμένα τα τραγούδια μας
μα γελαστοί οι αθρώποι"

ΧΑΪΝΗΔΕΣ
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Φύλο: Γυναίκα
Έδωσε Likes: 351 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Re: επιταξη επιστρατευση

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 29 Ιούλ 2010, 00:35

Xa xa xa xa Να πω την αμαρτία μου ο χοντρούλης έχει αρχίσει να μου γίνεται συμπαθής. Πράγματι δεν μπορούσε να κάνει και πολλά. Θα έλεγαν όλοι ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά.........................!!!!!!!!!!! Αλλά εδώ έχουμε κάτι χειρότερο και από τη Χούντα.
Γιατί οι σοσιαλιστικές (σοσιαληστρικές) κυβερνήσεις του Σημίτη και του Τσολάκογλου είναι οι χειρότερες της Ιστορίας?
Αυτό κανείς δεν μπόρεσε να το εξηγήσει. Μόνο ένας φίλος από τα παλιά που δηλώνει και βασιλόφρων συντηρητικός έδωσε μία εξήγηση. Οι συντηρητικοί λένε επιδιώκουν τη διατήρηση της υπάρχουσας τάξης πραγμάτων. Δεν ξηλώνουν ότι υπάρχει δεν παίρνουν σκληρά μέτρα. Από τους "εκσυγχρονιστές" να φοβάσαι είπε. Αλλά ούτε αυτή η εξήγηση με ικανοποιεί απόλυτα...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τι είναι αυτό που κάνει όλες τις συνδικαλιστικές και άλλες οργανώσεις να παριστάνουν τις ¨κότες" Τα ΜΜΕ να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα και ο κόσμος να τα χάβει παρ όλο που βλέπει να του αδειάζουν την τσέπη?
Όταν σκότωσαν τον Αλέξη κάηκε η Αθήνα. Τώρα που ο φονιάς του Αλέξη κυκλοφορεί ελεύθερος δεν κουνήθηκε φύλλο. Σκότωσαν τον Λάμπρο Φούντα και δεν κουνήθηκε φύλλο. Πήραν τα πιό αντιλαικά μέτρα με τον πιό προκλητικό τρόπο και δεν κουνήθηκε φύλλο. Οι αναρχικοί ή μάλλον οι γνωστοί - άγνωστοι χουλιγκαν (γιατί δεν μπορώ να τους χαρακτηρίσω αναρχικούς) γιατί μπήκαν ξαφνικά στο καβούκι τους. Ο κόσμος καίγεται και αυτοί δεν καίνε ούτε εφημερίδα.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
karipis
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
"Δεν παίζεται" Ιδεογραφίτης
Φύλο: Άνδρας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από karipis » Πέμ 29 Ιούλ 2010, 02:46

Σε παρακαλώ πολύ μην τα θέτεις όλα (μα όλα όμως;; ) ιδεολογικά γιατί θα αναγκαστώ να απαντήσω και δεν θα σου αρέσουν καθόλου οι απαντήσεις μου.
Είναι αρκετά προκλητικές για τα δάκτυλά μου κάποιες από τις τοποθετήσεις σου και δεν ξέρω πόσο ακόμη μπορώ να αντέξω (ας όψεται η κατάσταση που έχει αυτές τις ημέρες το φόρουμ).
Άβαταρ μέλους
doctormarkon
Επίτιμος
Επίτιμος
Έδωσε Likes: 351 φορές
Έλαβε Likes: 452 φορές

Δημοσίευση από doctormarkon » Πέμ 29 Ιούλ 2010, 11:22

Αν δεν υπάρχουν προσωπικές προσβολές, μπινελίκια και ανάρμοστες εκφράσεις ο αντίλογος είναι επιθυμητός. Μάλλον επιβάλλεται γαιτί έτσι γίνεται καλή κουβέντα.
Μη σκοτώνετε τα κουνούπια. Αλλοι σας πίνουν το αίμα
Άβαταρ μέλους
ArELa
Founder-Administrator
Founder-Administrator
Irc ψευδώνυμο: ArELa
Έδωσε Likes: 1879 φορές
Έλαβε Likes: 2770 φορές

Δημοσίευση από ArELa » Πέμ 29 Ιούλ 2010, 16:43

Θέλω κι εγώ να δω τον αντιλογο. (ίσως γιατί εγώ δεν έχω, παρά το γεγονός ότι το κομματικοϊδεολογικό της υπόβαθρο μου δίνει έρεισμα για διαφωνίες)

Ένα μικρό συμπλήρωμα (κι όχι διαφωνία) σε μια αποστροφή της.
Τα ΜΜΕ να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα και ο κόσμος να τα χάβει παρ όλο που βλέπει να του αδειάζουν την τσέπη?
Εκτός από αυτά, τώρα, περισσότερο από ποτέ, επιδιώκουν πάση θυσία να στρέφουν τη μία ομάδα στην ίδια λαϊκή τάξη, εναντίον της άλλης.

Ορμα Καρίπη.
.

Δεν περιμένω τίποτα, δεν ελπίζω σε τίποτα,
δεν καταλαβαίνω τίποτα, είμαι ξανθιά κι ελεύθερη...

τα κανάλια μου /my channels:
στο vasoula2908 και στο vasoula2908asteria
στο Βrighteon,
στο Bitchute
στο Rumble
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικα-Ελεύθερο βήμα”